Πώς να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία (Ενημερώθηκε το 2021)

Είσαι αρχάριος που αναρωτιέσαι πως για να αγοράσετε Bitcoin (BTC) στην Αυστραλία αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω; Εάν ναι, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να αγοράσετε Bitcoin. Ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν ένα πορτοφόλι Bitcoin για να μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin πριν ξεκινήσετε.

Καλύτερη ανταλλαγή για

Συνολικά

swyftx Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Ασφάλεια

κέρμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Εφαρμογή για κινητό

κουίντζαρ Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

ψηφιακή αύξηση Επισκέψου την ιστοσελίδα

Contents

Πώς να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία

Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκινήσετε:


Πώς να αποκτήσετε Bitcoin στην Αυστραλία

Στην Αυστραλία, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους κατοίκους να αγοράσουν Bitcoin. Κάθε μέθοδος θα περιλαμβάνει διαφορετικούς κινδύνους και χρεώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή για να επενδύσετε σε Bitcoin με AUD.

Χρησιμοποιήστε ένα Bitcoin Exchange

Οι ανταλλαγές Bitcoin και crypto είναι διαδικτυακός ιστότοπος ή εφαρμογές διαπραγμάτευσης που είναι προσβάσιμες σε άτομα που χρησιμοποιούν σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτές οι πλατφόρμες είναι πολύ ρυθμισμένες και επιτρέπουν στους χρήστες να το κάνουν κατάθεση χρημάτων σε AUD και μετατροπή σε Bitcoin.

swyftx

λάβετε 10 $ δωρεάν BITCOIN κατά τη δημιουργία και την επαλήθευση ενός λογαριασμού

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

5/5

Λάβετε 10 $ BTC

Η χρήση ανταλλαγής για την αγορά Bitcoin απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας για συμμόρφωση με τους αυστραλιανούς νόμους. Οι κορυφαίες πλατφόρμες μας για την αγορά Bitcoin παρατίθενται παρακάτω. Για να δείτε την πλήρη λίστα, διαβάστε το άρθρο μας στο καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Αγορά χρησιμοποιώντας μετρητά στο χέρι

Ανταλλάξτε μετρητά για Bitcoin με έναν αξιόπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι πρόθυμος να αγοράσει και να πουλήσει Bitcoin. Το όφελος από την απόκτηση προσωπικού Bitcoin είναι ότι το ο αγοραστής δεν χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό με ανταλλαγή και πλήρη επαλήθευση ταυτότητας. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία για την ολοκλήρωση και τη σύσταση ενός πορτοφολιού κινητού τηλεφώνου ή φορητού υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την επιβεβαίωση της επιτυχούς μεταφοράς Bitcoin.

Χρησιμοποιήστε μια ανταλλαγή Peer To Peer

Οι ανταλλαγές Peer to Peer (P2P) χρησιμοποιήθηκαν συνήθως πριν από αρκετά χρόνια για την αγορά Bitcoin πριν από την έκτακτη ανάγκη των κεντρικών ανταλλαγών. Πλατφόρμες όπως η Paxful συνδέουν πρόθυμους αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο.

paxfull

Καθώς αυτές οι υπηρεσίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη μεταξύ αγοραστή και πωλητή, η Paxful χρησιμοποιεί ένα υπηρεσία escrow για να διασφαλιστεί ότι η συναλλαγή εκπληρώνεται και από τα δύο μέρη. Το Bitcoin διατηρείται από τον ιστότοπο και διατίθεται στον αγοραστή μόλις επαληθευτεί η πληρωμή για το Bitcoin. Οι ανταλλαγές P2P μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν θέλετε να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin ανώνυμα, ωστόσο τα τέλη συναλλαγών είναι υψηλότερα.

Ανταλλάξτε μια δωροκάρτα

Αρκετές ανταλλαγές δέχονται μια μεγάλη ποικιλία μορφών πληρωμής όπως προπληρωμένες κάρτες, κάρτες δώρων από το iTunes, Amazon και πολλά άλλα. Αυτές οι κάρτες μπορούν να ανταλλαχθούν με ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin. Ανταλλαγές όπως η Paxful θα δεχτούν τη δωροκάρτα Amazon για να αγοράσουν Bitcoin. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα τέλη μπορεί να είναι υψηλότερα από τη χρήση μιας παραδοσιακής μεθόδου.

Χρησιμοποιήστε Bitcoin ATM

Οι αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές Bitcoin (ATM) βρίσκονται κυρίως στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας στις μητροπολιτικές πόλεις, οι οποίες παρέχουν μέσα στους επενδυτές να αγοράστε Bitcoin απευθείας από ένα ATM. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη χρήση ενός ATM για ανάληψη μετρητών και υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ATM που μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως Coinatmradar.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin

Η προτιμώμενη μέθοδος για την απόκτηση Bitcoin είναι να χρησιμοποιήστε μια ρυθμιζόμενη και αξιόπιστη ανταλλαγή που προσφέρει BTC και δέχεται πληρωμές AUD. Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς Bitcoin με ανταλλαγή.

Πλεονεκτήματα

 • Οι ανταλλαγές στην Αυστραλία πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις αναφοράς AML / CTF που επιβάλλονται από την AUSTRAC
 • Αγορά / πώληση Bitcoin απευθείας από το χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας Αυστραλιανά Δολάρια
 • Υποστηρίζει τοπικές μεθόδους κατάθεσης AUD, όπως POLi, PayID και BPAY
 • Τοπική υπηρεσία υποστήριξης πελατών με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα

Μειονεκτήματα

 • Θα χρειαστεί να υποβάλετε έγγραφα ταυτότητας για να αποδείξετε την ταυτότητά σας πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά
 • Τα χρηματιστήρια της Αυστραλίας μπορούν να έχουν χαμηλότερη ρευστότητα σε σύγκριση με τα χρηματιστήρια στο εξωτερικό που σημαίνει ότι τα spreads μπορεί να είναι υψηλότερα
 • Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται σε παγκόσμια ανταλλαγή δεν είναι διαθέσιμα σε ανταλλαγές Αυστραλίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Bitcoin Exchange

Η πιο δημοφιλής και ασφαλέστερη μέθοδος για την αγορά Bitcoin είναι η χρήση μιας ελεγχόμενης και αξιόπιστης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία για τη μετατροπή του AUD σε BTC. Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός που εξηγεί πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Swyftx.

1. Δημιουργία λογαριασμού με την πλατφόρμα Bitcoin της Αυστραλίας

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε" κουμπί που θα κατευθύνει στη σελίδα εγγραφής. Εισαγάγετε το email σας, ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Κάντε κλικ "Συμφωνώ" στους όρους και τις προϋποθέσεις και πατήστε "Δημιουργήστε τον λογαριασμό μου".

2. Επαληθεύστε την ταυτότητα & Ενεργοποιήστε το 2FA

Μεταβείτε στην πλευρική γραμμή στα αριστερά και κάντε κλικ "Προφίλ" τότε με το όνομά σας πηγαίνετε στο "Επαλήθευση". Θα εμφανιστεί μια ηλεκτρονική φόρμα που θα εισαγάγει τα στοιχεία σας, η οποία διαρκεί λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα επαλήθευσης ταυτότητας, ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων που προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφαλείας για την προστασία των χρημάτων του λογαριασμού. μεταβείτε στο "Σχετικά με" σελίδα και κάντε κλικ "Ρύθμιση MFA" και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Authenticator στην έξυπνη συσκευή σας. Εισαγάγετε το διακριτικό που εμφανίζεται μόλις σαρώσετε τον κωδικό QR.

3. Κατάθεση AUD

Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο "Κατάθεση AUD" σύνδεσμος στην αριστερή μπάρα. Εδώ θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό των Δολλαρίων Αυστραλίας που θέλετε να καταθέσετε. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα κατάθεσης, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Swyftx με Δολάρια Αυστραλίας (AUD) χρησιμοποιώντας είτε PayID (άμεση) είτε BPAY (εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας).

4. Αγορά Bitcoin

Τώρα που ο λογαριασμός σας έχει επαληθευτεί και έχετε καταθέσει AUD, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο "Εμπορικές συναλλαγές" στην αριστερή μπάρα. Αυτό θα εμφανίσει το "Περιουσιακά στοιχεία" λίστα όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε Bitcoin. Επιλέξτε πόσα AUD θέλετε να ξοδέψετε και κάντε κλικ "Άμεση αγορά". Το ποσό Bitcoin θα αγοραστεί, θα εμφανιστεί στο ιστορικό συναλλαγών σας και θα αποθηκευτεί στο πορτοφόλι Swyftx.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία οι ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ BITCOIN

Συγκρίνετε τώρα!

Τι να ψάξετε σε ανταλλαγή Bitcoin

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους να γνωρίζουν ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσουν. Πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε Bitcoin, ακολουθούν μερικά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να βοηθήσετε στη σύγκριση ανταλλαγών.

 • Αξιόπιστο και ρυθμισμένο: Η χρήση ενός τοπικού χρηματιστηρίου είναι μια έξυπνη απόφαση κατά την αγορά ή πώληση Bitcoin. Οι πλατφόρμες με έδρα την Αυστραλία πρέπει να συμμορφώνονται με αυστηρούς νόμους και κανονισμούς που διέπουν τη βιομηχανία ψηφιακών νομισμάτων. Αυτές οι ανταλλαγές έχουν επίσης δημιουργήσει μια φήμη στην τοπική κοινότητα ως αξιόπιστα και ασφαλή μέρη για την αγορά Bitcoin.
 • Φιλικό για αρχάριους & εύχρηστος: Αναζητήστε μια ανταλλαγή που επιτρέπει γρήγορες και εύκολες καταθέσεις σε AUD και μια εφαρμογή για κινητά για να αγοράσετε Bitcoin οποιαδήποτε στιγμή ή μέρος.
 • Μέθοδοι κατάθεσης: Βρείτε μια ανταλλαγή που προσφέρει τις προτιμώμενες επιλογές κατάθεσης, όπως PayID, POLi, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για να αγοράσετε Bitcoin. Δεν προσφέρουν όλα τα χρηματιστήρια τους ίδιους τρόπους πληρωμής για την κατάθεση χρημάτων AUD και έχουν περιορισμούς στο ελάχιστο και μέγιστο ποσό που μπορεί να κατατεθεί ανά 24 ώρες.
 • Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: Το Bitcoin διατίθεται ευρέως στις περισσότερες πλατφόρμες ψηφιακών νομισμάτων. Ωστόσο, εάν θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο με άλλα εξωτικά ψηφιακά στοιχεία με το Bitcoin, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα προσφέρει τα ζεύγη συναλλαγών.
 • Ασφάλεια πορτοφολιού: Ο κίνδυνος απάτης στο διαδίκτυο, απάτη και κλοπή αποτελεί μείζονα ανησυχία για την κοινότητα του blockchain, οπότε είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η ανταλλαγή περιλαμβάνει λειτουργίες ασφαλείας και «bank-like» για την προστασία χρημάτων που είναι αποθηκευμένα στο χρηματιστήριο. Τα κοινά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία απόσυρσης πολλαπλών υπογραφών και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Αμοιβές: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης, όπως κατάθεση AUD, ανάληψη μετρητών ή κρυπτογράφηση και συναλλαγή μεταξύ περιουσιακών στοιχείων. Επίσης, οι ανταλλαγές μπορούν να χρεώσουν μια χρέωση spread που συχνά είναι «κρυφό κόστος» και δεν αποκαλύπτεται πλήρως. Ουσιαστικά είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής προσφοράς και ζήτησης στην αγορά.
 • Υποστήριξη πελατών: Εξερευνήστε τον ιστότοπο για να μάθετε ποιες μεθόδους επικοινωνίας είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη χρηστών που χρειάζονται συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων ή βοήθεια στο ανταλλακτικό. Επίσης, ορισμένες ανταλλαγές θα παρέχουν ολοκληρωμένες Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγούς Οδηγίες Χρήσης που είναι χρήσιμες για αρχάριους.
 • Κριτικές: Η αναζήτηση για διαδικτυακές κριτικές ανταλλαγών, σχόλια φόρουμ και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε ποια εμπειρία είχαν άλλοι επενδυτές και έμποροι με την πλατφόρμα.

Πώς να πληρώσετε για Bitcoin

Γνωρίζατε ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα πλήρες Bitcoin (BTC) για να αποκτήσετε το περιουσιακό στοιχείο; Μπορείτε να αγοράσετε ένα τμήμα του κρυπτονομίσματος χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο. Ενώ μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό στην αρχή, η αγορά και η πώληση μέσω ανταλλαγής είναι απλή. Εδώ είναι οι συνηθισμένοι τρόποι για να αγοράσετε Bitcoin που ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Αγοράστε Bitcoin με τραπεζική μεταφορά

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin μέσω τραπεζικής μεταφοράς (EFT) μέσω πληρωμών NPP, PayID ή POLi χρησιμοποιώντας μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Αυτές οι μεταφορές είναι γενικά δωρεάν και σχεδόν άμεση, συνήθως εντός της ίδιας επιχείρησης ημέρα ανάλογα με την τράπεζα. Οι περισσότεροι Αυστραλοί θα εξοικειωθούν με τη χρήση μιας ηλεκτρονικής τραπεζικής μεταφοράς χρησιμοποιώντας τον online τραπεζικό λογαριασμό τους.

Οι ανταλλαγές στην Αυστραλία που αποδέχονται αυτές τις μορφές τραπεζικών καταθέσεων ως επιλογή πληρωμής περιλαμβάνουν Swyftx, Independent Reserve, Coinspot, CoinJar και Binance.

Η αποστολή χρημάτων από έναν υπερπόντιο τραπεζικό λογαριασμό θα χρησιμοποιεί γενικά μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως το SWIFT, για την επεξεργασία της διεθνούς τραπεζικής μεταφοράς. Η επεξεργασία των πληρωμών SWIFT διαρκεί περισσότερο και μπορεί να επιβαρυνθούν με μεγάλη χρέωση και μετατροπή συναλλάγματος σε σύγκριση με τη χρήση τραπεζικής μεταφοράς εσωτερικού.

Αγοράστε Bitcoin με κατάθεση μετρητών

Οι ανταλλαγές όπως το CoinJar και το Coinspot επιτρέπουν στους χρήστες που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin με κατάθεση μετρητών στην Αυστραλία. Υπάρχει ένα επιπλέον χρέωση 1,5% έως 2,5% να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή σε σύγκριση με το PayID και το POLi. Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι η πληρωμή για Bitcoin με μετρητά είναι ανώνυμη. Αυτό δεν είναι αλήθεια (τουλάχιστον στην Αυστραλία), καθώς οι χρήστες πρέπει ακόμη να παρέχουν επαλήθευση ταυτότητας με κατάθεση μετρητών μέσω της ανταλλαγής σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς.

Η διαδικασία χρήσης μιας κατάθεσης μετρητών για την αγορά BTC διαρκεί περισσότερο, καθώς ο επενδυτής θα πρέπει να λάβει τον κωδικό QR από το χρηματιστήριο και να τον μεταφέρει σε ένα υποστηριζόμενο πρακτορείο ειδήσεων για να ολοκληρώσει την πληρωμή. Το αγορασμένο Bitcoin συνήθως αποστέλλεται στην καθορισμένη διεύθυνση BTC εντός μίας ημέρας.

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Οι αυστραλιανές τράπεζες προς το παρόν δεν επιτρέπουν στους πελάτες αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Μια εναλλακτική λύση στη χρήση πιστωτικής κάρτας είναι μια τραπεζική κάρτα που υποστηρίζεται από ορισμένες αυστραλιανές τράπεζες και ιδρύματα. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το χρηματοοικονομικό σας ίδρυμα ή τον εκδότη της κάρτας για να μάθετε εάν μπορείτε να αγοράσετε BTC με πιστωτική κάρτα ή / και χρεωστική κάρτα.

Οι έμποροι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με παγκόσμια χρηματιστήρια όπως το CEX.IO, το Coinbase, το Binance και το Changelly που επιτρέπουν την αγορά Bitcoin και άλλου ψηφιακού νομίσματος χρησιμοποιώντας πιστωτική και αποταμιευτική κάρτα. Το Bitcoin μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ένα πορτοφόλι υλικού ή σε μια Αυστραλιανή ανταλλαγή για ανταλλαγή, αποθήκευση ή πώληση σε AUD. Οι αγορές με κάρτες είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος για να κάνετε μια αγορά Bitcoin, αν και οι χρεώσεις μπορεί να είναι τόσο υψηλές όσο το 5% επιπλέον της χρέωσης συναλλαγών σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αγορά Bitcoin με PayPal

Το PayPal είναι ένας δημοφιλής τύπος πληρωμής που χρησιμοποιείται παγκοσμίως και χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό για την αγορά Bitcoin (BTC) τα τελευταία χρόνια. Το eToro και το Paxful είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια στον κόσμο που εξακολουθούν να δέχονται το PayPal ως μέθοδο κατάθεσης. Αυτή η επιλογή πληρωμής έχει πεσμένος εκτός ευνοίας λόγω αντιστροφές χρεώσεων και υψηλότερες χρεώσεις.

Αγοράστε Bitcoin με BPAY

Οι ανταλλαγές όπως το Digital Surge επιτρέπουν στους χρήστες να καταθέσουν AUD στο διαδικτυακό πορτοφόλι χρησιμοποιώντας μια πληρωμή BPAY για να αγοράσουν Bitcoin. Αυτή η μέθοδος είναι γενικά πιο αργό και μπορεί να επιβαρυνθούν με επιπλέον χρεώσεις.

Αγορά Bitcoin με μεταπληρωμή

Το Afterpay είναι μια υπηρεσία στην Αυστραλία που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν αντικείμενα τώρα και να πληρώνουν αργότερα. Από όσο γνωρίζουμε, υπάρχουν σήμερα όχι κρυπτονόμισμα ανταλλαγές στην Αυστραλία που υποστηρίζουν το Afterpay ως μέσο αγοράς BTC ή άλλων ψηφιακών νομισμάτων.

Αγοράστε Bitcoin με Cryptocurrency

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και οι πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων επιτρέπουν στους χρήστες να μετατρέπουν altcoins όπως Ethereum, Litecoin, Cardano και Tron σε Bitcoin. Η διαδικασία για επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα βήματα. Περιλαμβάνει τη μεταφορά του altcoin σε μια ανταλλαγή και την πώληση του για Bitcoin.

Δημοφιλείς ανταλλαγές στην Αυστραλία για την ανταλλαγή Bitcoin είναι το Binance και Αγορές BTC. Πριν χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που θέλετε να μετατρέψετε σε Bitcoin και ελέγξτε τα έξοδα κατάθεσης, ανάληψης και διαπραγμάτευσης.

Αγορά Bitcoin ανώνυμα

Οι ανταλλαγές στην Αυστραλία που δέχονται νόμισμα fiat σε αντάλλαγμα ενός περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin θα απαιτήσουν από εσάς να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας ολοκληρώνοντας μια διαδικασία επαλήθευσης αναγνώρισης. Αυτό θα περιλαμβάνει την υποβολή προσωπικών εγγράφων στην ανταλλαγή για έλεγχο και έγκριση. Αυτό είναι σύμφωνο με αυστηρούς κανονισμούς και νόμους. Εάν αγοράζετε Bitcoin χωρίς ίχνος εάν προτιμάτε, ο καλύτερος τρόπος είναι να πληρώστε με μετρητά αυτοπροσώπως ή χρησιμοποιήστε μια προπληρωμένη δωροκάρτα σε ανταλλαγή peer-to-peer.

Πού να αποθηκεύσετε το Bitcoin στην Αυστραλία

Εάν έχετε αγοράσει Bitcoin και το αποθηκεύετε επί του παρόντος σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, τότε η ιδιοκτησία της επένδυσής σας σε Bitcoin κινδυνεύει από κλοπή και δόλια δραστηριότητα. Το ασφαλέστερο και Το πιο ασφαλές μέρος για την αποθήκευση των αγορασμένων Bitcoin είναι η απόσυρση σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X και το διατηρείτε στην κατοχή σας.

Οι συσκευές είναι μικρά συμπαγή πορτοφόλια που αποθηκεύουν τα κρυπτογραφημένα ιδιωτικά κλειδιά που παρέχουν πρόσβαση στο Bitcoin. Η πρόσβαση στα bitcoin μπορεί να ανακτηθεί εάν το πορτοφόλι χαθεί ή κλαπεί χρησιμοποιώντας μια φράση ανάκτησης.

Πολλές ανταλλαγές περιλαμβάνουν ασφαλή πορτοφόλια και διαδικτυακές εκδόσεις τρίτων. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η ασφαλέστερη μέθοδος κατά των απάτων και της κλοπής είναι ο έλεγχος των ιδιωτικών κλειδιών χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού. Έχουμε αξιολογήσει τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin και προτείνουμε τα πορτοφόλια Nano Ledger και Tezor.

Ιστορία της υιοθέτησης Bitcoin στην Αυστραλία

Το Bitcoin χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως τρόπος πληρωμής στην Αυστραλία, καθώς το blockchain αυξάνεται στην υιοθέτηση, οι άνθρωποι γίνονται περίεργοι για συναλλαγές χωρίς τραπεζική ή κυβερνητική παρέμβαση και χαμηλές χρεώσεις. Οι Αυστραλοί μπορούν να αγοράσουν όλα τα είδη ημέρας, όπως ένα φλιτζάνι καφέ, ρούχα και ακόμη και να κάνουν κράτηση για διακοπές χρησιμοποιώντας το Bitcoin.

Μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες που οδηγούν τον τρόπο αποδοχής του Bitcoin ως πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες. Εάν θέλετε να μάθετε ποια καταστήματα ή ATM ATM πλησιάζουν αποδεχτείτε το BTC, επισκεφτείτε το FindBitcoinATM.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Bitcoin?

Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να αγοραστεί, να πωληθεί ή να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης όπως οποιοδήποτε άλλο εμπόρευμα, όπως πολύτιμα μέταλλα. Είναι μοναδικό, καθώς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών όπως – φαγητό, αυτοκίνητα, σπίτι, ό, τι θέλετε. Το Bitcoin είναι διαφορετικό από το παραδοσιακό νόμισμα «fiat» όπως τα δολάρια ΗΠΑ επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία peer-to-peer προς την λειτουργούν χωρίς κεντρική αρχή ή τράπεζα.

Αυτές οι δυνατότητες είναι ενσωματωμένες στο ίδιο το Bitcoin και τροφοδοτείται από το μπλοκ αλυσίδας καθιστώντας το μια ελκυστική πρόταση ως Η αξία του Bitcoin δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από έναν οργανισμό, μια κυβέρνηση ή ένα άτομο. Η χρήση του Bitcoin ως τρόπου πληρωμής είναι λιγότερο δαπανηρή από τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, με μηδενικές αντιστροφές χρεώσεων και μηδενικό κίνδυνο κλοπής ταυτότητας.

Ποια πλατφόρμα Bitcoin είναι η καλύτερη?

Η καλύτερη ανταλλαγή στην Αυστραλία για αγορά Bitcoin κατά τη γνώμη μας είναι η Swyftx. Η πλατφόρμα προσφέρει νέες και συναρπαστικές δυνατότητες που διευκολύνουν τους Αυστραλούς να επενδύουν σε Bitcoin γρήγορα και εύκολα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα με τέλη συναλλαγής χαμηλά στο 0,6%. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους καλύτερους ιστότοπους bitcoin, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Μπορείτε να πουλήσετε Bitcoin?

Αν θέλετε να πουλήσετε Bitcoin, ο καλύτερος τρόπος είναι να το ανταλλάξετε σε μια Αυστραλιανή κρυπτογράφηση με άλλο νόμισμα ή να μετατρέψετε ξανά σε Δολάρια Αυστραλίας. Η διαδικασία αγοράς και πώλησης Bitcoin στην Αυστραλία είναι παρόμοια, αντί να επιλέξετε το κουμπί «αγορά» σε μια ανταλλαγή, επιλέξτε το «πώληση» και εισαγάγετε το ποσό των Bitcoin που θέλετε να μετατρέψετε.

Μπορώ να αγοράσω Bitcoin χρησιμοποιώντας το Commsec?

Η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών και επενδύσεων μετοχών Commsec δεν επιτρέπει στους Αυστραλούς επενδυτές να αγοράσουν Bitcoin (BTC) χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Οι πελάτες της Commonwealth Bank θα χρειαστεί να δημιουργήσουν λογαριασμό με ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο στην Αυστραλία και να χρησιμοποιήσουν τραπεζική μεταφορά ή αγορά χρεωστικής κάρτας με AUD για να αποκτήσουν το περιουσιακό στοιχείο Bitcoin.

Ποια είναι η φθηνότερη ανταλλαγή Bitcoin?

Ένα από τα φθηνότερα χρηματιστήρια στην Αυστραλία για αγορά Bitcoin είναι το Swyftx. Η πλατφόρμα προσφέρει ανταγωνιστική χρέωση συναλλαγής 0,6% με spread τόσο χαμηλά όσο 0,2%. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους Bitcoin, τα spreads μπορούν να φτάσουν το 5,2% που καταναλώνει το ποσό της κατάθεσής σας.

Φορολογείται το Bitcoin στην Αυστραλία?

Οποιος Τα κέρδη ως αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης των κρυπτονομισμάτων πρέπει να φορολογούνται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρου υπεραξίας (CGT). Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον φόρο Cryptocurrency στην Αυστραλία.

Το Mining Bitcoin είναι δημοφιλές στην Αυστραλία?

Εξόρυξη Bitcoin ήταν δημοφιλές σε ορισμένες ομάδες στην Αυστραλία, ωστόσο γίνετε μη κερδοφόροι κατά τη διάρκεια της αγοράς αρκούδων του 2018 λόγω του ακριβού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Η απόδοση της εξόρυξης επενδύσεων Το Bitcoin στην Αυστραλία είναι επομένως λεπτό και εξαρτάται από την τιμή BTC που θα αυξηθεί για να αξίζει την επένδυση. Η εξόρυξη του Bitcoin είναι πιο δημοφιλής σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, όπου το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλότερο και επομένως φθηνότερο για την εξόρυξη Bitcoin.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε το άρθρο μας σχετικά με την αγορά Bitcoins στην Αυστραλία, είναι σημαντικό με οποιαδήποτε οικονομική επένδυση να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δική σας έρευνα και τη δέουσα επιμέλεια στο χρηματιστήριο πριν καταθέσετε χρήματα για να αρχίσετε να αγοράζετε Bitcoin. Επίσης, εάν δεν έχετε πορτοφόλι υλικού, σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική μας σχετικά με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή την επένδυσή σας σε κρυπτογράφηση.

Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με το κοινωνικό σας δίκτυο.

ψηφιακή αύξηση

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) στην Αυστραλία [για αρχάριους]
 • 5 ιστότοποι για την επίδειξη συναλλαγών Bitcoin με εικονικά χρήματα
 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νέα Ζηλανδία
 • Luno Review: Χαρακτηριστικά, Τέλη & Περισσότερα (Πλήρης οδηγός)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map