Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα – 6 άμεσοι και ασφαλείς τρόποι (2021)

Η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για την αγορά Bitcoin είναι απλή, ασφαλής και γρήγορη μέθοδος για άτομα που δεν έχουν την επιλογή τραπεζικής μεταφοράς λόγω τοπικών κανονισμών ή, απλώς θέλουν να αγοράσουν αμέσως Bitcoin με τραπεζική κάρτα.

Μερικά από τα πιο αξιόπιστα, ασφαλή και αξιόπιστα χρηματιστήρια για την απόκτηση Bitcoin αμέσως χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα είναι:

 • Κάθισμα
 • Νομισματική βάση
 • eToro
 • Crypto.com
 • CEX.IO
 • Τσανγκλι

Σε αυτόν τον οδηγό, θα παρέχουμε μια επισκόπηση κάθε ανταλλαγής που δέχεται Mastercard και VISA τραπεζικές κάρτες για να αγοράσει Bitcoin με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα

Για να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Θυμηθείτε, όταν αγοράζετε Bitcoin, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X για να το μεταφέρετε από το χρηματιστήριο. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin για περισσότερες πληροφορίες.

Χρήση πιστωτικής κάρτας για αγορά Bitcoin

Η εύρεση τραπεζικού ιδρύματος που δέχεται συναλλαγές με πιστωτική κάρτα για την απόκτηση Bitcoin μπορεί να είναι δύσκολη. Δεν το επιτρέπουν όλες οι τράπεζες ανάλογα με τη χώρα. Υπάρχουν μερικοί επιλεγμένοι πάροχοι τρίτων όπως Απλός που ενοποιούνται με ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για αποδοχή πληρωμών με πιστωτική κάρτα. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης πιστωτικής κάρτας για την αγορά Bitcoins περιλαμβάνουν:

 • Γρήγορα και άμεσα
 • Σώος και ασφαλής
 • Βολικός
 • Υποστηρίζεται παγκοσμίως

Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα με τη χρήση πιστωτικών καρτών για την απόκτηση κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι η επιβάρυνση υπηρεσιών, η οποία μπορεί κυμαίνεται από 0% έως και 5% ανά συναλλαγή. Αυτό το κόστος είναι επιπλέον της χρέωσης ανταλλαγής, καθιστώντας το μία από τις πιο ακριβές μεθόδους πληρωμής.

Χρήση χρεωστικής κάρτας για αγορά Bitcoin

Παρόμοια με τις πιστωτικές κάρτες, η χρήση χρεωστικής κάρτας για συναλλαγές Bitcoin έχει τα ίδια οφέλη. Είναι γρήγορο, αξιόπιστο και βολικό για επενδυτές σε όλο τον κόσμο με πρόσβαση σε βασικές τραπεζικές συναλλαγές. Αυτή η μέθοδος συνήθως μεταφέρει χαμηλότερα τέλη από την αγορά πιστωτικής κάρτας.

Το μόνο μειονέκτημα με αυτήν τη μέθοδο είναι ότι Δεν θα υποστηρίξουν όλες οι τράπεζες τη χρήση χρεωστικής κάρτας για την απόκτηση Bitcoin από μια ανταλλαγή. Πολλές χώρες έχουν κανονισμούς που απαγορεύουν τη χρήση χρεωστικής κάρτας για επενδυτικές ή εμπορικές δραστηριότητες.

Καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Οι ακόλουθες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμες παγκοσμίως και υποστηρίζονται πολλαπλά νομίσματα fiat χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την επισκόπηση σε κάθε ανταλλαγή παρακάτω ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο Exchange Review για μια λεπτομερή αξιολόγηση.

Ανταλλαγές για αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα


Ακολουθεί η σύνοψη του κορυφαίου Bitcoin & ιστότοποι κρυπτογράφησης που προσφέρουν αγορές με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Για σε βάθος κάλυψη και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ανταλλαγής, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους επισκόπησης ανταλλαγής.

Κάθισμα

Το Binance είναι το μεγαλύτερη υπηρεσία ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων στον κόσμο που παρέχει μια πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περισσότερων από 200 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα σημείωσε μετεωρολογική άνοδο από την ίδρυσή της το 2017. Το Binance είναι η μεγαλύτερη συναλλαγή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με 1,2 δισεκατομμύρια ημερήσιο όγκο και 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Η Binance δέχεται συναλλαγές με κάρτα VISA Bitcoin χρησιμοποιώντας τοπικά νομίσματα όπως το USD, GBP και το Ευρώ. Η ανταλλαγή προσφέρει τακτικά προσφορές με μηδενικά τέλη για την αγορά κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα.

κάθισμα

Χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαία ανταλλαγή Bitcoin στον κόσμο
 • Πάνω από 100 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης
 • Πολλαπλά ζεύγη συναλλαγών έναντι fiat, altcoins και stablecoins
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών μεταξύ 0% και 0,1%
 • Διατίθενται μελλοντικά, περιθώρια και επιλογές συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Κερδίστε τόκους από χρήματα Bitcoin με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Binance

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.8 / 5

Ανασκόπηση Binance

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Binance

Νομισματική βάση

Το Coinbase είναι ευρέως γνωστό ως ασφαλή και αξιόπιστη ανταλλαγή Bitcoin που εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως. Η ανταλλαγή είναι δημοφιλής για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων, διαχείριση χαρτοφυλακίου, επαναλαμβανόμενες αγορές, εφαρμογή για κινητά για παρακολούθηση της αγοράς, κερδίζοντας κρυπτογράφηση για μάθηση και ένα ασφαλές πορτοφόλι για την αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.

Το Coinbase είναι ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια για την αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα ως έχει υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα fiat σε λογαριασμό. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε άτομα να εισέλθουν στην αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας το τοπικό τους νόμισμα μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και επίσης τραπεζικών εμβασμάτων, πληρωμών SEPA και τραπεζικού εμβάσματος.

νομίσματα

Χαρακτηριστικά:

 • Σχεδιασμένο για αρχάριους με μια απλή στη χρήση πλατφόρμα
 • Ασφαλιστική προστασία και ασφαλές πορτοφόλι
 • Αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και άλλων δημοφιλών νομισμάτων
 • Αγορά κρυπτογράφησης με χρεωστική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά
 • Υποστηρίζει στοιχηματισμό κρυπτονομισμάτων
 • Επιτρέπει στους χρήστες να κερδίσουν δωρεάν ανταμοιβές κρυπτογράφησης με το Coinbase Earn

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Αναθεώρηση Coinbase

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinbase

eToro

Το eToro είναι κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να επενδύσουν σε Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα παρέχει μια απλή πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση ψηφιακών νομισμάτων και altcoins με μόχλευση, ή εξασκήστε συναλλαγές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο.

Το eToro χρεώνει ένα κόστος spread για την αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας USD, το οποίο μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Οι επενδυτές που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το eToro δεν θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το eToro είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους αγοράς Bitcoin με πιστωτική κάρτα.

etoro

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενος πάροχος για αγορά του πραγματικού περιουσιακού στοιχείου Bitcoin και CFD σε δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα και παραδοσιακές αγορές
 • Λογαριασμός χρημάτων με πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και PayPal
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και έξυπνη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Κερδοφόροι έμποροι κρυπτογράφησης αντιγράφων-συναλλαγών σε όλο τον κόσμο
 • Αποποίηση ευθυνών: Τα CFD και άλλα μέσα δεν μπορούν να αναφέρονται όταν αναφέρονται στις ΗΠΑ.

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση eToro

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το eToro

Αποποίηση ευθυνών: Το 67% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Οι επενδύσεις σε Cryptoasset δεν ρυθμίζονται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς προστασία των καταναλωτών.

Crypto.com

Με πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες σε όλο τον κόσμο, το Crypto.com είναι μια premium ανταλλαγή που διαθέτει μια πλατφόρμα all-in-one αγορά, πώληση, εμπόριο, δαπάνες, αποθήκευση, κέρδος, δάνεια μετρητών και ακόμη και πληρωμή λογαριασμών με κρυπτογράφηση.

Το Crypto.com Exchange προσφέρει μια πλατφόρμα με βαθιά ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων έναντι ζευγών fiat και σταθερών νομισμάτων χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά διαισθητικό και κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη στην επιφάνεια εργασίας. Το Crypto.com έχει συχνά μια προώθηση στο αγοράστε Bitcoin με μηδενική χρέωση πιστωτικής κάρτας.

crypto.com

Χαρακτηριστικά:

 • Φιλικό για αρχάριους περιβάλλον εργασίας χρήστη με προηγμένα εργαλεία
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή πιστωτικής κάρτας
 • Πλατφόρμα περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτογραφικών CFD
 • Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών για τις πρώτες 90 ημέρες για νέους χρήστες

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.5 / 5

Κριτική Crypto.com

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Crypto.com

CEX.IO

Το CEX.IO είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο για την άμεση αγορά Bitcoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η πλατφόρμα θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά fiat-to-crypto στον κόσμο που δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και RUB. Η ανταλλαγή είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές iOS και Android και προσφέρει τη δυνατότητα πώλησης Bitcoin αμέσως και αποσύρω κέρδη σε πιστωτική κάρτα (π.χ. VISA ή Mastercard) που είναι μοναδικό για το CEX.IO.

CEX.io

Χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορος και εύκολος τρόπος αγοράς Bitcoin
 • Οι κάτοικοι στις ΗΠΑ μπορούν να αγοράσουν Bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους και έξυπνους επενδυτές
 • Πλατφόρμα περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτογραφικών CFD
 • Υποστηρίζεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως
 • Ποντάρισμα για αύξηση των εκμεταλλεύσεων αποθηκεύοντας κέρματα

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.2 / 5

Αναθεώρηση CEX.IO

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το CEX.IO

Τσανγκλι

Το Changelly είναι μια ανταλλαγή fiat to crypto που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν crypto με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Η πλατφόρμα θεωρείται επίσης ως ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μετατρέψτε το Bitcoin σε άλλο crypto χρησιμοποιώντας τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Η ανταλλαγή παρέχει μια απλή διεπαφή για αρχάριους και προχωρημένους επενδυτές να αγοράζουν και να ανταλλάσσουν κρυπτονομικά στοιχεία γρήγορα και να αποστέλλονται απευθείας σε ένα πορτοφόλι υλικού για μέγιστη ασφάλεια.

ιστότοπος changelly

Χαρακτηριστικά:

 • Η πιο αξιόπιστη και αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης στον κόσμο
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή λογαριασμού
 • Ένα φιλικό για αρχάριους περιβάλλον εργασίας χρήστη για ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης γρήγορα
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγής για ανταλλαγή κρυπτονομικών στοιχείων
 • Αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Στείλτε το αγορασμένο ψηφιακό νόμισμα απευθείας σε ένα πορτοφόλι υλικού

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.15 / 5

Αναθεώρηση Changelly

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι επικίνδυνο να αγοράζετε Bitcoin με πιστωτικές κάρτες?

Η απόκτηση Bitcoin με πιστωτική κάρτα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους επένδυσης στην κρυπτογράφηση. Οι ανταλλαγές θα έχουν συνήθως αρκετούς ελέγχους και υπόλοιπα για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες προσωπικού και τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας διατηρούνται ασφαλή. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο πρόγραμμα ανταλλαγής Bitcoin.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα?

Η χρήση πιστωτικής κάρτας για την απόκτηση Bitcoin από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι σχεδόν άμεση. Μόλις εισαχθούν τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας, το Η αγορά Bitcoin θα ολοκληρωθεί αμέσως και το στοιχείο αποστέλλεται στο πορτοφόλι ανταλλαγής του χρήστη αμέσως.

Μπορείτε να πουλήσετε Bitcoin σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα?

Οι επενδυτές μπορούν να εξαργυρώσουν τα Bitcoin τους σε μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπως το CEX.IO. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες της να πωλούν αμέσως Bitcoin και να κάνουν ανάληψη μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για να ξοδέψουν σαν μια κανονική τραπεζική κάρτα.

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα & Χωρίς τέλη?

Οι πλατφόρμες ψηφιακού νομίσματος όπως το Crypto.com προσφέρουν κίνητρα για την αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων χωρίς προμήθεια όταν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα. Οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν Bitcoin χωρίς το πρόσθετο κόστος μιας τυπικής συναλλαγής με πιστωτική κάρτα που μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 1% και 2,5% συν το κόστος συναλλαγής.

Για να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας πίστωση με μηδενικές χρεώσεις, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και δημιουργία λογαριασμού με την εφαρμογή Crypto.com. Η ανταλλαγή παρέχει επίσης μια προώθηση συναλλαγών κρυπτογράφησης μηδενικής αμοιβής για νέους χρήστες κατά τις πρώτες 90 ημέρες.

μηδενική χρέωση crypto.com

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα με πιστωτική κάρτα?

Χρήση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων σε αποκτήστε το Bitcoin ανώνυμα χωρίς αναγνωριστικό είναι γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η συντριπτική πλειονότητα των ανταλλαγών Bitcoin θα δώσει εντολή στους χρήστες να παρέχουν πλήρη επαλήθευση ταυτότητας προτού ολοκληρώσουν μια συναλλαγή χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αυτό οφείλεται σε αυστηρά μέτρα καταπολέμησης της απάτης και κανονισμούς που επιβάλλονται από τις τοπικές κυβερνήσεις.

Υπάρχουν μερικές πλατφόρμες peer-to-peer crypto όπως η Paxful που προσφέρουν έναν τρόπο να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα, ωστόσο οι χρεώσεις μπορεί να είναι αρκετά υψηλές.

Ποια ανταλλαγή έχει τα χαμηλότερα τέλη για να αγοράσει Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα?

Το eToro δεν επιβαρύνεται με χρεώσεις πιστωτικής κάρτας κατά την κατάθεση δολαρίων ΗΠΑ στην πλατφόρμα για να αγοράσετε Bitcoin. Είναι η φθηνότερη ανταλλαγή χρεώσεων χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα για την αγορά Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Το Binance έχει ανταγωνιστικό κόστος προσαύξησης πιστωτικής κάρτας 2,5% και συχνά έχει προσφορές για έκπτωση 50% στο κόστος της πιστωτικής κάρτας.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα χωρίς χρεώσεις?

Οι πλατφόρμες συναλλαγών όπως το eToro δεν χρεώνουν χρέωση πιστωτικής κάρτας για να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα όταν χρησιμοποιούν Δολάρια ΗΠΑ. Άλλα ανταλλακτικά Bitcoin, όπως το Binance και το Crypto.com έχουν συχνά προσφορές που επιτρέπουν στους χρήστες του αγοράστε Bitcoin με χρέωση πιστωτικής κάρτας 0%.

εφαρμογή crypto.com

συμπέρασμα

Η αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι Ένα από ευκολότεροι και ασφαλέστεροι τρόποι απόκτησης Bitcoin αμέσως. Τα οφέλη από τη χρήση τραπεζικής κάρτας επιτρέπουν στους επενδυτές σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα χωρίς να χρησιμοποιούν την παραδοσιακή τραπεζική μεταφορά που μπορεί να διαρκέσει αρκετές εργάσιμες ημέρες.

Ο χρήστης που θέλει να αγοράσει Bitcoin θα πρέπει να ξεκινήσει συγκρίνοντας και αξιολογώντας τα τέλη και τις δυνατότητες των συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρουν μεθόδους πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα..

Ενώ στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε κάθε ιστότοπο ανταλλαγών για να κάνετε τη δική σας έρευνα και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το δίκτυό σας εάν το θεωρείτε χρήσιμο!

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Αναθεώρηση BlockFi: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε πριν το χρησιμοποιήσετε
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • 4 καλύτερα μέρη για να παίξετε το Tezos (XTZ) & Κερδίστε ανταμοιβές
 • Κριτική ανταλλαγής Gemini: Crypto, Trading & Αμοιβές
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map