Πώς να πουλήσετε Bitcoin στην Αυστραλία (8 εύκολοι τρόποι)

Το Bitcoin γνώρισε αστρονομική ανάπτυξη τους τελευταίους 12 μήνες με αύξηση της παγκόσμιας υιοθέτησης και καταλληλότητας ως πιθανή αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού. Η αύξηση της ζήτησης έχει δει την τιμή του Bitcoin να υπερβαίνει τα 50.000 $ και οι επενδυτές σκέφτονται Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την πώληση Bitcoin?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για απάντηση, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, θα σας βοηθήσουμε να παρέχουμε οδηγίες για το πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς.

Καλύτερη ανταλλαγή για

Συνολικά

swyftx Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Ασφάλεια

κέρμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Εφαρμογή για κινητό

κουίντζαρ Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

ψηφιακή αύξηση Επισκέψου την ιστοσελίδα

Contents

Γρήγορος οδηγός: Πώς να πουλήσετε Bitcoin στην Αυστραλία


Για να κρύψετε το Bitcoin σε μετρητά ή κρυπτογράφηση στην Αυστραλία, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Πού να πουλήσετε Bitcoin

Το καλύτερο μέρος για να πουλήσετε Bitcoin στην Αυστραλία είναι να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος που έχει ρυθμιστεί στην Αυστραλία. Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια σύγκριση των καλύτερων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία για την εξαργύρωση του Bitcoin με βάση τις κριτικές μας.

Οι καλύτεροι τρόποι μετατροπής του Bitcoin στην Αυστραλία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τους Αυστραλούς να πουλήσουν Bitcoin που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν ο πελάτης θέλει να μετατρέψει το BTC σε AUD ή να πουλήσει το Bitcoin για να κάνει εμπόριο με διαφορετικό νόμισμα. Κάθε μέθοδος πώλησης του Bitcoin θα περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα προσπάθειας και προμήθειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για την πώληση Bitcoin για τη λήψη μετρητών ή κρυπτογράφησης:

Πουλήστε Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο

Η δημιουργία λογαριασμού με ρυθμιζόμενη και αξιόπιστη ανταλλαγή στην Αυστραλία είναι ο ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε το Bitcoin σε AUD. Η ανταλλαγή επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν Bitcoin σε ένα ασφαλές πορτοφόλι το οποίο στη συνέχεια μπορεί να μετατραπεί σε μετρητά και να αποσυρθεί σε τραπεζικό λογαριασμό.

πώληση swyftx

Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μετατροπή του Bitcoin σε άλλα ψηφιακά νομίσματα, όπως Ethereum, Litecoin, XRP ή άλλα altcoins. Η χρήση τοπικής ανταλλαγής παρέχει στο άτομο την ευελιξία να πωλεί αμέσως Bitcoin σε μετρητά ή άλλο κρυπτογράφηση όταν η τιμή είναι στην επιθυμητή τιμή.

Για να πουλήσετε Bitcoin σε crypto, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Συνοπτικά, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης ανταλλαγής για τη μετατροπή BTC σε AUD.

Πλεονεκτήματα

 • Τα χρηματιστήρια έχουν υψηλό όγκο συναλλαγών και ρευστότητα για να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές μετατροπής
 • Ανάληψη αυστραλιανών δολαρίων (AUD) απευθείας σε τοπική τράπεζα εντός 24 ωρών
 • Δημιουργήστε αναφορές αυτόματης φορολογίας για να ειδοποιήσετε την ATO για υπεραξίες
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Μειονεκτήματα

 • Θα χρειαστεί να υποβάλετε έγγραφα ταυτότητας για να αποδείξετε την ταυτότητά σας

Πουλήστε Bitcoin μετρητά στο χέρι

Το Bitcoin μπορεί να πωληθεί με μετρητά αυτοπροσώπως με έναν αξιόπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν με δολάρια Αυστραλίας. Θα χρειαστεί ένα πορτοφόλι κινητού τηλεφώνου ή φορητός υπολογιστής για την αποστολή των Bitcoin στη διεύθυνση αγοραστών και για την επιβεβαίωση της συναλλαγής στο blockchain.

Πουλήστε Bitcoin χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα συναλλαγών Peer To Peer

Ανταλλαγές Peer to Peer (P2P), όπως η Paxful συνδέει πρόθυμους αγοραστές και πωλητές στο Διαδίκτυο. Οι πωλητές μπορούν να διαφημίσουν την παραγγελία τους σε ανταλλαγή P2P και τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής για να λάβουν χρήματα σε AUD. Αυτές οι πλατφόρμες δεν απαιτούν πάντα από τον αγοραστή ή τον πωλητή να ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε ένα υπηρεσία escrow για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση της συναλλαγής και από τις δύο πλευρές πριν από την κυκλοφορία του Bitcoin.

paxfull

Μετατροπή Bitcoin σε κάρτες δώρων και δαπάνες

Οι κάτοχοι Bitcoin που θέλουν να εξαργυρώσουν και να παραμείνουν ανώνυμοι μπορούν να μετατρέψουν το Bitcoin σε δωροκάρτα χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα P2P. Η μέθοδος πληρωμής δεν είναι κοινή, επομένως θα είναι περιορισμένες ευκαιρίες για εύρεση αγοραστή. Υπάρχουν ιστότοποι όπως Bitrefill που δέχονται το Bitcoin ως πληρωμή για να αγοράσουν μια δωροκάρτα η οποία μπορεί στη συνέχεια να δαπανηθεί σαν χρήματα.

Ανάληψη μετρητών από Bitcoin ATM

Τα Bitcoin ATM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετατροπή του Bitcoin σε AUD μεταφέροντας το στοιχείο στη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin του μηχανήματος. Τα ποσοστά μετατροπής και τα τέλη είναι γενικά υψηλότερα Ωστόσο, είναι μια επιλογή για άτομα που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος.

Πληρώστε λογαριασμούς με Bitcoin

Οι πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων όπως το Digital Surge προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώνουν λογαριασμούς με το Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να ρευστοποιήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε μετρητά για να δαπανήσουν για τα καθημερινά έξοδα διαβίωσης. Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πληρωμή οποιοδήποτε αυστραλιανό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα δήλωση χρησιμοποιώντας Bitcoin (BTC).

Δαπανήστε το Bitcoin χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα Crypto

Υπάρχουν αρκετές κάρτες Bitcoin στην αγορά που επιτρέπουν στους επενδυτές να δαπανήσουν BTC (αντί να το πουλήσουν σε μετρητά) σε οποιονδήποτε διαδικτυακό έμπορο, κατάστημα, κατάστημα και ATM που δέχεται χρεωστική κάρτα. Πλατφόρμες όπως το Coinbase, το Binance και το Crypto.com προσφέρουν χρεωστικές κάρτες VISA που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών. Η κάρτα θα πουλήσει αυτόματα το αποθηκευμένο Bitcoin στο αποδεκτό νόμισμα fiat (π.χ. AUD).

κάρτα visa visa

Δανείστε Bitcoin για να λάβετε ένα δάνειο μετρητών σε AUD

Αυτή η μέθοδος θα είναι κατάλληλη για άτομα που πρέπει να πουλήσουν Bitcoin για χρήματα για να πληρώσουν για τα καθημερινά έξοδα διαβίωσης. Πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού όπως το BlockFi και το Nexo επιτρέπουν στους κατόχους Bitcoin να δανείσουν το BTC τους σε αντάλλαγμα για δάνειο μετρητών. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες πλατφόρμες δανεισμού για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το crypto.

Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης για πώληση BTC σε AUD

Η κριτική και η εκτίμησή μας για τις καλύτερες ανταλλαγές στην Αυστραλία για εξαργύρωση Bitcoin βασίζεται σε σημαντικούς παράγοντες όπως η ευκολία χρήσης, η φήμη, τα τέλη, η ασφάλεια και η ζωντανή υποστήριξη.

Swyftx

Το Swyftx είναι η κορυφαία μας ανταλλαγή με πωλήστε το Bitcoin σε AUD ή σε άλλα κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα προσφορές τα πιο κρυπτονομικά περιουσιακά στοιχεία στην Αυστραλία το οποίο μπορεί να ανταλλαχθεί για Bitcoin. Τα άτομα μπορούν να πουλήσουν Bitcoin σε AUD και να κάνουν ανάληψη απευθείας σε τράπεζα.

Η ανάληψη διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες, όπως μια εφαρμογή για κινητά και μια αριθμομηχανή φόρου που βοηθούν στη δήλωση τυχόν υπεραξιών.

ιστότοπος swyftx

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Χαμηλό και διαφανές τέλος συναλλαγών με μικρές χρεώσεις spread
 • Υψηλή ρευστότητα για την απόκτηση καλύτερων τιμών αγοράς για την πώληση BTC
 • Δημιουργήστε μια αναφορά φόρου κρυπτογράφησης
 • Ημερήσιο όριο ανάληψης 20.000 $ που μπορεί να αυξηθεί
 • 24/7 ζωντανό bot συνομιλίας

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

5/5

Αναθεώρηση Swyftx

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Swyftx

Κάθισμα

Ανταλλαγή Binance που προσφέρει ένα μέρος για αγορά, εμπόριο και πώληση περισσότερων από 200 κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα προσφέρει άμεσες αναλήψεις AUD μέσω PayID / Osko (πληρωμές NPP) και υποστηρίζεται από περισσότερες από 100 αυστραλιανές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το Binance είναι ένα από τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία με χρεώσεις συναλλαγής μεταξύ 0% και 0,1%.

κάθισμα

Χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο
 • Υποστηρίζεται από αρκετές αυστραλιανές τράπεζες και ιδρύματα
 • Άμεσες αναλήψεις για τράπεζες που υποστηρίζουν NPP και PayID
 • Χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγής μεταξύ 0% και 0,1%
 • Υψηλότερος όγκος συναλλαγών και ρευστότητα για να λάβετε τις καλύτερες τιμές
 • Πλήρεις οδηγοί οδηγιών για βοήθεια σε αναλήψεις

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.8 / 5

Ανασκόπηση Binance

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Binance

Coinspot

Το CoinSpot ιδρύθηκε το 2013 και έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη και αξιόπιστη εικόνα για μια αυστραλιανή πλατφόρμα κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή επικεντρώνεται στο να βοηθάει τους νεοεισερχόμενους να πωλούν Bitcoin και cryptocurrency στην Αυστραλία σε AUD. Το Coinspot υπήρξε ιστορικά ένα από τα καλύτερα μέρη για την πώληση Bitcoin τα τελευταία χρόνια.

ιστότοπος νομίσματος

Χαρακτηριστικά:

 • Απλή και εύχρηστη ανταλλαγή για την πώληση Bitcoin
 • Πάνω από 200 νομίσματα κρυπτονομισμάτων για αγορά, εμπόριο και πώληση
 • OTC και υποστήριξη για επενδυτές της Αυστραλίας Super Fund
 • Ανταλλάξτε μόνο στην Αυστραλία για να πληροίτε τα πρότυπα ασφαλείας ISO
 • Κατάθεση χρησιμοποιώντας POLi, PayID, BPAY και μετρητά στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων
 • Αποκριτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση Coinspot

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinspot

Ψηφιακή αύξηση

Το Digital Surge είναι μια αυστραλιανή κρυπτογράφηση που παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο πώλησης ψηφιακού νομίσματος σε AUD. Η πλατφόρμα έχει επικεντρωθεί στην παροχή ενός Ιστοσελίδα ανταλλαγής φιλικών για αρχάριους για καθημερινούς Αυστραλούς να εξαργυρώσετε κρυπτονομικά στοιχεία.

Η τοπική ανταλλαγή είναι επικεντρώθηκε στην απλότητα που ξεκινά από τη διαδικασία επαλήθευσης που είναι αυτοματοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν ψηφιακό νόμισμα γρήγορα και εύκολα σε μερικά βήματα.

ιστότοπος ψηφιακής αύξησης

Χαρακτηριστικά:

 • Απλή και εύχρηστη πλατφόρμα για αγοραστές και πωλητές
 • Ρυθμιζόμενος λογαριασμός ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων
 • Αγορά, πώληση και πληρωμή λογαριασμών μέσω Bitcoin
 • Ένα σταθερό τέλος συναλλαγής 0,5%
 • Υποστηρίζει μεθόδους κατάθεσης PayID, POLi και BPAY
 • Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.5 / 5

Επανεξέταση Digital Surge

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Digital Surge

CoinJar

Το CoinJar είναι ένα αξιόπιστο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Αυστραλία και επίσης ένα από τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια ψηφιακών νομισμάτων. Το CoinJar επιτρέπει στους χρήστες να πωλούν ψηφιακά στοιχεία. Με περισσότερους από 400.000 χρήστες και μετράει, το CoinJar exchange είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για την πώληση Bitcoin που θα ταιριάζει τόσο στους αρχάριους όσο και στους επενδυτές εμπειρίας.

κουίντζαρ

Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στη χρήση, απλά και καινοτόμα προϊόντα κρυπτογράφησης
 • Αξιόπιστη και ρυθμιζόμενη ανταλλαγή Bitcoin στην Αυστραλία
 • Αξιόπιστη και ασφαλής εφαρμογή συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων
 • Πουλήστε crypto και πραγματοποιήστε ανάληψη σε τράπεζα
 • Διατίθεται υποστήριξη πελατών 24/7

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.3 / 5

Αναθεώρηση CoinJar

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinjar

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως τα Δολάρια Αυστραλίας (AUD), Δολάρια Νέας Ζηλανδίας και Δολάριο ΗΠΑ.

ανεξάρτητος ιστότοπος αποθεματικών

Χαρακτηριστικά:

 • Αξιόπιστη και αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Δομή τελών βάσει βαθμίδας που μειώνεται με τον όγκο συναλλαγών
 • Τα κεφάλαια υποστηρίζονται από την ασφαλιστική εταιρεία
 • Υπολογιστής / υπολογιστής φόρου από την κορυφαία εταιρεία KPMG
 • Χωρίς τέλη ανάληψης AUD
 • Ασφαλής πλατφόρμα για τη διατήρηση χρημάτων

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.1 / 5

Αναθεώρηση ανεξάρτητων αποθεματικών

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Independent Reserve

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο μέρος για να πουλήσετε Bitcoin

Η εύρεση του καλύτερου τρόπου πώλησης Bitcoin θα εξαρτηθεί από τις μεμονωμένες περιστάσεις εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία καλύτερη μέθοδος, ωστόσο όταν αποφασίζετε πού να πουλήσετε τον επενδυτή πρέπει να ρωτήσετε:

 • Πρέπει να πουλήσω Bitcoin σε AUD ή άλλο κρυπτογράφηση?
 • Θέλω να πουλήσω Bitcoin τώρα ή να περιμένω υψηλότερη τιμή?
 • Πώς θέλω να λάβω την πληρωμή?
 • Πρέπει να πουλήσω Bitcoin αμέσως και να πληρώσω υψηλότερα τέλη ή να χρησιμοποιήσω μια οριακή εντολή?
 • Πόσο είμαι πρόθυμος να πληρώσω σε αντάλλαγμα?

Για να βοηθήσει με την απόφαση, το άτομο πρέπει να λάβει υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια όταν αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για να εξαργυρώσει και να λάβει χρήματα σε μια αυστραλιανή τράπεζα.

Ελέγξτε τις τιμές

Ελέγξτε τις τιμές μεταξύ των κορυφαίων χρηματιστηρίων στην Αυστραλία για να δείτε ποια πλατφόρμα προσφέρει τις καλύτερες τιμές και τα χαμηλότερα spread. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί εξετάζοντας τη διαφορά μεταξύ του προσφορά και τιμή ζήτησης. Ένα μεγαλύτερο κενό σημαίνει ότι υπάρχει ένα premium που ονομάζεται spread που θα μειώσει το ποσό του AUD που λαμβάνεται κατά την πώληση Bitcoin.

Εμπορία & Τέλη ανάληψης

Δύο κόστη που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι τα τέλη μετατροπής και ανάληψης. Το τέλος συναλλαγής είναι το κόστος για την εκπλήρωση της συναλλαγής και μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 0,1% και 1% ανά παραγγελία πώλησης. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε το spread (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) κατά τον προσδιορισμό της φθηνότερης πλατφόρμας. Για αναλήψεις σε τραπεζικό λογαριασμό, μερικές φορές μπορεί να υπάρχει μια μικρή χρέωση.

Τύποι ανάληψης & Όρια

Για άτομα που προτιμούν να πουλήσουν Bitcoin σε μετρητά, ελέγξτε την ανταλλαγή υποστηρίζει αναλήψεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Αυστραλίας. Δεν υποστηρίζουν όλα τα χρηματιστήρια αναλήψεις σε νόμισμα ή τραπεζικό λογαριασμό. Για επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας, το μέγιστο ημερήσιο όριο ανάληψης είναι μια σημαντική πτυχή της επιλογής ανταλλαγής. Το ποσό ανάληψης ανά περίοδο 24 ωρών μπορεί συνήθως να αυξηθεί με επιπλέον επαλήθευση.

Υποστήριξη πελατών

Η ανάληψη χρημάτων από μια ανταλλαγή μπορεί να είναι μια πρόκληση για τους αρχάριους. Ενώ οι περισσότερες ανταλλαγές θα παρέχουν στην ενότητα υποστήριξης πελατών Συχνές ερωτήσεις και οδηγούς How-To, ελέγξτε εάν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας ή απευθείας διεύθυνση email.

Κριτικές & Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα σχόλια από άλλους επενδυτές μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό εργαλείο για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εμπειρία τους μέσω της ανταλλαγής. Ελέγξτε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter, καθώς και αξιόπιστα φόρουμ όπως το Bitcointalk.org.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να πουλήσετε Bitcoin για πραγματικά χρήματα?

Το Bitcoin μπορεί να εξαργυρωθεί σε νόμισμα fiat όπως USD, AUD, EUR και GBP χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή για να ξοδέψετε ως πραγματικά χρήματα. Η καλύτερη μέθοδος πώλησης του Bitcoin είναι η χρήση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το τοπικό νόμισμα με μηδενικές χρεώσεις για ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για την πώληση Bitcoin?

Το να γνωρίζετε πότε να πουλάτε το Bitcoin είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Εξαρτάται από την οικονομική σας κατάσταση, την όρεξη κινδύνου και την τιμή που πληρώσατε.

Για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας από fiat, πρέπει να αγοράσετε χαμηλά και να πουλήσετε υψηλά. Λοιπόν, μην φοβάστε να κερδίσετε εάν είστε τυχεροί που αγοράσατε στην πτώση. Θυμάμαι, Το Bitcoin είναι ένα εξαιρετικά ασταθές πλεονέκτημα Επομένως, προειδοποιούμε όλους τους επενδυτές να μην διακινδυνεύσουν ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.

Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος πώλησης Bitcoin?

Ο γρηγορότερος τρόπος ρευστοποίησης του Bitcoin σε μετρητά ή άλλο κρυπτογράφηση είναι σε μια πλατφόρμα συναλλαγών. Οι πλατφόρμες συναλλαγών Crypto προσφέρουν υψηλή ρευστότητα για τη μετατροπή του Bitcoin σε νόμισμα ή altcoin. Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός και επαληθευτεί το αναγνωριστικό χρήστη, το Bitcoin μπορεί να κατατεθεί και να πωληθεί σχεδόν αμέσως.

Γιατί δεν μπορώ να πουλήσω Bitcoin και να εξαργυρώσω?

Είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι η ανταλλαγή επιτρέπει την πώληση Bitcoin σε νόμισμα, καθώς δεν υποστηρίζονται όλες οι παγκόσμιες πλατφόρμες συναλλαγών σε κάθε χώρα λόγω κανονισμών. Επιπλέον, κάθε ανταλλαγή μπορεί να προσφέρει διάφορες μεθόδους ανάληψης, ημερήσια όρια και χρεώσεις.

Μπορώ να πουλήσω Bitcoin στο Coinbase στην Αυστραλία?

Το Coinbase επιτρέπει στους κατοίκους της Αυστραλίας να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα δεν παρέχει την επιλογή να πωλήσετε ξανά το Bitcoin σε AUD. Οι κάτοχοι Bitcoin στην Αυστραλία που χρησιμοποίησαν το Coinbase θα πρέπει να μεταφέρουν το περιουσιακό στοιχείο σε ένα τοπικό χρηματιστήριο που υποστηρίζει τις αναλήψεις σε έναν αυστραλιανό τραπεζικό λογαριασμό.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για να εξηγήσει πώς να πουλήσετε το Bitcoin σε μετρητά ή σε κρυπτογράφηση. Απλώς θυμηθείτε ότι τυχόν κέρδη που έχετε ως αποτέλεσμα της πώλησης Bitcoin πρέπει να καταγράφονται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρου υπεραξίας (CGT). Επομένως, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το Swyftx και το Independent Reserve για να κάνετε ανάληψη μετρητών στο λογαριασμό σας, καθώς και οι δύο έχουν έναν πολύ χρήσιμο υπολογιστικό φόρου.

ψηφιακή αύξηση

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • 5 ιστότοποι για την επίδειξη συναλλαγών Bitcoin με εικονικά χρήματα
 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία (4 απλά βήματα)
 • Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης (σε σύγκριση)
 • Κορυφαίες 10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)
 • 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map