Πώς να κερδίσετε Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι

Το Bitcoin γίνεται μια δημοφιλής επιλογή επένδυσης για άτομα (και ακόμη και εταιρείες) σε όλο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να αποκτήσουν γρήγορα το Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης για να αγοράσουν Bitcoin online με νόμισμα.

Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν Bitcoin λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin για να κερδίσετε χρήματα. Κάθε μέθοδος έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από εμάς και είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε διαθέτει κινητό τηλέφωνο και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Bitcoin

Ακολουθούν έξι τρόποι για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin (χωρίς εξόρυξη):

Γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin

Το Bitcoin μπορεί να αγοραστεί σε μικρά κλάσματα του πλήρους ποσού χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων. Οι πιο δημοφιλείς τρόποι για να αποκτήσετε γρήγορα τα Bitcoin είναι:

 • Χρήση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων
 • Ανταλλάξτε μετρητά με Bitcoin με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας
 • Ανταλλάξτε μια δωροκάρτα για τα Bitcoin
 • Χρησιμοποιήστε ένα τοπικό ATM Bitcoin

Χρησιμοποιήστε ένα Crypto Exchange

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διαδικτυακοί ιστότοποι ή εφαρμογές διαπραγμάτευσης που απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο για να επιτρέπεται στους χρήστες κατάθεση τοπικού νομίσματος fiat και ανταλλαγή για ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin. Αυτές οι πλατφόρμες είναι εξαιρετικά ρυθμισμένες και γενικά ασφαλείς για τους επενδυτές να καταθέσουν κεφάλαια μόλις επαληθευτεί η ταυτότητά τους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια είναι ιστότοποι όπως το Coinbase, το Binance και το Crypto.com.

Λάβετε Bitcoin από φίλους ή οικογένεια

Μια δημοφιλής μέθοδος είναι να πληρώνετε με μετρητά στο χέρι με έναν αξιόπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι πρόθυμος να πουλήσει το Bitcoin τους. Ενώ αυτή η μέθοδος δεν είναι τόσο κοινή, υπάρχει καμία απαίτηση να δημιουργία λογαριασμού με ανταλλαγή και πλήρη επαλήθευση ταυτότητας.

Μετρητά σε μια δωροκάρτα

Ανταλλαγές από ομοτίμους, όπως η Paxful συνδέστε πρόθυμους αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι μία από τις λίγες που δέχονται πληρωμές Bitcoin χρησιμοποιώντας προπληρωμένες κάρτες, κουπόνια iTunes, δωροκάρτες Amazon και πολλά άλλα. Οι δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin, ωστόσο Οι χρεώσεις μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερες από τις παραδοσιακές επιλογές πληρωμής χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή.

Οι καλύτεροι τρόποι για να λάβετε δωρεάν Bitcoin

Η εύρεση των καλύτερων τρόπων για να κερδίσετε Bitcoin ή κρυπτογράφηση σε απευθείας σύνδεση εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες όπως δυσκολία, χρονική δέσμευση και δυνατότητα κερδοφορίας. Κατατάξαμε κάθε μέθοδο με βάση τη δυσκολία για τους αρχάριους να βγάλουν λεφτά μέσω του Bitcoin.

Εφαρμογές Bitcoin Cashback


Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν Bitcoin είναι η χρήση μιας εφαρμογής πιστότητας επιστροφής χρημάτων. Πρόκειται για προγράμματα αφοσίωσης που επιτρέπουν στους χρήστες του να κερδίζουν μια μικρή προμήθεια όταν κάνουν αγορές σε έναν διαδικτυακό έμπορο ή προμηθευτή που υποστηρίζει το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων. Δύο από τα πιο δημοφιλή Bitcoin Cash Back & Οι εφαρμογές επιβράβευσης είναι:

Οι εφαρμογές ανταμοιβής Bitcoin είναι δωρεάν λήψη και δεν υπάρχει κόστος εγγραφής και δημιουργίας λογαριασμού. Οι αγοραστές θα πρέπει να εγκαταστήσουν μια επέκταση Chrome στο πρόγραμμα περιήγησής τους στο Διαδίκτυο για να αρχίσουν να κερδίζουν εκπτώσεις Bitcoin με τις αγορές τους στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια ή κίνδυνος και οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει.

εφαρμογή lolli

Κατεβάστε την εφαρμογή Lolli και κερδίστε Bitcoin.

Οι εφαρμογές ανταμοιβής μετρητών Bitcoin λειτουργούν πληρώνοντας ένα μικρό ποσοστό του ποσού πώλησης στο πορτοφόλι Bitcoin του αγοραστή. Το ποσοστό ποσοστού εξαρτάται από τον λιανοπωλητή και μπορεί να υπάρχει περίοδος αναμονής έως και 90 ημέρες. Οι εφαρμογές ανταμοιβής Bitcoin, όπως η Lolli, παρέχουν πρόσβαση σε χιλιάδες διαδικτυακές προσφορές αγορών και εκπτώσεις από δημοφιλή διαδικτυακά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μόλις η εφαρμογή εγκατασταθεί στο Chrome και ο χρήστης επισκεφθεί έναν υποστηριζόμενο διαδικτυακό λιανοπωλητή, θα εμφανιστεί αυτόματα ένα αναδυόμενο παράθυρο με το ποσοστό έκπτωσης. Όταν πραγματοποιηθεί μια αγορά, ο λογαριασμός του χρήστη θα πιστωθεί με Bitcoins μόλις λήξει η περίοδος επιστροφής χρημάτων.

Τα δωρεάν Bitcoin μπορούν στη συνέχεια να αποσυρθούν σε ένα πορτοφόλι Bitcoin για φύλαξη. Ακολουθεί ένα παράδειγμα λογαριασμού Lolli που έχει συγκεντρώθηκαν 0,0054 δωρεάν Bitcoin, το αντίστοιχο των 96 $ USD σε τρέχουσες τιμές για αγορά μερικών αντικειμένων στο διαδίκτυο.

ανταμοιβές lolli

Λογαριασμός ενδιαφέροντος Bitcoin

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι η χρήση λογαριασμού αποταμίευσης ψηφιακού νομίσματος. Αυτές οι υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να κερδίζετε τόκους στην κρυπτογράφηση με τρόπο παρόμοιο με το να μοιράζεστε μερίσματα. Ο λογαριασμός ταμιευτηρίου Bitcoin είναι η τέλεια επιλογή για επενδυτές που αναζητούν αναπτύξτε μια μακροπρόθεσμη απόδοση της επένδυσής τους στο Bitcoin χωρίς δέσμευση χρόνου ή προσπάθειας. Οι πιο δημοφιλείς λογαριασμοί ενδιαφέροντος Bitcoin που είναι ευρέως γνωστοί περιλαμβάνουν:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Δίκτυο Κελσίου
 • Κάθισμα
 • Crypto.com

Ορισμένοι πάροχοι δανεισμού κρυπτογράφησης προσφέρουν επιτόκια έως και 12% ετησίως, που είναι σημαντικά υψηλότερο από τα επιτόκια που προσφέρουν τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες σε νόμισμα fiat.

ΠΑΙΡΝΩ 50 $ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ BITCOIN. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΞΕΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κερδίστε 50 $ δωρεάν ιστότοπος nexo

Ουσιαστικά, αυτές οι ψηφιακές πλατφόρμες δανεισμού επιτρέπουν στους δανειολήπτες και τους δανειστές να ανταλλάσσουν χρήματα μεταξύ τους για να λάβουν είτε ένα κρυπτογραφημένο δάνειο (πληρωμένο σε νόμισμα fiat) είτε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου για την αποθήκευση κρυπτογραφικών στοιχείων. Οι τόκοι που συγκεντρώνονται σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου τόκων σε πλατφόρμες όπως το BlockFi (τα ποσοστά εμφανίζονται παρακάτω) είναι καταβάλλεται σε καθημερινή βάση που επιτρέπει στο επιτόκιο Bitcoin να συνενώνεται και να αυξάνεται γρήγορα.

Οι χρήστες που δημιουργούν λογαριασμό θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία KYC για να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους, η οποία αποτελεί συνήθη πρακτική για εταιρείες που προσφέρουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τις οποίες οι επενδυτές Bitcoin πρέπει να γνωρίζουν ήδη.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ενός νέου λογαριασμού BlockFi με κατατεθέν 0,37 Bitcoin και 1,85 Ethereum. Τους τελευταίους 2 μήνες, αυτός ο λογαριασμός κέρδισε 54,08 $ δωρεάν τόκους. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό ποσό, αλλά με το σύνθετο επιτόκιο εφαρμόζεται το υπόλοιπο του λογαριασμού θα αυξηθεί από 7.657 $ σε περίπου 9.612 $ τους επόμενους 48 μήνες αποθηκεύοντας τα χρήματα στον λογαριασμό τόκων.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο BlockFi για να δείτε πόσα μπορείτε να κερδίσετε.

ενδιαφέρον μπλόκ

Μάθετε για το Crypto

Η απόκτηση δωρεάν κρυπτογράφησης μπορεί να είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε έχει λογαριασμό Coinbase. Η ανταλλαγή προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πληρώνει ανταμοιβές για την εκμάθηση έργων blockchain. Το ποσό ανταμοιβής ποικίλλει ανάλογα με το συγκεκριμένο νόμισμα. Το ποσό που λαμβάνεται σε κρυπτογράφηση για κάθε κουίζ που έχει ολοκληρωθεί μπορεί να μετατραπεί σε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Coinbase Pro.

πώς λειτουργεί το coinbase

Οποιοσδήποτε επιλέξιμος χρήστης Coinbase μπορεί να συμμετάσχει στο Coinbase κερδίζει για να δει εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα υποστηριζόμενα νομίσματα κρυπτογράφησης στον ιστότοπο. Προς την κερδίζω Μάνω των 500 $ σε δωρεάν κρυπτογράφηση, οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

 • Παρακολουθήστε εκπαιδευτικά βίντεο στο επιλεγμένο νόμισμα
 • Περάστε το κουίζ πολλαπλών επιλογών στο τέλος
 • Λάβετε κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι Coinbase

Η επιλογή των κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται αλλάζει και είναι μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συνολικά, για αρχάριους στον χώρο κρυπτογράφησης, το Coinbase Earn είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια για να μάθετε για ένα έργο blockchain.

Ολοκληρωμένες δημοσκοπήσεις & Ερευνες

Οι πληροφορίες του καταναλωτή συλλέγονται καθημερινά στο διαδίκτυο και πωλούνται σε οργανισμούς τρίτων με σκοπό το κέρδος. Τα αποκεντρωμένα δίκτυα ανταλλαγής δεδομένων, όπως το INSTARS, επιτρέπουν σε καθημερινά άτομα κερδίστε δωρεάν κρυπτογράφηση με την πώληση των δεδομένων τους και των σχολίων σχετικά με τη συναίνεση.

εγκαθιστά χαρακτηριστικά

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως INSTAR, EOS και DAI, συμμετέχοντας στην πλατφόρμα συμμετέχοντας στις ακόλουθες δραστηριότητες. Αυτά τα διακριτικά μπορούν να στοιχηματιστούν στην πλατφόρμα για να κερδίσουν επιπλέον ανταμοιβές ή να μεταφερθούν σε ένα χρηματιστήριο ανταλλαγής Bitcoin.

 • Μπόνους εγγραφής για επαλήθευση νέου λογαριασμού
 • Καταγράψτε μια φωτογραφία απόδειξης αγορών
 • Ολοκλήρωση ερευνών και δημοσκοπήσεων
 • Μαθαίνοντας για έργα κρυπτογράφησης και blockchain
 • Κοινή χρήση με έναν φίλο (ή δύο)

Ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin είναι η συμπλήρωση διαδικτυακών δημοσκοπήσεων και ερευνών. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα INSTARS, οι χρήστες μπορούν ολοκληρώστε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ανταμείψτε με μάρκες EOS για κάθε εργασία ολοκληρώθηκε το. Οι έρευνες βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται στο προφίλ του χρήστη.

κρυπτογραφικές δημοσκοπήσεις

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανεβάσουν μια απόδειξη αγοράς αγαθών ή υπηρεσιών με τα σχόλια της εμπειρίας για να λάβουν δωρεάν κρυπτογράφηση. Κάθε άτομο μπορεί να ανεβάσει έως και τρεις αποδείξεις την ημέρα και πρέπει να εμφανίζει με σαφήνεια το όνομα της επιχείρησης, τη διεύθυνση, την ημερομηνία, τον αριθμό συναλλαγής και το συνολικό ποσό. Μόλις ελεγχθεί η εικόνα και η περιγραφή της εμπειρίας με αξιολόγηση, το πορτοφόλι τους θα κατατεθεί με μάρκες EOS.

Παραπομπή & Μάρκετινγκ θυγατρικών

Τα άτομα μπορούν προωθήστε προϊόντα κρυπτογράφησης από στόμα σε στόμα σε φίλους και συγγενείς για να κερδίσετε ένα μικρό μπόνους. Οι εταιρείες είναι πρόθυμες να ανταμείψουν τη νέα επιχείρηση με ένα μπόνους εγγραφής για την παραπομπή νέων πελατών. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει σε αυτά τα προγράμματα παραπομπής χρησιμοποιώντας ένα ειδικός κωδικός προσφοράς ή σύνδεσμος παραπομπής για τη δημιουργία πρόσθετου εισοδήματος. Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα παραπομπής κρυπτογράφησης είναι το Coinbase που επιβραβεύει $ 10 USD για κάθε νέο πελάτη που ανταλλάσσει το χρηματιστήριο.

Πως δουλεύει:

Άτομα με λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης ή ιστότοπο με τα ακόλουθα μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής συνεργατών για να κερδίσουν δωρεάν ψηφιακό νόμισμα. Χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα, το Coinbase Affiliates θα επιβραβεύσει τους χρήστες του Το 50% των προμηθειών συναλλαγών που αναφέρονται στους πελάτες για τους πρώτους 3 μήνες. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των λογαριασμών θυγατρικών, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επαναλαμβανόμενων εσόδων.

Ανταλλάξτε Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο

Η διαπραγμάτευση Bitcoin χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης μπορεί να είναι μια κερδοφόρα εμπειρία για εξειδικευμένους και έμπειρους εμπόρους για να κερδίσουν περισσότερα Bitcoin. Ένας έμπορος μπορεί να μετατρέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό σε μεγάλο ποσό σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση ανταλλαγής όπου ένας χρήστης μπορεί να καταθέσει το Bitcoin του και να το χρησιμοποιήσει ως εγγύηση για συναλλαγές έναντι άλλων νομισμάτων. Τα παράγωγα κρυπτονομισμάτων είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς ο έμπορος μπορεί να χρησιμοποιήσει περιθώριο έως και 100: 1 για να κερδοσκοπίσει σε ψηφιακά νομίσματα για να αυξήσει το μέγεθος του λογαριασμού Bitcoin. Δύο από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για συναλλαγές με περιθώριο είναι:

 • Μπιτ
 • FTX
 • eToro

διεπαφή bybit

Εμπορία συνοδεύεται από σημαντικό κίνδυνο και αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο για προχωρημένους εμπόρους. Υπάρχει λίγη τύχη και ένας νέος έμπορος μπορεί να χάσει περισσότερα από το κεφάλαιο που έχει κατατεθεί σε λογαριασμό συναλλαγών. Οι αρχάριοι που αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν ένα μάθημα συναλλαγών και να ακολουθήσουν αυτές τις συμβουλές συναλλαγών Bitcoin για να γίνουν κερδοφόρες

 • Υιοθετήστε μια απλή και εύχρηστη στρατηγική συναλλαγών
 • Μειώστε το μέγεθος θέσης και τη μόχλευση
 • Να είστε υπομονετικοί και να μην επιβάλλετε συναλλαγές
 • Κρατήστε ένα ημερολόγιο για κάθε εμπόριο και βελτιώστε

Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες πλατφόρμες που προσφέρουν έναν επίδειξη λογαριασμού για την πρακτική συναλλαγών με ψεύτικα χρήματα, όπως το eToro και το Plus500. Η χρήση ενός προσομοιωμένου λογαριασμού συναλλαγών που ακολουθεί τις πραγματικές τιμές Bitcoin στη ζωντανή αγορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές και ακόμη και επιτυχημένους εμπόρους αντιγραφής.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να αποκτήσω Bitcoin χωρίς χρήματα?

Τα άτομα μπορούν να ξεκινήσουν με το Bitcoin χωρίς χρήματα και να αφήσουν μια τρύπα στον τραπεζικό λογαριασμό. Μερικοί απλοί τρόποι για να ξεκινήσετε να κερδίζετε Bitcoin περιλαμβάνουν:

 • Πληρωμή σε Bitcoin για μικρές εργασίες
 • Πώληση αγαθών και υπηρεσιών σε αντάλλαγμα Bitcoin
 • Ολοκλήρωση διαδικτυακών ερευνών / δημοσκοπήσεων που πληρώνουν σε Bitcoin
 • Δημοσίευση περιεχομένου με πλατφόρμες όπως Steemit που πληρώνει για ενδιαφέροντα άρθρα

Ποιες εφαρμογές παρέχει δωρεάν Bitcoin?

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κρυπτογράφησης που πληρώνουν δωρεάν Bitcoin. ΕΝΑ δημοφιλής εφαρμογή για κινητά για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin είναι η εφαρμογή Lolli το οποίο είναι ένα πρόγραμμα αφοσίωσης που ανταμείβει τους αγοραστές στο διαδίκτυο με μια μικρή έκπτωση στο BTC με αγορές σε υποστηριζόμενους εμπόρους. Το κερδισμένο Bitcoin μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε τον οδηγό μας για το πώς να αποκτήσετε Bitcoin στο διαδίκτυο, ελπίζουμε ότι είναι πλέον προφανές ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νόμισμα fiat για να αγοράσετε Bitcoin. Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι για να αποκτήσετε δωρεάν Bitcoin χωρίς να ξοδέψετε χρήματα ως επένδυση. Απλώς θυμηθείτε να διατηρήσετε το νέο σας Bitcoin ασφαλές χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού Bitcoin και συνεχίστε να συσσωρεύετε.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης χωρίς χρεώσεις (μηδενική προμήθεια)
 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με κάρτες δώρων Amazon – Super Easy
 • 7 καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής Crypto (γρήγορη, ασφαλής & Ασφαλής)
 • Οι καλύτερες ανταλλαγές Fiat To Crypto στον κόσμο
 • 4 καλύτερα μέρη για να παίξετε Tezos (XTZ) & Κερδίστε ανταμοιβές
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map