Αναθεώρηση Lolli: Εφαρμογή ανταμοιβών για να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ Bitcoin

Το Lolli είναι μια συναρπαστική νέα εφαρμογή που φέρνει μια νέα συστροφή στη βιομηχανία αφοσίωσης πελατών που επιτρέπει στους καθημερινούς αγοραστές να κερδίζουν έως και 30% πίσω στο Bitcoin. Είναι νόμιμη, ασφαλής, απλή και διασκεδαστική εμπειρία για όλους να κερδίζουν Bitcoin δωρεάν, ψωνίζοντας στον αγαπημένο σας λιανοπωλητή.

Αποκτήστε την εφαρμογή Lolli

Λειτουργεί ανταμείβοντας πελάτες με Bitcoin, απλώς αγοράζοντας από υποστηριζόμενα καταστήματα και εμπόρους λιανικής. Επομένως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή ανταλλαγή fiat-to-crypto. Η εφαρμογή Lolli υποστηρίζεται από πολλούς γνωστούς και δημοφιλείς εμπόρους λιανικής που επιστρέφουν ένα ποσοστό αγορασμένων αντικειμένων στο Bitcoin (BTC).

Αυτή η κριτική θα καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Lolli και πώς μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας εφαρμογές επιστροφής χρημάτων κάνοντας αυτό που σας αρέσει, ψωνίζοντας στο διαδίκτυο.

Αναθεώρηση εφαρμογής Lolli: Πώς να κερδίσετε Bitcoin

Το Lolli είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας που ενθαρρύνει τους πελάτες να συνεχίσουν τις αγορές τους προσφέροντας ένα ελκυστικό κίνητρο όπως το Bitcoin. Τα προγράμματα Royalty ανέκαθεν αυξάνονται και φαίνεται από τον αριθμό των καρτών επιβράβευσης που έχουμε στα πορτοφόλια ή τις τσάντες μας.


Τα προγράμματα αφοσίωσης έχουν πλέον εισέλθει στο χώρο της κρυπτογράφησης όπου οι πιστοί πελάτες μπορούν να ανταμείβονται στο Bitcoin. Είναι δυνατόν ακόμη και να κερδίσετε ενδιαφέρον για το χαρτοφυλάκιό σας με πλατφόρμες όπως το BlockFi.

Φανταστείτε να πληρώνεστε για online αγορές. Ακόμα καλύτερα, τι γίνεται αν θα μπορούσατε να πληρώσετε σε Bitcoin για online αγορές όπως συνήθως; Αυτό είναι το Lolli, μια εφαρμογή επιβράβευσης Bitcoin που επιτρέπει στους ανθρώπους να κερδίζουν και να κατέχουν Bitcoin όταν κάνουν αγορές στο διαδίκτυο.

ψώνια lolli

Πώς λειτουργεί το Lolli?

Η Lolli λειτουργεί όταν ψωνίζετε σε έναν από τους συνεργαζόμενους ιστότοπους, η Lolli λαμβάνει το ένα τοις εκατό του καθενός, σαν προμήθεια για την κίνηση της κυκλοφορίας και των πωλήσεων στον έμπορο.

Ένα μέρος της προμήθειας που κερδίζει η Lolli χωρίζεται με τον πελάτη, πληρώνεται σε Bitcoin και αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι σας Lolli το οποίο μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ένα πορτοφόλι υλικού για ασφαλή φύλαξη.

Η ανταμοιβή (%) του Bitcoin καθορίζεται από τους συμμετέχοντες εμπόρους και όχι από τη Lolli.

Προγράμματα επιβράβευσης πίστης όπως το Lolli υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο μάρκετινγκ που ενθαρρύνει τους αγοραστές να συνεχίσουν να κάνουν ό, τι αγαπούν στον αγαπημένο τους λιανοπωλητή.

Οι ιδρυτές της Lolli το έχουν κάνει ένα βήμα παραπέρα για να δείξουν τη δύναμη του Bitcoin ως ένα παγκόσμιο εναλλακτικό νόμισμα και ένα παγκόσμιο κατάστημα αξίας και θέλουν να το μοιραστούν με τον κόσμο.

lolli πώς λειτουργεί

Αυτό είναι ιδανικό για τους αγοραστές να ασχοληθούν με Bitcoin και κρυπτονομίσματα που δεν διαθέτουν ήδη το περιουσιακό στοιχείο.

Είναι μια νίκη για τον καταναλωτή που κερδίζει έκπτωση λαμβάνοντας δωρεάν Bitcoin, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει τους στόχους του Lolli να εκπαιδεύσει και να επιβραβεύσει τους ανθρώπους με τη δύναμη του Bitcoin χρησιμοποιώντας online αγορές.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Lolli?

Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε παθητικό Bitcoin χρησιμοποιώντας το Lolli ενώ ψωνίζετε στο διαδίκτυο. Θα προωθήσει και θα ενθαρρύνει τη μαζική υιοθέτηση του ψηφιακού για να χρησιμοποιηθεί δυνητικά ως καλύτερη εναλλακτική λύση στο τρέχον χρηματοοικονομικό σύστημα.

Οι ιδρυτές της Lolli εκτιμούν ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να αγοράζουν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή ανταλλαγή fiat-to-crypto.

Για να λύσει αυτό το εμπόδιο, το Lolli αναπτύχθηκε για να διευκολύνει την απόκτηση, την κατοχή και την κοινή χρήση Bitcoin με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε ανταλλαγή και να παρέχετε έγγραφα επαλήθευσης που μπορεί να ακούγονται τρομακτικά για αρχάριους.

Πώς μπορώ να λάβω την εφαρμογή Lolli?

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε την εφαρμογή Lolli είναι να κατεβάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Lolli που είναι διαθέσιμη τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Lolli ή κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί
 • Κάντε κλικ στο “Λήψη Lolli για Chrome”
 • Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της επέκτασης Lolli

lolli χρώμιο

Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση Lolli Chrome, θα σας ειδοποιήσει αυτόματα όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο συνεργατών και θα σκιαγραφήσετε το πιθανό Bitcoin που θα δικαιούστε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Lolli?

Για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή Lollo, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Κατεβάστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Lolli
 • Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα συνεργατών μέσω της επέκτασης του ιστότοπου ή του προγράμματος περιήγησης
 • Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις Lolli όταν επισκέπτεστε ένα υποστηριζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα

εφαρμογή lolli

Μόλις ενεργοποιηθεί το Lolli, μπορείτε να ψωνίσετε όπως θα κάνατε κανονικά. Εφόσον η παραγγελία είναι κατάλληλη, η Lolli θα παρακολουθεί την αγορά και θα στέλνει Bitcoin στο πορτοφόλι σας Lolli μόλις η Lolli πληρώσει ο έμπορος, συνήθως μετά τη λήξη της περιόδου επιστροφής χρημάτων των εμπόρων.

Το πορτοφόλι Lolli σάς επιτρέπει να κάνετε ανάληψη Bitcoin που έχετε κερδίσει σε τραπεζικό λογαριασμό ή πορτοφόλι υλικού μόλις το υπόλοιπό σας φτάσει στο ελάχιστο των $ 15.

Πού να ψωνίσετε χρησιμοποιώντας Lolli?

Η Lolli συνεργάζεται με πάνω από 500 κορυφαίες μάρκες που σας επιτρέπουν να κερδίσετε έως και 30% σε ανταμοιβές Bitcoin. Αυτή η συνεργασία με τη Lolli περιλαμβάνει αρκετούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στον κόσμο που υποστηρίζουν το Bitcoin όπως:

 • Walmart: έως και 3,5% πίσω στο Bitcoin
 • Macy’s: έως και 5% πίσω στο Bitcoin
 • Booking.com: έως και 3,5% πίσω στο Bitcoin
 • Νίκη: έως και 3% πίσω στο Bitcoin
 • Adidas: έως και 7% πίσω στο Bitcoin
 • Σεφόρα: έως και 4,5% πίσω στο Bitcoin
 • και πολλοί άλλοι!

Το συναρπαστικό είναι ότι η Lolli προσθέτει συνεχώς νέους συνεργάτες λιανικής σχεδόν κάθε μέρα. Οι έμποροι λιανικής μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη Lolli για να γίνουν συνεργάτες για να διαδώσουν την υποστήριξη του Bitcoin και του γενικού χώρου τεχνολογίας κρυπτογράφησης.

μάρκες lolli

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι Lolli ασφαλές και ασφαλές?

Ναι, η Lolli φαίνεται να παίρνει την ασφάλεια πολύ σοβαρά χρησιμοποιώντας προηγμένο λογισμικό και ασφάλεια δικτύου για να διασφαλίσει ότι τα υπόλοιπα των πελατών είναι ασφαλή στο πορτοφόλι Lolli.

Είναι οι πληροφορίες προσωπικού μου ασφαλείς με το Lolli?

Η Lolli ΔΕΝ παρακολουθεί τους ιστότοπους που επισκέπτονται οι χρήστες και ΔΕΝ πωλεί προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες σε τρίτους.

Ποια προγράμματα περιήγησης υποστηρίζονται από τη Lolli?

Το Lolli υποστηρίζεται προς το παρόν για Chrome και Firefox. Η ομάδα πίσω από την Lolli ψάχνει να υποστηρίξει το Brave στο μέλλον και αυτή τη στιγμή είναι ένα μη υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης. Το Safari ήταν προηγουμένως ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά λόγω των πρόσφατων αλλαγών στο τέλος της Apple, δεν ενημερώνεται πλέον.

Το Lolli έχει πρόγραμμα θυγατρικών ή παραπομπών?

Ναι, η Lolli διαθέτει ένα πρόγραμμα παραπομπής που σας επιτρέπει να κερδίζετε Bitcoin, κοινοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής. Κάθε μέρος έχει το δικαίωμα να λάβει Bitcoin αξίας 10 $ όταν ο αναφερόμενος αγοραστής αγοράσει ένα στοιχείο από έναν υποστηριζόμενο λιανοπωλητή χρησιμοποιώντας το Lolli. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαδώσετε την αγάπη για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin.

Διαθέτει Lolli μια εφαρμογή για κινητά?

Όχι, η Lolli δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά. Υπάρχουν σχέδια για την εκκίνηση μιας εφαρμογής για κινητά στο εγγύς μέλλον. Εν τω μεταξύ, οι αγοραστές πρέπει να χρησιμοποιούν την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Συμπέρασμα: Το Lolli είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν BTC

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας για το Lolli, είναι μια καινοτόμος και νόμιμη εφαρμογή πιστότητας κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν έως και 30% σε Bitcoin (BTC). Είναι ένα σημάδι της αυξανόμενης υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων που απογειώνεται μπροστά στα μάτια μας.

Κατεβάστε το Lolli

Αναμένουμε ότι ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών θα συρρέουν στη Lolli για να αποκτήσουν περισσότερα Bitcoin με έναν διασκεδαστικό, εύκολο και απλό τρόπο, ψωνίζοντας στους αγαπημένους τους λιανοπωλητές. Η Lolli κάνει μέρος για να μοιραστεί το Bitcoin με τον κόσμο.

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με κάρτες δώρων Amazon – Super Easy
 • Ανασκόπηση Instars: Είναι νόμιμο; Πώς να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ Crypto (2020)
 • Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin σας
 • Ποιος δέχεται Bitcoin το 2019 – MASSIVE List (24 μεγάλες εταιρείες)
 • Επανεξέταση OKEx: Αξιολόγηση εάν είναι ασφαλές & Αξιόπιστος?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me