5 καλύτερα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin σας (το 2021)

η επιλογή μας

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για

Δημοτικότητα

καθολικό Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για

Ασφάλεια


χαζέ Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για

Χαμηλό κόστος

Κλειδί Επισκέψου την ιστοσελίδα

Η αποθήκευση νομισμάτων Bitcoin και κρυπτονομισμάτων σε ένα χρηματιστήριο όπως το Coinbase, το Binance και το Bybit θέτει την κυριότητα του περιουσιακού στοιχείου σε σοβαρό κίνδυνο. Στατιστικά, οι ανταλλαγές ψηφιακών νομισμάτων είναι το χειρότερο μέρος για την προστασία των κρυπτονομισμάτων σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εκτιμήσουμε τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin κατά τη γνώμη μας βάσει σημαντικών δυνατοτήτων χρήστη, όπως ευκολία χρήσης, συμβατότητα, δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλειας και υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα.

Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin ή πορτοφόλια κρυπτογράφησης:

Τι είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin / Cryptocurrency?

Ένα πορτοφόλι Bitcoin ή cryptocurrency είναι ένα σημαντικό βήμα για να γίνετε ιδιοκτήτης Bitcoin ή κρυπτογραφικών στοιχείων. Ένα πορτοφόλι είναι βασικά το ψηφιακή έκδοση τραπεζικού λογαριασμού που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν, να αποθηκεύουν και να στέλνουν Bitcoin και κέρματα σε άτομα. Χρησιμεύει ως σημείο σύνδεσης στο δίκτυο blockchain.

Τα πορτοφόλια Bitcoin αποθηκεύουν και προστατεύουν τα ιδιωτικά κλειδιά ή τους μυστικούς κωδικούς που είναι απαραίτητοι για την αποστολή και λήψη ψηφιακών στοιχείων μέσω της συσκευής. Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης δεν αποθηκεύει τα πραγματικά νομίσματα και μάρκες, αλλά τα ιδιωτικά κλειδιά που παρέχουν πρόσβαση σε αυτό.

Συνοψίζοντας, ένα πορτοφόλι Bitcoin ή crypto είναι μια συσκευή, εφαρμογή για κινητά ή ιστότοπος που διαχειρίζεται και προστατεύει τα ιδιωτικά κλειδιά στο περιουσιακό στοιχείο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin?

Μια συσκευή υλικού Bitcoin ή cryptocurrency είναι ένας τύπος συσκευής που διατηρεί ασφαλή τα ιδιωτικά κλειδιά που απαιτούνται για τη νόμιμη πρόσβαση στα αποθηκευμένα ψηφιακά στοιχεία στο πορτοφόλι. Αυτές οι συσκευές είναι ειδικά κατασκευασμένες ηλεκτρονικές συσκευές, μεγέθους USB stick για την εξασφάλιση κρυπτονομισμάτων.

Τα πορτοφόλια υλικού μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο για να επιτρέψουν τη μεταφορά Bitcoin και altcoin από ανταλλαγές κρυπτογράφησης και πλατφόρμες συναλλαγών. Στη συνέχεια μπορεί να αφαιρεθεί εκτός σύνδεσης για να προστατεύσει με ασφάλεια τα δεδομένα κρυπτογράφησης. Είναι σαν να έχετε έναν ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό στο πορτοφόλι σας.

Δύο από τα πιο δημοφιλή και καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin και κρυπτονομισμάτων στον κόσμο που θα καλύψουμε σε αυτόν τον οδηγό είναι:

Σοβαροί επενδυτές και έμποροι που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και να πείσουν πρέπει να χρησιμοποιούν ένα πορτοφόλι υλικού. Οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο μπορούν ενδεχομένως να στοχεύσουν τα ιδιωτικά κλειδιά που είναι αποθηκευμένα σε μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε ένα hack hack.

Χρήση ψηφιακού πορτοφολιού υλικού παρέχει ένα κλείδωμα αέρα μεταξύ συνδεδεμένων στο Διαδίκτυο συσκευών και του αποθηκευμένου στοιχείου. Η διατήρηση των ιδιωτικών κλειδιών σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κανένα μέσο για έναν εισβολέα να φτάσει στο ψηφιακό νόμισμα που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή.

Εάν ένα πορτοφόλι Bitcoin κλαπεί, οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν πολλά μέτρα ασφαλείας, όπως ένα PIN που καθιστά δύσκολη την τοπική πρόσβαση στη συσκευή. Οι κάτοχοι Bitcoin που αγοράζουν ένα πορτοφόλι υλικού μπορούν να δημιουργήσουν έναν μυστικό εφεδρικό κωδικό ή μια φράση ανάκτησης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη ρύθμιση της συσκευής, όπως μπορούν οι χρήστες ανακτήστε και ανακτήστε τα αποθηκευμένα νομίσματα εάν ένα Bitcoin & Το πορτοφόλι υλικού κρυπτονομισμάτων έχει χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.

Bitcoin & Σύγκριση Πορτοφολιού υλικού Crypto

Διαβάστε τον παρακάτω πίνακα για μια γρήγορη σύγκριση του καλύτερου Bitcoin & πορτοφόλια υλικού crypto.

Bitcoin & Κριτικές για το Crypto Hardware Wallet

Έχουμε αξιολογήσει και αναθεωρήσει τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού στην αγορά. Με πολλές εταιρείες και κατασκευαστές να αναπτύσσουν τα δικά τους πορτοφόλια υλικού, είναι σημαντικό να αγοράσετε το ασφαλέστερο πορτοφόλι υλικού από μια αξιόπιστη εταιρεία. Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin και κρυπτογράφησης.

Καθολικό Nano X

Το Nano X είναι το πιο πρόσφατο προϊόν flag-ship από το Ledger που κυκλοφόρησε το 2019 και προσφέρει πραγματική ασφάλεια τελευταίας τεχνολογίας. Έχει γίνει το πιο ασφαλές πορτοφόλι υλικού Bitcoin και φιλικό προς κινητά στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το Ledger είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς εταιρείες πορτοφολιών υλικού κρυπτογράφησης.

Το Ledger Nano X σπάει νέα περιοχή εστιάζοντας στην κινητικότητα, ειδικά την προσβασιμότητα Bluetooth και την ενσωματωμένη μπαταρία.

καθολικό nano x

Το Ledger Nano X έχει κομψή και στιβαρή σχεδίαση με μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη. Τα κουμπιά έχουν αυξηθεί σε μέγεθος καθιστώντας ευκολότερη τη χρήση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 100 κρυπτονομισμάτων όπως Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano και πολλά άλλα altcoins. Το Ledger X διευκολύνει τη μεταφορά διαφόρων νομισμάτων από διαφορετικά ανταλλακτικά σε μία μόνο συσκευή.

καθολικό X

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του μοντέλου Nano X είναι η συνδεσιμότητα Bluetooth. Αυτό επιτρέπει στο Nano X να συνδεθεί με iPhone και Apple (iOS) iphone και άλλες έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ledger Live. Το ασύρματο σήμα είναι πλήρως κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο για προστασία από τυχόν απειλές ασφαλείας.

Αυτό που διαχωρίζει αυτό το πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι πόσο εύκολο είναι να διαμορφώσετε πρώτα. Όπως και με άλλα πορτοφόλια, η εγκατάσταση μπορεί να είναι μια περίπλοκη και κουραστική διαδικασία για αυτούς τους μη τεχνικούς ανθρώπους. Ωστόσο, το Nano X έχει μια πιο απότομη τιμή και μπορεί να μην είναι ιδανικό για επενδυτές κρυπτογράφησης για πρώτη φορά.

Καθολικό Nano S

Το Ledger Nano S ήταν το πρώτο ανεξάρτητο πιστοποιημένο πορτοφόλι υλικού που αναπτύχθηκε για την προστασία των κρυπτονομισμάτων. Είναι μακράν το πιο δημοφιλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης στην αγορά και έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύρια συσκευές.

Το μοντέλο Ledger Nano S υποστηρίζει πάνω από 1000 νομίσματα κρυπτογράφησης όπως:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Κυματισμός (XRP)
 • Αλυσίδα Binance (BNB)
 • Παύλα
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • USDT
 • Τρόν
 • Monero (XMR)
 • Όλα τα κουπόνια ERC 20
 • USDC
 • BAT (Διακριτικό βασικής προσοχής)

μοντέλο καθολικού S

Το Ledger Nano S διαθέτει τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας μέσω ενός τσιπ ασφαλείας του ίδιου τύπου που χρησιμοποιείται στα διαβατήρια. Είναι σαν να έχετε ένα τραπεζικό κουτί στην τσέπη σας για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα.

Η συσκευή είναι καλά σχεδιασμένη με οθόνη LED και μεταλλικό περίβλημα που την κάνει να αισθάνεται πιο ανθεκτική στο χέρι σας. Όπως τα περισσότερα πορτοφόλια υλικού, η συσκευή συνδέεται μέσω USB και διαθέτει την εφαρμογή Ledger Live για αλληλεπίδραση με τη συσκευή.

Η διεπαφή λογισμικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση υπολοίπων λογαριασμού και την πραγματοποίηση συναλλαγών. Η εφαρμογή λογισμικού είναι διαισθητική, φιλική προς το χρήστη και ιδανική για αρχάριους. Συνολικά, το Ledger Nano S είναι η τέλεια επιλογή για αρχάριους και περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία των κρυπτονομισμάτων σας σε ελκυστική τιμή.

Τρέζορ Τ

Το Trezor T είναι ένα πορτοφόλι δεύτερης γενιάς crypto hardware από την Satoshi Labs. Τα Satoshi Labs αναπτύσσουν πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης από το 2011 και είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις ψυχρής αποθήκευσης μέχρι σήμερα και συχνά σε σύγκριση με τα πορτοφόλια Ledger.

Το πορτοφόλι Trezor T λειτουργεί με πολλά νομίσματα και ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, συσκευή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Trezor T είναι η ψηφιακή οθόνη αφής που αφαιρεί την ανάγκη για μικρά φυσικά κουμπιά.

trezor t

Όλες οι λειτουργίες που απαιτούν εισαγωγή εμπιστευτικών δεδομένων πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην οθόνη της συσκευής. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα δει το PIN σας ή το σπόρο ανάκτησης.

Το Trezor Model T ωθεί τα όρια της τεχνολογίας και βασίζεται στην αρχή της μηδενικής εμπιστοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε μέρος ενός ασφαλούς συστήματος μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο σε κάποιο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι εάν οποιοδήποτε μέρος του πορτοφολιού υλικού σας έχει παραβιαστεί, τα κρυπτονομίσματά σας θα παραμείνουν εντελώς ασφαλή.

Trezor One

Το Trezor One κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014 και ήταν το πρώτο πορτοφόλι υλικού Bitcoin που παρείχε ασφαλή κρύο χώρο αποθήκευσης με την ευελιξία να μεταφέρει και να περάσει με άνεση, όπως ένα ζεστό πορτοφόλι.

Η εταιρεία που ίδρυσε το προϊόν Trezor, Satoshi Labs είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία Bitcoin. Η συσκευή διαθέτει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως κωδικούς PIN και φράσεις πρόσβασης που καθιστούν αυτό το πορτοφόλι υλικού ασφαλή επιλογή για την προστασία των νομισμάτων κρυπτογράφησής σας.

Το Trezor υποστηρίζει πάνω από 600 κρυπτονομίσματα όπως:

 • BTC – Bitcoin
 • ETH / ETC – Ethereum / Ethereum Classic
 • NMC – Namecoin
 • LTC – Litecoin
 • DOGE – Dogecoin
 • ZEC – Zcash
 • DASH – Dash

ένα τρελό

Η συσκευή διατίθεται σε έναν μικρό παράγοντα που διευκολύνει τη μεταφορά στην τσέπη σας. Η ευκολία του Trezor One σάς επιτρέπει να ξοδεύετε εύκολα το Bitcoin εν κινήσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το Trezor One σε οποιονδήποτε υπολογιστή και αυτό είναι!

Η τιμή ενός Trezor One είναι προσιτή και πολύ απλά ένα πολύ καλό πορτοφόλι υλικού για όλους τους τύπους επενδυτών κρυπτογράφησης.

Κρατήστε το κλειδί

ο KeepKey Το πορτοφόλι κυκλοφόρησε το 2015 και αργότερα εξαγόρασε η Shapeshift. Η συσκευή είναι όμορφα σχεδιασμένη αλλά στιβαρή κατασκευή διαθέτει μεγάλη οθόνη. Η συσκευή είναι αρκετά μεγαλύτερη από το Ledger Nano X και επίσης το Trezor T.

Είναι μια εύκολη στη χρήση συσκευή και διατίθεται σε προσιτή τιμή. Οι χρήστες κρυπτογράφησης που αναζητούν έναν συνδυασμό αξίας και ασφάλειας κατά τη διαχείριση των πορτοφολιών κρυπτογράφησής τους πρέπει να λάβουν υπόψη το KeepKey.

πορτοφόλι

Το πορτοφόλι Keep Key προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά ασφαλείας με τα πορτοφόλια Ledger και Trezor, αλλά δεν υποστηρίζει τόσα πολλά κρυπτονομίσματα.

Είναι ένα ιδανικό πορτοφόλι εάν διαθέτετε πολλά κρυπτονομίσματα ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο ψηφιακών στοιχείων. Το Keep Key μπορεί να μην έχει μεγάλη φήμη σε σύγκριση με το Ledger και το Trezor. Ωστόσο, είναι απλό και εύκολο να σχεδιάσετε μια συσκευή που είναι προσιτή.

Άλλο Bitcoin & Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών που προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα με διαφορετικό επίπεδο ασφάλειας, χαρακτηριστικά και τιμή. Ακολουθεί μια επισκόπηση κάθε τύπου πορτοφολιού.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων επιφάνειας εργασίας

Τα επιτραπέζια πορτοφόλια είναι ένα πρόγραμμα-πελάτης με δυνατότητα λήψης με τη μορφή μιας εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή. Η διεπαφή παρέχει απευθείας σύνδεση με το cryptocurrency σας. Τα επιτραπέζια πορτοφόλια μπορούν να είναι ευάλωτα σε χάκερ που χρησιμοποιούν κακόβουλα προγράμματα, βασικούς καταγραφείς και κοινωνική μηχανική (π.χ. ηλεκτρονικό ψάρεμα) για εύκολη πρόσβαση και συμβιβασμό στο πορτοφόλι. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αξιόπιστα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών όπως Εξοδος πλήθους και Πορτοφόλι Lumi.

Πορτοφόλι Lumi είναι μια διαισθητική εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που είναι κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Το Lumi είναι ένα πορτοφόλι χωρίς φύλαξη, που σημαίνει ότι το πορτοφόλι δεν αποθηκεύει τα ιδιωτικά κλειδιά των χρηστών και τις μνημονικές φράσεις. Το πορτοφόλι υποστηρίζει χιλιάδες μάρκες και δημοφιλή στοιχεία όπως BTC, ETH και ένα από τα λίγα πορτοφόλια που υποστηρίζει μάρκες EOS. Τα δημοφιλή διακριτικά DeFi μπορούν να ενσωματωθούν στο πορτοφόλι Lumi. Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν διαφορετικές επιλογές διαχείρισης πορτοφολιού και να επιλέγουν τις επιθυμητές ρυθμίσεις.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων για κινητά

Παρόμοια με τα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές, χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι για κινητά όπως Μυκήλιο και Εμπιστευτικό πορτοφόλι έρχεται με τους δικούς του κινδύνους καθώς τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται στη συσκευή. Ενώ έχουν ευκολία στη χρήση και παράγοντα ευκολίας, τα smartphone μπορούν εύκολα να χαθούν, να κλαπούν ή να παραβιαστούν. Οι περισσότεροι χρήστες smartphone δεν σκέφτονται την ασφάλεια του τηλεφώνου με τον ίδιο τρόπο που θα έκαναν για έναν υπολογιστή.

Online πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Προσβάσιμο μέσω Διαδικτύου, διαδικτυακά πορτοφόλια όπως Blockchain αποθηκεύστε τις κρυπτογραφικές σας συναλλαγές στο διαδίκτυο που φιλοξενούνται σε διακομιστές εκτός του ελέγχου σας. Παρόλο που ενδέχεται να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση, είναι ευάλωτα σε εισβολή.

Όλες οι εναλλακτικές (και φθηνότερες) μέθοδοι εξασφάλισης του Bitcoin έχουν εγγενείς κινδύνους και τρωτά σημεία. Οποιαδήποτε επένδυση πρέπει να διατηρείται ασφαλής και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το Bitcoin σας ασφαλές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων χαρτιού

Πιθανώς η χαμηλότερη μορφή ασφαλείας, αυτό το πορτοφόλι χαρτιού αποτελείται από την αποθήκευση των δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών σε ένα κομμάτι χαρτί (ή παρόμοιο) και στη συνέχεια τη διατήρησή του σε ασφαλή τοποθεσία, όπως το οικογενειακό χρηματοκιβώτιο. Αυτή η μέθοδος αποθήκευσης του Bitcoin σας είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε ζημιές, χαθείτε, σκισμένες, ξεθωριασμένες ή κατά λάθος.

συμπέρασμα

Λόγω της περιορισμένης προσφοράς Bitcoin, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Οι επενδυτές αναζητούν ασφαλείς τρόπους αποθήκευσης του Bitcoin. Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να διατηρήσετε το Bitcoin ασφαλές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού.

Τελικά, κάθε επενδυτής είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των ψηφιακών στοιχείων και ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin και κρυπτογράφησης ήταν χρήσιμος.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Εάν υπάρχουν άλλα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης που θέλετε να ελέγξουμε, αφήστε μας ένα σχόλιο.

Επίσης, ακολουθούν μερικά άλλα επιλεγμένα άρθρα για να διαβάσετε στη συνέχεια:

 • Αναθεώρηση WazirX: Bitcoin, Συναλλαγές & Αμοιβές
 • Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) στην Αυστραλία [για αρχάριους]
 • Plus500 Review: Trading Crypto CFDs, Features & Αμοιβές
 • 4 καλύτερα μέρη για να παίξετε το Tezos (XTZ) & Κερδίστε ανταμοιβές
 • 5 ιστότοποι για την επίδειξη συναλλαγών Bitcoin με εικονικά χρήματα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me