4 καλύτερη εφαρμογή Bitcoin Cash Back & Rewards (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)

Ζούμε σε έναν κόσμο με μετρητά, προγράμματα επιβράβευσης και εφαρμογές επιβράβευσης, όλα σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν στον έμπορο για να αγοράσουν αγαθά και υπηρεσίες. Παρόλο που δεν το σκέφτομαστε συνήθως, τείνουμε να μεταφέρουμε μια συλλογή χαρτιού ή πλαστικών καρτών στα υπάρχοντά μας. Αυτή η τάση έχει επεκταθεί στον ψηφιακό χώρο όπου μπορείτε τώρα κερδίστε επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin.

Αυτό είναι ιδανικό για όσους από εσάς ήσασταν στο περιθώριο ή δεν έχουν τα μετρητά για να επενδύσουν σε Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή fiat-to-crypto. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή και αναδυόμενα προγράμματα πίστης κρυπτογράφησης που ανταμείβουν τους πελάτες με μια επιστροφή χρημάτων στο Bitcoin. Είναι απίστευτα εύκολο και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά.

Θέλετε να αρχίσετε να κερδίζετε μετρητά Bitcoin?

Οι καλύτερες εφαρμογές Bitcoin που προσφέρουν επιστροφή χρημάτων

Προτού προχωρήσουμε πολύ μπροστά, ας εξηγήσουμε τι είναι μια εφαρμογή Bitcoin Cash Back και πώς λειτουργούν. Η εφαρμογή επιστροφής χρημάτων και ανταμοιβών Bitcoin είναι βασικά ένα πρόγραμμα πίστης που σας επιτρέπει να κερδίσετε μια μικρή προμήθεια με τη μορφή Bitcoin όταν ψωνίζετε σε έναν online έμπορο ή προμηθευτή που υποστηρίζει το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων.

Όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, ένα μέρος ή μικρό ποσοστό του ποσού πώλησης επιστρέφεται σε εσάς στο Satoshi’s στο πορτοφόλι του λογαριασμού σας. Το ποσοστό ποσοστού μπορεί να εξαρτάται από τον πωλητή και μπορεί να υπάρχει περίοδος αναμονής.

Με την αυξανόμενη υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, νέοι έμποροι συμμετέχουν σε προγράμματα επιστροφής χρημάτων Bitcoin. Αυτό εισάγει ανταγωνισμό που ωφελεί τον αγοραστή παρέχοντας ένα κίνητρο για να βρει καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στους υποστηριζόμενους λιανοπωλητές.

Αναφέραμε ότι είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ?

1. Λόλι

Το Lolli είναι μια συναρπαστική νέα εφαρμογή που φέρνει μια νέα συστροφή στη βιομηχανία αφοσίωσης πελατών που επιτρέπει στους καθημερινούς αγοραστές να κερδίσουν έως και 30% μετρητά πίσω στο Bitcoin. Λειτουργεί ανταμείβοντας πελάτες με Bitcoin, απλώς αγοράζοντας από υποστηριζόμενα καταστήματα και εμπόρους λιανικής.

Επισκεφθείτε τη Λόλη

Είναι μια απλή και διασκεδαστική εμπειρία για όλους να αρχίσουν να κερδίζουν παθητικά Bitcoin ψωνίζοντας στον αγαπημένο σας λιανοπωλητή. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από πολλούς γνωστούς και δημοφιλείς εμπόρους λιανικής που επιστρέφουν ένα ποσοστό αγορασμένων αντικειμένων στο Bitcoin (BTC).

γλειφι

Η Lolli λειτουργεί όταν ψωνίζετε σε έναν από τους συνεργαζόμενους ιστότοπους, η Lolli λαμβάνει ένα ποσοστό του καθενός, σαν προμήθεια για την κίνηση της κυκλοφορίας και των πωλήσεων στον έμπορο.

Ένα μέρος της προμήθειας που κερδίζει η Lolli χωρίζεται με τον πελάτη, πληρώνεται σε Bitcoin και αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι σας Lolli το οποίο μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ένα πορτοφόλι υλικού για ασφαλή φύλαξη. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την πλήρη κριτική μας στην εφαρμογή Lolli.


lolli πώς λειτουργεί

Η Lolli συνεργάζεται με την κορυφαίες μάρκες που σας επιτρέπουν να κερδίσετε έως και 30% σε ανταμοιβές Bitcoin. Οι τρέχουσες συνεργασίες περιλαμβάνουν μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στον κόσμο, όπως:

 • Walmart
 • Macy’s
 • Booking.com
 • Νίκη
 • Adidas
 • Σεφόρα
 • Τιμοκατάλογος
 • Ομάδα

Και 500+ περισσότεροι λιανοπωλητές…

έμποροι lolli

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε την εφαρμογή Lolli είναι να κατεβάστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Lolli που είναι διαθέσιμη τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Μόλις ενεργοποιηθεί το Lolli, ψωνίστε στο διαδίκτυο όπως θα κάνατε κανονικά. Εφόσον η παραγγελία είναι κατάλληλη, η Lolli θα παρακολουθεί την αγορά και θα στέλνει Bitcoin στο πορτοφόλι σας Lolli όταν η Lolli πληρώνεται από τον έμπορο, συνήθως μετά τη λήξη της περιόδου επιστροφής χρημάτων των εμπόρων.

Μόλις το υπόλοιπό σας φτάσει τουλάχιστον τα $ 15, μπορείτε να αποσύρετε το υπόλοιπο μετρητών Bitcoin σε έναν καθορισμένο τραπεζικό λογαριασμό ή πορτοφόλι υλικού για φύλαξη.

Αυτό είναι! Ακούγεται καλό?

Αν θέλετε να κερδίσετε ανταμοιβές μετρητών Bitcoin, κατεβάστε την εφαρμογή Lolli τώρα.

2. Foldapp

Foldapp παρέχει έως και 20% επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin προσφέροντας Giftcards που μπορούν να αγοραστούν και να εξαργυρωθούν σε διάφορους δημοφιλείς εμπόρους λιανικής.

Λειτουργεί πολύ διαφορετικά με τη Lolli. Αντί να πληρώνετε απευθείας στον έμπορο λιανικής, το Fold είναι ένα προπληρωμένο πρόγραμμα όπου πρέπει να αγοράσετε πιστωτικές κάρτες ή κάρτες δώρων μέσω του Fold πριν κάνετε μια αγορά. Αυτό θα ταιριάζει στους υπάρχοντες επενδυτές Bitcoin που θέλουν να ξοδέψουν κρυπτογράφηση στον πραγματικό κόσμο.

Επισκεφτείτε το Foldapp

Για όλους τους άλλους, όπως οι επενδυτές, οι κερδισμένοι και οι αποταμιευτές, το Foldapp φέρνει το Bitcoin στο mainstream με έναν ικανοποιητικό τρόπο για το επόμενο κύμα υιοθέτησης κρυπτογράφησης.

Foldapp

Προτού μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Fold, θα χρειαστεί να προσθέσετε την πιστωτική σας κάρτα ή τη χρεωστική σας αν δεν διαθέτετε Bitcoin. Εάν διαθέτετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, μπορείτε απλά να προσθέσετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας, η οποία είναι επίσης όπου θα μεταφερθούν οι αναλήψεις μετρητών σας.

Όταν ο λογαριασμός σας έχει ρυθμιστεί, είναι τόσο εύκολο όσο επιλέγοντας μια ψηφιακή δωροκάρτα στο τηλέφωνό σας και θα λάβετε αμέσως μετρητά Bitcoin. Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να βρείτε τον γραμμωτό κωδικό ή τον κωδικό της δωροκάρτας για την επωνυμία σας στην προβολή “Οι κάρτες μου” στον λογαριασμό σας Fold.

Όταν είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε την κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνό σας και σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στο κατάστημα στο μητρώο ή εισαγάγετε τον αλφαριθμητικό κωδικό κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Εάν ο πωλητής λιανικής δεν είναι σε θέση να σαρώσει τον γραμμωτό κώδικα στο τηλέφωνό σας, μπορεί να εισαγάγει τον αριθμητικό κωδικό που είναι προσβάσιμος στο μενού λεπτομερειών κάρτας.

πώς λειτουργεί το foldapp

Οι δωροκάρτες Foldapp γίνονται δεκτές σε πολλά καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Περιμένουμε να αυξηθεί η λίστα των υποστηριζόμενων καταστημάτων, επομένως ελέγξτε τα κανάλια κοινωνικών μέσων της Foldapp για ενημερώσεις. Τα μετρητά σε Bitcoin προσφέρονται στα ακόλουθα καταστήματα:

 • Airbnb
 • Αμαζόνα
 • AMC
 • Καλύτερη αγορά
 • Burger King
 • Chipotle
 • Το Home Depot
 • Hotels.com
 • Macy’s
 • Ρ.Φ. Τσανγκ
 • ΡΕΙ
 • Southwest Airlines
 • Ντάνκιν Ντόνατς
 • Starbucks
 • Στόχος
 • TJ Maxx
 • Uber

διπλωμένη κάρτα

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε το Foldapp είναι κατεβάστε το Fold για την εφαρμογή σας για κινητά που υποστηρίζει iOS και Android. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

3. Ανταμοιβές Bitcoin

Το Bitcoin Rewards είναι μια άλλη διαδικτυακή υπηρεσία που σας επιτρέπει να κερδίζετε μετρητά σε Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) και άλλα ψηφιακά νομίσματα. Οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κρυπτογράφηση χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσουν αγορά.

Επισκεφτείτε το Bitcoin Rewards

Οι Bitcoin Rewards πληρώνουν μια μικρή προμήθεια από τον πωλητή που μοιράζεται μαζί σας σε κρυπτογράφηση. Μπορείτε να ξοδέψετε τα μετρητά σας Bitcoin ή να τα αποθηκεύσετε, η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

ανταμοιβές bitcoin

Το BitcoinRewards διαθέτει μια τεράστια ποικιλία καταστημάτων όπου μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες, όπως δημοφιλείς, διακοπές & ταξίδια, ρούχα & μόδα, ηλεκτρονικά, κήπος και ομορφιά.

Όταν βρείτε ένα κατάστημα ή κουπόνι που σας ενδιαφέρει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί «Μετάβαση στο κατάστημα», το οποίο θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο των εμπόρων. Περιηγηθείτε, ψωνίστε και αγοράστε όπως θα κάνατε κανονικά. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin εντός 48 ωρών από την επιτυχή αγορά.

καταστήματα ανταμοιβών bitcoin

Το BitcoinRewards προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να εξαργυρωθούν σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων Bitcoin εκτός από την έκπτωση κουπονιού.

Για να ξεκινήσετε με το BitcoinRewards, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

4. CoinRebates

CoinRebates φέρνει έναν νέο τρόπο απόκτησης Bitcoin με αγορές μετρητών και έχει συνεργασίες με περισσότερους από 300 διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής. Οι αγοραστές ανταμείβονται με Bitcoin για κάθε δολάριο που ξοδεύουν στα αγαπημένα τους καταστήματα.

Επισκεφτείτε το CoinRebates νομίσματα

Επί του παρόντος, η πλατφόρμα διαθέτει ένα δίκτυο εμπόρων με περισσότερους από 300 εμπόρους λιανικής πώλησης, οι οποίοι περιλαμβάνουν τα εξής:

 • AliExpress
 • Καλύτερη αγορά
 • Καρχάρτ
 • Lego
 • Νέα ισορροπία
 • Στόχος
 • Ούντεμι

Η εγγραφή είναι απίστευτα εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin την οποία πρέπει να εισαγάγετε στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στους υποστηριζόμενους εμπόρους και να πραγματοποιήσετε τις διαδικτυακές σας αγορές. Όπως και οι πλατφόρμες επιστροφής χρημάτων Bitcoin παραπάνω, η έκπτωση Bitcoin πιστώνεται μετά τη λήξη της πολιτικής επιστροφής του αγοραζόμενου στοιχείου, η οποία συνήθως είναι περίπου 30 ημέρες.

Για να ξεκινήσετε με το CoinRebates, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

5. Εκκαθάριση

Εκκαθάριση είναι μια υπηρεσία επιστροφής χρημάτων Bitcoin που ανταμείβει τους χρήστες για τις online αγορές τους. Έχουν συνεργαστεί με 1200 καταστήματα παγκοσμίως και προσφέρουν έως και 30% επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin. Η εφαρμογή επιβράβευσης μπορεί να ληφθεί σε συσκευές iOS και Android ή χρησιμοποιώντας την έκδοση ιστού.

Επισκεφτείτε το Liquigate

Είναι μια απλή υπηρεσία που κερδίζει Bitcoin με ένα μονόκλινο Κάντε κλικ. Για να κερδίσετε ανταμοιβές Bitcoin χρησιμοποιώντας το Liquigate, αναζητήστε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να αγοράσετε προϊόντα και κάντε κλικ στο "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο από τον οποίο θέλετε να αγοράσετε προϊόντα. Μετά την αγορά των αντικειμένων, η Liquigate θα χρεώσει Bitcoin στον λογαριασμό.

δικτυακός τόπος

Το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με FOLD εφαρμογή και mycrypto.com στο κερδίστε διπλά μετρητά και ανταμοιβές. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής για χρήστες Liquigate που μοιράζονται τον κωδικό παραπομπής τους για να κερδίσουν προμήθεια διάρκειας έως και 10% στα κέρδη των φίλων σας!

Τα ποσοστά ανταμοιβής συνεργατών και cachback είναι τα εξής:

συμπέρασμα

Πιθανότατα θα δούμε περισσότερες εφαρμογές επιστροφής χρημάτων Bitcoin στο μέλλον καθώς η μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να σαρώνει τον κόσμο.

Δεν υπάρχει απολύτως κόστος για να εγγραφείτε σε αυτά τα προγράμματα επιβράβευσης, καθιστώντας τις εφαρμογές Bitcoin cash back ως τον ασφαλέστερο και ευκολότερο τρόπο απόκτησης Bitcoin. Αυτές οι εφαρμογές βοηθούν στη διανομή του Bitcoin στις μάζες με έναν απλό και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, κάνοντας αυτό που οι άνθρωποι αγαπούν να κάνουν – online αγορές.

Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε χιλιάδες διαδικτυακές προσφορές αγορών και εκπτώσεις από τα αγαπημένα σας διαδικτυακά καταστήματα εκτός από τις επιστροφές χρημάτων Bitcoin. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε περισσότερο ανταγωνισμό στην εφαρμογή ανταμοιβών Bitcoin που θα ωφελήσει τον πελάτη.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κερδίσετε παθητικά Bitcoin χωρίς να πραγματοποιήσετε αγορά. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.

Είναι ένας έξυπνος τρόπος συσσώρευσης Bitcoin.

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με κάρτες δώρων Amazon – Super Easy
 • Αναθεώρηση BlockFi: Είναι νόμιμο & Ασφαλής?
 • Ανασκόπηση Instars: Είναι νόμιμο; Πώς να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ Crypto (2020)
 • Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin σας
 • Ποιος δέχεται Bitcoin το 2019 – MASSIVE List (24 μεγάλες εταιρείες)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map