3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 1 Bitcoin

Αν έχετε βρεθεί στο περιθώριο, μην ανησυχείτε .. Δεν είστε ο μόνος.

Στην πραγματικότητα, είστε ήδη μπροστά από το πακέτο μόνο διαβάζοντας αυτό το άρθρο και έχετε πάρει την έξυπνη απόφαση να αγνοήσετε τα mainstream μέσα ενημέρωσης που διαδίδουν φόβο και αβεβαιότητα στην αγορά κρυπτογράφησης.

Εδώ είναι 3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 1 Bitcoin και να γίνετε το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού για να αποκτήσετε αυτό το επαναστατικό πλεονέκτημα.

1. Ο παράγοντας «Scarcity» του Bitcoin

Για να είναι κάτι πολύτιμο, πρέπει να είναι σπάνιο που σημαίνει ότι έχει μια πεπερασμένη προσφορά. Πολύτιμα μέταλλα, αντίκες, νομισματοκοπεία και κάρτες μπέιζμπολ είναι πολύτιμα επειδή είναι λιγοστά. Τα ψηφιακά αντικείμενα, από την άλλη πλευρά, όπως φωτογραφίες, ταινίες και μουσική δεν είναι καθόλου σπάνια. Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό.

Στην περίπτωση του Bitcoin, έχει ένα καθορισμένο όριο 21 εκατομμύρια.


Περίπου 17 εκατομμύρια Bitcoins έχουν εξορυχθεί τα τελευταία 10 χρόνια από την ύπαρξή του. Η επίτευξη του ανώτατου ορίου των 21 εκατομμυρίων δεν θα συμβεί μέχρι περίπου το 2140. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε 121 χρόνια για να αγοράσετε Bitcoin.

έλλειψη bitcoin

Ας βουτήξουμε λίγο πιο βαθιά.

Satoshi Nakamoto, ο μυστηριώδης δημιουργός του Bitcoin, το σχεδίασε έτσι ώστε ο αριθμός των Bitcoin που εξορύσσεται με την πάροδο του χρόνου να μειώνεται καθώς αυξάνεται η δυσκολία στην εξόρυξη. Για τα πρώτα 210.000 μπλοκ που εξορύσσονται, οι ανθρακωρύχοι επιβραβεύτηκαν με 50 πρόσφατα δημιουργημένα Bitcoin ανά μπλοκ. Το 2012, αυτός ο αριθμός μειώθηκε στο ήμισυ στα 25 Bitcoins ανταμοιβή ανά μπλοκ και μειώθηκε στο ήμισυ ξανά στα 12,5 Bitcoin το 2016.

Το επόμενο «μισό» θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του 2020. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε μισό παράγει αυξημένη έλλειψη καθώς μειώνεται ο αριθμός των Bitcoin που μπορούν να εξορυχθούν.

Η έλλειψη είναι μια σημαντική αρχή όσον αφορά την αξία και την επένδυση. Με την επόμενη μισή γρήγορη προσέγγιση, η ζήτηση για Bitcoin θα αυξηθεί.

Αλλά τι διαφοροποιεί το Bitcoin από άλλα περιουσιακά στοιχεία με τον «παράγοντα σπανιότητας» όπως τα πολύτιμα μέταλλα; Είναι χρησιμότητα ως σύστημα πληρωμών που μπορούμε να περιμένουμε να υιοθετήσουμε ευρέως και θα βλέπει υψηλότερη υψηλότερη ζήτηση (και αξία) για το νόμισμα χωρίς fiat.

2. Αύξηση της υιοθέτησης Bitcoin

Η παγκόσμια υιοθέτηση αυτής της νέας κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων αυξάνεται παρά την πρόσφατη διόρθωση τιμών. Το Bitcoin έχει το υψηλότερο ποσοστό υιοθέτησης σε σύγκριση με τα άλλα κρυπτονομίσματα, παρέχοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Το ποσοστό υιοθέτησης του Bitcoin αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Το 2013 υπήρχαν 1.789 έμποροι που δέχτηκαν το Bitcoin και στη συνέχεια τον Δεκέμβριο του 2018 υπήρχαν 14.346 χώροι που δέχτηκαν παγκοσμίως το Bitcoin. Πρόκειται για αύξηση 700% – που δείχνει ότι η υιοθέτηση αυξάνεται συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα για τις καθημερινές τους αγορές. Θα γίνει ευκολότερο καθώς χιλιάδες παγκόσμιοι οργανισμοί αρχίζουν να διαθέτουν πόρους για έρευνα στην τεχνολογία blockchain για να εξετάσουν πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά τις ήδη επιτυχημένες επιχειρήσεις τους.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στον κόσμο δέχονται πλέον πληρωμές Bitcoin, όπως η Wikipedia, η Microsoft και η Expedia.

Ανάγνωση: 18 μεγάλες εταιρείες που δέχονται το Bitcoin ως πληρωμή

Τότε υπάρχει το Facebook. Ο γίγαντας των διαδικτυακών κοινωνικών μέσων και των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο κρυπτονομίσμα με την ονομασία Libra. Αυτό μπορεί να εκπλήξει, δεδομένου ότι το Facebook απαγόρευσε όλες τις διαφημίσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση μόλις πριν από ένα χρόνο .. Αναρωτιέμαι γιατί?

Η γενική υιοθέτηση από αυτές τις μεγάλες εταιρείες είναι ένα σήμα ότι το blockchain πρόκειται να γίνει τεράστιο. Παρόμοια με την dot com boom, ο αντίκτυπος στην καθημερινή μας ζωή θα είναι σημαντικός.

Αυτό θα υποστηρίξει την τάση ότι το Bitcoin (και άλλα κρυπτονομίσματα) αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας μελλοντικής παγκόσμιας επιχείρησης. Το να αποκτήσετε Bitcoin τώρα πριν από τη μαζική υιοθέτηση, είναι μια έξυπνη απόφαση.

Επίσκεψη Χάρτης νομισμάτων για να δείτε έναν θερμό χάρτη καταστημάτων ή ΑΤΜ που δέχεστε Bitcoin σε όλο τον κόσμο.

χαρτονομίσματος

3. Τα μεγάλα χρήματα δεν έχουν έρθει ακόμη

Μεγάλες θεσμικές ομάδες έχουν εισέλθει στον αγώνα κρυπτογράφησης σύμφωνα με το Bloomberg. Ήταν έχουν αναφερθεί ότι μεγάλοι αγοραστές, όπως τα hedge funds, αγόραζαν σταθερά ψηφιακά νομίσματα αξίας άνω των 100.000.000 δολαρίων μέσω ιδιωτικών συναλλαγών.

Το «Περιμένετε έως ότου οι θεσμικοί επενδυτές αγκαλιάσουν την κρυπτογράφηση» υπήρξε από καιρό η κραυγή για τους λάτρεις του ψηφιακού νομίσματος, ωστόσο αυτό θα είναι πολύ αργά για τους περισσότερους επενδυτές.

Για παράδειγμα, Η Goldman Sachs έχει γίνει η πρώτη επενδυτική τράπεζα που προσφέρει ένα προϊόν συναλλαγών bitcoin στους πελάτες της. Τόσο πολύ πιθανό αυτή η τάση να γίνει πραγματική τάση το 2019.

κρυπτογράφηση της Γουώλ Στρητ

Πέρυσι, πιστότητα, Ο Nasdaq και το Intercontinental Exchange (ICE) ανακοίνωσαν σχέδια για την έναρξη προσφορών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για θεσμικούς επενδυτές το 2019. Η Fidelity είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο με κεφάλαια 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα κυκλοφορήσει προϊόντα crypto.

Το πιο σημαντικό, το νέο εγχείρημα της ICE “Bakkt” αναμένεται να εισαγάγει περισσότερες εταιρείες της Wall Street για την εμπορία Bitcoin. Η προγραμματισμένη ρυθμιζόμενη πλατφόρμα συναλλαγών περιουσιακών στοιχείων θα ξεκινήσει με παράγωγα Bitcoin και μια υπηρεσία φύλαξης κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, σχεδιάζει να αναπτύξει υπηρεσίες πληρωμών εμπόρων στο όχι τόσο μακρινό μέλλον.

Η Bakkt έχει επίσης επιτύχει συμφωνία μετοχών Starbucks που θα επιτρέψει τη χρήση του Bitcoin για την αγορά ποτών στα καταστήματά τους.

Μετά την εισαγωγή των δημοσιονομικών κανονισμών, οι πύλες πλημμύρας θα ανοίξουν. Τα χρήματα θα ρέουν από μια αγορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin που θα αυξήσει την αξία του για να καταγράφει τα υψηλότερα επίπεδα χρόνου.

Συμπέρασμα: Μην χάσετε την αγορά Bitcoin

Ας ελπίσουμε ότι έχετε πλέον έναν καλύτερο λόγο να αγοράσετε τουλάχιστον 1 Bitcoin. Εάν δεν είστε εδώ, υπάρχουν μερικοί ακόμη λόγοι για να αγοράσετε BTC:

  • Η τεχνολογία είναι επαναστατική (προφανής)
  • Υπάρχει περιορισμένη προσφορά και οι τιμές αυξάνονται το 2019
  • Οι μεγάλες εταιρείες συνεχίζουν να αναπτύσσουν συστήματα πληρωμών crypo
  • Ο χώρος blockchain είναι ακόμα νέος (δηλ., Πριν από το 1999 dot com infancy)

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού και πώς να αγοράσετε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα, έχουμε δημιουργήσει έναν εύκολο στην ανάγνωση οδηγό για τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

  • 3 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin
  • Σύγκριση με τις καλύτερες ανταλλαγές συναλλαγών με μόχλευση Crypto
  • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
  • Επανεξέταση OKEx: Αξιολόγηση εάν είναι ασφαλές & Αξιόπιστος?
  • Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin σας

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me