Κορυφαία 5 ICO όλων των εποχών με απόδοση επένδυσης (ROI)

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν εξαιρετικά για τα κρυπτονομίσματα καθώς χιλιάδες νέα νομίσματα έχουν εισαχθεί στην αγορά. Μερικά από αυτά έχουν συγκεντρώσει την προσοχή & το ενδιαφέρον του επενδυτή, ωστόσο, άλλοι εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα. Τα δύο νομίσματα κρυπτογράφησης που έχουν συσσωρεύσει την άνευ προηγουμένου επιτυχία είναι το Bitcoin και το Ethereum. Η επιτυχία τους έχει ενθαρρύνει πολλούς ενθουσιώδεις να εφεύρουν σε νέους ICO στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Εδώ είναι η λίστα των κορυφαίων 5 ICO που κατάφεραν να προσελκύσουν επιτυχώς επενδυτές σε μεγάλη κλίμακα

Η λίστα βασίζεται στη σωρευτική απόδοση από την έναρξη των συναλλαγών

1. Στρατής

Αθροιστική απόδοση = 25.000% (Ηλικία νομισμάτων: 22 μήνες)

ΣτράτηςΑυτό το προϊόν αναπτύσσεται από εκκίνηση που βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και λειτουργεί κυρίως σε C # και ASP.NET και ως αποτέλεσμα, αυτό το προϊόν απευθύνεται σε πολλούς βετεράνους. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο να δοκιμάσουν, να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν προσαρμοσμένες εφαρμογές χωρίς να δημιουργήσουν ή να διατηρήσουν την υποδομή. Ως εκ τούτου, κατά κάποιον τρόπο, είναι blockchain για ανδρείκελα. Ο Στράτης μέχρι σήμερα σημείωσε μέγιστη αύξηση 54,98% σε μια μέρα και υψηλό όλων των εποχών στα 22,66 $.

Σύνδεσμος ιστότοπου = https://stratisplatform.com/

Λεπτομέρειες κοινωνικών μέσων = Κελάδημα, Facebook, Reddit, GitHub, Τηλεγράφημα, YouTube

Όριο αγοράς = 357.589.938 USD, 52.550 BTC

Κυκλοφορική παροχή = 98.890.202 STRAT

2. ΝΕΟ

Αθροιστική απόδοση =24.000% (Ηλικία νομισμάτων: 21 μήνες)


Το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο Cryptocurrency του 2018

Ενώ το Ethereum προσπαθεί να υπερνικήσει το Bitcoin, το κινεζικό cryptocoin NEO έχει κερδίσει την προσοχή στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ICO όλων των εποχών. Ο ICO έχει όλους τους λόγους να πάρει τους επενδυτές στο διοικητικό συμβούλιο επειδή έχει την υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης και άλλων γιγαντιαίων οργανισμών όπως η Microsoft και η Alibaba. Το NEO χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια που το καθιστούν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ICO στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Η αξία του νομίσματος έφτασε μέχρι τώρα το υψηλό όλων των εποχών στα 196,85 $ και κατέγραψε 115,88% ως μέγιστη αύξηση σε μια ημέρα. Ορισμένες άλλες πληροφορίες περιλαμβάνουν:-

Σύνδεσμος ιστότοπου = https://neo.org/

Λεπτομέρειες κοινωνικών μέσων = Facebook, Κελάδημα, Μεσαίο, Reddit

Όριο αγοράς = 3.038.503.000 USD, 446.111 BTC

Κυκλοφορική παροχή = 65.000.000 ΝΕΟ

Συνολική προσφορά = 100.000.000 ΝΕΟ

3. Αιθέριο

Αθροιστική απόδοση = 18.500% (Ηλικία νομισμάτων: 34 μήνες)

Κορυφαία 5 ICO -Ethereum Σκοπός

Το Ethereum κατέχει πλέον τη θέση της δεύτερης πιο αναγνωρισμένης & πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Η ομάδα που δημιούργησε αυτό το ICO και ο Vitalik Buterin δεν γνώριζε στο αρχικό στάδιο ότι αυτό το κρυπτογράφηση θα έφερε επανάσταση στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το Ethereum χρησιμοποιεί την τεχνολογία καθολικών για την ανάπτυξη των αποκεντρωμένων εφαρμογών. Το Ethereum, σημείωσε ρυθμό ανάπτυξης 32,19% σε μια μέρα που το βοήθησε να φθάσει σε υψηλό όλων των εποχών στα 1.432,88 $.

Σύνδεσμος ιστότοπου = https://www.ethereum.org/

Λεπτομέρειες κοινωνικών μέσων = Facebook, Κελάδημα, Reddit, YouTube, GitHub

Όριο αγοράς = 53.946.632.338 USD, 7.920.417 BTC

Κυκλοφορική παροχή = 99,992,646 ETH

4. Κιβωτός

Αθροιστική απόδοση = 5.600% (Ηλικία νομισμάτων: 15 μήνες)

Κορυφαία 5 ICO - Τι είναι το Ark;Το αστραπιαίο οικοσύστημα του έργου επιτρέπει σε άλλα κρυπτονομίσματα να ενσωματωθούν στο blockchain του έργου του. Το αποκεντρωμένο έργο που βασίζεται σε blockchain έχει μέλη της ομάδας από 11 χώρες. Μετά από μια σημαντική άνοδο των Bitcoin, κάθε πλατφόρμα που βοηθά στην ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει χρήματα και η υπόθεση είναι παρόμοια με την Ark. Έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 10,92 $ και κατά τη διάρκεια του ICO του, παρατήρησε μια μέγιστη αύξηση 88,60%.

Σύνδεσμος ιστότοπου = https://ark.io/

Λεπτομέρειες κοινωνικών μέσων = Facebook, Κελάδημα, Reddit, GitHub, YouTube

Όριο αγοράς = 228.554.277 USD, 31.503 BTC

Κυκλοφορική παροχή = 103,113,550 ARK

Συνολική προσφορά = 134.363.550 ARK

5. Spectrecoin

Αθροιστική απόδοση = 2.300% (Ηλικία νομισμάτων: 17 μήνες)

Top 5 ICO - Τι είναι το Spectrecoin;Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή ICO κρυπτογράφησης που διατίθεται στην αγορά. Η κρυπτογράφηση που επικεντρώθηκε στην πολιτική απορρήτου πυροδότησε πολλές διαμάχες στην αγορά, αλλά βοήθησε επίσης αυτό το νόμισμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Αυτό το ICO βοηθά τους επενδυτές να λαμβάνουν και να στέλνουν κέρματα από το διαφορετικό μέρος του κόσμου χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους. Λόγω της φύσης λειτουργίας της, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από αυτό το κρυπτογράφηση παραμένει υπόγεια. Είναι ανιχνεύσιμα και η αξία της ανωνυμίας στον κόσμο της κρυπτογράφησης είναι τεράστια. Το Spectrecoin ICO είχε ως αποτέλεσμα ρυθμό ανάπτυξης 63,36% σε μια μέρα που το βοήθησε να φθάσει σε υψηλό όλων των εποχών των 6,74 $.

Σύνδεσμος ιστότοπου = https://spectreproject.io/

Λεπτομέρειες κοινωνικών μέσων = Facebook, Κελάδημα, Reddit, GitHub, Τηλεγράφημα

Όριο αγοράς = 5.488.686 USD, 755 BTC

Κυκλοφορική παροχή = 20.785.264 XSPEC

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map