Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency στην Αυστραλία

Χαμηλές χρεώσεις

swyftx Επισκέψου την ιστοσελίδα

Ασφάλεια

κέρμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Εφαρμογή για κινητό

ανταλλαγή σιντζάρ Επισκέψου την ιστοσελίδα


Για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με την εποχή του ψηφιακού νομίσματος, αυτός ο οδηγός θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν ένα πορτοφόλι για να μπορέσετε να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin.

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency στην Αυστραλία

Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Τι υπάρχει σε αυτόν τον οδηγό; 1Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency στην Αυστραλία2Κριτικές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων3Τι είναι το Cryptocurrency?4Ποιο ήταν το πρώτο Cryptocurrency?5Επένδυση σε Cryptocurrency6Ποιο Cryptocurrency πρέπει να αγοράσω?7Είναι νόμιμο να επενδύσετε σε Cryptocurrency στην Αυστραλία?8Μπορώ να ανταλλάξω κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία9Πώς να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιο Cryptocurrency?10συμπέρασμα

Κριτικές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία για την αγορά altcoins. Κάθε ανταλλαγή προσφέρει μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία χρήστη με διαφορετικές λειτουργίες, χρεώσεις συναλλαγών, μεθόδους κατάθεσης και εξυπηρέτηση πελατών. Για να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για εσάς, αξιολογήσαμε και αξιολογήσαμε κάθε ανταλλαγή με βάση τα παραπάνω κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους ή περιηγηθείτε στην κατηγορία ανταλλαγής.

 • Swyftx
 • Ανεξάρτητο αποθεματικό
 • Coinspot
 • Zebpay
 • Ψηφιακή αύξηση
 • CoinJar
 • ZipMEX
 • Bitcoin Αυστραλία
 • Εύκολο Crypto
 • Binance Lite
 • Creeree
 • Αγορές BTC
 • Τι είναι το Cryptocurrency?

  Το Cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που βασίζεται στο Διαδίκτυο και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως μέσο ανταλλαγής που χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογραφία για τη διευκόλυνση ασφαλών χρηματοοικονομικών συναλλαγών, τον έλεγχο της δημιουργίας πρόσθετων μονάδων και την επαλήθευση της μεταφοράς ψηφιακών στοιχείων.

  Μόχλευση κρυπτονομισμάτων τεχνολογία blockchain που χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο και διαφανές σύστημα, σε αντίθεση με το κεντρικό ψηφιακό νόμισμα, που συχνά αναφέρεται ως «fiat» που ελέγχεται από τα κεντρικά τραπεζικά συστήματα. Ο αποκεντρωμένος έλεγχος κάθε κρυπτονομίσματος λειτουργεί κατανεμημένη τεχνολογία καθολικών που χρησιμεύει ως βάση δεδομένων δημόσιας χρηματοοικονομικής συναλλαγής.

  Ποιο ήταν το πρώτο Cryptocurrency?

  Το πρώτο cryptocurrency ήταν το Bitcoin, το οποίο εφευρέθηκε το 2008 από Satoshi Nakamoto. Ήταν το όραμά του να προσφέρει στους ανθρώπους ένα εναλλακτικό χρηματοοικονομικό σύστημα όπου είναι ευκολότερο να μεταφέρει χρήματα απευθείας μεταξύ δύο μερών σε μια συναλλαγή, χωρίς την ανάγκη για αξιόπιστο τρίτο μέρος, όπως μια τράπεζα ή μια εταιρεία πιστωτικών καρτών.

  Το Bitcoin σχεδιάστηκε ως ηλεκτρονικό σύστημα μετρητών peer to peer ή για να το θέσει απλά ως μέσο ανταλλαγής για να επιτρέψει τις ασφαλείς πληρωμές των διαδικτυακών συναλλαγών.

  Επένδυση σε Cryptocurrency

  Οι Αυστραλοί που σκέφτονται να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum ή το XRP πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως και κάθε άλλο χρηματοοικονομικό προϊόν. Δηλαδή, η διαπραγμάτευση και η επένδυση σε κρυπτονομίσματα ενέχει σημαντικό κίνδυνο απώλειας του κεφαλαίου σας και δεν είναι κατάλληλο για κάθε επενδυτή.

  Είναι δυνατό να κερδίσετε πολλά χρήματα επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα εάν επιλέξετε το σωστό και τη σωστή στιγμή. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί κίνδυνοι που πρέπει να προσέχετε προτού αποφασίσετε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση.

  Ποιο Cryptocurrency πρέπει να αγοράσω?

  Για αρχάριους μπορεί να είναι η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό όταν αποφασίζετε να ξεκινήσετε την κρυπτογράφηση. Θέλετε να επενδύσετε σε κάτι που πιστεύετε και στο οποίο έχετε ερευνήσει και νιώθετε άνετα να επενδύσετε.

  Έχουμε δημοσιεύσει χρήσιμους οδηγούς για το πώς να αγοράσετε τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Μάθετε περισσότερα” παρακάτω. Θυμηθείτε, πριν κάνετε μια επένδυση βεβαιωθείτε ότι έχετε κάντε τη δική σας έρευνα για το νόμισμα.

  Μάθε περισσότερα αιθέριο Μάθε περισσότερα Ripple XRP Μάθε περισσότερα litecoin Μάθε περισσότερα καρντάνο Μάθε περισσότερα Μάθε περισσότερα

  Κάθε νόμισμα παρέχει διαφορετικό σκοπό και εφαρμογή χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin είναι γενικά γνωστά ως «altcoins». Τη στιγμή της σύνταξης, η κυριαρχία της αγοράς Bitcoin στην τρέχουσα συνεδρίαση στο 70%. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές προτιμούν να αγοράζουν Bitcoin σε σύγκριση με άλλα νομίσματα κρυπτονομισμάτων.

  Είναι νόμιμο να επενδύσετε σε Cryptocurrency στην Αυστραλία?

  Το Cryptocurrency θεωρείται από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως μορφή ιδιοκτησίας και ως εκ τούτου περιουσιακού στοιχείου για σκοπούς φόρου υπεραξίας. Εάν ασχολείστε με την απόκτηση ή τη διάθεση κρυπτονομισμάτων, τότε υπόκειται σε φορολογικές επιπτώσεις. Οι Αυστραλοί πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ακόλουθες δραστηριότητες κρυπτογράφησης θεωρούνται φορολογητέα γεγονότα:

  • Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων (η διαδικασία πώλησης ενός κρυπτονομίσματος για άλλο)
  • Πώληση κρυπτογράφησης πίσω σε Δολάρια Αυστραλίας
  • Δίνοντας κρυπτογράφηση ως δώρο σε έναν φίλο ή μια οικογένεια
  • Λήψη κρυπτονομισμάτων ως κέρδη (π.χ. εξόρυξη κρυπτογράφησης)
  • Αγορά αγαθών και υπηρεσιών με κρυπτογράφηση

  Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας στις 10 πρώτες ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο κρυπτογράφησης στην Αυστραλία.

  Μπορώ να ανταλλάξω κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία

  Υπάρχουν πολλά χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμα για εμπόρους που διαμένουν στην Αυστραλία για να δημιουργήσουν λογαριασμό και να υποθέσουν τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

  Η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα εάν έχετε το σωστό σύνολο δεξιοτήτων, πειθαρχία και διαχείριση κινδύνων. Σε μια μέρα, η τιμή BTC μπορεί να κυμαίνεται πολύ πέρα ​​από την όρεξη κινδύνου και να προκαλέσει στους επενδυτές να χάσουν περισσότερα από την αρχική τους επένδυση.

  Ενώ η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται, οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν αυτούς τους κινδύνους. Ο χρυσός κανόνας διαπραγμάτευσης είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να διακινδυνεύετε περισσότερο από το 5% του κεφαλαίου σας σε μία μόνο συναλλαγή.

  Πώς να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιο Cryptocurrency?

  Εάν είστε επενδυτής ή έμπορος κρυπτογράφησης, η παρακολούθηση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησής σας μπορεί σε πολλές ανταλλαγές να είναι πραγματικός πόνος. Ειδικά όταν πρόκειται για φορολογική ώρα και πρέπει να δηλώσετε μια αναφορά κερδών κεφαλαίου κρυπτογράφησης.

  Υπάρχουν πολλά εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου όπως το Shrimpy και το Quadency που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό σας σε μία τοποθεσία.

  Όσον αφορά τη δήλωση κέρδους και ζημίας για φόρους, υπάρχουν διαδικτυακές εφαρμογές λογισμικού κρυπτογράφησης για παρακολούθηση όλων των συναλλαγών σας σε πολλαπλά χρηματιστήρια. Κάθε λογισμικό μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα κέρδη και τις ζημίες σας για να εκπληρώσετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις.

  Μερικά από τα καλύτερα εργαλεία λογισμικού crypto tax είναι:

  • TokenTax
  • Κόινλι
  • Συναρμολόγηση
  • Zenledger
  • Cryptotrader
  • Φόροι Bitcoin
  • Υψηλή IP

  συμπέρασμα

  Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για κατοίκους στην Αυστραλία που θέλουν να γνωρίζουν την απάντηση σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

  Με οποιαδήποτε οικονομική επένδυση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δική σας έρευνα και τη δέουσα επιμέλεια στο νόμισμα κρυπτογράφησης και διαβάστε κριτικές στο κρυπτογραφικό χρηματιστήριο πριν καταθέσετε χρήματα. Και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προτείνουμε να αγοράσετε πρώτα ένα πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης για να αποθηκεύσετε την επένδυσή σας.

  Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με το κοινωνικό σας δίκτυο.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me