Κορυφαίες 10 συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο Blockchain

Από την έναρξη των κρυπτονομισμάτων, το blockchain έχει τραβήξει την προσοχή στον κόσμο της τεχνολογίας. Η επαναστατική τεχνολογία πέτυχε να επιτύχει σημαντική διαφημιστική εκστρατεία για όλους τους σωστούς λόγους. Έτσι, είναι λογικό για έναν ειδικό προγραμματιστή ή έναν προγραμματιστή, ή ακόμα και έναν αρχάριο να αναζητήσει ευκαιρίες για να ξεκινήσει μια καριέρα στο blockchain. Οι οικονομικές εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain για κρυπτονομίσματα και κρυπτογραφημένα ψηφιακά πορτοφόλια είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του blockchain ως επιλογή τεχνολογίας για διάφορες πρακτικές περιπτώσεις χρήσης έχει οδηγήσει σε μια αυξανόμενη τάση ζήτησης για θέσεις εργασίας blockchain. Επομένως, πολλοί αρχάριοι αμφιβάλλουν για τις βέλτιστες πρακτικές για να ξεκινήσουν μια καριέρα blockchain. Η ακόλουθη συζήτηση περιγράφει τις κορυφαίες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain για να υποστηρίξετε τους αρχάριους να πλοηγούνται εύκολα στην καριέρα τους στο blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain

Είναι το Blockchain μια καλή καριέρα?

Πριν σκεφτείτε τις συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες όπως «είναι το blockchain μια καλή καριέρα». Το 2017 σημειώθηκε εκπληκτική ανάπτυξη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Μία από τις κορυφαίες πύλες εργασίας του κόσμου, το Indeed.com, παρουσίασε δραστική αύξηση στον αριθμό των θέσεων εργασίας blockchain σε ένα διάστημα ενός έτους.

Το πιο σημαντικό από όλα, το blockchain έχει επίσης γίνει μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές δεξιότητες στη ζήτηση στην αγορά εργασίας πληροφορικής. Η πρόσφατη εισαγωγή του blockchain ως μια από τις κορυφαίες δεξιότητες τεχνολογίας στη ζήτηση στην ετήσια έρευνα δεξιοτήτων LinkedIn παρουσιάζει έναν πολλά υποσχόμενο λόγο για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain.

Συμβουλές για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία Blockchain

Ωστόσο, η νέα φύση της τεχνολογίας blockchain, μαζί με τις συνεχείς βελτιώσεις στο τοπίο blockchain, παρουσιάζουν τεράστιες προκλήσεις. Έτσι, κάθε αρχάριος πρέπει να ακολουθεί τις προτεινόμενες βέλτιστες πρακτικές για να βρει την καλύτερη απάντηση στο «πώς μπορώ να ξεκινήσω μια καριέρα στο blockchain». Ακολουθεί μια περίληψη των δέκα καλύτερων συμβουλών για να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε έναν ρόλο εργασίας που βασίζεται σε blockchain.

Διαβάστε επίσης τις πληροφορίες της έκθεσης Linkeidn που αναφέρει ότι το Blockchain είναι μια δεξιότητα TOP το 2020.

1. Εγγραφείτε σε δωρεάν μαθήματα Blockchain

Το πρώτο μέλημα για κάθε αρχάριο στο πεδίο blockchain θα πρέπει να είναι η πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα μαθησιακών πόρων. Εάν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain, τότε θα πρέπει να έχετε ζωγραφίσει μια πολύ περίπλοκη εικόνα. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό για τους αρχάριους να προσεγγίσουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση blockchain από μια απλή προοπτική.

Οι αρχάριοι πρέπει να βρουν δωρεάν μαθήματα blockchain που μπορούν να τους δώσουν μια εισαγωγή στον κόσμο του blockchain. Χωρίς καμία ιδέα για τις βασικές αρχές του κλάδου στον οποίο θα χτίσατε την καριέρα σας, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα επιτυχίας. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολοκληρωμένα και εξαιρετικά αποτελεσματικά δωρεάν μαθήματα blockchain για τη μελέτη των βασικών εννοιών του blockchain. Τα δωρεάν μαθήματα δεν ασκούν οικονομική πίεση στους αρχάριους και αποτελούν εξαιρετικές πλατφόρμες για να μάθετε για το blockchain και τις χρήσεις του.

2. Μάθετε όλους τους βασικούς όρους στο Blockchain


Η επόμενη σημαντική αναφορά μεταξύ συμβουλών για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain αναφέρεται στην ανάπτυξη ευχέρειας στη βασική ορολογία. Η μοναδική φύση του blockchain εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δομή και τις λειτουργίες του. Οι όροι όπως οι αποκεντρωμένες εφαρμογές, οι μηχανισμοί συναίνεσης, οι έξυπνες συμβάσεις και άλλοι είναι κάτι περισσότερο από απλές λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να βρείτε με το blockchain.

Είναι εξαιρετικά κρίσιμα συστατικά του οικοσυστήματος blockchain και είναι υποχρεωτικά για επαγγελματίες blockchain σχεδόν σε οποιοδήποτε ρόλο. Η γνώση των θεμελιωδών όρων όχι μόνο βελτιώνει τη βασική γνώση του blockchain, αλλά επίσης χτίζει τα θεμέλια για την κατανόηση των πρακτικών χρήσεών της.

Ακολουθούν οι βασικοί ορισμοί Blockchain που αποτελούν το απόλυτο Γλωσσάριο Blockchain για αρχάριους.

3. Χρησιμοποιήστε βίντεο YouTube για μάθηση

Οι αρχάριοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα στο blockchain θα πρέπει επίσης να υποστηρίξουν το μαθησιακό τους ταξίδι με βίντεο στο YouTube. Το YouTube δεν είναι μόνο πηγή ψυχαγωγίας, αλλά και ένα τεράστιο αποθετήριο βίντεο που σχετίζονται με το blockchain. Οι αρχάριοι μπορούν να εξερευνήσουν βίντεο σεμιναρίων και εγγραφές σεμιναρίων που σχετίζονται με το blockchain στο YouTube. Επιπλέον, τα βίντεο YouTube μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πρακτικές επιδείξεις διαφόρων περιπτώσεων χρήσης blockchain.

Επομένως, πρέπει να επιλέξετε μερικά από τα κορυφαία Blockchain κανάλια YouTube στην τεχνολογία blockchain και εγγραφείτε αμέσως. Το διαδραστικό περιεχόμενο σε βίντεο YouTube που σχετίζονται με το blockchain βοηθά κάθε αρχάριο να μάθει το blockchain από μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Το πιο σημαντικό από όλα, τα βίντεο YouTube είναι εξαιρετικές πηγές για να ενημερώνεστε για τις νέες τάσεις στον κόσμο του blockchain.

4. Συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και συνέδρια Blockchain

Το Blockchain είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία και αντλεί τα πλεονεκτήματά της από τις συμβολές εκατομμυρίων επαγγελματιών παγκοσμίως. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain, είναι σημαντικό να βρείτε το δρόμο σας για τη δυναμική του κλάδου. Οι προοπτικές για την εξέλιξη της καριέρας σας με την τεχνολογία blockchain εξαρτώνται από την τεχνογνωσία σας στον κλάδο.

Η καλύτερη πλατφόρμα για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στη βιομηχανία blockchain είναι διαθέσιμη για αρχάριους σε εκδηλώσεις και συνέδρια blockchain. Εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας από όλες τις γωνιές του κόσμου, ανώτεροι ηγέτες της βιομηχανίας στο blockchain σε διάφορες βιομηχανίες και πολλοί λάτρεις του blockchain συγκεντρώνονται σε εκδηλώσεις και συνέδρια blockchain.

Αυτά τα μέρη παρέχουν την απαραίτητη έκθεση στον κόσμο του blockchain πέρα ​​από τα βιβλία και τα σεμινάρια. Οι αρχάριοι μπορούν να αναπτύξουν όχι μόνο τη γνώση τους για το πραγματικό δυναμικό της τεχνολογίας blockchain αλλά και να αναπτύξουν επαγγελματικές επαφές σε εκδηλώσεις και συνέδρια blockchain.

Ελέγξτε επίσης: Γιατί το Blockchain είναι σημαντικό

5. Βελτίωση δεξιοτήτων στην κρυπτογραφία

Πρέπει να εστιάσετε στις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain. Μία από τις αξιοσημείωτες δεξιότητες που απαιτούνται για τους επαγγελματίες του blockchain είναι η κρυπτογραφία. Η υιοθέτηση του blockchain εξαρτάται σημαντικά από τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων και η τεχνογνωσία κρυπτογραφίας μπορεί να προσθέσει τεράστιο πλεονέκτημα στην καριέρα ενός επαγγελματία blockchain.

Οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τεράστιες ποσότητες ευαίσθητων πληροφοριών και πολυάριθμων χρηματοοικονομικών συναλλαγών σε καθημερινή βάση δεν μπορούν να αντέξουν κινδύνους ή τρωτά σημεία στην υποδομή blockchain τους. Έτσι, οι διευθυντές πρόσληψης αναζητούν την κρυπτογραφία ως μία από τις βασικές απαιτήσεις δεξιοτήτων για διαφορετικούς ρόλους που βασίζονται σε blockchain.

6. Ανάπτυξη γνώσης και εξειδίκευσης προγραμματισμού

Μια άλλη βασική απαίτηση δεξιοτήτων για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain είναι ο προγραμματισμός. Η εξειδίκευση προγραμματισμού είναι υποχρεωτική για επαγγελματίες του blockchain και χρειάζεστε ευχέρεια σε τουλάχιστον μία από τις γλώσσες προγραμματισμού υψηλού επιπέδου. Οι αρχάριοι πρέπει να αφιερώσουν αρκετό χρόνο για να βρουν διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα και να εγγραφούν αμέσως σε αυτά.

Οι υποψήφιοι με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή στην τεχνολογία πληροφοριών έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την έναρξη καριέρας στο blockchain. Για παράδειγμα, ένας προγραμματιστής στο blockchain θα χρειαζόταν εξειδίκευση στο JavaScript για τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Ως εκ τούτου, οι δεξιότητες προγραμματισμού αποτελούν βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση των θεμελίων της καριέρας σας στο blockchain.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε Blockchain Engineer

7. Μάθετε για την Κατανεμημένη Πληροφορική

Εάν επιδιώκετε να δημιουργήσετε μια καριέρα στο blockchain, τότε πρέπει να αναπτύξετε εξειδίκευση στον κατανεμημένο υπολογιστή. Το Blockchain είναι ένα κατανεμημένο σύστημα και οι επίδοξοι υποψήφιοι πρέπει να εξοικειωθούν με κατανεμημένους υπολογιστές για να αξιοποιήσουν την αποδοτικότητα των λειτουργιών του. Τα κρυπτονομίσματα έφεραν την έννοια του κατανεμημένου δικτύου με έναν παράγοντα εμπιστοσύνης και, με το blockchain να είναι η υποκείμενη τεχνολογία, έγραψε νέες ευκαιρίες για χρήση του blockchain.

Η περιεκτική γνώση των κατανεμημένων υπολογιστών μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης της χρήσης blockchain σε οποιαδήποτε πλατφόρμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, η κατανεμημένη τεχνογνωσία παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των θεμελιωδών στοιχείων της λειτουργίας του blockchain.

8. Συμμετοχή της Κοινότητας

Γίνετε ενεργό μέλος των κοινοτήτων blockchain και μπορείτε να έχετε πολλά ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα σλόγκαν, και ακόμα κι αν είναι, έχει τη δυνατότητα να ωφελήσει οφέλη για τους επίδοξους επαγγελματίες του blockchain. Οι κοινότητες Blockchain και τα φόρουμ συζήτησης είναι οι τέλειες πηγές για να βελτιώσετε τη γνώση και την τεχνογνωσία σας.

Οι συζητήσεις σχετικά με την τεχνολογία blockchain μπορούν να παρέχουν τις νέες σας γνώσεις και καθοδήγηση για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain. Επιπλέον, οι κοινότητες blockchain είναι επίσης ιδανικές πλατφόρμες για τη δημιουργία του δικού σας επαγγελματικού δικτύου και την εξερεύνηση ευκαιριών σταδιοδρομίας.

9. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για την καριέρα σας

Το πιο σημαντικό βήμα για κάθε υποψήφιο που επιδιώκει να χτίσει την καριέρα του blockchain είναι η πρωτοβουλία. Πρέπει να κάνετε μια βουτιά στον κόσμο του blockchain και να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειές που ταιριάζουν στο skillet σας. Κανείς δεν πρόκειται να έρθει και να σας ζητήσει να συμμετάσχετε σε μια δουλειά που βασίζεται σε blockchain επειδή έχετε τις δεξιότητες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους χαρτοφυλάκιο με τα κυριότερα σημεία των προσόντων τους για θέσεις εργασίας blockchain. Οι επαγγελματικές πλατφόρμες δικτύωσης όπως το LinkedIn μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστες πηγές για να αρχίσουν να αναπτύσσουν την προσέγγιση χρηστών σε αξιοσημείωτες ευκαιρίες εργασίας στην αγορά.

10. Αποκτήστε πιστοποίηση Blockchain

Η τελική, αλλά η πιο κρίσιμη πρόταση για υποψηφίους που επιθυμούν να δημιουργήσουν καριέρα στο blockchain, αναφέρονται στην πιστοποίηση blockchain. Η πιστοποίηση Blockchain είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη μέθοδος για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain. Παρέχουν απτή απόδειξη της εξειδίκευσης και των ικανοτήτων ενός ατόμου για την αντιμετώπιση της ευθύνης σε συγκεκριμένους ρόλους.

Η εκπαίδευση και η εκπαίδευση που απαιτείται για την πιστοποίηση blockchain παράλληλα με ολοκληρωμένους στόχους εξετάσεων διασφαλίζουν την επικύρωση των δεξιοτήτων των ειδικευμένων υποψηφίων. Επιπλέον, πολλές εξετάσεις πιστοποίησης επικεντρώνονται κυρίως στην αξιολόγηση των υποψηφίων με βάση την απόδοση. Επομένως, οι πιστοποιημένοι υποψήφιοι επιδεικνύουν επίσης τη δυνατότητα επίλυσης σεναρίων πραγματικής χρήσης σε εφαρμογές blockchain.

Η πιστοποίηση Blockchain επικυρώνει τις δεξιότητές σας και σας βοηθά να βελτιώσετε το επίπεδο της καριέρας σας στο Blockchain. Αποκτήστε την Πιστοποίηση Expert Blockchain και κάντε ένα άλμα!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καριέρα στο Blockchain?

Όπως μπορείτε να δείτε, οι απλές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια καριέρα στο blockchain εύκολα. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο προετοιμασίας για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους στην τεχνολογία blockchain. Από την άλλη πλευρά, ειδικοί επαγγελματίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους δείκτες που αναφέρονται εδώ για να αναπτύξουν μια καριέρα στο blockchain. Η πιο σημαντική προϋπόθεση για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο blockchain είναι η λογοδοσία και η κατεύθυνση.

Πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη πορεία σταδιοδρομίας στο blockchain και να εργαστείτε για την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων για αυτό. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να επιλέξουν αξιόπιστες και αξιόπιστες πλατφόρμες κατάρτισης για το τέλειο ξεκίνημα της καριέρας τους στο blockchain. Βρείτε την πορεία της καριέρας σας και ξεκινήστε να μαθαίνετε βασικές αρχές του blockchain με το δωρεάν μάθημα Blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map