5 καλύτερα μέρη για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto

Καθώς παρατηρούμε ότι τα παγκόσμια επιτόκια πλησιάζουν το μηδέν (και ακόμη και αρνητικά σε ορισμένες χώρες), περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην αγορά κρυπτογράφησης ως εναλλακτικό μέσο για τη δημιουργία πρόσθετου εισοδήματος. Ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίστε παθητικό Bitcoin είναι μέσω λογαριασμών τόκων και πλατφορμών δανεισμού.

Αυτές οι υπηρεσίες σας επιτρέπουν να κερδίζετε τόκους σε Bitcoin και crypto χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συναλλαγές στις αγορές χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο. Επιτρέπουν στους δανειολήπτες και τους δανειστές να ανταλλάσσουν χρήματα μεταξύ τους για να λάβουν είτε ένα κρυπτογραφημένο δάνειο (πληρωμένο σε νόμισμα fiat) είτε κερδίστε πληρωμές τόκων σε Bitcoin, Ether και άλλους.

η επιλογή μας

Καλύτερη πλατφόρμα για

Συνολικά

μπλόκ Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη πλατφόρμα για

Ασφαλιστική Προστασία

nexo Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη πλατφόρμα για

Φήμη

κάθισμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτεροι λογαριασμοί ταμιευτηρίου για να κερδίσετε κρυπτογραφικό ενδιαφέρον

Με βάση τις κριτικές μας, τα καλύτερα μέρη για να κερδίσετε μηνιαίο ενδιαφέρον για το crypto είναι:

Δανεισμός & Πλατφόρμες δανεισμού: Σύγκριση


Έχουμε αξιολογήσει τους κορυφαίους λογαριασμούς ταμιευτηρίου για να κερδίσουμε ενδιαφέρον σε αυτόν τον πίνακα σύγκρισης βάσει σημαντικών παραγόντων όπως η ευκολία χρήσης, η φήμη, τα διαθέσιμα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, τα επιτόκια, τα τέλη, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto

Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε τόκους σε crypto, Bitcoin και stablecoins, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Ιστότοποι για να κερδίσετε ενδιαφέρον με Crypto: Κριτικές

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση του πού μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό ενδιαφέροντος και να αρχίσετε να κερδίζετε επιπλέον κέρδος από τα crypto, Bitcoin, stablecoin και ακόμη και το νόμισμα σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάθε πάροχο, κάντε κλικ στους συνδέσμους για να διαβάσετε τις κριτικές μας ή να περιηγηθείτε στην κατηγορία μας “Έλεγχος ανταλλαγής”.

1. BlockFi

Το BlockFi είναι μια χρηματοοικονομική εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η εταιρεία ρυθμίζεται σε ομοσπονδιακό και πολιτειακό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες (48 πολιτείες). Το BlockFi προσφέρει το ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε ενδιαφέρον για το Bitcoin, crypto και σταθερά νομίσματα.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για λογαριασμό ενδιαφέροντος για να αποθηκεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin και το Ethereum στην πλατφόρμα. Σε αντάλλαγμα, οι χρήστες ανταμείβονται με τόκος έως και 8,6% επί του επενδυμένου κεφαλαίου τους. Το ποσό των τόκων καταβάλλεται κάθε μήνα στην αρχή κάθε μήνα, το οποίο θα προκύψει την επόμενη ημέρα μετά την κατάθεση.

Για να αρχίσετε να κερδίζετε τόκους στο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης, δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το BlockFi τώρα.

μπλόκ

Τα επιτόκια του BlockFi αυξάνονται μηνιαίως, Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε τόκους στον Μήνα 1, η επόμενη πληρωμή τόκων θα υπολογιστεί από το νέο συνολικό υπόλοιπό σας (παλαιό υπόλοιπο + πληρωμή τόκων από τον Μήνα 1). Αυτό θα επιτρέψει στους επενδυτές να δημιουργήσουν πλούτο μακροπρόθεσμα.

Δεν υπάρχει επίσης ελάχιστο ή μέγιστο ποσό κατάθεσης, ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως με το BlockFi. Απλώς μεταφέρετε χρήματα στην πλατφόρμα και κερδίστε δωρεάν κρυπτογράφηση.

Αν δεν το γνωρίζατε, το BlockFi προσφέρει άλλες υπηρεσίες στους χρήστες του, όπως δάνεια χαμηλού κόστους με εξασφαλισμένα κρυπτονομίσματα, προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης (ενώ κερδίζει τόκους) και αγορά σταθερών νομισμάτων χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα USD.

2. Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακού νομίσματος, συμπεριλαμβανομένου ενός λογαριασμού τόκων κρυπτογράφησης. Ο μοναδικός σκοπός του δικτύου σύμφωνα με τον ιδρυτή του είναι να αυξήσει την υιοθέτηση κρυπτογράφησης σε παγκόσμια κλίμακα διευκολύνοντας την πρόσβαση ατόμων.

Επισκεφτείτε το Crypto.com

Με πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες στην πλατφόρμα του, το Crypto.com προσφέρει μια ισχυρή εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθιστώντας ευκολότερο για όλους να αποκτήσουν κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος είναι γνωστή για την εφαρμογή crypto που σας επιτρέπει αγορά, πώληση, εμπόριο, δαπάνες, αποθήκευση, κέρδος, δάνεια μετρητών και ακόμη και πληρωμή λογαριασμών με κρυπτογράφηση!

κερδίστε το cryptocom

Η εφαρμογή Crypto.com επιτρέπει στους χρήστες της Κερδίστε έως και 8% σε cryptocurrency και 12% σε stablecoin. Αυτό αντικαθιστά ουσιαστικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό και οι πελάτες μπορούν να καταθέσουν τα προτιμώμενα ψηφιακά τους στοιχεία στην εφαρμογή για να αρχίσουν να συγκεντρώνουν τόκους σε καθημερινή βάση..

Οι δεδουλευμένοι τόκοι πιστώνονται στο πορτοφόλι σας κάθε 7 ημέρες και καταβάλλονται στο ίδιο νόμισμα με την κατάθεση. Για παράδειγμα, εάν καταθέσετε BTC, θα αποδώσετε τόκους που θα καταβληθούν σε BTC. Μπορείτε να έχετε πολλές καταθέσεις για να συγκεντρώσετε τόκους για διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας.

Οι χρήστες της εφαρμογής Crypto.com μπορούν να ποντάρουν το διακριτικό MCO για να κερδίσουν υψηλότερα επιτόκια όπως αναφέρονται παρακάτω. Καθώς αυτές οι τιμές μπορούν να αλλάζουν συχνά, προτείνουμε να ελέγξετε τις τιμές στην εφαρμογή πριν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ενδιαφέροντος.

τιμές κρυπτογράφησης

3. Nexo

Nexo είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία δανείου κρυπτογράφησης που προσφέρει οικονομικά οφέλη για την αποθήκευση κρυπτονομικών στοιχείων στην πλατφόρμα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Σε αντάλλαγμα, το Nexo προσφέρει έναν λογαριασμό υψηλού ενδιαφέροντος όπου μπορούν οι χρήστες Κερδίστε έως και 10% ετησίως σε Bitcoin, crypto, stablecoins και fiat νόμισμα.

Επισκεφτείτε το Nexo

Η υπηρεσία δανεισμού έχει άδεια, ρυθμίζεται και ασφαλισμένο έως και 100 εκατομμύρια δολάρια για κλοπή με BitGo και διατίθεται σε 40+ νομίσματα fiat και σε 200 δικαιοδοσίες παγκοσμίως.

ιστότοπος nexo

Από την κυκλοφορία του το 2017, η Nexo έχει επεξεργαστεί περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από πάνω από 800,000 χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουν περισσότερα από 40 νομίσματα fiat. Έχει αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα ως εναλλακτική μέθοδος κρυπτογράφησης και αποθήκευσης για ιδιώτες και εταιρείες για να αξιοποιήσει επιπλέον οικονομικά οφέλη για δανειολήπτες και δανειστές.

Οι υπηρεσίες εξοικονόμησης τόκων Crypto όπως το Nexo είναι ελκυστικές για τους πελάτες, καθώς οι τόκοι που κερδίζετε είναι σημαντικά υψηλότεροι από τα επιτόκια που προσφέρουν τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως οι τράπεζες. Ο τόκος σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Nexo καταβάλλεται καθημερινά, ο οποίος επιτρέπει στον λογαριασμό ταμιευτηρίου να επιταχυνθεί και μεγαλώνουν γρήγορα.

κερδίστε nexo

Η πλατφόρμα διπλασίασε πρόσφατα τα επιτόκια της στα υποστηριζόμενα ψηφιακά στοιχεία της και φέρνει το επιτόκιο έως και 6% APY, το οποίο στο παρελθόν κυμαινόταν μεταξύ 4% και 5% στα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Οι χρήστες μπορούν επίσης Κερδίστε επιπλέον 2% όταν πληρώνονται σε μάρκες NEXO. Για παράδειγμα, ένας λογαριασμός τόκων με USD μπορεί να κερδίσει 12% APY όταν πληρώνεται στο εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας.

Οι χρήστες που παρέχουν ρευστότητα στην πλατφόρμα Nexo.io καταθέτοντας και αποθηκεύοντας τα στοιχεία fiat και crypto τους στο Nexo έχουν δικαίωμα εγγραφής για λογαριασμό ταμιευτηρίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κεφάλαια από τα χρήματα του πορτοφολιού ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντάς σας να αποσύρετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι υλικού προσωπικού ή να το πουλήσετε ξανά στη fiat χρησιμοποιώντας αξιόπιστη ανταλλαγή.

4. Δίκτυο Κελσίου

Το Celsius Network είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει στους χρήστες της πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και οφέλη που δεν προσφέρονται από τα παραδοσιακά ιδρύματα. Στόχος της πλατφόρμας είναι να διαταράξει τις χρηματοπιστωτικές τράπεζες σε παγκόσμια κλίμακα προσφέροντας υπηρεσίες που θα φέρουν τα επόμενα 100 εκατομμύρια άτομα σε ψηφιακό νόμισμα

Επισκεφθείτε το δίκτυο Celsius

Ιδρύθηκε το 2017, το δίκτυο Celsius επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ένα πορτοφόλι Celsius κερδίζετε έως και 12% ετησίως σε ένα πορτοφόλι Κελσίου.

Κερδίστε Κελσίου

Το Celsius Network λειτουργεί σε παρόμοιο μοντέλο με τους άλλους παρόχους που προσφέρουν προμήθειες υψηλού ενδιαφέροντος σε αντάλλαγμα στους χρήστες για κατάθεση περιουσιακών στοιχείων στην πλατφόρμα για τη χρηματοδότηση δανειστών.

Υπάρχει χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης και μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχείτε για τέλη ή κυρώσεις. Η ελευθερία να λαμβάνετε υψηλό ενδιαφέρον με τους δικούς σας όρους χωρίς κυρώσεις ή περιορισμούς είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής Celsius.

bitcoin δικτύου celsius

Για επενδυτές που δεν είναι εξοικειωμένοι με ή έχουν εμπειρία να ανταλλάσσουν ένα χαρτοφυλάκιο σε πλατφόρμες περιθωρίου κέρδους κρυπτογράφησης, μια ετήσια απόδοση 10% είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαφοροποίηση και ανάπτυξη πλούτου χωρίς τους κινδύνους που σχετίζονται με τις συναλλαγές. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τα κύρια περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και τα περισσότερα stablecoin.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το Celsius Network για να αρχίσετε να κερδίζετε τόκους.

Για παράδειγμα, εάν καταθέσετε 1 Bitcoin στο Δίκτυο Celsius για 12 μήνες, αυτό θα ισοδυναμούσε με 7,32 $ τόκους την εβδομάδα, συνολικού ύψους 380,88 $ για το έτος. Εάν αποφασίσετε να πληρώσετε στο εγγενές διακριτικό TEL του δικτύου Celsius, η τιμή είναι 35% υψηλότερη.

5. Binance

Το Binance είναι ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο που προσφέρει κάτι τόσο για επενδυτές κρυπτογράφησης, όσο και για εμπόρους. Θεωρείται συχνά ως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο που παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ παραδοσιακών χρημάτων fiat και crypto μέσω καινοτόμων υπηρεσιών πλούσιων σε χαρακτηριστικά.

Επισκεφτείτε το Binance

Ενώ η πλατφόρμα είναι γνωστή για την προσφορά καινοτόμων προϊόντων διαπραγμάτευσης, συναλλαγών altcoin και νέων δυνατοτήτων, η ομάδα ξεκίνησε πρόσφατα έναν τρόπο να ενδιαφέρει το Binance με την εισαγωγή του «Binance Savings».

Αποταμιεύσεις Binance

Ο λογαριασμός Binance Savings σάς επιτρέπει να αυξάνετε τον πλούτο σας συγκεντρώνοντας ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση που αποθηκεύεται σε ένα ψυχρό πορτοφόλι από την πλατφόρμα. Ουσιαστικά, είσαι δανεισμός των περιουσιακών σας στοιχείων σε περιθωριοποιημένους εμπόρους στην πλατφόρμα, και σας πληρώνουν τόκους σε αντάλλαγμα για το δανεισμό των χρημάτων σας.

Ο λογαριασμός αποταμίευσης / τόκων Binance υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών δανεισμού, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών νομισμάτων ψηφιακού νομίσματος όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) και άλλα.

λογαριασμός ταμιευτηρίου

Οι χρήστες μπορούν είτε να επιλέξουν από ένα Προθεσμιακή κατάθεση ή Ευέλικτη κατάθεση που παρέχει ελαφρώς διαφορετικά επιτόκια όπως φαίνεται παρακάτω. Η ευέλικτη κατάθεση σάς επιτρέπει να αποσύρετε τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή με μεταβλητό επιτόκιο. Αυτός ο τύπος λογαριασμού ενδιαφέροντος θα προσελκύσει εμπόρους που θέλουν να κερδίσουν τόκους στο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης, ενώ περιμένουν μια ρύθμιση συναλλαγών.

6. Δίδυμοι

Η Gemini είναι μια ιδιωτική εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης που ήταν ιδρύθηκε το 2014 από τους Cameron και Tyler Winklevoss, κοινώς γνωστό ως το "Δίδυμα Winklevoss". Η εταιρεία παρέχει μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και πρόσφατα ξεκίνησε το Gemini Earn για να επιτρέψει στους πελάτες της κερδίζετε παθητικό εισόδημα σε αποθηκευμένα περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα.

κερδίζω gemini

Το Gemini θεωρείται εξαιρετικά ως μια ασφαλής πλατφόρμα συναλλαγών και παρέχει την επιλογή να επιτρέψει στους χρήστες της να κρυπτογραφήσουν για αυτούς με επιτοκιακό επιτόκιο έως 7,4% APY. Το πρόγραμμα Gemini Earn είναι διαθέσιμο για Μόνο πελάτες των ΗΠΑ και διαθέσιμοι σε όλες τις πολιτείες. Η Gemini παρέχει την ευελιξία να μετακινεί τα κρυπτογραφικά στοιχεία στην πλατφόρμα συναλλαγών (με ενδιαφέρον) και το αντίστροφο.

Σε αντίθεση με τις άλλες πλατφόρμες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, το Gemini Earn έχει απλοποιήσει τη διεπαφή χρήστη με ένα απλή αριθμομηχανή ενδιαφέροντος. Το αναπτυσσόμενο μενού εμφανίζει όλα τα υποστηριζόμενα νομίσματα, το εκτιμώμενο επιτόκιο και υπολογίζει τα κέρδη από το έργο σε περίοδο 1-4 ετών.

η gemini κερδίζει τόκο

Συχνές Ερωτήσεις

Παίρνετε ενδιαφέρον για το Cryptocurrency?

Κρυπτονόμισμα οι ιδιοκτήτες μπορούν να πληρώσουν τόκους σε Bitcoin, Ethereum, Tether και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καταθέτοντας χρήματα σε έναν ιστότοπο με τους λογαριασμούς δανεισμού προσφορών και ταμιευτηρίου. Ιστότοποι όπως το BlockFi παρακινούν τους ιδιοκτήτες να εγκαταλείψουν την ιδιοκτησία των περιουσιακών τους στοιχείων αποθηκεύοντάς τα στην πλατφόρμα. Σε αντάλλαγμα, οι ιδιοκτήτες επιβραβεύονται με τόκους που μπορούν να αποσυρθούν με την αρχική δαπάνη.

Είναι ασφαλές να κερδίσετε Crypto ενδιαφέρον?

Πλατφόρμες λογαριασμών τόκων και ταμιευτηρίου Bitcoin και κρυπτονομισμάτων όπως BlockFi και Nexo Χρησιμοποιήστε πρωτόκολλα ασφαλείας όπως τράπεζες και μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα χρήματα των πελατών διατηρούνται ασφαλή και προστατεύεται από απειλές όπως κλοπή στο διαδίκτυο και χάκερ.

Το Bitcoin πληρώνει καθημερινό τόκο?

Πλατφόρμες δανεισμού και εξοικονόμησης κρυπτογράφησης όπως Nexo και το BlockFi καταβάλλουν ημερήσιο τόκο σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα τους, όπως Bitcoin και stablecoins. Το ποσό των τόκων συγκεντρώνεται καθημερινά, αυξάνοντας την απόδοση και την απόδοση για τους επενδυτές.

Πρέπει να επενδύσω Bitcoin για να κερδίσω ενδιαφέρον?

Οι πλατφόρμες ενδιαφέροντος Crypto είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον έσοδα. Οι πλατφόρμες δανεισμού μπορούν να προσφέρουν ελκυστικά επιτόκια έως 12% APY στο crypto, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από μια παραδοσιακή τράπεζα. Η απόφαση να κερδίσετε τόκους στο Bitcoin σας απορρέει από την ανοχή των κινδύνων. Με οποιαδήποτε επένδυση, είναι γενικά καλή ιδέα να έχετε ένα καλά ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης και να μην τοποθετείτε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι για να μειώσετε την έκθεση σε γεγονότα που δεν ελέγχονται από τους επενδυτές.

Είναι το Nexo μια καλή επένδυση?

Οι επενδυτές και οι έμποροι που κατέχουν Bitcoin και άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στο χαρτοφυλάκιό τους μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες της Nexo κερδίζουν υψηλότερη απόδοση της επένδυσής τους συγκεντρώνοντας τόκους με την πάροδο του χρόνου. Συχνά θεωρείται ως το ισοδύναμο της απόκτησης μερισμάτων σε ένα απόθεμα για την απόκτηση παθητικού εισοδήματος είτε το υπογραμμισμένο περιουσιακό στοιχείο ανατιμάται στην τιμή είτε όχι.

Πόσο πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin & Λογαριασμοί ταμιευτηρίου Crypto για να κερδίσετε τόκους

Ωστόσο, οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά όταν το Bitcoin μεταφερθεί στις πλατφόρμες για να κερδίσει ενδιαφέρον. Ο χρυσός κανόνας με την επένδυση είναι να μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου Bitcoin και Crypto.

συμπέρασμα

Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων μπορούν τώρα να αυξήσουν τον πλούτο τους, εκμεταλλευόμενοι τις πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης για να κερδίσουν παθητικό ενδιαφέρον για τα χαρτοφυλάκια Bitcoin, crypto και stablecoin. Οι μακροχρόνιοι λάτρεις της κρυπτογράφησης που διατηρούν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία έχουν τώρα την ευελιξία να παράγουν πρόσθετα κέρδη χωρίς να πουλήσουν ή να ρευστοποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους.

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτό το άρθρο στους καλύτερους ιστότοπους για να κερδίσετε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση σας. Εάν είστε άνετοι με τη μεταφορά κρυπτογράφησης από το πορτοφόλι του υλικού σας σε μια διαδικτυακή υπηρεσία δανεισμού, τότε δεν θα απογοητευτείτε με το σύνθετο ενδιαφέρον που μπορείτε να συγκεντρώσετε χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτογράφηση.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  • Αναθεώρηση Lolli – Είναι νόμιμο; Πώς να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ Bitcoin
  • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
  • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με κάρτες δώρων Amazon – Super Easy
  • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
  • Ανασκόπηση Instars: Είναι νόμιμο; Πώς να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ Crypto

Αποποίηση ευθυνών: Παρόλο που στοχεύουμε να παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, τα άτομα πρέπει πάντα να επισκέπτονται τον ιστότοπο για να ενημερώνονται σχετικά με τα τελευταία σχετικά με τα προϊόντα και τα επιτόκια που ενδέχεται να αλλάζουν συχνά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me