Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Augur; Το Prediction Coin – Ζωντανά σήμερα

Αναρωτιέστε τι είναι το Augur; Το Augur είναι ένα κατανεμημένο βάθρο αγοράς προβλέψεων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain Ethereum. Για όσους από εσάς είστε νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης, οι αγορές προβλέψεων δεν είναι η τελευταία εξέλιξη και εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Αλλά το θέμα είναι ότι όλες οι προηγούμενες είναι συγκεντρωτικές πλατφόρμες. Το Augur, αντίθετα, είναι ένα κατανεμημένο βάθρο, το οποίο δεν κάνει τίποτα όπως οι άλλες υπάρχουσες αγορές.

Λοιπόν, τι είναι το Augur; Είναι το τελευταίο και μοναδικό κατανεμημένο βάθρο αγοράς προβλέψεων.

Συντελεστές εικόνας: Augur

Όντας ένα αποκεντρωμένο έργο, όχι μόνο βοηθά τον Augur να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, αλλά του δίνει επίσης ένα πλεονέκτημα έναντι των κεντρικών έργων. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, ο Augur, με συνολική αξία 217 εκατομμύρια USD, είχε την 31η μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς όλων των κρυπτονομισματα.

Ας σκάψουμε λίγο πιο βαθιά για να μάθουμε περισσότερα για το τι είναι το Augur.

Τι είναι μια αγορά πρόβλεψης / στοιχημάτων?

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια αγορά προβλέψεων / στοιχημάτων είναι για την πρόβλεψη των συνεπειών των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν. Μια πλατφόρμα στοιχημάτων επιτρέπει στους χρήστες της να κάνουν συναλλαγές βάσει των εκτιμήσεών τους για το πώς θα συμβούν πραγματικά περιστατικά.

Για παράδειγμα, ο νικητής του τουρνουά FIFA, ο επερχόμενος Πρόεδρος ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο. Η πιθανότητα εμφάνισης κάποιου συγκεκριμένου επακόλουθου στη συνέχεια υποδηλώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω του κόστους του μεριδίου του.

Για να διευκρινίσουμε καλύτερα αυτό το σημείο, ας εξετάσουμε μια ερώτηση ως παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι η ερώτηση αφορά το Bitcoin, αν θα δει αύξηση των τιμών να φτάσει έως και τα 12.000 $ έως τις 5 Οκτωβρίου 2018 ή όχι. Τώρα, εάν υπάρχουν περίπου 45% πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ένα μερίδιο για αυτό το συγκεκριμένο επακόλουθο θα διατιμηθεί στα 45 σεντς.

Δεύτερον, εάν το Bitcoin καταφέρει πραγματικά να φτάσει σε αυτήν την τιμή μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία, τότε το άτομο που αγόρασε τα διακριτικά θα πάρει ένα δολάριο για κάθε διακριτικό που αγόρασε. Αντίθετα, εάν η πρόβλεψη αποδειχθεί λάθος, τα διακριτικά θα χάσουν την αξία τους.

Τι είναι το Augur και τι κάνει?

Επιστρέφοντας στην ερώτηση τι είναι το Augur, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων όπως αναφέρεται παραπάνω. Αυτό που το κάνει μοναδικό από άλλες τέτοιες πλατφόρμες είναι ότι είναι αποκεντρωμένο. Αυτό σημαίνει, σε αντίθεση με τα κεντρικά έργα, δεν μπορεί ούτε να κλείσει τόσο εύκολα, ούτε να αντιμετωπίσει λανθασμένα ζητήματα αναφοράς.

Το Augur επιτρέπει σε άτομα από όλο τον κόσμο να μην πυροβολήσουν μόνο ένα ερώτημα σχετικά με τις συνέπειες μιας μελλοντικής περίστασης, αλλά τους επιτρέπει επίσης να διαπραγματευτούν μετοχές σχετικά με τις προβλεπόμενες συνέπειες σχεδόν για οποιαδήποτε αγορά. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες του να αναφέρουν συνέπειες, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη εμπιστοσύνης σε κάθε μεμονωμένο δημοσιογράφο.


Συντελεστές εικόνας: Augur

Ποια είναι η αγορά προβλέψεων ή Augur?

Ο σκοπός της αγοράς προβλέψεων είναι να προβλέψει οποιοδήποτε επερχόμενο συμβάν. Οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν εκδηλώσεις σε οποιοδήποτε από τα θέματα που προτιμούν και στη συνέχεια να αγοράσουν τις μετοχές για τις προβλεπόμενες συνέπειές τους. Ο Augur δέχεται τόσο το Ethereum όσο και το Bitcoin. Στη συνέχεια, ο αλγόριθμος αντλεί τις εγγραφές που προέρχονται από το πλήθος και στη συνέχεια δίνει κορυφαίες προβλέψεις που συμφωνούνται ομόφωνα. Μόλις ολοκληρωθεί η εκδήλωση, οι μέτοχοι που έχουν σωστές προβλέψεις λαμβάνουν τα χρήματα που συνδέονται με αυτές τις μετοχές.

Ενδιαφέρον όμως, το Augur δεν προορίζεται μόνο να χρησιμοποιηθεί ως βάθρο για στοιχήματα. Σύμφωνα με τον συν-δημιουργό του έργου, Joey Krug, Augur μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους Αργεντινούς γεωργούς για αντιστάθμιση έναντι των κλιματικών γύρων. Παρομοίως, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους εμπόρους στην Κίνα που δεν έχουν κανένα μέσο να φτάσουν στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Ενθάρρυνε ακόμη και τη χρήση του μεταξύ των ιατρών, καθώς μπορεί να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν την ακριβή διάγνωση.

Συντελεστές εικόνας: Augur

Αν και η έννοια των αγορών προβλέψεων δεν είναι καινούργια, δεν ήταν τόσο δημοφιλείς στο παρελθόν. Αλλά επειδή το Augur είναι ένα εξαιρετικά αποκεντρωμένο εργαλείο, οι περιορισμοί που θέτουν οι αρχές και οι κανονισμοί δεν το επηρεάζουν.

Ιστορία του Αυγούρ

Η ιδέα του Augur ξεκίνησε το 2014. Πριν από αυτό, κανείς δεν ήξερε τι είναι το Augur. Το έργο ήταν μια αμοιβαία ιδέα των συν-δημιουργών Joey Krug και Jack Peterson. Σύμφωνα με ένα whitepaper που κυκλοφόρησαν από αυτούς, και οι δύο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το πρώτο διανεμημένο και ανοιχτό βάθρο για online στοιχήματα.

Ο Augur ξεκίνησε αρχικά την έκδοση άλφα που προοριζόταν για δοκιμές από άτομα. Στη συνέχεια, η ομάδα πραγματοποίησε μια πώληση πλήθους στο Διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο του 2015. Το κύριο κίνητρο πίσω από αυτήν την πώληση ήταν η συγκέντρωση χρηματοδότησης για περαιτέρω επέκταση. Η πώληση του πλήθους ήταν μια τεράστια επιτυχία και είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα από 5,2 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν τα μισά από τα οποία συγκεντρώθηκαν μόνο στις πρώτες τρεις ημέρες.

Η ομάδα εγκατέστησε με επιτυχία την πρώτη λειτουργική έκδοση του λογισμικού στο

Ethereum testnet έως τον τρίτο μήνα του 2016. Η ομάδα του Augur από τότε εργάζεται έντονα για το πρόγραμμα κάθε μέρα. Ωστόσο, η ημερομηνία έναρξης του έργου στο Ethereum Mainnet έχει οριστεί σήμερα (9.718).

Τι είναι το σήμα φήμης / REP?

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι το Augur χωρίς να κατανοήσουμε την έννοια του REP. Το REP είναι βασικά το σύμβολο πίσω από το έργο. Μπορείτε επίσης να το θεωρήσετε ως το σύνολο κάθε χρήστη στην πλατφόρμα. Είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Augur. Οι περισσότεροι από τους χρήστες δεν θα έχουν ποτέ στην πραγματικότητα ούτε θα δουν φήμη, επειδή η κύρια δουλειά του είναι να αναφέρει μόνο τις συνέπειες των περιστάσεων.

Τα διακριτικά REP έχουν καθορισμένη προσφορά. Το 80% των συνολικών διακριτικών πωλούνται στη δημόσια πώληση διακριτικών της εταιρείας. Άτομα που κατέχουν τα διακριτικά αναφέρουν ιδιωτικά τις συνέπειες των αυθαίρετα επιλεγμένων εκδηλώσεων μέσα στην πλατφόρμα μετά από μερικές εβδομάδες. Περίπου ένα μήνα αργότερα, μια έκθεση για τα επακόλουθα ανακοινώνεται δημοσίως και δημιουργείται συμφωνία σχετικά με το επακόλουθο.

Όλο το ταμείο για ένα συγκεκριμένο συμβάν συλλέγεται σε ένα έξυπνο συμβόλαιο, το οποίο αναδιανέμεται μόλις ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Οι κάτοχοι που ανέφεραν σωστά λαμβάνουν περισσότερα REP. Εναλλακτικά, όσοι είχαν αποτύχει να αναφέρουν σωστά ή εκείνοι που προσπαθούν να είναι απατηλοί χάνουν το REP τους. Στην πραγματικότητα, το REP τους απευθύνεται σε εκείνους που ανέφεραν σωστά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης φήμης?

Όσοι ξέρουν τι είναι το Augur, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κατοχή του REP έρχεται με οφέλη. Όταν είστε κάτοχος και συμμετέχετε στο ακριβές ρεπορτάζ για τα επακόλουθα των συμβάντων, δικαιούστε να λάβετε περικοπή των χρεώσεων της αγοράς του Augur. Ένα μεμονωμένο διακριτικό σας δίνει το δικαίωμα στο 1/22 εκατομμύρια των συνολικών χρεώσεων αγοράς του λογισμικού.

Αυτό σημαίνει, όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό του REP που έχετε στη διάθεσή σας με τη σωστή πρόβλεψη του επακόλουθου, τόσο περισσότερες χρεώσεις παίρνετε. Για να υπολογίσετε μια εκτίμηση για τις αναμενόμενες αποδόσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Repulator που έχει σχεδιαστεί από έναν συνεργάτη της κοινότητας Augur για τον ίδιο σκοπό.

Τρόπος απόκτησης φήμης (REP)?

Ο εύκολος τρόπος για να αγοράσετε τα κουπόνια REP είναι μέσω της πώλησης πλήθους. Ωστόσο, εάν, για ορισμένους λόγους, παραλείψετε να τα αγοράσετε κατά τη διάρκεια αυτής της πώλησης, εξακολουθούν να υπάρχουν τρόποι για να λάβετε κάποια. Ευτυχώς, τα διακριτικά αντιπροσώπων είναι πλέον διαθέσιμα σε πολλές αγορές διαμεσολαβητών και ανταλλαγές που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Σε αυτά περιλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα όπως ShapeShift, Poloniex και άλλα.

Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλες τις εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές σε κοινότητες Bitcoin και ομάδες Slack κ.λπ. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να αγοράσετε τα κουπόνια σας μόνο μέσω αξιόπιστης ανταλλαγής, προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Εάν θέλετε να τα αγοράσετε χύμα, ο προτεινόμενος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε πρώτα με ένα μέλος της ομάδας του Augur, ώστε να σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Τρόπος αποθήκευσης REP?

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την προστασία του REP σας, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε σε χώρο αποθήκευσης δεδομένων εκτός σύνδεσης και ψυχρού. Δεν πρέπει ποτέ να το αφήσετε σε ανταλλαγές μόλις το αγοράσετε. Επιπλέον, φροντίστε να μην διατηρήσετε το αντίγραφο του προσωπικού σας κλειδιού οπουδήποτε δημόσιο, όπως η επιφάνεια εργασίας, το GDrive και το email σας.

Δεδομένου ότι το REP είναι επικεντρωμένο στο Ethereum, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πορτοφόλια λογισμικού Ethereum με δυνατότητα ευρείας εκμετάλλευσης έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν οποιαδήποτε REP της επιλογής σας. Μερικά από αυτά τα διάσημα πορτοφόλια περιλαμβάνουν το MyEtherWallet και το Mist.

Για να το αποθηκεύσετε σε κρύα αποθήκευση δεδομένων, ο Augur προτείνει ιδιαίτερα τη χρήση του Ledger Nano S. Είναι μια εξαιρετική λύση πορτοφολιού υλικού που παρέχει τροφή σε κάθε μορφή μάρκας ERC-20. Το REP σας θα είναι ασφαλές και ασφαλές σε οποιοδήποτε από αυτά. Ας ελπίσουμε ότι, εάν ο Augur εμφανιστεί με αφομοίωση ρεκόρ υποστήριξης, θα μπορείτε να συμμετάσχετε στο Augur χωρίς να απαιτείται από τον REP σας να εγκαταλείψει τον δίσκο.

The Minds Behind Augur

Η σειρά Augur αποτελείται από πολλούς ταλαντούχους και εξειδικευμένους προγραμματιστές που συνεργάστηκαν κάτω από τις δύο ιδιοφυΐες και συνιδρυτές Peterson και Krug. Ο Πέτερσον έχει διδακτορικό στο όνομά του, το οποίο πήρε από το διάσημο UC. Συνήθιζε επίσης στο παρελθόν να είχε υποτροφία NDSEG. Τώρα, είναι ο κύριος προγραμματιστής στο Augur.

Ο Krug, ο δεύτερος συνιδρυτής, ήταν ο Thiel Fellow του 2016. Αυτό του επέτρεψε να κάνει ένα διάλειμμα από το κολέγιο για να εργαστεί αποκλειστικά στο Augur. Τώρα, εκτός από την κατοχή αυτής της πλατφόρμας, εργάζεται εκεί ως ανώτερος προγραμματιστής front-end.

Άλλα αξιοσημείωτα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν τους Stephen Sprinkle, Jackson Broussard, John Danz και Serena Randolph. Όλα αυτά τα μέλη εργάζονται επίσης ως προγραμματιστές front-end. Ο Tom Kaysar είναι ο Διευθυντής Επιχειρήσεων και ο Ivan Petric αναλαμβάνει τα πράγματα μάρκετινγκ. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικοί προγραμματιστές back-end, προγραμματιστής συμβολαίων και SpecialOps.

Εκτός από τα μέλη της ομάδας, ο Augur έχει επίσης πολλούς γνωστούς συμβούλους. Μερικά από τα πιο εξέχοντα από αυτά περιλαμβάνουν τον δημιουργό Ethereum Buterin, τον δημιουργό του δικτύου Lightning Elizabeth και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Enlighted, Costello.

Ανταγωνισμός

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Augur είναι το Gnosis, το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό, καθώς είναι επίσης ένα έργο με επίκεντρο το Ethereum που προορίζεται για διαδικτυακές αγορές τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, η Augur παραμένει ασυναγώνιστη λόγω της πολύ υψηλότερης κεφαλαιοποίησης της αγοράς σε σύγκριση με τη Gnosis, με τεράστια διαφορά 143 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ των δύο.

Η βασική διαφορά μεταξύ των δύο πλατφορμών έγκειται στα ξεχωριστά και διακεκριμένα οικονομικά μοντέλα τους. Η Augur χρησιμοποιεί ένα μοντέλο βάσει αμοιβών που εστιάζει στον όγκο των συναλλαγών. Από την άλλη πλευρά, το τέλος της Gnosis εστιάζεται στο άθροισμα των απλήρωτων μετοχών.

Αμοιβαίες προκλήσεις και για τους δύο ανταγωνιστές

Παρόλο που και τα δύο βάθρα έχουν μια προφανή αντιπαλότητα, όταν πρόκειται για γενική αποδοχή, οι Augur και Gnosis και οι δύο έχουν την ίδια πλευρά. Φυσικά, αντί να προσπαθούν να ρίξουν ο ένας τον άλλον, έχουν έναν κοινό στόχο. Η κύρια εστίασή τους παραμένει στον ανταγωνισμό με τα γνωστά συγκεντρωτικά βάθρα παιχνιδιού, όπως η Betfair.

Ο δημιουργός του Gnosis, Koppelman, κάποτε ανέφερε σε μια γραφή ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων παραμένει άσχετη με το εάν μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν είναι αποκεντρωμένη ή όχι. Τόνισε ότι η πλατφόρμα στοιχημάτων πρέπει να είναι φθηνή, ασφαλής, φιλική προς τον χρήστη και εύκολα προσβάσιμη. Αυτή η ανάρτηση συνοψίζει σχεδόν τη μεγαλύτερη πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουν και οι δύο πλατφόρμες.

Blockchain & λάτρεις της κρυπτογράφησης και άτομα που έχουν βαθύτερη γνώση σχετικά με αυτά τα βάθρα δεν μπορούν να περιμένουν να δουν αυτή την τεχνολογία να ευδοκιμεί. Όμως, αυτό και μόνο δεν μπορεί να οδηγήσει σε μαζική υιοθέτηση. Αυτό θα συμβεί μόνο όταν οι υποψήφιοι χρήστες θα μπορούν να δουν συγκεκριμένα λογισμικά από την υιοθέτηση αυτού του λογισμικού.

Αυτός είναι ο λόγος, το REP είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του Augur. Προσφέρει ένα σύστημα που ενθαρρύνει την αληθινή αναφορά από τους μετόχους. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει στο Augur να λειτουργεί με πολύ μικρότερη χρέωση σε σύγκριση με τα κεντρικά βάθρα. Οι χαμηλές χρεώσεις μπορούν να βοηθήσουν με επιτυχία στη μετατόπιση των χρηστών των αγορών στοιχημάτων προς το Augur.

Το σημείωμα

Λοιπόν, τι είναι το Augur; Το Augur είναι ένα από τα πρωτοποριακά έργα που σχετίζονται με την αγορά προβλέψεων που χτίστηκε στο Ethereum. Η πλατφόρμα, ωστόσο, είναι πολύ ικανή να γίνει το πιο διαδεδομένο διαδικτυακό παιχνίδι τζόγου ποτέ. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να διασχίσει πολλά ορόσημα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών, η Augur θα πρέπει να παρέχει στοιχεία για την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του έργου. Αυτό σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο και σίγουρα θα πάρει λίγο χρόνο. Όμως, έχοντας υπόψη την απόδοση του έργου μέχρι στιγμής, το μέλλον του φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο @

 Augur Twitter λαβή ή τους δικτυακός τόπος.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map