Οδηγός εφαρμογής Blockchain: Ενδυνάμωση της επιχείρησής σας

Αυτό το περιεκτικό άρθρο σάς καθοδηγεί στη σωστή υλοποίηση blockchain στις υπάρχουσες ή τις νέες επιχειρηματικές σας προσπάθειες – με περιπτώσεις χρήσης και παράγοντες κινδύνου για τη βιομηχανία.

Η συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για τη νέα τεχνολογία που ονομάζεται “Blockchain”, θα κάνει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Όχι μόνο οι απλοί άνθρωποι ευδοκιμούν να το γνωρίζουν, αλλά πολλές εταιρείες που έχουν καταλάβει την τεχνολογία έχουν ήδη αρχίσει να επενδύουν στην εφαρμογή blockchain.

Ωστόσο, η πιο εμφανής σύγχυση που κρύβεται στην αγορά είναι “Πώς θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το blockchain για να τροφοδοτήσω την επιχείρησή μου;” Η σύγχυση είναι αρκετά αναμενόμενη. Το Blockchain εξακολουθεί να είναι ένα από τα νέα θέματα στον ορίζοντα για τα οποία πολλοί δεν γνωρίζουν.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα Gartner το 2018, το 23% των εταιρειών βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για την εφαρμογή τεχνολογίας blockchain. Μεταξύ αυτών, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι χρηματοοικονομικές βιομηχανίες διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα επιπλέον 43% των εταιρειών ενδιαφέρεται για αυτό, αλλά δεν έχουν αναπτύξει κανένα είδος σχεδίου.

Οι CIO από αυτές τις εταιρείες απεικονίζουν το blockchain ως επιχειρηματικό μοντέλο που έχει τη δύναμη να λειτουργεί μεγάλες βιομηχανίες. Ωστόσο, ανέφεραν επίσης ότι η διαδικασία είναι αρκετά δύσκολη και μπορεί να απαιτήσει περαιτέρω έρευνα.

Τούτου λεχθέντος, για να σας παρέχουμε μια πιο αξιόπιστη πηγή για λύσεις blockchain, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό εφαρμογής blockchain. Στερεώστε τις ζώνες ασφαλείας σας, καθώς θα καλύψουμε όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση που τροφοδοτείται με blockchain. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει επίσης να πάρετε μια δίκαιη ιδέα για το παράδειγμα εφαρμογής blockchain.

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Βασικών Αρχών για Επιχειρήσεις Blockchains

Πίνακας περιεχομένων

Κεφάλαιο-1: Εφαρμογή Blockchain: Ποια είναι τα βήματα?

Κεφάλαιο-2: Κόστος εφαρμογής Blockchain: Πόσο μπορεί να σας κοστίσει?

Κεφάλαιο-3: 5 Κακοί που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το έργο Blockchain

Κεφάλαιο-4: Συμπερασματικές σκέψεις


Contents

Κεφάλαιο-1: Εφαρμογή Blockchain: Ποια είναι τα βήματα?

Εφαρμογή Blockchain

Πρώτο βήμα: Προσδιορισμός και καθορισμός στόχων

Το πρώτο βήμα του οδηγού υλοποίησης blockchain ξεκινά με τον προσδιορισμό του στόχου.

Συγκεντρώστε τα στρατεύματά σας

Εάν θέλετε να κάνετε αυτήν την πρωτοβουλία επιτυχημένη, πρέπει να συμπεριλάβετε όσο περισσότερη βοήθεια μπορείτε να συγκεντρώσετε. Με απλά λόγια, πρέπει να κάνετε κάθε άτομο από την εταιρεία σας να συνεργαστεί μαζί σας. Εμπνεύστε τους να προβληματιστούν και να τους προετοιμάσουν για το μεγάλο έργο υλοποίησης blockchain.

Εάν τα μέλη της εταιρείας σας δεν διαθέτουν εφαρμογές blockchain βάσει γνώσεων, εκπαιδεύστε τα. Μόλις εσείς και η ομάδα σας προετοιμαστείτε για το αποτέλεσμα, καλέστε μια συνάντηση και συζητήστε τα πιθανά σενάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μην βιαστείτε σε αυτό το στάδιο. Κάνε υπομονή; θα σας βοηθήσει πάντα να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις. Επίσης, θυμηθείτε να μην λαμβάνετε παράλογες αποφάσεις. Πρέπει να θέσετε τους στόχους σας σε κάτι που εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να πετύχετε, και όχι κάτι που είναι πέρα ​​από τη βοήθεια.

Αναρωτηθείτε απλές ερωτήσεις όπως, πώς μπορεί να σας βοηθήσει ο απλός οδηγός υλοποίησης blockchain να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση; Και αν μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε τους πελάτες σας μέσω αυτού ή όχι.

Χρησιμοποιώντας όλες τις ιδέες θα είστε σε θέση να ορίσετε ορισμένους βασικούς κανόνες και θα βρείτε ένα πιθανό σχέδιο.

Οδηγός εφαρμογής Blockchain: Ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την εταιρεία σας

Τώρα που οι εφαρμογές blockchain αυξάνονται πολλές εταιρείες το εξερευνούν λόγω της περιέργειάς τους. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισημάνουν είναι πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη νέα τεχνολογία και να την εξασφαλίσουν ως πλεονέκτημα. Ο κόσμος είναι τώρα γεμάτος με επιχειρηματικές ευκαιρίες blockchain.

Η ουσία είναι, οι εταιρείες πρέπει να εκτιμήσουν όλα όσα απαιτούνται για να το ξεπεράσουν με επιτυχία. Ο στόχος, ο προϋπολογισμός, οι κανόνες και οι προθεσμίες. Κάθε μέρος είναι εξίσου σημαντικό και πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Αφού δείτε όλες τις πτυχές, μπορείτε να εκτιμήσετε εάν οι εφαρμογές blockchain θα αποτελούν πλεονέκτημα ή σπατάλη πόρων.

Διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης Blockchain που πρέπει να εξετάσετε

Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ποιες περιπτώσεις χρήσης blockchain επαινεί την εταιρεία σας, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με οφέλη σε αυτόν τον οδηγό εφαρμογής blockchain. Τσέκαρέ το. Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε.

Τραπεζικό σύστημα

Το τραπεζικό σύστημα έλαβε το μεγαλύτερο ποσό επιτυχιών μετά την εφαρμογή του blockchain. Είναι μια από τις εταιρείες που στερούνται ασφάλειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εφαρμογές blockchain με όλη τη φανταστική ασφάλειά τους αποτελούν μια όμορφη εναλλακτική λύση για τις τράπεζες. Τα τραπεζικά συστήματα έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στο blockchain.

Οποιοδήποτε είδος χρηματοοικονομικής υπηρεσίας μπορεί να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια από τα ήδη υπάρχοντα συστήματα. Εάν η εταιρεία σας ασχολείται με χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πτυχή χρησιμοποιώντας τη λύση blockchain.

Πολλές τράπεζες έχουν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στη νέα επιχείρηση blockchain και εξασφαλίζουν μια καλύτερη εφαρμογή blockchain για τον πελάτη τους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε διεθνείς συναλλαγές εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται ακόμα σε μικρότερη κλίμακα.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τις συναλλαγές ακόμη πιο γρήγορες, ώστε περισσότεροι πελάτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σας.

Ένα καλό παράδειγμα για εταιρείες υλοποίησης blockchain θα ήταν ο Ripple, ο οποίος υποστηρίζει τις τράπεζες να διεκπεραιώνουν διεθνείς πληρωμές.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Το κόστος μειώνεται.
 • Οι χρόνοι διακανονισμού είναι μικρότεροι.
 • Βελτίωση της ποιότητας των δεδομένων.
 • Ο έλεγχος είναι εξαιρετικά εύκολος.
 • Ασφάλεια υψηλού επιπέδου.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η διαφάνεια των δεδομένων είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ασφαλιστικών εταιρειών. Η λύση Blockchain, από την άλλη πλευρά, μπορεί να παρέχει ένα απρόσκοπτο κανάλι για αυτό. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία αξίωσης ασφάλισης εφαρμόζοντας έξυπνα συμβόλαια στο σύστημα.

Τα έξυπνα συμβόλαια θα διεκπεραιώσουν ολόκληρη την αξίωση ασφάλισης χωρίς καμία ταλαιπωρία. Πως?

Λοιπόν, τα έξυπνα συμβόλαια μπορούν να επαληθεύσουν συγκεκριμένους κανόνες συμβάσεων και στη συνέχεια να επεξεργαστούν τα αποτελέσματα βάσει αυτού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε επαφές για τα άτομα που αναζητούν ασφάλιση.

Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία blockchain.

Και αν συμβεί κάτι και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, ο πελάτης θα πάρει αυτόματα το δίκαιο μερίδιο των χρημάτων του. Το καλύτερο για αυτό είναι ότι μια εταιρεία θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από το κοινόχρηστο σύστημα βάσεων δεδομένων. Όπως και στο blockchain, οι δίσκοι θα είναι ασφαλείς από παραβιάσεις και τα άτομα μπορούν να λάβουν τις εύλογες πληρωμές τους.

Το LenderBit μπορεί να είναι ένα τέλειο παράδειγμα για εταιρείες υλοποίησης blockchain σε αυτό το σενάριο. Επιτρέπει στους πελάτες τους να υποβάλλουν ασφαλιστικές απαιτήσεις από το Messenger! Έτσι, η προσθήκη αυτού του είδους της δυνατότητας στην εταιρεία σας θα επιτεθεί σε περισσότερους πελάτες.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Μια δίκαιη συμφωνία διαφάνειας.
 • Χαμηλό επίπεδο ασφαλιστικής απάτης.
 • Εξοικονομεί πολύ χρόνο και κόστος.
 • Καλύτερη εμπειρία πελατών.

Μάθετε περισσότερα για το blockchain για ασφάλιση εδώ.

Φροντίδα υγείας

Για εταιρείες που θα ήθελαν να προσθέσουν οφέλη για την υγειονομική περίθαλψη στις περιπτώσεις χρήσης τους, το blockchain προσφέρει επίσης πολλές επιλογές. Οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης χρειάζονται πολύ χώρο αποθήκευσης για την τήρηση αρχείων και με την ασφάλεια να μην μπορούν να την αλλάξουν.

Το Blockchain μπορεί να προσφέρει αυτόν τον τύπο δυνατότητας αποθήκευσης με ένα σύστημα πληρωμής εξουσιοδότησης. Εκτός από αυτό, ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης θα ήταν επίσης σε θέση να επεξεργάζεται αποτελεσματικά οποιοδήποτε ποσό σύνθετων μεθόδων πληρωμής.

Έτσι, εάν το ενσωματώσετε στην εταιρεία σας, όλοι οι πελάτες σας μπορούν να επωφεληθούν εξίσου. Θα μπορείτε επίσης να τους προσφέρετε ασφαλιστική επεξεργασία χαμηλού κόστους και εξοικονόμησης χρόνου. Το blockchain σας μπορεί να συνδεθεί με την ασφάλιση και μετά την παροχή συγκεκριμένης ασφάλισης, θα μπορούν να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα.

Το MedRec είναι κάπως παρόμοιο είδος έργου. Βασικά, παρέχει μια εξαιρετική πηγή για τη διατήρηση όλων των δεδομένων τους και χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο CMS για την επίλυση όλων των ζητημάτων.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρήσιμες πληροφορίες χωρίς καμία ταλαιπωρία.
 • Αποθήκευση πληροφοριών χωρίς παραβίαση.
 • Εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει τη συνολική απόδοση.

Μάθετε περισσότερα για το blockchain για υγειονομική περίθαλψη εδώ.

Ακίνητα

Εάν είστε εταιρεία ακινήτων που θέλει έναν οδηγό εφαρμογής blockchain, τότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μία από τις περιπτώσεις χρήσης blockchain. Είναι απλό; καθόλου σκληρή γραμμή. Η ακίνητη περιουσία σήμερα έχει γεμίσει με ευπάθειες όπως ψευδείς πληροφορίες, παράνομες αγορές και λάθη στα αρχεία.

Αυτοί οι απλοί άνθρωποι τείνουν να υποφέρουν πολύ, να χάνουν την περιουσία ή τα χρήματά τους ή ακόμη και να χάνουν ένα κειμήλιο. Το blockchain, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να διασφαλίσει ότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και μπορεί επίσης να παρέχει τη σωστή διαφάνεια για συμβάσεις ακινήτων.

Η γραφική εργασία μετά την έξοδο από μια ιδιοκτησία καταναλώνει πολύ χρόνο. Το Blockchain το καθιστά εξαιρετικά εύκολο και απλό. Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία blockchain.

Υπάρχουν ήδη πολλά έργα που έρχονται με αυτόν τον τρόπο. Ένα παράδειγμα εταιρειών υλοποίησης blockchain θα ήταν το velox.RE που βρίσκεται στο Σικάγο. Σκοπεύουν να εφαρμόσουν συναλλαγές ακινήτων που βασίζονται σε blockchain και να τις κάνουν οικονομικά αποδοτικές με κάθε τρόπο.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Μειωμένο κόστος.
 • Βελτιωμένη διαφάνεια.
 • Οι πληρωμές είναι αυτοματοποιημένες.
 • Καμία δραστηριότητα απάτης.

Μάθετε περισσότερα για το blockchain για ακίνητα εδώ.

Ψηφιακή αναγνώριση

Η ψηφιακή αναγνώριση μπορεί να μην είναι ένα νέο μπλουζ στην περιοχή, αλλά το blockchain μπορεί σίγουρα να το κάνει πιο ψηφιακό. Πρώτα απ ‘όλα, το blockchain μπορεί να κάνει τη διαδικασία πλήρως ψηφιοποιημένη. Δεύτερον, μπορεί να αυξήσει το επίπεδο των πρωτοκόλλων ασφαλείας για να σταματήσει οποιαδήποτε κλοπή ταυτότητας.

Τέλος, με την αυστηρή διαδικασία ελέγχου ταυτότητας, τελικά θα απαλλαγεί από δόλια δραστηριότητα. Τα αρχεία αποθήκευσης είναι επίσης ασφαλή σε αυτήν την περίπτωση. Υπάρχουν ήδη πολλές εταιρείες που εργάζονται σε αυτό και κατασκευάζουν έργα γύρω από αυτό.

Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική περίπτωση χρήσης blockchain εκκίνησης για προσθήκη στην εφαρμογή. Ένα δημοφιλές όνομα ShoCard προσφέρει αυτήν τη διαδικασία ψηφιακής αναγνώρισης για κυβερνητικές υπηρεσίες. Η κάρτα θα δοθεί σε άτομα και επιχειρηματίες που θα λάβουν διαφορετικό επίπεδο εκκαθάρισης. Το αναγνωριστικό θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μια έξυπνη σύμβαση για να του δώσει ένα πιο επίπεδο ασφάλειας.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Προστέθηκε ιδιωτικό απόρρητο και ασφάλεια.
 • Καλό σύστημα επαλήθευσης.
 • Μοναδικά υπογεγραμμένα αναγνωριστικά.
 • Χωρίς απάτη.

Μάθετε περισσότερα για το blockchain για ψηφιακή ταυτότητα εδώ.

Επιβολή του νόμου

Η επιβολή του νόμου μπορεί να αναφέρεται σε επεξεργασία νομικών εγγράφων ή σε ιδιωτικούς πράκτορες ή ακόμη και κυβερνητικούς αξιωματούχους, οτιδήποτε σχετίζεται με το νόμο. Συνήθως, είναι συγκεντρωτικά και απαιτούν διοικητική εξουσία σε ένα σύστημα.

Η λύση blockchain εδώ μπορεί να εισαγάγει ένα νέο μοντέλο μοντέλου. Το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος επιβολής του νόμου βασίζεται σε ένα ενδιάμεσο. Και αν το ενδιάμεσο παραβιαστεί κατά κάποιο τρόπο το σύστημα καταρρέει.

Ωστόσο, καθώς η λύση blockchain δεν περιλαμβάνει ενδιάμεσους, μπορεί να διασφαλίσει ένα ασφαλέστερο κανάλι για την αποθήκευση δεδομένων ή την επεξεργασία συγκεκριμένων δαπανών συναλλαγής χωρίς παράνομα ζητήματα. Τα δικαστήρια θα είναι σε θέση να αποκτήσουν μεγαλύτερη διαφάνεια στη δίωξη και θα υπήρχε λιγότερη εγκληματική απάτη.

Εκτός από αυτό, η ένωση όλων των νομικών βιομηχανιών σε μία νομοθεσία σίγουρα θα κάνει το κόλπο εδώ. Νομικές εταιρείες, σχολεία, εταιρείες, νομικοί πάροχοι λογισμικού και τεχνολογία. όλα θα συνδέονταν με έναν μόνο κόμβο.

Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία blockchain.

Καθολικό Integra φαίνεται να είναι μία από τις εταιρείες υλοποίησης blockchain που καλύπτει εταιρείες επιβολής του νόμου, όπου εξασφαλίζουν όλα τα νομικά έγγραφα σε ένα μόνο μέρος. Προφανώς, χρειάζεστε εξουσιοδότηση για πρόσβαση στα έγγραφα. Αλλά είναι ένα υπέροχο παράδειγμα.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Γρήγορες συναλλαγές.
 • Συμβάσεις έργων.
 • Νομικές εγγραφές και ασφάλεια.
 • Ευφυής διαχείριση ιδιοκτησίας.
 • Διατήρηση όλων των δημόσιων εγγράφων και των νομικών δικαιωμάτων.

το διαδίκτυο των πραγμάτων

Οι μονάδες ασφαλείας IoT μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία και να προσφέρουν περισσότερη προστασία δεδομένων για τους πελάτες τους. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μπορεί να δώσει μια καλύτερη εναλλακτική λύση στο ήδη υπάρχον πρωτόκολλο. Η αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain έχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας για να τροφοδοτήσει εύκολα αυτό το τμήμα.

Ωστόσο, υπάρχει μια μόνο πτυχή που κάνει το IoT να κερδίσει – κοστολόγηση. Ναι, το κόστος των απαιτήσεων δικτύου και των ενημερωμένων τεχνολογιών καταλαμβάνει πολλά χρήματα. Η ενσωμάτωση μιας σύνδεσης μεταξύ συσκευών και η απρόσκοπτη λειτουργία τους θα απαιτούσε επίσης πολύ χυμό.

Σε αυτήν την αντίθεση, το blockchain μπορεί να είναι η μόνη καλύτερη λύση. Το Blockchain έχει ήδη ένα ασφαλές μοντέλο που μπορεί να προσφέρει σε αυτό το τμήμα όλα όσα χρειάζεται χωρίς το πρόσθετο κόστος. Η χρήση αυτού ως περίπτωση χρήσης θα σας έδινε περισσότερο χώρο για μελλοντική ανάπτυξη, καθώς το IoT είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς τώρα.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας κατά της αλλαγής δεδομένων.
 • Βελτιωμένη αλληλεπίδραση συσκευής.
 • Βελτιστοποίηση του IoT.
 • Αυτοματοποίηση έξυπνων συσκευών.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το blockchain και το IoT εδώ.

Εταιρική και Δημόσια Διακυβέρνηση

Η εισαγωγή ενός νέου συστήματος ψηφοφορίας μέσω μιας λύσης blockchain μπορεί να είναι ένα πολύ επαναστατικό έργο. Ο τομέας της διακυβέρνησης είναι ένας από τους πιο μολυσμένους τομείς. Το έθνος-κράτος απαιτεί ένα σύστημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους διαφθορά και να δώσει ένα πιο ασφαλές περιβάλλον και δίκαιες εκλογές.

Με το blockchain, οι χρήστες θα έχουν ένα κανάλι χωρίς παραβιάσεις, από όπου μπορούν να ψηφίσουν χωρίς κανένα μέσο αλλαγής. Από την άλλη πλευρά, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν τους φόρους τους χωρίς προβλήματα.

Η σύζευξη αυτής της περίπτωσης χρήσης με την ψηφιακή αναγνώριση θα ήταν ένα υψηλό σημείο εκκίνησης.

Το ζήτημα της συγκέντρωσης της κυβέρνησης μπορεί να αντιμετωπιστεί εδώ. Είναι μια εξαιρετική διαδικασία για τη βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας και των συναλλαγών της εταιρείας σας.

Το Bitfury Group είναι μία από τις νεοσύστατες εταιρείες αυτού του τομέα. Ήθελαν να βοηθήσουν την κυβέρνηση και τον πολίτη να έχουν μια καλύτερη και πιο δίκαιη εκλογική διαδικασία, πόσο μάλλον άλλα νομικά χαρακτηριστικά.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Χωρίς συμμετοχή τρίτων.
 • Μειώνει τη διαφθορά.
 • Εξασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων.
 • Αυξημένες ευκαιρίες για εταιρείες.
 • Γρήγορες συναλλαγές.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το blockchain για την κυβέρνηση εδώ.

Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικές οντότητες όπως πανεπιστήμια ή σχολεία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από αυτήν. Κάθε χρόνο αυτά τα ιδρύματα χρειάζονται πολλές εγκαταστάσεις αποθήκευσης με καλύτερα συστήματα προστασίας. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα ιδρύματα στερούνται παγκόσμιας αναγνώρισης και επαλήθευσης ενός καλού ιδρύματος.

Αυτός ο οδηγός εφαρμογής Blockchain εδώ μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε την ύπαρξή τους και να αποθηκεύσετε όλη την τεκμηρίωσή τους στο αποκεντρωμένο δίκτυο. Από την άλλη πλευρά, εάν είναι δυνατόν να συνδέσετε όλα τα ιδρύματα σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με κόμβο, θα είναι πολύ πιο εύκολο για έναν μαθητή να πάει σε ξένα ιδρύματα με υποτροφίες ή να μεταφέρει πιστώσεις.

Το Blockcerts είναι αναμφίβολα μία από τις ακαδημαϊκές εταιρείες υλοποίησης blockchain τώρα. Εδώ μπορεί κανείς να επαληθεύσει τα διαπιστευτήριά του και, στη συνέχεια, να ανεβάσει τα έγγραφά του στο δίκτυο. Κάθε εγγραφή θα ήταν κρυπτογραφημένη και θα διατηρήθηκε αδιάβροχη, εκτός εάν απαιτείται από αντίστοιχα άτομα.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Βελτιωμένο σύστημα επαλήθευσης.
 • Δεν υπάρχει απάτη σε εκπαιδευτικές πιστοποιήσεις.
 • Ασφαλής αποθήκευση δεδομένων.
 • Εύκολη πρόσβαση σε προηγούμενα αρχεία με έλεγχο ταυτότητας.

Μπορείτε να μάθετε για την εκπαίδευση blockchain εδώ.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η μίσθωση αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια ταραχώδης διαδικασία. Πρέπει να περάσετε από μια σειρά μέσων για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και μετά να το οδηγήσετε. Η μέθοδος περιλαμβάνει την επαλήθευση της ταυτότητας του ατόμου και, στη συνέχεια, τη διερεύνηση του οικονομικού μητρώου για να επαληθεύσει εάν είναι επιλέξιμος ή όχι και, στη συνέχεια, να επιλέξει ένα αυτοκίνητο και να το επεξεργαστεί.

Η όλη διαδικασία είναι τόσο χρονοβόρα. Θα ήταν υπέροχο να εφαρμόσετε το blockchain εδώ για να βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να επιλέξετε, να υπογράψετε και να οδηγήσετε το αυτοκίνητο χωρίς όλες αυτές τις ταλαιπωρίες. Και μετά το χρονικό όριο, η επιστροφή του αυτοκινήτου και η λήξη της σύμβασης θα ήταν επίσης χωρίς προβλήματα.

Επεξεργασία ασφάλισης εάν το μισθωμένο αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ή καταστραφεί για κάποιο λόγο. Με το blockchain, όλα μπορούν να αυτοματοποιηθούν. Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία blockchain.

Η DocuSign Labs είναι μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτήν τη διαδικασία για να απλοποιήσουν τη διαδικασία χρηματοδοτικής μίσθωσης. Σκεφτείτε το, εάν η εταιρεία σας μπορεί να προσθέσει αυτήν τη θήκη χρήσης, θα μπορούσε να είναι μια νέα σειρά γεγονότων.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Η χρηματοδοτική μίσθωση είναι απλή.
 • Καλύτερη διαχείριση έξυπνων περιουσιακών στοιχείων.
 • Μειωμένος χρόνος για χρηματοδοτική μίσθωση.

Πολυτελή αγαθά

Κάθε κλάδος μπορεί να επηρεαστεί από τον οδηγό εφαρμογής blockchain και η ενότητα προϊόντων πολυτελείας δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Η παρακολούθηση κάθε αγαθού μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσφέρετε στους πελάτες αυθεντικά προϊόντα χωρίς το φόβο των απάτων.

Αυτός ο τύπος οδηγού εφαρμογής blockchain μπορεί να επιτρέψει στις βιομηχανίες να γίνουν μια αξιόπιστη πηγή για τους καταναλωτές τους. Κάποιος μπορεί επίσης να προσθέσει ένα σημαντικό επίπεδο διαφάνειας μέσω αυτού. Αυτό μειώνει επίσης τις περιττές πληρωμές ασφάλισης.

Η Everledger είναι μία από τις εταιρείες που ασχολούνται με αυτό το είδος υποθέσεων χρήσης blockchain. Δεν περιορίζονται μόνο σε είδη πολυτελείας. Τα είδη πολυτελείας φαίνεται να είναι ένα από τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά τους από πολλά. Πιστοποιούν όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία και στη συνέχεια χρησιμοποιούν ένα σύστημα παρακολούθησης για να βεβαιωθούν ότι κάθε πελάτης λαμβάνει αυτό που πλήρωσαν εδώ.

Ποια είναι τα οφέλη?

 • Δίνει μια πιο σημαντική συμφωνία διαφάνειας και ελέγχου ταυτότητας για προϊόντα.
 • Προστασία για αγαθά υψηλότερης αξίας.
 • Δημιουργεί ένα κέντρο αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της παγκόσμιας αγοράς.
 • Μειωμένος κίνδυνος κλοπής ή απάτης.

Εκτός από αυτά μπορείτε επίσης να δείτε άλλους τομείς για να τους προσθέσετε στις περιπτώσεις χρήσης –

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Μπορεί να αποθηκεύσει και ακόμη και να παρακολουθήσει την αλλαγή δεδομένων.
 • Απόδειξη για μεταπώληση και ιδιοκτησία.
 • Παρακολούθηση αγοραστικών συνηθειών και παραγωγή μιας αγοράς βάσει αυτής.
 • Καλό επίπεδο εμπιστοσύνης.

Riding sharing / Μεταφορές

 • Ένας κόμβος δικτύου με όλα τα εξειδικευμένα προγράμματα οδήγησης.
 • Αμοιβαία σύνδεση μεταξύ οδηγού και επιβάτη.
 • Μηδενικές περιορισμένες τιμές ή ναύλους.
 • Πλήρης διαφάνεια για τους πελάτες.

Δεύτερο βήμα: Ανάπτυξη POC

Η ιδέα του POC γίνεται δημοφιλής σε πολλές εταιρείες σήμερα. Υπάρχουν περισσότερες από 500 εταιρείες που είναι πρόθυμες να επενδύσουν σε απόδειξη βασισμένες σε blockchain και να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει.

Έννοιες όπως η επικοινωνία με ομότιμους συνεργάτες ή οι έξυπνες συμβάσεις διασκεδάζουν τώρα το πλήθος. Μια έρευνα έγινε πρόσφατα για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό μας, πάνω από 66% επικεφαλής πληροφορικής και οι CIO πιστεύουν ότι το blockchain θα είναι η επόμενη επανάσταση που θα τροφοδοτήσει την ψηφιακή ύπαρξη.

Ο κόσμος βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της συνολικής ψηφιοποίησης και με τη βοήθεια του blockchain, το επιθυμητό μέλλον δεν είναι τόσο μακριά. Έχουν ήδη αποδείξει το έντονο ενδιαφέρον τους επενδύοντας στο σύστημα και 5% άνθρωποι σκέφτονται να δαπανήσουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια στο POC.

Εάν είστε ένας από τους λάτρεις της τεχνολογίας και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την καμπάνια «οδηγού υλοποίησης blockchain», τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να γνωρίζετε τα βασικά. Όπως από πού να ξεκινήσετε τη διαδικασία για το πώς να εξασφαλίσετε ένα επιτυχημένο έργο.

Ας κόψουμε όλα τα κενά και ας πούμε ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε ένα blockchain POC. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, θα σας δώσουμε έναν σύντομο ορισμό για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Διαβάστε περισσότερα: Πλήρης κατάλογος των κορυφαίων 50 εταιρειών που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain.

Ποιο είναι το όραμα του POC?

Κυρίως το POC θα ήταν να υποβάλει μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με ένα έργο και στη συνέχεια να κάνει ό, τι απαιτείται. Είναι ένα είδος διαδικασίας ανάπτυξης στρατηγικής ή στρατηγικής όπου πρέπει να καταλάβετε όλα τα βήματα ανάλογα.

Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα επιτυχημένο POC. Θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια σχεδιάστε τα κύρια βήματα με το όραμά σας.

Θα ήταν καλύτερο να αναπτύξετε τον εαυτό σας POC με τη βοήθεια της ομάδας σας, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Θα είναι πιθανό να υποβάλετε μια σειρά ερωτήσεων σε εσάς και την ομάδα σας για να καταλάβετε πώς όλα θα ισχύουν. Κάτι όπως –

 • Η επιχείρησή σας βασίζεται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη?
 • Θα ελέγχουν πολλά άτομα τα δεδομένα?
 • Χρειάζεστε ακεραιότητα δεδομένων?
 • Χρειάζεστε διαδικασία επαλήθευσης?
 • Τι είδους πρόσβαση χρειάζεστε?
 • Ποιος θα είναι η στοχευμένη αγορά; Πώς θα προσεγγίσετε τη συγκεκριμένη εξειδικευμένη αγορά?
 • Τι είδους πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε ή θα πρέπει να πάτε για μια ολοκαίνουργια?
 • Ιδιωτικό, δημόσιο ή ομοσπονδιακό; Τι είδους τεχνολογία blockchain ελπίζετε?
 • Πώς να μετρήσετε το επίπεδο επιτυχίας του POC; Κυρίως θα μπορείτε να γνωρίζετε την επιτυχία μέσω μιας τελικής αξιολόγησης έργου. Εάν μπορείτε να αναπτύξετε μια νέα εφαρμογή, μπορείτε να θεωρήσετε ότι ολόκληρη η ιδέα του POC είναι επιτυχής.

Δημιουργία της δικής σας απόδειξης Blockchain

Αφού λάβετε μια ιδέα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το POC σας, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε το όραμα. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, ωστόσο εάν έχετε πολλές σύνθετες επιλογές για προσθήκη στο POC τότε θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να ολοκληρωθεί το POC.

Σας συνιστούμε να το διατηρήσετε σύντομο και όσο το δυνατόν πιο απλό. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι παράγοντες είναι σωστοί.

Από την άλλη πλευρά, είναι απλώς μια απόδειξη του βασικού βήματος εάν σπαταλάτε πολύ χρόνο σε αυτό το πρόχειρο, θα χρειαστείτε περισσότερο από το συνηθισμένο χρόνο για να ολοκληρώσετε την πλήρη εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές εάν δείτε κάποιο κατάλληλο πεδίο για να το απλοποιήσετε περαιτέρω.

Τώρα ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα αυτού του εύκολου οδηγού εφαρμογής Blockchain.

Συμβουλές για την ανάπτυξη ενός επιτυχημένου POC

Εύκολο όπως είναι, θέλουμε να είστε επιτυχημένοι με κάθε τρόπο. Γι ‘αυτό συγκεντρώσαμε αυτές τις επτά συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το POC χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ρίξτε μια ματιά!

εφαρμογή blockchain

 1. Εστίαση σε ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό ζήτημα

Εάν θέλετε το έργο blockchain να είναι επιτυχές, τότε πρέπει να εστιάσετε σε πραγματικά προβλήματα που μπορείτε να λύσετε. Ένα πρόβλημα που μπορείτε να επισημάνετε γρήγορα και να βοηθήσετε στη χρήση του blockchain για επίλυση.

Πολλά POC επικεντρώνονται ήδη στις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain. Ωστόσο, δεν επιλύουν σημαντικά ζητήματα. Ίσως νομίζετε ότι είναι κοινή λογική, αλλά πολλές ομάδες εταιρειών φαίνεται ότι δεν την έχουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να φροντίσετε να μην εμπλακείτε σε ήδη υπάρχουσες λύσεις μόνο και μόνο επειδή θα είστε επίσης μέρος της εφαρμογής blockchain. Αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε με την ομάδα σας πώς μπορείτε να θρέψετε τις δυνατότητες του blockchain και να προσθέσετε μια διαφορετική πτυχή σε αυτό.

Επίσης, πάντοτε αναζητήστε ένα σχέδιο που μπορεί να ενημερωθεί στο μέλλον, όχι κάτι που δεν απαιτεί κανένα είδος πρόσθετων τροποποιήσεων.

Η κύρια κριτική που αντιμετωπίζει είναι η έλλειψη νέων προβλημάτων για επίλυση. Είναι κάτι που ξεχνάς. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στρατηγικά για να προχωρήσετε στην αγορά.

Όχι μόνο δίνοντας μια φθηνότερη λύση το ένα από το άλλο, αλλά επίσης προσθέτοντας λίγη αξία σε αυτό.

Εάν βγάλετε μια σειρά προβλημάτων, τότε ρωτήστε πόσα από αυτά είναι πραγματικά άξια να λυθούν. Πώς μπορούν οι πελάτες σας να βασίζονται σε εσάς για αυτό το πρόβλημα?

Αυτό είναι ένα από τα αποδεικτικά βήματα που πρέπει σίγουρα να ακολουθήσετε.

 1. Κάντε μικρά βήματα, το Sidestep Scope Creeps

Τα μικρά βήματα είναι ο τρόπος να πάτε. Το Blockchain μπορεί ή όχι να αλλάξει τον κόσμο. Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται στη θετική πλευρά. Ίσως το έργο σας μπορεί να έχει επαναστατικό αντίκτυπο, ίσως όχι. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να είναι το μόνο που εσείς εστιάζετε όταν ψάχνετε για πρώτη φορά έναν οδηγό εφαρμογής blockchain.

Οι υλοποιήσεις Blockchain απαιτούν πολλές αλλαγές στην πορεία, οπότε φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια πιο γρήγορη καταχώρηση από την αρχή.

Το αργό και το μικρό είναι ο ιδανικός τρόπος. Απλώς επικεντρωθείτε σε μια μικρή λύση και κάντε το να συμβεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην κάνετε κάτι επικίνδυνο που μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σας εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν. Τελικά, θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στο έργο σας, να είστε υπομονετικοί μέχρι τότε.

Πρέπει επίσης να θυμάστε ένα πράγμα αυστηρά, να αποφύγετε οποιοδήποτε είδος ερπυσμού. Το ερπυστικό πεδίο μπορεί να είναι ένας από αυτούς τους επικίνδυνους δρόμους όπου μπορείτε και τελικά θα χάσετε τα πράγματα. Παραμείνετε σε αυτές τις δυνατότητες που μπορείτε να παραδώσετε και όχι κάτι που δεν μπορείτε.

Γνωρίζουμε πόσο επικερδής ακούγεται όταν σκέφτεστε πολλά χαρακτηριστικά σε ένα μέρος. Αλλά ας μην το εμποδίσουμε για ένα επιτυχημένο έργο.

 1. Συνδέστε όλες τις προσδοκίες και ελέγξτε τους

Τα μέλη της ομάδας σας είναι όλα διαφορετικά άτομα με διαφορετικές απόψεις και οράματα. Μερικά από τα μέλη της ομάδας σας μπορεί να πιστεύουν ότι είναι η αρχή μιας νέας εποχής. άλλοι μπορεί να μην το κάνουν. Είναι φυσιολογικό να έχουμε άτομα που δεν πιστεύουν ότι είναι καλή στρατηγική.

Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι να τους εκπαιδεύσετε διεξοδικά πριν από τη σύνταξη του POC. Με τις κατάλληλες γνώσεις, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τα οφέλη και τους κινδύνους του οδηγού εφαρμογής blockchain.

Μην αποφύγετε όσους δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι για τη νέα εφαρμογή blockchain. Επικοινωνήστε και με την ομάδα και συνδέστε τα.

Ένα από τα αποδεικτικά βήματα που δεν πρέπει ποτέ να χάσετε.

Μπορεί επίσης να έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες blockchain για προσθήκη ή όχι. Το blockchain βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τις πλήρεις δυνατότητες. Ως ηγέτης, πρέπει να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε την ικανότητα με τα ελαττώματα.

Σκεφτείτε μαζί τους, βοηθήστε τους να τρέφουν ολόκληρο το έργο. Είναι μια τολμηρή κίνηση που λείπουν πολλές εταιρείες και δεν πρέπει να είστε μία από αυτές.

 1. Κατασκευάστε ένα σχολαστικό σχέδιο

Ένα άλλο εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η εσφαλμένη ερμηνεία των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε. Η εφαρμογή Blockchain δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στην αρχή, θα έχει πολλά ελαττώματα και πιθανά σενάρια αποτυχίας. Ακολουθεί μια λίστα με 10 κρίσιμες προκλήσεις εφαρμογής blockchain για επιχειρήσεις.

Μεταξύ όλων των άλλων αποδείξεων των βημάτων έννοιας, αυτό είναι το πιο κρίσιμο.

Πηγαίνετε βαθύτερα στις ρίζες και μάθετε τι ελαττώματα μπορεί να έχει το σχέδιό σας. Καταιγισμός ιδεών για όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός μόνο βήματος. Εάν αποτύχει, σκεφτείτε τρόπους, μπορείτε να το κάνετε λειτουργικό χαρακτηριστικό.

Συζητήστε τους προφανείς περιορισμούς και πώς μπορείτε να τους ξεπεράσετε πριν από την πλήρη ανάπτυξη. Εάν δεν το κάνετε, θα ξεκινήσετε με μια αδύναμη στρατηγική και τελικά θα αποτύχει.

Ακόμα κι αν είναι εντελώς νωρίς, προσπαθήστε ακόμα να αντιμετωπίσετε τα αδύνατα σημεία και τα δυνατά σημεία της ομάδας σας για να καταλάβετε πώς θα τα ξεπεράσετε. Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του πρωτοκόλλου είναι μια κρίσιμη δουλειά. Βρείτε επίσης τα ελαττώματα εδώ και, στη συνέχεια, αυτοσχεδιάστε το.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε τον καλύτερο οδηγό εφαρμογής blockchain.

 1. Δοκιμάστε εκατομμύριο φορές!

Αφού ολοκληρωθούν όλα τα σχέδια, πρέπει να κάνετε ένα βήμα όπου θα αναπτύξετε το δίκτυο για να ελέγξετε την έξοδο. Η δοκιμή μία ή δύο φορές δεν είναι ποτέ αρκετή. Ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα μπορούσε πραγματικά να είναι με το σωστό πλήθος.

Σκεφτείτε σαν να χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια καταναλωτές. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε πολύ χρόνο έως ότου είστε βέβαιοι ότι το δίκτυό σας μπορεί να πάρει το φορτίο. Μόνο τότε θα είστε απόλυτα σίγουροι για το POC σας.

 1. Συνεργαστείτε με άλλα μέρη

Η εφαρμογή blockchain μπορεί να απαιτεί περισσότερο κόστος από ό, τι νομίζετε. Όσο πιο περίπλοκα είναι τα χαρακτηριστικά, τόσο πιο δαπανηρή θα είναι η τιμολόγηση. Επίσης, μετά το λανσάρισμα η δυνατότητα διαχείρισης ολόκληρου του δικτύου θα καταλαμβάνει περισσότερους πόρους καθημερινά.

Πώς θα το διαχειριστείτε εάν είστε εκκίνηση μικρού επιπέδου?

Η καλύτερη απάντηση εδώ θα ήταν να συνεργαστείτε με άλλες ομάδες ή εταιρείες. Υπάρχουν πολλά μέρη που είναι πρόθυμα να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό σε ένα καλό έργο. Αν έχετε σταθερό υπόβαθρο, δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να πάρετε χορηγό.

Το ICO μπορεί να είναι ένας τρόπος επίλυσης του ζητήματος. Αλλά δεν μπορούν όλοι οι ICO να δουν το φως της ημέρας, παρόλο που έχουν πολλά να προσφέρουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του παιχνιδιού σας με άλλους ενδιαφερόμενους θα έχει θετικό αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε μια συνεργασία, ενημερώστε αυτές τις δύο ομάδες για πιθανό σενάριο –

Η Ομάδα Φορολογίας: Η διαδικασία ενδέχεται να μην τις απαιτεί άμεσα, ωστόσο, εάν είστε φορολογητέα εταιρεία θα πρέπει να λάβετε τη βοήθειά τους. Κυρίως η τοποθεσία της εταιρείας σας θα αποφασίσει πόσος φόρος θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.

Η Νομική Ομάδα: Όλα όσα κάνετε πρέπει να είναι νόμιμα στη χώρα σας. Υπάρχουν ακόμα πολλές χώρες παγκοσμίως όπου απαγόρευσαν το blockchain και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Προτού ολοκληρώσετε το σχέδιο, συμβουλευτείτε τη νομική σας ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε χωρίς παράβαση του νόμου.

Δεν θέλετε να σχεδιάσετε ολόκληρο το POC πριν από αυτό. Τι θα συμβεί αν ανακαλύψετε ότι ορισμένες λειτουργίες δεν είναι νόμιμες; Θα σπαταλούσατε πολλά χρήματα και χρόνο τότε.

 1. Ο σωστός αριθμός προσωπικού

Ίσως σκέφτεστε απλώς την εφαρμογή blockchain. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το ζήτημα του προσωπικού.

Έχετε τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού για την ομάδα σας; Χρειάζεστε περισσότερα ή έχουν τις δεξιότητες για να το βγάλουν?

Μην μεταβείτε σε ολόκληρο το πρόγραμμα υλοποίησης blockchain με μια μικρή στελεχωμένη ομάδα. Απαιτεί πολύ εργατικό δυναμικό για να λειτουργήσει πλήρως ένα πρωτότυπο.

Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο, τότε σκεφτείτε να προσλάβετε νέα άτομα. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε άτομα με ειδίκευση πιο κατάλληλα για να κάνετε αυτό το έργο τεράστια επιτυχία.

Μην χάσετε ποτέ αυτά τα αποδεικτικά βήματα.

Τρίτο βήμα: Δημιουργία και δοκιμή

Το επόμενο βήμα μας σε αυτόν τον οδηγό εφαρμογής Blockchain είναι το βήμα κατασκευής και δοκιμής.

Το βήμα κατασκευής και δοκιμής θα απαιτούσε να προσθέσετε ορισμένα θεμελιώδη μέρη της τεχνολογίας blockchain σε ολόκληρη την εξίσωση. Ας πούμε ποια στοιχεία πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εφαρμογή Blockchain

Απαραίτητα μέρη της τεχνολογίας Blockchain για συμπερίληψη

 1. Έξυπνες συμβάσεις

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφύτευσης blockchain. Θα σας επιτρέψει να ορίσετε κανόνες βάσει της σύμβασης που θα εκτελέσει και θα κάνει τη διαδικασία πληρωμής αυτόματη.

Εφαρμόστε τη δυνατότητα έξυπνης σύμβασης. Αυτά τα συμβόλαια θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε ακίνητα, χρήματα, μετοχές ή οτιδήποτε πολύτιμο με ασφάλεια και διαφάνεια χωρίς ενδιάμεσο. Ένα σύστημα υλοποίησης blockchain χωρίς έξυπνες συμβάσεις δεν είναι πλέον τόσο επικερδές.

 1. Tokenization

Είναι άλλη μία από τις βασικές ανάγκες ενός πρωτοκόλλου εφαρμογής blockchain. Είναι πιθανότατα ένας επιθυμητός παράγοντας εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη υπάρχοντα ως μέσο συναλλαγής. Έτσι, εάν είστε εταιρεία εκκίνησης, ενδέχεται να χρειαστείτε μάρκες. Οι εταιρείες σε επίπεδο επιχείρησης μπορούν ήδη να χρησιμοποιούν υπάρχοντα διακριτικά, εάν το επιθυμούν, αλλά δεν είναι απαραίτητο για αυτές. Δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον εκτοξεύσεις.

Γι ‘αυτό εισαγάγετε ένα νέο διακριτικό ή ενσωματώστε ήδη υπάρχοντα διακριτικά. Η γνώση των βασικών εννοιών των προτύπων ERC θα βοηθήσει επίσης.

 1. Αποκεντρωμένη αποθήκευση

Είναι μια τεράστια απαίτηση των συστημάτων εμφύτευσης blockchain στις μέρες μας. Το blockchain εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα αποθήκευσης. Εάν θέλετε να συγκεντρώσετε ένα τεράστιο πλήθος στο δίκτυο, θα χρειαστείτε μια καλύτερη μονάδα αποθήκευσης.

Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να μεταφέρετε το cloud storage σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα εισαγάγετε ένα πιο ασφαλές και καλύτερο σύστημα αποθήκευσης.

 1. Τύπος άδειας

Τα blockchains έχουν συνήθως τρεις τύπους επιπέδων άδειας – Δημόσιο, Ιδιωτικό και Ομόσπονδο. Πρέπει να το επιλέξετε πολύ προσεκτικά. Ίσως οι περιπτώσεις χρήσης με τις οποίες θα αντιμετωπίσετε απαιτούν ένα ιδιωτικό blockchain, αλλά το κάνετε για ένα δημόσιο. Δεν θα κάνει κανένα καλό μακροπρόθεσμα. Πρώτον, θα πρέπει να μάθετε για τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού blockchain.

Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Αλλά κάντε τη σωστή επιλογή.

 1. Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. Είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας εφαρμογής blockchain. Δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη συστήματος χωρίς κατάλληλο κανάλι ασφαλείας. Όλες οι συναλλαγές και τα μπλοκ πρέπει να είναι αδιάβροχα.

Η αποκέντρωση όλων των δεδομένων ή η εισαγωγή ενός νέου αλγόριθμου συναίνεσης θα αντιμετωπίσει πιθανές επιθέσεις DDoS σε αυτήν την περίπτωση. Ωστόσο, η επιλογή του πρωτοκόλλου συναίνεσης θα έχει τεράστια συμφωνία σε αυτήν την περίπτωση.

 1. Αμετάβλητο

Το αμετάβλητο είναι κάτι που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες διαδικτύου. Επομένως, το blockchain θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα. Το Blockchain θα διατηρήσει τις σωστές πληροφορίες στο δίκτυο και τα άτομα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό με τον κατάλληλο έλεγχο ταυτότητας.

Έτσι, κάντε το σύστημά σας αμετάβλητο. Αυτό θα προσθέσει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας και θα κάνει τη συνολική εφαρμογή blockchain ακόμη πιο αποκεντρωμένη.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν

Αυτοί οι άλλοι παράγοντες είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να εξετάσετε από τον οδηγό εφαρμογής Blockchain.

Προσδιορισμός του καταλληλότερου μηχανισμού συναίνεσης

Ο πρώτος οδηγός εφαρμογής blockchain χρησιμοποίησε τον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Work. Ωστόσο, μετά από αυτό, έχουν εισαχθεί πολλά πρωτόκολλα συναίνεσης. Κάθε ένα από αυτά ασχολείται με τα ελαττώματα του δικτύου blockchain.

Πρέπει να επιλέξετε τον μηχανισμό με βάση τις περιπτώσεις χρήσης σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να εισαγάγετε ένα νέο πρωτόκολλο εάν έχετε εφεδρικό εργατικό δυναμικό.

Εφεδρικές πλατφόρμες

Μερικοί από εσάς μπορεί να μην θέλετε να δημιουργήσετε το δίκτυο blockchain από θραύσματα. Για όσους από εσάς μπορείτε να αποκτήσετε πολλές πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε ένα σκληρό πιρούνι ή μαλακό πιρούνι και θα αποκτήσετε τη βασική σας πλατφόρμα.

Μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες είναι:

 • Αιθέριο
 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας
 • Απαρτία
 • HydraChain
 • BigChainDB
 • Πυρήνας αλυσίδας
 • Blockchain Tower Domus
 • Λίμνη Hyperledger Sawtooth
 • Έρις: db
 • Αστρικός
 • Πιστώσεις
 • Κόρντα
 • Hyperledger Iroha
 • Ανοιχτή αλυσίδα
 • Πολλαπλές αλυσίδες

Ανάπτυξη των κόμβων

Κατά την ανάπτυξη των κόμβων πρέπει να εξετάσετε πώς θα λειτουργούν. Θα είναι δημόσια ή ιδιωτικά ή υβριδικά; Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι εάν θα τρέχουν σύστημα on-premise ή cloud-based ή ακόμα και τα δύο.

Με βάση αυτό θα μπορείτε να αποφασίσετε τις απαιτούμενες προδιαγραφές υλικού.

Ανάπτυξη παρουσιών

Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί κατά το σχεδιασμό ορισμένων τμημάτων του οδηγού εφαρμογής blockchain. Οπως –

 • Χειραψία
 • Βασική διαχείριση
 • Αποκλειστικές υπογραφές
 • Ατομικές ανταλλαγές
 • Βασικές μορφές
 • Έκδοση περιουσιακών στοιχείων
 • Μορφές διευθύνσεων
 • Επανέκδοση περιουσιακών στοιχείων
 • Εγγενή περιουσιακά στοιχεία
 • Άδειες
 • Παράμετροι
 • Πολλές υπογραφές

Τα API

Η χρήση κωδικών άλλων πλατφορμών μπορεί να σας δώσει ή όχι τα σωστά API. Κάποιοι μπορεί να το προσφέρουν και άλλοι όχι. Αλλά θα χρειαστείτε και κάποιους τεχνικούς όρους εδώ. Οπως –

 • Δημιουργία κλειδιών
 • Λειτουργίες συστήματος ελέγχου
 • Δημιουργία διευθύνσεων
 • Hashes και ψηφιακές υπογραφές
 • Αποθήκευση δεδομένων και ανάκτησή τους
 • Έξυπνες επαφές

Πίνακας χρηστών και Πίνακας Διαχειριστή

Το καθήκον του πίνακα χρήστη απλό και εύκολο στην πλοήγηση είναι το καθήκον. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ορισμένες γλώσσες προγραμματισμού όπως C #, HTML5, PHP, CSS, Java, Python, JavaScript, Ruby, Solidity κ.λπ..

Εάν σκοπεύετε να εφαρμόσετε το blockchain python, μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε ένα blockchain στο python. Αυτό το σεμινάριο blockchain θα βοηθήσει με πολλές τεχνικές γνώσεις για να ξεκινήσετε.

Θα χρειαστείτε επίσης βάσεις δεδομένων, όπως MongoDB ή MySQL, καθώς και διακομιστές FTP και Web.

Πρόσθετα πεδία

Υπάρχουν άλλοι επικερδείς παράγοντες που μπορείτε να εισαγάγετε στη νέα εφαρμογή blockchain. Θα κάνουν το δίκτυό σας πιο ευχάριστο στους τυπικούς πελάτες.

Άλλοι παράγοντες που μπορούν να ενισχύσουν την πώληση σας είναι –

 • Τεχνητή νοημοσύνη
 • Εμπορευματοκιβώτια
 • Μπότς
 • Ανάλυση δεδομένων
 • Γνωστικές υπηρεσίες
 • Βιομετρικά
 • Μηχανική εκμάθηση

Τέταρτο βήμα: Ξεδιπλώστε και παρατηρήστε

Τώρα έρχεται το τελικό στάδιο, όπου θα ξέρετε αν το έργο σας ήταν τεράστια επιτυχία ή όχι. Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε εδώ –

Βήμα-1: Βάλτε το μέχρι την εργασία

Αφού το βγάλετε στον κόσμο, θα πρέπει να το εξετάσετε διεξοδικά για να μάθετε πώς λειτουργεί πραγματικά. Δοκιμές σε ξεχωριστό περιβάλλον και κάνοντας το να ζει διαφορετικά. Υπάρχει πάντα κάποια μεταβλητή που ίσως να μην σκεφτόσασταν στο παρελθόν και μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα της εφαρμογής blockchain.

Βήμα-2: Συγκεντρώστε όλες τις αποτυχίες

Δεν θα λειτουργήσει τέλεια κάθε λειτουργία του πρωτοκόλλου εφαρμογής blockchain. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες που τους επιβραδύνουν ή δεν τους αφήνουν να λειτουργήσουν όπως πρέπει. Πρέπει να πάρετε ένα αντίγραφο όλων των αποτυχημένων πτυχών και να τα αυτοσχεδιάσετε ανάλογα. Θα λάβετε πολλούς τρόπους για να το βελτιώσετε αλλά να το διατηρήσετε απλό.

Βήμα-3: Παραμείνετε στον αρχικό στόχο

Όταν κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές στο πρωτότυπο σας, μην ξεχνάτε τον αρχικό σας στόχο. Είναι εύκολο να χαθείς και μπορεί να καταστρέψει εντελώς το σχέδιο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εσείς και η εταιρεία σας διατηρείτε αυτό που διαφημίζετε και τι ελπίζουν οι καταναλωτές σας σε μια λύση. Είναι θέμα ξεκάθαρης λογικής και να το χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε καλύτερα να μην το αλλάξετε στη μέση.

Βήμα-4: Δίκαιη εξέταση

Η ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για την εξέταση της κατάστασης του δικτύου πρέπει να αποτελείται από εξειδικευμένα μέλη. Πρέπει να διαλέξετε αυτούς που είναι πιο σκεπτικοί και θα θέσετε μια ερώτηση για το παραμικρό ελάττωμα.

Προσλάβετε τους συμβούλους με την αίσθηση του στόχου και την επιθυμητή απόδοση από την ομάδα σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η ομάδα σας κινεί προς τα εμπρός και ότι δεν σας κρατάει από εκεί που ξεκινήσατε.

Βήμα-5: Δώστε καλύτερη προσπάθεια

Χρειάζεστε τη σωστή προσπάθεια για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Το να είσαι τεμπέλης ή να φοβάσαι δεν θα κάνει πολύ καλό εδώ. Γρήγορα και λειτουργικά αποτελέσματα είναι όλα όσα επιθυμούν οι καταναλωτές. Εάν λάβετε αναφορές για οποιοδήποτε είδος ελαττωμάτων στο δίκτυο, εκχωρήστε τις αναπτυσσόμενες απευθείας σε αυτό χωρίς να χάνετε χρόνο.

Θα καταλάβουν το πρόβλημα και θα λύσουν το πρόβλημα. Μερικές φορές αυτός ο τύπος γρήγορων αποτελεσμάτων και απαντήσεων καθιστά οποιοδήποτε έργο πιο προσοδοφόρο για έναν καταναλωτή.

Βήμα-6: Διαφημιστείτε

Η διαφήμιση είναι ένα από τα κύρια κρίσιμα σημεία για να είναι επιτυχές κάθε έργο. Ίσως είχατε μια καλύτερη εφαρμογή blockchain, αλλά δεν έχετε επενδύσει πολλά στην πολιτική μάρκετινγκ. Η εφαρμογή blockchain σας δεν θα πάρει το πλήθος που του αξίζει ή μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσετε στην επιθυμητή απάντηση.

Το μάρκετινγκ θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο και να βρίσκει νέους τρόπους για να διαφημίσετε το προϊόν σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε καλή ανταπόκριση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βήμα-7: Προγραμματίστε μπροστά

Τώρα που έχετε ένα λειτουργικό πρωτόκολλο εφαρμογής blockchain, μπορείτε τώρα να σχεδιάσετε το μέλλον. Δείτε ποιες δυνατότητες χρειάζονται περισσότερη αναβάθμιση ή αν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στο πρωτότυπο. Μόλις όλα λειτουργούν στο πρωτότυπο θα είναι ένα μόνιμο προϊόν.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ποιότητα ή να μειώσετε το κόστος, να προσθέσετε προσοδοφόρες δυνατότητες.

Κεφάλαιο-2: Κόστος εφαρμογής Blockchain: Πόσο μπορεί να σας κοστίσει?

Για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω, εκτιμήσαμε το κόστος εφαρμογής σε αυτόν τον οδηγό εφαρμογής blockchain.

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι μάλλον περίπλοκη. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία, τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και προφανώς τη γεωγραφική θέση. Εάν το πιστεύετε με κάποιο τρόπο, μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν με τόσες πολλές ήδη ανοιχτές πηγές.

Εάν χρειάζεστε αποθήκευση δεδομένων, μπορείτε απλώς να πιείτε ένα ήδη υπάρχον πλατφόρμα. Το κόστος της εφαρμογής blockchain δεν θα είναι τόσο μεγάλο σε αυτήν την περίπτωση. Είναι εύκολο να το κάνετε και ειδικά με μια ομάδα προγραμματιστών. Τι συμβαίνει όμως εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα διαφορετικό είδος δικτύου blockchain; Θα το φτάσουμε σύντομα.

Ακόμα κι αν διασκεδάσατε από άλλη πλατφόρμα, θα χρειαστεί να προσθέσετε κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά στην εξίσωση και αυτό θα σας κοστίσει χρήματα. Το κόστος της εφαρμογής blockchain κυμαίνεται από στοιχείο σε χαρακτηριστικό.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τις έξυπνες συμβάσεις. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι πλέον μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές της εφαρμογής blockchain. Ένα δίκτυο χωρίς έξυπνο χαρακτηριστικό συμβολαίου θεωρείται παλιό σχολείο και είδος παρωχημένου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν δεν έχετε την κατάλληλη ομάδα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους αναπτυξιακούς οργανισμούς της Smart Contract που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ποιοτική δυνατότητα σύμβασης για τους καταναλωτές σας.

Το κόστος της εφαρμογής blockchain για αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 3000 $ έως 10.000 $ σε αυτήν την περίπτωση. Όμως, καθώς οι κωδικοί δεν μπορούν να επιστραφούν και να χρησιμοποιηθούν μία φορά, κάθε δεκάρα που δαπανάται για την ποιότητα θα αξίζει τον κόπο. Θα επικεντρωθείτε σε έναν καλογραμμένο κώδικα και ένα αδιάβροχο περιβάλλον για αυτό.

Εφαρμογή σε επίπεδο επιχείρησης

Δεν χρειάζεται κάθε εταιρεία να ξεκινήσει ICO για να πάρει χρηματοδότηση για το έργο. Οι εταιρείες σε επίπεδο επιχειρήσεων δεν χρειάζονται νέες εκδόσεις διακριτικών. μπορεί να χρησιμοποιούν ήδη υπάρχοντα διακριτικά στο δίκτυο εάν τα χρειάζονται.

Για αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε –

 • Ασπρα χαρτιά: Συνολικά περίπου 1000 $.
 • Το επιχειρηματικό σχέδιο Blockchain: Θα χρειαζόταν 1500 $ – 50.000 $
 • Αλλαγές στον ιστότοπο: Έχετε ήδη έναν ιστότοπο, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε κάποιες αλλαγές σε αυτόν. Μπορεί να σας κοστίσει $ 500- $ 2.000 με βάση τις απαιτήσεις σας.
 • Έξυπνες συμβάσεις: Χρειάζεστε έξυπνα συμβόλαια, μπορεί να σας κοστίσει 3.000 $ και έως και 30.000 $.
 • Νομικές πληρωμές: Η νομιμοποίηση της νέας κυκλοφορίας ενδέχεται να απαιτεί 50.000- 150.000 $.
 • Αποκεντρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών: Είναι πιο κατάλληλο για είδη κοινού προγραμματιστών και μπορεί να σας κοστίσει 1.000 $.
 • Εκστρατείες μάρκετινγκ: Το μάρκετινγκ της νέας αλλαγής μπορεί να σας κοστίσει 1000 $ – 10.000 $. Αλλά ποικίλλει ανάλογα με την ικανότητα και τη στρατηγική της εταιρείας.
 • Πρωτόκολλα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες: Η τιμολόγηση διαφέρει.
 • Προστέθηκε επίπεδο ασφάλειας: Μπορεί να φτάσει τα 10.000 $.
 • Βελτίωση ήδη υπαρχόντων χαρακτηριστικών: Μπορεί να σας πάρει έως και 20.000 $

Λοιπόν, βλέπετε ότι θα χρειαστείτε περισσότερα από 2 εκατομμύρια $ για να ξεκινήσετε ένα blockchain σε επίπεδο επιχείρησης. Ωστόσο, οι τελικοί αριθμοί ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, καθώς αυτή είναι μόνο μια εκτίμηση.

Ένα εντελώς νέο έργο εκκίνησης

Ας μιλήσουμε τώρα για το κόστος της εφαρμογής blockchain της νέας ανάπτυξης εκκίνησης. Όχι μόνο θα χρειαστεί να αναπτύξετε το Blockchain Network, αλλά θα χρειαστείτε επίσης πρόσθετες χρεώσεις για την αρχική κυκλοφορία.

 • Ασπρα χαρτιά: Αυτό θα μπορούσε να πάρει περίπου 1000 $ συνολικά.
 • Το επιχειρηματικό σχέδιο Blockchain: Θα χρειαζόταν επιπλέον $ 1500- $ 50.000
 • Διακριτικά: Η εφαρμογή ενός νέου διακριτικού και η επεξεργασία των συναλλαγών θα απαιτούν 10.000- 50.000 $
 • Δικτυακός τόπος: Ένας κατάλληλος ιστότοπος για την εφαρμογή Blockchain θα σας κοστίσει $ 500- $ 35.000 με βάση τις απαιτήσεις σας.
 • Έξυπνες συμβάσεις: μπορεί να ξεκινήσει από 3.000 $ και να φτάσει έως και 30.000 $.
 • Νομικές πληρωμές: Θα απαιτούσε 50.000 $ – 150.000 $.
 • Αποκεντρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών: Οι προγραμματιστές λατρεύουν αυτήν τη δυνατότητα και μπορεί να σας κοστίσει 1.000 $.
 • Εκστρατείες μάρκετινγκ: Η διαφήμιση της εφαρμογής blockchain μπορεί να σας κοστίσει 1000 $ – 20.000 $. Αλλά ποικίλλει ανάλογα με την ικανότητα και τη στρατηγική της εταιρείας.
 • Πρωτόκολλα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες: Η τιμολόγηση διαφέρει.
 • Προστέθηκε επίπεδο ασφάλειας: Μπορεί να φτάσει τα 10.000 $.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι η έναρξη ενός νέου έργου μπορεί να απαιτεί πολλά χρήματα. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα τέλη των προγραμματιστών σας. Μπορεί συνολικά να κυμαίνεται από 50.000 έως 350.000 $. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φτάσει σε ένα εκατομμύριο.

Ωστόσο, με βάση την ποιότητα, μπορείτε να αυξήσετε από $ 10 εκατομμύρια σε $ 300 εκατομμύρια από την επένδυση, η οποία θα είναι αρκετή για να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό εφαρμογής blockchain. Έτσι, στο τέλος, αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα:Στρατηγική υλοποίησης Blockchain – Επιχειρηματικό πλαίσιο

Κεφάλαιο-3: 5 Κακοί που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το έργο Blockchain

εφαρμογή blockchain

 1. Λειτουργία χαμηλής απόδοσης

Ένα δίκτυο με χαμηλή απόδοση είναι ο δολοφόνος οποιασδήποτε νέας τεχνολογίας ειδικά του blockchain. Το Bitcoin είχε κάποιους περιορισμούς, το Ethereum προσπάθησε να το καλύψει, αλλά εξακολουθεί να λείπει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εάν η εφαρμογή blockchain σας έχει αρκετά προβλήματα απόδοσης, τότε θα ήταν κάπως δύσκολο να ζητήσετε από τους πελάτες να το χρησιμοποιήσουν. Ίσως τους δίνετε το ίδιο χαρακτηριστικό με την ίδια ποιότητα αλλά σε υψηλότερη τιμή.

Δεν θα ήταν επιτυχές. Πρέπει πάντα να κάνετε έρευνα αγοράς πριν λάβετε μια απόφαση και προσθέσετε χαρακτηριστικά.

Καλύτερα να εφαρμόσετε μια τεχνολογία απόδοσης που μπορεί να αναλάβει μια άλλη υπάρχουσα επιχείρηση blockchain.

 1. Σύνθετο περιβάλλον εργασίας χρήστη

Με νέες μετρήσεις, η εφαρμογή blockchain γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Μια περίπλοκη διεπαφή θα έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ενδιαφέροντος των πελατών. Γιατί; Είναι απλώς και μόνο επειδή δεν είναι όλοι οι χρήστες τεχνολογικοί.

Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι σχετικά νέοι στην τεχνολογία blockchain και μια πολύπλοκη διεπαφή θα τους φοβόταν μόνο. Προσπαθήστε να προσελκύσετε περισσότερα άτομα στο έργο σας και όχι το αντίστροφο.

Επίσης, μην υπονοείτε περίπλοκους κανόνες που οι απλοί άνθρωποι έχουν αρκετό χρόνο για να κατανοήσουν.

Το να κάνεις όλα απλά να το χειριστείς θα έκανε το κόλπο εδώ.

 1. Υψηλό κόστος

Μερικές φορές το κόστος γίνεται πολύ εμπόδιο. Χρειάζονται όλο και περισσότερα χρήματα για να λειτουργήσει. Όπως σας είπαμε νωρίτερα ότι μπορεί να κοστίσει έως ένα εκατομμύριο για να ξεκινήσει ένα νέο έργο. Αλλά αν είστε απλώς μια εκκίνηση και δεν έχετε αρκετά χρήματα για να την ολοκληρώσετε, μπορείτε πάντα να συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες.

Μην αφήσετε το υψηλό κόστος να σας τρομάξει. Μπορεί να είναι υψηλό, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Η καλύτερη προσέγγιση εδώ θα είναι να συνεργαστείτε με άλλα μέρη εάν έχετε λίγο κονδύλια στον προϋπολογισμό.

 1. Έλλειψη ανάπτυξης

Οι άνθρωποι θέλουν νέα πράγματα όλη την ώρα. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση κάθε επιχείρηση blockchain να χειρίζεται όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτό μπορεί να γίνει ένα τεράστιο πρόβλημα στο μέλλον.

Η τεχνολογία που μπορεί να καταστεί άνευ αντικειμένου αμέσως μετά από μερικούς μήνες δεν είναι κάτι που οι χρήστες θα έψαχναν σε μια λύση. Πάντα θέλουν σταθερή ανάπτυξη και εισαγωγή σε νέα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε τη μελλοντική σας λύση αμέσως μετά την κυκλοφορία.

Η ανάπτυξη του συστήματος είναι η καλύτερη λύση εδώ.

 1. Περιορισμένα χαρακτηριστικά

Ο καθένας περιμένει ιδιαίτερα από οποιαδήποτε τεχνολογία blockchain. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περιορισμένα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη, θα μπορούσαν ενδεχομένως να βλάψουν την εταιρεία. Προσπαθήστε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες ή τουλάχιστον να τις συμπεριλάβετε στον χάρτη πορείας.

Κεφάλαιο-4: Συμπερασματικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός εφαρμογής blockchain ήταν χρήσιμος για εσάς. Η εφαρμογή blockchain σε παγκόσμια κλίμακα μπορεί απλώς να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η ζωή μας τώρα. Με όλα όσα βρίσκονται στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα, είναι μια ζωή χωρίς προβλήματα για εμάς. Διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης blockchain ή εφαρμογές blockchain μπορούν να αναμορφώσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Πριν μεταβείτε στην εφαρμογή blockchain, πρέπει να καλύψετε όλα τα βασικά. Η μετάβαση σε αυτό το δωρεάν μάθημα blockchain για επιχειρήσεις θα σας δώσει ένα καλό ξεκίνημα καθώς εξηγείται με απλούστερο τρόπο η τεχνολογία blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map