Blockchain για κυβέρνηση: Αποκέντρωση στον πυρήνα

Η τεχνολογία Blockchain είναι μια πιθανή τεχνολογία που μπορεί εύκολα να βελτιώσει τις κυβερνητικές υπηρεσίες και να προωθήσει δίκαια και διαφανή δικαιώματα των πολιτών. Έτσι, το blockchain για την κυβέρνηση είναι μια υπέροχη τεχνολογία που μπορεί να βελτιστοποιήσει τις κυβερνητικές διαδικασίες και να προσφέρει μια ασφαλή, αλλά αποτελεσματική κοινή χρήση.

Επιπλέον, το blockchain συνοδεύεται από πολλές εφαρμογές για το κοινό μιας χώρας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, μπορούν τελικά να προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες, να εξαλείψουν τη γραφειοκρατία, να αποτρέψουν τη φορολογική απάτη και να μειώσουν τη σπατάλη. Λοιπόν, ποιος μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσει μια κυβέρνηση, σωστά?

Από την άλλη πλευρά, η έννοια των ψηφιακών μετρητών μπορεί να εξομαλύνει τις μεγάλες πολιτικές συναλλαγών που έχουν. Θα βοηθούσε επίσης τις κυβερνήσεις να αναδιαμορφώσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές. Όπως μπορείτε ήδη να δείτε, υπάρχουν ήδη πολλές περιπτώσεις χρήσης blockchain.

Ωστόσο, λόγω του ότι το blockchain είναι σχετικά νέα τεχνολογία, πολλές κυβερνήσεις δεν θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν. Γι ‘αυτό σήμερα, θα μιλάμε για blockchain για την κυβέρνηση και αν είναι απαραίτητο για την κυβέρνηση ή όχι.

Ας αρχίσουμε λοιπόν!


 

Contents

Πίνακας περιεχομένων

 

Κεφάλαιο-1: Τι σημαίνει οι κεντρικές κυβερνητικές υπηρεσίες?

Το ζήτημα με τα κυβερνητικά ιδρύματα είναι ότι είναι υπερβολικά συγκεντρωτικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο λίγες υπηρεσίες που δεν συμβαδίζουν με την κατεστραμμένη κατάσταση. Ναι, τα κεντρικά συστήματα δεν είναι τόσο άσχημα. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, οι αρχές τείνουν να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για την προώθηση της αδικίας.

Επιπλέον, δεν υπάρχει περιθώριο για κριτική, καθώς οι κεντρικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους πάρα πολύ δύναμη. Εδώ ανεβαίνει η μοναρχία και οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να απολύσουν άτομα και δεν προωθούν ένα δίκαιο έδαφος για κανέναν.

Από την άλλη πλευρά, αυτές οι κυβερνητικές υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν δικαιώματα στους πολίτες, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι παρέχει. Εν ολίγοις, η σχέση μεταξύ της κυβέρνησης και του πολίτη απομακρύνεται. Έτσι, η οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας διατρέχει μεγάλο κίνδυνο εάν οι άνθρωποι εντός δεν εγκρίνουν την κυβέρνηση.

Κάθε πτυχή των κυβερνητικών υπηρεσιών μας είναι επιρρεπής σε διαφθορά και άλλες αναποτελεσματικές ενέργειες. Ωστόσο, για να σας δώσουμε περισσότερη εικόνα για ολόκληρο το φάσμα, θα μιλήσουμε για το σημείο πόνου του κυβερνητικού συστήματος. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Blockchain; Δείτε την παρουσίαση Blockchain αυτή τη στιγμή!

 

Κεφάλαιο-2: Blockchain για την κυβέρνηση – Σημεία πόνου των κυβερνητικών οργανώσεων

Τα κεντρικά κυβερνητικά συστήματα έχουν κακό όνομα όταν πρόκειται για δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον, οι άνθρωποι φοβούνται συνεχώς ότι πρέπει να κάνουν οτιδήποτε αφορά την κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως η αναμονή σε μεγάλες γραμμές για τη συμπλήρωση εντύπων, εξαιρετικά αργή διαδικασία συμπλήρωσης φόρων. Έτσι, οι περισσότεροι πολίτες πιστεύουν ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν δίνουν το 100% τους ή δεν είναι αρκετοί για να διευθύνουν μια χώρα.

Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε πλήρως μαζί τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους η κυβέρνηση λείπει από κάθε άποψη.

Θα δούμε μερικά από τα σημεία πόνου μιας κυβερνητικής οργάνωσης για να μάθουμε γιατί δεν τα πηγαίνουν καλά.

 

 • Αδιαφανείς λειτουργίες

Οι κυβερνητικοί οργανισμοί στερούνται διαφάνειας από κάθε άποψη και δεν υπάρχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις ταμειακές ροές.

Όλα τα πράγματα που κάνουν οι κυβερνήσεις φαίνονται λίγο μυστήρια, δεν νομίζετε; Ειδικά σε ό, τι αφορά τη χαμηλή προσβασιμότητα των εγγράφων και όχι αρκετές πληροφορίες σχετικά με το πώς η κυβέρνηση ξοδεύει τα φορολογικά μας χρήματα.

Επιπλέον, πολλές φορές, οι πολίτες έχουν πρόβλημα ακόμη και να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο για να γνωρίζουν εάν η κυβέρνηση ξοδεύει όλα τα φορολογικά τους χρήματα ή όχι.

Επομένως, δεν υπάρχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα χρήματα φόρου ή τις ταμειακές ροές. Επιπλέον, τα χρήματα φαίνεται πάντα να εξαφανίζονται με λεπτό αέρα. δεν λέμε ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αλλά η έλλειψη διαφάνειας το κάνει να φαίνεται έτσι.

Το ζήτημα είναι ότι όταν δεν υπάρχει διαφάνεια, δεν υπάρχει επίσης περιθώριο λογοδοσίας. Επιπλέον, τα ομοσπονδιακά όργανα φαίνεται πάντα να έχουν διακριτικές συναντήσεις και υποκειμενικές αναφορές κάνουν τον πολίτη πιο ύποπτο. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει μια αδιαφανή επιχείρηση που καταστρέφει την εμπιστοσύνη των κυβερνητών-πολιτών.

 

 • Αναποτελεσματική και αργή

Ποιο μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα μιας αναποτελεσματικής και αργής διαδικασίας παρά να ρίξουμε φως στην επιλογή αρχειοθέτησης; Για κάθε είδους οφέλη, οι πολίτες πρέπει να τα υποβάλουν. Επιπλέον, η διαδικασία είναι αρκετά μεγάλη και το πιο σημαντικό απαιτεί διάφορα βήματα για την επεξεργασία.

Ένα άλλο ζήτημα είναι η διαδικασία προκαταβολής. Το σύστημα είναι τόσο αργό που οι άνθρωποι πρέπει να υποβάλουν τρεις και τέσσερις μήνες νωρίτερα. Επιπλέον, κάθε κυβερνητικό πρόγραμμα χρειάζεται προσωπική τεκμηρίωση των ανθρώπων. Έτσι, συλλέγουν αυτούς που χρησιμοποιούν διαδικτυακές πύλες ή αλληλογραφία. Ωστόσο, η διαδικασία της επαλήθευσης σε πολλαπλά βήματα για τον άνθρωπο διαρκεί επίσης αρκετό χρόνο.

Επιπλέον, η μεταφορά χρημάτων βασίζεται κυρίως στο σαλιγκάρι και σε πολλές περιπτώσεις, οι επιταγές δεν φτάνουν στην ώρα τους. Για να μην αναφέρουμε τις κυρίαρχες δόλιες δραστηριότητες.

 

 • Προβλήματα απορρήτου

Δεν αφορά τα δικαιώματα απορρήτου των πολιτών, καθώς οι κυβερνητικές οργανώσεις αποθηκεύουν τις προσωπικές πληροφορίες κάθε πολίτη χωρίς πλήρη διευκρίνιση. Παρόλο που μπορεί να μην γνωρίζουμε ακριβώς πού πηγαίνουν όλα τα φορολογικά μας χρήματα, αλλά η κυβέρνηση που αποθηκεύει τα προσωπικά μας στοιχεία είναι πάρα πολύ. Αλλά πώς το κάνουν?

Είναι αρκετά εύκολο, στην πραγματικότητα. Συνήθως, πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες κρύβουν το γεγονός της κατασκοπείας στο όνομα άλλων υπηρεσιών. Επιπλέον, για παράδειγμα, πάρτε τα αμυντικά τμήματα, χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία τους για να παρακολουθούν την ιδιωτική μας ζωή στο όνομα της προσφοράς ασφάλειας.

Επιπλέον, τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούμε ακόμη και κατασκοπεύουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη διευκρίνιση για κανένα από αυτά. Έτσι, εάν η κυβέρνηση είχε άλλα μέσα συλλογής πληροφοριών χωρίς να εισβάλει στην ιδιωτική ζωή, αυτό θα ήταν μια εξαιρετική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

 

 • Εκτεταμένη διαφθορά

Παραποίηση δεδομένων, κλοπές ταυτότητας, φορολογικές απάτες, κατεστραμμένα προσωπικά σκουπίζουν τις κυβερνητικές οργανώσεις που δημιουργούν διαφθορά σε κάθε τομέα. Επιπλέον, όταν πρόκειται για τοπικές εκλογές, η διαφθορά δεν αφήνει ένα δίκαιο σύστημα ψηφοφορίας.

Στην πραγματικότητα, η ανεντιμότητα είναι σε κάθε τομέα της κυβέρνησης. Ωστόσο, ούτε οι πολίτες δεν οδηγούνται τόσο έντιμοι. Πολλοί πολίτες διαπράττουν δόλιες δραστηριότητες όπως φοροδιαφυγή, θάνατο για κοινωνική ασφάλιση, ψευδείς ασφαλιστικές απαιτήσεις και πολλά άλλα.

Στην πραγματικότητα, η διαφθορά κυμαίνεται από τη χαμηλότερη τάξη κυβερνητική υπηρεσία στο ομοσπονδιακό και προεδρικό σενάριο.

 • Σπατάλη και ακριβή

Πολλοί δημόσιοι τομείς είναι σπατάλη για κακοδιαχείριση και γίνονται ακριβοί λόγω σπατάλης δισεκατομμυρίων χρημάτων. Επιπλέον, με όλη τη διαδικασία των εγγραφών, την επαλήθευση εγγράφων και την εργασία που απαιτείται για αυτές τις εργασίες, χρειάζονται πραγματικά πολλά χρήματα. Για να μην αναφέρουμε όλα αυτά είναι εντελώς σπατάλη.

Στην πραγματικότητα, εάν αυτά τα καθήκοντα μπορούν να λειτουργήσουν με αυστηρό συγκεκριμένο τρόπο, τότε η κυβέρνηση μπορεί να εξοικονομεί δισεκατομμύρια χρήματα κάθε χρόνο. Άλλες πτυχές είναι ότι η κυβέρνηση μεγαλώνει και μεγαλώνει καθώς εξελίσσεται η χώρα. Έτσι, γίνεται πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε τις δαπάνες επίσης.

Πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι επίσης ψεύδουν λογαριασμούς και παίρνουν πολλά χρήματα μόνο για τα δικά τους οφέλη.

 

 • Ανακριβής υπολογισμός κόστους

Ο υπολογισμός του κόστους για κάθε δημόσιο τομέα θεωρείται ανακριβής ως επί το πλείστον. η χρηματοδότηση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Στην πραγματικότητα, τα άτομα πίσω από αυτό το σύστημα προϋπολογισμού είναι ο πραγματικός ένοχος. Είτε χαλαρώνουν τη δουλειά τους και δεν παρέχουν ακριβείς πληροφορίες.

Ή λόγω της ίδιας της φύσης της κακοδιαχείρισης, τελικά δεν έχουν πρόσβαση στις πραγματικές πληροφορίες. Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι κυβερνητικοί τομείς χρεώνουν πάντα πολύ χαμηλά ή πάρα πολύ σε σχέση με οποιοδήποτε κυβερνητικό έργο.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που συνεχίζει να αυξάνεται καθώς οι μέρες περνούν.

 

 • Έλλειψη ψηφιοποίησης

Η διατήρηση ή η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας δεν είναι ένα από τα ισχυρότερα κοστούμια της κυβέρνησης. Δεν έχουν ή δεν διστάζουν να ψηφιοποιήσουν. Στην πραγματικότητα, τείνουν να χρησιμοποιούν τα παλιά δίκτυα ξανά και ξανά. Παρόλο που υπάρχει ακόμα πολύ μεγαλύτερη λύση εκεί έξω, δεν είναι έτοιμοι να αφήσουν τις αρχαίες μεθόδους τους.

Ως αποτέλεσμα, η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσφέρει στους πολίτες την πολυτέλεια που τους αξίζει. Επειδή σε πολλές περιπτώσεις οι ανεπτυγμένες χώρες προσφέρουν προηγμένη ψηφιοποίηση για τους πολίτες τους, ενώ στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι ένα σπάνιο γεγονός.

 

 • Ξεπερασμένη δικτύωση

Το εσωτερικό σύστημα δικτύωσης κάθε κυβερνητικής οργάνωσης λειτουργεί σε παλαιά δίκτυα, το οποίο είναι αναποτελεσματικό και αργό. Επιπλέον, η τάση χρήσης παλαιών δικτύων φαίνεται να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Όλοι οι κυβερνητικοί θεσμοί εξακολουθούν να έχουν το ίδιο σύστημα που είχαν στη δεκαετία του ’90.

Ναι, οι αλλαγές συμβαίνουν αργά μεταξύ τους, αλλά σε αυτό το ρυθμό, θα χρειαστούν χρόνια για να βγάλουμε όλα τα παλαιά δίκτυα.

Επιπλέον, όταν η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί παλαιά δίκτυα, πολλοί πολίτες που εργάζονται σε αυτά τα μέρη έχουν κολλήσει με τη χρήση των παλαιών δικτύων επίσης.

Όχι μόνο αυτά τα δίκτυα δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, αλλά έχουν επίσης τεράστιους κινδύνους ασφαλείας.

 

 • Αδυναμία παροχής δικαιωμάτων των πολιτών

Οι κυβερνήσεις είναι ανίκανες να προσφέρουν δικαιώματα στους πολίτες, γεγονός που δημιουργεί δυσαρέσκεια στον πολίτη μιας χώρας. Σε κάθε εκλογή, τα κόμματα κάνουν συγκεκριμένες υποσχέσεις. Ωστόσο, μόνο λίγα από αυτά τα διατηρούν.

Στο τέλος, οι πολίτες κολλάνε με μια τυπική κυβέρνηση που μπορεί να κάνει όλες τις υποσχέσεις αλλά δεν μπορεί να τις εκπληρώσει. Στην πραγματικότητα, κάνει τους πολίτες να απεικονίζουν την κυβέρνησή τους ως μια ανίκανη οντότητα που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά.

 

Κεφάλαιο-3: Πώς μπορεί το Blockchain να λάμπει σε κυβερνητικούς τομείς

Η τεχνολογία Blockchain έχει αυξηθεί από αρκετό καιρό τώρα λόγω των τεράστιων λειτουργιών του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Κυρίως επειδή οι περισσότερες κυβερνητικές υπηρεσίες χρειάζονται δυνατότητες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και συναλλαγών.

Όπως είπαμε νωρίτερα, ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση ασχολείται πραγματικά με τη διοίκηση είναι αρκετά ξεπερασμένος.

Γι ‘αυτό το blockchain για την κυβέρνηση μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για αυτό. Στην πραγματικότητα, κάθε χρόνο, απομακρυνόμαστε από τη διαχείριση συστήματος που βασίζεται σε χαρτί. Έτσι, η χρήση του blockchain για την κυβέρνηση μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα εδώ.

Επιπλέον, με το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες έρχεται η τεχνολογία web 3.0 και μπορεί να διαχειριστεί νέα αρχεία αποθήκευσης, συστήματα ψηφοφορίας, παραδόσεις υγειονομικής περίθαλψης, φορολογικές πύλες και πολλά άλλα.

Έτσι, με το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες, τώρα οι άνθρωποι μπορούν να συνεργάζονται άμεσα και με άλλα κυβερνητικά κόμματα.

Ωστόσο, σήμερα, θα μιλήσουμε για μερικά από τα βασικά οφέλη του blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι λειτουργίες blockchain!

 

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Blockchain τώρα!

 

 • Αξιόπιστες αλληλεπιδράσεις και συναλλαγές

Το Blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες προσφέρει άμεσες αλληλεπιδράσεις μεταξύ ιδιωτών μέσω ιδιωτικών καναλιών, καθώς και αξιόπιστες συναλλαγές με σωστή επαλήθευση. Επιπλέον, είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό επειδή απαλλάσσεται από τα ζητήματα εμπιστοσύνης και δεν βασίζεται πλήρως στο σύστημα που βασίζεται σε χαρτί.

Επιπλέον, εάν το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να εγγράψει πολίτες, τότε θα αποκτήσει ένα I.D. Έτσι, μπορούν τελικά να το χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν τις συναλλαγές τους σε πολίτες χωρίς απάτη σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, όταν οι πολίτες δίνουν πρόσβαση στα έγγραφά τους στο blockchain για κυβερνητική πλατφόρμα, κάθε έγγραφο θα αποθηκευτεί με ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, θα εκμεταλλευόταν επίσης προσωπικά συστήματα απορρήτου και καθιστούσε όλες τις αλληλεπιδράσεις αξιόπιστες και γραφειοκρατικές. Έτσι, στο τέλος, κάθε υπηρεσία θα γίνει πολύ πιο προσιτή.

 

 • Ασφάλεια

Μπορεί να προσφέρει επίπεδα υψηλής ασφάλειας που βοηθούν στη διατήρηση των χάκερ από ευαίσθητες πληροφορίες. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνήσεις είναι οι κύριοι στόχοι των χάκερ και προσπαθούν να παραβιάσουν την ιδιωτικότητα των πολιτών. Για να μην αναφέρουμε, διαταράσσουν ή έβλαψαν οποιονδήποτε οργανισμό κλέβοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από αυτούς.

Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα ασφαλείας με τη βοήθεια του blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε κατανεμημένη αποθήκευση δεδομένων σε ένα προστατευμένο δίκτυο, καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο για τους εισβολείς να μπουν.

Συνήθως, ένας χάκερ πρέπει απλά να χαράξει έναν μόνο διακομιστή. Ωστόσο, καθώς οι χρήστες διανέμονται σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να χαράξουν όλους τους χρήστες που παρουσιάζονται στον φακό. Έτσι, εάν έχετε εκατομμύρια χρήστες στο δίκτυο, θα πρέπει να χαράξει εκατομμύρια διακομιστές, κάτι που είναι αδύνατο. Αυτό, το blockchain στην κυβέρνηση μας βοηθά σίγουρα με κάθε δυνατό τρόπο.

 

 • Αμετάβλητη αποθήκευση αρχείων

Το Blockchain για κυβερνήσεις παρέχει αμετάβλητο χώρο αποθήκευσης αρχείων που μπορεί να βοηθήσει τις κυβερνήσεις να αποθηκεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς παραβίαση. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τα δεδομένα μας για να κάνουν προβλέψεις ή προβολές, να πραγματοποιήσουν πολιτική ανάλυση, να προγραμματίσουν προϋπολογισμούς και πολλά άλλα.

Έτσι, όσο πιο ασφαλή είναι τα δεδομένα, τόσο το καλύτερο. Έτσι, για αυτό, πρέπει να τα αποθηκεύσουν σε ένα ακριβές και όχι ηλεκτρονικό σημείο. Εδώ μπαίνει το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες. Επιπλέον, η δυνατότητα μεταβλητότητας διασφαλίζει ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι διαπερατός ή μεταβλητός. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να τους παραβιάσει το blockchain για την πλατφόρμα της κυβέρνησης.

Έτσι, προωθεί την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια για το blockchain στις κυβερνητικές υπηρεσίες. Θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι όλα τα στατιστικά στοιχεία είναι αληθινά, διότι κανείς δεν θα μπορούσε να τα παραβιάσει για το blockchain στο κυβερνητικό σχέδιο. Έτσι, στο τέλος, βελτιώνει επίσης τη διαμονή και τη διαχείριση ταυτότητας σε μεγάλη κλίμακα.

 • Βελτιωμένη απόδοση

Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις κυβερνήσεις, απαλλαγούμε από τρίτα μέρη και προτρέποντας την επαλήθευση εγγράφων στο δίκτυο. Έτσι, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο επαλήθευσης στο blockchain για κυβερνητικό δίκτυο, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό για τη διαχείριση του θέματος.

Εν ολίγοις, θα έχετε μεγαλύτερη απόδοση χωρίς πάρα πολλά ζητήματα ή σφάλματα. Επιπλέον, με τη βοήθεια των άμεσων συναλλαγών, θα υπήρχε λιγότερη ανάγκη για προσωπικούς ή πρόσθετους πόρους στον τομέα συναλλαγών. Λόγω της δυνατότητας έξυπνης σύμβασης στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο, θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση συμφωνιών στο δίκτυο.

Έτσι, η κυβέρνηση blockchain μπορεί πραγματικά να αλλάξει τους τυπικούς τρόπους επίσης.

 

 • Χαμηλό κόστος

Το Blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες έχει χαμηλότερο κόστος και ο εξορθολογισμός όλων μειώνει τη σπατάλη χρηματοδότησης. Θυμάστε πώς οι κρατικές υπηρεσίες κοστίζουν πάρα πολύ από ό, τι χρειάζεται; Για να μην αναφέρουμε, η σπατάλη χρημάτων συμβαίνει κάθε χρόνο.

Λοιπόν, το blockchain στην κυβέρνηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Στην πραγματικότητα, το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες μπορεί να φαίνεται σαν πολλές επενδύσεις, αλλά με τους παρόχους BAAS, μπορεί να είναι πραγματικά οικονομικά αποδοτικό.

Επίσης, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε επιπλέον δύναμη για να διατηρήσετε ξένη τεχνολογία, αλλά να λάβετε βοήθεια απευθείας από τους ειδικούς. Έτσι, οι κυβερνήσεις που βασίζονται σε πολλές σπατάλες υπηρεσίες θα εξαφανιστούν και ο προϋπολογισμός και οι υπηρεσίες θα κοστίζουν τελικά πολύ λιγότερο.

 

 • Μείωση της διαφθοράς και διαφάνεια

Με αμετάβλητη βάση δεδομένων και σύστημα παρακολούθησης, οι κυβερνήσεις μπορούν τελικά να μειώσουν τη διαφθορά και να προωθήσουν τη διαφάνεια. Στην πραγματικότητα, υπάρχει πολλή διαφθορά στην κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε ήδη. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει ένας καλός τρόπος για να το ανιχνεύσετε ή να το σταματήσετε ταυτόχρονα.

Ωστόσο, με μια αμετάβλητη βάση δεδομένων του blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες θα προωθήσει τελικά την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Έτσι, θα επισκευάσει επίσης τον δεσμό μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών. Επιπλέον, με τη βοήθεια του blockchain στο κυβερνητικό δίκτυο, οι πολίτες μπορούν να γνωρίζουν τις ταμειακές ροές.

Οι άνθρωποι θα ήταν πολύ πιο αμερόληπτοι απέναντι στις πύλες ειδήσεων και η ψηφοφορία θα ήταν πιο δίκαιη. Έτσι, μια χώρα μπορεί τελικά να αρχίσει να αναπτύσσεται χωρίς αρνητική ενέργεια.

 

 • Αυθεντικοποίηση

Με έλεγχο ταυτότητας, μόνο ορισμένα άτομα θα έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Κανένας άλλος χρήστης δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτό. Ναι, είναι ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά την κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες είναι δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο, ένας οργανισμός δεν θα αποκάλυπτε όλες τις πληροφορίες στο κοινό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάγκη ελέγχου ταυτότητας είναι απόλυτη όσον αφορά το blockchain για κυβερνητικές υπηρεσίες. Επιπλέον, μόνο άτομα με υψηλότερες βαθμίδες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες και όχι σε κανέναν άλλο.

 

Ρίξτε μια ματιά στη βασική παρουσίαση του Blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Blockchain!

 

Κεφάλαιο-4: Πιθανό Blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις

 • Ψηφοφορία

Δεν έχει σημασία τι πιστεύετε, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι η προσπάθεια να επηρεαστεί τεχνητά το σύστημα ψηφοφορίας υπάρχει εδώ και αιώνες. Λοιπόν, είναι ένα μεγάλο ζήτημα στην κυβέρνηση. Λόγω της φύσης του πολιτικού περιβάλλοντος, οι περισσότεροι άνθρωποι σφυρηλατούν ή προσπαθούν να ξεγελάσουν την εξουσία.

Για παράδειγμα, το 1844, οι ψήφοι στο Tammany Hall στη Νέα Υόρκη ανέφεραν 55.000 ψήφους. Ωστόσο, το ζήτημα ήταν μόνο 41.000 ψηφοφόροι που είχαν δικαίωμα ψήφου, οπότε οι επιπλέον 14.000 ψήφοι ήταν διπλότυπες!

Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός παράνομων ψήφων εκεί.

Έτσι, το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις μπορεί να είναι η ιδανική εφαρμογή για αυτήν την εφαρμογή. Επιπλέον, θα σταματήσει επιτέλους την ξένη συμμετοχή στις εκλογές. Επιπλέον, πολλές πολιτείες δοκιμάζουν ήδη το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις στην ενότητα ψηφοφορίας.

Επιπλέον, η δυνατότητα ψήφου απευθείας από το σπίτι χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο θα αυξήσει τη συμμετοχή των ψηφοφόρων μαζί με πρόσθετη ευκολία. Επιπλέον, καθώς το blockchain για κυβερνητικές υποθέσεις προσφέρει αμετάβλητο, αυτό θα σήμαινε ότι κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

Έτσι, τέλος, θα αρχίσει να επικρατεί δίκαιη κρίση και οι πολίτες θα λάβουν τα δικαιώματά τους πίσω.

 

 • Εθνικά ψηφιακά νομίσματα

Το Blockchain δεν προσφέρει μόνο μια πλατφόρμα, αλλά προσφέρει μια επιλογή να ξεκινήσετε το δικό σας ψηφιακό νόμισμα. Ποια τεχνολογία μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στην αποθήκευση ψηφιακών νομισμάτων από το blockchain, σωστά?

Για εσάς, τα ψηφιακά νομίσματα μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, αλλά υπάρχουν πολλές χώρες όπου η οικονομία έχει καταρρεύσει και χρειάζονται ένα νέο νόμισμα για να επανέλθουν.

Για παράδειγμα, η οικονομία της Βενεζουέλας κατέρρευσε και τώρα εξετάζουν τα εθνικά ψηφιακά νομίσματα για να επανέλθουν. Αλλά ας σας πούμε πώς ένα εθνικό ψηφιακό νόμισμα είναι μια εξαιρετική λύση για τον έλεγχο της οικονομίας μιας χώρας.

Καθώς τα πάντα είναι ψηφιακά, οπότε θα μπορούσε να είναι ευκολότερο να ελέγχετε τη ροή νομισμάτων ανάλογα με τη ζήτηση. Επιπλέον, με τους κατάλληλους κανονισμούς και την αποθήκευση ασφαλείας υψηλού επιπέδου, μια κυβέρνηση μπορεί να είναι πιο ισχυρή από ποτέ, γιατί δεν χρειάζεται να σπαταλούν πόρους για τη διαχείριση.

Ένα άλλο μεγάλο blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις είναι η μείωση των νομισμάτων που βασίζονται σε χαρτί. Από την άλλη πλευρά, όχι μόνο θα σταθεροποιούσε τη χρήση, αλλά θα σταματούσε επίσης τη διαδικασία νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, με το ψηφιακό νόμισμα, θα ήταν ευκολότερο να εντοπιστεί οποιοδήποτε νόμισμα χρησιμοποιείται για παράνομους σκοπούς στο blockchain για κυβερνητικό δίκτυο.

 

 • Συνοριακή περιπολία και τελωνεία

Ο τελωνειακός και συνοριακός έλεγχος καταλαμβάνει πολλά παράνομα εισαγόμενα εμπορεύματα στα σύνορα. Ωστόσο, η τεράστια ποσότητα αυτών των συλλαμβανόμενων προϊόντων είναι απλώς μια βελόνα στο άχυρο. Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια αγαθά εισέρχονται σε χώρες παράνομα και πωλούνται με χαμηλότερο συντελεστή. Όχι μόνο βλάπτει τα έσοδα της κυβέρνησης, αλλά επίσης ξεφεύγει χωρίς να πληρώσει φόρους.

Επιπλέον, πολλοί τελωνειακοί αξιωματικοί είναι κατεστραμμένοι και παίρνουν δωροδοκίες για να το αφήσουν να γλιστρήσει. Έτσι, μόνοι τους επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη της κυβέρνησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει.

Μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη προέλευση από πού προέρχονταν τα προϊόντα, σταματώντας έτσι όλες τις παράνομες εισαγωγές για πάντα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να απαλλαγεί από τα διεφθαρμένα πρόσωπα από το τελωνείο και να προωθήσει ένα διαφανές περιβάλλον.

Επιπλέον, τα αρχεία σε πραγματικό χρόνο των προσαρμοσμένων αντιπροσώπων θα φροντίσουν επίσης να διατηρούν τα πάντα υπό έλεγχο στο blockchain για την κυβέρνηση.

 

 • Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση για κάθε κυβέρνηση καθώς ένας κατάλληλος προϋπολογισμός μπορεί να μειώσει τα απόβλητα και να προωθήσει τις σωστές επενδύσεις. Για παράδειγμα, πάρτε το Συμβούλιο της Νέας Υόρκης. Ο δήμαρχος έδωσε προϋπολογισμό 89 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε διεξοδική διερεύνηση της ζήτησης.

Περιττό να πούμε ότι ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να παράσχει κανένα κατάλληλο έδαφος και υπήρχαν πολλά κενά. Στην πραγματικότητα, δεν είναι εντελώς νέα σκηνή. Επιπλέον, κάθε χρόνο, οι κυβερνήσεις έχουν σπατάλη στον προϋπολογισμό. Επιπλέον, είναι πολύ αργά όταν ο πολίτης συνειδητοποιήσει πού πηγαίνουν πραγματικά τα φορολογικά τους χρήματα.

Και έτσι, όταν υπάρχει ο τεράστιος αριθμός σπατάλης στην κυβέρνηση, το blockchain για το κυβερνητικό σύστημα μπορεί πραγματικά να λάμψει σε αυτήν την περίπτωση. Το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις θα προσφέρει διαφανή προϋπολογισμό όπου ο πολίτης μπορεί να δει πού πηγαίνουν πραγματικά τα χρήματά τους.

Επιπλέον, θα αυξήσει επίσης τη συνολική απόδοση, επιτρέποντας παράλληλα τη μείωση της σπατάλης. Πριν αποδεχθούν τυχόν απαιτήσεις προϋπολογισμού, οι αρχές μπορούν να δουν ακριβώς πότε και πού σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα.

 

 • Εισαγωγή δεδομένων

Όχι πολύ καιρό πριν το 2015, το τμήμα H.R των ΗΠΑ αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, είχαν παραβιαστεί και διαρρέουν πολύ ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, επιπλέον, σοκαριστική είναι η ανακάλυψη ότι το κακόβουλο λογισμικό ήταν στον διακομιστή τους για πάνω από ένα χρόνο και είχαν καταγράψει όλα τα αρχεία τα τελευταία 15 χρόνια.

Ωστόσο, ήταν μια ξένη ομάδα πειρατείας και έθεσε σε κίνδυνο 21,5 εκατομμύρια προσωπικά στοιχεία! Λοιπόν, βλέπετε, χρειάζεστε προστασία ακόμη και σε απλή διαχείριση εισαγωγής δεδομένων.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις χρήσης, τώρα η κυβέρνηση μπορεί επιτέλους να χρησιμοποιήσει μέτρα ασφαλείας πολλών επιπέδων. Επιπλέον, με τη βοήθεια του blockchain για κυβερνητικό σχέδιο, μπορούν να εντοπίσουν τυχόν παραβιάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καταχώριση δεδομένων δεν θα είναι απλώς αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, αλλά ευαίσθητη αναγνώριση μυστικών λειτουργών, το blockchain έχει πλήρη νόημα.

 

 • Ψηφιοποιημένα συστήματα

Οι ανάγκες αποθήκευσης της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Στην πραγματικότητα, κατά μέσο όρο, χρειάζονται 2.603 $ για να φροντίσουμε μόνο ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης πέντε συρταριών. Επιπλέον, η κοστολόγηση περιλαμβάνει το μισθό του γραμματέα, το κόστος του γραφείου, το κόστος φόρμας διάθεσης αρχείων, τα έμμεσα κόστη και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το εθνικό αρχείο περιέχει αρχεία από το 1775, οπότε περιλαμβάνει 12 εκατομμύρια χάρτες, αρχιτεκτονικό σχέδιο, χάρτες, 400.000 ήχους και εγγραφή βίντεο, 10 δισεκατομμύρια σελίδες εγγραφών κειμένου και 50 εκατομμύρια φωτογραφίες.

Μπορείτε να δείτε την τεράστια ποσότητα απαιτήσεων αποθήκευσης για την κυβέρνηση; Και θα αυξανόταν μόνο στο μέλλον μαζί με τα έξοδα.

Για να το αντιμετωπίσουμε, το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει. Με την ψηφιοποίηση του συστήματος, δεν θα υπάρχει ανάγκη για διαχείριση αρχειοθήκης αρχείων.

Επιπλέον, θα μειώσει επίσης την ποσότητα των εγγράφων και δεν θα λείπουν προβλήματα αρχείων. Έτσι, θα ήταν πολύ βολικό να αναζητήσετε ένα αρχείο και να λάβετε τις πληροφορίες όταν χρειάζεται. Επιπλέον, θα ήταν επίσης πολύ εύκολο να διατηρήσετε τα πάντα στο blockchain για κυβερνητικό δίκτυο.

 

 • Διαδικτυακή διαχείριση δεδομένων

Λόγω της έλλειψης κατάλληλου συστήματος διαχείρισης με τους οργανισμούς, υπάρχουν εκατομμύρια απώλειες σε δολάρια από φόρους. Ένα τυπικό σύστημα εντός του διαπεριφερειακού θα απαιτούσε μείωση της σπατάλης. Ωστόσο, το υπάρχον σύστημα είναι ικανό να χειριστεί το μεγάλο φορτίο μεταξύ των πρακτορείων.

Προφανώς, οι οργανισμοί πρέπει να διασφαλίσουν ότι απαιτούνται όλοι οι πόροι και τα χρήματά τους. Για να μην αναφέρουμε τις πληροφορίες που συλλέγουν κατά την εκπαίδευση των αξιωματικών. Επιπλέον, η πρόσθετη διοικητική κοστολόγηση είναι επίσης μεγάλη σπατάλη.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις χρήσης, θα ήταν ένα κομμάτι κέικ. Καθώς θα επέτρεπε στους οργανισμούς να διαχειρίζονται σωστά τα δεδομένα τους, θα μειώσει τη σπατάλη χρημάτων φόρου. Επιπλέον, θα βοηθούσε επίσης στη μείωση του κόστους εκπαίδευσης των εργαζομένων, αν όλα μπορούν να γίνουν στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, καθώς το δίκτυο δεν βασίζεται σε καμία διοίκηση, έτσι, δεν θα υπάρχει ανάγκη για μια κεντρική αρχή στο blockchain για κυβερνητικό σύστημα.

 

 • Δημόσιες συμβάσεις

Για την αυξανόμενη διαφθορά στην κυβέρνηση, οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια χώρα φοβούνται υπερβολικά το πόσο δωροδοκία πρέπει να πληρώσουν για να πάρουν μια υπηρεσία. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, οι ΗΠΑ κατέλαβαν τη 16η από τις 180 χώρες για την κατάταξη της διαφθοράς.

Άλλες χώρες που έχουν κατάταξη όπως 135η έως 180η φαίνεται να έχουν μεγαλύτερες συνέπειες της δωροδοκίας. Έτσι, λόγω της υπερβολικής τιμωρίας για διαφθορά, οι άνθρωποι σε αυτές τις χώρες δεν ακολουθούν πολιτικές δωροδοκίας.

Ωστόσο, η τιμωρία στις ΗΠΑ είναι πολύ μικρότερη από αυτές τις χώρες, και αυτός είναι ο λόγος για την αύξηση της διαφθοράς παντού.

Στην πραγματικότητα, το σενάριο μπορεί να μην φαίνεται καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι το blockchain για κυβερνητικές περιπτώσεις που μπορούν να σώσουν το έθνος εδώ επίσης. Επιπλέον, καθώς όλα θα είναι διαθέσιμα ανοιχτά, οι αρχές μπορούν εύκολα να καταλάβουν τα διεφθαρμένα άτομα.

Έτσι, κάθε είδους δωροδοκία ή παραβίαση δεν θα πραγματοποιείται πλέον στις κυβερνητικές υπηρεσίες. Εάν οι πολίτες μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα αρχεία δαπανών της κυβέρνησης, η διαφθορά σίγουρα θα χαθεί. Έτσι, τελικά, οι δημόσιες συμβάσεις θα ήταν δυνατές.

 

 • Κοινή υπηρεσία

Μια άλλη μεγάλη περίπτωση κυβερνητικής χρήσης blockchain είναι η κοινή χρήση βελτιώσεων. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά κοινόχρηστα μοντέλα υπηρεσιών, αλλά δυστυχώς, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν πλήρως 100% αποδοτικότητα.

Ναι, είχαν βελτιωθεί αρκετά από το 2013, αλλά για να συνεχίσει η επιχείρηση στο μέλλον θα απαιτούσε τη σωστή χρήση της τεχνολογίας. Έτσι, η υιοθέτηση μιας περισσότερο βασισμένης στη γνώση και εξελιγμένης κοινής υπηρεσίας θα σήμαινε μεγαλύτερη μείωση κόστους και καλύτερα έσοδα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση του blockchain για την κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο θα ήταν σίγουρα χρήσιμη. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να εξοικονομήσει το κόστος για κάθε κοινόχρηστο μοντέλο υπηρεσίας. Επιπλέον, μπορεί επίσης να βελτιώσει το συνολικό σύστημα των μοντέλων.

Ένα άλλο ζήτημα στοιχειώνει πολύ την κοινόχρηστη υπηρεσία. Είναι οι αλληλεπικαλυπτόμενες λειτουργίες μεταξύ εταιρειών. Όχι μόνο βλάπτει τους οργανισμούς, αλλά δημιουργεί επίσης ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο είναι περιττό.

Έτσι, η χρήση του blockchain για την κυβέρνηση εδώ θα φροντίσει για την καλή επικάλυψη.

 

 • Διαδικασία φορολογίας

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα κάθε κυβέρνησης είναι η φορολογική απάτη. Πολλοί πολίτες εντός της χώρας αποφεύγουν την καταβολή του φόρου τους κάθε χρόνο. Επιπλέον, όχι μόνο μειώνει τη χρηματοδότηση των κυβερνήσεων, αλλά πλήττει επίσης την οικονομία πολύ άσχημα.

Προφανώς γνωρίζετε τώρα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα φορολογικά μας χρήματα για να πληρώσει για πολλές υπηρεσίες που απολαμβάνουμε. Έτσι, όταν εισβάλλετε στα καθήκοντά σας, πληγώνετε τον εαυτό σας στη διαδικασία. Ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα είναι η φορολογική διαδικασία.

Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά βασανιστικό και χρονοβόρο. Αυτό οδηγεί σε πολλούς χρόνους αναμονής στο κυβερνητικό γραφείο, γεγονός που κάνει περισσότερους ανθρώπους λιγότερο πρόθυμους να δώσουν σωστά φόρους.

Ωστόσο, με τη βοήθεια περιπτώσεων κυβερνητικής χρήσης blockchain, μπορεί επίσης να ψηφιοποιηθεί. Η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί όλες τις πληρωμές φόρου και να εντοπίζει γρήγορα τυχόν φοροδιαφυγές. Επιπλέον, με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων, η φορολογική διαδικασία θα ήταν πολύ απλούστερη χωρίς καθόλου χρόνο αναμονής.

 

 • Ενδοκυβερνητικές μεταφορές

Το τμήμα της διακυβερνητικής μεταφοράς είναι αρκετά παλιό. Λόγω της έλλειψης κατάλληλης βάσης δεδομένων, μεγάλα χρηματικά ποσά δεν συμφωνούνται εντός του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία συμφιλίωσης αυτών των προϋπολογισμών απαιτεί πολύ χρόνο και κοστίζει ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον, καθιστά επίσης δύσκολη την προσφορά ομοσπονδιακού προϋπολογισμού για το μέλλον. Επιπλέον, πολλά πράγματα παγιδεύονται και δεν λογίζονται.

Έτσι, οι διακυβερνητικές μεταβιβάσεις παραμένουν αδύναμο σημείο της κυβέρνησης. Ωστόσο, με τις περιπτώσεις χρήσης κυβερνητικών blockchain, τα πράγματα μπορούν τελικά να αλλάξουν. Επιπλέον, μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία συμφιλίωσης των ομοσπονδιακών κεφαλαίων. Επομένως, δεν θα χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε επιπλέον χρήματα ή χρόνο στη διαδικασία.

Για να μην αναφέρουμε, μπορεί να εξοικονομήσει τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο με τις αμετάβλητες συναλλαγές. Πώς μπορείτε να το κάνετε; Λοιπόν, το έξυπνο συμβόλαιο του blockchain για κυβερνητικό σχέδιο είναι ικανό να το χειριστεί. Στο τέλος, αποκτάτε ένα μεγαλύτερο σύστημα διαχείρισης και εξοικονομείτε πολλά χρήματα.

 

 • Ηλεκτρονική κατοικία

Η έννοια της ηλεκτρονικής κατοικίας από μόνη της είναι εξαιρετικά έξυπνη. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνήσεις πρέπει να παρακολουθούν τη σωστή διαχείριση κατοικίας, όπως ιδιοκτησία γης, μισθώσεις και πολλά άλλα. Ωστόσο, λόγω του παλαιού συστήματος δικτύωσης, πολλοί πολίτες ακόμη και δεν αποδεικνύουν την ιδιοκτησία τους.

Επιπλέον, πολλές φορές, οι εισβολείς παραβιάζουν τα έγγραφα και παίρνουν τις πομπές άλλων ανθρώπων στο όνομά τους. Αυτό οδηγεί σε περισσότερες απογοητεύσεις των πολιτών. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η άνοδος των τιμών διαμονής που καθιστούν δυσκολότερη για κάθε επίπεδο πολιτών.

Για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο, οι περιπτώσεις χρήσης κυβερνητικών blockchain μπορούν να είναι η καλύτερη τεχνολογία.

Με τη βοήθεια των περιπτώσεων χρήσης κυβερνητικών blockchain, η κυβέρνηση μπορεί να προσφέρει έλεγχο ταυτότητας εικονικής κατοικίας. Επιπλέον, ένας πολίτης με ιδιοκτησία γης θα αποθηκεύσει όλα τα αρχεία στην ταυτότητά του.

Έτσι, θα ήταν ευκολότερο να παρακολουθείτε και να γνωρίζετε εάν αυτός ο πολίτης κατέχει αυτήν την ιδιοκτησία ή όχι. Δεν αφορά μόνο οικιακές κατοικίες, αλλά πολλοί οργανισμοί μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν την τεκμηρίωσή τους στο διαδίκτυο, κάτι που δεν θα ήταν ηλεκτρονικό.

 

 • Ταυτότητα

Οι κυβερνήσεις πρέπει να ασχολούνται με τη διαχείριση ταυτότητας σε μια χώρα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν τους πολίτες τους και κανένας ξένος δεν περιφέρεται παράνομα εντός της χώρας. Έτσι, η διαχείριση ταυτότητας είναι ένα από τα κρίσιμα ζητήματα που εμπίπτουν στην κατηγορία.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί κακοί παίκτες κλέβουν την ταυτότητα άλλων ανθρώπων και δεν αφήνουν περιθώρια για να αποδείξουν τη δική τους ύπαρξη. Για να μην αναφέρουμε, οποιοσδήποτε εγκληματίας διαπράττει διάφορα εγκλήματα χρησιμοποιώντας αυτές τις ψεύτικες ταυτότητες. Επομένως, είναι απαραίτητο για ισχυρή ασφάλεια κατά τη δημιουργία ή την αποθήκευση ταυτότητας πολιτών στη βάση δεδομένων.

Με τη βοήθεια υποθέσεων κυβερνητικής χρήσης blockchain, οι πολίτες μπορούν να έχουν φορητές ταυτότητες. Έτσι, με μία ταυτότητα, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία και να αποκτήσουν πρόσβαση.

Προφανώς, θα χρειαστείτε την κατάταξη για πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Ωστόσο, γίνεται πολύ βολικό. Ένα άλλο μεγάλο όφελος είναι ότι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στα δικά τους δεδομένα. Επιπλέον, δεν θα υπήρχαν ούτε κλοπές ταυτότητας με πρωτόκολλα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων.

 

 • Τομείς Δικαιοσύνης

Η δικαιοσύνη είναι μεγάλο μέρος της κυβέρνησης. Χωρίς σωστή αιτιολόγηση ή νόμο, καμία χώρα δεν μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγαλύτερο έθνος. Επομένως, πρέπει πάντα να υπάρχουν αυστηρά αποτελέσματα όταν κάποιος διαπράττει έγκλημα. Ένας φιλελεύθερος τομέας δικαιοσύνης δεν μπορεί να επιτύχει καμία ειρήνη σε μια χώρα.

Ωστόσο, ο τομέας της δικαιοσύνης είναι υπερβολικά αλλοιωμένος. Επιπλέον, πολλοί τείνουν να αλλοιώνουν τα αποδεικτικά στοιχεία του δικαστηρίου και να καταδικάζουν αθώους λαούς και να αφήνουν τους ένοχους να χάσουν. Σε πολλές περιπτώσεις, η κριτική επιτροπή είναι επίσης υπεύθυνη για τη λήψη κακών αποφάσεων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σωστή διαφύλαξη όλων των αποδεικτικών στοιχείων θα ήταν πολύ χρήσιμη μια καταχώριση με χρονική σήμανση στο blockchain για την κυβέρνηση. Επιπλέον, οποιαδήποτε απόφαση της κριτικής επιτροπής ή του δικαστή θα λαμβάνει επίσης χρονικά σήματα.

Ο έλεγχος ταυτότητας των αποδεικτικών στοιχείων μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικές περιπτώσεις κυβερνητικής χρήσης blockchain. Επιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας διατηρεί τους διεφθαρμένους ανθρώπους, έτσι εξυπηρετείται η σωστή δικαιοσύνη. Έτσι, δεν μπορεί να συμβεί προκατάληψη.

 

 • Υγειονομική περίθαλψη πολιτών

Η προσφορά καλύτερης υγειονομικής περίθαλψης για τους πολίτες είναι μια από τις σημαντικότερες υποσχέσεις οποιασδήποτε κυβέρνησης. Εάν κάποιος δεν το πράξει, η σχέση κυβέρνησης-πολίτη θα χαθεί. Ωστόσο, πολλοί ασθενείς δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ακόμη και το απόρρητό τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς δεν έχουν πρόσβαση στα δικά τους δεδομένα και οι γιατροί δεν μπορούν να τους διαγνώσουν με τη διατήρηση του απορρήτου τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περιπτώσεις κυβερνητικής χρήσης blockchain θα ταιριάζουν εδώ. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλει στη μείωση των παραδόσεων υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής των ασθενών.

Επιπλέον, η ενημέρωση τυχόν πληροφοριών περίθαλψης στο blockchain θα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο ασθενής μπορεί επίσης να ελέγξει τη διαχείριση των δεδομένων του ενώ λαμβάνει θεραπεία. Μπορούν επίσης να συνδεθούν με την ασφαλιστική τους κάλυψη και να πληρώσουν για τη θεραπεία με αυτό.

 

 • Διαχείριση ενέργειας

Η διαχείριση ενέργειας είναι επίσης μια από τις μεγάλες περιπτώσεις χρήσης κυβερνητικών blockchain. Μια κυβέρνηση μιας χώρας πρέπει πάντα να διατηρεί μια καλή ροή ενέργειας για την τροφοδοσία κάθε κτιρίου και δρόμου. Ωστόσο, λόγω κακής διαχείρισης στη δημόσια ενεργειακή αλυσίδα, απαιτείται πάρα πολλή ενέργεια για την κάλυψη κάθε εδάφους.

Αυτό προκαλεί διακοπή ρεύματος και πολλά άλλα ζητήματα. Για να μειωθεί αυτό το πρόβλημα, το blockchain για την κυβέρνηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει. Επιπλέον, με τη σωστή διαχείριση, οι πολίτες μπορούν να πάρουν ενέργεια με λιγότερα έξοδα. Επιπλέον, μπορούν επίσης να αρχίσουν να αγοράζουν και να πωλούν την ηλιακή τους ισχύ και να δημιουργούν μια εντελώς νέα επιχείρηση.

 • Διανομή ευημερίας

Οι κυβερνήσεις έχουν πάντα τον προϋπολογισμό για τις οργανώσεις πρόνοιας. Επιπλέον, κάθε χρόνο, πολλοί άνθρωποι δωρίζουν εκατομμύρια σε αυτές τις κυβερνητικές οργανώσεις πρόνοιας. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν τα χρήματα βοηθούν πραγματικά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή όχι.

Έτσι, η εισαγωγή blockchain για δωρεά και παρακολούθηση της δωρεάς θα αύξανε περισσότερη διαφάνεια στο θέμα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα στη διανομή της πρόνοιας. Επιπλέον, σε περίπτωση καταστροφών, μπορεί να αυτοματοποιήσει τις δωρεές στις πληγείσες περιοχές. Μια άλλη περίεργη περίπτωση θα ήταν η διάθεση χρημάτων σε αυτούς τους οργανισμούς όταν χρειάζεται.

Έτσι, εν συντομία, η κυβέρνηση αποκτά μια πλήρως αυτοματοποιημένη και σταθερή τεχνολογία για τη διαχείριση αυτού του τομέα.

 

 • Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο τουρισμός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός τομέας για κάθε κυβέρνηση. Είναι μια από τις μεγάλες πηγές εισοδήματος της κυβέρνησης. Ωστόσο, αυτός ο τομέας χρειάζεται επίσης κάποιες αλλαγές. Με την μεταβαλλόμενη τάση, εάν οι τουριστικοί ιστότοποι δεν είναι αρκετά τεχνολογικά ενημερωμένοι, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χάσουν το ενδιαφέρον τους για την επίσκεψη.

Έτσι, η εισαγωγή blockchain για κυβερνητικές λύσεις εδώ θα μπορούσε να ενισχύσει τον τουρισμό. Ένα πιθανό παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η χρήση ψηφιακών νομισμάτων για την πληρωμή των αξιοθέατων ή των χρεώσεων του ξενοδοχείου αντί για χρήματα. Επιπλέον, η χρήση blockchain στο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων μπορεί επίσης να ανοίξει πολλή ρευστότητα.

Επομένως, θα αποφέρει περισσότερα έσοδα με τη βοήθεια του blockchain για το κυβερνητικό σύστημα.

 

 • Κοινωνική ασφάλιση

Πρέπει να υπάρχει αρκετή εγγύηση κοινωνικής ασφάλισης από την κυβέρνηση στους πολίτες. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης κατάλληλης παρακολούθησης, η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί φοβούνται να βγουν αργά το βράδυ ή να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ήσυχο ή λιγότερο γεμάτο μέρος.

Όσον αφορά την κυβέρνηση, πρέπει να προσφέρουν την ασφάλεια, αλλά εάν ένα έθνος φοβάται τη ζωή τους σε άβολες καταστάσεις, τότε η κυβέρνηση σίγουρα δεν το έπραξε. Εδώ, το blockchain για την κυβέρνηση μπορεί πραγματικά να λάμψει καθώς μπορεί να προσφέρει πραγματικές άδειες πυροβόλων όπλων για προστασία.

Μπορεί επίσης να παρακολουθεί πότε και πού χρησιμοποιείται το πυροβόλο όπλο. Επίσης, ένα κατανεμημένο μητρώο εγκληματικών δραστηριοτήτων ή προειδοποιήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να προειδοποιήσετε τους κοντινούς ανθρώπους να προσέχουν.

 

 • Ασφάλεια οχήματος

Λοιπόν, χρησιμοποιούμε τα οχήματά μας για να ταξιδέψουμε διεθνώς, έτσι δεν είναι; Παρόλο που τα διεθνή ταξίδια είναι πολύ πιο εύκολα τώρα, οι κανονισμοί που αφορούν τα οχήματα παραμένουν μια επιλογή για κάθε χώρα. Έτσι, πολλοί άνθρωποι ή οργανισμοί που ασχολούνται με οχήματα αντιμετωπίζουν το ζήτημα για αυτό.

Συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για κατασκευαστές αυτοκινήτων, θα πρέπει να αποστέλλουν όλα τα ανταλλακτικά από διαφορετικές περιοχές με διαφορετικούς κανόνες.

Ωστόσο, η ερώτηση είναι, μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες του οχήματος ή την ταυτότητα του οδηγού διεθνώς, χωρίς να παραβιάσετε συγκεκριμένους κανόνες για κάθε χώρα?

Ναι, ναι. Οι περιπτώσεις κυβερνητικής χρήσης Blockchain είναι η καλύτερη λύση για αυτό το ζήτημα. Χρησιμοποιώντας blockchain για κυβέρνηση, μπορείτε να εγγράψετε οχήματα, να έχετε καλύτερη συντήρηση και να παρακολουθείτε ανταλλακτικά. Επίσης, με την επαληθευμένη ταυτότητα του οδηγού και την πολιτική πληρωμής καθώς πληρώνετε, η διεθνής εμπειρία ταξιδιού θα ήταν εξαιρετική.

 

Κεφάλαιο-5: Πώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Blockchain

 • Κίνα

Η Κίνα είναι ένα από τα παραδείγματα κυβερνητικών έργων blockchain. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση της Κίνας αγκαλιάζει το blockchain για κυβερνητικό σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, η χώρα ελπίζει να γίνει ο υπερδύναμος που θα χρησιμοποιεί τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες μπλοκ.

Ένα από τα παραδείγματα περιλαμβάνει τη συνεργασία της πόλης Changzhou και της Alibaba για την εξασφάλιση πληροφοριών υγειονομικής περίθαλψης στο blockchain για κυβερνητική πλατφόρμα. Επιπλέον, η Ομοσπονδία Εφοδιαστικής και Αγοράς της Κίνας εργάζεται επίσης σε εφαρμογές blockchain για κυβέρνηση με την πλατφόρμα Tencent για logistics.

Πρόσφατα το 2019, η κυβέρνηση εισήγαγε ορισμένους ομοσπονδιακούς κανονισμούς για τους παρόχους blockchain για να διασφαλίσει ότι δεν παρακάμπτουν τους κανονισμούς λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, πολλές πόλεις όπως η Hangzhou, η Guiyang Guangzhou, η Henan, η Shanxi και η Σαγκάη εργάζονται σε κυβερνητικά έργα blockchain. Επιπλέον, το Xiong’an New Area βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα να είναι ένα κέντρο blockchain.

Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα δεν είχαν τόσο μεγάλη υποστήριξη όσο η ίδια η τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών.

 

 • Νήσος του Μαν

Η κυβέρνηση στη Νήσο του Μαν εργάζεται για να γίνει κόμβος blockchain και συνεργάζεται με πολλά κυβερνητικά έργα blockchain αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας εφαρμογές blockchain για κυβέρνηση, προωθούν νέες επιχειρήσεις στο νησί τους.

Η εξάρτηση του British Crown δημιουργεί ένα blockbox sandbox και Blockchain Office χρησιμοποιώντας κανονισμούς στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο.

Επιπλέον, τα γραφεία blockchain θα διασφαλίσουν περισσότερες επιχειρήσεις και θα προωθήσουν τη ρύθμιση και θα βοηθήσουν και άλλες εταιρείες στο νησί να σχεδιάσουν το δικό τους blockchain για κυβερνητικά έργα.

Επιπλέον, θα βοηθούσαν επίσης στην προώθηση αυτών των λύσεων blockchain, έτσι ώστε η κυβέρνησή τους να μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν.

Στην πραγματικότητα, το blockchain Sandbox είναι κυρίως για να προσφέρει σε αυτούς τους αιτούντες ένα καλό περιβάλλον για να αναπτύξουν και ακόμη και να δοκιμάσουν τις πλατφόρμες τους. Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα θα ήταν η ανάπτυξη των τομέων των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

Ο τομέας των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών της χώρας ανθίζει και με τη βοήθεια εφαρμογών blockchain για την κυβέρνηση, θέλουν να προωθήσουν περισσότερη αποδοτικότητα.

 

 • Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα χρησιμοποιεί κυβερνητικά έργα blockchain για να αναβιώσει την οικονομία της χώρας τους. Επιπλέον, το blockchain τους για κυβερνητικό σχήμα είναι μάλλον διαφορετικό από το συνηθισμένο. Χρησιμοποιούν το blockchain για να κυκλοφορήσουν το δικό τους εθνικό ψηφιακό νόμισμα.

Στην πραγματικότητα, η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με το ανανεωμένο νόμισμά της. Γι ‘αυτό χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές blockchain για την κυβέρνηση σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό νόμισμα ως εναλλακτική λύση. Προς το παρόν, το νόμισμα ονομάζεται petro και υποστηρίζεται από τους πόρους πετρελαίου, χρυσού, διαμαντιού και σιδήρου της χώρας.

Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση της υπερβολικής εκτύπωσης χρημάτων που τελικά υποτίμησε τα χαρτιά τους σε χαρτί.

Ωστόσο, η χρήση μιας εναλλακτικής δεν είναι τα μόνα οφέλη του blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Εάν αρχίσουν να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα, μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες τους σε νέες δυνατότητες επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να παρακολουθείτε τα ψηφιακά χρήματά τους.

 

 • Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πολύ πίσω από τη χρήση κυβερνητικών έργων blockchain. Το 2018, η Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε το blockchain για να εντοπίσει τη διανομή κρέατος από τα σφαγεία.

Σύμφωνα με αυτούς, είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε κυβέρνηση χρησιμοποίησε την τεχνολογία για να προσθέσει αποτελεσματικότητα στο τμήμα τροφίμων. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι οι εφαρμογές blockchain για την κυβέρνηση έκαναν πραγματικά καλή δουλειά.

Άλλοι τομείς ή κυβερνητικές υπηρεσίες εξετάζουν επίσης την τεχνολογία. Τομείς όπως το κτηματολόγιο, η ιχνηλασιμότητα των τροφίμων, η εργασία και η σύνταξη και πολλά άλλα σκέφτονται το blockchain.

Επιπλέον, το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει να επενδύσει £ 10 εκατομμύρια λίρες για έρευνα και καινοτομία της τεχνολογίας ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις εφαρμογές τους.

Παρόλο που έχουν ήδη πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν ήδη blockchain, εξακολουθούν να θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σε συστήματα ψηφοφορίας, ενέργεια και φιλανθρωπικές εταιρείες για να επεκτείνουν την εμβέλειά τους. Εν πάση περιπτώσει, το blockchain για την κυβέρνηση έγινε πολύ καλή λύση για όλους τους τομείς τους.

 

 • Η Ευρωπαϊκή Ένωση

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογών blockchain για την κυβέρνηση είναι το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προς το παρόν, το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλει να χρησιμοποιήσει το blockchain για την κυβέρνηση για την καταπολέμηση πλαστών προϊόντων.

Στην πραγματικότητα, το πλαστό πλήττει την οικονομία της ΕΕ και κάθε χρόνο χάνουν 60 δισεκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι τεράστιο ποσό.

Για να βοηθήσουν στην κλιμάκωση της λύσης, διοργάνωσαν έναν διαγωνισμό με το όνομα “Blockathon” όπου 11 ομάδες δημιούργησαν πολλαπλές λύσεις για την αντιμετώπιση της παραχάραξης. Μια ομάδα κέρδισε τον διαγωνισμό και έστειλε στους ανθρώπους για σωστή επαλήθευση πριν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν.

Επιπλέον, το EUIPO διαπραγματεύεται τώρα με άλλους ιδιωτικούς τομείς για να μετατρέψει το όραμά του σε πραγματικά προϊόντα εργασίας.

Σύμφωνα με την ΕΕ, ο στόχος είναι να υπάρχει ένα προϊόν ή μια εφαρμογή στο blockchain για την κυβέρνηση που μπορεί να σταματήσει ή τουλάχιστον να μειώσει τον αριθμό των παραποιημένων προϊόντων.

 

 • Εσθονία

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος e-Estonia, η Εσθονία χρησιμοποιεί εφαρμογές blockchain για την κυβέρνηση για να τροφοδοτήσει τις εξελίξεις τους. Αυτό που σκοπεύουν να κάνουν είναι να συνδέσουν όλα τα κυβερνητικά blockchain έργα τους σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Επιπλέον, το έργο σχεδιάζει να διαθέτει μια πλατφόρμα όπου αποθηκεύονται ευαίσθητες πληροφορίες όπως το νομοθετικό σώμα, το δικαστικό σώμα, η υγειονομική περίθαλψη, τα μητρώα κώδικα, η ασφάλεια κ.λπ. Στην πραγματικότητα, θέλουν να διατηρήσουν όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος και να τις κάνουν όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Μια άλλη τεχνολογία blockchain που ονομάζεται KSI βοηθά στη διασφάλιση των συστημάτων, των δεδομένων και των δικτύων της χώρας.

Αυτό το σύστημα KSI μπορεί να προσφέρει στις κυβερνήσεις την προστασία σε περιόδους συμβάσεων στον κυβερνοχώρο και τώρα είναι διαθέσιμο σε 180 χώρες.

Επιπλέον, ξεκίνησαν τις δοκιμές blockchain τους από τότε που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το bitcoin. Βλέπετε λοιπόν, όταν άρχισε να εμφανίζεται μια νέα ιδέα της τεχνολογίας, η εσθονική κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία εκεί. Έτσι, η Εσθονία προχωρά αργά σε μια πλήρη αποκεντρωμένη χώρα.

 

 • ΗΠΑ

Στη συνέχεια είναι οι ΗΠΑ, που επίσης εξερευνούν πολλές τεχνολογίες blockchain. Λοιπόν, οι περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας κατοικούν στη Silicon Valley, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η χώρα θα ενδιαφερόταν επίσης.

Στην πραγματικότητα, τα πιο ενεργά κυβερνητικά blockchain έργα θα ήταν η συνεργασία των Food and Drug Administrations με την IBM. Η IBM είναι ένας μεγάλος πάροχος BAAS που προσφέρει λύσεις blockchain Hyperledger για πολλούς τομείς.

Μαζί με την IBM, το FDA διερευνά εφαρμογές blockchain για κυβερνήσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, με τη βοήθεια, θέλουν να μοιράζονται όλα τα δεδομένα των ασθενών διατηρώντας με ασφάλεια την εμπιστευτικότητα του ασθενούς.

Η δημιουργία περισσότερης διαφάνειας και ασφάλειας σε αυτόν τον τομέα είναι απαραίτητη για την κυβέρνηση και το FDA χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία για αυτό. Προς το παρόν, δοκιμάζονται με δεδομένα σχετικά με την ογκολογία.

Ένα άλλο παράδειγμα του blockchain για την κυβέρνηση θα ήταν το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να το χρησιμοποιήσει για τη συλλογή και την προστασία των αισθητήρων και των καμερών Broder Patrol.

 

 • Δανία

Η Δανία χρησιμοποιεί τώρα το blockchain για κυβερνητικά προγράμματα σε πολλούς τομείς. Το 2014, η κυβέρνηση χρησιμοποίησε ένα σύστημα ψηφοφορίας με βάση το blockchain για να ψηφίσει. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί εφαρμογές blockchain για την κυβέρνηση για την εξουσία των εσωτερικών εκλογών τους.

Εκτός από αυτά, έχουν επίσης τη χρήση του blockchain είναι η υγειονομική περίθαλψη, η ψηφιακή ταυτότητα, το σύστημα πρόνοιας, η επιχειρηματική υποστήριξη και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, προσφέρουν επίσης περήφανα περιβάλλοντα για την ανάπτυξη των δοκιμών του blockchain και την ανάπτυξη λύσεων υψηλής ποιότητας. Επίσης, για να βεβαιωθείτε ότι η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα.

Οι τομείς ευημερίας τους ανθίζουν επίσης αρκετά όμορφα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θέλουν να καθιερώσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ασφαλέστερα και ταχύτερα.

Έτσι, κυβερνητικά έργα blockchain μπορούν να μεταφέρουν δωρεά σε καυτά σημεία στον κόσμο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση της Δανίας χρησιμοποιεί την τεχνολογία προς το παρόν. Επιπλέον, στο μέλλον, ελπίζουν να επεκτείνουν και τις ευθύνες τους.

 

 • Ντουμπάι

Λοιπόν, θα θέλατε να μάθετε ότι το Ντουμπάι μεταμορφώνεται σε κυβέρνηση που λειτουργεί με blockchain έως το τέλος του 2020. Ναι, η κυβέρνηση του Ντουμπάι είναι κάτι περισσότερο από πρόθυμη να γίνει η πόλη του μέλλοντος με τη βοήθεια τόσο του blockchain όσο και του AI.

Στην πραγματικότητα, όλες οι υπηρεσίες του Ντουμπάι, όπως πληρωμές λογαριασμών, αιτήσεις θεώρησης, ανανέωση αδειών, θα χρησιμοποιούν το blockchain για κρατικό σχέδιο.

Συνήθως, όλες αυτές οι υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν τα 100 εκατομμύρια έγγραφα κάθε χρόνο. Επομένως, οι εφαρμογές blockchain για την κυβέρνηση όχι μόνο θα τους προστατεύσουν αλλά και θα παρέχουν ψηφιακή αποθήκευση.

Σύμφωνα με αυτούς, αυτό το ένα βήμα θα τους εξοικονομούσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια και 25,1 εκατομμύρια ώρες εργασίας κάθε χρόνο! Για να μην αναφέρουμε την βελτιωμένη απόδοση που θα μπορούσαν να πάρουν λόγω της κυβέρνησης χωρίς χαρτί. Γι ‘αυτό τα κυβερνητικά blockchain έργα αλλάζουν το Ντουμπάι για να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα είναι το κτηματολόγιο του Ντουμπάι που χρησιμοποιεί blockchain και κυβέρνηση για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν ακίνητα.

 

 • Ελβετία

Η Ελβετία βρίσκεται επίσης στη λίστα εξερεύνησης κυβερνητικών έργων blockchain για την υποστήριξη της ανάπτυξης blockchain. Ορισμένες από τις πόλεις της χώρας δέχονται ήδη κρυπτονομικές πληρωμές για πολλές δημόσιες υπηρεσίες.

Από την άλλη πλευρά, ψηφιοποίησαν επίσης το σύστημα ταυτότητάς τους με βάση το blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Επιπλέον, πρόσφατα ολοκλήρωσαν μια δοκιμή για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η Zug συνεργάζεται με την Luxoft, δημιούργησε ένα προσαρμόσιμο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που ενσωματώνει όλη την ψηφιακή αναγνώριση των πολιτών. Για να διασφαλιστεί η διαφύλαξη των αποτελεσμάτων των ψηφοφοριών, κάθε πολίτης θα ψηφίσει ανώνυμα, και τα αποτελέσματα θα ήταν απόλυτα αλλοιωμένα.

Επιπλέον, το σύστημα φτάνει σε τρία διαφορετικά κέντρα δεδομένων, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της απώλειας δεδομένων και των κινδύνων ασφαλείας γεωγραφικά.

Εκτός από αυτό, πολλές άλλες κυβερνητικές οργανώσεις εξετάζουν την ενσωμάτωση του συστήματος στο δημόσιο δίκτυό τους. Έτσι, οι αλλαγές στην Ελβετία έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλούς τομείς.

 

 • Γεωργία

Η κυβέρνηση της Γεωργίας χρησιμοποιεί blockchain και κυβερνητικά έργα για να τροφοδοτήσει το σύστημα κτηματολογίου της. Κυρίως η Εθνική Υπηρεσία Δημόσιου Μητρώου είναι αυτή που ηγείται του έργου.

Μαζί με το Bitfury, το NAPR δημιούργησε ένα σύστημα blockchain, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο. Ωστόσο, το σύστημα είναι πλέον ενσωματωμένο στο εσωτερικό τους σύστημα ψηφιακών αρχείων.

Επιπλέον, το δίκτυο έχει άδεια και ιδιωτικό και χρησιμοποιεί χρονικές σημάνσεις για την υπογραφή και την επαλήθευση των εγγράφων πολιτών για το κτηματολόγιο. Χρησιμοποιώντας τις χρονικές σημάνσεις, μπορούν επίσης να αποδείξουν την ιδιοκτησία των δικαιωμάτων γης εύκολα.

Αλλά ποια είναι η πραγματική δυνατότητα χρήσης blockchain για κυβερνητικό σχέδιο στο κτηματολόγιο; Λοιπόν, σύμφωνα με αυτούς, τώρα ο πολίτης θα μπορούσε να αποκτήσει τίτλους γης. Συνήθως, τα δικαιώματα ιδιοκτησίας είναι κάτι που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ανθρώπους.

Επίσης, η διαδικασία απόκτησης γης είναι αρκετά περίπλοκη. Ωστόσο, με τη βοήθεια του blockchain και της κυβερνητικής λύσης, μπορούν εύκολα να εγγράψουν τα εδάφη τους.

Από την άλλη πλευρά, η χρήση του blockchain για την κυβέρνηση εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου στη διαδικασία.

 

 • Γιβραλτάρ

Το Γιβραλτάρ κυκλοφόρησε το πρώτο του προϊόν με βάση το blockchain το 2016. Στην πραγματικότητα, το Χρηματιστήριο του Γιβραλτάρ έλαβε άδεια να ξεκινήσει ένα cryptocurrency που ονομάζεται BitcoinETI. Επιπλέον, η εταιρεία εισήγαγε επίσης μια μέθοδο αδειοδότησης για εταιρείες που θα συνεργάζονταν με το χρηματιστήριο.

Ένα άλλο δροσερό blockchain και κυβερνητική λύση είναι η δικηγορική εταιρεία blockchain. Τώρα χρησιμοποιούν δικηγορικά γραφεία για συμβουλές για κανονισμούς blockchain και βοηθούν τις νέες εξελίξεις να ακολουθούν τους κανόνες ανάλογα. Προφανώς, με την εμπλεκόμενη κυβέρνηση, η λύση πρέπει να έχει ρύθμιση.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, πολλές εταιρείες δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις ή υποστήριξη για να τις υποστηρίξουν. Ως αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πόσο καινοτόμο είναι το blockchain τους για κυβερνητική λύση, τερματίζεται ή πρέπει να πληρώσουν ένα τεράστιο πρόστιμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση ενός δικηγορικού γραφείου που ειδικεύεται στο blockchain θα βοηθούσε πραγματικά τη χώρα να ανθίσει.

 

 • Αυστραλία

Η Αυστραλία παίρνει πολύ σοβαρά το blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας υποστηρίζει το έργο αειφορίας ζάχαρης blockchain. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, επένδυσαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια για τη βιομηχανία ζάχαρης.

Επιπλέον, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η κερδοφορία, η παραγωγικότητα και η βιωσιμότητα θα αυξηθούν μαζικά εάν χρησιμοποιούν blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Έτσι, θα μειώσει το κόστος και θα φέρει μεγαλύτερη διαφάνεια στις δραστηριότητες.

Μια άλλη μεγάλη πρωτοβουλία του WWF Australia είναι να χρησιμοποιήσει το blockchain για την αντιμετώπιση της κατάχρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μείωση της παράνομης αλιείας. Λόγω της παράνομης αλιείας, πολλοί καταναλωτές αγοράζουν τόνο από παράνομα άτομα. Ωστόσο, με τη βοήθεια του blockchain, μπορούν να παρακολουθούν αυτούς τους χειριστές και να τους φέρουν υπό δικαιοσύνη.

Μια άλλη μεγάλη πρωτοβουλία είναι η ψηφιοποίηση του τομέα των ακινήτων που μπορεί να διευκολύνει την πώληση γης με ευκολία.

 

 • Μάλτα

Ένα άλλο δροσερό ψευδώνυμο για τη Μάλτα είναι τώρα το “Blockchain Island”. Επιπλέον, ανυπομονεί επίσης να ξεκινήσει τη δική τους τράπεζα κρυπτογράφησης. Μετά το γραφείο Binance στη χώρα, η κυβέρνηση γνώρισε τεράστια ανάπτυξη σε έργα blockchain.

Επιπλέον, το κοινοβούλιο της Μάλτας ενέκρινε ακόμη και ένα κανονιστικό πλαίσιο για την ανάπτυξη έργων blockchain. Μια άλλη νόμιμη τεχνολογία blockchain πήρε το πράσινο σήμα αργότερα το 2018.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα είναι η κυβέρνηση να είναι φιλελεύθερη για τις εταιρείες εκκίνησης blockchain. Προωθούν επίσης αυτήν την υιοθέτηση για να διασφαλίσουν και την οικονομική τους ανάπτυξη.

Εν πάση περιπτώσει, οι κανονισμοί και η ελευθερία κάνουν τη Μάλτα το ιδανικό μέρος όπου κάθε παίκτης blockchain μπορεί να ξεκινήσει την επιχείρησή του.

 

 • Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη είναι ένα ακόμη από τα κορυφαία παραδείγματα blockchain προς το παρόν. Ένα πιθανό παράδειγμα θα ήταν η συνεργασία μεταξύ της Νομισματικής Αρχής της Σιγκαπούρης και μιας χρηματοοικονομικής κοινοπραξίας για ένα νέο διατραπεζικό σύστημα εντός της χώρας.

Για να μην αναφέρουμε, η κυβέρνηση εργάζεται ήδη σε ένα άλλο blockchain για κυβερνητικά σχέδια να μετατρέψουν το fiat τους σε ψηφιακά tokens. Επιπλέον, η κυβέρνηση δήλωσε επίσης ότι θα δαπανήσει 225 εκατομμύρια δολάρια μόνο για την ανάπτυξη και ανάπτυξη προγραμμάτων blockchain.

Έτσι, βλέπετε ότι η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης λαμβάνει πραγματικά μεγάλα μέτρα για να αυξήσει την τεχνολογική τους πρόοδο.

Επιπλέον, υπάρχει μια τρέλα στη χώρα για το blockchain και πολλοί επενδυτές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν εδώ. Γι ‘αυτό θα δείτε πολλές επιτυχημένες εκκινήσεις blockchain να αυξάνονται.

Ωστόσο, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί επίσης μερικούς από τους καλύτερους ερευνητές blockchain στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, διερευνούν επίσης την παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών τους.

 

 • Σουηδία

Η Σουηδία είναι μια άλλη χώρα που θέλει να εξαλείψει τα μετρητά εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, τώρα η κυβέρνηση της Σουηδίας χρησιμοποιεί blockchain και κυβερνητικό σχέδιο για την επεξεργασία του τίτλου ιδιοκτησίας τους.

Η Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας έκανε ακόμη και πολλά κρυπτονομίσματα ως μέσα πληρωμής εντός της χώρας. Ωστόσο, όποιος θέλει να αλληλεπιδράσει με το fiat θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για έναν κάτοχο άδειας εκ των προτέρων.

Στην πραγματικότητα, είχαν ήδη ένα σύστημα κτηματολογίου χωρίς χαρτί. Αλλά αυτό ήταν επιρρεπές σε hacks και χρειάστηκε περισσότερη διαφάνεια. Έτσι, τώρα αναζητούν blockchain για κυβερνητικά σχέδια.

Προς το παρόν, δοκιμάζουν ακόμα την πλατφόρμα blockchain και προχωρούν στο επόμενο στάδιο. Το πρώτο στάδιο ήταν μια τεράστια επιτυχία με την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων. Επιπλέον, το έργο δεν θα ωφελήσει μόνο τους πολίτες αλλά και άλλους παίκτες.

Παίκτες όπως κυβέρνηση, τράπεζες, αγοραστές, μεσίτες και πωλητές μπορούν να παρακολουθούν τη διαδικασία στο δίκτυο.

 

 • χιλή

Για πολύ καιρό, η Χιλή βρίσκεται σε καλό δρόμο για μια ισχυρή οικονομική ανάπτυξη κυρίως λόγω της εξορυκτικής βιομηχανίας. Στην πραγματικότητα, το 2014, η κυβέρνηση κέρδισε 20% απάτες από τα ορυχεία χαλκού τους. Επιπλέον, το 45% των εθνικών εξαγωγών τους είναι χαλκός!

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, ο χαλκός παίζει πραγματικά τεράστιο ρόλο όσον αφορά την οικονομία της Χιλής και η κυβέρνηση θέλει τώρα να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη βιομηχανία. Αλλά απαιτεί πολύ ηλεκτρισμό και χρειάζεται καλή τεχνολογία συντήρησης για να αυξήσει την αποδοτικότητα. Γι ‘αυτό αναζητούν μια ανεπτυγμένη τεχνολογία που μπορεί να τους βοηθήσει.

Στην πραγματικότητα, τώρα χρησιμοποιούν blockchain και κυβερνητικά σχέδια για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ενεργειακές τους ανάγκες. Κατά κύριο λόγο το έργο βασίζεται στο Ethereum και δοκιμάζεται για αποθήκευση και εισαγωγή δεδομένων για ενέργεια.

Ένα άλλο μεγάλο blockchain για κυβερνητικό έργο είναι η πλατφόρμα blockchain για είσπραξη φόρων. Το Γενικό Υπουργείο Οικονομικών της Χιλής της Δημοκρατίας επιβλέπει την πλατφόρμα είσπραξης φόρων, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν έναν πολύ καλό τρόπο να πληρώσουν τους φόρους τους.

 

 • Καναδάς

ο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας του Καναδά ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στο blockchain και το κυβερνητικό σχέδιο. Πρόσφατα ανακοίνωσαν έναν εξερευνητή blockchain Ethereum που σχεδίασαν.

Επιπλέον, πρόσθεσαν ότι το Πρόγραμμα Βιομηχανικής Έρευνας θα φιλοξενήσει τον εξερευνητή στο σύστημα IPFS ή InterPlanetary File. Αλλά γιατί; Λοιπόν, χρησιμοποιώντας το IPFS, οι διαδικτυακές εφαρμογές θα παρέμεναν αμετάβλητες και οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτές ακόμη και στο μέλλον. Επιπλέον, δεν θα έχει σημασία αν ο οικοδεσπότης είναι συνδεδεμένος ή εκτός σύνδεσης.

Μια άλλη δροσερή πτυχή του εξερευνητή είναι να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε δεδομένα συνεισφοράς και δημοσιευμένες επιχορηγήσεις.

Ο Καναδάς έκανε επίσης μια ζωντανή δοκιμή άλλου blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Εκεί χτίζουν ένα διαφανές διοικητικό δίκτυο για τις κυβερνητικές συμβάσεις. Ωστόσο, μετά την έναρξη, το πρόγραμμα διερευνά περισσότερες δυνατότητες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την κυβέρνηση.

Για να προστατεύσουν τα δεδομένα από το να πέσουν σε λάθος χέρια ή να διαγραφούν, αποθηκεύουν πολλά αντίγραφα των δεδομένων σε ολόκληρο τον ιστό. Και έτσι θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες, ακόμα κι αν ο οικοδεσπότης μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας.

 

 • Ταϊλάνδη

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης χρησιμοποιεί το blockchain και το κυβερνητικό σχέδιο για να αναπτύξει ένα σύστημα ψηφοφορίας για τη χώρα. Στην πραγματικότητα, το Εθνικό Κέντρο Ηλεκτρονικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών (NECTEC) της χώρας ολοκλήρωσε ήδη το έργο.

Ωστόσο, βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική περίοδο για να δει αν είναι σε θέση να προσφέρει όλα τα οφέλη για τη χώρα τους ή όχι.

Ωστόσο, εξακολουθεί να αναζητά περισσότερους δοκιμαστικούς συνεργάτες για να ξεκινήσει τέλεια το έργο. Το σύστημα ψηφοφορίας που ανέπτυξαν είναι για τις επαρχιακές, εθνικές και κοινοτικές εκλογές. Επιπλέον, οι επιχειρηματικές ψήφοι, όπως η ευρεία διευθυντής, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να ψηφίσουν.

Επιπλέον, πρωταρχικός στόχος είναι η προώθηση της ακεραιότητας των δεδομένων και η μείωση της απάτης στην πλατφόρμα blockchain για κυβερνητική πλατφόρμα.

Αυτό μπορεί να είναι μόνο ένα μικρό βήμα προς την επανάσταση του blockchain. Ωστόσο, τώρα η χώρα θέλει μόνο να εξετάσει τις ενοποιήσεις μικρής κλίμακας. Εάν αυτές οι αλληλεπιδράσεις αποφέρουν καρποφόρα, τότε θα πήγαιναν σε πιο μεγάλης κλίμακας ενοποιήσεις.

 

 • Νότια Κορέα

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ακολουθεί επίσης το τρένο blockchain. Προς το παρόν, χρησιμοποιούν το ICON για την επεξεργασία όλων των πληροφοριών τους, τη διεξαγωγή διοικητικών εργασιών και την έκδοση νέων εγγράφων. Επιπλέον, η Μητροπολιτική Κυβέρνηση της Σεούλ προχωρά επίσης στη δημιουργία του δικού τους οικοσυστήματος blockchain.

Στο οικοσύστημα, θα χρησιμοποιήσουν τους ανθρώπους της Σεούλ για να οδηγήσουν την εξέλιξη του blockchain. Προς το παρόν, η ομάδα διακυβέρνησης περιλαμβάνει φοιτητές κολεγίου, προγραμματιστές blockchain, φυσιολογικούς κατοίκους και ειδικούς του κλάδου. Στην πραγματικότητα, η ομάδα θα αναπτύξει νέες τεχνολογίες και θα τις δοκιμάσει. Εάν φαίνονται πολλά υποσχόμενα, το έργο θα αναπτυχθεί.

Τελικά, το blockchain και το κυβερνητικό σχέδιο θα αναλάβουν τις υπηρεσίες σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του βασικού λειτουργικού δικτύου πληροφορικής τους. Επιπλέον, θα τους βοηθούσε να διαχειριστούν τυχόν αρνητικά αποτελέσματα σε ολόκληρη την πόλη χωρίς να παραβιάσουν την ιδιωτική ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση του ICON για έγγραφα είναι η πρώτη περίπτωση blockchain για την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας και ένα βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον.

 

 • Κενύα

Η κυβέρνηση της Κένυας χρησιμοποιεί blockchain και κυβερνητικό σχέδιο για την ανάπτυξη στεγαστικού έργου. Σε αυτό το έργο, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αναπτύξει 500.000 μονάδες. Επιπλέον, το πρόγραμμα στέγασης είναι πραγματικά προσιτό και θα ολοκληρωθεί έως το 2022.

Επιπλέον, οι συντελεστές υποβοήθησης θα λάβουν 992 $, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά δάνεια. Ωστόσο, η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι 2,48 εκατομμύρια Κένυες έχουν εργαστεί από το 2016. Ωστόσο, μόνο το 3,1% αυτού του αριθμού θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 992 $.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του blockchain για την κυβέρνηση, το σχέδιο στέγασης θα έχει τη σωστή διανομή. Κυρίως οι πιο άξιοι και συμμετέχοντες αιτούντες θα έπαιρναν τη λύση. Έτσι, η κυβέρνηση της Κένυας χρησιμοποιεί το blockchain για την κυβέρνηση για να καθορίσει ευεργετήματα και νομοθεσία.

Ο κύριος σκοπός της χρήσης blockchain είναι το ιστορικό πρωτοβουλιών στέγασης. Πολλά διεφθαρμένα πρόσωπα τείνουν να λεηλατούν τα χορηγούμενα χρήματα για χάρη τους. Γι ‘αυτό το blockchain θα παρακολουθεί τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να κλέψει τα χρήματα για τον εαυτό του.

Μάθετε για διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα Blockchain για να αξιοποιήσετε την τεχνολογία τώρα!

Κεφάλαιο-6: Επιχείρηση Blockchains Κατάλληλο για Κυβέρνηση

Κυρίως η χρήση blockchain επιχειρήσεων για κυβερνητικά έργα είναι μια μεγάλη αλλαγή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες λύσεις blockchain πρέπει να αναζητήσετε. Εδώ, θα σας πούμε για τα πέντε κορυφαία blockchain επιχειρήσεων κατάλληλα για τον κυβερνητικό τομέα.

 

1. Υπερκαλλιεργητής

Το Hyperledger είναι μια κορυφαία εταιρική πλατφόρμα blockchain που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά είδη εφαρμογών. Και οι κυβερνητικοί τομείς είναι ένας από τους σημαντικότερους ανάμεσά τους. Γιατί όμως το Hyperledger είναι κατάλληλο για την κυβέρνηση?

Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι, όπως η προηγούμενη συνεργασία τους με πολλά μέρη. Για να μην αναφέρουμε την ικανότητά τους να προσφέρουν λύσεις blockchain σχεδιασμένες ειδικά για διαφορετικές βιομηχανίες.

Εν πάση περιπτώσει, ας δούμε τι προσφέρει πραγματικά το Hyperledger στον κυβερνητικό τομέα.

 

Ποια είναι η δυνατότητα?

 • Επιτρεπόμενο σύστημα blockchain για προστασία της ιδιωτικής ζωής στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Κανένας συμμετέχων δεν μπορεί να εισέλθει στο δίκτυο χωρίς κατάλληλη αναγνώριση. Επιπλέον, αυτό μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των κυβερνητικών υπηρεσιών.
 • Η υψηλή επεκτασιμότητα θα διασφαλίσει την τέλεια απόδοση ακόμα και αν υπάρχουν περισσότεροι κόμβοι στο δίκτυο. Θα αυξήσει επίσης την απόδοση σε μεγάλο βαθμό.
 • Για να βεβαιωθείτε ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις ευαίσθητες κυβερνητικές πληροφορίες, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλατφόρμα προσφέρει διαθεσιμότητα δεδομένων που πρέπει να γνωρίζουν. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση της εμπιστευτικότητας και μακριά από τους κακούς παίκτες.
 • Οι πλούσιες γλώσσες ερωτήσεων θα βοηθήσουν τα κυβερνητικά άτομα να κατανοήσουν καλύτερα το δίκτυο. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν γλώσσα κωδικοποίησης για αυτό.
 • Η αρθρωτή αρχιτεκτονική θα σας επιτρέψει να συνδέσετε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό και να τα χρησιμοποιήσετε σε blockchain στην κυβέρνηση.
 • Η μέτρηση ασφάλειας για ευαίσθητα δεδομένα θα προσθέσει ένα πρωτόκολλο ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων που δεν είναι ούτε επιρρεπές σε παραβιάσεις.

 

2. Ethereum Enterprise

Η Ethereum Enterprise Alliance είναι μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα εταιρικών blockchain. Επιπλέον, το blockchain των επιχειρήσεων χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές χώρες σε blockchain για κυβερνητικά έργα. Αλλά γιατί πρέπει να το λάβουν υπόψη οι κυβερνήσεις?

Καλά, ΕΟΧ προσφέρει προσαρμογή της πλατφόρμας με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να ταιριάζει στις καλύτερες ανάγκες. Ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός είναι ο τεράστιος αριθμός συνεργασιών που έκανε με πολλές εταιρείες και όλες ήταν τεράστια επιτυχία.

Ωστόσο, ας δούμε τι μπορεί πραγματικά να προσφέρει η πλατφόρμα σε blockchain για κυβερνητικό σχέδιο.

 

Ποια είναι η δυνατότητα?

 • Προσφέρει μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα. Έτσι, οποιοδήποτε κυβερνητικό ίδρυμα είναι ελεύθερο να το χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, δεν είναι ούτε ένα προϊόν, ούτε καν πρέπει να το θεωρήσει έτσι.
 • Σε κάθε περίπτωση, οι κυβερνητικές υπηρεσίες θέλουν να χρησιμοποιούν το blockchain σε κυβερνητικό σχέδιο. μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από το Enterprise Ethereum Alliance. Στην πραγματικότητα, η Συμμαχία στο εξωτερικό οποιουδήποτε έργου με βάση το Ethereum με μια έγκυρη προσωπικότητα.
 • Η υποστήριξη για ανάπτυξη κυβερνητικών επιχειρήσεων συνοδεύεται από την τεχνολογική υποστήριξη που χρειάζεται κάθε νέο έργο. Από την άλλη πλευρά, εάν κάποια άλλη εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει ένα παρόμοιο έργο, τότε η ΕΕ θα διασφαλίσει ότι άλλα μέρη μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.
 • Η εξέλιξη από την υπάρχουσα δημόσια πλατφόρμα δημιουργεί μεγαλύτερο εύρος. Συνήθως η δημόσια πλατφόρμα είναι ήδη προηγμένη με κάθε τρόπο, και εάν προστεθεί κάποιο καλό χαρακτηριστικό στο κοινό, το ιδιωτικό θα το αποκτήσει επίσης.
 • Η χρήση προτύπων από την προηγούμενη ανάπτυξη θα διασφαλίσει την ορθή ανάλυση της αγοράς και της απόδοσης στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο.

 

3. Κόρδα

Το Corda τυχαίνει να έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις – Corda και Corda Enterprise. Στην πραγματικότητα, η επιχείρηση είναι ως επί το πλείστον κατάλληλη για βιομηχανίες πολλαπλών λειτουργιών. Κόρντα Η επιχείρηση είναι επίσης ανοιχτού κώδικα και κάθε κυβερνητικός οργανισμός μπορεί να ζητήσει προσαρμοσμένο blockchain για κυβερνητική πλατφόρμα.

Εάν οποιαδήποτε κυβέρνηση θέλει μια ποιότητα υπηρεσιών, τότε πρέπει σίγουρα να εξετάσουν το Corda. Προς το παρόν, το Corda είναι το προϊόν μιας κοινοπραξίας που ονομάζεται R3 και έχουν περισσότερα από 200 μέλη.

Για να μην αναφέρουμε ότι έχουν προηγμένο επίπεδο προγραμματιστών και τεχνική υποστήριξη για προσαρμογές. Ωστόσο, τώρα θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Corda για την κυβέρνηση.

 

Ικανότητες της Corda Enterprise

 • Το Blockwall Application Blockchain είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί ένα ισχυρό τείχος προστασίας για οποιαδήποτε εταιρεία.
 • Προωθεί ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας και διαφάνειας για το blockchain σε κυβερνητικά έργα.
 • Επιτρεπόμενο σύστημα blockchain για προστασία της ιδιωτικής ζωής στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο. Κανένας συμμετέχων δεν μπορεί να εισέλθει στο δίκτυο χωρίς κατάλληλη αναγνώριση. Επιπλέον, αυτό μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των κυβερνητικών υπηρεσιών.
 • Προσφέρει σχήμα διαχείρισης πρόσβασης με διάφορες εφαρμογές για την πλατφόρμα. Όλες οι εφαρμογές είναι ικανές να διαχειριστούν διαφορετικές κυβερνητικές ανάγκες.
 • Το σύστημα παρακολούθησης καταστροφών μπορεί να ειδοποιεί τις αρχές κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πλατφόρμα.
 • Όλοι οι κόμβοι έχουν υψηλή διαθεσιμότητα. Επιπλέον, εκτελεί το ίδιο υπό πίεση όπως θα έκανε με λιγότερους κόμβους.
 • Η διαλειτουργικότητα διασφαλίζει ότι το δίκτυο μπορεί να έχει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα, δημιουργεί εκθετική ανάπτυξη στην οικονομία.

 

Δείτε την πλήρη μας σύγκριση Hyperledger Vs Corda Vs Ethereum τώρα!

4. Κυματισμός

Κυματισμός ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2012. Αλλά μετά από λίγα χρόνια, μετονομάστηκε σε Ripple. Στην πραγματικότητα, ο πρωταρχικός στόχος του Ripple είναι να συνδέσει τράπεζες, εταιρείες, ανταλλαγές περιουσιακών στοιχείων και πολλά άλλα. Κατάλληλο για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, τώρα που όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες που προσφέρει, άλλοι τομείς χρησιμοποιούν επίσης την πλατφόρμα. Στην πραγματικότητα, πολλές κυβερνήσεις παρατάσσονται επίσης για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα σε blockchain για κυβερνητικό σχέδιο.

 

Ποια είναι η δυνατότητα?

 • Το blockchain της επιχείρησης θα βοηθούσε στον εντοπισμό νέων αγορών και στον εξορθολογισμό περισσότερων επιχειρηματικών μορφών. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών. Γι ‘αυτό, ο Ripple θα διασφαλίσει ότι το blockchain στο κυβερνητικό έργο ταιριάζει με τις προσδοκίες των πολιτών.
 • Το Ripple έρχεται με το RippleNet που κάνει κάθε καταναλωτή ικανό να συνδεθεί εύκολα με το δίκτυο. Έτσι, η απλότητα και η ευκολία χρήσης θα διασφαλίσουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, η χρήση χρημάτων fiat αυξάνει επίσης περισσότερο ρευστότητα στο έργο.
 • Τα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι ένα από τα καλύτερα μέχρι στιγμής σε αυτό. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις χρειάζονται πρόσθετη ασφάλεια και το Ripple θα διασφαλίσει ακριβώς αυτό. Έτσι, απαλλαγεί από τυχόν προβλήματα ασφαλείας στο blockchain για κυβερνητικό σχέδιο επίσης.
 • Οι κυβερνητικές υπηρεσίες πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές πληρωμές. Με το Ripple, μπορούν να απλοποιήσουν τη διαδικασία σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, η παρακολούθηση πληρωμών, η μεταφορά δεδομένων είναι απλώς ένα κεράσι στην κορυφή.

 

5. Απαρτία

Η απαρτία είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες blockchain για την κυβέρνηση στην αγορά. Στην πραγματικότητα, ο J.P. Morgan σχεδίασε το δίκτυο για να συνδυάζεται με οποιοδήποτε είδος περιβάλλοντος θέλει. Έτσι, όταν πρόκειται για συναλλαγές υψηλής ταχύτητας ή υψηλή απόδοση, Απαρτία είναι σίγουρα ένα υπέροχο πιάσιμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο Blockchain για κυβερνητικό σχέδιο, η Απαρτία μπορεί πραγματικά να προσφέρει πολλά προσοδοφόρα χαρακτηριστικά.

 

Ποια είναι η δυνατότητα?

 • Η αρχή διαχείρισης κόμβων θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλους τους κόμβους ανάλογα. Σημαίνει ότι είναι μια επιτρεπόμενη πλατφόρμα, επομένως μόνο εξουσιοδοτημένοι κόμβοι μπορούν να εισέλθουν στο δίκτυο. Έτσι, οποιοδήποτε άτομο χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση δεν μπορεί να πάρει με κανέναν τρόπο.
 • Οι ιδιωτικές συναλλαγές είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, διότι επιτρέπει σε δύο κόμβους να πραγματοποιούν ιδιωτικές συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ιδιωτική αλυσίδα για συναλλαγές, η οποία θα είναι ορατή μόνο σε αυτούς και κανένας άλλος στην πλατφόρμα.
 • Η συμφωνία μέσω ψηφοφορίας είναι διαφορετική από άλλους αλγόριθμους συναίνεσης. Η απαρτία δεν ακολουθεί άλλες μεθόδους καθώς καταναλώνουν περισσότερο ενέργεια. Έτσι, όταν πρόκειται για ένα μεγάλο κυβερνητικό έργο, θα ήταν καλύτερο να κολλήσετε με το blockchain εξοικονόμησης ενέργειας σε κυβερνητικές πλατφόρμες.
 • Όλοι οι κόμβοι έχουν υψηλή διαθεσιμότητα. Επιπλέον, εκτελεί το ίδιο υπό πίεση όπως θα έκανε με λιγότερους κόμβους.
 • Η απόδοση της Απαρτίας είναι εκτός κόσμου. Εάν το συγκρίνετε με άλλες πλατφόρμες, είναι πολύ πιο ανώτερο. Έτσι, για οποιαδήποτε κυβερνητική διαδικασία, η πλατφόρμα ταιριάζει καλύτερα.

 

Υπάρχει κίνδυνος στο Blockchain για κυβερνητικά έργα?

Προς το παρόν, υπάρχουν τεράστια οφέλη από τη χρήση blockchain για την κυβέρνηση. Ωστόσο, με οφέλη, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι.

Πρώτα απ ‘όλα, το ζήτημα θα μπορούσε να είναι μια πιθανή εξάλειψη πολλών κυβερνητικών υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, η υιοθέτηση του blockchain για την κυβέρνηση αυξάνει την αποτελεσματικότητα – κινδύνους όπως η απώλεια πιθανών τίτλων εργασίας. Καθώς το blockchain μπορεί να εξορθολογίσει πολλές υπηρεσίες που είχαν προηγουμένως γίνει χειροκίνητα, θα μειώσει το απαιτούμενο εργατικό δυναμικό.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους. Ωστόσο, το blockchain δημιουργεί επίσης ένα διαφορετικό είδος τομέων εργασίας.

Δεύτερον, αυτό δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο αλλά κάπως ανησυχητικό. Η κυβέρνηση ασχολείται πάντα με ευαίσθητες πληροφορίες. Ναι, το blockchain για την κυβέρνηση προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές κυβερνήσεις εξακολουθούν να μην είναι σίγουρες αν είναι αρκετές ή όχι. Επίσης, οι ειδήσεις για κρυπτικές εισβολές δεν αυξάνουν την εμπιστοσύνη τους με κανέναν τρόπο.

Τέλος, στον σημερινό κόσμο, οι κυβερνήσεις έως ότου λειτουργούν σε παλαιά δίκτυα. Είναι ένα τεράστιο επίπεδο του δικτύου και η αλλαγή του πλήρους δικτύου θα ήταν ένα δύσκολο ζήτημα. Για να μην αναφέρουμε το κόστος που θα χρειαζόταν για να αλλάξουμε κάθε τομέα. Έτσι, η καλύτερη προσέγγιση θα ήταν να αλλάξουμε έναν τομέα κάθε φορά.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προκλήσεις υιοθέτησης blockchain, μπορείτε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με αυτό.

 

Κεφάλαιο-7: Συμπέρασμα

Παρόλο που οι πολιτικές ή κυβερνητικές δομές παραμένουν συγκεντρωτικές, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για την προσθήκη αποκέντρωσης στο μείγμα. Η τεχνολογία Blockchain μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό. Λόγω της έλλειψης κυβερνητικών αναποτελεσματικότητας, οι πολίτες χάνουν την πίστη τους.

Με τη σειρά του, βλάπτει τη σχέση κυβέρνησης-πολίτη. Αλλά με τη βοήθεια του blockchain για κυβερνητικό σχέδιο, η κυβέρνηση μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη εμπιστοσύνη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και άλλα οφέλη όπως η προστιθέμενη αποτελεσματικότητα, η οικονομική ανάπτυξη, η διαφάνεια θα βοηθήσουν κάθε κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε μια πιο ψηφιοποιημένη έκδοση.

Προς το παρόν, μπορούμε να υποθέσουμε μόνο τι μπορεί να κάνει το blockchain και να προσφέρουμε τις αλλαγές που έχει ήδη φέρει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορεί πραγματικά να προσφέρει αυτό που υποσχέθηκε όταν συμβαίνει προσαρμογή μεγάλης κλίμακας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me