Blockchain Academy: Ξεκινήστε με μαθήματα Blockchain!

Το Blockchain Academy είναι σίγουρα ένα κρίσιμο μέρος όταν πρόκειται να γίνει επαγγελματίας blockchain. Δεν θα βρείτε κανέναν καλύτερο τρόπο να μάθετε για την τεχνολογία blockchain χωρίς να χρησιμοποιήσετε ακαδημία blockchain για αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ή επαγγελματίες που είναι περισσότερο από ειδικευμένοι στην τεχνική προοπτική, αλλά φαίνεται ότι στερούνται πολύ στην επιχειρηματική προοπτική. Ως αποτέλεσμα, όταν πρόκειται για σύζευξη τόσο των blockchain όσο και των επιχειρηματικών επιχειρηματικών διαδικασιών, κάνουν πολλά λάθη.

Επομένως, οδηγεί σε πολλή σπατάλη πόρων και απώλειες χρόνου. Αλλά πώς μπορείτε να ξεπεράσετε αυτήν την κατάσταση?

Λοιπόν, η ακαδημία blockchain μπορεί να είναι η τέλεια λύση για αυτό. Βασικά, η εκμάθηση από την ακαδημία blockchain μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε πώς να συνδυάσετε αυτά τα δύο.

Επίσης, τα μαθήματα blockchain ακαδημίας είναι πάντα εδώ για να σας προσφέρουν το καλύτερο από την καλύτερη βάση γνώσεων και εκπαίδευση.

Έτσι, εδώ σε 101 Blockchains, προσφέρουμε την ακαδημία blockchain που αναζητάτε στο διαδίκτυο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα κορυφαία μαθήματα ακαδημίας blockchain θα σας κάνουν να καταλάβετε πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία και πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τις πραγματικές της δυνάμεις.

Επομένως, σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσουμε για όλα όσα σχετίζονται με την ακαδημία blockchain. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Contents

Τι προσφέρει η Εκπαιδευτική μας Ακαδημία Blockchain?

Λοιπόν, η εκπαίδευση της ακαδημίας blockchain προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις για εσάς. Ας δούμε τι μπορείτε να περιμένετε για να σχηματίσετε την ακαδημία blockchain.

 

 • Μια τεράστια βάση γνώσεων

Λοιπόν, η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη που αφιερώνει το χρόνο και τις προσπάθειές τους σε όλες τις δραστηριότητες της ακαδημίας μας. Καθώς έχουμε μια μεγάλη συλλογή μαθημάτων για εσάς, απλώς θυμηθείτε ότι κάθε ένα από αυτά είναι γεμάτο πληροφορίες.

Επίσης, δεν συμπεριλαμβάνουμε ποτέ καμία πληροφορία που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Μόλις είμαστε σίγουροι ότι όλες οι πληροφορίες είναι απολύτως σωστές μόνο τότε δημιουργούμε μαθήματα.


 

 • Τακτικές ενημερώσεις

Τα μαθήματα ακαδημίας Blockchain ενημερώνονται σε τακτική βάση. Επιπλέον, διασφαλίζουμε ότι όλα τα μαθήματά μας έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, η εύρεση ενημερωμένου περιεχομένου είναι σχετικά δύσκολη. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε αναδρομικές πληροφορίες, η λύση σας μπορεί ακόμη και να αποτύχει.

Γνωρίζουμε λοιπόν τη σοβαρότητα της κατάστασης και προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 • Premium υποστήριξη

Λοιπόν, δεν θα ήταν φοβερό εάν λάβατε την premium υποστήριξη για τη λήψη των μαθημάτων μας; Επομένως, για να βεβαιωθούμε ότι έχετε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί μας, αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή μας με μεγάλη προσοχή.

Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι κάθε ένας από τους μαθητές μας αξίζει την καλύτερη από την καλύτερη εμπειρία. Έτσι, η ομάδα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να εξασφαλίσει μια ευτυχισμένη εμπειρία.

 

 • Ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης

Ένα άλλο πράγμα που θα σας προσφέρει η ακαδημία είναι το περιθώριο για ευέλικτη μάθηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σταματήσετε και να ξεκινήσετε τα μαθήματα που προσφέρουμε όποτε θέλετε. Προφανώς, προσφέρουμε μια δομημένη φάση για κάθε μάθημα.

Αλλά θα έχετε το απόλυτο πάνω χέρι. Επίσης, μπορείτε να επαναλάβετε το μάθημα ξανά χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

 

 • Απλή δομή μαθήματος

Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε εντελώς νέοι στο θέμα. Επομένως, είναι απαραίτητο να λάβετε μια απλοποιημένη μορφή πληροφοριών που μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε, όλα τα μαθήματά μας συνοδεύονται από μια απλή δομή μαθήματος που είναι εξαιρετικά κατανοητή.

Επομένως, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain.

 

 • Αποκλειστικά υλικά μπόνους

Προσφέρουμε πάντα υλικό μπόνους με όλους τους μαθητές μας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε συνεντεύξεις ή επαγγελματικές συμβουλές από κορυφαίους καινοτόμους blockchain.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε εβδομαδιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υπολογιστικά φύλλα προπόνησης, οδηγίες και ούτω καθεξής.

Μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό?

 

Πώς να επιλέξετε το τέλειο μάθημα Blockchain από τη συλλογή μας?

Τα μαθήματα blockchain ακαδημίας θα σας προσφέρουν την τέλεια λύση και τον τέλειο τρόπο για να δείξετε τις δεξιότητές σας σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Βασικά, η χρήση των μαθημάτων μας θα σας βοηθήσει να αποδείξετε ότι μπορείτε πραγματικά να εργαστείτε στην τεχνολογία ή τουλάχιστον να έχετε τη βάση γνώσεων για να βρείτε την τέλεια στρατηγική.

Θα μάθετε επίσης για διαφορετικές αρχιτεκτονικές blockchain, περιπτώσεις χρήσης, πλατφόρμες και ούτω καθεξής. Πιο συγκεκριμένα, η καλύτερη πορεία δράσης για εσάς είναι να αποφύγετε όλα τα δωρεάν μαθήματα που βρίσκετε τυχαία στο Διαδίκτυο.

Εν πάση περιπτώσει, πώς μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε ένα μάθημα blockchain για τις ανάγκες σας; Θα σας προτείνουμε να ελέγξετε κάθε ένα από τα μαθήματά μας και στη συνέχεια να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έτσι, κάντε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις για να εντοπίσετε την τέλεια –

 • Σε τι είδους βιομηχανία εργάζομαι?
 • Είμαι σε διοικητική ή συμβουλευτική θέση ή σε θέση προγραμματιστή?
 • Χρειάζομαι πιστοποιητικό ή όχι?
 • Εάν χρειάζομαι μια πιστοποίηση, τότε ποιο μάθημα συμβαδίζει με την επιλογή της καριέρας μου?
 • Θα αναπτύξω την πλατφόρμα; Εάν ναι, έχω τα εργαλεία για να το κάνω αυτό?

Η εκμάθηση από την ακαδημία blockchain είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τις επιλογές καριέρας σας. Επίσης, καθώς είμαστε υπερήφανοι για τα μαθήματα blockchain, ακόμη και μη τεχνικά άτομα μπορούν εύκολα να μάθουν για την τεχνολογία χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Αλλά αν δεν είστε ακόμα σίγουροι τι να επιλέξετε, μπορείτε να δείτε τα δωρεάν μαθήματα ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας για σωστή καθοδήγηση. Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε αμέσως την εκπαίδευσή σας στην ακαδημία blockchain.

 

Γιατί είναι σημαντικά τα μαθήματά μας στο Blockchain Academy?

Λοιπόν, δεν είναι σαν να καυχιόμαστε για την εκπαίδευσή μας στην ακαδημία blockchain χωρίς καμία κατάλληλη αιτία. Αλλά πρέπει να πούμε, έχουμε την καλύτερη συλλογή μαθημάτων blockchain στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Επομένως, τα μαθήματα στην ακαδημία blockchain διαφέρουν πολύ από όλα τα άλλα μαθήματα στην αγορά. Αλλά πώς το ξεχωρίζεις όταν οι άλλοι είναι πολύ πίσω?

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα στοιχεία στα μαθήματά μας που το καθιστούν τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ας δούμε λοιπόν πώς είμαστε διαφορετικοί.

Πρώτα απ ‘όλα, άλλα μαθήματα blockchain στην αγορά τείνουν να επικεντρώνονται αποκλειστικά στο τεχνολογικό μέρος αυτής της νέας επανάστασης. Επομένως, δεν σας λένε ποτέ πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Γνωρίζουμε ότι η δημιουργία αυτού του τύπου τεχνολογίας είναι κυρίως να βοηθήσει στην προώθηση των επιχειρηματικών μας τρόπων ή της ημέρας στον τρόπο ζωής. Αλλά δεν ξέρετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία στις επιχειρήσεις, το σημείο είναι να το χρησιμοποιήσετε?

Έτσι, σχεδιάζουμε όλα τα μαθήματά μας στο μυαλό ότι πρέπει να συντονιστεί και με τις βιομηχανίες των επιχειρήσεων. Έτσι, όλα τα μαθήματα είναι εξοπλισμένα με δύο επιχειρήσεις με τεχνολογία και σας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό.

Έτσι, η εκμάθηση από την ακαδημία blockchain θα διασφαλίσει ότι έχετε αυτήν τη γνώση για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε σενάριο ή κατάσταση που η εταιρεία σας σας ρίχνει.

Γνωρίζετε ότι τώρα οι εταιρείες αγωνίζονται μαζικά για να βρουν έναν τέλειο υποψήφιο που μπορεί να κατανοήσει τόσο την τεχνολογία όσο και τις επιχειρηματικές διαδικασίες; Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για μια ζωή που πρέπει να λάβετε και να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε μια μεγάλη εταιρεία.

 

Επί πλέον?

Δεύτερον, όλα τα μαθήματά μας στην ακαδημία έχουν σχεδιαστεί με απλό αλλά ενημερωτικό τρόπο που χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να τα καταλάβουμε.

Επίσης, μην νομίζετε ότι όλα τα μαθήματα και η εκπαίδευσή μας είναι μόνο για τους υπαλλήλους. Οποιοσδήποτε εργοδότης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μαθήματά μας για να επεκτείνει τη βάση γνώσεων του στο θέμα επίσης. Στην πραγματικότητα, εάν είστε μόνο αρχάριος σε αυτήν την τεχνολογία, τότε τα μαθήματά μας μπορούν να σας βοηθήσουν επίσης.

Εν πάση περιπτώσει, το blockchain διαταράσσει και πρόκειται να διαταράξει πολλές βιομηχανίες στο μέλλον. Έτσι, είναι καλύτερο να προετοιμαστείτε για το αναπόφευκτο νωρίτερα παρά αργότερα.

Και γι ‘αυτό η ακαδημία μας είναι πολύ σημαντική για εσάς. Όπως μπορείτε να δείτε, θα λάβετε μόνο την πριμοδότηση εμπειρία από εμάς, οπότε γιατί να μην το ελέγξετε?

 

Πόσος χρόνος πρέπει να επενδύσετε για να γίνετε πιστοποιημένοι επαγγελματίες 101Blockchains?

Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες ερωτήσεις που ρωτάμε για την ακαδημία μας. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχετε μια πολυάσχολη ζωή και να μην έχετε το χρόνο να επενδύσετε σε μια μακρά πορεία. Επομένως, δημιουργήσαμε όλη την εκπαίδευση της ακαδημίας blockchain με τρόπο που θα σας πάρει μόνο περίπου 16 ώρες το πολύ.

Ωστόσο, καθώς χωρίσαμε τα μαθήματα σε διάφορα μέρη, θα χρειαστείτε έως και 4 εβδομάδες για να μάθετε. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να διακόψετε το μάθημα ανά πάσα στιγμή.

Στην πραγματικότητα, το σύνθημά μας είναι ότι πρέπει σίγουρα να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό. Έτσι, η εκμάθηση από την ακαδημία blockchain εξαρτάται μόνο από εσάς. Κανείς δεν θα σας αναγκάσει να ολοκληρώσετε τα μαθήματα πιο γρήγορα ή πιο αργά από ό, τι θέλετε.

Τέλος πάντων, τα μικρότερα μαθήματά μας μπορεί να διαρκέσουν περίπου 75 λεπτά. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση του μαθήματος όταν έχετε καθόλου πολυάσχολη καριέρα.

Στην πραγματικότητα, εξαρτάται από εσάς!

 

Ποια είναι η πραγματική διαδικασία?

Η ακαδημία blockchain προσφέρει έναν απλό τρόπο για να μπείτε στο βασίλειο αυτής της τεχνολογίας. Αλλά απλώς θυμηθείτε ότι όλοι οι κανόνες δεν είναι καθορισμένοι. Μπορείτε πάντα να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.

 

 • Ξεκινήστε με την εγγραφή σε ένα από τα μαθήματα blockchain στην ακαδημία μας. Αυτά τα μαθήματα σίγουρα θα διευρύνουν το μυαλό σας και θα διασφαλίσουν ότι έχετε τις κατάλληλες πληροφορίες.
 • Φροντίστε να κατανοήσετε πλήρως και να μελετήσετε το υλικό που σας προσφέρουν τα μαθήματα. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.
 • Μπορείτε να δείτε τα ενημερωτικά άρθρα μας στην ενότητα ιστολογίου για να λάβετε περισσότερες προοπτικές και για το οικοσύστημα του blockchain.
 • Χρησιμοποιείτε πάντα τα ηλεκτρονικά φύλλα καθοδήγησης και κατάρτισης εβδομαδιαίως για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.
 • Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής του μαθήματος θα σας προσφέρει εργασίες και υλικό μελέτης. Επομένως, φροντίζει να τα μελετήσετε ανάλογα για μια καλύτερη αξιολόγηση αργότερα.
 • Πάντα πάρτε το χρόνο σας, μην βιαστείτε στα διαδικτυακά μαθήματα.
 • Θα έχετε πρόσβαση στο φόρουμ μας όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους μαθητές. Έτσι, μπορείτε πάντα να ζητήσετε βοήθεια σχετικά με το υλικό της μελέτης σας.

 

Συλλογή μαθημάτων Blockchain στην Ακαδημία μας

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα blockchain που θα σας προσφέρουν μεγάλη αξία και πιστοποίηση. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Μελετήστε για την τεχνολογία blockchain και επηρεάζει το συνολικό επιχειρηματικό οικοσύστημα.
 • Μάθετε για την ευρύτερη ανάλυση του κόσμου του blockchain.
 • Μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε στρατηγικά την τεχνολογία.
 • Κατανοήστε τη διαδικασία μετασχηματισμού με τη βοήθεια ενημερωμένων εργαλείων.

 

Τι ενότητες έχει?

M-1: Βασικά στοιχεία τεχνολογίας Blockchain

 • Βασικές αρχές του blockchain
 • Πώς δημιουργούνται μπλοκ
 • Έξυπνη σύμβαση
 • Ιδιωτικοί και δημόσιοι αποκλεισμοί
 • Μηχανισμοί συναίνεσης

 

M-2: Μια βαθύτερη κατανόηση των Enterprise Blockchain Platforms

 • Κόρντα
 • Αιθέριο
 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας

 

M-3: Blockchain In Trade Finance

 • Βασικές αρχές του κυματισμού
 • Κρυπτονομίσματα και κρυπτονομίσματα
 • Αναλύσεις Blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση

 

M-4: Εφαρμογές Blockchain σε μεγάλες βιομηχανίες

 • Blockchain επιχειρήσεις μετασχηματισμού
 • Βασικές αρχές διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού με βάση το Blockchain
 • Περίπτωση χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain σε πραγματικό κόσμο

 

M-5: Θήκες χρήσης Blockchain

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain σε διαφορετικούς τομείς

 

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα για το blockchain που θα σας προσφέρει ένα μείγμα αξίας με συγκεκριμένες προοπτικές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το blockchain στα επιχειρηματικά μοντέλα.
 • Λάβετε μέρος στην εκπαίδευση για επιχειρηματικές ευκαιρίες που εστιάζονται στο blockchain.
 • Μάθετε για τις εξειδικευμένες δεξιότητες blockchain στην πτυχή της αλυσίδας εφοδιασμού.

 

Τι ενότητες έχει?

M-1: Βασικές αρχές της Διαδικασίας Διαχείρισης Αλυσίδας Εφοδιασμού

 • Εξήγησε η διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Διευθυντής εφοδιαστικής αλυσίδας πιθανοί ρόλοι σε μια εταιρεία και μεγάλες ευθύνες

 

M-2: Διαμόρφωση τιμής σε SCM

 • Εκτίμηση της επιχειρηματικής αξίας με το κεφάλαιο κίνησης
 • Μοντέλο οικονομικής προστιθέμενης αξίας (EVA) για αξιολόγηση διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Διαδικασία εφοδιαστικής αλυσίδας και σχέση κεφαλαίου κίνησης

 

M-3: Παραδείγματα αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain σε πραγματικό κόσμο και περιπτώσεις χρήσης

 • Αντίκτυπος του blockchain στις ροές επεξεργασίας της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Συστήματα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain

 

M-4: Ανάπτυξη ενός καινοτόμου έργου εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Η συνολική διαδικασία ανάπτυξης μιας μεθόδου βήμα προς βήμα λύσης

 

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα για το blockchain που θα σας προσφέρει μια εικόνα για τον κόσμο του χρηματοοικονομικού εμπορίου και του blockchain. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Αξιολογήστε τον τρόπο με τον οποίο το blockchain αλλάζει τον τομέα της εμπορικής χρηματοδότησης και τα παλαιά επιχειρηματικά μοντέλα.
 • Μάθετε για το είδος των εταιρικών εταιρειών που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία αυτή τη στιγμή.
 • Μάθετε σχετικά με τις περιπτώσεις χρήσης με βάση το blockchain για να επιλέξετε τις καλύτερες για την εταιρεία σας.
 • Δείτε την εκπαίδευση σε πλατφόρμες blockchain που μπορούν να βελτιώσουν τις εμπορικές δραστηριότητες.

 

Τι ενότητες έχει?

M-1: Διαδικασία εργασίας της βιομηχανίας χρηματοδότησης εμπορίου

 • Βασικά στοιχεία της χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Προβλήματα των βιομηχανιών χρηματοδότησης του εμπορίου

 

M-2: Ρόλος Blockchains στη Διαδικασία Ανάπτυξης Χρηματοοικονομικών Εμπορίου

 • Επισκόπηση πρωτοβουλιών, παραδειγμάτων και μοντέλων που βασίζονται σε blockchain
 • Εμπορική χρηματοδότηση με οφέλη blockchain
 • Πώς οι διαφορετικές λύσεις blockchain για τη χρηματοδότηση του εμπορίου αλλάζουν τον κλάδο?

 

M-3: Βασικά μέρη του Blockchain For Trade Finance

 • Επιστολή πίστωσης (LC)
 • Bill of Lading (BoL)
 • Διασυνοριακές πληρωμές

 

M-4: Διάφορες Εφαρμογές Trade Finance που λειτουργούν με Blockchain

 • Επισκόπηση του Marco Polo
 • Επισκόπηση του περιγράμματος
 • Επισκόπηση του TradeLens
 • Επισκόπηση του We. Εμπορικές συναλλαγές

 

M-5: Εξελίξεις σε εταιρείες χρηματοδότησης εμπορίου με βάση το Blockchain

 • TradeTrust
 • Πρωτοβουλία Ψηφιακών Προτύπων

 

Βασικές αρχές Enterprise Blockchains

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα για το blockchain που θα σας προσφέρει μια δωρεάν ανάλυση για το πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Μελετήστε για το οικοσύστημα blockchain και πώς επηρεάζει τους άλλους.
 • Μάθετε για διάφορους βασικούς όρους όπως συναίνεση, κόμβους κ.λπ..
 • Λάβετε εκπαίδευση για το blockchain και τον ρόλο της στους κορυφαίους τομείς.

 

Τι ενότητες έχει?

M-1: Βασικές αρχές της τεχνολογίας Blockchain

 • Μια ευρύτερη εξήγηση του τι είναι το blockchain
 • Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία?

 

M-2: Κατανόηση των διαφορετικών όρων Blockchain

 • Διπλή δαπάνη
 • Επικυρωτές
 • Επιτρεπόμενο blockchain
 • Πρωτόκολλα συναίνεσης

 

M-3: Έξυπνα βασικά συμβόλαια

 • Πώς λειτουργούν τα έξυπνα συμβόλαια?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των έξυπνων συμβάσεων?

 

M-4: Blockchain που μεταμορφώνει τον κόσμο

 • Διαφορετικοί κλάδοι blockchain που μεταμορφώνουν τις βιομηχανίες
 • Κορυφαίες βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain

 

Εισαγωγή στο Enterprise Blockchain

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα για το blockchain που θα σας προσφέρει μια δωρεάν ανάλυση για το πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Μάθετε για τα βασικά της τεχνολογίας blockchain.
 • Μάθετε για σημαντικά τμήματα blockchain.
 • Κατανοήστε πώς γίνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

 

Τι ενότητες έχει?

M-1: Βασικές αρχές της τεχνολογίας Blockchain

 • Μια ευρύτερη εξήγηση του τι είναι το blockchain
 • Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία?
 • Ιστορία του blockchain
 • Σύγκριση διαφορετικών τύπων δικτύου
 • Σύγκριση δημόσιου και ιδιωτικού blockchain
 • Κορυφαία οφέλη του blockchain

 

M-2: Κατανόηση των διαφορετικών όρων Blockchain

 • Διπλή δαπάνη
 • Επικυρωτές
 • Επιτρεπόμενο blockchain
 • Πρωτόκολλα συναίνεσης
 • Κόμβοι

 

M-3: Έξυπνα βασικά συμβόλαια

 • Πώς λειτουργούν τα έξυπνα συμβόλαια?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των έξυπνων συμβάσεων?
 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα των έξυπνων συμβάσεων?
 • Έξυπνες περιπτώσεις χρήσης συμβολαίου

 

M-4: Blockchain που μεταμορφώνει τον κόσμο

 • Διαφορετικοί κλάδοι blockchain που μεταμορφώνουν τις βιομηχανίες
 • Κορυφαίες βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain
 • Χρησιμοποιήστε την ανατομή περίπτωσης της IBM Food Trust

 

M-5: Πώς το Blockchain μπορεί να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα δίκαιο σύστημα

 • Τα οφέλη του Web 3.0
 • Ιστορικό ιστού
 • Επισκόπηση ενός ομοσπονδιακού blockchain
 • Ομόσπονδες περιβάλλον και περιπτώσεις κορυφαίας χρήσης
 • Σύγκριση αποκεντρωμένου και κεντρικού διαδικτύου

 

Πρότυπα Enterprise Blockchains

Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα για το blockchain που θα σας προσφέρει πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ταχύτερη εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain. Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα –

 • Εργαστείτε για λύσεις blockchain που εστιάζονται στην επιχείρηση.
 • Βεβαιωθείτε ότι το έργο σας είναι έτοιμο για την επίσημη έναρξη.
 • Δημιουργήστε μια υπέροχη παρουσίαση για τους επενδυτές σας.

 

Τι πρότυπα διαθέτει?

 • Χρειάζεστε ένα blockchain? – Είναι ένα εργαλείο λήψης αποφάσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε εάν θα χρησιμοποιήσετε blockchain ή όχι.
 • Ετοιμότητα έργου Blockchain – Είναι ένα εργαλείο ελέγχου που θα σας πει πότε το έργο σας είναι έτοιμο με βάση τις εισόδους σας.
 • Παρουσίαση ενός Έργου Blockchain για Επιχειρήσεις – Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συναρπαστική παρουσίαση για το έργο blockchain σας.
 • Χαρτογράφηση αλυσίδας εφοδιαστικής επιχείρησης έναντι. Επιχείρηση Blockchain – Θα χαρτογραφήσει και τα δύο με βάση την κατάσταση της εταιρείας σας και θα σας ενημερώσει πού θέλετε να χρησιμοποιήσετε το blockchain.

 

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα Blockchain?

Η ακαδημία blockchain έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κατάλληλη εκπαίδευση blockchain σε επιχειρηματικούς ηγέτες, εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, στελέχη, στελέχη κ.λπ..

Αν είστε –

 • Επιχειρηματικοί αναλυτές
 • Ειδικοί μάρκετινγκ
 • Διαχειριστές καινοτομίας
 • Επαγγελματίες του κλάδου
 • Προγραμματιστές λογισμικού
 • Επιχειρηματίες
 • Ηγέτες επιχειρήσεων
 • Επαγγελματίες Πληροφορικής
 • Σύμβουλοι
 • Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις
 • Μηχανικοί λογισμικού
 • Διαχειριστές προγραμμάτων και προϊόντων

Τότε πρέπει σίγουρα να δείτε την ακαδημία μας. Επίσης, εάν είστε ένας αρχάριος σε αυτήν την θέση, τότε πρέπει να δείτε τα μαθήματά μας, γιατί αυτά θα βοηθήσουν και στην καριέρα σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό και εγγραφείτε σε αυτό όποτε μπορείτε.

 

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το Blockchain Academy

FAQ-1: Το 101Blcokchains Academy προσφέρει οποιεσδήποτε πιστοποιήσεις?

Ναι, υπάρχουν μαθήματα πιστοποίησης στην ακαδημία μας που θα προσφέρουν εκπαίδευση στο blockchain. Χωρίς πιστοποίηση, είναι αρκετά δύσκολο να δείξετε τις πραγματικές σας δεξιότητες στις εταιρικές εταιρείες. Επομένως, μια απόδειξη ότι μπορείτε να εργαστείτε σε ένα έργο blockchain μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της καριέρας σας.

Για να μην αναφέρουμε εάν βρίσκεστε ήδη σε επιχειρηματικό περιβάλλον, τότε η χρήση του blockchain για να βελτιώσετε τους τρόπους των επιχειρηματικών μοντέλων θα σας βοηθήσει επίσης.

 

FAQ-2: Μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπαιδευτές ή την ομάδα?

Φυσικά! Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει σε κάθε είδους ερώτηση που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για το blockchain. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι μόλις τελειώσετε το μάθημα, μπορεί να έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με ορισμένα μέρη. Είναι φυσικό.

Ως εκ τούτου, θα διασφαλίζουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εσάς με την ομάδα μας. Δεν είστε βέβαιοι πώς να προσεγγίσετε τα μαθήματα blockchain Academy; Γιατί δεν ρωτάτε την ομάδα μας τώρα?

 

Συχνές ερωτήσεις-3: Πόσο ειδικευμένοι είναι οι εκπαιδευτές του μαθήματος στην Ακαδημία σας?

Η εκπαίδευση σχετικά με την τεχνολογία blockchain πρέπει να προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να σας διδάξει ή ακόμα και να προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα βασισμένα σε τυχαία έρευνα στο Διαδίκτυο.

Γι ‘αυτό όλοι οι εκπαιδευτές μας προέρχονται από εταιρείες υψηλού επιπέδου με πτυχία για να κατανοήσουν καλύτερα την τεχνολογία. Επίσης, καθώς έχουν συμμετάσχει ενεργά ή ακόμα και εργάζονται στην ανάπτυξη λύσεων blockchain, μπορούν να σας διδάξουν με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επομένως, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προσόντα των εκπαιδευτών μας.

 

Συχνές ερωτήσεις-4: Οι τύποι σας έχουν ειδικές προσφορές στην Ακαδημία?

Ναι, υπάρχει πάντα κάποιο είδος ειδικής προσφοράς στην ακαδημία. Τις περισσότερες φορές, προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση στις τιμές των μαθημάτων. Αλλά ποικίλλει από καιρό σε καιρό και από εποχή σε εποχή.

Επομένως, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά θέλετε να μάθετε για αυτό, απλώς εγγραφείτε μαζί μας πρώτα. Θα σας στέλνουμε πάντα email όταν έχουμε μια προσφορά έκπτωσης σε ορισμένα μαθήματα. Έτσι, φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι και να μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε για το blockchain.

 

Ξεκινήστε το Blockchain Journey σας με το Blockchain Academy τώρα!

Η εκμάθηση από την ακαδημία blockchain μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε προς το παρόν. Στην πραγματικότητα, η εταιρική μας ακαδημία blockchain δεν είναι ακριβό μέσο για να μάθουμε για την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι μαθαίνετε για την τεχνολογία με προσιτό τρόπο.

Όπως γνωρίζετε ήδη, το blockchain είναι εδώ για να μείνει. Έτσι, η καλύτερη πορεία δράσης για εσάς είναι να μείνετε στην κορυφή. Στην πραγματικότητα, όταν θα καταστρέψει εντελώς τη βιομηχανία για πάντα, θα είναι πιο δύσκολο να συμβαδίσετε με τους ανταγωνιστές.

Επίσης, να θυμάστε πάντα να αποφεύγετε τυχόν δωρεάν εισπράξεις από το διαδίκτυο, καθώς τείνουν να έχουν παραπληροφόρηση.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Δείτε την ακαδημία μας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map