Blockchain Consulting Ecosystem: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πολλοί οργανισμοί αναζητούν σήμερα συμβουλευτική υπηρεσία blockchain, η οποία θα τους βοηθήσει σε ολόκληρο τον κύκλο υιοθέτησης blockchain. Ωστόσο, λόγω της χαμηλής ωριμότητας της τεχνολογίας και του πολύ ασαφούς ROI των επιχειρήσεων, οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες περιστρέφονται γύρω από την απόδειξη της έννοιας και των στρατηγικών συμβουλών.

Οι πάροχοι συμβούλων Blockchain βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία δημιουργίας της τέλειας στρατηγικής για πλήρη ζωή του έργου. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσετε να λάβετε βοήθεια από τους καλύτερους από τους καλύτερους παρόχους. Επειδή πολλοί δεν έχουν την ακεραιότητα να αντιμετωπίζουν ζητήματα, διαδικασίες ή λειτουργικές πτυχές για αυτού του είδους τις αναπτύξεις.

Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν και οι έμπειροι πάροχοι συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain και αναπτύσσονται ραγδαία. Επιπλέον, σε πολλούς από αυτούς, ειδικοί εξειδικευμένοι blockchain συνεργάστηκαν για να τους βοηθήσουν. Επομένως, σήμερα, θα μιλήσουμε όλα για την συμβουλευτική υπηρεσία blockchain και διάφορες εταιρείες που τις προσφέρουν.

Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Contents

Κεφάλαιο-1: Ποιο είναι το τρέχον σενάριο της αγοράς?

Το ενδιαφέρον για την τεχνολογία blockchain αυξήθηκε ραγδαία κατά τη διάρκεια δύο ετών. Όχι μόνο το blockchain αλλά και η ζήτηση για κατανεμημένες τεχνολογίες καθολικών αυξάνεται επίσης. Επιπλέον, το blockchain, μαζί με άλλες αποκεντρωμένες τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να μετασχηματίσουν εντελώς πολλές βιομηχανίες.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποφέρει έσοδα σε δισεκατομμύρια δολάρια και να εξοικονομήσει χρήματα στο τέλος. Επίσης, η δημιουργία εμπιστοσύνης σε όλο το σύνθετο επιχειρηματικό οικοσύστημα είναι ένα άλλο από τα προνόμια του.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Gartner προβλέπει ότι έως το 2030, η βιομηχανία θα αξίζει 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι, η απόκτηση θέσης σε αυτήν την τεράστια αγορά είναι μια άλλη σημαντική προτεραιότητα πολλών επιχειρήσεων.

Με το blockchain να δείχνει όλα αυτά τα δυναμικά, πολλές επιχειρήσεις σε διαφορετικούς κλάδους αρχίζουν αργά να πειραματίζονται για την επιχείρησή τους. Πρέπει να διερευνήσουμε εάν η τεχνολογία είναι κατάλληλη για την επιχείρησή τους ή όχι.

Επιπλέον, για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να βοηθήσει, το χρησιμοποιούν για περιπτώσεις χρήσης δείγματος.

Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη έλλειψη ειδικευμένων ατόμων που μπορούν να κατανοήσουν τόσο την βασική τεχνολογία όσο και να βοηθήσουν στον πιθανό σχεδιασμό επιχειρηματικής στρατηγικής. Καθώς είναι αρκετά σπάνια, τα λίγα που είναι διαθέσιμα είναι αρκετά ακριβά, αρχικά.

Έτσι, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών, μια άλλη επιχείρηση αρχίζει να αναπτύσσεται γρήγορα – η συμβουλευτική υπηρεσία Blockchain. Εδώ, οι μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων εκπαιδεύουν εκτεταμένες ομάδες συμβούλων για να βεβαιωθούν ότι μπορούν να βοηθήσουν και άλλες εταιρείες.


Επιπλέον, ένας μικρός ειδικός στο blockchain με τεχνικές γνώσεις αναζητά επίσης μια ευκαιρία στη νέα αγορά.

Τι υπάρχει σε εσάς?

Καθώς τώρα υπάρχουν τεράστια πάρτι που προσφέρουν όλες αυτές τις υπηρεσίες, είναι καλύτερο να καταλάβετε πλήρως ποιες είναι οι προσφορές και οι απαιτήσεις για αυτές τις συνεδρίες συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain.

Έτσι, θα σας βοηθήσουμε με την εικόνα μας σχετικά με την αγορά και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την πιθανή σας τακτοποίηση ως πάροχος συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain.

Επιπλέον, θα εξετάσουμε επίσης την πιθανή και καλή πηγή συμβουλευτικής υπηρεσίας blockchain – εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν συμβουλές POC και στρατηγικές blockchain.

Μην ανησυχείτε. θα μιλήσουμε μόνο για την αγορά από την άποψη των επιχειρήσεων παροχής συμβουλών. Έτσι, όλες οι πληροφορίες θα βασίζονται σε πελάτες που θέλουν να ιδεολογήσουν, να αξιολογήσουν και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Τι επιχειρήσεις πρέπει να αναζητήσουν από τις εταιρείες συμβούλων Blockchain?

Χρησιμοποιήστε τις επιλογές συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain για να εξερευνήσετε τις περιπτώσεις χρήσης του blockchain και να δημιουργήσετε τις δεξιότητες όπου χρειάζεται. Επιπλέον, πρέπει να περιορίσετε τον κίνδυνο διασφαλίζοντας ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν για το πιθανό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, πρώτα, κάντε τη δέσμευση μικρή, όπως διατηρήστε την στο POC. Επίσης, προσπαθήστε να περιορίσετε όλες τις σχετικές δαπάνες και πόρους.

Πρακτικά υπάρχουν πέντε τύποι υποστήριξης από παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain. Έτσι, προσπαθήστε να ζητήσετε την υποστήριξη που πραγματικά χρειάζεται η επιχείρησή σας. Αλλά πως?

Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ειδικό συμβούλων blockchain για να αποκτήσετε εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητες, προκλήσεις εφαρμογής, δυνατότητες και επιχειρηματικό αντίκτυπο από παρόχους τεχνολογικών υπηρεσιών, καθώς και συμβουλές στρατηγικής και κινδύνου από εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων.

Τέλος, φροντίστε να αναλάβετε όλη την πρωτοβουλία blockchain μία κάθε φορά. Εδώ, στάδια όπως το εκτελεστικό buy-in, το ίδρυμα γνώσης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η πιλοτική εφαρμογή του έργου είναι ζωτικής σημασίας.

Επιπλέον, να θυμάστε πάντα ότι όλοι οι πόροι είναι λιγοστοί, οπότε φροντίστε να τους χρησιμοποιήσετε τέλεια για να πάρετε την κατάλληλη αξία.

Κεφάλαιο-2: Στοιχεία αγοράς συμβούλων Blockchain

Οι περισσότεροι από τους οργανισμούς αγορών βρίσκονται ακόμη στην αρχική φάση του πειραματισμού. Είναι κυρίως στη χρήση πιθανών φάσεων περιπτώσεων χρήσης. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες συμβούλου ανάπτυξης blockchain παρέχουν κυρίως βοήθεια στις πρώτες φάσεις του έργου.

Επιπλέον, η ανάλυση στρατηγικής, η διερεύνηση περιπτώσεων χρήσης και η δημιουργία νέων τύπων απόδειξης έννοιας τυχαίνει να είναι οι ισχυροί τομείς των υπηρεσιών συμβούλων blockchain.

Αλλά γιατί είναι αυτό; Λοιπόν, επειδή στις πρώτες φάσεις δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πρόκληση όσο τα τελικά στάδια.

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν ορισμένα σταθερά στοιχεία στην αγορά συμβούλων ανάπτυξης blockchain. Ας δούμε τι είναι, εμείς?

 • Η πραγματική αγορά –

Η βασική αγορά των συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain περιλαμβάνει τεχνολογία και συμβουλευτικές υπηρεσίες κοντά στην ιδεολογία, την αξιολόγηση, την εξερεύνηση και τη στρατηγική των διαφορετικών επιχειρηματικών μοντέλων. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες στοχεύουν να δουν πώς το blockchain μπορεί να αυξήσει περισσότερα έσοδα ή να ανοίξει μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία. Μερικές φορές συμβουλεύονται επίσης για το πώς η επιχείρηση μπορεί να βελτιώσει τις διαδικασίες της.

 • Συνηθισμένοι αγοραστές –

Με τις νέες αγορές, έρχονται διαφορετικά είδη πελατών. Σε αυτήν την περίπτωση, περιλαμβάνουν κυρίως ηγέτες πληροφορικής, στελέχη επιχειρήσεων, διαχειριστές προμηθευτών ή προμηθευτών, ψηφιακούς καινοτόμους, καινοτόμους διεργασιών, CEOs, CxOs και πολλά άλλα.

 • Επιχειρηματικά αποτελέσματα –

Αυτό το στοιχείο είναι ως επί το πλείστον τα επιθυμητά επιχειρηματικά αποτελέσματα που θέλουν οι κοινοί αγοραστές. Επιπλέον, περιλαμβάνουν νέες υπηρεσίες ή προϊόντα, ενοχλητικά επιχειρηματικά μοντέλα, μείωση κόστους, αύξηση εσόδων, ισχυρή αξία επωνυμίας και πολλά άλλα.

 • Πραγματικά παραδοτέα –

Εξαρτάται από τη φύση των συμβουλευτικών εταιρειών blockchain. Ωστόσο, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν μελλοντική στρατηγική, ανάλυση κενών, αρχιτεκτονική, απόδειξη μικρής κλίμακας έννοιας, χάρτες πορείας για τις υλοποιήσεις και πολλά άλλα.

Πώς οι αγοραστές διαμορφώνουν τις απαιτήσεις τους

Οι περισσότεροι αγοραστές έχουν κάποιες απαιτήσεις. Συνήθως, χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές ή διαδικασία ιδεολογίας για να καταλάβουν τις απαιτήσεις τους. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις απαιτούν κυρίως τα περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά από τους παρόχους συμβούλων ανάπτυξης blockchain –

 • Δυνατότητα υποστήριξης της αναγνώρισης διαφορετικών ευκαιριών blockchain.
 • Δημιουργία επιχειρηματικών υποθέσεων για λογαριασμό των αγοραστών ή με τον αγοραστή.
 • Έχετε ένα καλό ιστορικό με αποδεδειγμένη απόδειξη blockchain από ιδέες έννοιας ή οποιοδήποτε είδος έργων blockchain που μπορούν να βοηθήσουν τον αγοραστή να συγκρίνει τις απαιτήσεις του.
 • Έχετε οποιοδήποτε είδος συνεργασίας ή ακόμη και συμμετάσχετε σε μια κοινοπραξία όπου η κύρια εστίαση είναι η ανάπτυξη λύσεων blockchain.
 • Δυνατότητα ανάπτυξης χρηστών και σαφών επιχειρηματικών οδικών χαρτών και πλαισίων που συνδέουν την τεχνολογία blockchain με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και στόχους.
 • Έχετε ευρεία ισχύ σε διάφορους τομείς, όπως ανάλυση επιχειρηματικών μοντέλων, κρυπτογραφία, κατανεμημένος υπολογιστής, οικονομικά συμπεριφοράς και θεωρία παιχνιδιών.
 • Πλήρης κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης του αγοραστή και πώς η λύση blockchain μπορεί πραγματικά να προωθήσει τα οφέλη.

Πώς παραδίδουν πραγματικά οι πάροχοι?

Συνήθως, οι εταιρείες συμβούλων blockchain λαμβάνουν κυρίως την πληρωμή σύμφωνα με το έργο με βάση το χρόνο και το υλικό που απαιτείται. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα υλικά θα χρειαστούν οι αγοραστές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πληρωμή.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορείτε πραγματικά να περιμένετε σταθερή τιμολόγηση καθώς κάθε ζήτηση εταιρείας διαφέρει μεταξύ τους.

Επιπλέον, το απαραίτητο υλικό μπορεί να περιλαμβάνει ενοποίηση, επιχειρηματικές υποθέσεις, χάρτη πορείας, στρατηγική, ιδεολογία, δημιουργία POC και πολλά άλλα. Άλλες υπηρεσίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κάποιο είδος κοινής συνεργασίας με νεοσύστατες εταιρείες, προμηθευτές ή παρόχους IOT.

Συνήθως, αυτές οι εταιρείες συμβούλων blockchain προσφέρουν τις συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain σε δύο κατηγορίες. Πρώτον, προσφέρουν μια διαδικασία ιδεασμού για την ανάπτυξη λύσης blockchain και δεύτερον, προσφέρουν την κατανόηση μιας ή περισσότερων τεχνολογιών μαζί με άλλες εξηγήσεις επιχειρηματικών μοντέλων.

Έτσι, εάν θέλετε μόνο μια καλύτερη κατανόηση διαφορετικών μοντέλων μοντέλων σε συνδυασμό με επιχειρηματικές εμπειρίες, τότε μπορείτε να πάρετε τον δεύτερο τύπο συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain. Στην πραγματικότητα, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain δεν σημαίνει μόνο ότι είστε υποχρεωμένοι να λάβετε το POC ή οδικό χάρτη για την επιχείρησή σας.

Ακόμη και για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή για καλύτερη κατανόηση, μπορείτε να αναζητήσετε συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain.

Συνήθως, το POC που αναπτύσσεται κάτω από αυτές τις εταιρείες συμβούλων blockchain είναι μικρής κλίμακας. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθούσε να αποδείξει θεωρητικά την επιχειρηματική και τεχνική βιωσιμότητα οποιουδήποτε είδους υποθέσεων χρήσης blockchain που θέλετε.

Ωστόσο, πολλοί το παίρνουν και στο πρωτότυπο. Αλλά μόνο μετά το POC ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Κεφάλαιο-3: Το Bloom Consulting Bloom: Τι πρέπει να θυμάστε

Τώρα, θα μιλήσω για τις διαφορετικές μεταβολές της αγοράς συμβούλων blockchain και ποιο είναι το τρέχον σενάριο αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, θα μιλήσω επίσης για το μελλοντικό σενάριο. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε για την κατάσταση της συμβουλευτικής επιχείρησης blockchain προτού μπείτε σε αυτήν.

Στις αρχικές φάσεις, όταν θα μάθετε πώς το blockchain μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την εταιρεία σας, θα θέλατε να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε ένα POC. Ωστόσο, στις μεταγενέστερες φάσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένες τεχνικές δυσκολίες.

Δείτε πώς δίνω έμφαση στη λέξη “MIGHT;”

Επειδή το σενάριο εξαρτάται πλήρως από την επιλογή των συμβουλευτικών εταιρειών blockchain και από το είδος των απαιτήσεων που έχετε.

Στην πραγματικότητα, πολλοί πιστεύουν ότι η έλλειψη επεκτασιμότητας ή η αυξανόμενη πολυπλοκότητα θα μπορούσε να προκαλέσει ορισμένα ζητήματα. Ωστόσο, υπάρχουν ήδη πολλές τεχνολογίες blockchain στην αγορά που μπορούν να αναπτυχθούν καθώς μεγαλώνει το δίκτυο.

Ωστόσο, λόγω της προηγούμενης τεχνολογίας παραγωγής blockchain, πολλοί οργανισμοί δεν ενδιαφέρονται ακόμη να επενδύσουν σε εταιρείες συμβούλων τεχνολογίας blockchain.

Έτσι, το Blockchain δεν έχει πρόβλημα?

Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν κάποιες προκλήσεις για την υιοθέτηση blockchain, οπότε το blockchain έχει προβλήματα. Αλλά δεν είναι τόσο συντριπτικό όσο νομίζετε. Λοιπόν, η συντήρηση και τα πρότυπα μπορεί να φαίνονται σαν εμπόδιο στην πορεία σας. Αλλά αυτό είναι όπου οι λύσεις συμβουλευτικής blockchain μπαίνουν στο παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες συμβούλων θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι είναι πιο κατάλληλο για την επιχείρησή σας με τις τρέχουσες τεχνολογίες blockchain στην αγορά. Επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται και ενδέχεται να υπάρξουν πιθανές αλλαγές.

Ωστόσο, αν περιμένετε μια πιο αναβαθμισμένη τεχνολογία στην αγορά, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην αγορά αξίας 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2030.

Στην πραγματικότητα, εάν έχετε ήδη ξεκινήσει, μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες ή να κάνετε αναβάθμιση σε καλύτερες επιλογές. Ωστόσο, η μη συμμετοχή σας εντελώς μπορεί να περιορίσει την αύξηση των εσόδων σας όταν χρησιμοποιείτε λύσεις blockchain στο μέλλον. Εδώ είναι η βασική εισαγωγή στα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας blockchain.

Γι ‘αυτό θα περιγράψω όλες τις πιθανές φάσεις της παροχής συμβουλών blockchain και θα σας ενημερώσω τι είδους αλλαγές θα μπορούσε να έχει στο μέλλον. Επιπλέον, θα σας βοηθούσε επίσης να καταλάβετε ότι η συντριπτική τεχνολογία της blockchain ανθίζει λίγο καλύτερα.

Ποιες είναι οι τυπικές φάσεις του Blockchain Consultancy?

Συνήθως, υπάρχουν τρεις διαφορετικές φάσεις που θα παρατηρήσετε στην αγορά συμβούλων blockchain. Αυτά είναι –

Επέκταση –

Καθώς η πλειονότητα των επιχειρήσεων εξακολουθούν να αναζητούν στρατηγικές συμβουλές και προσεγγίσεις για λύσεις blockchain, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες συμβούλων κυριαρχούν επίσης σε αυτήν την εξειδικευμένη θέση. Επιπλέον, ακόμη και οι παγκόσμιοι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας κυριαρχούν επίσης στη νέα ανερχόμενη αγορά.

Από την άλλη πλευρά, λόγω των απαιτήσεων, μικρής κλίμακας ή νέες εταιρείες συμβούλων συμμετέχουν επίσης, καθώς δεν χρειάζεται να παρουσιάσουν μια απόδειξη της ιδέας ή να αντιμετωπίσουν άλλα επιχειρησιακά ζητήματα.

Στην πραγματικότητα, πολλοί προγραμματιστές που έχουν πρακτική εμπειρία με την τεχνολογία blockchain αύξησαν και ξεκίνησαν τις δικές τους εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain. Αλλά γιατί υπάρχουν τόσες πολλές συμβουλευτικές εταιρείες ανάπτυξης blockchain εκεί έξω?

Λοιπόν, επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης για λύση blockchain είναι μόνο για αρχικά στάδια, πολύ λίγες στρατηγικές πηγαίνουν πραγματικά στο επόμενο επίπεδο λόγω της πολυπλοκότητας της τεχνολογίας.

Έτσι, ο ρυθμός επέκτασης στην αγορά θα συνεχίσει να συμβαίνει τουλάχιστον έως το 2021. Ωστόσο, φροντίστε να ακολουθήσετε μόνο εκείνους που φέρνουν κάθε είδους αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από αυτά θα σας παρακινήσουν να ξοδέψετε χρήματα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι αρκετό για εσάς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνετε πάντα αυτά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία από πλευράς κόστους. Περιττό να πούμε ότι τα δημοφιλή θα επικρατήσουν στην αγορά.

Επικύρωση –

Η τεχνολογία Blockchain ωριμάζει μέρα με τη μέρα, και παρόλο που οι επιχειρήσεις τώρα θέλουν μόνο τις συμβουλευτικές υπηρεσίες έγκαιρης υιοθέτησης, το σενάριο θα αλλάξει σύντομα. Έτσι, με νέες αλλαγές, οι εταιρείες θα θέλουν να μεταβούν σε πλήρη υλοποίηση ή να δοκιμάσουν διαφορετικά POC.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, οι πρωτοβουλίες blockchain θα πρέπει να χειρίζονται ενοποιήσεις, αλλαγές στη διαδικασία, απόρρητο, ασφάλεια και θέματα συμμόρφωσης οποιουδήποτε είδους έργου. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ενσωματώσουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στις νέες λύσεις blockchain.

Σύμφωνα με τον Gartner, ο αριθμός των δημοφιλών πλατφορμών θα μειωνόταν δραστικά. Όχι ότι θα υπήρχαν μόνο μερικές εταιρείες συμβούλων blockchain, αλλά ότι οι επιχειρήσεις θα ήθελαν μόνο να λάβουν τεχνολογικό αντίγραφο ασφαλείας από λίγες μόνο εταιρείες.

Σε αυτήν την περίπτωση, πολλοί σύμβουλοι blockchain μικρής κλίμακας θα αισθανόταν την πίεση κυρίως στην επίτευξη των προσπαθειών ή των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη μετάδοση ενός έργου. Επιπλέον, καθώς εξελίσσεται ακόμη, ορισμένες από τις δεξιότητες της τεχνολογίας ενδέχεται να μην είναι έγκυρες.

Έτσι, στο μέλλον, οι μικρότερες εταιρείες συμβούλων ανάπτυξης blockchain δεν θα υπήρχαν ή θα συγχωνευτούν με άλλες εταιρείες για να προσφέρουν το πλήρες πακέτο.

Και έτσι, μέχρι το 2026, θα έπαυαν να υπάρχουν μόνο οι σχετικές ή ποιοτικές εταιρείες παροχής συμβουλών τεχνολογίας blockchain.

Πρόοδος –

Σύμφωνα με τον Gartner, η αγοραία αξία του blockchain θα πρέπει να αυξηθεί γρήγορα από το έτος 2025. Έτσι, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα είναι η χρονιά που η ζήτηση για συμβούλους θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Μέχρι στιγμής, οι εταιρείες μικρής κλίμακας ή αυτές που δεν μπορούν να υποστηρίξουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης δεν θα ήταν επιχειρήσεις.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι θα έχουν τεράστια ανάπτυξη – όχι μόνο στις επιχειρήσεις τους αλλά και σε τεχνολογικές πτυχές επίσης. Με αυτήν την πολύχρονη εμπειρία, θα έχετε μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποια μέρη που θέλουν να μπουν στο νέο επιχειρηματικό φάσμα. Αλλά δεν ξέρουμε πώς θα αποδειχθούν. Εν πάση περιπτώσει, ακόμη και αν η αγορά συμβούλων θα ανθίσει μετά από λίγα ακόμη χρόνια, οι επιχειρήσεις που μπήκαν στις λύσεις blockchain θα δουν μια τεράστια αύξηση των εσόδων τους.

Επομένως, είναι ασφαλές να αρχίσετε να λαμβάνετε συμβουλές από τις υπάρχουσες εταιρείες συμβούλων τεχνολογίας blockchain. ακόμη και μόνο για την πρώτη φάση της υιοθέτησης.

Τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε ποιους τύπους παρόχων συμβούλων blockchain υπάρχουν στην αγορά. Ας περάσουμε λοιπόν στο επόμενο τμήμα.

Κεφάλαιο-4: Διαφορετικοί τύποι παρόχων παροχής συμβουλών Blockchain στην αγορά

Προς το παρόν, η αγορά των συμβουλευτικών εταιρειών blockchain βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια. Ωστόσο, αυτά εξελίσσονται αρκετά γρήγορα καθώς οι περισσότεροι πάροχοι μαθαίνουν από κάθε δέσμευση και βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές τους.

Στην πραγματικότητα, καθώς η αγορά είναι αρκετά επικερδής, υπάρχει μια ποικιλία εταιρειών που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain τώρα. Είναι κυρίως επειδή επί του παρόντος τα εμπόδια εισόδου είναι αρκετά χαμηλά και τα περισσότερα από αυτά είναι μόνο για αρχικές φάσεις.

Προς το παρόν, έχουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους παρόχων παροχής συμβουλών τεχνολογίας blockchain. Ρίξε μια ματιά!

Ειδικοί Blockchain

Καθώς οι απαιτήσεις συσσωρεύονται, έτσι αυξάνεται η ανάγκη για περισσότερες τεχνικές γνώσεις με δεξιότητες blockchain. Ως αποτέλεσμα, πολλοί σύμβουλοι blockchain που τυχαίνει να έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την θέση ξεκινούν τις δικές τους εταιρείες συμβούλων blockchain.

Ωστόσο, καθώς πολλά από αυτά είναι απλώς νεοσύστατες επιχειρήσεις, συνήθως είναι μικρής κλίμακας. Αλλά έχουν εξαιρετικές δυνατότητες τεχνικής ανάπτυξης. Επιπλέον, αυτές οι εταιρείες έχουν επίσης σωρό εμπειρία και ως επί το πλείστον έχουν ταλαντούχους και διορατικούς ανθρώπους μεταξύ του προσωπικού.

Στην πραγματικότητα, συχνά παρέχουν περισσότερες ποιοτικές λύσεις από τα περισσότερα από τα άλλα είδη συμβουλευτικών εταιρειών blockchain.

Εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων

Πολλές εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων είδαν την ευκαιρία για μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση στην τεχνολογία blockchain. Γι ‘αυτό δημιούργησαν μεγάλα κέντρα blockchain με περισσότερες premium δυνατότητες. Στο πρώτο στάδιο, ήθελαν μόνο να επικεντρωθούν μόνο σε στρατηγικές συμβουλές.

Επίσης, ήθελαν να προσφέρουν αυτές τις συμβουλές μόνο για εκτελεστικά μέλη. Ωστόσο, τώρα, πολλά από αυτά επεκτείνονται και παρέχουν κάθε είδους τεχνική υποστήριξη για POC. Επιπλέον, πολλά από αυτά τα έργα επεκτάθηκαν συχνά σε έργα που βρίσκονται σε παραγωγή.

Έτσι, κατά μία έννοια, αυτές οι εταιρείες συμβούλων τεχνολογίας blockchain μπορούν πραγματικά να σας προσφέρουν το πρόσθετο όφελος μιας επιτυχημένης λύσης POC.

TSP ή πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας

Συνήθως, αυτοί οι τύποι παρόχων συμβούλων είναι αυτοί που γρήγορα έφεραν την προσοχή στο blockchain. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εταιρείες συμβούλων blockchain είδαν μια μεγάλη ευκαιρία στο blockchain και το εκμεταλλεύτηκαν για να αποφέρουν περισσότερα έσοδα.

Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν ήταν λάθος. Επιπλέον, η τεχνική κατανόηση του blockchain τους έδωσε μια συνολική ώθηση στην αγορά συμβούλων blockchain. Επιπλέον, οι εμπειρίες τους με τις επιχειρήσεις αποτελούν επίσης εξαιρετική ποιότητα.

Ναι, προσφέρουν επίσης συμβουλευτικές συμβουλές. Ωστόσο, τείνουν να είναι λίγο περισσότερο στην ανάπτυξη του POC. Ωστόσο, θα προσφέρουν επίσης στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ιδανικές περιπτώσεις χρήσης για την επιχείρησή σας.

Εν πάση περιπτώσει, θα λάβετε και άλλες λειτουργίες, όπως η απόπειρα αντιμετώπισης των τυπικών προβλημάτων περιορισμού blockchain.

Συμβουλευτικές πλατφόρμες Blockchain

Η ζήτηση για τεχνικές δεξιότητες και κατανόηση ανοίγει νέες πόρτες για τις πλατφόρμες γνώσης. Σε αυτήν την περίπτωση, πολλές πλατφόρμες προσφέρουν πολλές προσοδοφόρες πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με το blockchain.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι εταιρείες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ως μια πύλη πληροφοριών blockchain στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, καθώς τα περισσότερα από αυτά υποστηρίζονται από επαγγελματίες τεχνολογίας, μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση για οποιοδήποτε θέμα.

Καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν περιορισμένη ή μηδενική γνώση σχετικά με το οικοσύστημα blockchain, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πύλες για να ρίξουν μια ματιά στον πυρήνα. Επιπλέον, καθώς αυτές οι πλατφόρμες συμβουλευτικής έχουν μια βαθιά κατανόηση, προσφέρουν συχνά υπηρεσίες συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain.

Έτσι, ως εταιρεία συμβούλων blockchain, εμφανίζονται γρήγορα στην αγορά επίσης, επειδή έχουν αξία για τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Κεφάλαιο-5: Τι προσφέρουν οι συμβουλευτικές εταιρείες Blockchain?

Συνήθως, οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων θα ποικίλλουν πολύ από βιομηχανία σε βιομηχανία. Δεν λέω ότι όλες οι ανάγκες είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην αγορά. Ωστόσο, πολλά από αυτά αναδύονται ή χρειάζονται περισσότερη ωρίμανση.

διαβούλευση με το blockchain

Συνήθως, ταξινομείται σε 5 διαφορετικές περιοχές. Θα περιγράψω καθεμία από αυτές για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι είδους υπηρεσίες χρειάζεστε. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν οι ανάγκες σας είναι αρκετά ώριμες στην αγορά.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Επιμέλεια στρατηγικών

Είναι η φάση εκτέλεσης, όπου συνήθως κάθε οργανισμός θα μεταβεί σε εταιρείες συμβούλων ανάπτυξης blockchain για λύσεις. Κυρίως εδώ, οι επιχειρήσεις θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πώς η επιχείρησή τους θα έπαιρνε επιτυχία με το blockchain να διαταράσσει κάθε κλάδο.

Στην πραγματικότητα, πολλοί πάροχοι συμβούλων blockchain προσφέρουν τέσσερα είδη υπηρεσιών –

 • Ανάλυση του αντίκτυπου: Εδώ, οι εταιρείες συμβούλων blockchain θα αναλύσουν τον αντίκτυπο του blockchain σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό.
 • Πιθανές επιχειρηματικές τακτικές: Οι σύμβουλοι blockchain θα βρουν πιθανές επιχειρηματικές τακτικές για να αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο.
 • Μελλοντικοί χάρτες πορείας: Εδώ, οι εταιρείες συμβούλων ανάπτυξης blockchain θα περιγράψουν έναν πιθανό χάρτη πορείας για να ακολουθήσει ο οργανισμός.
 • Εργαστήριο Ιδεοποίησης: Πολλές συμβουλευτικές εταιρείες προσφέρουν εργαστήρια για να τους δώσουν άμεσες διαλέξεις σχετικά με το πώς μπορεί να επηρεάσει το blockchain και πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν διαταραχές.

2. Επιχειρηματικές Λύσεις

Αφού μια επιχείρηση κάνει το κλιμάκιο να προχωρήσει περισσότερο με το blockchain, θα ζητούσε βοήθεια από συμβούλους γραφείων blockchain. Σε αυτό το μέρος, οι εταιρείες συμβούλων blockchain προσφέρουν κυρίως τον εντοπισμό των πιθανών περιπτώσεων χρήσης ειδικά για αυτήν την επιχείρηση.

Επιπλέον, περιγράφουν επίσης πώς μπορεί να τους κοστίσουν οι επενδυτικές περιπτώσεις ή απαιτήσεις. Αλλά πώς θα ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς και ποιο όχι; Λοιπόν, εδώ, οι περισσότεροι πάροχοι συμβούλων blockchain χρησιμοποιούν κυρίως τις γνώσεις τους στους κλάδους για να προσδιορίσουν τις πιθανές λύσεις για εσάς.

Επιπλέον, τόσο οι πάροχοι τεχνολογικών υπηρεσιών όσο και οι εταιρείες παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις είναι ειδικοί σε αυτήν την θέση. Και όλα αυτά οφείλονται στο προηγούμενο ιστορικό τεράστιων εμπειριών τους.

Ωστόσο, ο ειδικός blockchain μπορεί επίσης να προσφέρει μια σε βάθος λύση και σε αυτήν την περίπτωση.

 • Ευθυγράμμιση ενδιαφερομένων: Εδώ, ο πάροχος συμβούλων blockchain θα καθόταν με τα ενδιαφερόμενα μέρη και θα περιέγραφε πώς θα τους επηρεάσει και ποια θα ήταν η πιθανή λύση.
 • Διαδικασία σχεδιασμού: Όχι μόνο θα ευθυγραμμίσουν τα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά θα δώσουν επίσης μια τεχνική άποψη της διαδικασίας σχεδιασμού.
 • Ανάλυση απαιτήσεων: Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι οι απαιτήσεις. Έτσι, οι εταιρείες συμβούλων blockchain θα αναλύσουν περαιτέρω αυτές και θα μοιράσουν τις ανάγκες.
 • Προσδιορισμός περιπτώσεων χρήσης: Λοιπόν, δεν χρειάζεται κάθε επιχείρηση τις ίδιες περιπτώσεις χρήσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα συμβούλων blockchain θα εντοπίσει επίσης τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης.
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών περιπτώσεων: Αφού ανακαλύψουν τις περιπτώσεις χρήσης, θα προσέφεραν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές περιπτώσεις γύρω από αυτές τις περιπτώσεις χρήσης.

3. Προσφορές τεχνολογίας

Συνήθως, σε αυτούς τους τύπους υπηρεσιών, θα χρειαστείτε τη βοήθεια προσφορών συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain που παρέχουν αρχιτεκτονικές, API, πλαίσια και άλλα τεχνικά αντίγραφα ασφαλείας. Επειδή μόνο αυτές οι εταιρείες συμβούλων μπορούν πραγματικά να μεταφέρουν το έργο στο επίπεδο POC.

Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες συμβούλων blockchain όχι μόνο παρέχουν τη δική τους αφή στο POC, αλλά έχουν επίσης μια ευρύτερη σύνδεση. Επομένως, θα δείτε ότι πολλά από αυτά σχετίζονται με την εταιρεία blockchain ή τις νεοσύστατες εταιρείες που προσφέρουν το καλύτερο από το καλύτερο προϊόν.

Επομένως, δεν λαμβάνετε μόνο τεχνική βοήθεια για το POC, αλλά τα λαμβάνετε από τις καλύτερες από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Τόσο οι πάροχοι τεχνολογικών υπηρεσιών όσο και οι εταιρείες παροχής συμβουλών για επιχειρήσεις είναι ειδικοί σε αυτήν τη θέση. Αλλά ο ειδικός του blockchain δούλεψε προσωπικά σε προηγούμενα δίκτυα blockchain, οπότε προσφέρουν επίσης μεγάλη υποστήριξη.

 • Τεχνολογική στρατηγική: Καθώς αυτές οι προσφορές είναι για την επόμενη φάση, είναι σύνηθες να έχουμε μια στρατηγική τεχνολογίας όπως ποια πλαίσια είναι τα καλύτερα ή ποια εταιρεία blockchain προσφέρει μεγαλύτερη αξία.
 • Πλαίσια εφαρμογής: Μετά από αυτό, ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης των πλαισίων. Στην πραγματικότητα, είναι ως επί το πλείστον πολύ περιορισμένος σχεδιασμός.
 • Προκατασκευασμένες Λύσεις: Στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς οι εταιρείες συμβούλων blockchain έχουν προηγούμενες εμπειρίες, ενδέχεται να έχουν ήδη τη λύση που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, ίσως μια παρόμοια βιομηχανία ήθελε μια λύση κοντά στην εταιρεία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι συμβουλευτικές εταιρείες έχουν ήδη δημιουργήσει μια λύση εκ των προτέρων.
 • Αρχιτεκτονική αναφοράς: Μερικές φορές, μπορεί να ακολουθούν μια αρχιτεκτονική αναφοράς, αλλά να κάνουν κάποιες εσωτερικές αλλαγές για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.
 • Ανάπτυξη POC: Λοιπόν, αυτή είναι η κύρια προσφορά και η πιο δημοφιλής για αυτό το θέμα. Μόλις κάθε επιχείρηση δει την αξία που τους φέρνει το blockchain, θέλουν να αναπτύξουν ένα POC για να το δοκιμάσουν.
 • Προσφέροντας API: Θα χρειαστείτε API για να αποκτήσετε την πλήρη λειτουργικότητα των επιχειρηματικών περιπτώσεων. Και έτσι, οι εταιρικές εταιρείες το προσφέρουν επίσης.

4. Διαχείριση κινδύνων

Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά ήρθε η τεχνολογία blockchain, χρειάζεται ακόμα πολλά πράγματα για να αλλάξει. Επιπλέον, λόγω της ανωριμότητας του συστήματος δικτύου, πολλές συμβουλευτικές υπηρεσίες τείνουν να περιορίζουν τις προσφορές τους μόνο στην κατασκευή POC.

Ωστόσο, είναι απαραίτητη η ανάγκη διερεύνησης κινδύνων και κενών ασφαλείας γύρω από αυτά. Ένα δώρο μόνο μια χούφτα TSP και εταιρείες συμβούλων blockchain το διερευνούν. Στην πραγματικότητα, εάν η λύση blockchain αντιμετωπίζει σφάλματα στη δοκιμή, τότε μόνο η χούφτα προσφέρει λύση σε αυτό.

Επιπλέον, η προσφορά φορολογικού σχεδιασμού, ελέγχου ή ICO περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα κινδύνου, διαχείρισης. Επειδή με τα πάντα, οι επιχειρήσεις πρέπει να γνωρίζουν ποια ζητήματα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν.

Αυτό το είδος προσφορών συνεχίζει να αυξάνεται και ελπίζουμε ότι θα το δούμε περισσότερα στο μέλλον.

 • Ανάλυση κινδύνου:

Αρχικά, θα αναλύσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Στην πραγματικότητα, καμία εταιρεία δεν πρέπει να μεταβεί σε οποιαδήποτε λύση blockchain χωρίς να κατανοήσει πλήρως τους παράγοντες κινδύνου.

 • Νομικοί όροι:

Με κάθε εφαρμογή, υπάρχουν ορισμένοι νομικοί όροι που σχετίζονται με αυτό. Έτσι, οι εταιρείες συμβούλων blockchain θα προσφέρουν επίσης νομικές συμβουλές για τη λύση.

 • Δομή διακυβέρνησης:

Λοιπόν, το πιο σημαντικό ζήτημα είναι η δομή διακυβέρνησης. Δεν υπάρχει κάθε blockchain με την ίδια δομή διακυβέρνησης. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να προσφέρουν ένα δημόσιο δίκτυο στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση κανένας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να υποδηλώνουμε τι είδους διακυβέρνηση θα έχει και ποιες μετρήσεις κινδύνου θα πρέπει να λάβουν είναι πολύ ουσιαστικής σημασίας.

 • Ιδιωτικότητα δεδομένων:

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία κινδύνου και πολλές συμβουλευτικές εταιρείες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Από την άλλη πλευρά, μια χούφτα εταιρειών αρχίζουν να το εξετάζουν περισσότερο.

 • Διαχείριση κινδύνων από τρίτους:

Καθώς η διαχείριση κινδύνων είναι μια αναδυόμενη υπηρεσία blockchain, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες προσφέρουν διαχείριση κινδύνου τρίτων για τις επιχειρήσεις που τη χρειάζονται. Καλύτερα από το τίποτα, σωστά?

 • Κανονιστικές Συμμορφώσεις:

Όλες οι εταιρείες παροχής συμβουλών blockchain που αναλαμβάνουν τους τομείς διαχείρισης κινδύνων τείνουν να προσφέρουν κανονιστικές συμμορφώσεις. Επιπλέον, διασφαλίζει ότι όλα είναι σωστά.

 • Καλλιέργεια ψηφιακής εμπιστοσύνης:

Θέλετε να εφαρμόσετε μια λύση blockchain, αλλά οι καταναλωτές σας θα αισθανθούν τον ίδιο τρόπο με αυτό; Λοιπόν, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην. Ωστόσο, οι εταιρείες συμβούλων blockchain μπορούν να το χειριστούν. Έτσι, θα καλλιεργούσαν την ψηφιακή εμπιστοσύνη που απαιτείται για τη λύση σας στους πελάτες σας.

5. Διαδικασία ολοκλήρωσης

Λοιπόν, αυτές είναι οι προσφορές που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Σε αυτήν τη θέση, οι εταιρείες συμβούλων blockchain καλύπτουν την ενσωμάτωση της λύσης blockchain στο υπάρχον σύστημα δικτύου. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία είναι αρκετά δύσκολη καθώς θα πρέπει να αλλάξουν εντελώς την εσωτερική δικτύωση οποιωνδήποτε οργανισμών.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι, καθώς πολλοί εξερευνούν το blockchain, αλλά μόνο λίγοι το παίρνουν στην ολοκλήρωση. Στην πραγματικότητα, η ένταξη δεν είναι κάτι που λατρεύουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, παρόλο που αυτό θα τους δώσει μια τεράστια ώθηση.

Ωστόσο, μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια ότι αυτές οι προσφορές θα είναι οι πιο απαιτητικές στο μέλλον. Έτσι, οι εταιρείες συμβούλων blockchain θα προσφέρουν να αλλάξουν τα παλαιά δίκτυα ή να δημιουργήσουν έναν τρόπο στο ζευγάρι να σχηματίσει τα δίκτυα μαζί.

Έτσι, θα χρειαστείτε API, πλαίσια για αυτό. Αναμένω ότι οι TSP θα έχουν το προβάδισμα εδώ, καθώς έχουν ήδη πολλά τεχνολογικά υπόβαθρα εδώ. Επιπλέον, οι εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων δεν θα μείνουν πολύ πίσω.

 • Αποκατάστασης καταστροφών:

Λοιπόν, ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να διαλύσει η λύση σου. Στην πραγματικότητα, το δίκτυο blockchain είναι αρκετά περίπλοκο και τα απλά κενά θα μπορούσαν να προκαλέσουν καταστροφή. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που προκύψει ανεπιθύμητο ζήτημα.

 • Συνεχιζόμενη επιχείρηση:

Οι εταιρείες συμβούλων Blockchain θα πρέπει να προσφέρουν λύσεις για να συνεχίσετε με την τεχνολογία blockchain. Σίγουρα δεν θέλετε να κολλήσετε με τις ίδιες περιπτώσεις χρήσης με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, θα πρέπει να βελτιώσετε ή να αυξήσετε τις δυνατότητες για να ξεχωρίσετε στην αγορά.

 • Ασφάλεια δεδομένων:

Λοιπόν, λίγες εταιρείες συμβούλων blockchain το προσφέρουν τώρα. Εδώ, θα λάβετε το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για τη λύση σας.

 • Ενσωμάτωση με παλαιά συστήματα:

Καθώς η αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος δικτύου επιχειρήσεων χρειάζεται τεράστιο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερο να ενσωματωθεί στα υπάρχοντα δίκτυα παρά να το αντικαταστήσει πλήρως. Ωστόσο, αυτή η προσφορά δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε πολλές εταιρείες.

 • Τροποποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών:

Πολλές εταιρείες παροχής συμβουλών blockchain προσφέρουν υπηρεσίες για την τροποποίηση των συνηθισμένων επιχειρηματικών διαδικασιών για την καλύτερη προσαρμογή των νέων αλλαγών.

 • Διαχείριση cloud:

Καθώς τα δίκτυα θα ήταν ανεβασμένα στο cloud, ενέχει σοβαρές απειλές. Έτσι, είναι απαραίτητη η ανάγκη διαχείρισης cloud, και πολλές εταιρείες συμβούλων αρχίζουν να την προσφέρουν.

 • Πρότυπα δεδομένων:

Η χρήση προτύπων δεδομένων είναι απαραίτητη επειδή πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τα σταθερά δίκτυα blockchain στην αγορά.

Κεφάλαιο-6: Συμβουλευτικές εταιρείες Blockchain

Τώρα θα μιλήσω για τις εταιρείες συμβούλων blockchain στην αγορά. Ας ελπίσουμε ότι αυτά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο με βάση τις ανάγκες σας. Τα διαχωρίζω με βάση τους διαφορετικούς τύπους. Ωστόσο, τα έχω επιλέξει τυχαία, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές συμβουλευτικές εταιρείες στην αγορά.

Συνέχισε να διαβάζεις!

Στρατηγικός Blockchain –

 • ConsenSys

Ας ξεκινήσουμε με το ConsenSys στην αρχή. Η ConsenSys δεν προσφέρει συμβουλές μόνο όταν πρόκειται για συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain. Προς το παρόν προσφέρουν πολλές προσοδοφόρες συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain –

Ιδεοποίηση blockchain, σχεδιασμός, ανάλυση και αξιολόγηση επιχειρηματικών μοντέλων, αρχιτεκτονική λύσεων, τεχνολογική στρατηγική, υλοποίηση, ανάπτυξη, ανάλυση, λειτουργίες και αξιολόγηση ROI.

Επιπλέον, είναι γνωστοί για τον αριθμό των συγκεκριμένων προϊόντων blockchain – Infura, Truffle, uPort και άλλα. Για να μην αναφέρουμε ότι συνδέονται άμεσα με την εταιρία Ethereum. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη ολοκληρώσει 30 προϊόντα blockchain και 100 έργα.

 • Φιντερικότητα

Η Fintricity είναι μια άλλη από τις εταιρείες συμβούλων blockchain που επικεντρώνονται στις επιχειρηματικές λύσεις συμβούλων blockchain. Επιπλέον, συνεργάζεται με στελέχη με τη βοήθεια εργαστηρίων για να τους βοηθήσει να καταλάβουν τη διαταραχή και άλλες σχετικές πτυχές.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιούσε επίσης το δικό του πλαίσιο για να δείξει πώς λειτουργεί πραγματικά το αποκεντρωμένο σύστημα. Επιπλέον, θα λάβετε στρατηγική υψηλού επιπέδου, περιπτώσεις παράδοσης χρήσης και υλοποιήσεις POC.

Προς το παρόν, προσφέρει μόνο τεχνολογίες blockchain ανοιχτού κώδικα όπως Hyperledger, Ethereum κ.λπ..

 • Αλυσίδες

Λοιπόν, αυτή η εταιρεία συμβούλων blockchain έχει μια πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση για το blockchain. Κυρίως, παίρνουν πελάτες που γνωρίζουν ήδη για το blockchain και θέλουν επίσης να μεταπηδήσουν απευθείας σε περιπτώσεις. Επίσης, προσφέρουν συστήματα έτοιμα για παραγωγή.

Αλλά δεν συμμετέχουν σε κανένα είδος υλοποίησης POC. Ωστόσο, εάν οποιαδήποτε εταιρεία είναι έτοιμη να επενδύσει μακροπρόθεσμα, τότε θα συμμετάσχουν στο POC. Επιπλέον, προσφέρουν εκτελεστική ευαισθητοποίηση, αλλά καλύπτει κυρίως προηγμένη καθοδήγηση, όπως ποια τεχνολογία θα ταιριάζει ή ποιοι θα είναι οι πόροι.

 • Τεχνολογία BCS

Η BCS προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain. Ωστόσο, με τη βοήθεια της θυγατρικής εταιρείας blockchain Bloxian, μπορούν πλέον να προσφέρουν και υπηρεσίες υλοποίησης. Με τη βοήθεια αυτής της εταιρείας συμβούλων blockchain, οποιαδήποτε εταιρεία θα λάβει πληροφορίες σχετικά με την πιο κατάλληλη τεχνολογία blockchain και πώς θα πρέπει να διαχειριστεί τις αλλαγές. Επιπλέον, θα προσφέρουν επίσης δοκιμή σκοπιμότητας όταν προσδιορίζεται μια συγκεκριμένη λύση.

Η ανάπτυξη δικτύου ή η εφαρμογή αποκεντρωμένης εφαρμογής είναι επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εταιρείας συμβούλων blockchain.

Έτσι, προσφέρουν λίγο πολύ σχεδόν κάθε είδους συμβουλευτική υπηρεσία προς το παρόν.

 • Ζωολογικός κήπος Blockchain

Η συνεργασία με το Blockchain Zoo θα ξεκινήσει με ένα διήμερο εργαστήριο όπου θα βοηθούσαν τα στελέχη να ανακαλύψουν τις δυνατότητες. Στην πραγματικότητα, θα διερευνήσει τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό του blockchain, εντοπίζοντας περιοχές όπου το blockchain μπορεί να είναι πολύτιμο και θα προσφέρει βέλτιστες λύσεις περίπτωσης χρήσης.

Στις επόμενες φάσεις, θα καλύψουν τη μετατροπή λύσεων blockchain σε λευκές βίβλους. Κάθε εταιρεία θα είναι ελεύθερη να την εφαρμόσει μόνη της ή να λάβει βοήθεια και από την εταιρεία. Στην περίπτωση εφαρμογών POC, η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το δικό της πλαίσιο ή να χρησιμοποιήσει ένα άλλο πλαίσιο με το οποίο ο πελάτης είναι ικανοποιημένος.

 • Synechron

Πρόκειται για μία από τις εταιρείες συμβούλων blockchain που λαμβάνουν πελάτες τραπεζικών ή κεφαλαιαγορών. Ωστόσο, με αυτό, θα λάβετε επιχειρηματικές υπηρεσίες και τεχνολογική υποστήριξη επίσης. Εδώ, η προσέγγιση θα ξεκινήσει με την αξιολόγηση των πιθανών περιπτώσεων χρήσης σας και την προσαρμογή τους ανάλογα. Επιπλέον, θα περιγράψουν επίσης έναν χάρτη πορείας για να ακολουθήσει η εταιρεία σας.

Επιπλέον, εάν θέλετε να το μεταφέρετε σε επίπεδο POC, θα το καλύπτουν επίσης. Επιπλέον, έχουν επίσης ένα τεχνολογικό υπόβαθρο για να ξεπεράσουν τα POC.

 • Εφαρμοσμένο Blockchain

Το εφαρμοσμένο Blockchain δεν θα ξεκινήσει λέγοντας ότι είναι απαραίτητο το blockchain. Η εταιρεία συμβούλων blockchain θα ξεκινήσει να βλέπει εάν η τεχνολογία μπορεί να προσθέσει οποιοδήποτε είδος αξίας για την επιχείρησή σας.

Εάν όχι, τότε θα σας οδηγήσει σε πιθανές εναλλακτικές τεχνολογίες. Αν λοιπόν αναλύσουν και καταλήξουν σε πιθανά σημεία αξίας τότε θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Εάν καταλάβουν μια περίπτωση χρήσης, τότε από τον προγραμματισμό έως την εφαρμογή μπορεί να γίνει με τη βοήθειά τους.

Συμβουλευτικές Εταιρίες Blockchain

 • Accenture

Ας ξεκινήσουμε με το Accenture. Με Accenture, θα λάβετε μια εικόνα για τον πυρήνα των blockchains. Όχι μόνο θα προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain, αλλά προσφέρουν και σχέδια λύσεων. Επιπλέον, με τη βοήθειά τους, θα λάβετε και νομικές συμβουλές.

Στην πραγματικότητα, θα παρέχουν στρατηγικές και θα προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση για τους σκοπούς αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε και μια εφαρμογή του μοντέλου blockchain. Όπως είπα προηγουμένως, οι εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων μπορούν να προσφέρουν αξία, αλλά η τιμολόγηση θα μπορούσε να είναι λίγο υψηλό.

 • ΕΥ

Η EY τυχαίνει να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για το σχεδιασμό και την εφαρμογή κάθε είδους λύσης blockchain. Αλλά για αυτό, πρέπει να έχουν ένα καλά κατασκευασμένο μοντέλο blockchain που επικεντρώνεται στην παράδοση POC.

Θυμηθείτε, όταν είπα ότι δεν προσφέρουν πολλές εταιρείες υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων; Λοιπόν, η EY τυχαίνει να προσφέρει αυτές – φορολογικές υπηρεσίες, έλεγχο, νομικές πτυχές και πολλά άλλα.

Η EY εργάζεται ήδη σε πολλά έργα τώρα και τυχαίνει να καλύπτει πολλές λύσεις μέχρι σήμερα. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους σε πολλές χώρες. Έτσι, θα μπορούσατε να τα σκεφτείτε ως παγκόσμιο πάροχο.

 • Ντελόιτ

Η Deloitte προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ιδεολογίες, καινοτομίες, πρωτότυπα και ανάπτυξη λύσεων. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εταιρεία βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να προσφέρουν αξία.

Προς το παρόν, έχουν έξι επίπεδα συμβουλευτικών υπηρεσιών blockchain. Αρχικά, θα ξεκινήσετε με διαφορετικές στρατηγικές, οράματα για το πώς το blockchain μπορεί να προσθέσει αξία στην εταιρεία σας. Στη συνέχεια, μπορούν να προσφέρουν σχέδια πλατφόρμας, διαχείριση κοινοπραξιών, χάρτες πορείας ανάπτυξης και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτά, προσφέρουν επίσης τη διαχείριση της λύσης blockchain και την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων στο μέλλον για συνέχιση της επιχείρησης.

 • PwC

Η PwC είναι μια άλλη από τις εταιρείες συμβούλων blockchain στην αγορά. Με αυτούς, θα έχετε τρία διαφορετικά είδη προσεγγίσεων – Ανακάλυψη, Στρατηγική και Παράδοση. Στην πρώτη τους φάση, καλύπτουν εργαστήρια για τη διασφάλιση της πιθανής υποεκτίμησης και για τον προσδιορισμό των περιπτώσεων χρήσης.

Στο στάδιο της στρατηγικής, έρχονται με την τέλεια λύση για την επιχείρησή σας. Στο τελευταίο στάδιο, χτίζουν την απόδειξη της έννοιας και το δοκιμάζουν για να δουν ποια είναι τα πραγματικά αποτελέσματα. Κατά κάποιο τρόπο, με τις τρεις φάσεις καταφέρνουν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος συμβούλων blockchain.

Πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας –

 • IBM

Μόλις έχετε ακούσει για την IBM, η IBM προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες blockchain. Περιλαμβάνουν – σχεδιασμό υπηρεσιών, παροχή συμβουλών για επιχειρηματικά μοντέλα, προσφορά αξίας σε υπάρχουσες λύσεις και εφαρμογή στο cloud της IBM.

Λοιπόν, είναι ένας από τους προμηθευτές Hyperledger στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έτσι, αν πάτε στο στάδιο POC, θα χρησιμοποιούσαν σίγουρα αυτήν την εταιρική τεχνολογία για αυτό. Επιπλέον, αντιμετωπίζουν επίσης τυχόν ζητήματα ασφαλείας ή προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στις φάσεις υλοποίησης.

Ένα άλλο πράγμα θα ήταν ένα τεράστιο όφελος είναι η τεράστια εμπειρία τους στην κατασκευή λύσεων blockchain. Η IBM έχει ήδη πολλά επιχειρηματικά έργα με το όνομά τους. Έτσι, η εμπειρία μπορεί να είναι χρήσιμη.

 • Φουτζίτσου

Μια άλλη προσθήκη στη λίστα των συμβουλευτικών εταιρειών blockchain είναι η Fujitsu. Στην πραγματικότητα, έχουν μια παγκόσμια ομάδα που είναι έτοιμη να εργαστεί στη φάση της επιχειρηματικής διαβούλευσης της υιοθέτησης blockchain για επιχειρήσεις.

Επιπλέον, συμβουλεύουν επίσης τις περιπτώσεις χρήσης της εταιρείας με βάση την ανάλυση της αγοράς. Επιπλέον, το Fujitsu έχει εξειδικευμένη παραγωγή blockchain, καθιστώντας έτσι ικανό να χειριστεί οποιοδήποτε είδος επιχειρηματικού μοντέλου.

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει λύση Hyperledger Fabric ή Ethereum για εσάς.

 • ΕΠΑΜ

Η EPAM είναι μια άλλη από τις εταιρείες συμβούλων blockchain που επικεντρώνονται στις επιχειρηματικές λύσεις συμβούλων blockchain. Επιπλέον, συνεργάζεται με στελέχη με τη βοήθεια εργαστηρίων για να τους βοηθήσει να καταλάβουν τη διαταραχή και άλλες σχετικές πτυχές.

Όχι μόνο καλύπτει τις οριζόντιες πτυχές της εφαρμογής blockchain, αλλά επίσης καλύπτει και τις κάθετες πτυχές.

Στην πραγματικότητα, θα παρέχουν στρατηγικές και θα προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση για τους σκοπούς αυτούς. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης το πρωτότυπο και τον έλεγχο της διαθέσιμης λύσης blockchain. Επιπλέον, έχουν επίσης ένα τεχνολογικό υπόβαθρο για να ξεπεράσουν τα POC.

Αλλά πρέπει να πω ότι αυτή η εταιρεία προτιμά κυρίως τις φάσεις παροχής συμβουλών των προσφορών blockchain. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στην αγορά ακριβώς όπως αυτές που τείνουν να προτιμούν απλά να σχεδιάσουν το μοντέλο και να μην περάσουν στις επόμενες φάσεις.

Συμβουλευτικές πλατφόρμες Blockchain –

 • 101 αλυσίδες μπλοκ

Το 101 Blockchains είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συμβούλων blockchain στην αγορά αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα που τυχαίνει να προσφέρει πληροφορίες για όλα όσα σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain. Έτσι, αν ψάχνετε για πολύτιμες πληροφορίες που εξηγούνται με απλό τρόπο, τότε το 101 Blockchains είναι ο τρόπος να πάτε.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε από το 2018. Ωστόσο, η πολύτιμη κάλυψη πληροφοριών τους καθιστά την πρώτη θέση. Στην πραγματικότητα, πρωταρχικός στόχος του είναι να προσφέρει καλύτερη κατανόηση της τεχνολογίας τόσο για επιχειρήσεις όσο και για μεμονωμένους προγραμματιστές.

Προς το παρόν, η πλατφόρμα προσφέρει ιδιωτικές κεντρικές τάξεις blockchain για στελέχη που τους βοηθούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του blockchain Όλες οι κύριες τάξεις και οι συμβουλευτικές συμβουλές προέρχονται απευθείας από ειδικούς σε αυτήν τη θέση.

Έτσι, η διαδικτυακή πλατφόρμα θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την εφαρμογή blockchain.

Αυτό το άρθρο σχετικά με το Blockchain fundamental θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας.

Κεφάλαιο-7: Τελικές λέξεις

Αν και το σενάριο αλλάζει γρήγορα και η τεχνολογία blockchain αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί τομείς για τους οποίους οι κοινοί χρήστες δεν είναι σαφείς. Έχοντας έμπειρες εταιρείες συμβούλων που σας βοηθούν σε όλη τη διαδρομή είναι πάντα ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Ειδικά, για εκείνους που δεν θα αποκαλούσαν «τεχνολογικά καταλαβαίνους», θα χρειαζόταν την πολύτιμη βοήθεια από τους παρόχους υπηρεσιών συμβούλων blockchain αργά ή γρήγορα, εάν θέλουν να εισέλθουν στη βιομηχανία blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map