Blockchain Proof of Concept: Οδηγός Enterprise POC

Αυτό το άρθρο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το Blockchain Proof of Concept (POC) – το σημείο εκκίνησης για οποιαδήποτε ανάπτυξη blockchain για επιχειρήσεις. Επίσης, θα μάθετε για το πλαίσιο POC blockchain, την ανάπτυξη, τα διαφορετικά στάδια και την ετυμηγορία κατασκευής.

Με τις καινοτομίες blockchain να αυξάνονται, οι πιθανότητες είναι να πιστεύετε επίσης στην τεχνολογία και να πιστεύετε ότι θα διαταράξει και τη βιομηχανία σας. Λοιπόν, μην ανησυχείτε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί CIO ή ηγέτης της επιχείρησης που σκέφτονται ακριβώς όπως εσείς και θέλουν να κάνουν τη διαφορά ξεκινώντας τώρα.

Ωστόσο, πολλοί από αυτούς γνωρίζουν τα οφέλη, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά πώς να ξεκινήσουν τον πειραματισμό blockchain. Επιπλέον, πιθανότατα δεν έχουν απεριόριστο προϋπολογισμό για μακρά πειραματισμό που δεν βγαίνει όπως ήλπιζαν.

Εάν είστε μεταξύ αυτών, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σήμερα, θα σας δείξουμε τα στάδια της απόδειξης blockchain της έννοιας και πώς να αναπτύξετε ένα επιτυχημένο σχέδιο.


Επομένως, θα γνωρίζετε απαντήσεις σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις – ποια είναι η απόδειξη του concept blockchain; – και – απόδειξη της έννοιας blockchain έννοια.

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Βασικών Αρχών για Επιχειρήσεις Blockchains

Contents

Τι είναι η απόδειξη του Blockchain Concept?

Το Blockchain Proof of Concept είναι μια διαδικασία προσδιορισμού του κατά πόσον μια ιδέα έργου Blockchain μπορεί να είναι εφικτή σε μια πραγματική κατάσταση – ένας κοινός τύπος συναίνεσης αλγόριθμος για το blockchain. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να επιβεβαιωθεί ότι η ιδέα θα λειτουργήσει όπως οραματιζόταν.

Το καλύτερο μέρος για την απόδειξη της έννοιας του blockchain είναι ότι θα σας βοηθήσει να πάρετε μια σαφή ιδέα για το τι κάνετε πριν καν ξεκινήσετε. Επιπλέον, η απόδειξη της έννοιας στη θέση blockchain δεν είναι μόνο για την εξερεύνηση της αγοράς μόνο για ιδέες. Επιπλέον, δεν θα καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία παραγωγής.

Αντ ‘αυτού, θα εργαστείτε μόνο στην πιθανή επιλογή λύσης blockchain και θα δείτε εάν είναι ικανή να είναι πραγματικότητα ή όχι.

Η ανάπτυξη μιας απόδειξης blockchain για έννοια θα απαιτούσε επένδυση χρόνου, χρημάτων και πόρων. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να αποκτήσετε τις πρακτικές τεχνολογίες υποστήριξης ή ακόμα και τα φυσικά συστατικά που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το τέλειο σχέδιο.

Η διαδικασία είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις να δουν αν η ιδέα τους είναι ορατή πριν χρησιμοποιήσει όλο τον εξοπλισμό σε επίπεδο παραγωγής για αυτήν.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Gartner, το 66% των CIO πιστεύουν ότι το blockchain είναι εδώ για να διαταράξει τις υπάρχουσες αγορές. Και πολλοί θα ξοδέψουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια για τον πειραματισμό της τεχνολογίας.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια απόδειξη της έννοιας?

Συνήθως, το blockchain proof of concept είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των νεοσύστατων επιχειρήσεων στην αγορά. Ωστόσο, η απόδειξη της ιδέας στο blockchain μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Κυρίως υπάρχουν τρία σημεία για να το χρειαστείτε –

 • Δοκιμάστε το έργο blockchain πριν πάτε για μαζική παραγωγή.
 • Προσδιορίστε πιθανά σημεία πόνου που μπορούν να κάνουν το έργο μη χρήσιμο.
 • Εξοικονομήστε ένα τεράστιο χρόνο και χρήμα.

Παρόλο που οποιοσδήποτε έρχεται με μια ιδέα έργου blockchain θα πιστεύει ότι θα λειτουργήσει, ωστόσο, η απόδειξη της ιδέας στο blockchain θα δοκιμάσει την ιδέα σας για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη έκδοση από αυτήν, η οποία θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήματα στη διαδικασία.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείτε την απόδειξη της ιδέας για το blockchain είναι να διασφαλίσετε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι λατρεύουν την ιδέα σας και θα ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αυτήν. Είτε απλώς προσθέτετε έναν νέο τύπο χαρακτηριστικού στην υπάρχουσα λύση blockchain είτε το αναπτύσσετε από το μηδέν, η απόδειξη του blockchain θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε την ταχύτερη δυνατή διαδρομή. Αυτό δίνει σχετικά διαφορετικό πλεονέκτημα στην απόδειξη της έννοιας του blockchain.

Απόδειξη Blockchain των αρχικών σταδίων

Blockchain Proof of Concept: Απλά εξηγημένο Infographic

Απόδειξη Blockchain της έννοιας

Θεωρητικό στάδιο δημιουργίας

Αυτό είναι το στάδιο όπου θα έρθετε με τη θεωρητική πτυχή του πλαισίου blockchain POC. Εάν δεν έχετε ένα σωστό σχέδιο για αυτό που χρειάζεστε ή πού το χρειάζεστε, δεν θα είναι πραγματικά μια σωστή ανάπτυξη blockchain. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα βήματα αυτού του σταδίου.

Βήμα-1: Εύρεση των κατάλληλων τομέων εφαρμογής Blockchain που προσθέτουν αξία

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο βήμα του θεωρητικού σταδίου ανάπτυξης. Πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε πραγματικά ποιοι τομείς εφαρμογών είναι εξαιρετικοί για το blockchain Proof of concept. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περιγράφουμε έναν σημαντικό τομέα εφαρμογών όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση σας. Αυτά είναι –

Χρηματοδότηση

Ας ξεκινήσουμε με τον τομέα της εμπορικής χρηματοδότησης blockchain. Αυτός ο τομέας είναι σχετικά δημοφιλής μεταξύ της κοινότητας blockchain. Επιπλέον, υπάρχουν ήδη πολλά έργα που καλύπτουν αυτόν τον τομέα και προσφέρουν μια προσοδοφόρα λύση για σημαντικά ζητήματα. Έτσι, υπό αυτή την έννοια, αυτός ο τομέας είναι αρκετά ανταγωνιστικός σε περίπτωση ανάπτυξης blockchain POC.

Τράπεζες ή άλλες εταιρείες χρηματοδότησης συνεργάζονται ήδη με το blockchain. Στην πραγματικότητα, εάν είστε χρηματοοικονομική επιχείρηση, τότε η μετάβαση στον χρηματοοικονομικό τομέα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Επίσης, θα καλύψετε αυτό που έχετε εμπειρία, οπότε οι παράγοντες κινδύνου θα είναι πολύ λιγότεροι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Εμπορία
 • Δανεισμός από ομοτίμους
 • Οικισμοί
 • Μετοχές
 • Αγορά προβλέψεων
 • Κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
 • Διαχείριση ασφάλειας
 • Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC)
 • Αναφορά συναλλαγών & απεικονίσεις κινδύνου
 • Χρηματοδότηση πλήθους

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Trade Finance

Φροντίδα υγείας

Ο ιατρικός τομέας είναι σήμερα ένας άλλος σημαντικός τομέας εφαρμογών blockchain. Υπάρχουν αμέτρητα σενάρια όπου το blockchain μπορεί πραγματικά να λάμψει. Τα νοσοκομεία πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές παραποιημένες αναφορές και πλαστά ναρκωτικά.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι γιατροί παραποιούν το ιατρικό πιστοποιητικό τους και συνεχίζουν τη θεραπεία ασθενών. Το πλαίσιο Blockchain POC μπορεί να σας πει εάν η λύση blockchain σας μπορεί να λύσει αυτά τα ζητήματα. Επιπλέον, βοηθήστε στη διατήρηση του απορρήτου του ασθενούς με την αποκάλυψη ιατρικών αρχείων. Σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης blockchain POC, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας προσφέρει πλήρη ασφάλεια στο blockchain για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Κοινοποίηση αρχείων
 • Αλληλουχία DNA
 • Εξατομικευμένη ιατρική
 • Συμμόρφωση
 • Κοινή χρήση συνταγών

Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

Η διατήρηση του περιουσιακού στοιχείου σε αυτούς τους καιρούς είναι σχετικά δύσκολη λόγω όλων των κακών παικτών στην αγορά. Η απλή τήρηση αρχείων δεν είναι αρκετή τώρα. Επιπλέον, για πολιτικούς και άλλους λόγους, η διαχείριση της ιδιοκτησίας κινδυνεύει να γίνει κατεστραμμένος τομέας.

Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι παίρνουν ιδιοκτησία γης, αλλά λόγω της διατήρησης μονοπατιών σε χαρτί, οι κακοί παίκτες αλλάζουν την παράμετρο που τελικά οδηγεί σε απώλεια του ακινήτου. Επιπλέον, οι τράπεζες πρέπει επίσης να παρακολουθούν εάν ένας πελάτης είναι σε θέση να πληρώσει στεγαστικά δάνεια ή όχι.

Η ανάπτυξη Blockchain POC μπορεί εύκολα να επιλύσει αυτά τα ζητήματα που προσθέτετε κατάλληλα πρωτόκολλα ασφάλειας και επαλήθευσης στο blockchain proof of concept project. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Ψηφιακά αρχεία στοιχείων
 • Ιδιοκτησία ιδιοκτησίας γης
 • Υποθήκες στο σπίτι & πληρωμές
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου & εκπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα: Tokenization Asset στο Blockchain – Ένας πλήρης οδηγός

Κυβέρνηση

Πολλά κυβερνητικά ιδρύματα υστερούν στον αγώνα ψηφιοποίησης. Επιπλέον, κάθε πολίτης χρειάζεται μια καλύτερη υποδομή που θα τους προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζονται. Στην πραγματικότητα, ο κυβερνητικός τομέας δεν είναι σε θέση να διατηρήσει σωστά τα δικαιώματα των πολιτών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάπτυξη αυτής της οικονομίας καθυστερεί οδηγώντας σε τεράστια κυβερνητικά βάρη. Αυτό που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι να προσφέρετε ένα ασφαλές σύστημα δικτύου που θα επέτρεπε στην κυβέρνηση να πάει χωρίς χαρτί.

Επιπλέον, εάν η ανάπτυξη blockchain POC μπορεί να προσφέρει ασφάλεια βαθμού διακυβέρνησης χωρίς προβλήματα, σίγουρα θα ήταν τεράστια επιτυχία. Αλλά είναι καλύτερο για κυβερνητικές επιχειρήσεις να πάνε για αυτό το blockchain για τον κυβερνητικό τομέα, επειδή έχουν τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Ψηφοφορία
 • Πνευματικά δικαιώματα
 • WIC, Vet, SS, προνόμια, διανομή
 • Αδειοδότηση & ταυτοποίηση
 • Εγγραφή οχήματος
 • Ταυτότητα πολίτη

Ταυτότητα

Η διαχείριση ταυτότητας είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία όσον αφορά τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, πολλοί συχνά πλαστοπροσωπούν την ταυτότητα άλλων ανθρώπων και διαπράττουν σοβαρά εγκλήματα. Ακόμη και στον χρηματοδότη του εμπορίου, πολλές εταιρείες πρέπει να ασχολούνται με πλαστές εταιρείες και πλαστά έγγραφα.

Επιπλέον, με τη διαχείριση ψηφιακής ταυτότητας, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε προϊόντα ή ακόμη και να προσφέρετε διαδικασία ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες. Ωστόσο, ο τομέας της ταυτότητας είναι ένας ευαίσθητος τομέας που βασίζεται κυρίως στην ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή.

Έτσι, η ανάπτυξη POC blockchain πρέπει να έχει ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Ψηφιακή ταυτότητα
 • Ψηφιακά στοιχεία
 • Αγορά & παρακολούθηση παρακολούθησης
 • Ταυτότητα παρακολούθησης προϊόντων
 • Εκπαίδευση & σήματα
 • Παρακολούθηση προσφύγων
 • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων

ΙΩΤ

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων είναι ένας θαυμάσιος τομέας για απόδειξη της έννοιας στην ανάπτυξη blockchain. Επιπλέον, αυτός ο τομέας είναι υπεύθυνος για τη σύνδεση όλων των έξυπνων εφαρμογών σας. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η σύνδεση συσκευής σε συσκευή σε ασφαλή πλατφόρμα.

Δεδομένου ότι πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες σε ένα σημείο εδώ, μια παραβίαση ασφαλείας ακόμη και σε μία από τις συσκευές θα είχε ως αποτέλεσμα μαζική εισβολή της ιδιωτικής ζωής. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τομέα στην απόδειξη blockchain του concept έργου σας. Πρόκειται για μια σχετικά νεότερη προσθήκη. ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο μεγάλος. Επίσης, το blockchain και το IoT λύνουν πραγματικά ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στον ψηφιακό κόσμο.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Διακρατικές αγορές συντήρησης
 • Εξυπνο σπίτι & διαχείριση γραφείων
 • Παρακολούθηση πλέγματος
 • Κατάλογοι συσκευών
 • Πληρωμές από συσκευή σε συσκευή

Πληρωμές

Ο τομέας πληρωμών είναι ένα άλλο εκπληκτικό σημείο εφαρμογής για τη λύση της επιχείρησής σας. Το σύστημα blockchain είναι περισσότερο από ικανό να χειριστεί πληρωμές και πολλά από αυτά προσφέρουν επίσης μικροπληρωμές. Επιπλέον, χρειάζεται πολύ μικρό χρονικό διάστημα για την αποστολή χρημάτων σε σύγκριση με το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα. Για να μην αναφέρουμε τη μείωση των τελών στις πληρωμές στο εξωτερικό.

Επιπλέον, το παραδοσιακό σύστημα πληρωμών οφείλεται για αναβάθμιση και με τη μοναδική σας απόδειξη blockchain της έννοιας της λύσης μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την αγορά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το blockchain στην πληρωμή γίνεται όλο και περισσότερο ελκυστικό με την πάροδο των ετών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Επανεξετάζοντας τα πορτοφόλια & τράπεζες
 • Κατάθεση φόρου & συλλογή
 • B2B διεθνές έμβασμα
 • Μικροπληρωμές

Εφοδιαστική αλυσίδα

Η μεγάλη επιχείρηση πρέπει να έχει τα μάτια και τα αυτιά της σε κάθε βήμα της διαδικασίας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Επιπλέον, τυχόν μικρά λάθη θα μπορούσαν να καταλήξουν σε απώλεια ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Προφανώς, δεν θα το θέλατε αυτό. Η παρακολούθηση από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες και αν τα προϊόντα σας είναι πραγματικά αυθεντικά ή όχι είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία πόνου.

Στην πραγματικότητα, το blockchain για την εφοδιαστική αλυσίδα έχει πολλά περιθώρια για να ενσωματώσετε την απόδειξη της έννοιας εδώ. Και έτσι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία εφαρμογής για εσάς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Αποστολή & Διαχειριση μεταφορών
 • Πιστοποίηση γεωργικών τροφίμων
 • Φαρμακευτική παρακολούθηση & καθαρότητα
 • Δημοπρασία σε πραγματικό χρόνο για παράδοση προμηθειών
 • Δυναμική διαχείριση βασικών γεωργικών προϊόντων

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο ασφαλιστικός κλάδος αντιμετωπίζει ορισμένα σοβαρά προβλήματα σχετικά με τις ασφαλιστικές απαιτήσεις και τον έλεγχο ταυτότητας εγγράφων. Επίσης, η τεράστια ποσότητα εγγράφων που πρέπει να συμπληρώσει κάθε υπάλληλος είναι υπερβολικά φοβερή.

Η ανίχνευση απάτης, η διαχείριση όλων των εγγράφων σε ασφαλές περιβάλλον είναι δύσκολη. Έτσι, εάν εισαγάγετε ένα πλαίσιο blockchain που μπορεί να λύσει όλα αυτά τα ζητήματα θα ήταν τεράστιος παράγοντας.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός στο blockchain για ασφάλιση είναι λίγο υψηλός. Ωστόσο, με την κατάλληλη απόδειξη blockchain της έννοιας, θα πρέπει να είναι μια μεγάλη ευκαιρία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain proof of concept σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης –

 • Υποβολή αξιώσεων
 • Αυτοδιαχειριζόμενη ασφάλιση
 • Αυτοματοποιημένη αναδοχή
 • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων
 • Ψηφιακός έλεγχος ταυτότητας
 • Ανίχνευση / πρόβλεψη απάτης
 • Επεξεργασία αξιώσεων & διαχειριστής
 • Πληρωμές ακινήτων

Βήμα-2: Ορισμός του προϊόντος

Στο δεύτερο στάδιο της θεωρητικής δημιουργίας, θα πρέπει να σκεφτείτε το blockchain Proof of concept όπως και οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Επιπλέον, πρέπει να έχετε ένα σταθερό σχέδιο μαζί με την πλήρη υποστήριξη όλων των ενδιαφερομένων.

Αλλά πώς καταλαβαίνετε το σταθερό σχέδιο; Λοιπόν, για αυτό χρειάζεστε μια φάση σχεδιασμού προϊόντων ή εργαστήριο.

Η φάση σχεδιασμού προϊόντων Blockchain POC

Στη φάση προγραμματισμού προϊόντων, θα πρέπει να καλέσετε μια συνάντηση με όλους τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, μπορεί να είναι μία ή δύο ημέρες συνάντηση με βάση τις ανάγκες σας. Ως εκ τούτου, θα διεξαγάγετε μερικές σειρές ασκήσεων για να μειώσετε την απόδειξη της αρχικής ιδέας για το blockchain μέχρι την βασική τιμή.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να καταλήξετε σε έναν εφαρμόσιμο χάρτη πορείας. Εδώ θα πρέπει να αποφασίσετε για τρία βασικά στοιχεία –

 1. Απαιτήσεις χαρακτηριστικών POC
 2. Μέτρηση βασικών μετρήσεων
 3. Ευθυγράμμιση με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Απαιτήσεις χαρακτηριστικών POC

Ορίστε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται η λύση blockchain της επιχείρησής σας. Αφού αποφασίσετε την εφαρμογή blockchain, πιθανότατα θα έχετε κάποια ιδέα για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσθέσετε. Ωστόσο, άλλα μέλη της ομάδας θα σας βοηθήσουν με αυτό. Αυτά είναι το ελάχιστο επίπεδο του συνόλου λειτουργιών που μπορεί ενδεχομένως να λύσει ένα ζήτημα τελικού χρήστη. Για παράδειγμα –

 • Ποσοστό συναλλαγής

Το ποσοστό συναλλαγής εξαρτάται πλήρως από τον τομέα στον οποίο θα το χρησιμοποιήσετε. Εάν είστε μια επιχείρηση που πρέπει να ασχολείται με πολλές χρηματικές συναλλαγές κάθε μέρα όπως μια τράπεζα, τότε θα χρειαστείτε υψηλά ποσοστά συναλλαγών.

Επιπλέον, η μετάβαση για χίλιες συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο θα ήταν το ασφαλέστερο στοίχημα. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο θα είναι σε θέση να χειριστεί το μεγάλο ποσοστό συναλλαγών και να μην επιβραδύνει.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται πάρα πολλές συναλλαγές κάθε μέρα, τότε η διευθέτηση για λιγότερα θα ήταν συνετή. Δεν θα χρειαστείτε έναν περιττό αριθμό λειτουργιών, ενώ στην πραγματικότητα δεν το χρειάζεστε.

 • Μοντέλο συναίνεσης

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι το μοντέλο συναίνεσης. Γιατί; Λοιπόν, γιατί χωρίς κανένα είδος συναίνεσης, πώς η λύση blockchain σας θα είναι ακόμη και blockchain, σωστά; Επιπλέον, πρέπει πάντα να υπάρχει ένας σταθερός τρόπος για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των χρηστών χωρίς ευνοιοκρατία.

Υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα συναίνεσης εκεί έξω. Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά έρχεται με το σύνολο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του. Έτσι, σύμφωνα με την ιδέα σας, πρέπει να εξισορροπήσετε ποιο πρωτόκολλο συναίνεσης, θα ταιριάζει για την απόδειξη του blockchain της ιδέας σας.

 • Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Εάν είστε μια επιχείρηση που δεν θέλει να ανοίξει τα πάντα για να δουν όλοι, τότε θα πρέπει να προσθέσετε επιλογές απορρήτου. Η χρήση της διαδικασίας ελέγχου ταυτότητας θα λειτουργούσε ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα.

Επιπλέον, εάν ασχολείστε με την ταυτοποίηση ή την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών, τότε το απόρρητο αποτελεί μείζον πρόβλημα. Δεν πρέπει όλοι οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν τις ευαίσθητες πληροφορίες άλλων. Λόγω της αποκεντρωμένης φύσης κανείς δεν μπορεί να μάθει πού αποθηκεύεται ακριβώς το blockchain!

 • Επεκτασιμότητα

Το δίκτυο blockchain πρέπει να είναι επεκτάσιμο. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ελαττώματα της τεχνολογίας blockchain. Γι ‘αυτό όταν πάρα πολλοί χρήστες αρχίζουν να χρησιμοποιούν το δίκτυο καθίσταται εντελώς αργή χάνοντας την ταχύτερη παραγωγή.

Αλλά αν θέλετε να λάμψετε με το Blockchain Proof of concept, πρέπει να προσθέσετε επεκτασιμότητα μεταξύ των χαρακτηριστικών. Μόλις καταλάβετε το πρόβλημα του χρήστη, η προσθήκη των λειτουργιών που επιλύουν το πρόβλημα δεν θα είναι δύσκολη εργασία.

Μέτρηση βασικών μετρήσεων

Μετά από αυτό, θα πρέπει να συζητήσετε τις μετρήσεις και να τις ορίσετε. Επιπλέον, πρέπει να εστιάσετε στο OMTM ή σε μια μέτρηση που έχει σημασία γιατί για δύο σημαντικούς λόγους –

 • Αυτές οι μετρήσεις θα καθοδηγήσουν την ομάδα ανάπτυξης κατά τη φάση του πρωτότυπου του blockchain proof of concept. Επιπλέον, κάθε προσπάθεια πρέπει να έχει άμεση σχέση με αυτές τις μετρήσεις.
 • Θα πρέπει να καθορίσετε πώς θα λάβετε τις επιστροφές σας σε περίπτωση επιτυχούς απόδειξης blockchain. Επειδή πρόκειται για επένδυση και πρέπει να δείτε πώς θα σας ωφελήσει.

Δεδομένου ότι είναι απόδειξη της έννοιας, αυτές οι μετρήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν –

 • Προσδιορισμός του κατά πόσον το Blockchain Proof of Concept μπορεί να είναι εμπορικά βιώσιμο. Επειδή μόλις ολοκληρωθεί το έργο Proof of concept blockchain, θα πρέπει να κάνετε την κλήση είτε θέλετε να φτάσει σε επίπεδο παραγωγής είτε όχι. Επιπλέον, θα χρειαστεί επίσης να μετρήσετε τις πιθανές αποδόσεις εάν το πάρετε στο επίπεδο παραγωγής.
 • Πρέπει να γνωρίζετε εάν η ομάδα σας έχει τεχνική κατανόηση του blockchain. Ακόμα κι αν αποφασίσετε ότι η εταιρεία σας δεν είναι ακόμη κατάλληλη για την ανάπτυξη του έργου blockchain, πρέπει να αποκτήσετε εμπειρία στην εργασία με αυτό. Με αυτόν τον τρόπο όταν η επιχείρησή σας είναι τελικά έτοιμη να ξεκινήσει το έργο blockchain, μπορείτε να το κάνετε μάλλον γρήγορα.

Ευθυγράμμιση με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Είναι ένα κρίσιμο συστατικό για οποιοδήποτε POC. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμφωνούν πλήρως με το περίγραμμα της απόδειξης της έννοιας πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Γιατί?

Λοιπόν, βασικά τα ενδιαφερόμενα μέρη θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στην εταιρική σας εταιρεία. Έτσι, ενώ δηλώνετε την ιδέα σας ή διορθώνετε τις δυνατότητες που θέλετε να προσθέσετε, πρέπει επίσης να ζητήσετε την επιλογή τους. Επιπλέον, αντί να τους ενημερώσετε μόνο για την ιδέα σας, θα θέλατε να τις συμπεριλάβετε επίσης.

Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να καταλήξετε σε συμφωνία γιατί θα επενδύσετε το χρόνο και τους πόρους σας στο Blockchain Proof of concept. Επομένως, είναι καλύτερο να παραμείνετε στην ασφαλέστερη πλευρά σε περίπτωση κακών εξόδων.

Βήμα-3: Διερεύνηση της τεχνολογίας

Αφού καταλήξετε στη σταθερή ιδέα για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να συμπεριλάβετε και τον τρόπο εστίασης του χάρτη πορείας, θα πρέπει να τα παραδώσετε στην ομάδα μηχανικών. Επομένως, η ομάδα σας θα ερευνήσει την τεχνολογία με βάση τις απαιτήσεις σας και θα βρει την καλύτερη πλατφόρμα για να την αναπτύξει. Υπάρχουν δύο βήματα εδώ –

 • Προσδιορίστε το πρωτόκολλο Blockchain

Πρέπει να προσδιορίσετε ποιο πρωτόκολλο blockchain θα χρησιμοποιήσετε, καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις blockchain για επιχειρήσεις. Θα εξαρτηθεί απόλυτα από τη δυνατότητα που θέλετε να προσθέσετε στο POC σας.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την απόδοση κάθε πλατφόρμας και να επιλέξετε την πλησιέστερη για την απόδειξη blockchain της ιδέας σας. Ωστόσο, η τεχνική σας ομάδα θα χειριστεί αυτό το μέρος ως επί το πλείστον. Επιπλέον, θα πρέπει να οργανώσετε συναντήσεις για να δείτε ποιες πλατφόρμες επέλεξαν και πώς θα προσεγγίσουν την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα:Κορυφαία 5 πρωτόκολλα Blockchain για επιχειρήσεις

 • Ορίστε την Αρχιτεκτονική Διακυβέρνησης

Η αρχιτεκτονική διακυβέρνησης είναι ο δεύτερος κρίσιμος παράγοντας της απόδειξης blockchain της έννοιας. Γι ‘αυτό πρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο τεχνολογίας blockchain για το έργο blockchain Proof of Concept. Ένα θεμελιώδες ερώτημα είναι εάν το δίκτυό σας θα πρέπει να είναι ιδιωτικό ή δημόσιο.

Είναι πολύ συνηθισμένο για επιχειρήσεις ή μικρές επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν ιδιωτικά δίκτυα. Ωστόσο, μπορεί να μην συμβαίνει πάντα.

Εγγραφείτε τώρα:Πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Υπάρχουν πρακτικά πέντε είδη κυβερνητικής αρχιτεκτονικής που μπορείτε να πάτε –

Δημόσιο

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

 • Ενδυνάμωση χρήστη
 • Αμετάβλητο
 • Πραγματικά αποκεντρωμένη δομή
 • Μεγαλύτερη διαφάνεια
 • Προσφέρει ανωνυμία

Ιδιωτικός

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

 • Διατηρεί το απόρρητο
 • Ταχύτερη παραγωγή
 • Δεν προσφέρει ανωνυμία
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Λιγότερο ασταθές δίκτυο
 • Οργανωτική ενδυνάμωση

Ομοσπονδία

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

 • Εξοικονομεί πολύ κόστος
 • Ενεργειακής απόδοσης
 • Προσφέρει χαμηλότερα τέλη συναλλαγής
 • Ιδιαίτερα επεκτάσιμη
 • Κανονισμοί δικτύου
 • Εξαιρετικά ταχύτερη παραγωγή
 • Χωρίς εγκληματική πρόσβαση
 • Κατανεμημένη αρχή

Επιτρέπεται

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

 • Κατάλληλο για οργανισμούς
 • Σχετικά πιο γρήγορα
 • Τα ποσοστά συναλλαγών είναι χαμηλά
 • Αξιόπιστο περιβάλλον
 • Δεν απαιτείται να διαθέτετε εγγενές στοιχείο
 • Μεταβλητή αποκέντρωση

Χωρίς άδεια

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

 • Περισσότερη ισχύς για τους κόμβους
 • Περιβάλλον χωρίς εμπιστοσύνη
 • Ανοίξτε το επίπεδο απορρήτου
 • Συνήθως αποκεντρωμένη
 • Δωρεάν συμμετοχή σε ψηφοφορία ή συναίνεση

Απόδειξη της έννοιας: Πρωτότυπο στάδιο και ελάχιστο βιώσιμο στάδιο ανάπτυξης προϊόντων Infographic

Απόδειξη της έννοιας Blockchain

Πρωτότυπο στάδιο

Αυτό είναι το δεύτερο στάδιο του blockchain Proof of concept. Εδώ, θα δημιουργήσετε το πρωτότυπο για την ανάπτυξη blockchain. Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι και η τεχνική σας ομάδα θα πρέπει ήδη να ευθυγραμμιστούν με τη δομή της ανάπτυξης.

Δημιουργήστε το Blockchain

Η δημιουργία του blockchain θα περιλαμβάνει τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής, του μοντέλου διακυβέρνησης και της προσθήκης της δυνατότητας.

 • Δημιουργήστε την Αρχιτεκτονική

Ξεκινήστε αναπτύσσοντας την βασική αρχιτεκτονική του έργου blockchain Proof of Concept. Επομένως, η τεχνική σας ομάδα θα ξεκινήσει δημιουργώντας το μπλοκ γένεσης ως πρόγονο. Κάθε άλλο μπλοκ μπορεί να εντοπιστεί πίσω στο μπλοκ γένεσης.

Επιπλέον, αυτό το μπλοκ θα μπορούσε να κωδικοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής που θέλει να αλληλεπιδράσει με το σύστημα blockchain.

 • Αναπτύξτε το μοντέλο διακυβέρνησης

Μόλις τελειώσετε με την αρχιτεκτονική, είναι καιρός η τεχνική σας ομάδα να αναπτύξει το μοντέλο διακυβέρνησης. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι τώρα, γνωρίζετε ποιο μοντέλο διακυβέρνησης ταιριάζει στα συμφέροντά σας Στην περίπτωση του μοντέλου ιδιωτικής διακυβέρνησης, θα πρέπει να προσθέσετε μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας για τον περιορισμό των χρηστών.

Επιπλέον, θα πρέπει να τη συνδέσετε με τη βάση δεδομένων αναγνώρισης, ώστε να ταιριάζει με τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη και να παρέχει πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

 • Προσθέστε τις δυνατότητες

Τώρα τελειώσατε με το μοντέλο αρχιτεκτονικής και διακυβέρνησης. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να προσθέτετε τις πρόσθετες λειτουργίες που επικεντρώθηκαν στην επίλυση οποιωνδήποτε συγκεκριμένων ζητημάτων στο blockchain proof of concept. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν αρθρωτή αρχιτεκτονική.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας αυτήν την αρχιτεκτονική, μπορείτε να συνδέσετε ξεχωριστά χαρακτηριστικά και να πειραματιστείτε λίγο για να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα.

Κορυφαία τρία πλαίσια Blockchain για γρήγορο πρωτότυπο

Υπάρχουν πρακτικά πολλά επιχειρηματικά πλαίσια blockchain στην αγορά για να τα δοκιμάσετε. Ωστόσο, θα καλύψουμε τα τρία καλύτερα πλαίσια blockchain που προσφέρουν γρήγορο πρωτότυπο για ανάπτυξη blockchain POC.

Ας δούμε τι είναι, εμείς?

Αιθέριο

Το Ethereum είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain για γρήγορο πρωτότυπο. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για διεπαγγελματική εφαρμογή κυρίως λόγω της έξυπνης δυνατότητας σύμβασης και της ευελιξίας. Στην πραγματικότητα, το Ethereum έχει πολλές θήκες χρήσης κάτω από την τσάντα του.

Ωστόσο, είναι κυρίως μια δημόσια πλατφόρμα. Αν και στην εταιρία Ethereum υπάρχουν ιδιωτικά κανάλια για ιδιωτικές συναλλαγές, η κύρια πλατφόρμα εξακολουθεί να είναι δημόσια.

Ένα άλλο μεγάλο γεγονός για το Ethereum είναι η μεγάλη κοινοτική βάση που προσφέρει τεράστια υποστήριξη όσον αφορά τις καινοτομίες. Επιπλέον, η συχνή βελτίωση και οι ενημερώσεις το κάνουν πραγματικά μια προσοδοφόρα επιλογή.

Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι είναι βασικά δημόσιο και βασίζεται σε μια απόδειξη συναίνεσης εργασίας. Αυτό το πρωτόκολλο συναίνεσης δεν είναι το πιο γρήγορο εκεί έξω και είναι σχετικά ενεργειακό. Για αυτό, η απόδοση αυτής της πλατφόρμας είναι κοντά σε 20 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, οι οποίες μπορεί να μην είναι ιδανικές για χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις.

Σε μια θετική σημείωση, πολλά Blockchain-as-a-Service (BaaS) μπορούν να σας υποστηρίξουν με τεχνική βοήθεια για την απόδειξη blockchain του concept project.

Υπερκαλλιεργητής

Το Hyperledger blockchain είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της αγοράς που προσφέρει μια αρθρωτή αρχιτεκτονική για γρήγορο πρωτότυπο. Επιπλέον, προσφέρουν ακόμη και ειδικά έργα Hyperledger με στόχο την ταχεία ανάπτυξη.

Επιπλέον, είναι μια ανοιχτή συνεργασία περισσότερων από 260 οργανισμών. Καλύπτουν επίσης ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Επιπλέον, ο βασικός στόχος τους είναι να αναπτύξουν ένα πλαίσιο blockchain και βάσεις κώδικα εταιρικού επιπέδου.

Το Hyperledger είναι πολύ κατάλληλο για επιχειρήσεις που χρειάζονται ιδιωτικό απόρρητο καθώς είναι μια πλατφόρμα με άδεια. Το καλύτερο μέρος για τη χρήση αυτού του πλαισίου για πρωτότυπα είναι ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές δυνατότητες και συναίνεση με λειτουργίες plug-and-play. Προς το παρόν, η απόδοση αυτής της πλατφόρμας είναι 2000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

R3 Corda

Είναι περισσότερο προσανατολισμένο στον χρηματοπιστωτικό κλάδο παρά να καλύπτει κάθε είδους εφαρμογές. Ωστόσο, το blockchain R3 Corda γίνεται αργά δημοφιλές και σε άλλες θέσεις. Είναι επίσης μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα όπως το Hyperledger με περισσότερους από 200 οργανισμούς να ενώνονται.

Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ο τρόπος επίτευξης συναίνεσης. Ωστόσο, συνοδεύεται από αρχιτεκτονική διακυβέρνησης που σημαίνει ότι δεν είναι δημόσια. Επιπλέον, μπορεί επίσης να περιορίσει τη χρήση βάσει της κατάστασης εξουσιοδότησης πρόσβασης.

Είναι ευρέως δημοφιλές στις χρηματοπιστωτικές βιομηχανίες. Επομένως, εάν θέλετε να προσανατολίσετε το blockchain αποδεικτικό της ιδέας σας προς χρηματοδότηση ή ασφάλιση ή ακόμη και πληρωμή, τότε το R3 Corda πρέπει να είναι η επιλογή σας. Προς το παρόν, μπορεί να προσφέρει 170 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Διαβάστε περισσότερα: Hyperledger vs Corda vs Ethereum: Η απόλυτη σύγκριση

Ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP) Στάδιο ανάπτυξης

Η ανάπτυξη ενός ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος είναι απαραίτητο μέρος της ανάπτυξης του Proof of Concept. Είναι ένα προϊόν με ένα μινιμαλιστικό σύνολο χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, και το MVP προορίζεται μόνο για τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο αντιδρά ο χρήστης χρησιμοποιώντας το προϊόν. Έτσι, θα χρειαστείτε τον τελικό χρήστη για να δοκιμάσετε το blockchain proof of concept project.

Στόχοι για ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP)

Αποδοτικότητα κόστους

Ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν είναι μια εξαιρετική λύση για να δοκιμάσετε το προϊόν με ελάχιστο κόστος. Καθώς θα προσθέσετε μόνο τις απαραίτητες λειτουργίες, δεν θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα.

Διαχείριση χρόνου

Η εκκίνηση του MVP θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Εάν ξεκινήσετε το προϊόν σας χωρίς να δοκιμάσετε το blockchain proof of concept framework, ενδέχεται να προκληθούν μεγάλες αναθεωρήσεις ακόμη περισσότερο.

Ας υποθέσουμε, ο χρήστης σκέφτηκε ότι πρέπει να προσθέσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία ή να την κάνετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά έχετε ήδη εγγραφεί στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, η επαναφορά του θα απαιτούσε πολύ χρόνο.

Σχόλια χρηστών

Τα σχόλια των χρηστών είναι ο κύριος στόχος σε αυτό το στάδιο. Λάβετε λοιπόν όλα τα σχόλια των τελικών χρηστών για να τελειοποιήσετε τη λύση. Στην πραγματικότητα, οι τελικοί χρήστες θα είναι αυτοί που θα αγοράσουν το προϊόν, οπότε η λήψη σχολίων από αυτούς θα σας φανεί πραγματικά τι θα το πουλήσει.

Λύση

Το MVP θα σας επιτρέψει επίσης να αναθεωρήσετε την απόδειξη blockchain της ανάπτυξης ιδεών αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, προσπαθήστε να δώσετε τη λύση για τουλάχιστον ένα από τα ζητήματα των καταναλωτών. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές θα ένιωθαν ότι έχουν αντίκτυπο, το οποίο θα αυξήσει τη φήμη σας μακροπρόθεσμα.

Λήψη των σωστών σχολίων

Μία από τις κρίσιμες πτυχές κάθε ανάπτυξης επιχείρησης είναι ότι, παρόλο που οι ενδιαφερόμενοι είναι ευθυγραμμισμένοι και περιελάμβαναν όλες τις δυνατότητες που πιστεύουν ότι θα ήταν χρήσιμες, μην χτυπάτε πάντα το σημάδι. Επιπλέον, ο διαχειριστής προϊόντων πιστεύει ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Ωστόσο, το τελικό προϊόν δεν είναι όπως αναμενόταν.

Όταν πρόκειται να προβλέψουμε τι θέλει ο πελάτης, οι άνθρωποι κάνουν πάντα λάθη. Σύμφωνα με μια μελέτη, είναι πολύ φυσιολογικό ο διαχειριστής προϊόντων να κάνει λάθος συχνά.

Στην πραγματικότητα, η πρόκληση είναι να λάβετε τα σωστά σχόλια από τον τελικό χρήστη που θα είναι οι αγοραστές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σχεδόν κανένας αγοραστής δεν δίνει τα κατάλληλα σχόλια. Επομένως, είναι ένα ζήτημα να αρχειοθετήσετε το πραγματικό ζήτημα του αγοραστή από τα ψεύτικα.

Στρατηγικές για την έναρξη του MVP για επιχειρήσεις

Εκκινήστε το MVP εσωτερικά

Η εκκίνηση του MVP εσωτερικά μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για τα σχόλια των χρηστών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις είναι ήδη αρκετά μεγάλες για να ξεκινήσουν το προϊόν μεταξύ της ομάδας σας ή ενός τμήματος των εργαζομένων. Επιπλέον, θα σας επιτρέψει να συλλέξετε πληροφορίες εάν η απόδειξη blockchain του concept MVP είναι πραγματικά σχετική με την εταιρεία σας.

Επιπλέον, η γενική ιδέα πίσω από το MVP είναι η συλλογή δεδομένων και η βελτίωση της πορείας πριν καταλήξουμε στο τελικό προϊόν. Αλλά γιατί να το κάνετε αυτό στην αρχή?

Λοιπόν, ενώ μια εκκίνηση μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα το προϊόν και να αποτύχει και στη συνέχεια να ξεκινήσει εκ νέου με νέο όνομα με βελτιωμένες εκδόσεις οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πραγματικά να το κάνουν αυτό. Επειδή οι επιχειρήσεις έχουν ήδη καθιερωμένο όνομα, οπότε είναι εύκολο να περιστρέφεστε γρήγορα.

Επιπλέον, αυτή η ιδέα είναι για τις επιχειρήσεις να περιορίσουν τυχόν αρνητικά σχόλια σχετικά με την επωνυμία τους. Επομένως, εάν εκτελέσετε το MVP ως πείραμα και όχι μια κυκλοφορία προϊόντος, θα απομακρυνθείτε από τυχόν αρνητικά σχόλια. Επίσης, θα σας άφηνε το χρόνο να κάνετε την αλλαγή σε ένα blockchain απόδειξη της ιδέας χωρίς να καταστρέψετε τη φήμη σας.

Εκκίνηση σε μικρότερη ομάδα πελατών

Είναι παρόμοιο με την κυκλοφορία προϊόντων ως “beta” για μερικούς πελάτες να λάβουν τα σχόλιά τους σχετικά με αυτό. Επιπλέον, αυτή η μικρή ομάδα πελατών θα πρέπει να είναι το κοινό-στόχο σας. Αυτό όχι μόνο περιορίζει τον εκθέτη σας, αλλά σας δίνει επίσης μια πρακτική απόδοση για το ποια είναι τα σχόλιά τους.

Επιπλέον, αυτό θα λειτουργούσε τέλεια εάν η εταιρική σας εταιρεία έχει μια καλή βάση θαυμαστών που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νεότερα προϊόντα για τη βελτίωση. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, όλες οι επιχειρήσεις έχουν αφιερώσει καταναλωτές για αυτό το είδος σεναρίου.

Τρόποι που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MVP σε περίπτωση αποτυχίας

Καταλαβαίνουμε. Η μετατροπή μιας νέας ιδέας στην πραγματικότητα απαιτεί πολλή δουλειά και δεν ελπίζουμε ότι θα έχετε επιτυχία στην πρώτη προσπάθεια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, τις οποίες το πρώτο MVP τείνει πάντα να λείπει με πολλούς τρόπους. Αλλά μοιραζόμαστε μερικούς από τους τρόπους για να το επαναφέρουμε στα πόδια του. Ας δούμε τι είναι –

 • Αφού λάβετε τα σχόλια από τη συνέντευξη ή την έρευνα του χρήστη για να καταλάβετε το βασικό πρόβλημα της απόδειξης της ιδέας σας στο έργο blockchain.
 • Δείτε τι πιστεύουν ότι λείπει στην τρέχουσα έκδοση της ανάπτυξης blockchain.
 • Προσδιορίστε το υψηλό με προτεραιότητα και σημαντικό ζήτημα μεταξύ όλων των χαρακτηριστικών της αποστολής και προσπαθήστε να το καλύψετε στη νεότερη έκδοση. Ωστόσο, φροντίστε να διατηρήσετε τις καλές δυνατότητες που εκτιμούσαν οι χρήστες.
 • Αναπτύξτε τη νέα έκδοση παράλληλη με την παλαιότερη, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιστρέψει σε αυτήν εάν υπάρχει πρόβλημα με τη νέα.
 • Προσπαθήστε να διατηρήσετε τους χρήστες που εμπλέκονται πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Τα χρήσιμα σχόλιά τους σίγουρα θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο στην ανάπτυξη.
 • Φροντίστε να αντιπροσωπεύσετε τις δυνατότητες της νεότερης έκδοσης για να προετοιμάσετε τους χρήστες. Επιπλέον, θα προετοιμάσει επίσης τους χρήστες και θα επιταχύνει την αποδοχή.
 • Να θυμάστε πάντα ότι είναι πάντα συνετό να αποστείλετε ένα MVP αργότερα από το να κυκλοφορήσετε το ημιτελές προϊόν εγκαίρως.

Συμβουλές για επιτυχημένο Blockchain POC

Εστίαση σε ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό ζήτημα

Εάν θέλετε να κάνετε το πλαίσιο blockchain POC επιτυχημένο, τότε πρέπει να ξεκινήσετε εστιάζοντας στα πραγματικά σας προβλήματα. Στην αρχή του θεωρητικού σταδίου ανάπτυξης όταν αναζητάτε έναν δημοφιλή τομέα ανάπτυξης, αναζητήστε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Επιπλέον, οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί από την ιδέα σας θα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα από το τέλος των καταναλωτών. Πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το blockchain εστιάζουν μόνο στις δυνατότητες της τεχνολογίας μόνο. Ωστόσο, απλώς δεν επιλύουν νέα προβλήματα ή ακόμη και παλιά προβλήματα.

Ίσως νομίζετε ότι είναι θέμα κοινής λογικής. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που δεν το χρησιμοποιούν πραγματικά.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμπλακείτε στις υπάρχουσες τεχνολογίες πλούσιες σε χαρακτηριστικά που δεν κάνουν πραγματικά καλό. Εάν κάνετε το ίδιο πράγμα που κάνουν και άλλοι, γιατί η εφαρμογή blockchain σας θα έχει επιτυχία, σωστά; Έτσι, προσπαθήστε να δώσετε μια σωστή λύση σε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα ζητήματα.

Λάβετε μικρά βήματα, αποφύγετε το ερπυσμό

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις είναι το πεδίο ερπυσμού. Ενώ επιλέγετε ποιες δυνατότητες μπορεί να χρειαστείτε για την απόδειξη του blockchain της έννοιας, πολλοί προτιμούν πάρα πολύ από την αρχή. Ωστόσο, το να κάνεις μια πιο γρήγορη είσοδο στην αγορά δεν θα σημαίνει επιτυχία 100%.

Επιπλέον, πάρτε αυτά που μπορείτε πραγματικά να παραδώσετε, όχι αυτά που δεν είστε ικανοί. Επιπλέον, μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Κάντε μικρά βήματα. Στην πραγματικότητα, η λήψη μικρών μέτρων βοηθά στην αποφυγή τυχόν παραγόντων κινδύνου.

Προφανώς θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε νέες λειτουργίες στο δρόμο. Αλλά για να καλύψουμε κάθε ένα από την αρχή θα περιπλέκουν άσκοπα το πλαίσιο blockchain POC. Έτσι, τελικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα μεγάλης διάρκειας, διατηρώντας παράλληλα έναν σταθερό σύνδεσμο μεταξύ όλων των δυνατοτήτων.

Γι ‘αυτό να είστε υπομονετικοί όταν αναπτύσσετε την απόδειξη του concept blockchain. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τους κινδύνους blockchain κάνοντας μικρότερα βήματα.

Συνδέστε όλες τις ιδέες και ελέγξτε τις

Δεν θα είστε ο μόνος που θα βρείτε όλες τις ιδέες. Όπως γνωρίζετε ήδη, θα πρέπει να αποκτήσετε μια καλή ομάδα που θα σας υποστηρίζει και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια συμπαγή λύση. Ωστόσο, δεν θα συμφωνούσαν όλα τα μέλη της ομάδας σας με την ίδια ιδέα. Επιπλέον, έχουν διαφορετικές ιδέες και οράματα σχετικά με την ανάπτυξη blockchain.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ευθυγραμμιστούν με την ιδέα. Επιπλέον, θα είχαν επίσης διαφορετική προοπτική σχετικά με το θέμα. Μερικοί από αυτούς μπορεί να μην θέλουν καν να πειραματιστούν με το ίδιο το blockchain.

Όλα τα σενάρια δημιουργούν συγκρούσεις και προωθώντας μια απόδειξη του blockchain έννοια χωρίς να το επιλύσουμε σωστά, δεν θα καταλήξουμε σε επιτυχία.

Γι ‘αυτό, αντί να εστιάζετε αποκλειστικά στο όραμά σας, προσπαθήστε να δείτε και την άποψη των άλλων. Επιπλέον, δημιουργήστε μια γέφυρα μεταξύ αυτών των ιδεών και δημιουργήστε ένα σταθερό σχέδιο για αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Κατασκευάστε ένα σχολαστικό σχέδιο

Ένα άλλο εμπόδιο στον τρόπο σωστής απόδειξης του concept blockchain είναι η εσφαλμένη ερμηνεία των προκλήσεων υλοποίησης blockchain. Προφανώς, η εφαρμογή blockchain δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο πρώτο στάδιο, μπορεί να έχει πολλά ελαττώματα που θα καταλήγουν σε πιθανά σενάρια αποτυχίας.

Πριν παρουσιάσετε την ιδέα σας στους ενδιαφερόμενους, πηγαίνετε βαθύτερα στις ρίζες και ανακαλύψτε πιθανά σημεία πόνου. Επιπλέον, διασκεδάστε με την ομάδα σας σε κάθε βήμα για να βρείτε τις ατέλειες στο σχέδιό σας.

Επιπλέον, συζητήστε τους περιορισμούς και πώς μπορείτε να τους ξεπεράσετε για να επιτύχετε αυτήν την απόδειξη του concept blockchain project. Χωρίς διεξοδικό σχέδιο, η απόδειξη blockchain της ιδέας σας μπορεί να μην είναι επιτυχημένη επιχείρηση.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι τα δυνατά σημεία και τα αδύνατα σημεία της ομάδας σας. Στην πραγματικότητα, η ομάδα σας θα αναλάβει τη διαδικασία πρωτότυπου και λανσάρισμα του MVP. Εάν όμως η ομάδα σας δεν είναι σε θέση να χειριστεί όλα αυτά, τότε θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην εταιρεία σας.

Λοιπόν, υπολογίστε και αυτά τα αδύνατα σημεία και προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε επίσης.

Δοκιμάστε εκατομμύριο φορές

Αφού ολοκληρώσετε το σχεδιασμό, θα πρέπει να περάσετε στη φάση δοκιμών. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί φαίνεται να εγγράφονται στο MVP προτού το δοκιμάσουν σωστά, το οποίο καταλήγει σε αποτυχία. Επομένως, δοκιμάστε το MVP πολύ χρόνο προτού το καταστήσετε προσβάσιμο στους τελικούς χρήστες.

Αυτό όχι μόνο θα απαλλαγεί από την πιθανότητα παραγόντων κινδύνου αλλά και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν το MVP είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Επιπλέον, δεν μπορείτε ποτέ να προβλέψετε πραγματικά πόσα φορτία θα πρέπει να λάβει το δίκτυο.

Έτσι, στην περίπτωση του MVP ως απόδειξη του blockchain, πρέπει να το δοκιμάσετε πολύ χρόνο έως ότου είστε απολύτως σίγουροι ότι δεν έχει προβλήματα κωδικοποίησης.

Επίσης, εάν εντοπίσετε τυχόν προβλήματα κωδικοποίησης που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα ασφαλείας, θα έχετε χρόνο να το τελειοποιήσετε. Λοιπόν, γιατί να μην είστε λίγο υπομονετικοί πριν ξεκινήσετε το πλαίσιο POC blockchain?

Συνεργαστείτε με άλλα μέρη

Η συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του συνολικού κόστους του blockchain proof of concept. Επιπλέον, εάν είστε επιχείρηση μικρού και μεσαίου επιπέδου, η συνεργασία με άλλα μέρη θα μπορούσε να βοηθήσει με το κόστος παραγωγής.

Θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το χαρακτηριστικό ή τον τύπο του πλαισίου POC blockchain στο οποίο θέλετε να εργαστείτε. Επιπλέον, όσο πιο περίπλοκα χαρακτηριστικά προσθέτετε, τόσο πιο δαπανηρό θα είναι.

Για τις μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, το κόστος κοστολόγησης είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ. Έτσι, η καλύτερη λύση σε αυτό το ζήτημα θα ήταν η συνεργασία με άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι πρόθυμες να ξεκινήσουν και μια ανάπτυξη blockchain.

Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε μια πλήρως συνεργατική προσέγγιση και να καλωσορίσετε τις συμβολές τους επίσης.

Το σωστό ποσό προσωπικού

Η σωστή ποσότητα υλικού είναι πάντοτε απαραίτητη για να αποκομίσετε μια απόδειξη blockchain του concept project. Επιπλέον, θα πρέπει να προσλάβετε υπαλλήλους που έχουν δεξιότητες blockchain ή έχουν πνευματική αντίληψη της τεχνολογίας.

Αποκτήστε το απαραίτητο ποσό με ένα σετ δεξιοτήτων blockchain για να τελειοποιήσετε το Blockchain Proof of Concept. Εάν δεν έχετε εξειδικευμένο προσωπικό σε blockchain, τότε ήρθε η ώρα να προσλάβετε κάποιο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα – να μην υπάρχει επαρκές εξειδικευμένο προσωπικό στην αγορά.

Προς το παρόν, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προγραμματιστές με δεξιότητες blockchain, αλλά δεν είναι σε θέση να το χειριστεί κάθε προγραμματιστής. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε το προσωπικό ανάλογα, επειδή δεν θα έχετε χρόνο να το εκπαιδεύσετε για να γίνετε ένας.

Λοιπόν, αυτές είναι οι συμβουλές για να καταστήσετε μια τεράστια επιτυχία μιας απόδειξης blockchain του σχεδιαστικού σχεδίου. Φροντίστε να τις ακολουθήσετε ανάλογα, επειδή αυτές οι συμβουλές είναι μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, κάθε μικρή λεπτομέρεια μετράει και θέλετε να τη διορθώσετε.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του Blockchain τώρα!

Τελικές λέξεις: Πέρα από το Blockchain Proof of Concept

Με το Proof of concept σε blockchain ολοκληρωμένο θα αντιμετωπίσετε δύο τύπους της ετυμηγορίας –

Έτοιμο για μια εμπορική ανάπτυξη Blockchain

Η απόδειξη blockchain του concept ήταν επιτυχής και τώρα είστε έτοιμοι να την ξεκινήσετε εμπορικά. Επιπλέον, αυτό δεν είναι καθόλου ή τίποτα είδος απόφασης. Αλλά αν το έργο blockchain POC σας δίνει την εμπιστοσύνη να το προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να εκτελείτε τις λύσεις blockchain παράλληλα με την επιχείρησή σας.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ώρα που αρχίζετε να επενδύετε περισσότερο στην ενσωμάτωση και την εφαρμογή blockchain της εταιρείας σας.

Δεν είναι έτοιμο για Blockchain

Δεν είστε καθόλου έτοιμοι για την ανάπτυξη του blockchain αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι μια ιδέα μπορεί να μην είναι πάντα επιτυχής. Επιπλέον, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αποτυχία του blockchain POC, όπως ελαττωματικές ανάγκες χρήστη, κακός χρονισμός, όχι αρκετό εργατικό δυναμικό κ.λπ..

Ωστόσο, το blockchain proof of concept θα σας βοηθήσει εύκολα να ξέρετε αν η εταιρεία σας είναι έτοιμη για τη μεγάλη επένδυση blockchain ή όχι. Έτσι, θα εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να στοιχηματίζετε τα πάντα σε μια ιδέα. Ωστόσο, με την απόδειξη της έννοιας στην εμπειρία blockchain, οι συμπαίκτες σας θα μάθουν πολύτιμα μαθήματα. Και όταν αλλάξουν οι συνθήκες, μπορείτε τελικά να ξεκινήσετε την ανάπτυξη του blockchain σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που μπορεί να είναι, η απόδειξη blockchain της ιδέας είναι πάντα απαραίτητη για τις επιχειρήσεις. Σε αυτόν τον οδηγό, σας έχουμε πει τι είναι η απόδειξη του concept blockchain και η απόδειξη της έννοιας του blockchain. Ελπίζουμε λοιπόν ότι θα σας βοηθήσει πραγματικά στην ανάπτυξη ενός επιτυχημένου blockchain POC.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας στο blockchain χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο δωρεάν μάθημα για τις βασικές εταιρείες blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me