Οδηγός για αρχάριους: Πώς να συμμετάσχετε σε ICO;

Το 2017, οι νεοσύστατες εταιρείες blockchain-cryptocurrency έχουν συγκεντρώσει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ μέσω των αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICOs). Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης ξεπερνά τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και οι ομάδες έργων εκκίνησης συχνά ξεκινούν νέους ICO. Ωστόσο, το ICO εξακολουθεί να είναι μια νέα ιδέα, και είναι εκτός του κανονιστικού πλαισίου. Οι επενδυτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά αναρωτιούνται συχνά πώς να συμμετέχουν στο ICO.

Ένας επενδυτής πρέπει να αναλύσει το ICO πριν επενδύσει σε αυτό. Αυτό το άρθρο είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την ανάλυση ενός ICO και της πραγματικής επενδυτικής διαδικασίας.

Μάθετε για τα μέλη της ομάδας του ICO:

Το πρώτο βήμα στην ανάλυση ενός ICO είναι να μάθετε για τα μέλη της ομάδας του ICO. Ο ιστότοπος του έργου θα πρέπει να παρέχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του έργου. Ένα έργο χωρίς καμία ή περιορισμένη πληροφόρηση για την ομάδα αποτελεί αιτία αμφιβολίας και ένας επενδυτής πρέπει να είναι προσεκτικός.

Η ομάδα του έργου θα πρέπει να έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό ανάπτυξης και εμπορίας ενός έργου blockchain-crypto και επέκτασής του. Η ομάδα θα πρέπει επίσης να έχει καλή εμπειρία στον κλάδο-στόχο. Ο επενδυτής θα πρέπει επίσης να ρωτήσει για τους συμβούλους. Τέλος, εάν ένα έργο έχει υποστήριξη κεφαλαίων επιχειρηματικού κεφαλαίου (VC), τότε αυτό είναι καλό νέο.

Ανάλυση λευκής βίβλου ICO για να μάθετε για το έργο:

Εάν ο επενδυτής δεν βλέπει κανένα σημαντικό προϊόν ή υπηρεσία κατά τη διάρκεια της λευκής βίβλου, το έργο θα μπορούσε να είναι σκιερό. Στην μη ρυθμιζόμενη αγορά κρυπτογράφησης και το τοπίο ICO, υπάρχουν πολλά ICO για συστήματα Ponzi. Εάν η λευκή βίβλος του ICO υπόσχεται σταθερό σταθερό κέρδος ή ποσοστό απόδοσης, τότε είναι ίσως ένα σχέδιο Ponzi, το οποίο βασίζεται σε νέους επενδυτές για να συμμετάσχει, για να δημιουργήσει υψηλή απόδοση για τους παλιούς επενδυτές. Οι υπηρεσίες εξόρυξης cloud, τα πακέτα επενδύσεων Bitcoin και τα προγράμματα μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων είναι μερικά από τα γνωστά σχήματα Ponzi, ωστόσο, υπάρχουν και άλλα.

Εάν το έργο έχει ένα πραγματικό προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρει, σε μια πραγματική αγορά, που αντιμετωπίζει ένα πραγματικό επιχειρηματικό πρόβλημα ή μια ευκαιρία αγοράς, τότε αξίζει να επενδύσετε. Το whitepaper δεν πρέπει να έχει μόνο μάρκετινγκ και τεχνικές ορολογίες. Θα πρέπει να περιγράφει με σαφήνεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που οριοθετούν την αγορά που θα εξυπηρετήσει. Όσο μεγαλύτερη είναι η αγορά, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επιτυχίας του έργου.

“Ποιες είναι οι πιθανότητες του έργου να είναι επιτυχής ICO;”

Ένα καλό σχέδιο έργου δεν εγγυάται την επιτυχία και ένας επενδυτής πρέπει να αναλύσει την πιθανότητα επιτυχούς εκτέλεσης του έργου. Ένα έργο με λειτουργικό προϊόν, ακόμη και αν η έκδοση Alpha ή Beta, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από ένα έργο με μόνο λευκή βίβλο. Η τεχνολογία blockchain είναι νέα και πολλές καινοτομίες γύρω από αυτήν δεν δοκιμάζονται επαρκώς. Μια λευκή βίβλος ICO μπορεί να απαριθμήσει μια εντυπωσιακή σειρά τεχνολογικών καινοτομιών, αλλά είναι αμφίβολο εάν αυτές μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία.

Μια ομάδα έργου που έχει τον κώδικα ανοιχτού κώδικα που είναι διαθέσιμο για όλους να το αξιολογήσει είναι ένα καλύτερο στοίχημα επένδυσης από εκείνο που δεν έχει κώδικα ή έναν κωδικό κλειστού κώδικα.

«Είναι η ομάδα του έργου έτοιμη να ανταποκριθεί στις κανονιστικές απαιτήσεις του ICO;»

Αν και εκτός του κανονιστικού πλαισίου τώρα, με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο χώρος κρυπτογράφησης σίγουρα θα προσελκύσει κανονισμούς. Ο επενδυτής θα πρέπει να επανεξετάσει τη νομική ετοιμότητα της ομάδας του έργου, δηλαδή εάν έχει λάβει υπόψη τους τρέχοντες και πιθανώς μελλοντικούς κανονισμούς της δικαιοδοσίας στην οποία θα λειτουργήσει.


Οι κανονιστικές απαιτήσεις της χώρας και του κλάδου που θα εξυπηρετήσει το έργο μπορεί επίσης να έχουν απαιτήσεις γνώσης-πελάτη (KYC) και κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML). Ο επενδυτής πρέπει να ελέγξει πώς σχεδιάζει η νομική ομάδα του έργου ICO να τα αντιμετωπίσει.

Αναλύστε την ανάγκη για διακριτικό ICO:

Ένα έργο μπορεί να χρησιμοποιεί blockchain, ωστόσο, ενδέχεται να μην χρειάζεται διακριτικό κρυπτογράφησης. Είναι δυνατή η ολοκλήρωση του έργου και η κατασκευή του προϊόντος χωρίς διακριτικό. Ένας επενδυτής θα πρέπει να κατανοήσει την πρόταση της επιχείρησης και να αναλύσει γιατί η ομάδα του έργου σχεδιάζει την κωδικοποίηση.

Οι ICO είναι ζεστοί τώρα και ο πειρασμός να συγκεντρώσει μεγάλα χρήματα με την πώληση κρυπτογραφικών μαρκών σε μια μη ρυθμιζόμενη αγορά είναι μεγάλος για πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις, ειδικά γνωρίζοντας ότι τέτοια πώληση διακριτικών ουδόλως ισοδυναμεί με προσφορά μεριδίου στην εταιρεία, ένας επενδυτής πρέπει έργα χωρίς τη νόμιμη ανάγκη για διαμόρφωση.

Ανοίξτε λογαριασμό κρυπτογράφησης, αποκτήστε Bitcoin ή Ether:

Μόλις ο επενδυτής αναλύσει αρκετούς ICO και επιλέξει να επενδύσει σε έναν, πρέπει να πάρει Bitcoin ή Ether. Επειδή οι ICO συνήθως δεν δέχονται νομίσματα fiat και λαμβάνουν μόνο εξέχοντα κρυπτονομίσματα. Ο επενδυτής πρέπει να ανοίξει έναν λογαριασμό κρυπτογράφησης με μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης και να μεταφέρει νομίσματα από τον λογαριασμό του για να πάρει Bitcoin ή Ether στον λογαριασμό ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Ενώ υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης, Νομισματική βάση και Bittrex είναι δύο πολύ εξέχοντες. Για κάποιον νέο στον χώρο κρυπτογράφησης, το Coinbase είναι το πιο εύκολο.

Ρύθμιση πορτοφολιού κρυπτογράφησης:

Ο επενδυτής δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το πορτοφόλι του λογαριασμού ανταλλαγής κρυπτογράφησης για να επενδύσει σε ICO, επειδή η ομάδα του έργου θα στείλει τότε τα διακριτικά σε αυτήν τη διεύθυνση, η οποία ανήκει πραγματικά στο χρηματιστήριο. Ο χρήστης πρέπει να δημιουργήσει το δικό του πορτοφόλι κρυπτογράφησης και είναι προτιμότερο να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού και ένα υλικό, επειδή η αφήγηση κερμάτων σε πορτοφόλι ιστού ή κινητού για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι ασφαλής και οι χάκερ δεν μπορούν να αγγίξουν τα νομίσματά του όταν αυτά βρίσκονται στο πορτοφόλι υλικού.

Οι περισσότεροι από τους ICO ξεκινούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Ethereum και τα πρότυπα διακριτικών ERC20 και όλοι αποδέχονται τον Ether. MyEtherWallet ως το πορτοφόλι λογισμικού και Καθολικό Nano S καθώς το πορτοφόλι υλικού είναι ένας καλός συνδυασμός για να ξεκινήσετε.

Αγοράστε μάρκες ICO:

Ένα καλό έργο ICO παρέχει σαφείς πληροφορίες στον ιστότοπό τους σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ICO και πώς να αγοράσετε μάρκες ICO. Ο επενδυτής πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες. Θα πρέπει να εγγραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα διαδικτυακά φόρουμ και την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram για να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το έργο.

Ο επενδυτής πρέπει να μεταφέρει τα κρυπτονομίσματά του στη διεύθυνση που καθορίζεται από την ομάδα έργου του ICO στον ιστότοπό του. Υπάρχουν πιθανότητες χάκερ να χειραγωγούν τη διεύθυνση στον ιστότοπο για να κατευθύνουν τα κρυπτονομίσματα των επενδυτών στο λογαριασμό τους. Ο επενδυτής πρέπει να παρακολουθεί τις ειδήσεις σχετικά με το ICO στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το Telegram για να ενημερώνεται σχετικά με τέτοιες επιθέσεις. Αφού λάβει τα διακριτικά, θα πρέπει να τα μεταφέρει από το πορτοφόλι ιστού στο υλικό, για ασφάλεια. Ο επενδυτής πρέπει να προβεί στον προϋπολογισμό για τις αμοιβές στους ανθρακωρύχους, οι οποίοι προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές γρήγορα. Ως εκ τούτου, ο επενδυτής θα πρέπει να διατηρήσει μερικούς επιπλέον αιθέρες για το σκοπό αυτό.

Άλλοι πόροι ICO:

Συνιστούμε στον επενδυτή να κατανοήσει πλήρως την έννοια ενός ICO, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, προτού συμμετάσχει σε ένα. Ο επενδυτής πρέπει επίσης να επισκεφθεί Πάγκος ICO και Λίστα παρακολούθησης ICO ιστοσελίδες, για μια εις βάθος ανασκόπηση των ICO.

Σχετικά Άρθρα:

  1. Τι είναι μια γενναιοδωρία?
  2. Τι είναι το Airdrop; Πώς να κερδίσετε μάρκες από το Airdrop?

Ελπίζω να βρείτε χρήσιμο τον οδηγό “Πώς να συμμετάσχετε στο ICO”!

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι αξιώσεις που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες. Κάντε τη δική σας έρευνα και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την πλήρη Αποποίηση ευθυνών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map