Οδηγός για αρχάριους: Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ ICO

Οι νεοσύστατες εταιρείες blockchain-cryptocurrency έχουν συγκεντρώσει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ μέσω των αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICO) το 2017. Αυτό είναι τεράστιο! Ωστόσο, μόνο 435 ICO από τα 902 το 2017 ήταν επιτυχημένα και αυτό είναι μόνο το 48%! Η στρατηγική μάρκετινγκ ICO σας καθορίζει εάν θα είστε επιτυχής σε αυτήν την ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά, επομένως, εδώ σας δείχνω πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ ICO. Ας το κάνουμε!

Ο ιστότοπός σας ICO είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μάρκετινγκ ICO:

Το μάρκετινγκ ICO είναι εντελώς ψηφιακό και ο ιστότοπός σας ICO είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής μάρκετινγκ. Χρειάζεστε έναν καθαρό, μοντέρνο και επαγγελματικό ιστότοπο για το ICO έργου blockchain-crypto.

Πρέπει να παρέχετε εκ των προτέρων κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με το έργο σας στον ιστότοπό σας, δίνοντας τη μέγιστη σημασία στην ομάδα του έργου και στη Λευκή Βίβλο του ICO.

Οι επενδυτές θα θελήσουν πρώτα να μάθουν για την ομάδα σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε εμφανίσει το προφίλ LinkedIn των βασικών μελών της ομάδας του έργου σας στον ιστότοπό σας. Πολλοί επενδυτές θα εξετάσουν το έργο σας με υποψία εάν οι πληροφορίες της ομάδας του έργου λείπουν ή δεν επαρκούν.

Το whitepaper είναι το όχημά σας για τη μεταφορά πληροφοριών σχετικά με το έργο σας στον κόσμο. Πρέπει να διευκολύνετε τους επενδυτές να το βρουν στον ιστότοπό σας.

Τα ακόλουθα είναι επίσης σημαντικά:

 • Ένα επαγγελματικά σύντομο και καθαρό βίντεο που εξηγεί το έργο σας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
 • Όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπο πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας.
 • Πρέπει να τοποθετήσετε στρατηγικά κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ενθαρρύνονται να προβούν στην επιθυμητή ενέργεια.
 • Μια καλή επιλογή εγγραφής μέσω email για τα ενημερωτικά δελτία, τις προωθητικές προσφορές και άλλες ανακοινώσεις είναι απαραίτητη.
 • Ο ιστότοπός σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί SEO. Πρέπει να υπάρχει μια σωστή στρατηγική τόσο για SEO όσο και εκτός σελίδας. Το έργο της δημιουργίας συνδέσμων υψηλής ποιότητας προς τον ιστότοπό σας και η αντιμετώπιση του αρνητικού θορύβου για το έργο σας σε διάφορα φόρουμ είναι σημαντικά μέρη της στρατηγικής σας SEO και χρειάζεστε επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη.

Δεν μπορείτε να κόψετε τις γωνίες όσον αφορά τον ιστότοπό σας. Λάβετε επαγγελματική βοήθεια, επειδή ο ιστότοπός σας δίνει στους πιθανούς επενδυτές την πρώτη εντύπωση για το έργο σας.

Δημιουργήστε μια υπέροχη λευκή βίβλο ICO:

Δεν μπορώ να τονίσω τη σημασία του λευκού βιβλίου ICO σας. Οι υποψήφιοι επενδυτές σας κοιτάζουν πρώτα τον ιστότοπό σας και μετά ελέγχουν τη λευκή βίβλο για να κατανοήσουν περισσότερα για το έργο σας.

Πρέπει να διασφαλίσετε τα εξής:

 1. Το whitepaper πρέπει να είναι επαγγελματικά γραμμένο και να μην έχει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
 2. Θα πρέπει να περιγράφει επαρκώς την ομάδα του έργου σας, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευτηρίων του στον χώρο blockchain-cryptocurrency.
 3. Πρέπει να περιγράψετε με σαφήνεια το επιχειρηματικό πρόβλημα ή την ευκαιρία αγοράς που θα αντιμετωπίσει το έργο.
 4. Η λευκή βίβλος ICO θα πρέπει να περιγράφει με σαφήνεια την τεχνολογία χωρίς να χρησιμοποιεί πάρα πολλές ορολογίες και θα πρέπει να ενημερώνετε τους επενδυτές εάν διαθέτετε λειτουργικό πρωτότυπο ή τουλάχιστον κώδικα ανοιχτού κώδικα για να το ελέγξουν.
 5. Η ομάδα του έργου πρέπει να εξηγήσει γιατί συμβολίζουν την επιχείρησή τους και πώς θα εκτιμήσουν το διακριτικό κρυπτογράφησης.
 6. Το whitepaper θα πρέπει να περιγράφει τη δομή πώλησης διακριτικών, για παράδειγμα τον αριθμό των διακριτικών που προορίζονται για την ομάδα του έργου, εάν υπάρχει ιδιωτική πώληση πριν από το ICO, κ.λπ.
 7. Το whitepaper σας πρέπει να μιλά για τη νομική και κανονιστική σας ετοιμότητα.

Αποκτήστε επαγγελματίες εμπειρογνώμονες περιεχομένου για τη λευκή σας βίβλο, είναι πολύ σημαντικό για τον ICO σας. Για παράδειγμα, εάν οι επενδυτές εντοπίσουν λογοκλοπή με το whitepaper σας, τότε θα αντιληφθούν το έργο σας ως απάτη!

Επενδύστε σε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία για την προώθηση του ICO:


Τώρα που έχετε έναν υπέροχο ιστότοπο και εξίσου εξαιρετική λευκή βίβλο, πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο για τον ICO σας. Εξετάστε τα ακόλουθα βήματα:

 • Έκδοση δελτίων τύπου σε κορυφαίους ιστότοπους σχετικά με το ICO σας.
 • Δημοσίευση άρθρων σε δημοφιλή μέσα κρυπτογράφησης.
 • Καταχωρίστε το ICO σας σε δημοφιλείς ιστότοπους που παρακολουθούν ICO, για παράδειγμα. Αξιολόγηση ICO, Πάγκος ICO, και Ειδοποίηση ICO.

Οι κορυφαίοι ιστότοποι σας χρεώνουν για τη δημοσίευση των δελτίων τύπου σας, όπως και τα δημοφιλή κέντρα κρυπτογράφησης, για τη δημοσίευση των άρθρων σας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για τη διαχείριση της προσέγγισης μέσων. Πρέπει να τα λάβετε υπόψη στον προϋπολογισμό μάρκετινγκ ICO.

Χρησιμοποιήστε κοινότητες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μάρκετινγκ ICO:

Οι υποψήφιοι επενδυτές γνωρίζουν ότι οι κοινότητες κρυπτογράφησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ γνώστες και πριν επενδύσουν σε έναν ICO εξετάζουν τι σκέφτονται αυτές οι κοινότητες για τον ICO σας. Πρέπει να παρουσιάσετε το ICO καλά σε αυτές τις κοινότητες, οι οποίες θα οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτό, και οι επενδυτές θα πάρουν θετικές αισθήσεις για το έργο από αυτές τις κοινότητες.

Καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ ICO

Προωθήστε προληπτικά το έργο σας συμμετέχοντας στα εξής:

 • Facebook: Γίνετε μέλος των ομάδων που συζητούν ICO και επισημάνετε το έργο σας.
 • Twitter: Φροντίστε να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου των έργων σας εδώ.
 • Reddit: Είναι πολύ δημοφιλές στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε subreddit και να σχολιάσετε υπάρχοντα θέματα.
 • Telegram: Αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πολύ δημοφιλής στους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Φροντίστε να προωθήσετε ενεργά το ICO σας εδώ.
 • Quora: Συμμετέχετε στα θέματα που σχετίζονται με το ICO και μπορείτε να έχετε καλή έκθεση για το έργο σας.
 • LinkedIn: Εστίαση σε ομάδες που σχετίζονται με το ICO και μπορείτε να προσεγγίσετε δεκάδες χιλιάδες λάτρεις του ICO.
 • Φόρουμ ειδικά για κρυπτογράφηση: Εάν δημοσιεύετε πληροφορίες σχετικά με το έργο σας σε δημοφιλή φόρουμ όπως Bitcointalk, θα δημιουργήσει καλή έκθεση σχετικά με το ICO σας.

Σκεφτείτε σοβαρά να αποκτήσετε επαγγελματίες διαχειριστές κοινωνικών μέσων για να προωθήσετε το έργο σας σε αυτές τις πλατφόρμες. Ενώ μπορείτε να κάνετε μόνοι σας (DIY), απαιτεί σημαντική εξειδικευμένη εμπειρία και χρόνο.

Η στοχοθετημένη διαφήμιση ICO πρέπει να περιλαμβάνεται στη στρατηγική μάρκετινγκ ICO:

Με το Facebook, το Twitter και το Google που απαγορεύει τις διαφημίσεις ICO, είναι πλέον πιο δύσκολο να διαφημιστείτε ICO. Εξετάστε το ενδεχόμενο διαφήμισης πληρωμής ανά κλικ (ΔΕΗ) μέσω κρυπτογραφικών δικτύων όπως Κυκλοφορία. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε διαφημίσεις banner σε σχετικά ιστολόγια και κρυπτογραφικά μέσα πολυμέσων.

Μάρκετινγκ μέσω email του ICO: ένα βελτιστοποιητικό στοιχείο της στρατηγικής μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει μια θεμελιωδώς σημαντική συνιστώσα του ψηφιακού μάρκετινγκ σε οποιονδήποτε κλάδο και οι ICO δεν αποτελούν εξαιρέσεις. Ωστόσο, η αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης το έκανε επίσης δύσκολο όπως η διαφήμιση ICO, επειδή το MailChimp, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους μάρκετινγκ email, έχει απαγορεύσει το μάρκετινγκ email ICO.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε άλλους παρόχους υπηρεσιών, αλλά προσέξτε επαρκώς ότι δεν στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κινδυνεύουν να επισημανθούν ως «ανεπιθύμητα». Σας συνιστώ να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε τη λίστα email σας, η οποία θα αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη για το έργο σας, ακόμα κι αν έχει ελάχιστη θετική επίδραση στον επερχόμενο ICO σας.

Συμπεριλάβετε προγράμματα γενναιοδωρίας ICO στη στρατηγική μάρκετινγκ ICO:

Τα προγράμματα Bounty επιβραβεύουν τις οντότητες μέσω αποζημιώσεων και κινήτρων για την προσέλκυση επενδυτών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών στον ICO. Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε ορισμένα στη στρατηγική σας.

Για παράδειγμα Το «airdropping», το οποίο σημαίνει δωρεάν δωρεά, αποτελεί όλο και περισσότερο μια δημοφιλή μορφή προγράμματος γενναιοδωρίας. Ωστόσο, πρέπει να εφαρμόσετε καλή κρίση, διότι εάν δώσετε πάρα λίγα μάρκες, καθιστά την καμπάνια αναποτελεσματική, ενώ η παροχή πολλών μπορεί να κάνει τους επενδυτές να θεωρήσουν το έργο σας ως απάτη.

Παρακολουθήστε εκδηλώσεις τεχνολογίας blockchain για να ενισχύσετε το μάρκετινγκ ICO:

Ως επιχειρηματίας blockchain-crypto, πρέπει να είστε παρόντες όπου βρίσκονται οι ενέργειες. Η συμμετοχή σε τεχνολογικές εκδηλώσεις blockchain και η παρουσίαση του έργου σας δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον για αυτό και μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επένδυσης.

Τα συμβάντα Blockchain και Crypto συμβαίνουν κάθε εβδομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτά σας παρέχουν πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης με ενδιαφερόμενους πρόσωπο με πρόσωπο. Υπάρχει κόστος που απαιτείται για την παρακολούθηση ή τη χρηματοδότηση αυτών, ειδικά εάν πρόκειται για ταξίδια. Ωστόσο, η πιθανή αύξηση των επενδύσεων στο ICO σας εξισορροπεί επαρκώς το κόστος, επομένως θα πρέπει να κάνετε προϋπολογισμό για αυτά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να κατανοήσετε καλά την έννοια του ICO, πριν ξεκινήσετε με τη στρατηγική μάρκετινγκ. Επίσης, θυμηθείτε ότι οι επενδυτές προετοιμάζονται πριν επενδύσουν σε ICO, επομένως προσαρμόστε το μάρκετινγκ για να τους διαβεβαιώσετε σε κάθε βήμα.

Σας ευχόμαστε επιτυχία με το μάρκετινγκ ICO!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map