Πώς να ξεκινήσετε επιτυχώς το ICO: Ένας οδηγός για την εκκίνηση του Blockchain-Crypto ICO

Είστε επιχειρηματίας blockchain-crypto που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα ICO; Ίσως έχετε ακούσει ότι η εκκίνηση ενός ICO είναι εύκολη, αλλά μην το υπολογίζετε. Από τα 902 συνολικά ICO το 2017, μόνο 435 ήταν επιτυχημένα, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 48%! Πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε με επιτυχία το ICO. Ας βουτήξουμε ακριβώς μέσα!

Έχετε μια βιώσιμη θήκη χρήσης blockchain και πελάτες?

«Ο σκοπός μιας επιχείρησης είναι να δημιουργήσει και να διατηρήσει έναν πελάτη. Επειδή ο σκοπός μιας επιχείρησης είναι να δημιουργήσει έναν πελάτη, η επιχείρηση έχει δύο – και μόνο δύο – βασικές λειτουργίες: μάρκετινγκ και καινοτομία. “

Αυτά είναι λόγια του πρώην γκουρού διευθυντή Peter F Drucker. Ανάγνωση “Ανάπτυξη μέσω μάρκετινγκ και καινοτομίας: Πώς ο Peter Drucker διαμόρφωσε το ReadyTalk“Για μια λεπτομερή περιγραφή των σκέψεων του Drucker σχετικά με αυτό.

Ξεκινήστε με βασικά. Μάθετε αν έχετε μια βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα που θα πουλήσει στην αγορά. Επίσης, μάθετε ποιοι είναι οι πελάτες σας. Εάν δεν υπάρχει έγκυρη επιχειρηματική περίπτωση για το blockchain, μην σχεδιάζετε ICO. Επιστρέψτε στον πίνακα σχεδίασης.

Πρέπει να πραγματοποιήσετε έρευνα αγοράς, επειδή ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν έχετε μια βιώσιμη ιδέα είναι να ελέγξετε την αγορά. Διαβάστε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω της έρευνας αγοράς στο “Πώς να κάνετε έρευνα αγοράς: Ένας οδηγός 5 βημάτων«.

Χρειάζεστε επίσης πελάτες! Πρέπει να ξέρετε ποιοι είναι, πού ζουν, τι κάνουν, πού παίρνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους κ.λπ. Για να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση πρέπει να απεικονίσετε τον πελάτη σας. Δημιουργήστε ένα “Buyer Persona”, δηλαδή έναν πλαστό πελάτη, αν και βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα αγοράς. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στο “Πώς να δημιουργήσετε λεπτομερή Personas αγοραστή για την επιχείρησή σας [Δωρεάν Πρότυπο Persona]«.

Οι επενδυτές ICO εξετάζουν όλο και περισσότερο τα έργα και μπορεί να θεωρήσουν το έργο σας απάτη εάν δεν έχετε μια βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα. Διαβάστε γιατί είναι τόσο σημαντικό στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να εντοπίζετε απάτες ICO”.

Δείτε επιλογές για τη χρηματοδότηση έργων blockchain:

Σκεφτήκατε όλες τις επιλογές συγκέντρωσης κεφαλαίων πριν μηδενίσετε το ICO; Για παράδειγμα σκεφτήκατε αύξηση του επιχειρηματικού κεφαλαίου (VC); Αποφασίστε τη διαδρομή χρηματοδότησής σας αφού εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές.

Σημειώστε ότι οι ICO φαίνεται συχνά ελκυστικοί επειδή θεωρούνται εύκολο να ξεκινήσουν, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. Επίσης, λάβετε υπόψη τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι VC, για παράδειγμα:

 • Οι VCs είναι σκληροπυρηνικοί επιχειρηματίες. Είναι ειδικοί. Εάν συγκεντρώσετε χρήματα από αυτούς, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας κρατήσουν.
 • Έχουν μεγάλη φήμη, ως εκ τούτου θα λάβετε επίσης θετική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε πώς συγκρίνονται τα VC με τα ICO στο “ICO vs VC: The Experience Matters”.

Δημιουργήστε μια υπέροχη ομάδα ICO!

«Στην πραγματικότητα, οι ηγέτες εταιρειών που ξεκινούν από το καλό στο μεγάλο ξεκίνημα όχι με το« πού »αλλά με το« ποιος ». Ξεκινούν παίρνοντας τους σωστούς ανθρώπους στο λεωφορείο, τους λάθος ανθρώπους από το λεωφορείο και τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις. “


Αυτά είναι λόγια του εμπειρογνώμονα διαχείρισης Jim Collins. Διαβάστε τη σημασία που αποδίδει σε μια μεγάλη ομάδα στο “ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ«.

Χρειάζεστε μια μεγάλη τεχνική ομάδα με την αποδεδειγμένη ικανότητα δημιουργίας συστημάτων blockchain-cryptocurrency. Χρειάζονται επίσης σχετική εμπειρία στον κλάδο. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να έχουν υπεροχή, π.χ. θα έπρεπε να έχουν δημοσιεύσει αρκετά διορατικά άρθρα σχετικά με την τεχνολογία blockchain.

Οι ICO είναι ανεξέλεγκτοι, ωστόσο, ο κόσμος των ρυθμιστικών αρχών τα λαμβάνει υπόψη. Χρειάζεστε μια αρμόδια νομική ομάδα που έχει αποδεδειγμένη εμπειρία ICO και βρίσκεται στην κορυφή του εξελισσόμενου κανονιστικού σεναρίου έναντι των ICO.

Μια μεγάλη ομάδα μάρκετινγκ ICO είναι απαραίτητη, γιατί μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ενός επιτυχημένου και αδιάφορου ICO.

Οι επενδυτές ελέγχουν πρώτα τα διαπιστευτήρια της ομάδας ICO ως μέρος της προετοιμασίας τους για επένδυση σε ICO. Διαβάστε πόσο σημαντικό το θεωρούν, στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να συμμετάσχετε σε ένα ICO;”.

Πώς να ξεκινήσετε με επιτυχία το ICO: πρώτα χρειάζεστε μια εξαιρετική στρατηγική

Η στρατηγική σας αποτελείται από τα πιο σημαντικά καθήκοντά σας. Για να το διατυπώσετε, πρέπει να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας.

Για να αναπτύξετε τη στρατηγική ανάπτυξης προϊόντων, εξετάστε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 1. Δημιουργείτε κάτι αποκεντρωμένο ώστε να χρησιμοποιείτε το blockchain?
 2. Χρειάζεστε πραγματικά ένα διακριτικό; Εάν δεν το κάνετε, τότε δεν πρέπει να ξεκινήσετε ένα ICO!
 3. Χρησιμοποιείτε πάρα πολλές δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις; Θα μπορούσε να αυξήσει τους κινδύνους ανάπτυξης προϊόντων σας!

Θυμηθείτε όταν οι επενδυτές σας διαβάσουν τη λευκή βίβλο ICO σας, θα κάνουν αυτές τις ερωτήσεις. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο “Πώς να ελέγξετε τη λευκή βίβλο ICO: ένας οδηγός για πιθανούς επενδυτές”.

Πρέπει να σχεδιάσετε πώς θα παραμείνετε στη δεξιά πλευρά των κανονισμών. Εξετάστε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 1. Είναι νόμιμοι ICO στη δικαιοδοσία σας?
 2. Πρέπει να συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις «Γνωρίζετε τον πελάτη σας» (KYC) και «Anti-Money Laundering» (AML)?
 3. Πουλάτε μάρκες ασφαλείας ή μάρκες χρησιμότητας; Οι κανονιστικές απαιτήσεις είναι αυστηρές για τα διακριτικά ασφαλείας, διαβάστε περισσότερα για αυτό στο «Διακριτικό ασφαλείας έναντι διακριτικού χρησιμότητας: Μια σύγκριση».

Αποφασίστε για μια στρατηγική διακυβέρνησης, π.χ. θα γίνει το έργο μια δημοκρατική οργάνωση δικτύου στο μέλλον, π.χ. «Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός» (DAO)?

Η στρατηγική μάρκετινγκ είναι βασικό στοιχείο. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας διάφορες πτυχές, για παράδειγμα:

 1. Πώς να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ψηφιακά κανάλια μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό σας, το λευκό βιβλίο, το περιεχόμενο κ.λπ.?
 2. Ποια διαφημιστικά κανάλια θα χρησιμοποιήσετε?
 3. Πώς θα προσελκύσετε κοινότητες κρυπτογράφησης?
 4. Πόσες μάρκες πρέπει να κάνετε?

Δείτε αυτόν τον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ ICO”.

Σημειώστε πρόοδο με την ανάπτυξη προϊόντων blockchain:

Οι επενδυτές ICO αναμένουν όλο και περισσότερο να δουν μια έκδοση Alpha ή Beta του προϊόντος σας. Εάν δεν είστε ακόμη εκεί, ετοιμαστείτε να δείξετε ένα λειτουργικό πρωτότυπο. Οι επενδυτές θα ήταν εντάξει αν το περιβάλλον χρήστη σας δεν είναι ακόμα το πιο κομψό, αλλά περιμένουν να δουν ένα προϊόν.

Εάν δεν έχετε καν λειτουργικό πρωτότυπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κώδικα ανοιχτού κώδικα στο GitHub έτοιμο για έλεγχο. Οι επενδυτές υποπτεύονται ότι το έργο είναι απάτη εάν το αποθετήριο GitHub είναι κενό ή εάν το έργο έχει κώδικα κλειστού κώδικα.

Διαβάστε πώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν το προϊόν και τον κωδικό σας με μεγάλη σημασία στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να εντοπίζετε απάτες ICO”.

Συμμορφωθείτε με τις κανονιστικές απαιτήσεις του ICO:

Με τα σχέδια Ponzi να μπαίνουν στους ICO, οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αρχίσει να ελέγχουν τους ICO τώρα. Δεν θέλετε να κληθείτε από ρυθμιστικές αρχές.

Η νομική σας ομάδα πρέπει να προετοιμάσει τόσο τους τρέχοντες όσο και τους μελλοντικούς κανονισμούς, στο βαθμό που μπορούν λογικά να προβλέψουν. Αυτό περιλαμβάνει τη νομική κατάσταση του ICO σας στη δικαιοδοσία, το KYC, το AML, τους κανονισμούς κινητών αξιών και ενδεχομένως πολλά άλλα.

Δεν θέλετε να βρίσκεστε στη λίστα των “Top 5 Blockchain SEC Investigations to Watch In 2018” ή παρόμοιων λιστών!

Εκτελέστε μια προληπτική εκστρατεία μάρκετινγκ ICO:

Ενώ η ανάπτυξη προϊόντων και οι νομικές προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, η ομάδα σας πρέπει να συνεχίσει τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει τον ιστότοπο ICO, τη λευκή βίβλο, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων, τα ελκυστικά γραφήματα, τα βίντεο, τα podcast κ.λπ..

Να είστε προληπτικοί

Προσλάβετε έναν διαχειριστή κοινότητας ICO για να προσελκύσετε κοινότητες κρυπτογράφησης σε εφαρμογές συνομιλίας, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και δημοφιλή φόρουμ κρυπτογράφησης. Διαβάστε γιατί πρέπει να στελεχώνετε αυτόν τον σημαντικό ρόλο στο “Διαχειριστής κοινότητας ICO: η σημασία του ρόλου στο ICO σας “.

Χρησιμοποιήστε την προβολή PR και τα μέσα ενημέρωσης, τις διαφημιστικές καμπάνιες, τις καμπάνιες γενναιοδωρίας και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσελκύσετε τους επενδυτές στο ICO σας Βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμη τη σωστή υποδομή. Πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις blockchain-crypto και να παρουσιάσετε το έργο σας σε πιθανούς επενδυτές και προοπτικές.

Θυμηθείτε να καθοδηγήσετε τους πιθανούς επενδυτές σας μέσω του ιστοτόπου, του ιστολογίου και των κοινοτήτων σας σχετικά με το πώς μπορούν να συμμετάσχουν στο ICO σας. Προτείνω να διαβάσετε “Μια λίστα ελέγχου μάρκετινγκ ICO για το έργο blockchain-cryptocurrency” για να προετοιμαστείτε καλύτερα.

Δημιουργήστε μάρκες ICO και ξεκινήστε την πώληση διακριτικών ICO:

Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε το δίκτυο blockchain και το διακριτικό κρυπτογράφησης από την αρχή, διαρκεί περισσότερο και απαιτείται υψηλότερος προϋπολογισμός. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Ethereum blockchain για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των διακριτικών ICO σας και να ξεκινήσετε την πώληση διακριτικών ICO.

Αν και σχετικά νέα, τα NEO και EOS είναι δύο άλλες πλατφόρμες που ανταγωνίζονται το Ethereum. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα διακριτικά σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από αυτά. Διαβάστε πώς αυτές οι νέες πλατφόρμες ανταγωνίζονται το Ethereum στο “EOS vs NEO: Ποια θα πάρει το Ethereum (ETH) στο DApps”.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή για να προσαρμόσετε τα διακριτικά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα blockchain Waves και να σχεδιάσετε το διακριτικό σας. Μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε, στον “Οδηγό για αρχάριους: Τι είναι το Waves Blockchain; Σχεδιάστε τα κουπόνια σας! “.

Σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη εκκίνηση ICO!

Σημείωση: Εάν πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα την έννοια του ICO, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαβάσετε “Τι είναι το ICO: Μια εισαγωγή στην αρχική προσφορά νομισμάτων”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map