Μια λίστα ελέγχου μάρκετινγκ ICO για το έργο blockchain-cryptocurrency

Ξεκινάτε μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) για το έργο blockchain-cryptocurrency; Να θυμάστε ότι το 2017, από 902 ICO, μόνο 435, ή 48%, ήταν επιτυχημένα. Με δημοφιλείς πλατφόρμες Διαδικτύου όπως το Google και το Facebook που απαγορεύουν τις διαφημίσεις ICO, το 2018 πιθανότατα θα είναι πιο δύσκολο για τους ICO. Το πώς εμπορεύεστε το ICO σας θα κάνει μια σημαντική διαφορά, γι ‘αυτό σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας αυτήν τη λίστα ελέγχου μάρκετινγκ ICO.

Προετοιμάστε τη στρατηγική μάρκετινγκ ICO νωρίς:

Πρέπει να ξεκινήσετε την εμπορία του ICO σας τη στιγμή που συλλάβετε την ιδέα του έργου, δημιουργώντας τη στρατηγική μάρκετινγκ ICO. Η στρατηγική σας πρέπει να περιλαμβάνει την ακόλουθη λίστα εργασιών μάρκετινγκ:

 1. Σχεδιάστε έναν πραγματικά επαγγελματικό και κομψό ιστότοπο ICO.
 2. Ο προϋπολογισμός και οι πόροι για ένα πρωτότυπο, καλά ερευνημένο και επαγγελματικό έγγραφο ICO.
 3. Ένα καλό σχέδιο για την επικοινωνία PR και τα μέσα ενημέρωσης.
 4. Επαρκή σχέδια για τη διαχείριση των κοινοτικών και κοινωνικών μέσων ·
 5. Μια στρατηγική για στοχευμένη διαφήμιση.
 6. Ένα σχέδιο για προγράμματα γενναιοδωρίας.
 7. Ο απαραίτητος προϋπολογισμός για τη φιλοξενία και τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις τεχνολογίας blockchain.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία της στρατηγικής μάρκετινγκ ICO στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ ICO”.

Δημιουργήστε το περιεχόμενο μάρκετινγκ ICO:


Το μάρκετινγκ ICO είναι εντελώς ψηφιακό, όπου ένα εξαιρετικό περιεχόμενο έχει μεγάλη αξία. Ετοιμάστε το περιεχόμενό σας μάρκετινγκ ICO μόλις έχετε μια στρατηγική μάρκετινγκ ICO και λάβετε επαγγελματική βοήθεια. Τα ακόλουθα είναι ζωτικής σημασίας:

 1. Ιστότοπος ICO: Ένας επαγγελματικός, κομψός, καθαρός και ενημερωτικός ιστότοπος είναι το πρώτο παράθυρο για τους επενδυτές σας στο έργο σας. Θυμηθείτε να εμφανίσετε εμφανώς τα προφίλ κοινωνικών μέσων των μελών της ομάδας του έργου σας. Έχετε ένα καλό βίντεο που να εξηγεί το έργο σας και τοποθετήστε τα κουμπιά “παρότρυνση για δράση” (CTA). Οι επενδυτές είναι επιφυλακτικοί για τις απάτες ICO και σίγουρα θα αναζητήσουν τα προφίλ των μελών της ομάδας σας στον ιστότοπό σας. Διαβάστε το “σημαντικό για τους επενδυτές σας”Οδηγός για αρχάριους: Πώς να εντοπίζετε απάτες ICO “.
 2. ICO whitepaper: Πάρτε επαγγελματική βοήθεια και δημιουργήστε ένα υπέροχο whitepaper. Θα πρέπει να εξηγήσει με σαφήνεια την ιδέα του έργου χωρίς τεχνική και εμπορική ορολογία. Το whitepaper πρέπει να εξηγήσει γιατί χρειάζονται blockchain και token. Το έγγραφο πρέπει να καθιστά σαφείς τους τρόπους διανομής και πώλησης διακριτικών στους επενδυτές σας. Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να είναι 100% πρωτότυπο. Διαβάστε πόσο προσεκτικά οι επενδυτές σας ελέγχουν τη Λευκή Βίβλο στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να ελέγξετε τη Λευκή Βίβλο ICO”.
 3. Προφίλ κοινωνικών μέσων και Infographics: Σας συνιστώ να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για να τα δημιουργήσετε.
 4. Θέσεις πωλήσεων και παρόμοιες παρουσιάσεις: Θα τις χρειαστείτε όταν παρακολουθείτε εκδηλώσεις blockchain και σε ιδιωτικές συναντήσεις με επενδυτές. Μην συμβιβάζετε την ποιότητα!
 5. Δημοσιεύσεις ιστολογίου: Πρέπει να τις προσαρμόσετε στο κοινό σας.
 6. Βίντεο και podcast: Αυτά έχουν υψηλό δυναμικό αφοσίωσης, επομένως χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να τα δημιουργήσετε.
 7. Δελτία τύπου: Μπορεί να είναι δελεαστικό να το κάνετε μόνοι σας, αλλά πιστέψτε με, θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα με την ανάπτυξη του έργου. Λάβετε επαγγελματική βοήθεια.

Διαχείριση κοινότητας ICO:

Είναι ένα βασικό στοιχείο της λίστας ελέγχου μάρκετινγκ ICO και μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει τον ICO σας. Οι επενδυτές βασίζονται στη γνώμη των κρυπτογραφικών κοινοτήτων προτού συμμετάσχουν σε ICO. Οι κοινότητες Crypto είναι απίστευτα γνώστες και αν τις εμπλέξετε καλά, μπορείτε να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη στο έργο σας.

Σας προτείνω να προσλάβετε έναν οργανισμό διαχείρισης κοινότητας ICO, για να αντιμετωπίσετε τα εξής:

 • Δημοσιεύστε ενδιαφέρον περιεχόμενο σε εφαρμογές συνομιλίας όπως το Telegram και το Slack.
 • Προσελκύστε κοινότητες κρυπτογράφησης Reddit.
 • Διαχειριστείτε την αφοσίωση για το έργο σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Twitter, LinkedIn.
 • Δημοσιεύστε το έργο σας σε πλατφόρμες όπως Quora, Steemit και Medium.
 • Δημοσιεύστε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το έργο σας σε δημοφιλή φόρουμ blockchain-crypto όπως BitcoinTalk.

Πρόκειται για μια εργασία πλήρους απασχόλησης, 24 × 7, με υψηλό φόρτο εργασίας κατά τις προ-ICO και μετά τις ICO περιόδους. Προετοιμαστείτε καλά για αυτήν την εργασία μάρκετινγκ διαβάζοντας “Διαχειριστής κοινότητας ICO: η σημασία του ρόλου στο ICO σας”.

Η σημασία της υποδομής ICO στη λίστα ελέγχου μάρκετινγκ ICO:

Υπήρξαν περιπτώσεις εισβολέων που εισέβαλαν στην εκστρατεία ICO, π.χ. το ICO CoinDash. Πρέπει να έχετε μια σταθερή υποδομή έτοιμη και δοκιμασμένη για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το ICO σας.

Πρέπει πραγματικά να διασφαλίσετε μια ασφαλή φιλοξενία ιστότοπου με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας και υποστήριξη. Οι επενδυτές σας αποδίδουν μεγάλη σημασία στον ιστότοπό σας όταν συμμετέχουν στο ICO σας. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στον “Οδηγό για αρχάριους: Πώς να συμμετάσχετε σε ICO”.

Χρειάζεστε επίσης ασφαλή και αξιόπιστη υποδομή μάρκετινγκ email. Η διαχείριση των κοινωνικών μέσων και η υποδομή blogging είναι επίσης σημαντικά.

Ανακοινώστε προληπτικά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ICO:

Καθώς οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο ξυπνούν με τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα των ICO, ο έλεγχος αυξάνεται. Οι έξυπνοι επενδυτές θα θέλουν όλο και περισσότερο να μάθουν αν είστε στη σωστή πλευρά των κανονισμών.

Οι επενδυτές γνωρίζουν ότι στις ΗΠΑ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) ανέθεσε πάνω από 80 έργα blockchain-crypto. Έδωσαν επίσης ειδοποιήσεις σε ICO. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο “Διακριτικό ασφαλείας έναντι διακριτικού χρησιμότητας: Μια σύγκριση”.

Υποθέτοντας ότι έχετε κάνει τη νομική βάση και έχετε επιτύχει κανονιστικές εκκαθαρίσεις, επικοινωνήστε προληπτικά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ICO. Μην αφήνετε τίποτα στην κερδοσκοπία.

Εκστρατεία PR ICO: ένα βασικό κομμάτι του παζλ

Αφού έχετε προετοιμάσει το περιεχόμενο μάρκετινγκ ICO, επεξεργαστείτε την καμπάνια PR ICO. Αυτό είναι ένα πολύπλοκο έργο, και σας συνιστούμε να προσλάβετε επαγγελματικούς φορείς PR. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα εξής:

 • Προγραμματίστε την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.
 • Δημιουργία σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης.
 • Γράψτε πολύ καλό αντίγραφο του δελτίου τύπου.
 • Δημοσιεύστε το περιεχόμενο σε δημοφιλή μέσα ενημέρωσης.
 • Παρακολούθηση της καμπάνιας και σωστή πορεία ανάλογα με τις ανάγκες.

Πρέπει να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτό το σημείο. Καταχωρίστε το ICO σας σε δημοφιλείς ιστότοπους που παρακολουθούν ICO, για παράδειγμα, ICO Rating, ICO Bench και ICO Alert.

Διαφημίσεις ICO και καμπάνιες γενναιοδωρίας:

Οι απάτες έχουν δώσει αρνητική κάλυψη πολυμέσων σε ICO, επομένως δημοφιλείς πλατφόρμες Διαδικτύου όπως το Google, το Facebook, το Twitter και το LinkedIn έχουν απαγορεύσει εντελώς τις διαφημίσεις ICO. Αυτό κάνει το μάρκετινγκ πιο δύσκολο.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις “πληρωμή ανά κλικ” (ΔΕΗ), χρησιμοποιώντας δίκτυα όπως το Cointraffic και το Coinad. Οι διαφημίσεις banner σε δημοφιλή κρυπτογραφικά ιστολόγια και μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι οι άλλες επιλογές σας.

Ο περιορισμός στις διαφημίσεις καθιστά τις καμπάνιες γενναιοδωρίας πιο σημαντικές για εσάς. Εδώ ανταμείβετε τους λάτρεις που προσελκύουν επενδυτές στο ICO σας.

Το Airdropping, δηλαδή η δωρεάν διανομή ορισμένων κουπονιών, είναι μια δημοφιλής μορφή καμπάνιας γενναιοδωρίας. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρίση, διότι εάν δώσετε πάρα πολύ λίγα μάρκες, αυτό χάνει τον σκοπό σας. Από την άλλη πλευρά, εάν δώσετε πάρα πολλά, τότε οι επενδυτές μπορεί να θεωρήσουν το έργο σας ως απάτη.

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ICO είναι ένα μακροπρόθεσμο στοιχείο της λίστας ελέγχου μάρκετινγκ ICO:

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει ένα σημαντικό συστατικό κάθε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ και το ICO σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, σε περίπτωση ICO, το αποτέλεσμα του μάρκετινγκ μέσω email γίνεται αισθητό μακροπρόθεσμα.

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ICO είναι τώρα πιο δύσκολο, επειδή το MailChimp, ένας από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές το έχει απαγορεύσει. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα email και να διεξάγετε μάρκετινγκ μέσω email, αλλά πρέπει να προσέχετε ώστε να μην στέλνετε ανεπιθύμητα email. Αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε τη λίστα email σας και το έργο σας θα αποκομίσει τα οφέλη μακροπρόθεσμα.

Παρακολουθήστε εκδηλώσεις blockchain για να αγοράσετε το ICO σας:

Κάθε νεοσύστατη επιχείρηση πρέπει να είναι παρούσα, όπου βρίσκονται οι πελάτες και οι πιθανοί επενδυτές τους, και το έργο ICO σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα σημαντικό στοιχείο της λίστας ελέγχου μάρκετινγκ ICO είναι η παρακολούθηση εκδηλώσεων blockchain.

Φροντίστε να παρουσιάσετε το έργο σας σε αυτές τις εκδηλώσεις, επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρηματοδοτήσετε ή να φιλοξενήσετε τέτοιες εκδηλώσεις. Η αξία της δικτύωσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις προοπτικές σας είναι τεράστια, επομένως προετοιμαστείτε καλά με ένα καλό βήμα πωλήσεων! Μάθετε περισσότερα για εκδηλώσεις blockchain εδώ.

Σημείωση: Εάν είστε νέοι σε ICO, σας συνιστώ να κατανοήσετε την έννοια διαβάζοντας το “Τι είναι το ICO: Εισαγωγή στην αρχική προσφορά νομισμάτων”. Θα πρέπει επίσης να εξερευνήσετε άλλους τρόπους συγκέντρωσης κεφαλαίων για το έργο σας, π.χ. Κεφάλαια επιχειρηματικού κεφαλαίου (VC). Διαβάστε πώς συγκρίνονται τα VC με τα ICO στο “ICO vs VC: The Experience Matters”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me