Διαχειριστής κοινότητας ICO: η σημασία του ρόλου στο ICO σας

Ξεκινάτε την αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) για το έργο blockchain-crypto; Λόγω περιορισμών διαφήμισης, εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από τον διαχειριστή κοινότητας του ICO. Σε αυτό το άρθρο, εξηγώ τον ρόλο του διαχειριστή κοινότητας του ICO και το απαιτούμενο σετ δεξιοτήτων.

Η στρατηγική μάρκετινγκ ICO εξαρτάται από τον διαχειριστή κοινότητας ICO:

Το μάρκετινγκ ICO είναι εντελώς ψηφιακό. Ωστόσο, το 2018, προέκυψαν νέες προκλήσεις.

Το Google, το Facebook, το Twitter και το LinkedIn έχουν απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις ICO. Ακόμα και το MailChimp, ο δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών μάρκετινγκ email, έχει απαγορεύσει το μάρκετινγκ email ICO. Μπορείτε ακόμα να προβάλλετε διαφημίσεις pay-per-click (PPC) για το ICO σας στις δημοφιλείς ειδήσεις κρυπτογράφησης ή ιστότοπους ιστολογίου, αλλά το μάρκετινγκ σας πρέπει να επικεντρώνεται στην προσέγγιση της κοινότητας.

Πρέπει να εμπλέξετε κοινότητες κρυπτογράφησης σε διάφορες εφαρμογές συνομιλίας, κανάλια κοινωνικών μέσων και διαδικτυακά φόρουμ. Οι επενδυτές βλέπουν πολύ σοβαρά τη γνώμη των κρυπτογραφικών κοινοτήτων. Ο τρόπος με τον οποίο δεσμεύετε αυτήν την πεπειραμένη κοινότητα καθορίζει πώς οι επενδυτές λαμβάνουν το ICO σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό σε αυτό το άρθρο “Οδηγός για αρχάριους: Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ ICO”.

Εσείς και οι προγραμματιστές θα είστε πολύ απασχολημένοι κατά την προετοιμασία του ICO και αργότερα. Η ανάπτυξη προϊόντων και η πιθανή προσέγγιση επιχειρηματικών συνεργατών είναι πολύ σημαντικές, δεν μπορείτε να τις αναθέσετε. Από την άλλη πλευρά, η δέσμευση κοινότητας κρυπτογράφησης είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας. Εάν διαθέτετε ανεπαρκή πόρο σε αυτήν την εργασία, το μάρκετινγκ ICO δεν θα απογειωθεί. Χρειάζεστε έναν έμπειρο διαχειριστή κοινότητας ICO ή μια ομάδα για να εμπλέξετε ουσιαστικά τις κοινότητες κρυπτογράφησης.

Τι κάνει ένας διαχειριστής κοινότητας ICO?

Ένας διαχειριστής κοινότητας ICO δεσμεύει κοινότητες κρυπτογράφησης σε διάφορες εφαρμογές συνομιλίας, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και διαδικτυακά φόρουμ. Η δουλειά περιλαμβάνει τη δημιουργία ελκυστικών και διορατικών δημοσιεύσεων σχετικά με το έργο σας. Ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει επίσης να συμμετέχει σε θέματα συζήτησης που σχετίζονται με το έργο σας και να απαντά σε ερωτήσεις. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η εμπιστοσύνη στο έργο σας και να του δοθεί η σωστή κάλυψη.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες και ο προϋπολογισμός μάρκετινγκ αποφασίζει πόσες και ποιες στοχεύετε. Ωστόσο, ο διαχειριστής κοινότητας ICO πρέπει να στοχεύσει τουλάχιστον τα ακόλουθα κανάλια:

 • Τηλεγράφημα: Αυτή η κρυπτογραφημένη εφαρμογή συνομιλίας είναι πολύ δημοφιλής στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Οι λάτρεις των κρυπτογράφησης αρέσει η κρυπτογραφημένη λειτουργία «μυστικής συνομιλίας» σε αυτήν την εφαρμογή. Τα μηνύματα εδώ είναι άμεσα και άμεσα. Η τελειοποίηση του μηνύματος μάρκετινγκ εδώ σας βοηθά επίσης με τα μηνύματά σας για άλλες πλατφόρμες.
 • Slack: Ένα άλλο πολύ δημοφιλές εργαλείο συνεργασίας και εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που λατρεύουν τις κοινότητες κρυπτογράφησης.
 • Reddit: Η διαχείριση της κοινότητας Reddit είναι το πιο δύσκολο μέρος της δουλειάς του διαχειριστή της κοινότητας ICO. Η κοινότητα εδώ είναι πολύ πεπειραμένη και θέτει πολύ αιχμηρές ερωτήσεις. Εάν ο διαχειριστής κοινότητας ICO σας μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτής της κοινότητας, θεωρήστε το μεγάλο ορόσημο στο μάρκετινγκ ICO σας! Οι περισσότεροι επενδυτές θα ελέγξουν τις συζητήσεις για το έργο σας εδώ.
 • Quora: Ο διαχειριστής της κοινότητας του ICO πρέπει να δημοσιεύει περιεχόμενο καλής ποιότητας εδώ τακτικά. Η κοινότητα είναι πεπειραμένη και η απόκτηση της εμπιστοσύνης τους με έγκαιρο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο είναι σημαντική.
 • Facebook: Δεν μπορείτε πλέον να διαφημίζετε εδώ, αλλά υπάρχουν ακόμα σελίδες και ομάδες κρυπτογράφησης και ο διαχειριστής κοινότητας θα πρέπει να δημοσιεύει περιεχόμενο εκεί.
 • Twitter: Δεν υπάρχουν πλέον διαφημίσεις, αλλά ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει να κάνει tweet σχετικού περιεχομένου τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και να χρησιμοποιεί hashtag. Το Twitter είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις της κρυπτογράφησης.
 • LinkedIn: Πολύ έμπειροι κρυπτογράφοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το LinkedIn, αν και οι διαφημίσεις είναι απαγορευμένες. Υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες στο blockchain και στο crypto στις οποίες πρέπει να συμμετέχει ο διαχειριστής κοινότητας και να ενημερώνεται με ποιοτικά περιεχόμενα.
 • Steemit: Είναι σαν το Reddit και είναι όλο και πιο δημοφιλές. Ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει να δημοσιεύει περιεχόμενο καλής ποιότητας και να απαντά σε ερωτήματα.
 • BitcoinTalk: Είναι το μεγαλύτερο φόρουμ αποκλειστικά για την κοινότητα blockchain-crypto. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον διαχειριστή της κοινότητάς σας. Η τακτική ενημέρωση αυτού με ποιοτικό περιεχόμενο και η αλληλεπίδραση με άλλους απαιτεί προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή είναι όμορφη.
 • Μέσο: Ο διαχειριστής της κοινότητάς σας πρέπει να δημοσιεύει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας εδώ τακτικά. Πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης το θεωρούν τόσο σημαντικό όσο το Quora.

Οι δεξιότητες και οι ικανότητες ενός διαχειριστή κοινότητας ICO:

Δεξιότητες διαχειριστή κοινότητας ICO

Για να ξεκινήσετε με επιτυχία το ICO σας και να διατηρήσετε την επικοινωνία με την κοινότητα αργότερα, ο διαχειριστής κοινότητας χρειάζεται τις ακόλουθες δεξιότητες και ικανότητες:


 • Αποτελέσματα βάσει: Ο διαχειριστής κοινότητας ICO πρέπει να καθορίσει KPI και σημεία αναφοράς διαφορετικής απόδοσης καμπανιών προς τους στόχους.
 • Έμπειρος και ευέλικτος: Ο διαχειριστής κοινότητας του ICO θα πρέπει να έχει από πρώτο χέρι εμπειρία από αυτές τις πλατφόρμες και φόρουμ. Ο διαχειριστής της κοινότητας ICO πρέπει να αλλάξει γρήγορα από τη μία πλατφόρμα στην άλλη ομαλά.
 • Γνώση: Ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει να γνωρίζει καλά το blockchain και το crypto space. Η βιομηχανική γνώση είναι επίσης κρίσιμη. Πολλά έργα blockchain εστιάζουν σε συγκεκριμένα προβλήματα της βιομηχανίας και οι ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από αυτά. Οι κοινότητες Crypto είναι γνώστες και αν ο διαχειριστής κοινότητας δεν είναι, θα το γνωρίζουν σε χρόνο μηδέν!
 • Αφιέρωση: Πρόκειται για δουλειά 24 × 7, επειδή οι επενδυτές ICO είναι από όλο τον κόσμο. Ο διαχειριστής κοινότητας του ICO πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσλάβετε μια εταιρεία για τη διαχείριση του φόρτου εργασίας. Ο φόρτος εργασίας είναι βαρύς ακόμη και μετά το ICO. Υπάρχει σημαντική απαίτηση προσέγγισης μετά την ICO. Οι ειδήσεις Crypto ICO εμφανίζονται γρήγορα και ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει να παραμείνει ενημερωμένος. Και πάλι, σκεφτείτε να προσλάβετε μια εταιρεία!
 • Υπομονή: Πολλοί επενδυτές είναι νέοι και μπορεί να κάνουν την ίδια ερώτηση επανειλημμένα. Επίσης, οι διαχειριστές της κοινότητας θα λαμβάνουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα γενναιοδωρίας και το airdrop. Η υπομονή είναι το κλειδί εδώ!
 • Επικοινωνία: Διαφορετικά φόρουμ χρειάζονται διαφορετικά στυλ ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά ο διαχειριστής κοινότητας πρέπει να κοινοποιεί το βασικό μήνυμα παντού. Αυτό απαιτεί υψηλό βαθμό δεξιοτήτων επικοινωνίας.
 • Γλώσσα: Κάθε ενημέρωση και απάντηση πρέπει να έχει τη σωστή γραμματική και ορθογραφία. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε τις γλωσσικές δεξιότητες προτού προσλάβετε έναν διαχειριστή κοινότητας. Ανάλογα με τις γεωγραφικές περιοχές που στοχεύετε, ενδέχεται να χρειαστείτε διαφορετικούς διαχειριστές κοινότητας για διαφορετικές γλώσσες. Τα πρακτορεία μπορούν να βοηθήσουν.

Επιβιβαστείτε στο σωστό διαχειριστή κοινότητας ICO για την επιτυχία του ICO σας:

Πρέπει να σκεφτείτε από την οπτική γωνία των επενδυτών σας. Δεν σας γνωρίζουν και χρειάζονται πληροφορίες σχετικά με το έργο σας πριν επενδύσουν. Εκτός από τον ιστότοπό σας και τη λευκή βίβλο, οι πιο σημαντικές πηγές τους είναι οι κοινότητες κρυπτογράφησης. Διαβάστε πώς προετοιμάζονται οι επενδυτές του ICO σε αυτό το άρθρο «Οδηγός για αρχάριους: Πώς να συμμετάσχουν σε ένα ICO;»

Ο διαχειριστής κοινότητας ICO σας είναι το κλειδί για να λάβετε τις απαιτούμενες πληροφορίες στους επενδυτές σας. Μην κόβετε τις γωνίες εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map