Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το ICON; Ένας νέος παίκτης σε άνοδο

Παλιά, τα Cryptocurrencies ήταν ένας μύθος για εμάς. Ήταν κάπως αδύνατο να φανταστούμε καν ένα σύστημα όπου το ψηφιακό χρήμα θα μπορούσε να αναλάβει τα νομίσματα fiat.

Αλλά όλα άρχισαν να αλλάζουν με την επαναστατική εισαγωγή στην τεχνολογία blockchain το 2009. Ο Satoshi Nakamoto κυκλοφόρησε αυτήν την εντυπωσιακή τεχνολογία μαζί με ένα νέο ψηφιακό χρήμα «Bitcoin». Μετά από αυτό, πολλοί πρωτοπόροι περπατούσαν στον ίδιο δρόμο και βρήκαν νέες και αναβαθμισμένες μεθόδους για την αντιμετώπιση των ελαττωμάτων του κεντρικού συστήματος.

Τώρα όλοι βλέπουν τα κρυπτονομίσματα όχι μόνο ως ψηφιακά μετρητά αλλά ως πρωτόκολλο όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα του ίδιου του blockchain.

Οι προγραμματιστές προγραμματίζουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα διαφορετικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας.

Οι Blockchains έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, επομένως είναι λογικό να ενσωματώνουμε και το σύστημα πληρωμών μαζί του. Κάνει τα πράγματα πολύ πιο άνετα από πριν.


Συντελεστές εικόνας: ICON

Ένα από τα πολλά ονόματα που μπορούν να απαλλαγούν από τις παραδοσιακές τραπεζικές ατέλειες είναι το “ICON”.

Τι είναι το ICON (ICX)?

Το ICON είναι μάλλον ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση τώρα και ανεβαίνει τη σκάλα αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με άλλα.

Γιατί?

Λοιπόν, κυρίως επειδή είναι σε θέση να συνδέει τις μικρο-κοινότητες σε μια τεράστια βιομηχανία.

Είστε περίεργοι για το ICON? Ας βουτήξουμε βαθιά και να δούμε “τι είναι το ICON” και πώς μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο!

Τι είναι το ICON (ICX): Παρουσιάζοντας μια νέα τεχνολογία

Το ICON κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα το 2016 από την Dayli Financial Group. Η ομάδα αξίζει 4 δισεκατομμύρια δολάρια και αποτελείται από μια πιο έμπειρη ομάδα ατόμων. Αυτή η ομάδα είναι επίσης γνωστή για το Coinone, το οποίο είναι ένα διάσημο Κορεάτικο χρηματιστήριο.

Ο πρωταρχικός στόχος δεν είναι να συνδέσετε τον κόσμο, αλλά να απαλλαγείτε από όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε σύστημα λόγω του μεγάλου φορτίου δεδομένων. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με την ψηφιοποίηση του κόσμου μας πολλές κορυφαίες βιομηχανίες ή ακόμη και μικρές εταιρείες δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν αυτό το μεγάλο φορτίο δεδομένων.

Εάν με κάποιο τρόπο μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα, κάθε κοινότητα όπως τράπεζες, φιλανθρωπικά ιδρύματα, ασφαλιστικοί πάροχοι, εμπόριο, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα θα είναι σε θέση να συνεργαστούν άψογα.

Τι? Πιστεύεις ότι είναι αδύνατο?

Φυσικά και όχι! Το ICON βλέπει τον κόσμο ως ομάδα της κοινότητας και όχι ως διαφορετική εθνικότητα. Αυτό σημαίνει, κάθε κοινότητα σε αυτόν τον κόσμο έχει τα μεμονωμένα καθήκοντά της και επίσης βασίζεται η μια στην άλλη για να εκτελέσει αυτήν την εργασία με επιτυχία.

Συντελεστές εικόνας: ICON Whitepaper

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Φανταστείτε ότι πηγαίνετε σε νοσοκομείο για ιατρικούς σκοπούς και θέλετε να καλύψετε όλα τα έξοδά σας με την ασφάλειά σας. Αυτό που μπορεί να κάνει το ICON εδώ είναι να στείλει όλες τις ασφαλιστικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας blockchain στην ασφαλιστική εταιρεία.

Με αυτόν τον τρόπο η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να διεκπεραιώσει το αίτημα πιο γρήγορα και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πολλά από τα χαρτιά.

Το σύστημα απαιτεί από εσάς να αποθηκεύετε τις ασφαλιστικές πληροφορίες στο δίκτυο ICON στο παρελθόν και μπορείτε να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές χρησιμοποιώντας ICON tokens, ICX.

Πολύ ωραίο, σωστά; Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. υπάρχουν περισσότερες απαντήσεις στην ερώτηση «τι είναι το ICON». Ας δούμε τι είναι.

Πώς λειτουργεί το ICON

Το ICON χρησιμοποιεί μια μοναδική πλατφόρμα loopchain, η οποία της επιτρέπει να συνδέει όλες τις κοινότητες και να δημιουργεί ένα οικοσύστημα μέσω της Δημοκρατίας ICON. Η δημοκρατία ICON είναι μάλλον μια διαφορετική μέθοδος για τον έλεγχο του συνολικού συστήματος.

Λειτουργεί ως κυβερνητική οντότητα για το

ανεξάρτητες κοινότητες blockchain. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη Δημοκρατία ως ολόκληρη χώρα, όπου κάθε κοινότητα είναι ένα κράτος μέσα σε αυτήν.

Κάθε κοινότητα στη Δημοκρατία διασυνδέεται χρησιμοποιώντας C-Reps (εκπρόσωποι της κοινότητας), η οποία συνδέεται περαιτέρω με το Nexus (blockchain που βασίζεται σε loopchain της ICON). Χρησιμοποιώντας αυτούς τους εκπροσώπους της κοινότητας, κάθε κοινότητα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το Nexus και, επιπλέον, και με άλλες κοινότητες.

Imgae Credit: ICON Whitepaper

Το blockchain έχει επίσης τη δική του αποκεντρωμένη ανταλλαγή όπου θα μπορείτε να ανταλλάσσετε νομίσματα χρησιμοποιώντας μάρκες ICON.

Η συνολική διαδικασία του συστήματος είναι κάπως μοναδική και αποτελεσματική, για να ξεκινήσετε. Γι ‘αυτό ο καθένας θέλει να “τι είναι το ICON” και πώς μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε αυτό.

Μοναδικές πτυχές του ICON

Τείνω να καλύψω κάθε λεπτομέρεια του ICON σε αυτόν τον οδηγό «τι είναι το ICON», για να βεβαιωθώ ότι θα λάβετε όλες τις πληροφορίες μόνο από ένα μέρος. Αν θέλετε να επενδύσετε στο ICON, πρέπει πρώτα να είστε καλά ενημερωμένοι.

Ρίξτε μια ματιά σε όλες αυτές τις συναρπαστικές πτυχές σχετικά με το ICON και ολόκληρο το σύστημα. Θα σας κάνει σίγουρα να σας αρέσει περισσότερο!

  • Το A.I. Ντα Βίντσι!

Ναι, ακούσατε σωστά, το ICON διαθέτει τη δική του τεχνολογία AI για να επιταχύνει ολόκληρο το αποκεντρωμένο σύστημα. Το ICON διασφαλίζει ότι κάθε κόμβος έχει την ίδια πολιτική διανομής και ανταμείβεται ανάλογα.

Ο αλγόριθμος πίσω από αυτό το AI είναι η δημιουργία του Dayli Intelligence. Το αρχικό σχέδιο της εταιρείας είναι να βεβαιωθείτε ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί τακτικές μηχανικής εκμάθησης για να πάρει ολόκληρο το blockchain και η ανακατεύθυνση είναι αναλόγως.

Γιατί; Λοιπόν, ολόκληρο το δίκτυο είναι κάπως ένα αποκεντρωμένο σύστημα, οπότε αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα συμβαίνουν ακριβώς δεν θα επωφεληθείτε από τα συστήματα υπολογιστών που είναι απαλλαγμένα από ανθρώπινα λάθη.

Το Blockchains και το AI είναι δύο συστήματα που αλληλοσυμπληρώνονται και λειτουργούν υπέροχα μαζί. Έτσι, η χρήση αυτού του ζευγαριού θα σήμαινε περισσότερη τελειότητα.

  • Αποκεντρωμένη ανταλλαγή (DEX)

Οποιοσδήποτε τύπος ανταλλαγής είναι αποκεντρωμένος ή συγκεντρωτικός, και οι δύο έχουν τα δικά τους ελαττώματα και θετικές πλευρές. Οι κεντρικές είναι πιο βολικές αλλά δεν έχουν τόσο μεγάλη ασφάλεια.

Από την άλλη πλευρά, οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές έχουν ασφάλεια, αλλά είναι λιγότερο βολικές σε σύγκριση με τις κεντρικές.

Εδώ, το ICON προσφέρει τη δική του αποκεντρωμένη ανταλλαγή, η οποία θα συνδεθεί με τα ξεχωριστά κυβερνητικά εμπόδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διακριτικό ICX για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές. Το ποσοστό συναλλαγών καθορίζεται από το πρωτόκολλο Bancor.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πρωτόκολλο στη Λευκή Βίβλο του ICON.

  • Loopchain

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα του ICON. Το Loopchain είναι σε θέση να συνδέσει διαφορετικά blockchain. Αυτή η εφαρμογή κάνει το ICON διαφορετικό από άλλα νομίσματα και κατά προτίμηση το καθιστά ένα από τα καλύτερα.

Το blockchain με βάση το loopchain είναι κάπως παρόμοιο με το blockchain των επιχειρήσεων και επιτρέπει έξυπνες συμβάσεις. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα έξυπνα συμβόλαια σύμφωνα με το έργο σας και να τα χρησιμοποιήσετε για σύνδεση σε άλλο δίκτυο καθολικών.

Συντελεστές εικόνας: ICON

  • ICON Republic και Nexus

Νομίζω ότι το ανέφερα νωρίτερα ότι το ICON είναι σε θέση να συνδέσει όλες τις ανεξάρτητες κοινότητες που βασίζονται σε blockchain μεταξύ τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους για αυτό. Αλλά πώς γίνεται?

Η δημοκρατία ICON και το Nexus βρίσκονται πίσω από αυτό το υπέροχο σύστημα.

Το Nexus είναι η ομάδα των κοινοτήτων που συνδέονται μεταξύ τους μέσω εκπροσώπων της κοινότητας. Μετά τη δημιουργία όλων των ομάδων Nexus, μπορούν όλοι να συνδεθούν μεταξύ τους, αυξάνοντας τη συνολική επεκτασιμότητα και την πλειοψηφία.

Η πύλη είναι παρόμοια με τη δομή του Διαδικτύου. Το πρωτόκολλο μετάδοσης στο δίκτυο εξασφάλισε κάθε συναλλαγή στο σημείο και πραγματοποιήθηκε χωρίς σφάλματα.

Κάθε blockchain έχει τη δική του ταυτότητα στην πύλη Nexus. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακριτικά για να μεταφέρετε τιμές εντός των blockchain. Για παράδειγμα, ένα blockchain εκπαιδευτικής κοινότητας μπορεί να χρησιμοποιήσει την πύλη Nexus για να συνδεθεί με κοινότητες τραπεζών και να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.

Η χρήση του Nexus καθιστά αυτή τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη από το συνηθισμένο.

  • Ανοχή βρόχου βρόχου (LFT)

Μια άλλη υπέροχη δημιουργία του ICON είναι ο αλγόριθμος Loop Fault Tolerance, ο οποίος παρέχει τη Βυζαντινή Ανοχή Σφάλματος. Το Loop Fault Tolerance διασφαλίζει επίσης τη βελτίωση της απόδοσης του δικτύου μέσω μηνυμάτων.

Η μέθοδος ονομάζεται περιστροφή και διασφαλίζει την επιλογή του πρωτεύοντος κόμβου. Αυτή η μέθοδος περιστροφής μειώνει τον συνολικό αριθμό κόμβων και αυξάνει την αποδοτικότητα και την επεκτασιμότητα.

  • Ανεξάρτητο σύστημα διακυβέρνησης

Όπως ανέφερα νωρίτερα, κάθε blockchain μπορεί να κυβερνά ανεξάρτητα, παρόλο που συνδέεται με το Nexus. Είναι σαν μια έμμεση δημοκρατία, όπου κάθε μεμονωμένο blockchain έχει ίσα δικαιώματα.

Οι εκπρόσωποι κάθε κόμματος στο δίκτυο μπορούν να ψηφίσουν για να αλλάξουν πολιτικές ή να προτείνουν ειδικές.

Αλλά το ερώτημα είναι πώς επιλέγουν τους αντιπροσώπους?

Λοιπόν, επιλέγονται κυρίως από τους κόμβους που αντιπροσωπεύουν την κοινότητα. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να προσθέσουν ή ακόμα και να αφαιρέσουν κόμβους του blockchain τους, να προσαρμόσουν τα τέλη συναλλαγής, να αλλάξουν τα δικαιώματα ψήφου και πολλά άλλα.

  • Δημόσιο κανάλι

Το δημόσιο κανάλι του Nexus είναι ανοιχτό για όλους. Με αυτό, θα μπορείτε να συμμετέχετε στις συναλλαγές και να χρησιμοποιείτε και άλλες αποκεντρωμένες εφαρμογές στη διαδικασία.

Ωστόσο, θα πρέπει να κατεβάσετε αυτές τις αποκεντρωμένες εφαρμογές για να τις εγκαταστήσετε και να τις χρησιμοποιήσετε.

  • Δεν απαιτείται εξόρυξη

Σε αντίθεση με το bitcoin, δεν μπορείτε να κάνετε το ICON. Τα νέα κουπόνια εκδίδονται κάθε χρόνο και μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά από τον επίσημο ιστότοπό τους.

Τι είναι το ιστορικό συναλλαγών του ICON?

Ας ρίξουμε μια ματιά στην τιμή συναλλαγών του ICON σε αυτόν τον οδηγό «Τι είναι το ICON». Ο ICO έληξε τον Οκτώβριο και διάφορες ανταλλαγές άρχισαν να το συμπεριλαμβάνουν με άλλα κρυπτονομίσματα από αυτόν τον μήνα.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και βρίσκεται στην 23η θέση

Κεφάλαιο αγοράς κερμάτων. Η τιμή κυμαίνεται από 12 έως 1,61 $, από τώρα.

Συντελεστές εικόνας: Όριο αγοράς νομισμάτων

Αρχικά ξεκίνησε το Binance και αργότερα πήγε σε άλλες μεγάλες ανταλλαγές. Αυτές οι ειδήσεις έκαναν τις τιμές να φτάνουν τα 7,30 $, αμέσως μετά την κυκλοφορία, που είναι δέκα φορές περισσότερο από την αρχική τιμολόγηση.

Μετά από αυτό το άλμα, ανέβηκε στα 12 $ και κρυώνει για να σταθεροποιήσει την αγορά.

ICON Ανταγωνισμός και δυναμικό

Η ICON χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για να ολοκληρώσει τη συμφωνία, οπότε ο πρωταρχικός ανταγωνισμός είναι με την Ethereum και ΝΕΟ. Αν και χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια, εξακολουθούν να έχουν σημαντική διαφορά.

Η Ethereum, καθώς και η NEO, έχουν ήδη δημιουργήσει τις βάσεις τους σε σενάρια πραγματικής ζωής και έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή συνεργασία. Η NEO συνεργάζεται επί του παρόντος με την κινεζική κυβέρνηση ως ένα νέο σχέδιο ψηφιοποίησης.

Από την άλλη πλευρά, το Ethereum χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα από πολλές άλλες εταιρείες. Ωστόσο, δεν προσφέρουν απαραίτητα ούτε ένα μέρος της διαλειτουργικότητας που έχει το ICON. Το ICON μπορεί να κυριαρχήσει στο μέλλον καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στο blockchain παρά στο να λάβει μέρος στον ανταγωνισμό.

Δεν σημαίνει ότι η ICON δεν έχει ισχυρή συνεργασία. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με 28 αγροκτήματα στην Κορέα και υποστηρίζει μεγάλο αριθμό τραπεζών εκεί.

Αγορά ICON

Το Binance είναι το κορυφαίο χρηματιστήριο που κυριαρχεί στη συνολική αγορά του ICON. Αποτελείται από το 90%. Δυστυχώς, καθώς δεν μπορείτε να το ορυχείο και να έχετε μόνο μία ευκαιρία το χρόνο να αγοράσετε τα διακριτικά, μπορείτε να ανταλλάξετε το ETH ή το BTC για να το αγοράσετε από το χρηματιστήριο.

Το 73,44% του 90% μπορεί να αγοραστεί με BTC και άλλο 15,89% από την ETH.

Άλλες ανταλλαγές προσφέρουν επίσης ICX, όπως το OKEx. Ωστόσο, έχουν το δικό τους ζεύγος συναλλαγών BTC και ETH.

Η πώληση διακριτικών του ICON

Οι πωλήσεις διακριτικών έκλεισαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο και η συμφωνία για το τρέχον έτος δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη. Η συνολική προσφορά διακριτικών είναι τώρα 400.230.000 ICX και μπορείτε να ανταλλάξετε 2500 ICX με ένα ETH.

Μόνο το 50% της κατανεμημένης προσφοράς ήταν προς πώληση και το επιπλέον 16% διατηρείται ως αποθεματικό. Ένα επιπλέον 14% πηγαίνει στο ίδιο το ίδρυμα και το 10% από τα μέλη της ομάδας της κοινότητας και τους σημαντικούς συνεργάτες.

Οι πρόσφατες πωλήσεις διακριτικών είναι προκαθορισμένα και διαιρούνται σε 20% για κάθε εταιρεία τεχνολογίας και αποθεματικά. Το 12% των κουπονιών προορίζεται για να διατηρήσει τα πάντα λειτουργικά και 8% για εμπειρία μάρκετινγκ και άλλο 10% για συνεργάτες με επιρροή.

Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε το ICON

Το διακριτικό ICX είναι ένα διακριτικό ERC20, οπότε σημαίνει ότι μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε πορτοφόλι Ethereum. Πορτοφόλια όπως το Ledger Nano S, το Meta Mask ή το My Ether Wallet μπορούν να σώσουν το ICON χωρίς προβλήματα.

Η ICON δήλωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το δικό του πορτοφόλι στο τέλος του τρέχοντος έτους. Ας δούμε τι θα γίνει.

Τι είναι το μέλλον της ICON: Πρέπει να επενδύσετε ή όχι?

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το ICON απέδειξε την αξία του και μπήκε στους πρώτους 30 χωρίς προβλήματα. Το βρίσκω εξαιρετικά εντυπωσιακό για ένα crypto που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αναμφίβολα τραβά την προσοχή μου.

Η τιμολόγηση φαίνεται να είναι σταθερή σε αντίθεση με το bitcoin και προσφέρει πολλές επιπλέον δυνατότητες.

Εάν με ρωτήσετε, θα πω ότι το μέλλον αυτού του κρυπτονομίσματος είναι εξαιρετικά λαμπρό και έχει τη δυνατότητα ακόμη και να ξεπεράσει το bitcoin! Η τεχνολογία blockchain πίσω από αυτό το νόμισμα είναι επίσης μοναδική, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα, η επένδυση σε crypto είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη επιχείρηση.

Τελική ετυμηγορία

Αυτό το σύστημα μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας εποχής τεχνολογίας blockchain που μπορεί να ξεκλειδώσει όλες τις κρυφές δυνατότητες. Μέχρι τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε τώρα τι είναι το ICON και πώς λειτουργεί κυριολεκτικά.

Το ICON μπορεί να χωρέσει σε κάθε κλάδο τέλεια σύμφωνα με τη λευκή βίβλο. Έτσι, εάν είναι σε θέση να προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα στην πραγματική ζωή, αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος του Ethereum ή του NEO.

Επιπλέον, το ICON παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα με ασφάλεια και μια εναλλακτική λύση στα τυπικά παραδοσιακά μέσα. Έχουμε φτάσει στο τέλος αυτού του οδηγού «τι είναι το ICON» και μπορώ να πω ότι το ICON φαίνεται να προσφέρει πολλά όταν πρόκειται για blockchain ή κρυπτονομίσματα.

Μάθετε περισσότερα για το ICON (ICX):

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me