Οδηγός για αρχάριους για το IOTA Blockchain

Τι είναι το IOTA?

Το IOTA είναι μια πλατφόρμα λύσεων blockchain και ένα κρυπτογράφηση που διαμορφώνεται ως Διαδίκτυο των πραγμάτων. Είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα cryptocoin ή blockchain, καθώς δεν χρησιμοποιεί το παραδοσιακό σύστημα blockchain. Διασφαλίζει την εφαρμογή έξυπνων συμβάσεων με την ικανότητά του να γίνει το καύσιμο συναλλαγών. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια μηχανών που συνδυάζονται σε ένα δίκτυο. Με το ανώτατο όριο αγοράς των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι το έβδομο μεγαλύτερο cryptocurrency που υπάρχει στην κρυπτογράφηση.

Πώς λειτουργεί το IOTA?

Η IOTA δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain που το κάνει διαφορετικό από άλλα δημοφιλή νομίσματα όπως το Ethereum ή το Bitcoin. Το Tangle log χρησιμοποιείται από το πλατφόρμα με βάση το ακυκλικό γράφημα που κατευθύνεται από το DAG. Στην περίπτωση Ethereum ή Bitcoin, χρησιμοποιούνται μπλοκ για την καταγραφή της συναλλαγής που πραγματοποιείται από τον χρήστη, αλλά στην περίπτωση του IOTA Tangle, δεν χρησιμοποιούνται τέτοια μπλοκ.

7 Χαρακτηριστικά του IOTA

Τα έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά και διαχειρίζονται με τη βοήθεια του IOTA. Η υπολογιστική δύναμη των έξυπνων συσκευών μπορεί να μοιραστεί σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με τη βοήθεια της «οικονομίας των πραγμάτων». Ορισμένες άλλες δυνατότητες που προσφέρει η IOTA στους χρήστες της περιλαμβάνουν:-

 1. Μικρο-συναλλαγές – Βοηθά στην εκτέλεση μικρών συναλλαγών με τη βοήθεια της κουραστικής αρχιτεκτονικής του. Ως αποτέλεσμα αυτής της δυνατότητας, έχουν εμφανιστεί νέες ευκαιρίες για εταιρείες και τους επέτρεψαν να κάνουν επιχειρήσεις με λιγότερα τέλη συναλλαγής.
 2. Μεταφορά δεδομένων – Τα δεδομένα μεταφέρονται με τη βοήθεια της προεξοχής Tangle που είναι το βασικό χαρακτηριστικό. Με τη βοήθεια του IOTA, δημιουργούνται αυθεντικά και ασφαλή κανάλια μεταξύ των συσκευών. Τα δεδομένα είναι πλήρως αδιάβροχα και επικυρώνονται μέσω σύγχυσης. Αυτό δεν σηματοδοτεί χώρο για τους εισβολείς να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα.
 3. Ψηφοφορία – Είναι πολύ εύκολο να ψηφίσετε με ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί διαδικτυακά πραγμάτων που επιτρέπει τη διαβίβαση δεδομένων για ασφαλείς και ασφαλείς οργανισμούς ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
 4. Αποκρυμμένα μηνύματα – Τα δεδομένα ανταλλάσσονται μέσω του Tangle με τη βοήθεια μασκαρισμένων μηνυμάτων (MAM) με κρυπτογραφημένο και έλεγχο ταυτότητας. Με απλά λόγια, μπορούμε να πούμε ότι με τη βοήθεια των έξυπνων συσκευών σας μπορείτε να μεταφέρετε ευαίσθητα και πολύτιμα δεδομένα με κβαντική ασφάλεια. Όπως και το ραδιόφωνο, ο καθένας μπορεί να μοιραστεί οποιεσδήποτε πληροφορίες με μια σειρά από μέρη. Για να λάβετε τα μεταδοθέντα δεδομένα, πρέπει απλώς να συντονιστείτε με τη συγκεκριμένη συχνότητα.
 5. Τα πάντα ως υπηρεσία – Μετατρέπει οτιδήποτε σε υπηρεσία. Μπορείτε να μισθώσετε οτιδήποτε σε πραγματικό χρόνο που έχει ένα τσιπ μέσα του. Για παράδειγμα, drone και εργαλεία. Εκτός από αυτό, η υπολογιστική ισχύς, η αποθήκευση υπολογιστών, το εύρος ζώνης Wi-Fi κ.λπ. μπορούν επίσης να μισθωθούν.
 6. Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγής – Δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής από τους χρήστες τους.
 7. Δεν συμμετέχουν ανθρακωρύχοι – Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση καθώς δεν συμμετέχουν ανθρακωρύχοι στο δίκτυο. Όσοι κάνουν τις συναλλαγές εντός του δικτύου συμμετέχουν ενεργά στη συναίνεση.

Πώς να αγοράσετε το IOTA

Παρόμοια με άλλα κρυπτονομίσματα, μπορεί να αγοραστεί είτε σε δολάρια είτε σε αντάλλαγμα με άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή Αιθέριο. Δεδομένου ότι υπάρχουν ήδη πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης στην αγορά, η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε Ethereum ή Bitcoin στον ιστότοπο όπως το Bitfinex ή το Coinbase και να το μετατρέψετε σε νόμισμα IOTA.

Πλεονεκτήματα IOTA

 • Το IOTA παρέχει τη δυνατότητα να επιτρέπονται μικρο συναλλαγές μαζί με τις λειτουργίες με υψηλή ταχύτητα. Αυτό είναι δυνατό μόνο με τη βοήθεια του Tangle.
 • Το IOTA διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο κανονικό blockchain που το καθιστά μια ισχυρή κοινότητα, καθώς οι έμποροι έχουν πλήρη πίστη σε αυτά.

Μειονεκτήματα του IOTA

 • Κάθε συναλλαγή του IOTA απαιτεί χρέωση, ακόμη και δεν απαιτούνται μάρκες κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταξύ του κατανεμημένου καθολικού. Η ισχύς υπολογισμού πρέπει να δαπανηθεί από τον χρήστη για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
 • Για μελλοντικές επενδύσεις δεν είναι καλή επιλογή να λαμβάνετε υπόψη, καθώς για το IOT, το IOTA δεν είναι νόμισμα.

Τελικές λέξεις

Το IOTA είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί το το διαδίκτυο των πραγμάτων (ΙΩΤ). Αυτό ενισχύει την ικανότητα των μηχανών να ανταλλάσσουν υπηρεσίες, αγαθά και πληροφορίες για εισόδημα. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα γωνία για τη χρήση ενός δικτύου χωρίς συναλλαγές.

Το IOTA είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο που έχει απεριόριστο όριο στην αγορά για να δείξει τις δυνατότητές του. Το IOT θα χρησιμοποιηθεί με κάθε δυνατό τρόπο, από έξυπνα όπλα έως έξυπνα αυτοκίνητα για να εξομαλύνει τις ανάγκες του χρήστη. Δεδομένου ότι η τεχνολογία είναι επεκτάσιμη και χαμηλότερες χρεώσεις, καθιστά ένα πολλά υποσχόμενο έργο που θα υιοθετηθεί από μεγάλο αριθμό εμπόρων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map