Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το OmiseGo – Η πύλη πληρωμής

Η βιομηχανία blockchain έχει επαναστατικές ιδέες. Η χρηματοδότηση έχει επηρεαστεί πάρα πολύ. Εμφανίστηκε ένας νέος παίκτης – OmiseGo. Ξέρετε τι είναι το OmiseGo?

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε blockchain που επιδιώκει να αυξήσει την προσβασιμότητα, την ασφάλεια και την επεκτασιμότητα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Το έργο υπόσχεται σύνδεση δικτύου με περισσότερους χρήστες και απεριόριστο δυναμικό ταχύτητας συναλλαγών σε δισεκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Εκτός αυτού, επιδιώκει επίσης να εγγυηθεί την ασφάλεια των οικονομικών σας συναλλαγών. Η ασφάλεια έρχεται με την υποστήριξη Ethereum. Τα οφέλη του έξυπνου συμβολαίου της Ethereum είναι επίσης χωρίς αποκλεισμούς.

Μάθετε περισσότερα για αυτήν την αυτόνομη οικονομική υπηρεσία. Και πιθανότατα μπορείτε να δείτε τι είναι το OmiseGo ως επένδυση.

Τι είναι το OmiseGo?

Ομίσεγκο

Συντελεστές εικόνας: OmiseGo

Η Omise είναι εταιρεία πληρωμών. Λειτουργεί στην Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και δεξιότητες στις αγορές πληρωμών. Εκτός αυτού, το OmiseGo υπερηφανεύεται για την εμπορευματοποίηση και την εφαρμογή πολλών χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Το OmiseGo έρχεται για να προσφέρει μια λύση πληρωμής σε πραγματικό χρόνο. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Jun Hasegawa είδε μια ευκαιρία το 2013. Στη συνέχεια ξεκίνησε το OmiseGo.

Το OmiseGo είναι ένα δημόσιο blockchain που συνδέεται με το κύριο δίκτυο Ethereum. Το δίκτυο blockchain της OmiseGo στοχεύει στην ασφαλή διεξαγωγή χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές περιλαμβάνουν: καταθέσεις μισθοδοσίας, εμβάσματα, χρηματοδότηση αλυσίδας εφοδιασμού, πληρωμές, εμπόριο B2B, προγράμματα αφοσίωσης και πολλά άλλα. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά με προσιτό τρόπο και πλήρως αποκεντρωμένο.

Η αποκέντρωση προβλέπει και εξαλείφει τη σύγχυση. Σύγχυση που προκαλείται από την ανάλυση του συντονισμού των χρηματοοικονομικών μεταποιητών. Οι επεξεργαστές περιλαμβάνουν πύλες και παρόχους πληρωμών. Όλα αυτά τα τρίτα μέρη είτε κοστίζουν στον χρήστη είτε επιβραδύνουν το ποσοστό συναλλαγής.

Το OmiseGo Blockchain εξήγησε

Το blockchain αποτελείται από:

 • Σύστημα παροχής ρευστότητας
 • Πύλη blockchain που υποστηρίζεται από στοιχεία
 • Αποκεντρωμένη ανταλλαγή
 • Σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων Clearinghouse

Το blockchain OmiseGo χρησιμοποιεί τα διακριτικά OMG. Το blockchain χρησιμοποιεί τον μηχανισμό απόδειξης πονταρίσματος. Ο μηχανισμός διασφαλίζει την εφαρμογή της ιδέας στους πελάτες. Η τεχνολογία έχει υψηλή απόδοση. Επιτρέπει ανταλλαγές που κυμαίνονται από εκδότες που υποστηρίζονται από fiat έως πλήρως αποκεντρωμένα tokens blockchain. Σε αντίθεση με πολλές τεχνολογίες αποκέντρωσης, το OmiseGo εξαρτάται από δύο κατηγορίες blockchain.


Εκτός αυτού, το blockchain ή τα πολλά blockchain δεν χρειάζονται αξιόπιστη πύλη. Τα βασικά στοιχεία του OmiseGo είναι τα έξυπνα συμβόλαια και οι λειτουργίες διακριτικών πρωτοκόλλου.

Έξυπνες συμβάσεις OmiseGo

Η πλατφόρμα OmiseGo χρησιμοποιεί Ethereum. Το Ethereum είναι ευρέως γνωστό για την έννοια των έξυπνων συμβάσεων. Οι έννοιες των έξυπνων συμβάσεων προωθούν την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων με διαφάνεια. Τα έξυπνα συμβόλαια επιτρέπουν στους πελάτες να πραγματοποιούν τις συναλλαγές πιο ελεύθερα.

Ένα τέτοιο έξυπνο συμβόλαιο που εκμεταλλεύεται το OmiseGo είναι το Plasma. Θα μάθετε αργότερα για αυτό σε αυτό το άρθρο.

Στόχοι πελατών OmiseGo

Το OmiseGo στοχεύει ουσιαστικά σε δύο επίπεδα πελατών. άτομα και πάροχοι ηλεκτρονικών πληρωμών (EPP). Για ιδιώτες, το OmiseGo στοχεύει να τους βοηθήσει να εκτελέσουν όλες τις συναλλαγές που βασίζονται στην τράπεζα. Έτσι, θα στείλετε και θα λάβετε χρήματα με μειωμένο κόστος συναλλαγής. Η τεχνολογία θα αφαιρέσει το ρόλο των τραπεζών και των αξιόπιστων ιδρυμάτων τρίτων. Έτσι, αυτό θα σημαίνει ότι θα απολαύσετε περισσότερη αυτονομία και οικονομικό έλεγχο στα χρήματά σας.

Ο επόμενος πελάτης στόχος, τα EPPs, το OmiseGo θα καταστήσει τα EPP προσιτά. Τα EPP θα μπορούν να προτείνουν στους πελάτες τους καλύτερους τρόπους αποστολής χρημάτων από δίκτυο σε δίκτυο.

Πορτοφόλι OmiseGo: Το SDK πορτοφολιού λευκής ετικέτας

Το πορτοφόλι είναι μια εφαρμογή που βοηθά τον πελάτη να στέλνει, να λαμβάνει και να αποθηκεύει αξία. Όταν ανοίγει χρησιμοποιώντας υπολογιστή, το πορτοφόλι καθιστά τον υπολογιστή του πελάτη κόμβο. Λοιπόν, τι κάνει το πορτοφόλι λευκής ετικέτας ξεχωριστό?

Ένα SDK είναι το κιτ ανάπτυξης λογισμικού. Είναι μια συλλογή προκαθορισμένων λειτουργιών. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύσσονται αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Έτσι, το SDK πορτοφολιού λευκής ετικέτας θα επιτρέψει στις εταιρείες να δημιουργήσουν πορτοφόλια για τους χρήστες τους. Το προϊόν ή το πορτοφόλι που δημιουργείται από τον προγραμματιστή θα είναι δικό τους. Το SDK θα φροντίσει μόνο για την επιτάχυνση ολόκληρης της διαδικασίας ανάπτυξης. Το πορτοφόλι θα είναι δωρεάν για οποιονδήποτε προγραμματιστή.

Κουπόνι OMG

Πρόσφατα, ο Vitalik Buterin έγραψε στο Twitter τα κουπόνια OMG που είναι το αγαπημένο του κουπόνι. Ο Vitalik Buterin είναι ο ιδρυτής του Ethereum. Αυτό τον καθιστά πολύ ισχυρό άνδρα στους δρόμους του στίχου της κρυπτογράφησης. Ο Buterin έκανε το tweet τον Δεκέμβριο του 2017. Μετά το tweet, η τιμή OMG αυξήθηκε από μόλις 0,40 $ σε 19 $. Εάν ήσασταν πρώιμος επενδυτής, τότε πρέπει να έχετε αποκομίσει μεγάλα κέρδη.

Αλλά αυτό που έκανε τον Vitalik να κάνει τη γνώμη του με τον τρόπο που έκανε?

Ας δούμε λοιπόν αυτό που κάνει το αγαπημένο κουπόνι του OMG Token Vitalik Buterin.

 • Το διακριτικό OmiseGo δεν είναι μέσο διακριτικού ανταλλαγής
 • Το διακριτικό OmiseGo έχει ένα σαφές μοντέλο αποτίμησης
 • Αναμενόταν εκπτώσεις σε φορολογικά τέλη
 • Είναι πιο νομικά προστατευόμενο, καθώς απαιτεί ενεργές επιστροφές από έναν τρέχοντα κόμβο παρά παθητικές επιστροφές.

Οι παραπάνω λόγοι είναι ένας δείκτης για το πώς είναι χρήσιμο το κέρμα.

Χρήσεις των διακριτικών OmiseGo

Στην πλατφόρμα, τα διακριτικά θα χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν στον πελάτη τα δικαιώματα επιβεβαίωσης των μπλοκ. Μοιάζει περισσότερο με την απόδειξη του πονταρίσματος. Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα OmiseGo θα αποφέρει μια μικρή χρέωση. Ως εκ τούτου, όσο περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσο περισσότερα διακριτικά έχετε. Κρατώντας τα κουπόνια στο πορτοφόλι σημαίνει ότι στοιχηματίζετε τα κουπόνια.

Ένα υψηλότερο staker θα λάβει περισσότερα τέλη από ένα χαμηλό staker. Έτσι, τα tokens θα διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην απόδειξη συμμετοχής στο OmiseGo.

OmiseGo ICO

Η αρχική προσφορά κερμάτων (ICO) είναι ζωτικής σημασίας για την έναρξη οποιουδήποτε κρυπτογραφικού έργου. Βασικά είναι η εμπιστοσύνη που οι επενδυτές βάζουν στο νόμισμα.

Η μητρική εταιρεία OmiseGo είναι η Omise. Άνοιξε το ICO τον Ιούνιο του 2017 και έτρεξε μέχρι τον Ιούλιο του 2017. Omise, εκτελέστε το ένα μήνα ανοιχτό ICO στην πλατφόρμα Ethereum blockchain. Και συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατομμύρια δολάρια.

Η Omise διανέμει τα κεφάλαια του ICO ως εξής:

 • 20% – διατηρείται από την Omise
 • 5% – Omise Airdrops στους κατόχους Ethereum
 • 10% – Ομάδα ανάπτυξης
 • 65% – Διανέμεται στο κοινό

Ομάδα OmiseGo

Μια ομάδα προγραμματιστών λέει πολλά για μια ιδέα ή ένα έργο. Η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα της ομάδας θα μεταφραστεί σε ένα εξαιρετικό αριστούργημα. Μια οραματιστική ομάδα μπορεί να σημαίνει μόνο μια οραματιστική ιδέα. Η αναπτυσσόμενη ομάδα στο OmiseGo αποτελείται από:

 • Jun Hasegawa- Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος
 • Donnie Harinsut – Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής
 • Wendell Davis – Σχεδιασμός προϊόντος
 • Vansa Chatikavanij – Διευθύνων Σύμβουλος
 • Thomas Greco- Ειδικός σύμβουλος

Άλλωστε, μια μεγάλη ομάδα απαιτεί πολλούς συμβούλους. Η ομάδα OmiseGo έχει συμβούλους για το ποιος είναι ο κόσμος του blockchain. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους συνιδρυτές των Ethereum, Vitalik Buterin και Gavin Wood και άλλες σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο του blockchain. Ανάμεσά τους είναι ο καθηγητής David Chuen, ακαδημαϊκός στη χρηματοδότηση.

Για το λόγο αυτό, το OmiseGo είναι μια οραματιστική ιδέα, καθώς η ομάδα διαχείρισης είναι πάντα σε θέση να το βελτιώσει. Η ομάδα στοχεύει να κάνει το OmiseGo να επιτύχει την αποκέντρωση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Τώρα ξέρετε τι είναι το OmiseGo. Ξέρετε πώς να επενδύσετε σε αυτό; Ας αλλάξουμε γρανάζια για να εξετάσουμε γιατί είναι καλή ιδέα να επενδύσουμε στο OmiseGo.

OmiseGo Ethereum Connection

Δεύτερον στο Bitcoin στο στίχο crypto είναι το Ethereum. Οι προβολές στον κόσμο της κρυπτογράφησης δείχνουν ότι το Ethereum είναι πιθανό να ξεπεράσει το Bitcoin. Έτσι, η συνεργασία μεταξύ OMG και ETH είναι επωφελής.

Πρέπει να υπάρχει πλήρης επικύρωση κόμβου στο Ethereum για ασφάλεια στις συναλλαγές. Έτσι, ένας πελάτης δημιουργεί ένα έξυπνο συμβόλαιο με το Ethereum Blockchain. Το συμβόλαιο κλειδώνει χρήματα χρησιμοποιώντας τον όρο αλυσίδας OMG. Ως εκ τούτου, το OMG εκτελεί παραγγελίες και κλειδώνει τα χρήματα του πελάτη εντός του OMG.

Η οδήγηση στους ώμους των γιγάντων στο πεδίο σημαίνει μόνο ανάπτυξη. Η τεχνολογία συνεχίζει να αυξάνεται μαθαίνοντας τις εξελίξεις στα άλλα blockchain. Η διοίκηση καταλαβαίνει τόσο ξεκάθαρα πόσο προχωρά αυτή η στρατηγική εταιρική σχέση.

Οικονομικές επιπτώσεις των διακριτικών OMG

 1. Οι επικυρωτές κερδίζουν τέλη από την επικύρωση της δραστηριότητας OMG
 2. Η σύνδεση για άλλους θα έχει κόστος
 3. Οι πληρωμές και τα έξοδα ανταλλαγής παρακινούν έντιμες δραστηριότητες
 4. Η ανέντιμη δραστηριότητα τιμωρείται καίγοντας τα κουπόνια.

OmiseGo και Github Connection

Οι βιβλιοθήκες OMG φιλοξενούνται στο Github. Το Github ήταν ένα συγκλονιστικό θέμα στον επιχειρηματικό κόσμο. Πρόσφατα, η Microsoft απέκτησε το Github, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για άλλη μια μέρα. Οι βιβλιοθήκες είναι για: Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby και NET.

Πληρωμές OmiseGo Mobile

Ο σημερινός κόσμος είναι ένας κόσμος για κινητά. Οι οικονομικοί αναλυτές βλέπουν τις πληρωμές μέσω κινητού ως το μέλλον των οικονομικών. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε στη χρηματοοικονομική βιομηχανία χωρίς να συναντήσετε εφαρμογές που σχετίζονται με αρραβωνιαστικιά. Υπάρχει μεγάλη ευκολία για εσάς στη χρήση των εφαρμογών. Omise, η μητρική εταιρεία OMG διαθέτει πορτοφόλια για κινητά με ApplePay, Android Pay και SamsungPay. Η ευκολία πρέπει να εξαπλωθεί στους δρόμους κρυπτογράφησης.

OmiseGo και McDonald’s

Όλοι γνωρίζουμε τα McDonald’s. Όχι; Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία τροφίμων. Στην Ταϊλάνδη, οι McDonald Thailand και Omise συνήψαν συνεργασία. Η συνεργασία διασφαλίζει ότι η McDonalds Thailand χρησιμοποιεί το Omise μόνο για διαδικτυακές πληρωμές. Οι ερωτήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν με τις παραγγελίες στο κατάστημα και τα ποσοστά που θα πάρετε σπίτι. Όμως, ένα πράγμα είναι σαφές ότι υπάρχει πίστη σε αυτήν τη συνεργασία.

Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και OmiseGo

Η τεχνολογία Blockchain δεν είναι τόσο δημοφιλής στις κυβερνήσεις. Όμως, ορισμένες κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει τεχνολογία blockchain. Ορισμένες από αυτές τις χώρες που προσαρμόζουν το blockchain περιλαμβάνουν την Ιαπωνία και την Ταϊλάνδη. Οι δύο χώρες επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία χωρίς μετρητά. Σε αυτήν την προσφορά, η Ταϊλάνδη επέλεξε OMG.

Μέσω του υπουργείου Οικονομικών της Ταϊλάνδης, ξεκίνησαν ένα σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. Εκτός αυτού, ξεκίνησαν το σύστημα Omise facepay. Αυτό σημαίνει ότι ένας πελάτης χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου για να πραγματοποιήσει πληρωμές. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και η Κεντρική τράπεζα της Ταϊλάνδης εγκρίνουν αυτές τις πληρωμές.

Η ομάδα Omise, ο Vitalik Buterin και η Κεντρική Τράπεζα της Ταϊλάνδης παρακολούθησαν μια κοινή συνάντηση. Στη συνάντηση, εξέφρασαν ενδιαφέρον και αισιοδοξία στη συνεργασία.

Plasma και OmiseGo

Θυμηθείτε όπως σας υποσχέθηκε, για να μάθετε τι είναι το πλάσμα. Λοιπόν, εδώ είσαι. Το πλάσμα είναι μια λύση κλιμάκωσης στη βιομηχανία blockchain. Ο Joseph Poon και ο Vitalik Buterin ανέπτυξαν τη λύση Plasma. Αυτή η λύση επιλύει ζητήματα που προκύπτουν από τον αριθμό των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα.

Βασικά, το Plasma είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο στο Ethereum. Η έξυπνη σύμβαση επιτρέπει σε έναν άλλο προγραμματιστή να έχει μια πλατφόρμα υψηλής απόδοσης. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Plasma θα εκτελεί πολλές συναλλαγές, γρηγορότερα και με ασφάλεια.

Omisego πλάσμα

Συντελεστές εικόνας: Omisego

Ο Omise ανέμενε τα ζητήματα κλιμάκωσης. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία σύναψε το Plasma για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αυτές τις ερωτήσεις. Αναμένεται, οι αριθμοί ενδιαφέροντος και πελατών αυξάνονται. Και θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Έτσι, με τον αυξημένο φόρτο εργασίας, η Omise θα μπορεί να εξυπηρετεί επιμελώς τους πελάτες της.

OmiseGo Airdrop

Θα ήταν μεγάλη αδικία να μιλάμε για OMG χωρίς τα διακριτικά OMG airdrop. Υπήρχε 5% διακριτικό στοίχημα για να πιάσει στο airdrop εντελώς δωρεάν. Οι κάτοχοι πορτοφολιών Ethereum επωφελήθηκαν από αυτό το Airdrop.

Όμως, τι είναι αέρας?

Η ιδέα του airdrop μπορεί να είναι πολύ σύγχυση Ένα airdrop επιδιώκει να ανταμείψει τους κατόχους πορτοφολιών ETH με ERC-20. Για να είναι επιλέξιμος για airdrop, ένας πελάτης ETH πρέπει να έχει ελάχιστο υπόλοιπο 0,1 Ether στο πορτοφόλι του. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο οι ενεργοί πελάτες ETH έχουν τα οφέλη του airdrop.

Η OMG χρησιμοποίησε την ιδέα για να ανταμείψει άτομα με αρκετό Ether. Όλο το 5%, τα κουπόνια για το Airdrops δόθηκαν και βρίσκονται σε κυκλοφορία.

Η ιδέα είναι πλέον ξεκάθαρη. Ωστόσο, το airdrop είναι στόχος απάτες και απάτες. Έτσι, όταν τα αντιμετωπίζετε, πρέπει να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει OMG Airdrop.

Τι είναι το OmiseGo: Ο χάρτης πορείας

Το OMG ICO συνέβη πέρυσι. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν μάρκες σε κυκλοφορίες. Το 2018 θα διασφαλίσει ότι το Omise επεκτείνει το OMG και αντιμετωπίζει περιορισμούς όπως:

 • Εξασφάλιση ακριβών πληροφοριών συναλλαγών
 • Αντιμετώπιση μπλοκ αλυσίδων που αποθαρρύνουν την αναδιοργάνωση

Νέα του OmiseGo: Εκκίνηση του Mainnet?

Οποιαδήποτε πλατφόρμα Block chain έχει ένα mainnet και ένα δοκιμαστικό δίκτυο. Το mainnet κάνει τις ενεργές συναλλαγές και το testnet βοηθά τους προγραμματιστές να κάνουν τον έλεγχο. Τα έργα που λειτουργούν έχουν ένα κύριο δίκτυο. Ωστόσο, το OmiseGo λειτουργεί στην κορυφή εάν το Ethereum Blockchain, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για το mainnet. Καθώς το mainnet χρησιμεύει μόνο για να το δείξει αυτό.

 • Ο ICO δεν είναι απάτη
 • Ότι η τεχνολογία λειτουργεί βελτιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επενδυτών
 • Αυτή η εξέλιξη συνεχίζεται

Λοιπόν, πρέπει να περιμένουμε ένα OmiseGo Mainnet; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να το καλέσουμε οριστικά. Πρέπει να περιμένουμε το Omise να μας πάρει αυτές τις πληροφορίες.

Τι είναι ο Διαγωνισμός OmiseGo?

Όπως ανέφερα νωρίτερα, το blockchain έχει πολλές νέες ιδέες η καθεμία. Καθώς ο χρηματοοικονομικός τομέας αντιμετωπίζει νέες ιδέες, το OmiseGo αντιμετωπίζει επίσης νέες ανταγωνιστικές ιδέες.

Εδώ είναι ο διαγωνισμός για το OmiseGo με λιγότερη δημοσιότητα:

Τενξ

Tenx / Pay a crypto project που στοχεύει να προσφέρει πολλαπλή πρόσβαση σε εικονικά νομίσματα σε διαφορετικά blockchain σε μία κάρτα. Επιθυμεί επίσης στους χρήστες να απολαμβάνουν διαφανείς τιμές σε πραγματικό χρόνο χωρίς χρεώσεις μετατροπής. Και κάνει τους χρήστες να ελέγχουν τα χρήματά τους, καθώς μπορούν να κάνουν ανάληψη από ATM, να κλειδώσουν, να ξεκλειδώσουν την κάρτα και να στείλουν χρήματα λήψης σε μία εφαρμογή.

Είναι εισηγμένη σε χρηματιστήρια με τιμή αγοράς περίπου 0,6 $ και ανώτατο όριο περίπου 70 εκατομμύρια $.

Αίτημα δικτύου

Το Request Network είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που βασίζεται στο Ethereum. Επιδιώκει να είναι μια υπηρεσία πληρωμών. Το δίκτυο ενσωματώνει μια μοναδική ιδέα που πιθανότατα δεν έχουμε ακούσει σε σχεδόν όλα τα έργα. Ενσωματώνει ένα εμπορικό δίκαιο και στοχεύει να εργαστεί στις περισσότερες νομοθεσίες αν όχι σε όλα.

Θεωρείται το μέλλον του εμπορίου. Και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να φέρουν τις 4 κορυφαίες λογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα. Επίσης, το δίκτυο θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη και πωλητή να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε νόμισμα.

Η τιμή του διακριτικού είναι περίπου 0,07 $ σε ανταλλαγές με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 54 εκατομμυρίων $.

Οι υπολοιποι

Υπάρχουν άλλοι ανταγωνιστές όπως η Bitpesa και η MicroMoney. Το MicroMoney έχει ενδιαφέρον επειδή ισχυρίστηκε ότι έχει χορηγήσει δάνεια βάσει blockchain σε ολόκληρη την Ασία. Το διακριτικό του αποτιμάται σε περίπου 0,104 $ με ανώτατο όριο αγοράς 1,15 εκατομμυρίων $.

Τώρα ο διαγωνισμός υπάρχει μεταμφιεσμένος για να κάνει την ομάδα πίσω από το OmiseGo να είναι εργατική. Έτσι, οι πελάτες και οι χρήστες μπορούν να περιμένουν και να δουν αν θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους.

συμπέρασμα

Το OMG είναι πράγματι μια επαναστατική οικονομική τεχνολογία. Η βάση του blockchain το καθιστά αποκεντρωμένο και ασφαλέστερο. Η ομάδα του OmiseGo έχει διανύσει πολύ δρόμο από τη Λευκή Βίβλο για να έχει την τεχνολογία εκεί έξω.

Είναι σαφές ότι η ομάδα είναι οραματισμένη. Πρόβλεψη των ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν και πάντα εξεύρεση λύσεων. Το ζήτημα της επεκτασιμότητας δεν μπορεί ποτέ να συμβεί ως η συνεργασία με το Plasma.

Η υποστήριξη και οι συμβουλές από τους ιδρυτές της Ethereum, Vitalik και Wood, είναι ανεκτίμητες. Ένας ενδιαφέρων δείκτης για το πόσο αξία έγκειται στο OMG.

Η υιοθέτηση από την Ταϊλάνδη και τη McDonald’s δείχνει επίσης ότι το μέλλον είναι φωτεινό για την OMG. Εκτός αυτού ο κόσμος των επιχειρήσεων δίνει μεγάλη πίστη στην τεχνολογία.

Τα διακριτικά OMG απολαμβάνουν σχετική σταθερότητα. Οι μάρκες είδαν μια μετεωρολογική άνοδο μετά το tweet του Buterin. Από τότε τα κουπόνια ήταν σχετικά σταθερά. Αλλά αυτή τη στιγμή, η τιμή είναι περίπου 7 $. 5 με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 790 εκατομμύρια δολάρια.

Κάντε λοιπόν την έρευνά σας. Μάθετε τι κερδίζετε από την επένδυση στο διακριτικό OMG.

Μπορείτε να τους φτάσετε στο δικό τους OmiseGo Twitter λαβή ή τους δικτυακός τόπος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Omise, το OmiseGo και τα κουπόνια.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map