Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Ontology Blockchain;

Το Ontology Blockchain είναι ένα επαναστατικό έργο που είναι μια δημόσια πλατφόρμα υψηλής απόδοσης για εφαρμογές. Η οντολογία στοχεύει να είναι μια λύση για την παροχή ενός αποκεντρωμένου οικοσυστήματος εμπιστοσύνης που υποστηρίζει την ψηφιακή ταυτότητα και επιτρέπει ένα δίκτυο ιδιωτικών, δημόσιων και κοινοπραξιών.

Το OnChain που ξεκίνησε εστιάζει στην οικοδόμηση μιας γέφυρας μεταξύ blockchain και επιχειρηματικού τομέα. Διευκόλυνε τις επιχειρήσεις χωρίς προηγούμενη γνώση του blockchain και των κατανεμημένων δικτύων να ενσωματώσουν το ίδιο στην υποδομή τους. Το δίκτυο συνδυάζει διάφορες βάσεις δεδομένων μεταξύ του κατανεμημένου συστήματος ταυτότητας, της συνεργασίας κατανεμημένων δεδομένων, της κατανεμημένης ανταλλαγής δεδομένων και των κατανεμημένων κοινοτήτων.

Χαρακτηριστικά του Ontology Blockchain

  • Κατανεμημένο σύστημα ταυτότητας – Προσφέροντας ένα σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για άτομα, οργανισμούς και αντικείμενα, διασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων και βοηθά στη δημιουργία ενός δικτύου εμπιστοσύνης.
  • Τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών – Η οντολογία λαμβάνει υπόψη τα πρωτόκολλα διαδικασίας, την κατανεμημένη ανταλλαγή δεδομένων, τις έξυπνες συμβάσεις, τη συνεργασία δεδομένων και την κατανεμημένη βεβαίωση. Αυτές οι ενότητες ενισχύονται από ένα σύστημα αποθήκευσης μέσω κατανεμημένου καθολικού.
  • Προστασία δεδομένων πνευματικών δικαιωμάτων – Μια ψηφιακή ταυτότητα που δημιουργείται μέσω της πλήρους διαδικασίας εγγραφής, αιτήματος, εξουσιοδότησης και ανταλλαγής προστατεύεται μέσω προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων που καταγράφεται σε κάθε αντίγραφο.
  • Κατανεμημένη ανταλλαγή δεδομένων – Με κεντρική βάση δεδομένων, η Ontology προσφέρει ακρίβεια κατά την αναζήτηση και τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ δύο μερών, επιτρέποντας τη μετάδοση δεδομένων peer-to-peer χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.
  • Βασικές λειτουργίες και ενότητες – Ενότητες όπως το Ontology Marketplace (OM), το Ontology Crypto Package (OCP) και το GlobalDB χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία περαιτέρω ενοτήτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Πλεονεκτήματα της οντολογίας

Ονολογία Blockchain

Η οντολογία εγγυάται περισσότερα πλεονεκτήματα από τα αντίστοιχα κρυπτονομίσματα και έτσι δημιουργεί μια θέση για τον εαυτό της. Μερικά από τα πλεονεκτήματα του Ontology Blockchain περιλαμβάνουν-

  • Παρέχει στους χρήστες απόλυτη κάλυψη από κατασχέσεις τρίτων και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή να αναλάβει την επένδυση στο δίκτυο.
  • Όποτε λαμβάνονται βασικές αποφάσεις, λαμβάνεται υπόψη η συμβολή των ανθρώπων και οι χρήστες μπορούν να κάνουν ενημερώσεις στο δίκτυο. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω κόμβων που επιτρέπει στους χρήστες να κατέχουν το δίκτυο και να κάνουν αλλαγές σε αυτό.
  • Έχει αποδείξει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης με την πάροδο του χρόνου από την κυκλοφορία του ακόμη και μετά από μια πτώση στην αξία του. Στοχεύει να είναι ανθεκτική και να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Εάν είναι σε θέση να διατηρήσει την ίδια ανάπτυξη, μπορεί να αυξηθεί στο επίπεδο των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά κρυπτογράφησης.
  • Όλες οι προσωπικές επενδυτικές συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες και οι λεπτομέρειες είναι προσβάσιμες μόνο από τον χρήστη. Ακόμη και οι κόμβοι που εξαπλώνονται στο δίκτυο δεν μπορούν να επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες.
  • Το Ontology blockchain είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και βοηθά στην προστασία των περιουσιακών στοιχείων και των χρηστών από κυβερνοεπιθέσεις.

Πώς λειτουργεί η οντολογία?

Η οντολογία παρέχει μια πλατφόρμα για άλλες μπλοκ αλυσίδων να ενσωματώνονται στον πυρήνα της και να λειτουργούν ως πλευρικές αλυσίδες. Έργα όπως έξυπνα συμβόλαια μπορούν να προστεθούν και διάφορα άλλα blockchain μπορούν να προσαρμοστούν για πολλαπλές λειτουργίες. Η οντολογία κατέστησε δυνατή την αποστολή αξίας από ένα blockchain σε άλλο χωρίς σύνδεση των δύο δικτύων.

Το πρώτο επίπεδο επιτρέπει τη διαδικασία επαλήθευσης ατόμων, πλούτου, πραγμάτων και οργανισμών, ενώ το δεύτερο επίπεδο επικεντρώνεται στην επαλήθευση και τη σύνδεση εφαρμογών. Το τρίτο επίπεδο χρησιμοποιείται για την επαλήθευση ενοτήτων συνδέσμων, πρωτοκόλλων, διεπαφών κ.λπ. και το τελευταίο επίπεδο συνδέει διαφορετικά πρωτόκολλα δικτύου.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα οντολογίας (ONT)?

Η κρυπτογράφηση οντολογίας μπορεί να αγοραστεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος αποκτώντας ένα πορτοφόλι οντολογίας. Η προτιμώμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μπορεί να επιλεγεί μέσω μιας πλατφόρμας που δέχεται άμεσες πληρωμές όπως Κοινμάμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός συναλλαγών που έχει επιλεγεί και επαληθευτεί χρησιμοποιώντας προσωπικά στοιχεία και τα κέρματα μπορούν να αγοραστούν από την ενότητα αγοράς του ανταλλακτικού συναλλαγών από όπου μεταφέρονται στο πορτοφόλι. Προτιμώμενα πορτοφόλια για αποθήκευση ONT είναι το Ledger Nano S και το NEO Cli καθώς είναι συμβατά με το νόμισμα NEO.


Τα ONT tokens δεν είχαν δημόσια πώληση ICO και έτσι μπορούν να αγοραστούν μέσω airdrops. Το πιο πρόσφατο ήταν το ONT airdrop μέσω NEO, όπου κάθε NEO συγκέντρωσε 0,2 ONT στα πορτοφόλια των χρηστών.

Το μέλλον της οντολογίας

Η οντολογία έχει συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για να φέρει έναν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων πιο κοντά στον αυτοματισμό blockchain. Σε αντίθεση με το Ripple και το Bitcoin που εστιάζουν μόνο στις χρηματοπιστωτικές αγορές, η Ontology στοχεύει να συμμετάσχει σε IoT, φάρμακα, κυβερνήσεις και άλλους διαφορετικούς κλάδους. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα αρκετά νέο κρυπτονομίσμα, μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων όπως η Sequoia Capital china.

Η Ontology κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στα 20 κορυφαία κρυπτονομίσματα και να έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 3 δισεκατομμυρίων USD και τιμή 8,22 USD. Υπόσχεται ένα λαμπρό και προσοδοφόρο μέλλον για τους εμπόρους με τον ρυθμό ανάπτυξης και τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map