Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι η Κιβωτός; Η έξυπνη γέφυρα

Το Ark Blockchain βοηθά στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των χιλιάδων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σήμερα. Οι χρήστες μπορούν πλέον να συνδέσουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Ark.

Τα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν σήμερα τείνουν να λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Κάθε cryptocurrency έχει το δίκτυο blockchain με το διακριτικό του, καθιστώντας τη συμβατότητα μεταξύ τους πολύ δύσκολη.

Ωστόσο, με το Ark cryptocurrency, οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν γρήγορα από το ένα cryptocurrency στο άλλο, καθώς η πλατφόρμα λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των διαφόρων κρυπτονομισμάτων. Αυτό το καθιστά το πρώτο δίκτυο blockchain που επιτρέπει στους χρήστες να ελπίζουν από το ένα δίκτυο blockchain στο άλλο, κάτι που θα έκανε τη ζωή των χρηστών κρυπτογράφησης πολύ εύκολη, ειδικά για εκείνους που επιθυμούν να χρησιμοποιούν διαφορετικά κρυπτονομίσματα ταυτόχρονα.

Επομένως, αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης ενός δικτύου κρυπτογράφησης θα μπορεί γρήγορα να παρέχει υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στο blockchain αυτού του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος, από άλλα blockchain κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα, ένας χρήστης της κρυπτογράφησης Zscash μπορεί να διατηρήσει μάρκες ZEC και να χρησιμοποιήσει έξυπνα συμβόλαια του δικτύου blockchain Ethereum.


Ιστορία Κιβωτός

Η Ark κυκλοφόρησε την αρχική προσφορά νομισμάτων το 2016. Το mainnet κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και έκτοτε έχει υποστεί αρκετές ενημερώσεις.

Μια ομάδα 27 μελών το ίδρυσε. Ωστόσο, η βασική ομάδα έχει μειωθεί σταδιακά στην τρέχουσα βασική ομάδα των 17 μελών.

Χαρακτηριστικά Κιβωτός

Τι είναι το ARK;

Συντελεστές εικόνας: ARK

Εκτός από την τεχνολογία SmartBridge, η Ark διαθέτει μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα ανεπτυγμένα κρυπτονομίσματα όλων των εποχών.

 1. Υψηλές ταχύτητες συναλλαγών: Η ταχύτητα συναλλαγής είναι 8 δευτερόλεπτα ανά μπλοκ, καθιστώντας την μεταξύ των ταχύτερων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.
 2. Ιδιαίτερα επεκτάσιμη: Η ομάδα ανάπτυξης ήθελε να διατηρήσει το δίκτυο blockchain άπαχο και ταυτόχρονα να διατηρήσει τις σύγχρονες υψηλές ταχύτητες εκτέλεσης. Για να επιτύχετε υψηλή κλίμακα μέσω της τεχνολογίας SmartBridge. Μέσω του οποίου, το δίκτυο blockchain είναι σε θέση να αναιρέσει τις λειτουργίες που είναι μη ουσιαστικές καθώς εκτελεί τις εργασίες του. Το blockchain της Ark αποτελείται από πολλές πλευρικές αλυσίδες συνδεδεμένες με την κύρια αλυσίδα. Επομένως, μόνο τα βασικά δεδομένα μεταφέρονται στην κύρια αλυσίδα για επεξεργασία κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής. τα άλλα μη απαραίτητα δεδομένα παραμένουν στις πλευρικές αλυσίδες.
 3. Σύστημα ανοιχτού κώδικα: Το blockchain του κρυπτονομίσματος είναι επίσης εντελώς ανοιχτού κώδικα και οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο για να ξεκινήσουν τα μπλοκ συμβατά με το SmartBridge.
 4. Το Κιβωτό κουπόνι: Το δίκτυο blockchain χρησιμοποιεί ένα διακριτικό που αναφέρεται ως ARK, το οποίο λειτουργεί σε σύστημα συναίνεσης Delegated Proof of Stake (DPoS). Χρησιμοποιώντας το DPoS, η Κιβωτός μπορεί να αποκεντρώσει την υπολογιστική ισχύ και να μειώσει τη σπατάλη ενέργειας.
 5. Μυστικότητα: Επίσης, οι συναλλαγές στο δίκτυο πραγματοποιούνται συνήθως μέσω ανώνυμης ολοκλήρωσης δικτύου. Όλες οι συναλλαγές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα είναι ιδιωτικές.
 6. Ασφάλεια: Το δίκτυο blockchain του cryptocurrency είναι επίσης πολύ ασφαλές. Η ομάδα ανάπτυξης πραγματοποιεί συνεχείς δοκιμές εσωτερικής διείσδυσης για να βεβαιωθεί ότι το σύστημα παραμένει πλήρως ελεγμένο από χάκερ.
 7. Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα: Η πλατφόρμα cryptocurrency είναι επίσης πολύ φιλική προς το χρήστη και οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα.
 8. Πορτοφόλι ARK: Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα διακριτικά ARK στο πορτοφόλι ARK.

Πώς λειτουργεί το Ark?

Σε μερικά χρόνια πριν, ήταν σχεδόν αδιανόητο ότι θα έφτανε μια στιγμή που θα ήταν δυνατόν να συνδέσουμε τα διαφορετικά κρυπτονομίσματα που πίστευαν ότι ένα μόνο δίκτυο blockchain. Ωστόσο, το Ark cryptocurrency το έκανε πραγματικότητα και οι χρήστες κρυπτονομισμάτων μπορούν πλέον να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν με ξεχωριστό blockchain κρυπτογράφησης.

Για να επιτρέψει τη σύνδεση και την επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων δικτύων, χρησιμοποιεί την τεχνολογία SmartBridge, η οποία λειτουργεί ως γέφυρα από το ένα δίκτυο blockchain στο άλλο.

Πρώτον, ένα blockchain κρυπτογράφησης πρέπει να συνδεθεί με το δίκτυο blockchain της Ark. Η σύνδεση καθίσταται δυνατή με ένα μοναδικό απόσπασμα κώδικα εντός του μπλοκ μπλοκ Ark.

Στη συνέχεια, μέσω της ειδικής ενότητας χειρισμού δεδομένων του SmartBridge, η οποία είναι γνωστή ως πεδία προμηθευτή και μέσω των ειδικά κωδικοποιημένων κόμβων ακρόασης, επιτυγχάνεται επικοινωνία μεταξύ των συνδεδεμένων blockchains. Οι ειδικά κωδικοποιημένοι κόμβοι ακροατή αναζητούν τα δεδομένα που μεταδίδονται στα δίκτυα blockchain καθώς προσπαθεί να βρει μια εργασία που πρέπει να κάνει.

Με τα blockchain των κρυπτονομισμάτων που συνδέονται και επικοινωνούν, οι περιπτώσεις χρήσης είναι ατελείωτες. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε επιθυμούν να κάνουν. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το έξυπνο συμβόλαιο Ethereum στο blockchain Dash. Πρέπει μόνο να συνδέσουν τα blockchain των δύο κρυπτονομισμάτων μέσω της Κιβωτός.

Με απλά λόγια, το Ark cryptocurrency έχει φέρει επανάσταση στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. Η σύνδεση των κρυπτονομισμάτων τα καθιστά ισχυρότερα αφού καθίσταται δυνατό για τον χρήστη να λύσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο συνδυάζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τα διάφορα δίκτυα blockchain.

Τι είναι ο χάρτης πορείας της Ark

Κιβωτός Χάρτης πορείας δεν έχει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα.

Μετά την κυκλοφορία του κύριου δικτύου του, η κρυπτογράφηση υποβλήθηκε σε συνεχείς ενημερώσεις, με ορισμένες ενημερώσεις να έχουν ολοκληρωθεί και άλλες να βρίσκονται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Ολοκληρωμένες ενημερώσεις

Μέχρι σήμερα η ομάδα ανάπτυξης μπόρεσε να πραγματοποιήσει τα ακόλουθα:

 1. Σύσταση επιχειρηματικής οντότητας. Η Ark δημιούργησε το Ίδρυμα IE, το οποίο θα αποτελέσει σημαντική ώθηση στις μελλοντικές ιδέες και έργα τους.
 2. Πρώτη ολοκλήρωση της τεχνολογίας SmartBridge. Η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε τον πρώτο κωδικοποιημένο κωδικό ακροατή και τον σύνδεσε με την Κύρια Αλυσίδα.
 3. Επανασχεδιασμός ιστότοπου. Πραγματοποιήθηκε πλήρης αναθεώρηση της κύριας ιστοσελίδας.
 4. Ένας πλήρης επανασχεδιασμός του μπλοκ Explorer
 5. Η κατασκευή πορτοφολιών για κινητά iOS / Android

Τεχνολογία Ark SmartBridge

Συντελεστές εικόνας: ARK

Έργα που βρίσκονται ακόμη υπό ανάπτυξη

Υπάρχουν και άλλα έργα που βρίσκονται σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Πλήρης αναθεώρηση του κρυπτονομίσματος Core στον Core V2
 2. Τεχνικό εγχειρίδιο. Η ομάδα παρουσιάζει μια Τεκμηρίωση Τεχνικού Πρωτοκόλλου που θα περιέχει μια σύνοψη του τρόπου με τον οποίο το blockchain υποβάλλεται σε ενημερώσεις.
 3. Ενσωμάτωση της εικονικής μηχανής ARK (ARKVM) που επιτρέπει στους χρήστες να εκδίδουν έξυπνα συμβόλαια.
 4. Ενσωμάτωση διαφορετικών γλωσσών ανάπτυξης, υλοποίησης και προγραμματισμού, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να αναπτύξουν εύκολα τις blockchain τους, οι οποίες είναι συμβατές με το blockchain, χρησιμοποιώντας τις γλώσσες προγραμματισμού με τις οποίες είναι πιο συνομιλητές.
 5. Ενεργοποίηση της ανάπτυξης αποκλειστικών αλυσίδων στην κύρια αλυσίδα του κρυπτονομίσματος χρησιμοποιώντας κουμπιά. Επομένως, διευκολύνετε τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν και να συνδέσουν blockchain στην κύρια αλυσίδα. Επίσης, θα είναι εύκολο διακλάδωση.
 6. Ενσωμάτωση μεταξύ πλανητικών συστημάτων αρχείων (IPFS) για τη φροντίδα του όγκου των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία στο blockchain. Αυτό θα μειώσει την πιθανότητα φουσκώματος.
 7. Ενσωμάτωση του TestNetclones για τα αναπτυσσόμενα blockchain που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το μπουτόν, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πραγματοποιούν εύκολα δοκιμές καθώς δημιουργούν τις blockchain που είναι συμβατές με το blockchain της Ark.
 8. Η ομάδα δημιουργεί επίσης τεκμηρίωση SmartBridge και εκπαιδευτικά βίντεο για να διευκολύνει τους χρήστες να κατανοήσουν την τεχνολογία.
 9. Κάνοντας το διακριτικό τους αποδεκτό για πληρωμές στο Merchandise Store του cryptocurrency. Ωστόσο, αυτό θα τεθεί σε λειτουργία μόλις αναπτύξουν πλήρως την επιχειρηματική οντότητα.
 10. Η ομάδα διεξάγει έρευνα και ανάπτυξη πολλών Υλικών Smart Card / NFC.
 11. Η ομάδα ερευνά επίσης το σημείο του Sale Hardware R&ρε

Κιβωτός κοινότητα

Η Κιβωτός έχει μια πολύ ενεργή κοινότητα. Συνήθως, η ομάδα δημοσιεύει ενημερώσεις ιστολογίου, ενημερώσεις κοινωνικών μέσων καθώς και προσθήκες GitHub, έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει με το κρυπτογράφηση.

Υπάρχει επίσης μια σειρά προγραμματιστών που συμβάλλουν πολύ στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος. Συνήθως, υπάρχουν επιβραβεύσεις για τους προγραμματιστές που τους ενθαρρύνουν καθώς αναπτύσσουν λύσεις.

Υπάρχει επίσης η ομάδα Ark Contract Execution Services (ACES), η οποία είναι μέρος της ομάδας ανάπτυξης.

Ομάδα Κιβωτός

Η ομάδα Ark αποτελείται από 17 κύρια μέλη που αποτελούν μέρος των 27 ιδρυτών αυτού του κρυπτονομίσματος. ο βασικά μέλη προέρχονται από 11 διαφορετικές χώρες που δείχνουν πόσο αποκεντρωμένο είναι αυτό το έργο.

Η ομάδα των 17 μελών αποτελείται από τους Mike Doty (διευθύνων σύμβουλος), FX Thoorens (CTO), Lars Rensing (CFO), Travis Walker (μέλος του διοικητικού συμβουλίου), Rok Černec (μέλος του διοικητικού συμβουλίου), Scott McPherson (μέλος του συμβουλίου), Mathew DC (CSO) ), Velislav Valkov (Lead Network Architect), Chin Song (Support Director), Khanh Vuong, Stefan Neagu (Project Manager), Lúcio Rubens (Full-Stack Developer), Oleg Shcherbyna (UI / UX Designer), Juan Martín (Full- Stack Developer), Alex Barnsley (Full-Stack Developer), Arnaud Deborne (Γενικός Γραμματέας), Kristjan Košič (Core Developer), Simon Downey (IoT Team / Developer) και Adrian Kerchev (Network Architect).

Crypto Exchanges με λίστα ARK Token

Το ARK Token αναφέρεται σε μια σειρά ανταλλαγών Crypto σε περίπτωση που οι χρήστες θέλουν επίσης να το ανταλλάξουν.

Μερικά από τα εξέχοντα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια που έχουν απαριθμήσει το ARK περιλαμβάνουν Binance, Brittex, CoinSwitch, CryptoMate, LiteBit.EU, Cryptopia και Upbit μεταξύ πολλών ακόμη.

Το τρέχον όριο αγοράς του διακριτικού ARK είναι 156.561.326 USD, το οποίο ισούται με 23.697 BTC.

Η συνολική προσφορά είναι 134.609.230 ARK. Ωστόσο, ο τρέχων αριθμός διακριτικών σε κυκλοφορία είναι 103.359.230 ARK.

Το ARK φαίνεται να αποδίδει καλύτερα από ορισμένα κρυπτονομίσματα που παρήγαγαν την αγορά πριν από αυτό. Η αξία ενός Token αποτιμάται τώρα πάνω από 1 $ και αναμένεται να αυξηθεί καθώς το cryptocurrency συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Πού να αποθηκεύσετε τα ARK Tokens σας

Μετά την αγορά των διακριτικών ARK, οι χρήστες έχουν τρεις επιλογές πορτοφολιού για να αποθηκεύσουν τα διακριτικά τους. Οι τρεις επιλογές είναι το πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας, το πορτοφόλι χαρτιού και το πορτοφόλι για κινητά.

Το πορτοφόλι που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι το πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας, το οποίο είναι επίσης συμβατό με το πορτοφόλι υλικού Leger Nano S. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Web Lite Wallet για κινητές συσκευές. Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Web Lite Wallet: την έκδοση iOS και την έκδοση Android για χρήση σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το φοβερό έργο στο Κελάδημα καθώς και να επισκεφτείτε τους δικτυακός τόπος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me