Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Spectrecoin – Το κέρμα ανωνυμίας

Τι είναι το Spectrecoin (XSPEC); Μάλλον δεν ξέρετε. Στο κρυπτο-στίχο, υπάρχουν τα διάσημα κρυπτονομίσματα. Και υπάρχουν τα λιγότερο δημοφιλή altcoins.

Υπάρχουν ομάδες πίσω από κάθε έργο κρυπτογράφησης. Και κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να νικήσει τους άλλους. Αλλά με την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και το καλό μάρκετινγκ, θα γνωρίζετε τα altcoins που δεν θα έχετε κανένα ενδιαφέρον να νοιάσετε. Και στην ίδια σημείωση, θα καταλήξετε να μην γνωρίζετε για τους άλλους που χρειάζεστε.

Στο κρυπτο-στίχο, υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα. Όλοι έχουν το σκοπό τους για υπάρχουσες ή μάλλον οι ομάδες πίσω τους είχαν έναν σκοπό να τις δημιουργήσουν. Ο καθένας από αυτούς θέλει να γεμίσει και να εκμεταλλευτεί μια θέση που άφησε ο άλλος.

Το αποτέλεσμα είναι ανταγωνιστικά έργα crypto και blockchain. Μια θέση που αντιμετωπίζει κάποιο καλό ανταγωνισμό είναι η ιδιωτικότητα και η ανωνυμία. Αυτό είναι το ίδιο εξειδικευμένο Spectrecoin (XSPEX). Άλλοι στην ίδια θέση είναι όπως DASH, PIVX, Monero και Zcash.

Κάθε ένα από αυτά έχει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του. Είναι εμφανείς και έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς μεταξύ τους. Θα το αντιμετωπίσετε με άλλη μέρα. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τι είναι το Spectrecoin, πώς ξεκίνησε και τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, θα ξέρετε τι ήθελε η ομάδα να επωφεληθείτε.


Ιστορία του Spectrecoin (XSPEC)

Η ομάδα πίσω Spectrecoin αναπτύχθηκε με βάση το αρχικό Λευκό Βιβλίο ShadowCash. Αυτό κάνει το Spectrecoin ένα κρυπτό πιρούνι του ShadowCash. Αν και η λευκή βίβλος είχε πολλά ζητήματα ποιότητας, συνέχισαν. Δεν υπάρχει επίσημη λευκή βίβλος Spectrecoin. Ξεκίνησαν το Spectrecoin για να βελτιώσουν την ιδέα του ShadowCash το 2016.

Οι Tor και Hawala ενέπνευσαν το σύστημα Spectrecoin. Ενσωμάτωση στον κώδικα ShadowCash για επέκταση της ανωνυμίας. Και η Hawala δίνει στο blockchain την έννοια των εμβασμάτων μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Για τα περισσότερα έργα κρυπτογράφησης που ξεκινούν σήμερα, χρειάζονται χρήματα. Και ο τρόπος πρόσβασής τους σε κεφάλαια για την υποστήριξη των συστημάτων τους είναι μέσω ICO. Έτσι, ξεκίνησαν ένα ICO τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017.

Ο ICO συγκέντρωσε περίπου 16.000 $, που ισοδυναμεί με 17 BTC εκείνη τη στιγμή. Το ποσό δεν ήταν αρκετό, καθώς ορισμένοι χαρακτήρισαν το έργο απάτη ή κλώνο ShadowCash. Ωστόσο, έπρεπε να διανείμουν τα συγκεντρωμένα χρήματα. Η διανομή ήταν ανάλογη με τη συνεισφορά των επενδυτών. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκπληκτική τιμή ICO 0,00000083 BTC κατά μέσο όρο. Λόγω ενός συστήματος μπόνους, οι περισσότεροι επενδυτές είχαν πληρώσει 0,0000009 BTC ανά κέρμα για να ωφελήσουν τα πρώιμα πουλιά στον ICO.

Μετά την ενοποίηση Tor και την ανταλλαγή, το νόμισμα διαπραγματεύτηκε μεταξύ 0,00001 – 0,0002 BTC. Αυτή η τιμή οδήγησε σε πολύ υψηλή απόδοση στους επενδυτές. Και η ομάδα εκτόπισε κάποια χρήματα από τον ICO σε προγραμματιστές συμβολαίων.

Μετάβαση Spectrecoin σε ένα αναγνωρισμένο Altcoin

Θυμηθείτε ότι το Spectrecoin αντιμετώπισε τον τίτλο της απάτης και τον κλώνο ShadowCash. Έτσι, τον Απρίλιο του 2017, οι προγραμματιστές εγκατέλειψαν το ShadowCash και ξεκίνησαν το Particl. Ως αποτέλεσμα, οι κατηγορίες εναντίον του Spectrecoin σταμάτησαν.

Μια άλλη αλλαγή συνέβη στη διαχείριση του Spectrecoin. Τον Ιούνιο του 2017, η mandica του ιδρυτή του Spectrecoin ανέφερε προβλήματα υγείας. Για αυτόν τον λόγο, παρέδωσε την ηγεσία του έργου στην jbg.

Από τότε έως τώρα, το έργο έχει σημειώσει σημαντικές βελτιώσεις. Έχουν συγκεντρώσει περισσότερα κεφάλαια. Επίσης, έχουν αναπτύξει ένα πορτοφόλι. Και έχουν δει την ανάπτυξη της κοινότητας πίσω από το Spectrecoin.

Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2017 συγκέντρωσαν περίπου 4000 $ σε 37500 XSPEC και 1 BTC. Το ποσό επέτρεψε στο jbg να επικεντρωθεί στο Spectrecoin. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο @brycel, πρώην συνάδελφος της jbg συμμετείχε στο έργο. Όντας κρυπτογράφος, ο ρόλος του ήταν να βελτιώσει το μυστικό μηχανισμό συναλλαγών.

Εκτός από την περισσότερη χρηματοδότηση και προγραμματιστή, το έργο έχει δημιουργήσει ένα πορτοφόλι που είναι επί του παρόντος η έκδοση 1.3.5. Και η τρέχουσα ανάπτυξη θα προκύψει με την έκδοση 1.4.

Η ομάδα κυκλοφόρησε την έκδοση 1.3.5 σε στρατηγική άποψη για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση. Η κυκλοφορία διαθέτει έναν μηχανισμό που επιτρέπει στους χρήστες να συνεισφέρουν. Η συνεισφορά είναι ένα ορισμένο ποσοστό των ανταμοιβών τους στους προγραμματιστές. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι 5% που σημαίνει ότι κάθε 20 $ ο στοιχηματισμός λογίζεται στη διεύθυνση των έργων.

Αλλά τι είναι το Spectrecoin (XSPEC)?

Τώρα που γνωρίζετε για το πώς ξεκίνησε το Spectrecoin, τι είναι το Spectrecoin?

Το Spectrecoin είναι ένα κρυπτογράφηση που στοχεύει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως φυσικά μετρητά. Το στοιχείο διαθέτει έναν αλγόριθμο απόδειξης πονταρίσματος. Ο αλγόριθμος παρέχει υπογραφές δακτυλίου για ανωνυμία και απόρρητο. Επιπλέον, ο αλγόριθμος διασφαλίζει γρήγορες συναλλαγές και αποκάλυψη IP εντός του πορτοφολιού.

Οι προγραμματιστές του Spectrecoin δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξή του. Έχουν έναν χάρτη πορείας που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, το απόρρητο και την αποκέντρωση των δυνατοτήτων. Οι προγραμματιστές θα κάνουν διαθέσιμες διευθύνσεις stealth στο επερχόμενο πορτοφόλι Android. Θα κάνουν επίσης διαθέσιμα στοιχήματα κινητού πορτοφολιού στο πορτοφόλι.

Θυμηθείτε ότι το ShadowCash ενέπνευσε την ανάπτυξη του Spectrecoin. Έτσι, το Spectrecoin δανείστηκε και βελτιώνει το σχήμα υπογραφής δαχτυλιδιών από το ShadowCash.

Πώς επιτυγχάνει το Spectrecoin το απόρρητό του; Το Spectrecoin χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor. Έτσι, η επικοινωνία σε επίπεδο δικτύου γίνεται μέσω των κρυφών υπηρεσιών του δικτύου Tor.

Στην εφαρμογή Spectrecoin επιτυγχάνει τις ακόλουθες προδιαγραφές:

 • 60 δευτερόλεπτα Χρόνος αποκλεισμού
 • 5% στοιχηματικό ενδιαφέρον
 • 2 XSPEC Block επιβράβευση
 • 288 μπλοκ ωριμότητας
 • Ελάχιστη ηλικία πονταρίσματος 8 ωρών

Το Spectrecoin έχει μια αρχική προσφορά 20.000.000 και καμία μέγιστη προσφορά.

Χαρακτηριστικά Spectrecoin

Συντελεστές εικόνας: Spectrecoin

Το Spectrecoin είναι ένα blockchain για ασφάλεια και απόρρητο στις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Αλλά για να το πετύχει αυτό, πρέπει να το έχουμε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του έργου, αυτά είναι τα 6 τρέχοντα χαρακτηριστικά:

1. Εγγενής ενοποίηση Tor

Όπως είδατε νωρίτερα, το δίκτυο Tor ή Onion χρησιμοποιεί κρυφές υπηρεσίες. Όταν χρησιμοποιείται στο blockchain, θα διατηρήσει το απόρρητο. Το δίκτυο Tor θα προστατεύει τους χρήστες από την παρακολούθηση και την παρακολούθηση. Το δίκτυο διατηρεί οποιαδήποτε επικοινωνία μέσα σε αυτό.

Το SPEC θεωρείται σήμερα ως το πιο ιδιωτικό και ανώνυμο δίκτυο κρυπτογράφησης – coin.newbium.com

2. Υποστήριξη γέφυρας OBFS4

Το OBFS4 είναι το πιο αποτελεσματικό πρωτόκολλο λογοκρισίας μεταφοράς και παράκαμψης. Το επίπεδο στοχεύει στον περιορισμό τρίτων. Ως αποτέλεσμα, τα μέρη δεν μπορούν να πουν το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται με βάση τη φύση των μηνυμάτων.

Έτσι, για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής, το έργο Spectrecoin έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πρωτόκολλο. Το επίπεδο εξασφαλίζει μη ανιχνευμένη χρήση σε χώρες που δεν επιτρέπουν το Tor. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του έργου, είναι το μόνο νόμισμα που χρησιμοποιεί αυτήν τη δυνατότητα.

3. Υπογραφές δακτυλίου

Μια υπογραφή δακτυλίου είναι μια συσκευή κρυπτογράφησης. Είναι ένας τύπος ψηφιακής υπογραφής που περιορίζει τη χρήση σε μέλη μιας ομάδας που έχει κλειδιά. Έτσι, η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να δει μόνο οποιοδήποτε μήνυμα με μια υπογραφή κουδουνίσματος που δημιουργήθηκε από την ομάδα.

Αυτή η ψηφιακή υπογραφή εξασφαλίζει πλήρη ανωνυμία σε μια συναλλαγή εντός του blockchain. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε την πραγματική πηγή χρημάτων σε μια συναλλαγή.

4. Διευθύνσεις Stealth

Η μέθοδος Stealth είναι ένα ισχυρό εργαλείο μέσα σε ένα blockchain. Φανταστείτε τη δημιουργία μιας προσωρινής εφάπαξ διεύθυνσης για μια δεδομένη συναλλαγή. Αυτή είναι η χρήση των διευθύνσεων μυστικότητας. Αν και η πιθανή κακόβουλη χρήση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να έχετε ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας.

Το blockchain καταγράφει πολλές συναλλαγές ως πολλές εξερχόμενες πληρωμές σε διαφορετικές διευθύνσεις. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι συναλλαγές.

Η λειτουργία διεύθυνσης stealth είναι προς το παρόν προαιρετική στο blockchain Spectrecoin. Ωστόσο, η ομάδα θα την κάνει προεπιλεγμένη στην έκδοση 2.0 το 2018.

5. Γρήγορες και χαμηλού κόστους συναλλαγές.

Το Bitcoin blockchain τα νομίσματα προδρόμων σε κρυπτογραφικά στίχους έχει υψηλό κόστος συναλλαγής. Ομοίως, ο χρόνος συναλλαγής είναι υψηλός. Ο μέσος χρόνος συναλλαγής είναι περίπου 78 λεπτά για να επιβεβαιώσετε μια συναλλαγή bitcoin. Και το κόστος έχει φτάσει τα 34 $.

Αν και στο πρόσφατο παρελθόν έχει αρνηθεί να ευνοήσει τον χρήστη, εξακολουθεί να είναι υψηλό. Ο λόγος για άλλα κρυπτογραφικά στοιχεία αρχίζουν να μειώνονται ή να μην έχουν κόστος συναλλαγής. Ομοίως, για τη μείωση του χρόνου συναλλαγής. Ως αποτέλεσμα, τα μικρά εμβάσματα είναι αποτελεσματικά.

Το Spectrecoin επιβεβαιώνει τους χρόνους συναλλαγής 30-60 δευτερολέπτων. Εγγυάται επίσης χαμηλά τέλη συναλλαγής.

6. 5% ετήσιες ανταμοιβές

Το Spectrecoin χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο δοκιμαστικής συμμετοχής. Υπάρχουν οφέλη σε αυτόν τον αλγόριθμο. Λειτουργεί σαν μια τράπεζα με έναν τρόπο.

Ο αλγόριθμος περιλαμβάνει την αγορά ενός περιουσιακού στοιχείου και την αποθήκευσή του σε ένα πορτοφόλι για μια σταθερή περίοδο. Όπως σε μια πάγια κατάθεση, η απόδειξη πονταρίσματος θα σας κερδίσει επιπλέον κέρματα.

Το blockchain υποστηρίζει στοίχημα. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει ένα σταθερό ρυθμό πληθωρισμού επιτρέποντας χαμηλότερη απόδοση ισχύος. Επίσης, η λειτουργία σας ανταμείβει όταν βοηθάτε το δίκτυο. Το σύστημα κάνει επιβράβευση διατηρώντας το πορτοφόλι σας ανοιχτό για στοίχημα.

Προσεχείς δυνατότητες

Οι προγραμματιστές του Spectrecoin υπόσχονται άλλες δυνατότητες για να κάνουν το έργο αγαπημένο. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

1. Stealth από προεπιλογή

Θυμηθείτε τη λειτουργία stealth address. Στο Spectrecoin είναι προαιρετικό. Αλλά στην επόμενη κυκλοφορία, ελπίζουμε, 2.0, θα έχει από προεπιλογή stealth address.

Μπορείτε να περιμένετε απρόσκοπτες ιδιωτικές συναλλαγές και απόσυρση απόσυρση από ανταλλαγές.

2. Stealth Staking

Το στοίχημα κερδίζει κέρματα για την υποστήριξη του δικτύου. Τώρα το Spectrecoin θέλει να δημιουργήσει μια λειτουργία stealth για στοίχημα.

Έτσι, σύντομα μπορείτε να περιμένετε απρόσκοπτη ανώνυμη στοίχιση με τον αλγόριθμό τους.

3. Ανανεωμένο UI Πορτοφολιού

Η ομάδα θέλει επίσης να απολαύσετε τη διεπαφή τους. Βρίσκονται στη διαδικασία για να χρησιμοποιήσουν το Qt5. Αυτό θα βελτιώσει την απόδοση, την ευκολία χρήσης και την υποστήριξη πλατφόρμας.

Ένα απλό και βολικό περιβάλλον εργασίας χρήστη θα κάνει τις δυνατότητες ελκυστικές για χρήση σε εσάς.

4. Πορτοφόλια για φορητές συσκευές και υλικό

Ένα άλλο πράγμα που επικεντρώνεται στην ομάδα για την επίτευξη ασφάλειας των περιουσιακών σας στοιχείων. Και δεδομένου ότι συνδέετε την ασφάλεια των χρημάτων σας με τα πορτοφόλια, η ομάδα θέλει να υποστηρίξει όλα τα πορτοφόλια. Είτε υλικό είτε λογισμικό.

Τα κινητά πορτοφόλια θα είναι απλά στη χρήση και φιλικά προς κινητά για αποθήκευση και συναλλαγή. Τα πορτοφόλια θα υποστηρίξουν επίσης χαμηλότερη ισχύ.

Τα κινητά πορτοφόλια είναι ασφαλή. Αλλά δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα πορτοφόλια υλικού. Ως εκ τούτου, η ομάδα αναπτύσσει επί του παρόντος υποστήριξη για πορτοφόλια υλικού. Τα τυπικά πορτοφόλια υλικού είναι Trezor και Ledger Nano S.

5. SpectreCash

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου, η ομάδα θέλει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα. Μια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση 100% ανώνυμων συναλλαγών peer-to-peer. Στοχεύουν τις μικρότερες συναλλαγές με αυτήν την πλατφόρμα.

Στοχεύουν στην επίτευξη ενός αμοιβαία εναλλάξιμου συστήματος ηλεκτρονικών μετρητών.

Ποιος είναι πίσω από το Spectrecoin?

Ως στόχος της δημιουργίας Spectrecoin, το η ομάδα είναι ανώνυμη. Είναι σχετικά άγνωστο στο crypto στίχο. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να τα συνδέσετε εκτός από αυτό το έργο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ταυτότητες με τις οποίες μπορείτε να συσχετίσετε εύκολα.

Αυτό που άφησαν για εσάς είναι λαβές που σχετίζονται.

Σκέφτομαι έναν λόγο να κρύβουν τις πραγματικές τους ταυτότητες. Είναι ότι αναπτύσσουν ένα έργο που βασίζεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Τέλος πάντων, θα ξέρετε ακόμα για αυτά με τα λίγα που προσφέρουμε.

Από τον ιστότοπο του έργου, υπάρχουν οι ομάδες πυρήνα, κοινότητας και ανάπτυξης.

Η βασική ομάδα έχει:

 • Ο @mandica είναι ο ιδρυτής και περιστασιακός διαχειριστής έργου για λόγους υγείας
 • Ο @RKh είναι ο διευθυντής μάρκετινγκ και γυναικών
 • Ο @Beachguy είναι ο διαχειριστής της κοινότητας

Οι ηγέτες της κοινότητας είναι οι @ dandan123, @devilseye, @LeoBitman, @Skotty, @Skull, @Tek, @Titorelli

Και η ομάδα ανάπτυξης περιλαμβάνει:

 • @ mammix2 ο κύριος συντηρητής ανάπτυξης και σύμβουλος blockchain. Αυτή είναι η πιθανή ταυτότητα του jbg.
 • Ο Ivan Radigales Creus ο προγραμματιστής κρυπτογράφησης και blockchain. Αυτή είναι η πιθανή ταυτότητα πίσω από το @brycel.
 • Ahmed Shbli ο σχεδιαστής λογισμικού, Qt και ειδικός GUI.

Πώς να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε το Spectrecoin

Το Spectrecoin είναι ένα νόμισμα όπως κάθε άλλο. Το μόνο ξεχωριστό μέρος που μπορείτε να το βρείτε εύκολα είναι μια ανταλλαγή. Δυστυχώς, δεν θα εμφανίζεται σε κάθε ανταλλαγή. Προς το παρόν, τα Cryptopia, Livecoin και Trade Satoshi απαριθμούν το περιουσιακό στοιχείο.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να αγοράσετε το Spectrecoin:

 1. Απευθείας αγορά στο Cryptopia ή σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο που έχει αναγραφεί

Αυτό το βήμα θα πρέπει να έχετε υποστήριξη Bitcoin, Ethereum ή Fiat στο χρηματιστήριο. Θα περιλαμβάνει άμεση αγορά χρησιμοποιώντας το υπάρχον νόμισμα.

 1. Έμμεση αγορά μέσω μεταφοράς ανταλλαγής άλλου altcoin.

Αυτή η μέθοδος είναι όπως η πρώτη. Θα πρέπει να μεταφέρετε νόμισμα από τη μία ανταλλαγή στην άλλη. Από ένα που δεν παραθέτει το Spectrecoin σε αυτό που παραθέτει.

Το cryptocurrency κυκλοφόρησε πρόσφατα. Λοιπόν, λίγα πορτοφόλια αν το υποστηρίζουν λογισμικό και υλικό. Ωστόσο, μπορείτε να το αποθηκεύσετε. Η ομάδα ήταν πολύ σοφή να αναπτύξει ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή. Και αυτήν τη στιγμή ασχολούνται με την ανάπτυξη ενός κινητού.

Το πορτοφόλι της επιφάνειας εργασίας είναι διαθέσιμο για MacOS, Windows και Linux.

Το νόμισμα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Επομένως, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες ανταλλαγές να αρχίσουν να καταγράφουν το νόμισμα. Και περισσότερο υλικό και λογισμικό θα αρχίσουν να το υποστηρίζουν.

συμπέρασμα

Το νόμισμα έχει δείξει τεράστια ανάπτυξη από την κυκλοφορία του. Ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα είναι το υψηλό όλων των εποχών των 6 $. Τη στιγμή της σύνταξης, η τιμή του 1 XSPEC είναι περίπου 0,18 $.

Αυτό το έργο υπόσχεται καινοτόμο τεχνολογία, καθιστώντας το μοναδικό. Ακόμα περισσότερο, έχει μια υποστηρικτική και ενεργή κοινότητα. Οι προγραμματιστές είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες για να διασφαλίσουν ότι το Spectrecoin λειτουργεί για εσάς.

Ο χάρτης πορείας τους θέτει τον στόχο τους πολύ υψηλό για να επιτύχει ένα υγιές προϊόν. Το μέλλον φαίνεται πλούσιο σε σχέση με το χαρακτηριστικό που η ομάδα θέλει να εφαρμόσει.

Τι είναι το Spectrecoin; Είναι ένας από τους καλύτερους ανταγωνιστές των DASH, Monero και Zcash. Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές ταυτότητες πίσω από αυτό το έργο και δεν υπάρχει επίσημη λευκή βίβλος, το έργο εγείρει ερωτήματα σχετικά με ολόκληρη την αξιοπιστία και το μέλλον του.

Μπορείτε να διαβάσετε σε αυτά δικτυακός τόπος.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me