Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Stratis; Πλατφόρμα Blockchain-as-a-Service

Θέλατε ποτέ ένα blockchain πολλαπλών χρήσεων; Η βιομηχανία blockchain δημιουργεί νέα έργα κάθε μέρα. Γιατί να μην ισχύει το blockchain σε όλες τις περιπτώσεις; Λοιπόν, τι είναι ο Στράτης και η σημασία του?

τι είναι στράτης

Συντελεστές εικόνας: Stratis

Το Stratis είναι ένα φιλόδοξο έργο. Οι κορυφαίοι κουλοχέρηδες στο στίχο crypto είναι γεμάτοι με Bitcoin και Ethereum. Αλλά αυτά έχουν τις μερίδες των προκλήσεών τους, αφήνοντας νέα έργα να καλύψουν την κάλυψη. Ένας πιθανός υποψήφιος για τους κορυφαίους κουλοχέρηδες είναι ο Στρατής.


Μπορεί να έχετε ακούσει για «κάτι σαν υπηρεσία». Ο Στρατής είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα εκμετάλλευσης αυτής της έννοιας. Η επινοητικότητα του είναι στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Ο Στράτης είναι πολύ ανεξερεύνητος. Πώς ξεκίνησε; Ποια είναι η ομάδα πίσω από τον Στρατή; Τι το κάνει να τσεκάρει; Λοιπόν, τι είναι ο Στράτης?

Η Stratis θα επιτρέψει στις εταιρείες να δημιουργήσουν τις προσαρμοσμένες εφαρμογές blockchain. Και δεν μπορείτε να αναφέρετε τον Stratis, εξαιρώντας τις τεχνολογίες της Microsoft.

Τι είναι το Stratis: Η σε βάθος εξερεύνηση

Τι είναι η Ιστορία του Στρατή?

Με λίγα γνωστά για την ιστορία της, η πλατφόρμα ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Στράτης αντιμετώπισε προβλήματα. Ένα περιστατικό που θα σας χτυπήσει είναι η απόρριψη και αποδοχή από τον Nicolas Dorier. Ο Dorier ήταν τότε ένας έμμονος προγραμματιστής Bitcoin. Μοναδικά, η επίπτωση τεκμηριώνεται για να δείξει πώς ο Στράτης αγωνίστηκε να είναι εκεί.

Συχνά λένε ότι όταν έχει έρθει η ώρα μιας ιδέας, τότε κανείς δεν θα την σταματήσει. Το ταξίδι του Στράτη ακολούθησε αυτήν τη σκέψη. Κάποτε, ο Chris Trew, Διευθύνων Σύμβουλος του Στρατή, πλησίασε τον Νικόλα Ντόριερ για βοήθεια. Δυστυχώς, ο Νικόλας τον γύρισε δρόμο αλλά κολλήθηκε στην ανάπτυξη του Bitcoin.

Ο Κρις δεν θα απελπιζόταν. Αντ ‘αυτού, ο Κρις είδε μια ευκαιρία. Η ευκαιρία ήταν σε εκατομμύρια υπολογιστές που χρησιμοποίησαν τη γλώσσα Microsoft’s. Net και C #. Επιπλέον, ένα άλλο κίνητρο ήταν ότι η Microsoft είχε ανοιχτή πηγή. Net και C #. Ήξερε ότι θα έφτανε τα εκατομμύρια των υπολογιστών επιχειρήσεων.

Αργότερα, ο Νικόλας είδε το όραμα του Chris, άλλαξε γνώμη και συμφώνησε να του μιλήσει. Έτσι, για 2 χρόνια, ο Nicolas εργάστηκε για να αναπτύξει έναν κόμβο Bitcoin στο C #.

Επιπλέον, ο Νικόλας δεν είχε αποζημίωση και καμία ισορροπία ζωής. Έτσι, ο Κρις επέλεξε να πληρώσει τον Νικόλα για να ολοκληρώσει την εργασία του Bitcoin. Στο σχέδιο, ο Στρατής δεν θα ωφελούσε μόνο την κοινότητα Bitcoin αλλά και την ίδια.

Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ρύθμισης ήταν ένας κλώνος της δουλειάς του Νικολάου. Συγκεκριμένα, ο κλώνος θα επιταχύνει την ανάπτυξη του Stratis.

Μετά την έναρξη, ας δούμε την ομάδα που προωθεί και διατηρεί αυτό το έργο.

Ο Στρατής ICO

Το Stratis IC κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και έτρεξε μέχρι τον Ιούλιο του 2016.

Το έργο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 600.000 $ αξίας 915 BTC. Αυτό το ποσό αποτίμησε και εξέδωσε το διακριτικό Stratis (STRAT) στα 0,0073 $ ανά διακριτικό.

Στις πρώτες 5 ημέρες του ICO, οι επενδυτές απολάμβαναν ένα μπόνους 20%. Στην πραγματικότητα, το μπόνους μειώθηκε σταδιακά τις τελευταίες 11 ημέρες στο μηδέν. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε, οι επενδυτές συνεισφέροντας 561 BTC την τελευταία ημέρα.

Σε συνδυασμό με αναπτυξιακό στόχο, το έργο διανέμει συνολικά 98 εκατομμύρια μάρκες. Το έργο μοιράστηκε το 85,7% του STRAT μεταξύ των επενδυτών. Αλλά η ομάδα κράτησε το υπόλοιπο 14,3% για ανάπτυξη και πρόοδο.

Για να επιτύχει τη γιορτή που έχει ο Στράτης, τότε πρέπει να έχει πίσω του μια οραματιστή και ισχυρή ομάδα. Ας δούμε τώρα τι είναι η ομάδα του Στρατή.

Η Ομάδα πίσω από τον Στράτη ?

Ο Chris Trew θα μπει εύκολα στο μυαλό σου μετά από μια απόρριψη. Και αργότερα να πάρει μια εμπνευσμένη αποδοχή. Παρά την επίπτωση, πρέπει ακόμα να γνωρίζετε τους ρόλους του, καθώς και άλλα μέλη.

Έτσι, η ομάδα αποτελείται από:

 1. Κρις Τρου

Ο Chris είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Stratis. Έχει τεράστια εμπειρία στο Enterprise IT. Εργάστηκε προηγουμένως σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και νομικά, αεροπορικά ιδρύματα. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Chris είχε τα χέρια του στο έργο Blitz.

 1. Krushang Patel

Ο Κρούσανγκ είναι ο επικεφαλής των επικοινωνιών. Η πρώτη του συνάντηση με το blockchain ήταν με το Bitcoin στα τέλη του 2013. Αυτή η τεχνολογία τον γοήτευσε στο σημείο που έχει μεγαλώσει για να έχει ισχυρή πίστη στο blockchain.

 1. Carlton Pringle

Ο Carlton είναι ο επικεφαλής του έργου. Είναι βετεράνος στα θέματα της βιομηχανίας λογισμικού. Επικεντρώνεται στην κατασκευή έργων που χρησιμοποιούν τεχνολογίες της Microsoft. Και έτσι, είναι παθιασμένος με το C #. Συμπτωματικά, η C # έκανε τον Carlton διαθέσιμο για τον Stratis.

 1. Νικολά Ντόριερ

Ο Νίκολας είναι ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Bitcoin. Με τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη Bitcoin, ο Στράτης χρειάζεται τις χρήσιμες γνώσεις του. Θυμηθείτε ότι συμμετείχε στην κλωνοποίηση του κόμβου Bitcoin, επιταχύνοντας έτσι την ανάπτυξη του Stratis.

 1. Νταν Γκερσόνι

Ο Dan είναι προγραμματιστής του Stratis. Είναι μηχανικός λογισμικού που βασίζεται κυρίως στο πλαίσιο C # και.Net. Έτσι, αυτές οι δεξιότητες τον εκθέτουν σε ικανότητες στην ανάπτυξη του Στρατή. Ο Dan αντιμετώπισε την τεχνολογία blockchain το 2013. Από τότε είναι μέρος αυτής.

 1. Πιτερτζάν Βανχόφ

Επίσης, ένας προγραμματιστής Stratis με εμπειρία στο πλαίσιο. Net. Έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του blockchain. Οι πελάτες του ανέθεσαν να λύσουν λύσεις στον τομέα blockchain. Η συμμετοχή του στη βιομηχανία ήταν μέσω της πρώτης συνάντησης με το Bitcoin το 2013.

 1. Τζέρεμι Μπόκομπα

Ο Jeremy είναι επίσης προγραμματιστής a.Net και C # Stratis. Η ενεργός συμμετοχή στην εφαρμογή Enterprise για περισσότερα από 10 χρόνια του δίνει την εμπειρία. Το ενδιαφέρον του για το blockchain ξεκίνησε το 2013. Στον Στράτη, εργάζεται στους Cloud Stratis, Full Node και Wallet.

 1. Benoit Philibert

Οι χρήστες της διασύνδεσης Stratis πρέπει να είναι άνετοι και χαρούμενοι. Ο Benoit είναι ο σχεδιαστής UI και UX στο Stratis. Όντας κορυφαίος στον τομέα του, εργάζεται για να προσφέρει διασυνδέσεις Stratis.

Τα χαρακτηριστικά του Stratis

Ας μάθουμε τώρα το εσωτερικό του Stratis και τι σας προσφέρει ο χρήστης.

Γ # Γλώσσα προγραμματισμού

Το Stratis είναι μια πλατφόρμα λογισμικού. Και να θυμάστε, η ομάδα πρέπει να επιλέξει μια γλώσσα για την ανάπτυξη του Stratis. Η γλώσσα είναι C #.

Το Ethereum a frontier στα έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιεί το Solidity. Ένα από τα εμπόδια της Στερεότητας είναι ότι είναι πολύπλοκο να μάθει. Ενώ η ομάδα χρησιμοποίησε το C #, μια πολύ αξιόπιστη και γνωστή γλώσσα.

Ένα πλεονέκτημα στη χρήση του C # είναι ότι οι εταιρείες δεν θέλουν να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος για την εκπαίδευση των εσωτερικών προγραμματιστών τους. Έτσι, προτιμούν να χρησιμοποιούν το ήδη αποδεκτό και καλύτερο C #.

Ως εκ τούτου, ο Στράτης ξεκίνησε το αναπτυξιακό τους πλαίσιο που επιτρέπει τον προγραμματισμό σε C # και.NET. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιούν την απλή και ισχυρή γλώσσα.

Απόδειξη πονταρίσματος

Ο Stratis εφαρμόζει τον αλγόριθμο Proof-of-Stake. Νωρίτερα στα πρώτα στάδια, ο Στράτης έκοψε STRAT μάρκες χρησιμοποιώντας το Proof-of-Work.

Το POW παρείχε τον μοναδικό τρόπο δημιουργίας νέων μαρκών STRAT.

Με POS, τα νέα μπλοκ προστατεύονται από επικυρωτές. Οι επικυρωτές επιλέγονται τυχαία από εγγενείς κάτοχους νομισμάτων στο δίκτυο.

Διαδοχικά, προστίθενται στο blockchain. Σε αυτήν τη διαδικασία ένας κόμβος συμμετέχει στοιχηματίζοντας μερικά από τα υπάρχοντα κεφάλαια για την επίλυση ενός μπλοκ παρόμοιου με το στοίχημα.

Ο αλγόριθμος POS λειτουργεί για τον περιορισμό ενός χρήστη που επικυρώνει νέα μπλοκ της ίδιας τιμής με τον αριθμό των νομισμάτων που στοιχηματίζουν. Έτσι, τότε αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε περισσότερα νομίσματα, τότε μπορείτε να επικυρώσετε περισσότερες συναλλαγές. Και η ανταμοιβή είναι περισσότερα νομίσματα.

Το δίκτυο επιλέγει stakers από ένα σύνολο κόμβων που έχουν κάποιο ποσό στα πορτοφόλια. Για να ποντάρετε χρειάζονται ειδικά πορτοφόλια στοιχήματος.

Η μέθοδος Proof-of-Stake παρέχει έναν εύκολο τρόπο για την απόκτηση περισσότερων κερμάτων. Τα Bitcoin και Ethereum χρησιμοποιούν το επίπονο POW που προκαλεί αύξηση των τιμών. Αλλά το POS κάνει το Stratis αποτελεσματικό και εύκολο στην απόκτηση.

Σκεφτείτε το σαν να παρακάμπτετε το STRAT σας στο πορτοφόλι σας και να ανταμειφθείτε περισσότερο για την τοποθέτηση των υπαρχόντων νομισμάτων σας.

Έξυπνες συμβάσεις

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το in-πράγμα στη σφαίρα blockchain. Έχει σημαντικά οφέλη όταν χρησιμοποιείται. Και τώρα κάθε blockchain θέλει να συμπεριλάβει αυτήν την ιδέα.

Ευτυχώς στον Nick Szabo, αυτή η ιδέα έγινε επίσης πραγματικότητα στο Στρατή.

Οι έξυπνες συμβάσεις επιτρέπουν την εκτέλεση συναλλαγών χωρίς την ανάγκη τρίτων.

Όλες οι έξυπνες υλοποιήσεις συμβολαίου είναι παρόμοιες, η μόνη διαφορά έρχεται στην αποτελεσματική ανάπτυξη. Τα έξυπνα συμβόλαια Stratis είναι γραμμένα σε C # που είναι κοινό, εύκολο και ισχυρό. Αυτό δίνει στους προγραμματιστές εύκολο χρόνο να προωθήσουν τα έξυπνα συμβόλαια στο Stratis.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν συστήματα έξυπνων συμβάσεων στο ίδιο blockchain. Και η ύπαρξη των έξυπνων συμβάσεων δεν θα διαταράξει το κύριο blockchain.

Η ομάδα του Stratis θα κυκλοφορήσει αργότερα στην υποστήριξη του F #. Μια γλώσσα δημοφιλής στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Blockchain-as-a-Service (BaaS)

Το Stratis υλοποιείται ως υπηρεσία. Γίνεται έτσι πλατφόρμα BaaS. Στην πραγματικότητα, οι μπλοκ που εκτελούνται στο δίκτυο είναι προσβάσιμες μέσω του cloud.

Έτσι, για εταιρείες, δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας πλήρης πλήρης κόμβος για πρόσβαση στο συγκεκριμένο blockchain τους. Το πλεονέκτημα είναι ότι το σύστημα απελευθερώνει πόρους μιας εταιρείας.

Αυτή η ανάπτυξη προωθεί την υιοθέτηση του blockchain σε όλες τις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις αξιοποιούν το blockchain, τα έξυπνα συμβόλαια και τις εφαρμογές που βασίζονται στο cloud.

Ασφαλή δίκτυα

Αυτή είναι η εγγενής ιδιότητα του blockchains. Υπάρχει μια αλλαγή σε αυτήν την ιδιότητα για τον Στρατή.

Η ομάδα ανέπτυξε το Stratis στο Bitcoin. Έτσι, φέρει τα οφέλη ασφαλείας του Bitcoin μαζί του. Από εκεί ο Στρατής προσπαθεί να μετριάσει τις αδυναμίες του Bitcoin. Για παράδειγμα, με το Stratis οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν εφαρμογές σε Bitcoin.

Προσιτά δίκτυα

Η άνοδος της ανάπτυξης blockchain είναι στο υψηλότερο σημείο της. Θα παραμείνει τόσο για το προβλέψιμο μέλλον, καθώς κάθε οντότητα φαίνεται να έχει το blockchain της. Ο Στράτης προβλέπει αυτήν την εικόνα.

Ως αποτέλεσμα, ο Στρατής έχει το πλεονέκτημα να προωθεί τόσο δημόσιο όσο και ιδιωτικό μπλοκ. Αυτό γίνεται εφικτό με STRAT tokens που έχουν εγγενή αξία για την πλατφόρμα.

Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για να έχετε ένα ιδιωτικό blockchain. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, υπάρχει το μειωμένο κόστος λειτουργίας υλικού για την εξόρυξη tokens λόγω του Proof-of-Stake.

Ανάπτυξη με ένα κλικ

Μια άλλη καλή ιδιότητα για σχεδόν όλα τα επίπεδα ανάπτυξης. Η επιχείρησή σας δεν θέλει να αφιερώσει όλο το χρόνο προσπαθώντας να διαμορφώσει ένα blockchain.

Με αυτήν τη δυνατότητα, ο προγραμματιστής θα χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα ανάπτυξης blockchain με ένα κλικ. Η δυνατότητα υπόσχεται ένα ολόκληρο δίκτυο με ένα κλικ. Ποιος δεν θα ήθελε τέτοια ευκολία στο Stratis?

Η δυνατότητα ενός κλικ θα δημιουργήσει ιδιότητες που προέρχονται από blockchain από τη γονική αλυσίδα. Μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε μια προσαρμόσιμη πλευρική αλυσίδα.

Αυτή η ικανότητα επεκτείνεται περαιτέρω σε άλλα blockchain. Μπορείτε να αναπτύξετε ένα blockchain σε άλλες πλατφόρμες όπως το Ethereum και το Bitcoin. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που προσφέρονται εγγενώς στις άλλες blockchain.

Πλατφόρμα ICO

Στο παρελθόν, οι περισσότεροι ICO λειτουργούσαν στο Ethereum. Και είδε φούσκωμα του δικτύου λόγω των πολλών ICO που λειτουργούσαν στο κύριο blockchain. Υπάρχει μια νέα και καλύτερη επιλογή στο Στρατή.

Τον Μάιο του 2018, η Stratis κυκλοφόρησε το πλήρες προϊόν με μια πλούσια δυνατότητα για χρήση. Εγγυάται την ανάπτυξη σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το κλικ Deploy to Azure.

Η πλατφόρμα Stratis ICO διαθέτει:

 • Προσαρμόσιμη σχεδίαση που θα προσαρμόζεται εύκολα στη μοναδική επωνυμία σας
 • Χρήση fiat, BTC, STRAT και άλλων άνω των 50 επιπλέον altcoins
 • Γνωρίστε την εξυπηρέτηση πελατών για έλεγχο κατά της χρήσης ξεπλύματος χρημάτων
 • Ιεραρχικά ντετερμινιστικά (HD) πορτοφόλια για την εξασφάλιση της συλλογής χρημάτων
 • Δωρεάν χρήση της πλατφόρμας ICO, μειώνοντας το υψηλό κόστος της χρηματοδότησης του πλήθους

Η πλατφόρμα βελτιώνει δραστικά την εμπειρία χρήστη τόσο για τους εκδότες ICO όσο και για τους συνεισφέροντες – Chris Trew, CEO Stratis

Η αποδοτικότητα του Stratis ICO θα δει τις επιχειρήσεις να το χρησιμοποιούν και με τη σειρά τους να προκαλούν μεγαλύτερη κίνηση. Έτσι, μια ευεργετική αύξηση της αξίας του διακριτικού STRAT

Πλευρικές αλυσίδες

Πρόσθετα blockchain που αναπτύσσουν οι άνθρωποι στο Stratis είναι ιδιωτικά sidechains. Επιτρέπουν την προσαρμογή αξιοποιώντας τις ιδιότητες του γονικού blockchain. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε ενημερώσεις στο sidechain σας χωρίς να επηρεάσετε τους άλλους.

Τον Ιούνιο του 2018, ο Στράτης κυκλοφόρησε το Federated Sidechains Alpha.

Οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το sidechain τους. Η δυνατότητα πλευρικής αλυσίδας έχει:

 • Προσαρμόσιμες πλευρικές αλυσίδες με ευέλικτες λειτουργίες όπως συναίνεση, μέγεθος μπλοκ και απόρρητο
 • Επεκτάσιμο blockchain
 • Διασταυρούμενες συναλλαγές μεταξύ της μητρικής αλυσίδας Stratis και των πλευρικών αλυσίδων

Η ομάδα εργάζεται σε μια μεταγενέστερη κυκλοφορία για να επιτρέψει έξυπνα συμβόλαια σε δευτερεύουσες αλυσίδες.

Το έργο έχει επισημάνει το τρέχον χαρακτηριστικό με ένα περιβάλλον δοκιμής. Η ομάδα ονομάζει το περιβάλλον Apex. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Apex αλληλεπιδρά με την κύρια αλυσίδα με απρόσκοπτο τρόπο. Και οι χρήστες μπορούν να το δοκιμάσουν με συναλλαγές νομισμάτων TSRAT και TAPEX.

Οι πλευρικές αλυσίδες παρέχουν ένα μέσο για γρήγορη παροχή, sandbox και ανάπτυξη ενός αποκλειστικού blockchain προσαρμοσμένου σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές διαδικασίες – Chris Trew

Ενσωμάτωση πύλης Fiat

Αυτή η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί στο Stratis από την αρχή. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα μεταφέρουν αξία αποδεκτή από τους βασικούς καταναλωτές. Η τιμή που μεταφέρεται υπόκειται σε επιβλαβής μεταβλητότητα.

Στο τέλος, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν το καλύτερο και των δύο κόσμων με τη συμμόρφωση στην πολιτική. Έτσι, οι επιχειρήσεις θα απολαύσουν ταχύτητα συναλλαγής, κόστος, διαφάνεια και σταθερότητα νομίσματος.

Πορτοφόλι αεράκι

Το πορτοφόλι Breeze στοχεύει στην αύξηση του οικονομικού απορρήτου στους χρήστες των Stratis και Bitcoin. Το πορτοφόλι προσθέτει σε αυτό τις καινοτομίες του TumbleBit.

Επίσης, για τις βελτιώσεις απορρήτου, υπάρχει το σύστημα Full Block Secure Payment Validation.

Η ομάδα του έργου επεκτείνει επίσης το πρωτόκολλο Stratis Financial Privacy. Το πρωτόκολλο διασφαλίζει ένα αξιόπιστο και αποκεντρωμένο πρωτόκολλο στο blockchain και στις πλευρικές αλυσίδες.

Το TumbleBit επιλέχθηκε μετά από αρκετές εκτιμήσεις επειδή:

 • Οι συναλλαγές δεν είναι συνδεδεμένες και ιδιωτικές
 • Ασφαλής: Κανείς δεν μπορεί να κλέψει πληρωμές – έτσι η μη αξιόπιστη ιδιοκτησία
 • Είναι συμβατό με το πρωτόκολλο του bitcoin
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή ως ασφαλής ανταλλαγή ζεύγους Bitcoin-STRAT

Η σχέση του Stratis και του Bitcoin θα δει μια εισροή της χρήσης του Stratis από την κοινότητα του Bitcoin. Θα μετατρέψει αυτό το πορτοφόλι στο προεπιλεγμένο πορτοφόλι για χρήση στις δύο κοινότητες κρυπτογράφησης.

Masternodes

Stratis masternodes σε αναπόφευκτο σημείο της βιομηχανίας. Το blockchain θα παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες, διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες αποκεντρωμένες και αδιάβροχες. Η έγκαιρη εφαρμογή είναι το Breeze Privacy Protocol. Αλλά υπάρχει προσδοκία εκτός από τις υπηρεσίες.

Η δυνατότητα masternode περιλαμβάνει:

 • Το Live Masternode εκτελείται στο Microsoft Azure
 • Υποστήριξη της διαμόρφωσης του Service Discovery Protocol για την εκτέλεση του πρωτοκόλλου απορρήτου Breeze
 • Δυνατότητα επαλήθευσης ασφάλειας που απαιτεί από τον φορέα εκμετάλλευσης να έχει 250000 STRAT σε παρακολουθούμενη διεύθυνση, ώστε να παρέχει κίνητρα για την παροχή κατάλληλων πόρων που απαιτούνται από το δίκτυο.

Η δυνατότητα masternode παρέχει μια ανθεκτική αλλαγή σε έναν μηχανισμό διαφήμισης και ανακάλυψης.

Segwit Ready

Αν και αμφιλεγόμενο, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να ενεργοποιηθεί με ευκολία. Οι προγραμματιστές το δημιούργησαν στη βάση δεδομένων του Stratis.

Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στην αύξηση των ταχυτήτων συναλλαγών. Επιτυγχάνει τις ταχύτητες χωρίζοντας μια συναλλαγή σε δύο τομείς. Και αφαιρεί την υπογραφή ξεκλειδώματος. Προσθέτει επιπλέον την υπογραφή ως νέα δομή στο τέλος της συναλλαγής.

Ταυτότητα Στρατή

Η ανάπτυξη του Στρατή οραματίζεται τη διαχείριση ταυτότητας. Μια απαίτηση για τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων ήταν το κίνητρο για αυτήν την ιδέα.

Σε απάντηση σε αυτό το Stratis έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή για τη διαχείριση ταυτότητας στο KYC. Και η εφαρμογή επικυρώνει την ταυτότητά σας μια φορά αργότερα, απαιτείται μόνο η βεβαίωση. Η εφαρμογή είναι μια συνεργασία μεταξύ Stratis και Escalate Group.

Η εφαρμογή εκτελείται στο Stratis χρησιμοποιώντας το Proof-of-Concept. Στην πραγματικότητα, οι ταυτότητες είναι ένα αμετάβλητο καθολικό που μπορεί να μοιραστεί με άλλους.

Προσέξτε ότι δεν θα κοινοποιηθούν προσωπικά δεδομένα χωρίς την προηγούμενη άδειά σας.

Μοναδικά, η εφαρμογή αξιοποιεί τις επιχειρηματικές λύσεις της Microsoft. Και αυτά είναι τα προκύπτοντα οφέλη:

 • Χρήση κοινωνικών λογαριασμών, email και προσαρμοσμένων αναγνωριστικών
 • Υπάρχει υποστήριξη για ανοιχτά πρότυπα και όλες τις πλατφόρμες
 • Η ασφάλεια και η επεκτασιμότητα διασφαλίζονται
 • Προώθηση της επωνυμίας σας χρησιμοποιώντας μια λύση λευκής ετικέτας
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία ταυτότητας

Έχουν την εφαρμογή iOS και Android. Αλλά η εφαρμογή Android υπάρχει ως beta.

Κοινωνική ευθύνη του Στρατή?

Ακαδημία Στρατή

Η κοινωνική ευθύνη είναι μια πτυχή που εξετάζει ο Στρατής. Δηλαδή, ο Στράτης θέλει να βοηθήσει την άμεση κοινωνία.

Ο Στράτης άνοιξε πόρτες στην ακαδημία τους. Ο στόχος της ακαδημίας θα είναι ένας κόμβος όπου μαθαίνουν οι προγραμματιστές. Οι προγραμματιστές θα μάθουν πολύτιμες δεξιότητες που σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain.

Το κέντρο είναι συνδεδεμένο αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει ως βιβλιοθήκη περιεχομένου που καλύπτει τα θεμέλια του blockchain. Εκτός αυτού, διαθέτει επίσης μαθησιακές ενότητες για μεμονωμένα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα Stratis.

Το εκπαιδευτικό υλικό είναι διατεταγμένο σε μορφή κεφαλαίου για καθεμία από τις προσφορές προϊόντων του Στρατή.

Μορφές απόκτησης διακριτικών Stratis

Αγορά Στρατή

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, κάθε STRAT έχει αξία 2,70 $. Προς το παρόν, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια.

Με τις δυνατότητες τεράστιας ανάπτυξης, μπορείτε να την αποκτήσετε. Αλλά ερωτήσεις σχετικά με την εξόρυξη και την αγορά του θα αιωρηθούν μέσα σας.

Τώρα, μαθαίνετε τους τρόπους για να το αποκτήσετε.

Είναι δυνατή η εξόρυξη?

Στα αρχικά στάδια, η εξόρυξη ήταν δυνατή στο Στρατή. Αλλά από τώρα χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος POS. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να το δικό μου. Αντίθετα, μπορείτε να ποντάρετε τα υπάρχοντα νομίσματά σας για να κερδίσετε περισσότερα.

Θυμηθείτε ότι το στοίχημα περιλαμβάνει την κατοχή κερμάτων στο πορτοφόλι σας. Και το blockchain θα σας ανταμείψει με τη μορφή ενδιαφέροντος. Καθώς το staking βοηθά στην ασφάλεια του δικτύου, το σύστημα περιορίζει το επιτόκιο στο 0,5-1% ετησίως.

Τα υπάρχοντα νομίσματα προδιαθέτουν ότι τα έχετε αποκτήσει μέσω προηγούμενης αγοράς.

Λοιπόν, πώς αγοράζει κανείς?

Πώς να αγοράσετε Strats

Μπορείτε να αγοράσετε STRAT σε καθιερωμένα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως:

 • Bittrex
 • Κάθισμα
 • Poloniex
 • GDAX
 • Δίδυμοι

Στις ανταλλαγές, η κοινή λίστα ζευγών είναι με Ethereum και Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταλλάξετε το νόμισμα fiat είτε με Ethereum είτε Bitcoin.

Ο αποκτηθέν αιθέρας ή BTC στη συνέχεια ανταλλάσσεται με STRAT.

Αφού έχετε τα κουπόνια Stratis, πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε ή να τα αποθηκεύσετε ανάλογα με τη στρατηγική σας. Η αποθήκευση εξαρτάται από την προτίμησή σας. Εδώ είναι οι επιλογές:

 • Πορτοφόλι Electrum – Stratis
 • Πορτοφόλι Stratis-QT για στοίχημα
 • Πορτοφόλι αεράκι
 • Πορτοφόλι Ledger Nano S (υλικό για μέγιστη ασφάλεια)

Οδικός χάρτης του Στρατή

Ο δρόμος Stratis είναι γεμάτος φιλόδοξα χαρακτηριστικά και κυκλοφορίες προϊόντων. Ορισμένες από τις λειτουργίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ άλλες η ομάδα κατάφερε να κυκλοφορήσει πλήρεις εκδόσεις.

Ακολουθεί η λίστα με τις λεπτομέρειες του χάρτη πορείας τους:

τι είναι στράτης

Συντελεστές εικόνας: Stratis

Η ομάδα κυκλοφόρησε την πλήρη έκδοση του:

 • Η πλατφόρμα ICO κυκλοφόρησε πλήρως
 • Εφαρμογή Stratis Identity iOS
 • Στρατή Ακαδημία με το τμήμα κοινότητας

Η ομάδα εργάζεται για:

 • Πλήρης κόμβος και το GUI του στην έκδοση beta του Mainnet
 • Εφαρμογή Stratis Identity Android σε έκδοση beta
 • Πλευρικές αλυσίδες σε κυκλοφορία άλφα
 • Breeze Privacy Protocol στην έκδοση του Mainnet Beta
 • Έξυπνη σύμβαση σε έκδοση άλφα

Δεν περιορίζονται στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται. Η ομάδα θα θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Stratis είναι εξαιρετικός και διατηρεί το κορυφαίο blockchain. Επομένως, αναζητήστε νέες δυνατότητες, καθώς ο χάρτης πορείας τους βασίζεται στα τρίμηνα του έτους.

Συνεργασίες Στρατή

Στην κρυπτογράφηση, τα έργα στίχων πρέπει να συνεργαστούν με άλλους για να αυξήσουν την επιρροή τους. Ο Στρατής έχει πραγματοποιήσει ανεκτίμητες συνεργασίες σε Escalate Group, Gluon, C # Corner, Beyond Global Trade και Earth Twine.

Η συνεργασία Stratis- Earth Twine δημιουργεί ένα αποκλειστικό blockchain για την παρακολούθηση δεδομένων της διεθνούς βιομηχανίας θαλασσινών. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης το SPARKL. Επίσης, παρέχει μέσα για την παρακολούθηση δεδομένων για συμμόρφωση με IUU.

Πέρα από τις παγκόσμιες εμπορικές συναλλαγές στον τομέα της μεταποίησης. Έχει παρουσία στην Κίνα, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν. Έτσι, η συνεργασία με τον Stratis φιλοξένησε το ICO τους στην πλατφόρμα.

Μαζί με το Stratis, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες, να καταπολεμήσουμε τα πλαστά και να βελτιώσουμε την εμπιστοσύνη στο εμπόριο. – Ο Peter Chin, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος πέρα ​​από το παγκόσμιο εμπόριο

Ανταγωνιστές Στρατή

Ο διαγωνισμός για τον Στρατή υπάρχει στο Ethereum, Ark, Lisk και Rise.

Η Lisk είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος άμεσος ανταγωνιστής της Stratis στην προσφορά sidechains. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Στρατή, το Lisk είναι γραμμένο σε JavaScript. Τα blockchains είναι επίσης δημόσια και χρησιμοποιούν το κατ ‘εξουσιοδότηση Proof-of-Stake (DPOS).

Οι Ark και Rise είναι επίσης ανταγωνιστές της Stratis. Δεν υποστηρίζουν μόνο πολλές γλώσσες πέρα ​​από το C #, αλλά και τις πλευρικές αλυσίδες. Επίσης, χρησιμοποιούν DPOS που είναι πιθανό να συγκεντρωθεί και να επιτεθεί.

Τελικές σκέψεις

Η πλατφόρμα Stratis είναι από μόνη της εξαιρετική δυνατότητα.

Το STRAT ως διακριτικό έχει φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών περίπου 20 $. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσει ο Στρατής.

Επιπλέον, ο πραγματικός κόσμος χρησιμοποιεί το Stratis. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν την παροχή ιατρικής έρευνας, logistics επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο και λύσεων fintech.

Στη θέση BaaS, ο Στράτης έχει πολλά να προσφέρει στο εγγύς μέλλον, καθώς η εξέλιξη συνεχίζεται.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δικτυακός τόπος και κελάδημα.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me