The Ultimate Cheat Sheet Sheet – 20+ Blockchain Ερωτήσεις που πρέπει να γνωρίζουν όλοι

Το blockchain είναι η τεχνολογία επόμενης γενιάς που φέρνει επανάσταση σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Παρά τις πολλές διαδικτυακές αντιπαραθέσεις και συζητήσεις, ο ρόλος του blockchain στην ανάπτυξή μας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι εδώ για να μείνετε και πολλοί ειδικοί του κλάδου πιστεύουν το ίδιο.

Εάν είστε αρχάριος, που ψάχνει ένα φύλλο cheat blockchain, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σήμερα, θα περάσουμε από 13 ερωτήσεις blockchain για τις οποίες όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

Το blockchain μετατρέπει αργά τα κοινωνικά συστήματα γύρω μας. Παρέχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που απέτυχε να προσφέρει άλλη τεχνολογία μέχρι τώρα, δηλαδή αποκέντρωση. Η δυνατότητα αποκέντρωσης αλλάζει επίσης τον χρηματοοικονομικό μας τομέα και δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσει σχεδόν κάθε κλάδο εκεί έξω.

Εν ολίγοις, το blockchain έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε με τα blockchain πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το blockchain cheat sheet pdf για να το κρατήσετε μαζί σας και να μάθετε εν κινήσει.

Το Ultimate Blockchain Cheat Sheet Infographic


20+ Ερωτήσεις Blockchain Όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Τι είναι το blockchain?

Μπορούμε να θεωρήσουμε το blockchain ως αποκεντρωμένη βάση δεδομένων. Όμως, είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το blockchain είναι ένα αποκεντρωμένο καθολικό. Σε ένα blockchain, τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν, να καταγραφούν, να εντοπιστούν και να επεξεργαστούν χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής. Το Blockchain αποτελείται από μπλοκ τα οποία με τη σειρά τους αποτελούνται από συναλλαγές που της έχουν ανατεθεί Κάθε μία από τις συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένης φύσης, η οποία με τη σειρά της προστατεύει την ταυτότητα των συμμετεχόντων. Αυτή η απλή ιδέα έχει τόνους περιπτώσεων χρήσης και μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν κάθετο εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της κυβέρνησης, των μεταφορών και ούτω καθεξής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε έναν αναλυτικό οδηγό για το blockchain.

Αξίζει το blockchain?

Τώρα, που μάθαμε για το blockchain, πρέπει να απαντήσουμε στην επόμενη ερώτησή μας, “Έχει σημασία το blockchain;” Εάν ναι, γιατί έχει σημασία?

Το blockchain αξίζει κάθε προσοχή τώρα. Είναι μια επαναστατική τεχνολογία που παρέχει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά χρήματα που ελέγχονται και εκδίδονται από την κυβέρνηση. Το ψηφιακό νόμισμα που προσφέρει το blockchain όπως το bitcoin είναι εξαιρετικά δημοφιλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν οι συναλλαγές γρηγορότερες, πιο ασφαλείς και ιδιωτικές. Υπάρχουν επίσης πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις που προσπαθούν να κάνουν το blockchain πιο προηγμένο σχετικά με τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά νομίσματα για να αγοράσετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Έχει ήδη επηρεάσει τη βιομηχανία καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ετοιμαστούν στο μέλλον και να διασφαλίσουν ότι θα αναπτυχθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, το blockchain είναι μια ιδανική τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύστημα ταυτότητας, όπου μπορούν να αποθηκευτούν και να προσπελαστούν ανώνυμα η άδεια οδήγησης, το εθνικό αναγνωριστικό και άλλες μετρήσεις ταυτότητας..

Τι είναι το Cryptocurrency?

Το Cryptocurrency είναι πιο γνωστό ως το ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να αποθηκευτεί, να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί μέσω του blockchain ή του κατανεμημένου δικτύου. Λειτουργεί παρόμοια με τα ψηφιακά μετρητά χωρίς πραγματική ύπαρξη. Η αξία του κρυπτονομίσματος εξαρτάται από τις συνθήκες της αγοράς. Ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτογράφηση είναι το bitcoin. Είναι επίσης το πρώτο ψηφιακό νόμισμα που δημιουργήθηκε το 2009. Το Cryptocurrency μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές χωρίς καμία κεντρική αρχή. Κάνει επίσης τις συναλλαγές φθηνότερες και ταχύτερες. Άλλα βασικά παραδείγματα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν Ethereum, NEO, EOS και ούτω καθεξής.

Τι είναι το Bitcoin?

Το Bitcoin είναι το πρώτο ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποίησε την τεχνολογία blockchain. Δημιουργήθηκε με την απελευθέρωση του whitepaper bitcoin το 2009 από τον Satoshi Nakamoto. Από εκεί, έχει επιτύχει μεγάλη δημοτικότητα. Οι ειδικοί εργάζονται επίσης για να προσθέσουν ένα νέο χαρακτηριστικό, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου δικτύου αστραπής που θα κάνει τις συναλλαγές γρηγορότερες στο δίκτυο bitcoin. Όσον αφορά την τιμή, σημείωσε υψηλό όλων των εποχών στα 19k $ στο τέλος του 2018. Τη στιγμή της γραφής, αυτή τη στιγμή αιωρείται περίπου 6K $ ανά bitcoin.

Το Bitcoin χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Work (PoW) για να επιτύχει συναίνεση στο δίκτυο. Είναι ένας τρόπος να εγκρίνετε τις συναλλαγές και να βεβαιωθείτε ότι είναι έγκυρες. Παρόλο που το bitcoin είναι τόσο δημοφιλές, δεν τους αρέσουν οι τράπεζες, καθώς δίνει αποκέντρωση στους κανονικούς ανθρώπους. Ωστόσο, οι τράπεζες αγαπούν το blockchain.

 

Τι είναι τα έξυπνα συμβόλαια?

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι ισοδύναμες με μια νομική σύμβαση στον ψηφιακό κόσμο. Είναι γραμμένο σε κώδικα και υπογράφεται εκ των προτέρων από δύο μέρη που το χρησιμοποιούν για την εκτέλεση μιας εργασίας, όπως μια συναλλαγή. Οι έξυπνες συμβάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων ιδιοκτησιών, αυτοματοποίησης ιδιοκτησίας και πνευματικών δικαιωμάτων και επίσης αυτοματοποίηση ενός οργανισμού (DAO). Τα έξυπνα συμβόλαια λειτουργούν χωρίς καμία κεντρική αρχή και ως εκ τούτου επωφελούνται από αυτό για την αυτοματοποίηση πολλών εργασιών. Η σύμβαση συνάπτεται μεταξύ δύο ανώνυμων μερών όπου ενεργοποιούνται συμβάντα και εκτελείται ο κώδικας.

Τι είναι το Ethereum?

Το Ethereum είναι μια τεχνολογία blockchain που είναι ανοιχτού κώδικα και επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές που είναι επίσης γνωστές ως dApps. Η τεχνική διαφορά μεταξύ bitcoin και Ethereum είναι σημαντική. Το Ethereum επιτρέπει στους προγραμματιστές να φιλοξενούν νέες εφαρμογές στο blockchain με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων και dApps. Ο αυτοματισμός είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του δικτύου Ethereum. Το Ethereum λύνει πολλά προβλήματα που είχε το Bitcoin. Ο Vitalik Buterin το ανέπτυξε καθώς προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα από διαφορετική οπτική γωνία. Το Ethereum χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Work (PoW), ωστόσο, σκοπεύει να μετακομίσει στο Proof-of-Stake (PoS) στο μέλλον. Όταν συγκρίνουμε το Ethereum με το Bitcoin, εμπίπτει στη δεύτερη γενιά blockchains. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί έξυπνες συμβάσεις για την αυτοματοποίηση πολλών εργασιών. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να αναπτύξουν αποκεντρωμένα dApps που στοχεύουν στην επίλυση πιο σημαντικών προβλημάτων ή στη διευκόλυνση μιας υπηρεσίας μέσω της πλατφόρμας Ethereum.

Τι είναι το EOS?

Το EOS είναι μια πλατφόρμα blockchain που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και ανάπτυξη εφαρμογών βιομηχανικής κλίμακας. Λειτουργεί παρόμοιο με το Ethereum με πολλούς τρόπους και αναπτύχθηκε από τον Dan Larimer. Το κύριο κίνητρο της EOS είναι να αφαιρέσει την προμήθεια συναλλαγής και να παρέχει δυνατότητα κλιμάκωσης ταυτόχρονα. Το EOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί από προγραμματιστές για την ανάπτυξη dApps και την κλιμάκωσή τους χωρίς να ανησυχείτε για τη συμφόρηση του δικτύου. Το EOS χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο λειτουργικό σύστημα για να διασφαλίσει ότι το blockchain είναι επεκτάσιμο και διασφαλίζει ότι η επικοινωνία μεταξύ των εφαρμογών είναι κορυφαία. Επί του παρόντος, το Block.One είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της ανάπτυξης EOS.

Έχουμε καλύψει λεπτομερώς το EOS. Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Τι είναι το Hyperledger?

Το Hyperledger είναι μια συνεργασία blockchain ανοιχτού κώδικα για την προώθηση τεχνολογιών blockchain και διευκολύνει την ανάπτυξη πλαισίου blockchain κατανεμημένου καθολικού εταιρικού επιπέδου. Διαμορφώνεται σε ολόκληρο τον κλάδο όπου όλοι θα εργαστούν για να κάνουν το blockchain πιο προσβάσιμο και εύκολο στη χρήση. Τόσο οι τεχνολογικοί γίγαντες όσο και οι νεοσύστατες εταιρείες συμμετέχουν στο οικοσύστημα για να διασφαλίσουν ότι το blockchain έχει ένα πλαίσιο εταιρικής ποιότητας για να συνεργαστεί. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουν την εστίαση, δεν θα αποδεσμεύσουν κρυπτονομίσματα που συνδέονται με το έργο. Επί του παρόντος, τέσσερα έργα εκτελούνται στο HyperLedger συμπεριλαμβανομένων των Burrow, Indy, Sawtooth και Fabric.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Hyperledger καθώς το έχουμε καλύψει σε βάθος εδώ.

Τι είναι το dApp?

Το dApp σημαίνει την αποκεντρωμένη εφαρμογή και φιλοξενείται σε ένα blockchain. Εκμεταλλεύονται το αποκεντρωμένο καθολικό και τρέχουν στην κορυφή του δικτύου blockchain. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν έξυπνα συμβόλαια για τον κώδικα dApps. Αυτό δίνει στο dApps τη δυνατότητα αυτοματοποίησης χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης. Το πρώτο δίκτυο blockchain που έφερε το dApps είναι το Ethereum. Επέτρεψε στους προγραμματιστές να αναπτύξουν dApps με τη βοήθεια έξυπνων συμβάσεων. Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές δεν μπορούν να ελεγχθούν από την κεντρική αρχή. Η εφαρμογή μπορεί να έχει τη δική της κρυπτογράφηση για να διευκολύνει διάφορες δραστηριότητες που προσφέρει.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους του dApp στο 101blockchains.com

Τι είναι το DAO?

Το DAO σημαίνει αποκεντρωμένους αυτόνομους οργανισμούς. Το DAO είναι ένας αποκεντρωμένος οργανισμός και εκμεταλλεύεται έξυπνα συμβόλαια και άλλα χαρακτηριστικά τεχνολογίας blockchain. Μπορεί να εκτελεστεί από μόνη της και δεν έχει συσχετιστεί με ιεραρχική διαχείριση. Ο κώδικας είναι προ-γραμμένος που επεξεργάζεται διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που έχει να προσφέρει το DAO. Λειτουργεί με τη βοήθεια κατανεμημένων πρωτοκόλλων συναίνεσης. Το Ethereum και το EOS υποστηρίζουν το DAO και όλοι μπορούν να ορίσουν έναν κανόνα και να δημιουργήσουν ένα DAO που λειτουργεί ανεξάρτητα.

Τι είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός blockchain?

Βρισκόμαστε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού blockchain. Το τρέχον ψηφιακό τοπίο φέρνει επανάσταση από το blockchain. Σχεδόν όλοι οι κατακόρυφοι εκεί επηρεάζονται από το blockchain. Μπορεί να είναι ψυχαγωγία, νόμος και έγκλημα, τεχνολογία, μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαχείριση αρχείων και ούτω καθεξής. Κάθε κατακόρυφος εκμεταλλεύεται τώρα το blockchain καθώς τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματά του. Αν θέλετε να μάθετε ποιοι κάθετοι επηρεάζονται περισσότερο και παραδείγματα κάθε κατακόρυφου, διαβάστε τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό Blockchain – 30+ παραδείγματα μετασχηματισμού blockchain.

Τι είναι το ICO?

Το ICO σημαίνει αρχική προσφορά νομισμάτων. Είναι ένας μηχανισμός συγκέντρωσης χρημάτων με τον οποίο οι νεοσύστατες εταιρείες συγκεντρώνουν χρήματα για το νέο τους έργο προσφέροντας ένα κρυπτογραφημένο token στους επενδυτές. Ακούγεται παρόμοιο με το IPO, αλλά έχει πολλές διαφορές μεταξύ τους. Οι ICO είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν καθώς απαιτούν λιγότερες προετοιμασίες σε σύγκριση με άλλες επενδυτικές μεθόδους. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) είναι υπεύθυνη για τον καθορισμό της κατάστασης των διακριτικών.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ρίξτε μια ματιά σε έναν αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο εκκίνησης ενός ICO.

Τι είναι το STO?

Το STO σημαίνει προσφορές διακριτικών ασφαλείας. Λειτουργούν διαφορετικά από το ICO όπου αγοράζετε μάρκες με τη μέθοδο του crowdfunding. Στο ICO, δεν αγοράζετε μετοχές της εταιρείας. Η STO λύνει αυτό το πρόβλημα δίνοντάς σας πραγματική οικονομική ασφάλεια, η οποία με τη σειρά της μπορεί να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου. Τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία υποστηρίζουν STO και ως εκ τούτου απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό, σε αντίθεση με το ICO. Το Polymath είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που επιτρέπει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ή εταιρείες να εκτελούν STO. Έχει ένα πρότυπο ST-20 για δημιουργία, διανομή και αποθήκευση διακριτικών.

Ίσως θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα διακριτικά ασφαλείας εδώ.

Ποιο είναι το μέλλον του blockchain?

Η τελευταία μας ερώτηση στο φύλλο cheat blockchain είναι για το μέλλον του blockchain. Λοιπόν, πού βρισκόμαστε και ποιο είναι το μέλλον του blockchain; Προς το παρόν, το blockchain βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας και απαιτεί πολλή καινοτομία για να υιοθετηθεί στους διάφορους κλάδους. Πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις εργάζονται ενεργά στον τομέα του blockchain για την παροχή λύσης αιχμής σε προβλήματα χρήσης του blockchain.

Στο μέλλον, θα δούμε μια μεγάλη υιοθέτηση ψηφιακού νομίσματος και blockchain. Ακόμη και η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να μεταμορφώσει τις υπηρεσίες της με blockchain. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη γνώμη μας για το μέλλον του blockchain εδώ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Blockchain και βάσης δεδομένων?

Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη ερωτήματα που θέτουν οι αρχάριοι. Από την επιφάνεια, τόσο η βάση δεδομένων όσο και το blockchain μοιάζουν. Όμως, το blockchain εσωτερικά είναι πολύ πιο περίπλοκο σε σύγκριση με μια βάση δεδομένων. Το blockchain είναι ένα κατανεμημένο καθολικό το οποίο αποθηκεύει πληροφορίες που μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή. Το Blockchain προσφέρει επίσης ακεραιότητα σε σύγκριση με μια παραδοσιακή βάση δεδομένων. Η βάση δεδομένων προσφέρει λειτουργίες CRUD ενώ το Blockchain δεν το κάνει.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του διακριτικού και του κρυπτονομίσματος?

Το Cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που έχει το δικό του blockchain που σχετίζεται με αυτό. Το Bitcoin είναι ένα καλό παράδειγμα κρυπτογράφησης. Το Token, από την άλλη πλευρά, δεν διαθέτει αποκλειστικό δίκτυο blockchain για αυτό. Ένα διακριτικό έχει δημιουργηθεί πάνω από ένα υπάρχον blockchain. Παράδειγμα διακριτικού περιλαμβάνουν νόμισμα Binance (BNB).

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος του cheat sheet blockchain όπου συζητήσαμε 14 γνωστές ερωτήσεις blockchain και τις απαντήσεις τους. Σας προτείνουμε επίσης να λάβετε το blockf cheat sheet pdf format για εύκολη αναφορά αργότερα.  

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας. Ακούμε.

Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα για γρήγορη αναφορά

Ερώτηση Επεξήγηση μίας φράσης
Τι είναι το blockchain? Το blockchain είναι ένα κατανεμημένο καθολικό που προσφέρει διαφάνεια, αποκέντρωση και ακεραιότητα δεδομένων.
Αξίζει να μελετήσετε το blockchain? Ναι, αξίζει καθώς διαμορφώνει σήμερα τις βιομηχανίες και την κοινωνική ζωή γύρω μας.
Τι είναι η κρυπτογράφηση? Το Cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να αποθηκευτεί, να αγοραστεί και να ξοδευτεί μέσω του δικτύου.
Τι είναι το bitcoin? Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε από τον Satoshi Nakamoto το 2009 μέσω του bitcoin whitepaper.
Τι είναι τα έξυπνα συμβόλαια? Οι έξυπνες συμβάσεις είναι ισοδύναμες με τις νομικές συμβάσεις μεταξύ δύο μερών στον ψηφιακό κόσμο.
Τι είναι το Ethereum? Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα blockchain δεύτερης γενιάς που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν αποκεντρωμένες εφαρμογές χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.
Τι είναι το EOS? Το EOS είναι μια πλατφόρμα blockchain δεύτερης γενιάς για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (dapps), παρόμοια με το Ethereum.
Τι είναι το Hyperledger? Το Hyperledger είναι μια συνεργασία blockchain ανοιχτού κώδικα για να προωθήσει την ανάπτυξη πλαισίου blockchain κατανεμημένου λογισμικού εταιρικού βαθμού
Τι είναι το dApp? Το dApp σημαίνει την αποκεντρωμένη εφαρμογή και φιλοξενείται σε ένα blockchain που αυτοματοποιεί εργασίες και υπηρεσίες ενεργοποιώντας τις αλληλεπιδράσεις P2P.
Τι είναι το DAO? Το DAO (αποκεντρωμένοι αυτόνομοι οργανισμοί) είναι ένας αποκεντρωμένος οργανισμός και εκμεταλλεύεται έξυπνα συμβόλαια και άλλα χαρακτηριστικά τεχνολογίας blockchain.
Τι είναι το ICO? Το Initial Coin Offering είναι ένας μηχανισμός συγκέντρωσης χρημάτων με τον οποίο οι νεοσύστατες εταιρείες συγκεντρώνουν χρήματα για το νέο τους έργο προσφέροντας ένα κρυπτογραφικό σήμα στους επενδυτές.
Τι είναι STO? Το Security Token Offering είναι ένας μηχανισμός συγκέντρωσης χρημάτων όπου οι επενδυτές κερδίζουν μάρκες βάσει περιουσιακών στοιχείων επενδύοντας σε ένα έργο.
Ποιο είναι το μέλλον του blockchain? Το μέλλον του blockchain φαίνεται λαμπερό με τη βιομηχανία και την κυβέρνηση να εφαρμόζουν σε όλα τα συστήματά τους.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Blockchain και βάσης δεδομένων? Οι βάσεις δεδομένων είναι ένα κεντρικό σύστημα καθολικών που εξαρτάται από την αρχιτεκτονική δικτύου πελάτη-διακομιστή. Από την άλλη πλευρά, το Blockchain είναι ένα κατανεμημένο σύστημα καθολικών P2P με πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας, διαφάνειας και ακεραιότητας.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του διακριτικού και του κρυπτονομίσματος? Τόσο το cryptocurrency όσο και το token είναι ψηφιακά στοιχεία. Ωστόσο, το cryptocurrency έχει το blockchain τους, ενώ τα tokens χρησιμοποιούν ήδη υπάρχουσα λύση blockchain.

 

Σημείωση: Θέλετε να τα διατηρήσετε όλα αυτά; Πραγματοποιήστε λήψη της μορφής pdf cheat sheet blockchain και μάθετε για το blockchain. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το pdf με τους συνομηλίκους σας και να βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται επίσης στην ίδια πορεία μάθησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me