Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Tron (TRX); Τεχνολογία Blockchain 3ης γενιάς

Η αγορά κρυπτογράφησης είναι μόλις μια δεκαετία, και ιστορικά δεν υπάρχει άλλο περιουσιακό στοιχείο που ήταν ο δημιουργός μακροπρόθεσμου πλούτου από το κρυπτογράφηση!

Από το να είναι μια πρώτη επένδυση σε μια παγκόσμια αίσθηση, η κρυπτογράφηση κέρδισε με επιτυχία τεράστια προσοχή. Και τώρα αναδύεται ως το μέλλον του εμπορίου. Ενώ πολλά εικονικά νομίσματα βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο και έχουν περάσει επιτυχώς στο εμπόριο. Μερικά είναι ακόμα κάτω από την κουκούλα. Επιπλέον, η έκρηξη της τιμής και η εξέχουσα φύση αυτών των νομισμάτων οδήγησε επίσης στην ανάπτυξη δεκάδων άλλων νομισμάτων με το Tron να είναι το ένα. Αλλά ξέρετε τι είναι το Tron?

Tron: Το μεγαλύτερο δίκτυο λειτουργίας με βάση το Blockchain!

Ιδρύθηκε το από τον Justin Sun, το Tron είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο βασισμένο σε blockchain που στοχεύει στη δημιουργία δωρεάν οικοσυστήματος ψηφιακής ψυχαγωγίας, αξιοποιώντας την τεχνολογία δικτύου p2p και blockchain.

Προσφέροντας υποστήριξη σε διάφορα δίκτυα blockchain όπως Bitcoin, Ethereum, Qtum, EOS και πολλά άλλα, η Tron θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν, να αποθηκεύουν και να κατέχουν δεδομένα για το blockchain ελεύθερα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, σε αποκεντρωμένη, αυτοκατευθυνόμενη μορφή, το Tron θα αποφασίσει τη συνδρομή και τη διανομή του περιεχομένου. Θα επιτρέψει επίσης στους δημιουργούς περιεχομένου να κυκλοφορούν και να κυκλοφορούν όλο το περιεχόμενο χωρίς να προσφέρουν χρήματα στους μεσάζοντες.

Εκτός αυτού, αυτό το ψηφιακό πλεονέκτημα στοχεύει στην αναμόρφωση του τρόπου με τον οποίο η αναδυόμενη παγκόσμια κοινωνία αλληλεπιδρά και εμπορεύεται μέσω Διαδικτύου και blockchain σε ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα.

Λοιπόν, πώς θα χρησιμοποιήσετε το Tron?

Με τη μορφή ενός νομίσματος που ονομάζεται Tronix (TRX)!

Τι είναι το Tronix?

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Trox, ας μάθουμε για το νόμισμά του, Tronix. Το Tronix ή το TRX είναι το εγγενές διακριτικό ή νόμισμα του Tron που μπορεί εύκολα να αγοραστεί με την ανταλλαγή νομισμάτων όπως το Bitcoin ή το Ethereum.

TRX στην αγορά:

Το TRX κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017 και έκτοτε η τιμή του νομίσματος αυξήθηκε στα ύψη. Σύμφωνα με στατιστικά το ανώτατο όριο της αγοράς TRX είναι 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές TRX?

Όπως και άλλα ψηφιακά νομίσματα, οι συναλλαγές με κέρματα TRX λειτουργούν μέσω δημόσιου καθολικού. Το δημόσιο καθολικό θα αποθηκεύει το ιστορικό κάθε συναλλαγής και θα εντοπίζει κάθε συναλλαγή με ακρίβεια.

Επίσης, το μοντέλο συναλλαγών του TRX είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί το Bitcoin εκτός από το ότι η Tron έχει βελτιώσει την ασφάλεια μέσω του UTXO.

Τεχνολογία που υποστηρίζει το Tron:

Τεχνολογία Tron Blockchain

Συντελεστές Imag: Tron

Το δίκτυο blockchain του Theron θα λειτουργεί στο μοντέλο UTXO (Unspent Transaction Output) που χρησιμοποιείται συνήθως από το Bitcoin και άλλα δημοφιλή Blockchains. Το UTXO θα χρησιμοποιήσει μη εκχωρημένες συναλλαγές για να ελέγξει εάν η συναλλαγή είναι νόμιμη ή όχι.

Βασικά, η Tron βασίζεται σε δύο τεχνολογίες:

Πλατφόρμα Tron:

Το Tron θα διαθέτει μια διεπαφή Blockchain εφαρμογών, τη διεπαφή μεταξύ του blockchain και της εφαρμογής και θα υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια που είναι γραμμένα στο Javascript.

Επιπλέον, η πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων γραφημάτων, η οποία θα επιτρέπει στο Tron να αποθηκεύει δεδομένα και τη δομή του δικτύου. Αυτό θα διασφαλίσει γρήγορη εύρεση διαδρομής, γρήγορη επεξεργασία και αυξημένες δυνατότητες αναζήτησης.

Οικοσύστημα ανταλλαγής περιεχομένου:

Το οικοσύστημα κοινής χρήσης του Tron βασίζεται στο blockchain Tron. Θα επιτρέψει στους χρήστες να ανεβάζουν απευθείας το κοινόχρηστο περιεχόμενο. και εξαλείφει την ανάγκη για μεσάζοντες (Google, YouTube, Spotify, Apple κ.λπ.).

Κάθε απάντηση (κλικ, χειροκρότημα, όπως κοινή χρήση κ.λπ.) στο κοινόχρηστο κομμάτι θα δίνεται στον κάτοχο του περιεχομένου με τη μορφή διακριτικού νομίσματος της Tron.

Η πλατφόρμα θα εξαλείψει επίσης τον έλεγχο λογοκρισίας και άλλα ζητήματα απορρήτου που εμποδίζουν την πορεία των παρόχων περιεχομένου.

Κλειδί ΣΤχαρακτηριστικά του Tron:

Βασικά χαρακτηριστικά της Tron

Συντελεστές εικόνας: Tron

Σε τι σχεδιάζεται η Tron; Η Tron πρόκειται να παρέχει όλη τη δύναμη του διαδικτυακού περιεχομένου στα χέρια των χρηστών. Μερικά από τα οφέλη από τη χρήση αυτού του κρυπτονομίσματος είναι:

Απελευθέρωση δεδομένων:

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της Tron είναι ότι θα προσφέρει δωρεάν και ανεξέλεγκτα δεδομένα στους χρήστες του για να έχουν τον αρχικό κάτοχο του δημιουργημένου περιεχομένου τους.

Γρήγορο ποσοστό συναλλαγών:

Δεδομένου ότι το νόμισμα είναι δυνητικά προηγμένο από το ETH και όλους τους άλλους ανταγωνιστές του, θα παρέχει υψηλό ποσοστό συναλλαγής περίπου 10.000 TPS. Επίσης, το TRX μπορεί να χειριστεί πάνω από 2.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο όλο το εικοσιτετράωρο.

Υψηλή απόδοση Tron

Συντελεστές εικόνας: Tron

Μηδενική χρέωση συναλλαγής:

Η Tron θα χρεώσει μηδενικά έως εξαιρετικά χαμηλά τέλη συναλλαγής για τη μεταφορά νομίσματος από τη μία πηγή στην άλλη.

Συνεπές Coinburn:

Το coinburn θα συμβεί εάν ένα νέο dApp θα εγγραφεί στην πλατφόρμα blockchain, μειώνοντας έτσι τη συνολική αλυσίδα εφοδιασμού.

Αυτό σημαίνει, όσο υψηλότερη είναι η δημοτικότητα της πλατφόρμας, τόσο υψηλότερος θα είναι ο αριθμός των dApps και υψηλότερος θα είναι το coinburn.

Ισχυρή επεκτασιμότητα:

Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του ιδρυτή της Tron, Justin sun, του νομίσματος πριν από την κυκλοφορία του, έχει ήδη 100 εκατομμύρια χρήστες. Επομένως, σίγουρα θα έχει σταθερή υποστήριξη από πολλά dApps αυξάνοντας έτσι τη χρήση του.

Προσωπικό ICO:

Με το Tron, οι χρήστες θα μπορούν να ξεκινήσουν τα δικά τους ICO δίνοντας τα ψηφιακά τους νομίσματα.

Υποστηρίζει Java:

Σε αντίθεση με άλλα ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούν πολύπλοκες γλώσσες προγραμματισμού, η ανοιχτή πλατφόρμα της Tron είναι βασισμένη σε JavaScript. Σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να γράψετε έξυπνα συμβόλαια και να αναπτύξετε dApps.

Πώς να αποθηκεύσετε το Tron Coin:

Δεδομένου ότι το TRX ξεκινά ως διακριτικό ERC-20, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε πορτοφόλι που υποστηρίζει διακριτικά ERC-20. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή υλικού όπως το πορτοφόλι TREZOR ή το Ledger Nano S για να αποθηκεύσετε το Tronix. Ορισμένα πορτοφόλια λογισμικού όπως το Jaxx ή το Exodus και το MEW (MyEtherWallet) προορίζονται επίσης για την αποθήκευση του Tronix. Μόλις το Mainnet κυκλοφόρησε, υπήρχε μια διαδικασία μετεγκατάστασης νομισμάτων, συνεχίστε μετά από αυτήν τη μετεγκατάσταση εδώ. Από τη μετεγκατάσταση, πρέπει να αποθηκεύσετε το TRX στο πορτοφόλι Tron.

Προσδοκίες από την Tron!

Στην εποχή, όταν όλη η δημιουργία περιεχομένου στο Διαδίκτυο βρίσκεται στα χέρια ομίλων όπως η Apple, το YouTube, το Google κ.λπ., η Tron θα θέσει τη δύναμη της κατοχής περιεχομένου, στα χέρια των χρηστών.

Για παράδειγμα, πληρώνετε κάποια χρήματα στους «μεσαίους» για να δημιουργήσετε το περιεχόμενο ΣΑΣ στο ιστολόγιο, στον ιστότοπο ή σε οτιδήποτε άλλο στο Διαδίκτυο. Αυτές οι εταιρείες όχι μόνο κερδίζουν χρήματα από αυτά τα περιεχόμενα, αλλά θα κερδίσουν επίσης κέρδη από τις ροές, τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και τα κλικ που εμφανίζονται στο περιεχόμενό σας.

Ωστόσο, το Tron θα γίνει το παγκοσμίως δωρεάν οικοσύστημα ψυχαγωγίας δίνοντας όλα τα κέρδη στα χέρια του δημιουργού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν ένας χρήστης της Tron θα δημιουργήσει το περιεχόμενο, ας πούμε ένα ιστολόγιο, μπορεί να το ανεβάσει απευθείας στο blockchain Tron, λαμβάνοντας έτσι όλα τα κέρδη.

Ορισμένες εικασίες αναφέρουν επίσης ότι αυτό το crypto θα γίνει ο τρίτος ιστός που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν αποκεντρωμένο, ανοιχτό δίκτυο του Διαδικτύου.

Επιπλέον, δεδομένου ότι το Trion χτίζεται χρησιμοποιώντας μια γλώσσα υψηλού επιπέδου, θα επιτρέψει στους μελλοντικούς προγραμματιστές να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού για να σχεδιάσουν οτιδήποτε στον σχεδιασμό ανοιχτού λογισμικού.

Τι περισσότερο, να έρθει?

Τώρα ξέρετε τι είναι το Tron, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να γνωρίζετε. Το Tron είναι ένα μακροπρόθεσμο έργο που περιλαμβάνει ένα διαφορετικό σύνολο φάσεων, με πεδίο εφαρμογής πολλών διαφορετικών τεχνολογιών blockchain που εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την κουκούλα.

Εξοδος πλήθους:

Το Exodus παρέχει στους χρήστες μια αξιόπιστη και δωρεάν πλατφόρμα για αποθήκευση και διανομή περιεχομένου p2p.

Οδύσσεια:

Σε αυτήν τη φάση, τα οικονομικά κίνητρα θα εισαχθούν στο περιεχόμενο ισχύος και στους δημιουργούς του. Οι χρήστες κερδίζουν από το περιεχόμενο που θα δημιουργήσουν, θα διανείμουν ή θα μοιραστούν.

Apollo και Great Voyage:

Το 3ο και το 4ο στάδιο θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τα μερίσματα και θα επικεντρωθούν στην παροχή ελεύθερης κυκλοφορίας αξίας στους χρήστες.

Star Trek:

Αυτό θα δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν ελεύθερα. Θα παρακολουθεί τις λειτουργίες της αγοράς, θα αποφέρει έσοδα από την κίνηση και θα διευκολύνει την αυτόνομη δομή παιχνιδιών.

Αιωνιότητα:

Το τελευταίο στάδιο θα μπορούσε να είναι το 2027, θα επιτρέψει στους προγραμματιστές τον πλήρη έλεγχο για να ρυθμίσουν και να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη παιχνιδιών τους. Οι χρήστες θα επενδύσουν σε παιχνίδια που θέλουν να δημιουργήσουν και θα επηρεάσουν επίσης το μέλλον της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Συμπέρασμα:

Από όλα τα ψηφιακά νομίσματα, το Tron είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πιο φιλοδοξικά!

Ενώ η μαγεία του Tron είναι ακόμα μυστική, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά μάτια που περιμένουν να δουν πόσο καλά αναπτύσσεται.

Εάν το Tron δράσει, θα βοηθήσει τους ανθρώπους που αναζητούν ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο να ανταλλάσσουν περιεχόμενο.

Ενημέρωση: Το TRON mainnet θα γίνει επίσημα ανεξάρτητο στις 25 Ιουνίου 2018. Επίσης, υπάρχουν ήδη 15 dApps στην κορυφή της πλατφόρμας Tron. Μάθετε περισσότερα για το TRON dApps εδώ.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι αξιώσεις που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map