Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το VeChain (VEN); Το Business Thor

Το blockchain φέρνει επανάσταση στον κόσμο μας καθώς μιλάμε. Με όλες αυτές τις διαφορετικές πτυχές στο προσκήνιο, σίγουρα χρειαζόμαστε και τις βιομηχανίες μας! Το Blockchains μας βοηθά να κάνουμε συναλλαγές οπουδήποτε με ένα μικρό ποσό αμοιβής.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη δυνατότητα έξυπνης σύμβασης για να κάνουμε οποιοδήποτε έργο τεράστια επιτυχία. Με όλες αυτές τις αλλαγές, μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις μας δεν θα ήταν κακό, θα ήταν?

Σιγουρα οχι! Φανταστείτε μια πλατφόρμα όπου ολόκληρο το επιχειρηματικό μας δίκτυο συνδέεται μεταξύ τους χωρίς καμία υψηλότερη κεντρική αρχή.

Τι; Πιστεύεις ότι είναι αδύνατο; Προφανώς όχι!


Ένα νέο όνομα ανεβαίνει δραστικά στην κορυφή καθώς μιλάμε. Το όνομα είναι VeChain (VEN)!

Λοιπόν, τι είναι το VeChain (VEN)?

Λοιπόν, το VeChain είναι μια νέα πλατφόρμα blockchain, η οποία μπορεί να ενώσει όλες τις βιομηχανίες σε ένα μέρος.

Πολύ ωραίο, δεν νομίζετε; Ας δούμε «τι είναι το VeChain (VEN);» και πώς λειτουργεί το σύστημα.

Τι είναι το VeChain: Μια διαφορετική άποψη για επιχειρήσεις

Το VeChain (VEN) χρησιμοποιεί την αποκεντρωμένη δομή του blockchain για να δημιουργήσει την πλατφόρμα. Έτσι, όπως και κάθε άλλη τεχνολογία blockchain, το VeChain έχει επίσης τη βασική δομή της βασικής πλατφόρμας blockchain.

Αλλά οι προγραμματιστές έχουν αναβαθμίσει τις κλίμακες σε μεγάλο βαθμό. Η πλατφόρμα είναι πλέον ένα επεκτάσιμο, αξιόπιστο και κατανεμημένο οργανωτικό σύστημα που λειτουργεί χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με τα προϊόντα που ασχολείστε τώρα. Αλλά πρέπει να είστε μέτοχος για αυτό. Το VeChain επιτρέπει μια γενική προβολή οποιουδήποτε προϊόντος. Αυτό το επίπεδο πρόσβασης συνδέει διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

ψηφιοποίηση του κόσμου

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Ακριβώς όπως το όνομά του VeChain, αλυσοποιεί όλα τα μέρη μιας επιχείρησης και εξασφαλίζει ένα καρποφόρο αποτέλεσμα. Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας δεν μπορεί ποτέ να γίνει ευκολότερη από αυτήν.

Η χρήση του VeChain για την εκτέλεση των πρωτοκόλλων σημαίνει 100% διαφάνεια μεταξύ πελάτη και επιχειρηματικής οργάνωσης. Έτσι, δεν υπάρχει πλέον χώρος για απάτες!

Δεν είναι τόσο υπέροχο?

Θα αναλύσω περισσότερο το δίκτυο και τη διαδικασία εργασίας τους σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό για αρχάριους: τι είναι το VeChain (VEN) για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Ιστορικό και προσόντα ομάδας VeChain?

Το ταξίδι της VeChain ξεκίνησε το 2007. Το νόμισμα μόλις κυκλοφόρησε πρόσφατα το 2014. Στην αρχική του κατάσταση, προσπάθησε να δημιουργήσει το δίκτυο blockchain στο IoT το 2016. Μετά από αυτό, συνεργάστηκε με πολλές κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εφοδιαστικής, των προϊόντων πολυτελείας , τρόφιμα, ναρκωτικά, ακόμη και γεωργία.

Τώρα η VeChain κατέχει τα γραφεία της στο Τόκιο, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη!

Ήταν το πρώτο κρυπτονόμισμα που έκανε σημαντικό αντίκτυπο στον πραγματικό κόσμο και εξασφάλισε τη συμφωνία τους με την κινεζική κυβέρνηση.

Μέσα σε μόλις πέντε μήνες κατέλαβε την 16η θέση μεταξύ όλων των κρυπτονομισμάτων, κάτι που αποτελεί τεράστια προσφορά. Στη συνέχεια μετονομάστηκε ως VeChain Thor σήμερα (30 Ιουλίου) και τελικά καθιερώθηκε ως πλατφόρμα για επιχειρηματικές βιομηχανίες.

Ξέρεις τι? Το VeChain είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που δεν είχε αρνητικές αποδόσεις τους πρώτους τρεις μήνες. Μιλήστε για την επιρροή, σωστά?

Αντί για αυτό, κέρδισε περισσότερο από 28% τον Απρίλιο του 2018.

Το VeChain βελτιώνεται σταθερά από την ομάδα και το κεντρικό τους γραφείο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Η Sunny Lu, διευθύνων σύμβουλος της VeChain (VEN) έχει τη φήμη της κοινότητας blockchain.

Πριν από το VeChain, ίδρυσε μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται Qtum, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρχαρίες στην αγορά κρυπτογράφησης. Ασχολήθηκε με τον Louis Vuitton China.

Η αρχική ομάδα αποτελείται από 90+ υπαλλήλους, σχεδόν όλοι είναι προγραμματιστές. Ο CTO της ομάδας, Gu Jianliang έχει 18 χρόνια εμπειρίας σε αυτήν την θέση. Ο COO Kevin Feng, εργάστηκε σε πολλά άλλα τεχνολογικά έργα μαζί με το VeChain τα 12 χρόνια!

Βλέπετε λοιπόν ότι κάθε κορυφαίο μέλος αυτής της ομάδας έχει υψηλά προσόντα για να το κάνει αυτό τεράστια επιτυχία.

Προσθέτω επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσφατη κυκλοφορία του VeChain Thor σε αυτόν τον οδηγό «τι είναι VeChain (VEN)».

Έναρξη του VeChain Thor: Η αρχή μιας νέας εποχής

Από σήμερα, η VeChain κυκλοφόρησε με επιτυχία το MainNet του VeChain Thor. Το πρώτο μπλοκ εξορύσσεται με επιτυχία στις 08:00:09 π.μ. Με αυτό το μπλοκ, ξεκινά το νέο ταξίδι του VeChain. Άλλα μπλοκ δημιουργούνται αυτήν τη στιγμή από τους 101 κύριους κόμβους αρχής.

Έτσι, για λίγες μέρες, το VeChain Thor θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι πλήρως λειτουργικό. Το MainNet θα επιτρέπει τώρα σε όλους τους χρήστες του VeChain να χειρίζονται τις δικές τους συναλλαγές και να υποστηρίζουν αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Μετά την κυκλοφορία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VeChain, Sunny Lu, αποχαιρετά την Ethereum. Το VeChain είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης από το Ethereum. Η τεχνολογία blockchain κυκλοφόρησε ακόμη και μια Εικονική Μηχανή Ethereum για να είναι συμβατή με όλα τα έργα που βασίζονται στο Ethereum.

Παρόλο που η Ethereum την ενέπνευσε, είχε ακόμα το δικό της σύνολο κωδικών για τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της βιομηχανίας και συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών επιχειρηματικών μηχανισμών.

Προστέθηκαν επίσης ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Αλλά τώρα, είναι τελικά απαλλαγμένο από το Ethereum και ξεκινά ως μια εντελώς νέα οντότητα.

Τώρα ας δούμε τι αλλαγές έκαναν.

Χρονοδιάγραμμα VeChain lauch

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Τι είναι η περίληψη νέας αναβάθμισης του VeChain?

  • Νέα μπλοκ VeChain Thor: Το MainNet είναι σε λειτουργία και δημιουργεί ένα νέο μπλοκ κάθε δεκαπέντε δευτερόλεπτα.
  • Η μετανάστευση: Το VeChain ήταν ένα ιδιωτικό blockchain μετά την αρχική κυκλοφορία το 2014. Αυτή τη στιγμή, με τη νέα κυκλοφορία του δημόσιου τομέα, το δίκτυο μπορεί τελικά να μετεγκατασταθεί σε ένα δημόσιο blockchain. Κάθε υπάρχον dApps θα ξεκινήσει σύντομα τη μετεγκατάσταση και θα προσθέσει αξία σε ολόκληρο το σύστημα.
  • Κατάσταση συγχρονισμού: Τα Windows και MacOS θα σας επιτρέψουν να εξετάσετε την τρέχουσα κατάσταση του συνολικού δικτύου Thor. Μπορείτε να δείτε τα διακριτικά VET και το υπόλοιπο VTHO από τη σύνδεση στο δίκτυο. Με αυτό, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη διαδικασία του λογαριασμού σας!

Το Token Swap

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το VeChain Thor, θα πρέπει να ανταλλάξετε το υπάρχον διακριτικό VEN με το διακριτικό VET. Έτσι, θα λάβετε τελικά ένα νόμισμα με βάση το VeChain αντί για ένα διακριτικό με βάση το Ethereum. Το διακριτικό ERC20 VEN θα γίνει τώρα ΕΕΚ.

Η ανταλλαγή διακριτικών θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου, αλλά οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν. Πρώτον, οι ανταλλαγές θα ανταλλάξουν το υπάρχον VEN με την ΕΕΚ. Το μερίδιο της ανταλλαγής VEN θα είναι 1: 100. Αυτό σημαίνει, για κάθε VEN θα έχετε 100 μάρκες ΕΕΚ καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανταλλαγής.

Γιατί η αύξηση?

Λοιπόν, πρόκειται να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός προσφοράς της VeChain Thor στην αγορά. Θα διευκολύνει την πρόσβαση. Ορισμένες δημοφιλείς ανταλλαγές όπως οι Kucoin, Binance και Bithumb δήλωσαν ότι θα αλλάξουν αυτόματα τα διακριτικά για τους χρήστες τους. Οι χρήστες δεν θα έπρεπε να κάνουν τίποτα για να κάνουν την ανταλλαγή.

Έτσι, εάν αγοράσατε τα διακριτικά VEN από αυτές τις ανταλλαγές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανταλλαγή.

Τι είναι ο πελάτης VeChain Thor Sync?

Ο πελάτης Thor Sync θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρωτεύον δίκτυο του VeChain Thor. Είναι παρόμοιο με το etherscan.io. Με τον πελάτη, θα έχετε εύκολη πρόσβαση για σάρωση διευθύνσεων, μεταβάσεων και ακόμη και μπλοκ που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο.

Λοιπόν, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε MacOS και Windows. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από τη σελίδα κυκλοφορίας του Github.

Νέο σύστημα πορτοφολιών VeChain

Τώρα που έχει το δικό του ξεχωριστό MainNet, είναι λογικό να έχει ξεχωριστό πορτοφόλι για αυτό. Το VeChain Thor μπορεί τώρα να στέλνει και να λαμβάνει μάρκες ΕΕΚ και Thor Power Token. Το νέο πορτοφόλι θα διατηρήσει την ΕΕΚ σας ασφαλή και θα πρέπει να διατηρήσετε την εφεδρική φράση κλειδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό.

Μέχρι την 1η Αυγούστου, μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, η παρακολούθηση των κόμβων X θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος Αυγούστου το VeChain Thor θα ενσωματωθεί σε πορτοφόλια τύπου υλικού όπως το Ledger Nano S.

Το VeChain ρίχνει φως στην κατάσταση της πραγματικής ζωής

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για να καθαρίσετε τη σκηνή.

Τώρα, ο κόσμος διέρχεται μερικές σημαντικές κρίσεις. Μία από τις τεράστιες προκλήσεις είναι να ασχοληθεί με τα μη τυποποιημένα και τα πλαστά φάρμακα. Φανταστείτε ότι μια εταιρεία ναρκωτικών στις ΗΠΑ διαθέτει αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα φάρμακο.

Το φάρμακο παράγεται μόνο στις ΗΠΑ και πουθενά αλλού. Μετά την παραγωγή του φαρμάκου, αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο. Ας πούμε ότι στην Αυστραλία χρειάζονται αυτό το φάρμακο.

Για να πάρει αυτό το φάρμακο σε αυτόν, πρέπει να ταξιδέψει σε μεγάλη απόσταση, για να μην αναφέρουμε τη συγκεκριμένη φροντίδα που μπορεί να χρειαστεί για να το κρατήσει ασφαλές.

VeChain Επιχειρηματική δομή

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Ας δούμε τις προδιαγραφές ότι πρέπει να αποθηκευτεί πάνω από μηδέν βαθμούς και κάτω από πέντε βαθμούς Κελσίου. Επίσης, δεν μπορείτε να στείλετε το φάρμακο αεροπορικώς, καθώς η πίεση του αέρα αλλάζει στην αεροπορική αποστολή. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το φάρμακο είναι αυθεντικό και προέρχεται μόνο από την αξιόπιστη πηγή.

Λοιπόν, πώς διαχειρίζεστε όλες αυτές τις προδιαγραφές ανάλογα; Μπορείτε να διασφαλίσετε ένα 100% αγνό και αυθεντικό προϊόν χωρίς ανθρώπινα λάθη?

Δεν το νομίζω.

Αυτή είναι η κατάσταση όπου το VeChain μπαίνει στο παιχνίδι.

Τι είναι η λύση του VeChain για αυτό το πρόβλημα?

Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, το VeChain χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο. Ψηφιοποιεί όλη τη διαδικασία, ξεκινώντας από την αποστολή μέχρι την επίτευξη του ασθενούς στην Αυστραλία. Το VeChain θα επισημαίνει κάθε προϊόν με ένα συγκεκριμένο μοναδικό αναγνωριστικό που δεν μπορεί να αλλοιωθεί.

Θα εκχωρήσει επίσης τα προϊόντα με αισθητήρες και RFID. Αυτοί οι αισθητήρες θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν ακόμη και τα προϊόντα που περιβάλλουν το περιβάλλον και την κατάσταση. Αυτές οι πληροφορίες θα καταγραφούν αυτόματα στο δίκτυο blockchain.

Δεδομένου ότι το δίκτυο είναι μια δημόσια αλυσίδα, οι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν από τον κατασκευαστή, τους συνεργάτες προμήθειας, ακόμη και ο πελάτης θα λάβει τις πληροφορίες από το σύστημα χωρίς προβλήματα.

πώς λειτουργεί το Vechain

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Έτσι, την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε το προϊόν από το εξωτερικό ή από οποιοδήποτε μέρος, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς πού και πώς είναι το προϊόν!

Θεωρώ ότι αυτή η νέα τεχνολογία ή μέθοδος είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Απλά φανταστείτε πόσο χρόνο και χρήματα θα εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα και επίσης θα μπορείτε να λάβετε αυθεντικά προϊόντα χωρίς προβλήματα.

Η διαδικασία εργασίας

Οι κατασκευαστές πρέπει να χρησιμοποιούν ένα μοναδικό αναγνωριστικό που είναι συμβατό με το σύστημα VeChain σε κάθε προϊόν, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συσκευασίας. Είναι σαν μια συσκευή παρακολούθησης, η οποία θα συνδέεται επίσης με άλλες πληροφορίες.

Εάν θέλετε να δείτε το πακέτο, θα χρειαστείτε την εφαρμογή ανάγνωσης VeChain RFID. Η εφαρμογή λειτουργεί σε κάθε κινητό, οπότε οι καταναλωτές θα πρέπει μόνο να συνδεθούν και να δουν πού είναι ή αν είναι γνήσιο ή όχι!

Το κόλπο είναι να τοποθετήσετε τις ετικέτες σε μια συγκεκριμένη ώρα. Εάν οι κατασκευαστές μπορούν να το ρυθμίσουν όταν δεν είναι δυνατή η παραβίαση, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τα πλαστά φάρμακα. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει τα φάρμακα ή να κάνει οτιδήποτε για να βλάψει το περιεχόμενο.

Με αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και την πίεση του αέρα!

Υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα οποία προέρχονται.

VeChain Thor: Ο υπερήρωας για επιχειρήσεις

Δεν αφορά μόνο τα ναρκωτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες μεθόδους για την παρακολούθηση άλλων προϊόντων. Είναι μια μεγάλη επανάσταση για τους κατασκευαστές, καθώς τώρα μπορούν τελικά να είναι σε ηρεμία και να πάρουν το κατάλληλο κανάλι που χρειάζονται.

Το Ethereum είναι επίσης μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα αποκεντρωμένων εφαρμογών. Όπως, το VeChain χρησιμοποιεί επίσης την πλατφόρμα blockchain. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποιεί υπηρεσίες cloud με το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) και διασφαλίζει τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η VeChain έχει ήδη συνεργαστεί με μια ευρωπαϊκή δερμάτινη μάρκα πολυτελείας. Η εταιρεία ενσωματώνει τα τσιπ NFC στα δερμάτινα προϊόντα τους και στη συνέχεια αποστέλλεται στους πελάτες τους. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα από μόνα τους.

όλες τις πολυτέλειες μαζί στο VeChain Thor

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Ο κατασκευαστής θα ανεβάσει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου στο δίκτυο blockchain, συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτικών, συντήρησης και αυθεντικότητας.

Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τυχόν κλοπές ή ασφαλιστήρια συμβόλαια μαζί με τα αυτοκίνητα. Έτσι, με την αποστολή όλων αυτών των πληροφοριών, οποιοδήποτε μέρος μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, όπως η ασφαλιστική εταιρεία ή οι συνεργάτες υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VeChain στον τομέα της γεωργίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τον εξοπλισμό παρακολούθησης και παρακολούθησης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα έχετε το υψηλότερο επίπεδο παραγωγής που μπορεί να σας δώσει το αγρόκτημα.

Έτσι, όχι μόνο απαλλάσσει τα πλαστά προϊόντα, αλλά διασφαλίζει επίσης την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Πρόβλεψη και κατάσταση τιμής VeChain

Μετά την αρχική κυκλοφορία του ICO, οι τιμές αυξήθηκαν σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο. Τώρα οι τιμές είναι σταθερές και κυμαίνονται από 9,45 $ 2,48 $, σύμφωνα με CoinMarketCap. Παρόλο που μειώθηκε λίγο από την προηγούμενη εβδομάδα, εξακολουθεί να είναι σταθερή στην αγορά.

Διαγράμματα και κατάσταση VeChain

Συντελεστές εικόνας: CoinMarketCap

Η προσφορά που κυκλοφορεί τώρα είναι 550.061.872 VEN και το συνολικό ποσό της προσφοράς είναι 873.378.637 VEN.

Με αυτό το τεράστιο ποσό της προσφοράς, η βιομηχανία κατέχει πλέον κεφάλαιο 1.364.477.980 USD! Η αγοραία αξία είναι μεγάλη υπόθεση για μια εταιρεία blockchain!

Το VeChain κατατάσσεται τώρα στη 17η θέση μεταξύ των 1597 κρυπτονομισμάτων. Με την ανάπτυξή του, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι σύντομα θα είναι ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο.

Το κουπόνι VEN / VET

Ψάχνετε για τα μάρκα VEN ή θέλετε να επενδύσετε στο VeChain?

Οι έμποροι VeChain είναι όλοι δημοφιλείς. Οι έμποροι VeChain είναι Κάθισμα, HitBTC, COSS και BIgOne. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το crypto μόνο με άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum ή το bitcoin.

Δεν είναι δυνατή η αγορά με άμεσα χρήματα fiat. Το δίκτυο έχει μόνο 111 κόμβους σε όλο τον κόσμο. Με την κυκλοφορία της ΕΕΚ, η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου και μετά από αυτό, θα είναι διαθέσιμες στις ανταλλαγές.

Εξόρυξη VeChain

Πριν δεν μπορούσες να κάνεις το VEN. Το VEN ήταν διαθέσιμο μόνο σε διακριτικά και μπορείτε να αγοράσετε τα διακριτικά από διαφορετικά χρηματιστήρια. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τα κουπόνια από την ετήσια πώληση διακριτικών. Με τη νέα κυκλοφορία δημόσιου τομέα, πιθανότατα θα ανταμειφθείτε με νομίσματα ΕΕΚ με βάση τον αλγόριθμο συναίνεσης.

Από σήμερα, μόνο το 41% ​​των διακριτικών έχει ήδη διανεμηθεί μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Δεδομένου ότι δεν είχαν νομίσματα, δεν κυκλοφόρησαν ακόμη το καθορισμένο πορτοφόλι τους. Παρόλο που η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα το ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου 2018, πρέπει να περιμένουμε να ξεκινήσει. Μέχρι τότε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοφόλια με βάση το Ethereum για να αποθηκεύσετε τα δικά σας Διακριτικά VEN όπως Mist, MyEtherWallet και MetaMask και περιμένετε να αλλάξετε το token.

Συνεργασίες VeChain

Η VeChain επεκτείνει αργά την επιχείρηση και προσεγγίζει διαφορετικούς οργανισμούς. Ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες τους είναι η PWC.

Η PWC είναι μια φημισμένη πλατφόρμα επαγγελματικών υπηρεσιών. Μαζί θέλουν να ξεκινήσουν μια πλατφόρμα εξυπηρέτησης τρίτων για τυχόν συμμετέχοντες.

Η λίστα προχωρά στην DNV GL, μια παγκόσμια εταιρεία ασφάλισης. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης DIG (εισαγωγέας κρασιού), Renault (γαλλικός κατασκευαστής αυτοκινήτων), Jiangsu Printed Electronics και πολλά άλλα.

Λοιπόν, ποιο είναι το κίνητρο της VeChain να συνεργαστεί με τόσους πολλούς κλάδους?

Συγκεντρωτική αρχή ψηφοφορίας

Συντελεστές εικόνας: VeChain WhitePaper

Απλό πραγματικά. Μαζί με το PWC, το VeChain ενισχύει την αγορά του με κάθε πελάτη. Η VeChain συνεργάστηκε επίσης με την κινεζική κυβέρνηση. Η Κίνα θα το χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει διαφάνεια στα κατασκευαστικά τους σχέδια.

Εξακολουθούν να αναπτύσσουν πολλές πόλεις και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της VeChain για αυτό. Η BMW επιβεβαίωσε επίσης ανακοίνωση συνεργασίας με την VeChain. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν ψεύτικο, αλλά η BMW επιβεβαίωσε τη δήλωση.

Οι ανταγωνιστές της VeChain

Εάν νομίζετε ότι είναι το μόνο κρυπτονομίσμα που συγχωνεύει το blockchain με την αλυσίδα εφοδιασμού, τότε είστε λάθος. Υπάρχουν άλλοι διαγωνισμοί στην αγορά. Το Stratis and Request Network υπόσχεται επίσης τον ίδιο τύπο στρατηγικού συστήματος.

Μόνο λόγω όλων των συνεργασιών, το VeChain είναι πολύ μπροστά στον αγώνα. Ωστόσο, με την αλυσίδα εφοδιασμού να είναι σχεδόν σε όλους τους κλάδους, θα υπάρχουν νέα κρυπτονομίσματα που θα ανταγωνίζονται το VeChain.

Από την άλλη πλευρά, η Κίνα δεν αποδέχθηκε ποτέ κρυπτονομίσματα, γι ‘αυτό τα περισσότερα κρυπτονομίσματα δεν μπορούσαν να μπει σε αυτήν την αγορά. Ωστόσο, η πρόσβαση στο VeChain σε εθνικό επίπεδο είναι σίγουρα μια τεράστια συμφωνία.

Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουν τόσο μεγάλο ανταγωνισμό στην αγορά.

Χάρτης πορείας VeChain

Το VeChain ετοιμάζει πολλά ορόσημα φέτος. Όλα θα ξεκινήσουν με την κυκλοφορία του v3.0. Η πλατφόρμα τους θα έχει τεράστια αναβάθμιση. Επίσης, έχουν ήδη κυκλοφορήσει το VeChain Thor σήμερα (30 Ιουνίου).

Αυτή η αναβάθμιση σημαίνει επίσης την τεχνολογική αναβάθμιση. Μετά την ενημέρωση, θα είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε dApps για επιχειρήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών, θα πάρουν δύο τύπους διακριτικών VET (τώρα VEN) και Thor Power Token. Το κύριο διακριτικό θα εξακολουθεί να είναι VET (μετονομάζεται από VEN), αλλά οι χρήστες θα λάβουν το διακριτικό Thor Power ως πόντο επιβράβευσης.

Μπορείτε να μηνύσετε αυτά τα διακριτικά Thor Power για να εκτελέσετε ένα έξυπνο συμβόλαιο ή άλλα dApps στο δίκτυο.

Η επόμενη αναβάθμιση θα γίνει το δεύτερο τρίμηνο του 2018, που είναι η έκδοση 4.

Σημείωση λήξης

Μέχρι στιγμής γνωρίζετε «τι είναι το VeChain (VEN)» και πώς λειτουργεί το blockchain τους. Αν το συγκρίνουμε με άλλες πρόσφατες πλατφόρμες, τότε το VeChain παίρνει πάντα το νικητήριο κύπελλο. Με την πάροδο του χρόνου, οι συνεργασίες αυξάνονται και η VeChain γίνεται μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στον κόσμο.

Η αναπτυσσόμενη ομάδα εργάζεται σκληρά και τελικά αποδίδει.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me