Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Waves Blockchain; Σχεδιάστε τα κουπόνια σας!

Κάθε blockchain παρουσιάζει ένα νέο διακριτικό για εμάς. Σύμφωνα με το CoinMarketCap, υπάρχουν περισσότερα από 1600 κρυπτονομίσματα από σήμερα. Με την νέα επανάσταση blockchain σε άνοδο, αυτά τα token κάνουν σίγουρα τη διαδικτυακή ζωή πολύ πιο εύχρηστη.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν διακριτικά για διαδικτυακές συναλλαγές. Μερικοί μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιούν διακριτικά για την αγορά αποκεντρωμένων εφαρμογών!

Έτσι, είναι πρακτικά φυσιολογικό τα άτομα να ενδιαφέρονται περισσότερο να χρησιμοποιούν μάρκες ως υπηρεσία πληρωμής για τις επιχειρήσεις τους.

Είστε ένας από αυτούς; Τότε γιατί δεν ελέγχετε το Waves Platform?

Αναρωτιέστε «τι είναι το blockchain Waves;» Λοιπόν, είναι μια πλατφόρμα blockchain που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα δικά σας προσαρμοσμένα κουπόνια!

Πολύ ωραίο, σωστά; Διαβάστε περισσότερα για αυτό σε αυτόν τον οδηγό «τι είναι το Waves blockchain».

 

Τι είναι το Waves Blockchain: Μια πλατφόρμα γεμάτη δυνατότητες?

Τα κύματα δεν είναι σαν οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα το δικό σας προσαρμοσμένο διακριτικό χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο και χρειάζεστε crowdfunding για αυτό, ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν τύπο προγράμματος επιβράβευσης πιστότητας.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε έναν εντελώς νέο τύπο διακριτικού για να προσελκύσετε τα άτομα. Η πλατφόρμα Waves σίγουρα θα σας βοηθήσει εδώ. Η δημιουργία ενός οργανισμού εντός εφαρμογής δεν θα είναι ποτέ πιο άνετη χωρίς αυτήν την υπέροχη τεχνολογία.

Με βάση τις δηλώσεις του ιστότοπου και της ομάδας τους, θα χρειαστείτε μόνο ένα λεπτό για να σχεδιάσετε το δικό σας διακριτικό! Αυτή είναι μια έξοδος υψηλής ταχύτητας για μια πλατφόρμα blockchain.

Αλλά το πράγμα θα ήταν να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεστε και στη συνέχεια να το σχεδιάσετε με βάση αυτό. Ας μην παρασυρθούμε πάρα πολύ εδώ!

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης τη δική τους αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανταλλαγή για να ανταλλάξετε το πρόσφατα σχεδιασμένο διακριτικό σας σε ένα ζεύγος συναλλαγών με άλλο υπάρχον διακριτικό.

Σε αυτόν τον οδηγό «Τι είναι το Waves Blockchain», θα μιλήσω περισσότερο για την πλατφόρμα τώρα και πώς λειτουργεί πραγματικά.


 

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Waves?

Η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από την τυπική πλατφόρμα blockchain. Η πλατφόρμα Waves το κάνει κυρίως ως προσάρτημα σε ολόκληρο το δίκτυο. Το κύριο πρόβλημα με αυτήν την περίεργη διαδικασία είναι αρκετά παρόμοιο με ένα τυπικό δίκτυο blockchain.

Εάν χρησιμοποιούν αυτήν την τυπική μέθοδο για να δημιουργήσουν νέα διακριτικά, θα πρέπει να ενημερώσουν την κεντρική πλατφόρμα δικτύου με κάθε νέο διακριτικό εισήχθη στο σύστημα.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται σκληρό πιρούνι και είναι ένα από τα εγγενή προβλήματα της τεχνολογίας blockchain. Ωστόσο, το Waves απέτρεψε αυτό το πρόβλημα καθιστώντας τους νέους τύπους συναλλαγών ως προσθήκες για το δίκτυο.

Πιστωτική εικόνα: Waves WhitePaper

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν νέες συναλλαγές ως επέκταση στο πρωτεύον δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστούν κανένα σκληρό πιρούνι για να λειτουργήσει ολόκληρη η στρατηγική. Δεν χρησιμοποιούν όλοι οι πελάτες διαφορετικό τύπο συναλλαγής.

Οι τυπικοί πελάτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν τη διαδικασία προσαρμοσμένης συναλλαγής μέσω του κύριου δικτύου.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι τύπων συναλλαγών Waves που επιτρέπεται να εκτελούνται στο σύστημα. Περιλαμβάνουν:

 • Αποκεντρωμένη ανταλλαγή (DEX)
 • Διακριτικά προσαρμοσμένης εφαρμογής (CATs)
 • Πλήρης ανωνυμία

 

1) Αποκεντρωμένη ανταλλαγή

Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή θα μειώσει τον κίνδυνο κεντρικού συστήματος. Συνήθως υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με μια κεντρική ανταλλαγή, όπως ζητήματα ασφάλειας, ελευθερία χρήστη κ.λπ..

Οι ανταλλαγές έχουν άμεση σύνδεση με το πορτοφόλι σας και αν είναι αποκεντρωμένη, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να παραβιαστούν. Μαζί με αυτό, δεν θα έχετε επίσης περιορισμούς στις αναλήψεις και τις συναλλαγές σας και δεν υπάρχει πιθανότητα να παγώσετε τον λογαριασμό σας.

Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας όπως σας αξίζει.

Για τη σύζευξη, αγορά και πώληση διακριτικού, το DEX διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που μπορεί να επεξεργαστεί την παραγγελία εάν πληρούται μια συγκεκριμένη συμφωνία.

Θα έχετε πολλές επιλογές στην αποκεντρωμένη ανταλλαγή όπως Bitcoin / USD, Bitcoin / Litecoin, Ethereum / Bitcoin και πολλές άλλες. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο το 3% του συνολικού όγκου των διακριτικών.

Το υψηλότερο ποσοστό έντασης ανήκει φυσικά στο ζεύγος Waves / Bitcoin και είναι και το πιο δημοφιλές.

 

2) Διακριτικά προσαρμοσμένης εφαρμογής (CATs)

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της πλατφόρμας Waves. Με αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα διακριτικά και επίσης να τα μεταφέρετε σε ολόκληρο το σύστημα. Οι ανάγκες των διακριτικών σχεδιάζονται με τον πελάτη lite.

Θα βρείτε τον πελάτη στον ιστότοπό του και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε απευθείας από εκεί ή να τον κατεβάσετε για iOS και Android.

Κάθε διακριτικό που δημιουργείτε μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορείτε να το αγοράσετε, να το πουλήσετε, να το ανταλλάξετε για κάτι άλλο, ακόμη και να το πραγματοποιήσετε χωρίς καμία κεντρική αρχή. Καθώς θα προσαρμόζετε το νόμισμα, μπορείτε να το φτιάξετε ό, τι θέλετε.

Αλλά για να δημιουργήσετε το νέο διακριτικό, θα χρειαστείτε το Waves. Η τυπική τιμή είναι ένα κύμα ανά κάθε διακριτικό.

Προς το παρόν, περισσότερα από 7000 προσαρμοσμένα διακριτικά εισάγονται ως επεκτάσεις στο δίκτυο. Μαζί με κάθε νέο σύμβολο, η αγοραία αξία των Waves αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό.

 

3) Πλήρης ανωνυμία

Παρόλο που θα πρέπει να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες για την επεξεργασία κάθε συναλλαγής fiat στο δίκτυο, η κύρια ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση ολοκληρώνεται ανώνυμα.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σας εντοπίσει μόνο από τις συναλλαγές σας στο χρηματιστήριο.

 

Τι είναι η αρχιτεκτονική του Waves Blockchain?

Η δομή της αρχιτεκτονικής Waves διαφέρει σημαντικά από το τυπικό δίκτυο που βασίζεται σε blockchain. Το πρόβλημα κλιμάκωσης μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα κύματα, γι ‘αυτό το εμπόδισαν με αρχιτεκτονική δύο επιπέδων.

Αυτή η αρχιτεκτονική αποτελείται από πλήρεις κόμβους και ελαφρείς κόμβους για τη διατήρηση του συνολικού συστήματος. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το τυπικό σύστημα εποπτείας δικτύου πλήρους κόμβου.

Πιστωτική εικόνα: Waves Blog

Η αρχιτεκτονική δύο επιπέδων

Οι ελαφριοί κόμβοι στο δίκτυο δεν κατεβάζουν ποτέ πλήρως το blockchain. Εξαρτώνται αποκλειστικά από τους πλήρεις κόμβους. Οι πλήρεις κόμβοι επιβεβαιώνουν συναλλαγές και άλλες αλληλεπιδράσεις στο δίκτυο και οι ελαφρές λαμβάνουν τις πληροφορίες από αυτές.

Αυτή η στρατηγική είναι κάπως παρόμοια με τον πελάτη SuperNET lite. Το SuperNET είναι ένας μοναδικός πελάτης που υλοποιήθηκε με επιτυχία στο έργο NXT.

Αλλά πώς διατηρούν την εμπιστοσύνη μεταξύ αυτών των δύο τύπων κόμβων?

Είναι απλό. Χρησιμοποιούν μια άλλη πλατφόρμα που ονομάζεται Scorex. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους ελαφρούς κόμβους να λαμβάνουν μόνο τις τρέχουσες πληροφορίες δικτύου από τους πλήρεις κόμβους. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται ποτέ να κατεβάσουν ολόκληρο το ιστορικό των συναλλαγών.

Μετά τη λήψη της τρέχουσας κατάστασης δικτύου, αυτοί οι ελαφριοί κόμβοι επεξεργάζονται στη συνέχεια για τον καθορισμό άλλων επαληθεύσεων πληρωμής.

 

Πρόβλεψη και διακριτικά τιμών κυμάτων: Leased Proof-of-Stake (LPoS)

Η κυκλοφορία των διακριτικών Waves είναι 100.000.000 Waves. Αλλά πώς επικυρώνει το δίκτυο τη διαδικασία?

Χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Stake για τη συντήρηση του συστήματος πλήρως. Ο αλγόριθμος Leased Proof-of-Stake θα σας επιτρέψει να εκμισθώσετε τα διακριτικά σε πλήρεις κόμβους για να εκτελέσετε ολόκληρη την πλατφόρμα.

Θα χρειαστεί να μισθώσετε τουλάχιστον 10.000 κύματα για να εκτελέσετε έναν πλήρη κόμβο. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό να μην έχετε πολλά χέρια. Έτσι, αντ ‘αυτού, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια δημόσια ομάδα εξόρυξης και, στη συνέχεια, να ενοικιάσετε τα κουπόνια σας.

Σύμφωνα με

CoinMarketCap, επί του παρόντος η τιμή Waves είναι 3,02 $ και μπορεί να φτάσει τα 15 $!

Συντελεστές εικόνας: CoinMarketCap

Τώρα ας δούμε μερικά από το ιστορικό υπόβαθρο του Waves σε αυτόν τον οδηγό «τι είναι το Waves Blockchain».

 

Τι είναι το ιστορικό και τα μελλοντικά σχέδια του Waves Blockchain?

Ένα καλό φορτίο μελών της ομάδας εργάστηκε προηγουμένως σε ένα άλλο έργο για

ΝΧΤ. Αλλά σύμφωνα με αυτούς, το NXT δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Δεν διέθετε αναπτυξιακά ζητήματα, διανομές κερμάτων και πολλά άλλα.

Γι ‘αυτό εγκατέλειψαν το έργο και ξεκίνησαν το δικό τους τώρα γνωστό ως Waves.

Ωστόσο, δεν το έβγαλαν από το NXT. αποφάσισαν να κατασκευάσουν το σύστημα από το μηδέν. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τεχνολογιών blockchain είναι η ενσωμάτωση fiat στο σύστημα blockchain Waves.

Το 2016, η Waves ξεκίνησε τελικά το ταξίδι της.

Προς το παρόν, η εταιρεία συνεργάζεται με τη Deloitte. Γιατί; Λοιπόν, ήθελαν οι χρήστες τους να λάβουν υπηρεσίες ICO. Συνεργάζονται επίσης με το Ρωσικό Εθνικό Αποθετήριο Διακανονισμού για να δημιουργήσουν έδαφος στη διανομή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επίσης.

Τα κύματα θα ήταν πάντα στην τάξη με έξυπνους ανταγωνιστές συμβολαίου κυρίως με την Ethereum. Το Ethereum είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας blockchain τώρα, και άλλα έργα όπως τα NXT, NEO και Lisk βρίσκονται επίσης στον ίδιο δρόμο.

Από την άλλη πλευρά, το Waves κάνει μια διαφορετική προσέγγιση που είναι πολύ απλή στη χρήση. Κάθε διακριτικό που δημιουργείτε στο σύστημα έχει ορισμένους περιορισμούς, αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν!

Για το 2018, θα φέρουν έξυπνα συμβόλαια, blockchain messenger, blockchain v2.0 και πολλά άλλα.

Πιστωτική εικόνα: Waves Blog

Τιμή συναλλαγών

Κατά τη διανομή ICO το 2016, συγκέντρωσαν ένα μεγάλο ποσό 16 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά την κυκλοφορία του ICO, οι τιμές αυξήθηκαν γρήγορα 80% περισσότερο από την αρχική αξία του νομίσματος. Το διακριτικό φαίνεται να είναι σχετικά σταθεροποιημένο με περίπου 0,20 $.

Η τιμή σταθεροποιήθηκε σημαντικά μέχρι τον Ιούλιο του 2017. Ξεκίνησε να αυξάνεται έως και 15,15 $. Αυτό ήταν πιθανότατα η αιτία της κοινής χρήσης του χάρτη πορείας τους και της συνεργασίας με τον κόμβο ICO.

Μετά από αυτό, άρχισε να πέφτει και έρχεται ξανά σε σταθερό έδαφος.

 

Από πού μπορείτε να αγοράσετε κύματα?

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο Waves. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω στον οδηγό μου «What is Waves Blockchain». Συνεπώς, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Θα λάβετε πολλές επιλογές για να τα αποκτήσετε.

Λίγοι από αυτούς είναι:

 • Ανταλλαγές
 • Βρύσες
 • DEX

 

Ανταλλαγές

Αρκετά δημοφιλή χρηματιστήρια ανταλλάσσουν κύματα όπως το Bittrex και το Binance. Αλλά δεν μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας με χρήματα. Θα πρέπει να το ανταλλάξετε με Ethereum ή Bitcoin. Αφού αγοράσετε Bitcoin ή Ethereum, μπορείτε να τα μεταφέρετε σε ένα από αυτά και να το ανταλλάξετε με κύματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως Shapeshift ή Changelly για να αγοράσετε Waves.

Βρύσες

Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό αλλά θέλετε να αποκτήσετε μερικά κρυπτονομίσματα Waves, τότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε βρύσες για αυτό. Θα δίνουν μια μικρή μερίδα κάθε ώρα, αλλά γεια! Είναι απολύτως δωρεάν!

Απλώς πρέπει να δώσετε τη δημόσια διεύθυνση του δικτύου Waves και να αποδείξετε ότι δεν είστε bot.

Μπορείτε να δείτε το Wavesdrop σε αυτό το θέμα.

DEX

Το DEX της πλατφόρμας Waves είναι διαθέσιμο για διαπραγμάτευση με το Waves. Παρέχει διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών για αυτό. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε bitcoin, USD και Ethereum για Waves. Ωστόσο, το bitcoin έχει το ανώτερο σημείο εδώ σε αυτό το θέμα.

 

Πώς να αποθηκεύσετε το Cryptocurrency Waves

Το καλύτερο πορτοφόλι για τα κύματά σας θα ήταν το μικρό πορτοφόλι που παρέχεται από την εταιρεία. Εννοώ τι είναι καλύτερο από το πορτοφόλι της ίδιας της εταιρείας, σωστά?

Εάν αφήσετε τα διακριτικά σας στον λογαριασμό ανταλλαγής, ενδέχεται να παραβιαστούν ή να ελεγχθούν από άλλες αρχές.

Από την άλλη πλευρά, το πορτοφόλι lite διατίθεται μόνο στο διαδίκτυο και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επέκταση του Google Chrome. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι από τις φορητές συσκευές σας. Το πορτοφόλι είναι εξαιρετικά ασφαλές και εγγυημένο από την ίδια την εταιρεία.

Μην ξεχάσετε να ενοικιάσετε τα κουπόνια σας όταν τα αποθηκεύετε. Θα διασφαλίσει ότι θα υποστηρίξετε το σύστημα και θα λάβετε επίσης ανταμοιβές.

 

Δαπάνες κύματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Waves cryptocurrency όπως οποιοδήποτε άλλο νόμισμα που βασίζεται σε blockchain στην αγορά.

Μπορεί επίσης να μετατρέψει οποιοδήποτε χρήμα σε κρυπτονομίσματα και η διαδικασία έχει άδεια. Τα χρήματα fiat στη συνέχεια μετατρέπονται σε διακριτικό Waves και στη συνέχεια αφαιρούνται αργότερα για μετατροπή σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας και θα γίνει. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την έναρξη έξυπνων συμβάσεων στο δίκτυο.

 

Τι είναι το κύριο πλεονέκτημα του Waves Blockchain?

Πιστωτική εικόνα: Waves Blog

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την πλατφόρμα Waves. Ας δούμε τι είναι, εμείς?

 • Πολύ δικό νόμισμα ή μάρκες: Κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να προσαρμόσει ένα διακριτικό. Δεν θα χρειαστεί καν να τον κωδικοποιήσουν και να είναι σε θέση να το διανείμουν ελεύθερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία για

ICO.

 • Έχει όλα: Σε αντίθεση με άλλο δίκτυο blockchain, τα Waves φαίνεται να τα έχουν όλα! Διαθέτει το δικό του σύστημα πορτοφολιών, έχει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή και επίσης μια μοναδική πλατφόρμα χειροτεχνίας.
 • Χωρίς όρια: Τα περισσότερα από τα χρηματιστήρια έχουν κάποια μορφή ορίων κατά τις συναλλαγές. Όχι όμως σε αυτό! Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή θα σας επιτρέψει να κάνετε ελεύθερες συναλλαγές και χωρίς όρια.
 • Fiat Money Gateways: Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρήματα για να αγοράσετε τα κουπόνια στην ανταλλαγή τους.
 • Καλό ζεύγος DEX: Τα ζεύγη συναλλαγών είναι απίστευτα προηγμένα στην πλατφόρμα. Παρέχει ορισμένες σταθερές επιλογές συναλλαγών.
 •  

  Εξόρυξη κυμάτων

  Κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το LPoS και να είναι πλήρης κόμβος. Αυτή η διαδικασία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη εξόρυξης άλλων και να επεξεργαστείτε τις συναλλαγές πιο γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να μισθώσετε την εξορυκτική σας δύναμη και να λάβετε τέλη συναλλαγής για αυτό.

  Μπορείτε να το κάνετε με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Είναι ένα διαφορετικό είδος εξόρυξης, όχι σαν το τυπικό στυλ εξόρυξης.

   

  Περίληψη

  Φτάσαμε στο τελικό σημείο του οδηγού μου “What is Waves Blockchain”. Μέχρι στιγμής, το Waves φαίνεται να παρέχει έναν απλό τρόπο για να προσαρμόσετε τα δικά σας κουπόνια και να χρησιμοποιήσετε την απλή λειτουργία blockchain.

  Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς εάν θέλετε να συγκεντρώσετε ένα crowdfund ή να χρησιμοποιήσετε ένα μοναδικό διακριτικό για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

  Δεν χρειάζεται καν τόσο πολύς χρόνος για να δημιουργήσετε ένα και η χρέωση είναι επίσης φθηνή. Εάν καλλιεργηθεί κατάλληλα αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια τεράστια βιομηχανία κάποια μέρα.

  Το όραμα πίσω από την πλατφόρμα είναι δημιουργικό και αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος μιας νέας επανάστασης.

  * Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι αξιώσεις που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες. Κάντε τη δική σας έρευνα!

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map