Corda Blockchain: Κυβερνήτης των Χρηματοοικονομικών Επιχειρήσεων

Η ακόλουθη συζήτηση θα αναλύσει το οικοσύστημα blockchain Corda, την αρχιτεκτονική, τις περιπτώσεις χρήσης και τα δημοφιλή έργα που βασίζονται σε Corda.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία ανθίζει αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, ζώντας σε μια ευημερούσα κοινωνία, δεν έχουμε ακόμη πολλά χαρακτηριστικά στην καθημερινή μας ζωή και στις επιχειρήσεις μας. Οι επιχειρήσεις μας λειτουργούν σε δίκτυα παλαιού τύπου που δεν μπορούν να αποθηκεύουν αρχεία χωρίς να κάνουν λάθη. Χρειάζονται μέρες για την επεξεργασία μιας συναλλαγής και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο είναι καθημερινά.

Σε μια εποχή όπως αυτή, η τεχνολογία blockchain εμφανίστηκε ως ιππότης με λαμπερή θωράκιση. Η δομή αποκέντρωσης και τα βαριά μέτρα ασφαλείας δημιούργησαν μια επαναστατική τεχνολογία που μπορεί να απαλλαγεί από όλα τα ελαττώματα στα επιχειρηματικά μας μοντέλα. Αλλά για να καταστήσει αυτήν την τεχνολογία πιο εφαρμόσιμη στον τομέα των επιχειρήσεων, πρέπει να έχει περισσότερες δυνατότητες. Γι ‘αυτό άρχισαν να εμφανίζονται πολλές εταιρικές μπλοκ.

Ένα από τα δημοφιλή εταιρικά blockchain είναι το R3’s Corda. Η Corda κατάφερε να δημιουργήσει πολλή διαφημιστική εκστρατεία στην αγορά όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το ταξίδι της ως μια νέα τεχνολογία blockchain για επιχειρήσεις. Έτσι, σήμερα, θα βρούμε αυτό το διάσημο blockchain για επιχειρήσεις και θα σας ενημερώσουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους.

Ερχομαι συντομα: Οδηγός για αρχάριους στο μάθημα ανάπτυξης Corda

Πίνακας περιεχομένων

Κεφάλαιο-1: Τι είναι το R3?

Κεφάλαιο-2: Τι είναι το Corda?

Κεφάλαιο-3: Αρχιτεκτονική και επιχειρηματική αρχή της Corda

Κεφάλαιο-4: Το παγκόσμιο δίκτυο Corda

Κεφάλαιο-5: Τι είναι το Corda Enterprise?

Κεφάλαιο-6: Δημοφιλείς θήκες χρήσης Blockchain Corda R3

Κεφάλαιο-7: Corda Baas Vendors

Κεφάλαιο-8: R3 Corda Consortiums


Κεφάλαιο-9: Εταιρείες πραγματικού κόσμου που χρησιμοποιούν το C3 της R3

Κεφάλαιο-10: Συμπερασματικές σημειώσεις

Contents

Κεφάλαιο-1: Τι είναι το R3?

Η R3 είναι μια εταιρία λογισμικού blockchain για εταιρικό επίπεδο. Έχουν ένα οικοσύστημα 200 μελών από πολλές βιομηχανίες. Το R3, μαζί με όλα τα άλλα μέλη, αναπτύσσουν την πλατφόρμα Corda και την πλατφόρμα Corda για περιπτώσεις εταιρικής χρήσης.

ο R3 Η κοινοπραξία blockchain δημιουργήθηκε το 2014. Πάνω από 180 επαγγελματίες προγραμματιστές εργάζονται επί του παρόντος για την ανάπτυξη του Corda και έχουν επενδύσεις 350 εταιρειών για να τους υποστηρίξουν.

Τα μέλη της κοινοπραξίας blockchain της R3 αναπτύσσουν τεχνολογία blockchain για χάρη του μετασχηματισμού του επιχειρηματικού κόσμου. Όλο το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών τους λειτουργεί εξίσου για την ανάπτυξη διαφορετικών εφαρμογών εμπορίου και χρηματοδότησης χρησιμοποιώντας το βασικό λογισμικό blockchain Corda.

Γιατί η R3 δημιούργησε το Corda?

Το R3 οραματίζεται ένα μέλλον όπου διαφορετικά νομικά συμβόλαια, όπως επιχειρηματικές συμβάσεις, διαχειρίζονται και καταγράφονται σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα χωρίς καμία μορφή σφαλμάτων. Επιπλέον, οι άνθρωποι πρέπει να πραγματοποιούν απρόσκοπτα συναλλαγές για οποιεσδήποτε συμβάσεις χωρίς να αντιμετωπίζουν τριβές.

Επιπλέον, πιστεύουν ότι η αγορά πρέπει να λειτουργεί με διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο, όπου διαφορετικές επιχειρήσεις θα συνεργάζονταν και θα διατηρούσαν το καθολικό τους αντί να έχουν το ανεξάρτητο σύστημά τους που δεν είναι συνεπές. Οι εταιρείες πρέπει να εξαρτώνται από ένα δίκαιο σύστημα που θα αντιμετώπιζε κάθε εταιρεία με τον ίδιο τρόπο για να τα κάνει αυτά.

Οι συμφωνίες, τα διπλά, τα διαλείμματα και οι αποτυχημένοι αγώνες πρέπει να είναι παρελθόν. Επιπλέον, κανείς δεν πρέπει να παγιδευτεί σε απομονωμένες ομάδες περιουσιακών στοιχείων. Γι ‘αυτό και εισήγαγαν μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Corda.

Συλλογικά, το R3 θέλει κάθε άτομο και οργανισμός στο blockchain Corda να συναλλάσσεται απευθείας με οποιοδήποτε άτομο. Σχεδίασαν προσεκτικά την αρχιτεκτονική ώστε να είναι σε θέση να χειρίζονται νόμιμες συναλλαγές σε πραγματικό κόσμο. Επιπλέον, το blockchain Corda της R3 παρουσίασε πολλές εφαρμογές blockchain στην πλατφόρμα που μπορούν να λειτουργούν παράλληλα με την τυπική λειτουργία μετάβασης.

Θα σας ενθουσιάσει να ξέρετε ότι η Corda προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως το απόρρητο, την ταυτότητα, τη διακυβέρνηση και πολλά άλλα. Θα μιλήσω για περισσότερα από αυτό αργότερα στον οδηγό.

Σε αντίθεση με τις επιτρεπόμενες και χωρίς άδεια μπλοκ αλυσίδων

Το Corda blockchain του R3 είναι μια πλατφόρμα για οντότητες πραγματικού κόσμου, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται νομιμοποιημένες συμβάσεις και να μεταφέρουν κάθε είδους αξία χωρίς να αντιμετωπίζουν απώλεια απορρήτου.

Το Corda blockchain μπορεί να διαχειριστεί όλες τις πραγματικές συναλλαγές εντός δύο αναγνωρισμένων χρηστών με ασφάλεια δικαίου και απόρρητο σε αντίθεση με τα δίκτυα blockchain χωρίς άδεια.

Σε σύγκριση με οποιοδήποτε είδος άδειας δικτύου blockchain, το blockchain Corda θα σας επιτρέψει να συνυπάρχουν πολλά μέρη σε ένα δίκτυο. Θα μπορούν επίσης να λειτουργούν εντός του ίδιου συστήματος δικτύου. Τα μέλη του blockchain R3 σχεδίασαν ρητά το σύστημα διακυβέρνησης για αυτόν τον σκοπό και για να αντικατοπτρίζουν τις κοινές περιπτώσεις χρήσης στην πλατφόρμα.

Για να βεβαιωθείτε ότι το blockchain της Corda είναι σε θέση να τακτοποιήσει σωστά όλες τις υποχρεώσεις, θα σας επιτρέψει να εκδώσετε, να μεταφέρετε και ακόμη και να εξαργυρώσετε τυχόν περιουσιακά στοιχεία που μοιάζουν με μετρητά. Κυρίως αυτά τα περιουσιακά στοιχεία είναι τα πραγματικά νομίσματα, τα οποία πρέπει να ακολουθούν τους κανονισμούς.

Όποιος θα εκδώσει εγγενές νόμισμα ή θα χρησιμοποιήσει διακριτικά στο δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα διακριτικά για να πληρώσει για κάθε είδους συμμετοχή ή υιοθέτηση νέων λειτουργιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα διακριτικά για να πληρώσετε για οποιεσδήποτε υπηρεσίες μπορούν να είναι συγκεκριμένες για την πλατφόρμα ή εκτός της πλατφόρμας. Ωστόσο, οι υπηρεσίες πρέπει να βρίσκονται στο δίκτυο Broader Corda.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς οι επιτρεπόμενες μπλοκ αλυσίδων διαφέρουν από το μπλοκ χωρίς άδεια, τότε ακολουθεί ένας οδηγός σύγκρισης για τις μπλοκ χωρίς άδεια χωρίς άδεια για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς το Corda είναι ένα επιτρεπόμενο blockchain. Επιπλέον, ελπίζουμε ότι θα δείτε τελικά μια διαφορετική προσέγγιση για την επίλυση τυπικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Ποια προβλήματα θέλει να λύσει το Corda Blockchain?

Από το 2016, το Corda είναι ένα από τα λογισμικά ανοιχτού κώδικα ανοιχτού κώδικα που μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν ελεύθερα. Μια μεγάλη συνεργατική προσπάθεια διαφορετικών παγκόσμιων οργανισμών κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ενός μοναδικού blockchain Corda. Όλες οι εταιρείες που ενώθηκαν για την κατασκευή αυτού του λογισμικού αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, και με κανονισμούς, ο σχεδιασμός ήταν πλήρης.

Ναι, το blockchain Corda ήταν μόνο για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και αυτός ήταν ο μοναδικός σκοπός της ανάπτυξης αυτής της τεχνολογίας blockchain R3. Αλλά μετά την κυκλοφορία σε πρακτικές περιπτώσεις χρήσης blockchain, το blockchain Corda έδειξε τεράστιες δυνατότητες για άλλες περιπτώσεις χρήσης πέρα ​​από τις τραπεζικές συναλλαγές μόνο.

Αλλά ποιος ήταν ο κινητήριος παράγοντας που ώθησε το blockchain της Corda να εμφανιστεί; Η τεχνολογία blockchain R3 ήθελε να λύσει το βασικό πρόβλημα μεταξύ ατόμων και ενός συνδυασμού εταιρειών – διαχείριση συμφωνιών και μια άλλη μορφή συμβάσεων. Συνήθως, αυτά τα μέρη εμπιστεύονται το ένα το άλλο για να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή, αλλά δεν εμπιστεύονται αρκετά για να διατηρήσουν τα ίδια αρχεία.

Δεν έχει σημασία από ποια τοποθεσία ή βιομηχανία είναι τα μέρη, αλλά παντού μπορούμε να δούμε τα ίδια ζητήματα εμπιστοσύνης, έτσι δεν είναι; Επιπλέον, διατηρούν το δικό τους καθολικό και καταγράφει την συγκεκριμένη εικόνα των θέσεων και των συμφωνιών τους μαζί με το σύνολο των πελατών τους.

Αλλά όταν κάθε επιχείρηση διατηρεί ένα διαφορετικό σύνολο εγγραφών για το ίδιο πράγμα, δημιουργεί αναντιστοιχία, διόρθωση σφαλμάτων με επιπλέον κόστος. Επιπλέον, αυτά τα σενάρια δημιουργούν πολλές συγκρούσεις εάν δύο εταιρείες έχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια συναλλαγή που δημιουργεί ένα κενό για το κακό μέρος να το εκμεταλλευτεί.

Corda R3 Blockchain για τη διάσωση

Στο παρελθόν, το σενάριο αναντιστοιχίας ήταν αρκετά αναπόφευκτο. Αλλά τώρα πρόσφατα με την τεχνολογία blockchain R3, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα σε κεντρική υποδομή. Ωστόσο, το blockchain Corda έπρεπε να ενταχθεί στα δίκτυά τους χωρίς να ενταχθεί στις ίδιες τις εταιρείες.

Αλλά αυτό το είδος προσέγγισης δημιουργεί επίσης μια ανταλλαγή όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αδράνεια και την αναζήτηση ενοικίου. Τέλος πάντων, όλα έρχονται με κόστος και μπορείτε ήδη να δείτε πώς ήταν ο χρηματοπιστωτικός τομέας πριν ακόμη αρχίσει να χρησιμοποιεί διαδικτυακές εφαρμογές. Έτσι, όποτε υπάρχει μια νέα τεχνολογία, θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερο επίτευγμα από τις απώλειες.

Το Corda blockchain, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιήσει ισχυρή και ασφαλή κρυπτογραφική κατακερματισμό για να προσφέρει νέες ευκαιρίες. Και αυτό διασφαλίζει το εξουσιοδοτημένο σύστημα αρχείων όπου κάθε επιχείρηση που συμμετέχει σε αυτήν έχει ίσα δικαιώματα και έχει έναν κοινό τρόπο να το χειριστεί. Επιπλέον, δεν θα καταστρέψει καν το απόρρητο τους.

Η πλατφόρμα Corda blockchain προσφέρει ένα σύστημα όπου οι εταιρείες μπορούν τελικά να γνωρίζουν ότι αυτό που βλέπουν ταιριάζει με αυτό που βλέπει η άλλη εταιρεία. Έτσι, μειώνει το κόστος, τις συγκρούσεις και τα σφάλματα στο συνολικό σύστημα καθολικών.

Γι ‘αυτό η πλατφόρμα blockchain Corda μπορεί να εξελιχθεί πέρα ​​από μόνο τους χρηματοοικονομικούς τομείς και να παρέχει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ διαφόρων οργανισμών.

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο κατ ‘απαίτηση σχετικά με τις ψηφιακές εγχώριες συναλλαγές και τις αλυσίδες εφοδιασμού, όπου το R3 διερευνά πώς η Corda προσφέρει περισσότερες λύσεις για τη βιομηχανία.

Κεφάλαιο-2: Τι είναι το Corda?

Το Corda διανέμεται λογισμικό λογισμικού που επεξεργάζεται και καταγράφει δεδομένα για την προώθηση ενός αποκεντρωμένου περιβάλλοντος δικτύου. Κυρίως η Corda προσανατολίζεται στους χρηματοοικονομικούς τομείς. Η αρχιτεκτονική Corda R3 υποστηρίζει κυρίως έξυπνες συμβάσεις που μοιάζουν με τον ορισμό των Braine, Bakshi και Clack.

Η έξυπνη δομή συμβολαίου στην αρχιτεκτονική Corda R3 είναι μια συμφωνία όπου η εκτέλεση εξαρτάται από τον κώδικα του υπολογιστή, αλλά με τον ανθρώπινο έλεγχο και την είσοδο. Ωστόσο, εάν κάποιος θέλει ή χρειάζεται, μπορεί να επιβάλει νομικά αυτά τα έξυπνα συμβόλαια ανά πάσα στιγμή. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε αδικία στη δυνατότητα έξυπνης σύμβασης του ιδιωτικού blockchain της Corda, μπορείτε να λάβετε νομικά μέτρα.

Αυτό είναι κάτι που δεν παρέχει στην πραγματικότητα άλλος blockchain για επιχειρήσεις, το κάνει?

Κύρια χαρακτηριστικά της πλατφόρμας R3 Blockchain

Αρχικά, τα μέλη της κοινοπραξίας R3 blockchain σχεδίασαν το Corda private blockchain για την ανάγκη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ ευρύτερο όσον αφορά τη χρήση. Μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ομοιότητα με το τυπικό σύστημα blockchain στο ιδιωτικό blockchain Corda, αλλά δεν έχει τον παραδοσιακό σχεδιασμό που το καθιστά ανίκανο να χειριστεί πραγματικές καταστάσεις.

Κυρίως η αρχιτεκτονική Corda R3 βελτιώνει την αρχική έκδοση του blockchain και προσφέρει ένα blockchain 2.0! Στο δομικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής Corda R3, καθένα ονομάζεται “αντικείμενα κατάστασης”. Αυτά τα αντικείμενα αντιπροσωπεύουν ένα μέρος των πραγματικών συμβάσεων ή περιέχουν ολόκληρο το συμβόλαιο εκεί.

Διαφέρει από το τυπικό blockchain επειδή ολόκληρη η εικονική μηχανή ή ολόκληρο το σύστημα καθολικών εξαρτάται από την επίτευξη συναίνεσης από τους χρήστες. Αλλά στο Corda τα πράγματα γίνονται λίγο διαφορετικά.

Η Corda προσφέρει τρία εργαλεία για την παγκόσμια κατανομή της συναίνεσης –

 • Έξυπνη λογική συμβολαίου που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας προ-συμφωνημένους κανόνες. Είναι μέρος των CorDapps τους.
 • Υπηρεσίες χρονικής σήμανσης και μοναδικότητας. Αυτά είναι γνωστά ως πισίνες συμβολαιογράφου. Οι υπηρεσίες μπορούν να παραγγείλουν συναλλαγές προσωρινά, γεγονός που εξαλείφει τις συγκρούσεις.
 • Flow Framework που απλοποιεί τη διαδικασία γραφής σύνθετων πρωτοκόλλων μεταξύ δυσπιστίας χρηστών.

Corda Private Blockchain Μοντέλο

Η αρχιτεκτονική Corda R3 ξεκινά με την ιδέα ενός παγκόσμιου συστήματος καθολικών, όπου ο καθένας μπορεί να εξαρτάται από το μοναδικό σημείο της πηγής.

Αλλά η αρχιτεκτονική Corda R3 δεν είναι εντελώς τέτοια. Δεν θα μπορείτε να δείτε όλες τις συναλλαγές σε ένα καθολικό, επομένως η παγκόσμια ορατότητα δεν είναι το χαρακτηριστικό του Corda private blockchain.

Κάθε συναλλαγή μεταξύ δύο ατόμων ή ομάδων θα είναι ορατή μόνο σε αυτά και σε κανέναν άλλο. Ωστόσο, οι χρήστες που θα συμμετέχουν σε συναίνεση μπορούν επίσης να τους δουν καθώς πρέπει να το επαληθεύσουν για χάρη του καθολικού.

Σε σύγκριση με τις πλατφόρμες που προσφέρουν μια παγκόσμια μετάδοση όλων των συναλλαγών, το Corda blockchain έχει σίγουρα το προβάδισμα. Επίσης, μια συγκεκριμένη ιδιωτική πλατφόρμα τα προσφέρει επίσης με διαχωρισμό των δεδομένων σε άλλα κανάλια ή εμπιστευτικά συμβόλαια. Αλλά ισχύουν σε ένα δίκτυο όπου δισεκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κάθε μέρα?

Λοιπόν όχι. Έτσι, αυτό το μοναδικό μοντέλο δίνει στην αρχιτεκτονική Corda r3 διαφορετικό πλεονέκτημα από τις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες.

Κυρίως το θεμέλιο αυτού του τύπου πλατφόρμας blockchain R3 είναι το αντικείμενο της κατάστασης. Το αντικείμενο State καταγράφει την ύπαρξη όλων των έξυπνων συμβάσεων και παρέχει επίσης την τρέχουσα κατάσταση της σύμβασης. Και όσοι θα συμμετάσχουν στο έξυπνο συμβόλαιο θα μπορούν να δουν αυτό το αντικείμενο.

Εξασφάλιση συνέπειας στην αρχιτεκτονική Corda R3

Για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το δίκτυο είναι συνεπές σε ένα κοινόχρηστο, παγκόσμιο σύστημα, παρόλο που δεν μπορούν όλοι να δουν τα δεδομένα του καθολικού. Τα μέλη του blockchain R3 βασίζονται πλήρως στους κρυπτογραφικούς κατακερματισμούς. Ο κατακερματισμός στις διαδικασίες κρυπτογράφησης μπορεί να αναγνωρίσει δεδομένα και χρήστες και να επιστρέψει στην προηγούμενη συναλλαγή για να διατηρήσει την αλυσίδα.

Όλα τα αντικείμενα της κατάστασης είναι αμετάβλητα. Έτσι, κανείς δεν θα μπορεί να το αλλάξει. Τα μέλη του blockchain R3 θέλουν να διατηρήσουν τη συναίνεση για να παραμείνουν όλοι σε συμφωνία καθώς το δίκτυο μεγαλώνει. Και όλα τα μέλη του blockchain της R3 πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η συμφωνία εάν κάποιος θέλει να ενσωματώσει το blockchain σε σενάρια πραγματικής ζωής.

Το Corda blockchain θα διασφαλίσει ότι κάθε ένα από τα δεδομένα θα παραμείνει το ίδιο, παρόλο που άλλες λειτουργίες συνεχίζονται για την ενημέρωση των δεδομένων. Αυτό σχηματίζει μια αρχιτεκτονική Corda R3 όπου ο καθένας μπορεί να πραγματοποιεί αξιόπιστες συναλλαγές ξεκινώντας από απλές χρηματικές πληρωμές έως εξελιγμένες συμβάσεις.

Διαδικασία συναίνεσης του R3 Blockchain Platform

Στην πλατφόρμα Corda blockchain, εάν είχατε κάνει πραγματικά ένα σφάλμα, τότε μπορείτε να το ενημερώσετε. Αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συναλλαγή για να κάνετε την αλλαγή. Αυτή η νέα συναλλαγή θα καταναλώσει το προηγούμενο αντικείμενο κατάστασης και θα αναπτύξει ένα νέο αντικείμενο κατάστασης με αναθεωρημένα δεδομένα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο πτυχές συναίνεσης στην πλατφόρμα Corda blockchain –

Ισχύς συναλλαγής

Οι χρήστες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία συμβολαίου του Corda private blockchain πρέπει να ελέγξουν ορισμένα σημεία που θα χρειαστούν για μια ενημερωμένη επικύρωση. Για αυτό, πρέπει να ελέγξουν τους σχετικούς κωδικούς συμβολαίου στο αντικείμενο της κατάστασης. Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να είναι αποφασιστικοί για αυτό. Επιπλέον, το αντικείμενο κατάστασης πρέπει να έχει όλες τις υπογραφές του συμβαλλόμενου μέρους και εάν υποδεικνύει οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, η συναλλαγή πρέπει επίσης να είναι έγκυρη.

Μοναδικότητα συναλλαγής

Πώς θα γνωρίζουν οι επικυρωτές εάν μια συναλλαγή είναι μοναδική ή όχι; Σε κάθε περίπτωση, οι επικυρωτές μπορούν να γνωρίζουν αν βλέπουν ότι όλες οι είσοδοι στο αντικείμενο κατάστασης δεν έχουν αναθεωρήσεις ή δεν έχουν συνδέσει συναλλαγές με αυτό.

Οι επικυρωτές μιας συναλλαγής μπορούν να το επικυρώσουν εκτελώντας τον ίδιο κωδικό σύμβασης μαζί με τη λογική επικύρωσης. Ωστόσο, τι θα συμβεί εάν υπάρχουν δύο συναλλαγές που ισχύουν ταυτόχρονα; Πώς θα καθορίσουν την ακολουθία στην αρχιτεκτονική Corda R3?

Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν προκαθορισμένο παρατηρητή και ο χρήστης πρέπει να είναι μέλος των αμοιβαία αποσπασμένων χρηστών στο συμβολαιογράφο. Μπορεί να υπάρχουν πολλές ομάδες συμβολαιογράφων σε ένα ιδιωτικό blockchain Corda όπου κάθε ομάδα μπορεί να προσφέρει διαφορετικούς τύπους χαρακτηριστικών επικύρωσης.

Συνήθως, άλλοι τύποι πλατφορμών blockchain επιτυγχάνουν τη συναίνεση σε επίπεδο καθολικού αλλά όχι στην Corda. Κάθε χρήστης σε αυτήν την πλατφόρμα blockchain R3 θα βλέπει μόνο ένα κλάσμα ή υποσύνολο ολόκληρου του καθολικού. Και με αυτόν τον τρόπο, άλλα μέρη θα πάρουν το επίπεδο απορρήτου που χρειάζονται χωρίς να καταχωρίσουν τα στοιχεία συναλλαγής τους σε άλλο ιδιωτικό κανάλι.

Pluggable Αρχιτεκτονική

Η πλατφόρμα Corda blockchain προσφέρει επίσης μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά με δυνατότητα σύνδεσης. Αυτές οι ενσωματωμένες δυνατότητες συμβάλλουν στη βελτίωση της επεκτασιμότητας, της διαθεσιμότητας, του απορρήτου, της αλγοριθμικής ευελιξίας και της συμβατότητας του συστήματος καθολικών.

Οποιοδήποτε είδος μεμονωμένων υπηρεσιών θα μπορούσε να δημιουργηθεί με εξίσου αμοιβαία μέρη που αποσπούν την προσοχή χρησιμοποιώντας τη συναίνεση της Βυζαντινής ανεκτικότητας σε σφάλματα. Όλες αυτές οι υπηρεσίες μοναδικότητας ή οι συμβολαιογράφοι είναι μόνο εδώ για να προσδιορίσουν αν είχε καταναλώσει προηγούμενες συναλλαγές ή όχι.

Δεν μπορούν να επικυρώσουν την ίδια τη συναλλαγή με οποιονδήποτε τρόπο στην πλατφόρμα blockchain R3. Επομένως, αυτές οι συμβολαιογραφικές ομάδες δεν θα μπορούν να δουν όλα τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συναλλαγής, διατηρώντας επομένως την επεκτασιμότητα και το απόρρητο της συγκεκριμένης συναλλαγής.

Η κοινοπραξία blockchain R3 σχεδίασε την ιδέα που προσφέρει πραγματικά ένα διαφορετικό είδος συστήματος blockchain.

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο κατ ‘απαίτηση για το blockchain και την άνοδο της ενσωματωμένης χρηματοδότησης τώρα!

Κεφάλαιο-3: Αρχιτεκτονική και επιχειρηματική αρχή της Corda

Επιχειρηματικές αρχές στην πλατφόρμα Corda Blockchain

 • Συμπερίληψη: Όλοι οι χρήστες είναι ελεύθεροι να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον και μπορούν να κάνουν συναλλαγές απευθείας σε ένα ανοιχτό δίκτυο.
 • Βεβαιωμένη ταυτότητα: Οι χρήστες θα έχουν διαβεβαίωση σχετικά με τις ταυτότητες όλων των συμμετεχόντων στο δίκτυο.
 • Μυστικότητα: Οι λεπτομέρειες συναλλαγών αφορούν μόνο τα μέρη που πραγματοποιούν συναλλαγές. Έτσι, εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές με άλλον χρήστη, και οι δύο μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες, αλλά κανείς άλλος δεν μπορεί. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι οι χρήστες που συμμετέχουν στη συναίνεση.
 • Κοινόχρηστη λογική: Όλα τα χαρακτηριστικά μιας συμφωνίας θα διαχειρίζονται το σύστημα. Επιπλέον, θα είναι μορφή κώδικα υπολογιστή, έτσι ώστε η συνέπεια και η εγκυρότητα αυτής της συμφωνίας να παραμένουν ανέπαφα.
 • Νομική βάση: Οποιαδήποτε συμφωνία στο καθολικό είναι μια μορφή αποδεικτικών στοιχείων για αυτές τις πληροφορίες νομικά. Όλοι στο καθολικό θα πρέπει να το δείξουν σε περίπτωση διαφωνίας.
 • Επίσημος: Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το καθολικό έχουν έγκυρη πρόσβαση και δεδομένα. Αυτά δεν θα είναι μια σκιά των πληροφοριών που διατηρούνται κάπου αλλού. Έτσι, κάθε πληροφορία είναι το πρωτότυπο αντίγραφο.
 • Αμετάβλητο: Οτιδήποτε στο βιβλίο είναι η τελική κατάσταση αυτών των πληροφοριών. Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Εάν όμως υπήρχε σφάλμα, τότε οι χρήστες πρέπει να περάσουν από την επόμενη συναλλαγή για να την αλλάξουν.
 • Ανοικτό σύστημα: Το ίδιο το σύστημα είναι ανοιχτού κώδικα μαζί με τη συμμετοχή, τη διακυβέρνηση, την ανάπτυξη και ακόμη και την εποπτεία. Αυτό το είδος συστήματος διασφαλίζει τις διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης της πλατφόρμας.

Αρχιτεκτονικά πρότυπα Corda

Υπάρχουν λίγα αρχιτεκτονικά πρότυπα για την πλατφόρμα blockchain Corda. Ας δούμε τι είναι –

 • Κλίμακα: Το Corda είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο. Έτσι, μπορεί να υποστηρίζει δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα.
 • Μακροζωία: Θα υπάρχει πολλαπλή έκδοση του Corda που εκτελείται δίπλα στο ίδιο δίκτυο. Και οποιαδήποτε εφαρμογή θα εκτελείται στην τελευταία έκδοση του Corda. δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τον κωδικό για αυτό.
 • Ασφαλής: Μεγάλη ασφάλεια από το εχθρικό περιβάλλον ασφαλείας θα φροντίσει το δίκτυο.
 • Σταθερός: Η εξέλιξη θα γίνει πολύ προσεκτικά. Κάθε έκδοση θα διατηρήσει τα συναφή πρότυπα πρότυπα δικτύου για την αποφυγή σφαλμάτων.
 • Διαλειτουργικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές στο ίδιο δίκτυο και να έχετε διαλειτουργικότητα μεταξύ τους.

Ένα σύνολο διεπαφών που τυποποιούνται είναι επίσης στην αρχιτεκτονική, κυρίως για συμβόλαια. Βοηθά στη μεγιστοποίηση της διαλειτουργικότητας blockchain του Corda R3 για μια ποικιλία παρόχων. Επιπλέον, η υλοποίηση του Corda R3 στις επιχειρήσεις μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και της ισχύος.

Γιατί υπερέχει αυτή η αρχιτεκτονική?

Η τεχνολογία blockchain R3 θέλει να στοχεύσει τα προβλήματα των βιομηχανιών μειώνοντας το κόστος, τις κανονιστικές επιβαρύνσεις, τους κινδύνους και την καινοτομία των υπηρεσιών και των προϊόντων. Έτσι, δημιουργεί μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν το οικοσύστημα blockchain.

Όσον αφορά την απόδοση και τις προσφορές άλλων κατανεμημένων καθολικών, δεν υπάρχουν υπάρχουσες που μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο εγκαταστάσεων όπως η πλατφόρμα Corda blockchain. Για παράδειγμα, η διατήρηση αμοιβαίας δυσπιστίας στους χρήστες στο ίδιο δίκτυο πρέπει πάντα να έχει ένα κοινό επίπεδο διοικητικής πρόσβασης. Αλλά καμία άλλη πλατφόρμα δεν το παρέχει.

Όπως η αρχιτεκτονική του Ethereum δεν είναι κατάλληλη ως λύση και αυτό που θέλει να αλλάξει η πλατφόρμα Corda blockchain. Η διατήρηση περιορισμού και η διατήρηση όλων των ευαίσθητων πληροφοριών στο καθολικό δεν θα είναι χαρακτηριστικό του Ethereum (αν και το Enterprise Ethereum μπορεί να το επιτρέψει). Έτσι, η αρχιτεκτονική τεχνολογίας blockchain R3 υπερέχει σε αυτόν τον τομέα.

Έξυπνες συμβάσεις ή λογική επιχείρησης του Corda Blockchain

Το Corda blockchain εκτελεί όλη τη λογική της επιχείρησης χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα έξυπνης σύμβασης. Συνήθως, τα έξυπνα συμβόλαια στο Corda R3 Blockchain είναι μια πολύ απλούστερη μορφή επιχειρηματικής λογικής. Είναι μια καθαρή λειτουργία όπου ο χρήστης μπορεί να απορρίψει ή να αποδεχτεί την προτεινόμενη συμφωνία και ακόμη και να συνθέσει μία από απλοϊκές επαναχρησιμοποιήσιμες λειτουργίες.

Κάθε αντικείμενο κατάστασης στο δίκτυο blockchain Corda R3 θα καθορίσει τη λειτουργία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε συναλλαγή που μπορεί να δημιουργήσει αυτό το αντικείμενο κατάστασης ή να το καταναλώσει. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση, ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες για να πραγματοποιήσει συναλλαγές και να δημιουργήσει ένα κρατικό αντικείμενο οποιουδήποτε είδους. Εάν κάποιος δεν συμμορφώνεται με τους σχετικούς κανόνες, το αντικείμενο κατάστασής του δεν θα επαληθευτεί απλώς.

Επομένως, για να κάνετε μια συναλλαγή έγκυρη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σύμβασης μαζί με τις σχετικές καταστάσεις. Είναι δική σας ευθύνη να προτείνετε τη λογική της επιχείρησης που ακολουθεί όλους τους κανόνες που περιγράφονται στο παρελθόν, εάν θέλετε ποτέ να επικυρώσετε όλη τη συμφωνία έξυπνων συμβάσεων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συμβόλαια ορίζουν πραγματικά το τμήμα συναίνεσης της επιχειρηματικής λογικής στο blockchain Corda. Επιπλέον, αυτά είναι κινητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτελέσετε μέσα σε ένα περιβάλλον δοκιμών όπου ενδέχεται να μην απαιτείται έλεγχος.

Παρόλο που το blockchain Corda R3 χρησιμοποιεί πραγματικά την υπογεγραμμένη μορφή συμβολαίων στο παγκόσμιο δίκτυο Corda.

Τι μοντέλο χρησιμοποιεί η έξυπνη σύμβαση?

Το Corda blockchain ακολούθησε το μοντέλο του bitcoin όπου ένα μέρος θα προτείνει μια συναλλαγή και άλλα άτομα στο δίκτυο θα το επαληθεύσουν. Παρόλο που επέκτειναν τη διαδικασία και τη γενικεύτηκαν έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει.

Επιπλέον, αυτό είναι το σημείο όπου το απόρρητο και η κλίμακα μπαίνουν στο blockchain Corda R3. Επιπλέον, επέλεξαν την Java Virtual Machine για την εκτέλεση όλων των έξυπνων συμβάσεων και την επικύρωσή τους. Μα γιατί? Λοιπόν, η Java Virtual Machine έρχεται με πολλές υπάρχουσες βιβλιοθήκες και πολλοί είναι εξοικειωμένοι με αυτήν. Έτσι, είναι πολύ πιο εύκολο για έναν προγραμματιστή να εργαστεί σε αυτήν την εικονική μηχανή.

Το χαρακτηριστικό είναι καλύτερο για τράπεζες blockchain R3 που μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν τους κωδικούς τους σε αυτήν την πλατφόρμα χωρίς να την αλλάξουν εντελώς.

Ωστόσο, τα μέλη της κοινοπραξίας R3 blockchain χρησιμοποιούν το sandbox των πελατών τους αντί για το sandbox JVM. Έτσι, παρέχει πιο περιοριστικό χαρακτήρα σε περίπτωση συναλλαγών. Επιπλέον, αυτό βελτιώνει το πρότυπο ασφαλείας στις τράπεζες blockchain R3.

Παρόμοια με το Ethereum, αντί να τυποποιεί μια γλώσσα, χρησιμοποιεί ένα σύνολο bytecode, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να καινοτομούν με τη γλώσσα των συμβολαίων τους. Μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε γνωστή γλώσσα προτιμούν.

Επιπλέον, η διαδικασία διασφαλίζει ότι η χρήση κωδικών συμβολαίων σε οποιαδήποτε εφαρμογή blockchain θα είναι απολύτως εύκολη και θα προωθήσει την καλή ανάπτυξη.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Πώς το Corda R3 Blockchain διαχειρίζεται ταυτότητες?

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πώς το δίκτυο διαχειρίζεται πραγματικά τις ταυτότητες. Γνωρίζετε ήδη ότι τα μέλη της κοινοπραξίας blockchain R3 χρησιμοποιούν ταυτότητες για να αντιπροσωπεύουν τον κόμβο. Έτσι, δεν υπάρχει καμία ανώνυμη πτυχή όπως το bitcoin ή άλλα δίκτυα blockchain.

Η χρήση της ψηφιακής ταυτότητας είναι απαραίτητη καθώς οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές πρέπει να έχουν κάποια μορφή εμπιστοσύνης. Στην ταυτότητα του blockchain Corda, το δίκτυο θα δώσει ένα πιστοποιητικό. Επιπλέον, το πιστοποιητικό θα περιέχει το σήμα του χρήστη και το πραγματικό όνομα.

Έτσι, οι εγκληματίες που θέλουν να κρύβονται πίσω από ένα ψευδώνυμο και να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα δεν θα είναι επιλογή εδώ. Έτσι, απαλλάσσει την κακή πλευρά της τεχνολογίας blockchain – Εγκληματικές συνδέσεις.

Θα λάβετε ένα ιδιωτικό κλειδί μαζί με την ταυτότητα blockchain Corda και θα πρέπει να το προστατεύσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οτιδήποτε έχει υπογραφεί με το ιδιωτικό σας κλειδί θα σας δεσμεύσει νομικά στη σύμβαση. Έτσι, εάν το αποκαλύψετε σε άλλο μέρος, μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το κλειδί.

Για να γίνει αυτό, το blockchain της Corda συσχετίζει ένα αναγνώσιμο από τον άνθρωπο όνομα (αρχικά το νόμιμο όνομα) μαζί με το δημόσιο κλειδί και τη διεύθυνση IP τους (Διεύθυνση δικτύου).

Τα μέλη της κοινοπραξίας blockchain R3 είναι απολύτως αυστηρά σχετικά με αυτήν τη διαδικασία χαρτογράφησης. Θα λάβετε μόνο ένα δημόσιο κλειδί με το όνομά σας. Όπως μπορείτε να δείτε, η διαφορά μεταξύ ιδιωτικού κλειδιού έναντι δημόσιου κλειδιού είναι τεράστια.

Με αυτόν τον τρόπο, το blockchain της Corda προσφέρει μια σαφή νομική οντότητα για την εξάλειψη οποιασδήποτε μορφής ασάφειας στο δίκτυο ή οπουδήποτε αλλού. Με βάση αυτό, πολλοί μπορούν να δημιουργήσουν λύσεις που μπορούν να εμπιστευθούν πλήρως.

Το υποκείμενο λογισμικό Corda blockchain δημιουργεί αυτήν την υποδομή ταυτότητας στους συμμετέχοντες, αλλά δεν περιορίζει τον τρόπο λειτουργίας ή την πολυπλοκότητα. Ωστόσο, το παγκόσμιο δίκτυο blockchain Corda παρέχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο για αυτό, όπου τα μέρη θα μπορούν να συλλέγουν όλες τις ταυτότητες για την προώθηση της διαλειτουργικότητας σε πολλά δίκτυα Corda.

CorDapps

Κατά την ανάπτυξη ενός CorDapp, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να διατηρήσετε. Θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε την κατάσταση κατάστασης ικανότητας κοινής χρήσης εντός της εφαρμογής και περιορίζει επίσης τις τεχνικές προγραμματισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ο συνδυασμός κωδικών επαφών, API, στοιχείων UI, αντικειμένων κατάστασης, πλαισίων ροής και προσθηκών πορτοφολιού συνθέτουν τη γενική δομή ή CorDapps ή Corda Dapps. Έτσι, εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε CorDapps, τότε θα πρέπει να έχετε υπόψη αυτές τις δυνατότητες. Καταργήστε οποιοδήποτε από αυτά και δεν θα είναι εφαρμογή Corda.

Γιατί να χτίσετε την πλατφόρμα Corda Blockchain?

Τώρα ξέρετε για το λογισμικό blockchain Corda. Αλλά το κύριο ζήτημα είναι ότι φαίνεται όλα καλά, αλλά γιατί πρέπει να το εξετάσετε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε; Λοιπόν, υπάρχουν πρακτικά μερικοί λόγοι για αυτό. Ας δούμε τι είναι –

 • Τα μέλη της κοινοπραξίας blockchain R3 διασφαλίζουν την προσφορά εργαλείων ποιότητας κλάδου μαζί με ένα τέλεια αναπτυσσόμενο περιβάλλον για εστίαση στην οικοδόμηση οποιασδήποτε αξίας πάνω από τις εφαρμογές τους.
 • Έρχεται με μια εφαρμογή τείχους προστασίας. Εάν μπορείτε να το αναπτύξετε στην εταιρεία σας, κανείς δεν μπορεί να βλάψει ξανά το σύστημα δικτύου σας. Είναι ουσιαστικά το ισχυρότερο πρωτόκολλο ασφαλείας για το οποίο μπορείτε να ελπίζετε. Επομένως, η επικοινωνία με έναν άλλο κόμβο σε όλο τον κόσμο δεν θα είναι πρόβλημα.
 • Μπορείτε να εισαγάγετε τις εφαρμογές παλαιού τύπου στο σύστημα δικτύου και να τις ενισχύσετε συγχρονίζοντας και συνδέοντας όλες αυτές τις εφαρμογές με το δίκτυο του πελάτη.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα CorDapps. Αυτές είναι όλες διαλειτουργικές και βασισμένες σε Cora blockchain εφαρμογές. Κάθε ένα είναι το αποτέλεσμα των μελών της κοινοπραξίας blockchain R3.
 • Το R3 θα συνεργαστεί με ISV και άτομα για να βοηθήσει στην ενσωμάτωση της πλατφόρμας στην εταιρεία τους και να διατηρήσει το πρωτόκολλο αποκατάστασης καταστροφών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε τελικά να εστιάσετε στην επιχείρησή σας και όχι στο ίδιο το δίκτυο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αρχιτεκτονική Corda και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε CorDapps; Ακολουθεί ένα περιεκτικό σεμινάριο Corda που θα σας διδάξει πώς να αναπτύξετε το Corda.

Κεφάλαιο-4: Το παγκόσμιο δίκτυο Corda

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Corda είναι ένας συνδυασμός του λογισμικού ανοιχτού κώδικα Corda, παραμέτρων δικτύου, συνόλου προτύπων και διαδικασιών διακυβέρνησης. Συνήθως, αυτοί είναι ένα σύνολο κόμβων με κοινό πρότυπο για να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν ο ένας τον άλλον για άμεσες συναλλαγές.

Αυτό το δίκτυο εξασφαλίζει ένα ανοιχτό οικοσύστημα έτσι ώστε οποιαδήποτε υπηρεσία του Corda να μπορεί να προσφέρεται σε συγκεκριμένους κόμβους ή σε όλους τους κόμβους. Το σύνολο των κόμβων εντοπίζει ο ένας τον άλλο με τη βοήθεια εγγυημένων ταυτοτήτων και άμεσων συναλλαγών.

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Corda προσφέρει ένα σύνολο προτύπων για τους κόμβους Corda μόνο για άψογη συναλλαγή παρά το ποιος τα χρησιμοποιεί ή σε ποια ομάδα ανήκει. Δεν θα έχει σημασία ακόμη και αν εκτελούν διαφορετική εφαρμογή ή γιατί ανέπτυξαν την πλατφόρμα Corda blockchain.

Το ανοιχτό οικοσύστημα του ιδιωτικού blockchain της Corda προσφέρει τεράστια αξία για τις επιχειρήσεις ή τους πελάτες. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για τη λειτουργία του εσωτερικού σας συστήματος δικτύωσης ή για να παρέχετε μια λύση για τους πελάτες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ιδιωτικό blockchain της Corda διαθέτει ένα κυβερνητικό σύστημα, σε αντίθεση με το λογισμικό Corda για το οποίο συζητήσαμε προηγουμένως. Μην συγχέετε το blockchain Corda με το παγκόσμιο δίκτυο Corda. Το Corda blockchain είναι απλώς ένα μέρος ή τμήμα του Παγκόσμιου Δικτύου Corda.

Επιχειρηματικά δίκτυα του παγκόσμιου δικτύου Corda

Τα μέλη του blockchain R3 είχαν ήδη προβλέψει το αποτέλεσμα του blockchain Corda. Πιστεύουν ότι οι εταιρείες που θα χρησιμοποιούν το Corda blockchain πιθανότατα θα ενώσουν για να λύσουν οποιοδήποτε κοινό επιχειρηματικό ζήτημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσάρμοσαν την ανάπτυξη της πλατφόρμας blockchain R3 με συγκεκριμένες λειτουργίες προσανατολισμένες στις επιχειρήσεις, καθώς και ευκαιρίες συμμετοχής.

Τα μέλη του blockchain R3 αναφέρονται σε αυτόν τον τύπο δικτύων ως επιχειρηματικά δίκτυα. Είναι ένα δίκτυο εταιρειών όπου μπορούν να συνεργαστούν για έναν συγκεκριμένο επιχειρηματικό σκοπό στο δίκτυο, αλλά είναι επίσης ελεύθερα να συμμετέχουν σε άλλα επιχειρηματικά δίκτυα και να πραγματοποιούν συναλλαγές με κόμβους ταυτόχρονα.

Όλα θα βρίσκονται στην ίδια υποδομή. Δεν χρειάζεται να αναπτύξουν νέα υποδομή για κάθε συνεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούν νέους τύπους επιχειρηματικών μοντέλων blockchain.

Προφανώς εδώ τα μέλη του blockchain R3 εξασφάλισαν πλήρη ελευθερία για τις εταιρείες. Παρόλο που αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν το επιχειρηματικό δίκτυο, αλλά δεν θα αντιμετωπίσουν περιορισμούς για τη δημιουργία νέων συμβάσεων ή για τη μετακίνηση στοιχείων.

Επιπλέον, τα επιχειρηματικά δίκτυα blockchain της Corda μπορούν να ορίσουν το δικό τους σύνολο προτύπων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως επίπεδα απορρήτου, επιχειρηματική λογική, κριτήρια συμμετοχής, διακυβέρνηση, ακόμη και τον τύπο του δικτύου Μπορείτε να είστε χρήστης σε διαφορετικά επιχειρηματικά δίκτυα ταυτόχρονα και ακόμη και να πραγματοποιείτε συναλλαγές εντός αυτών των πλαισίων απρόσκοπτα.

Ο μοναδικός σκοπός των μελών του blockchain R3 να σχηματίσουν αυτό το παγκόσμιο δίκτυο είναι η ενοποίηση της επιχείρησης υπό κοινό έδαφος. Συνήθως η επιχειρηματική τάξη, η επικάλυψη και ο ανταγωνισμός πάρα πολύ και στο τέλος, και οι δύο έχουν πολύ μικρή επιτυχία.

Τι κάνει το παγκόσμιο δίκτυο Corda?

 • Καθορίζει τα πρότυπα δικτύου. Αυτές οι παράμετροι θα καθορίσουν τις ρυθμίσεις συναίνεσης και κάθε κόμβος πρέπει να τις ακολουθήσει για παγκόσμια σταθερότητα και συμβατότητα.
 • Προσφέρει πλαίσιο ταυτότητας, το οποίο επιτρέπει στις εταιρείες να συνάπτουν συμβάσεις με εταιρείες πραγματικού κόσμου χωρίς αμφιβολίες.
 • Προτείνει διαφορετικές ομάδες συναίνεσης. Αυτές οι ομάδες προσφέρουν διαφανή, συνεπή και ανθεκτική εκτέλεση συναίνεσης.
 • Ενεργοποιεί oracle που μεταδίδουν πληροφορίες στο δίκτυο.
 • Βοηθά το εγγενές ψηφιακό νόμισμα μαζί με το fi σε νομίσματα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πραγματοποιούν απρόσκοπτη συναλλαγή.
 • Προσφέρετε ανοιχτό σύστημα διακυβέρνησης. Είναι τα ενδιαφερόμενα μέρη του οικοσυστήματος.

Το σύστημα διακυβέρνησης

Παρόλο που η περισσότερη δύναμη βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτικών χρηστών blockchain της Corda, εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο σύστημα διαχείρισης καταλοίπων για τη διατήρηση διαφόρων κρίσιμων σημείων στα οποία βασίζεται κάθε κόμβος.

Για τα δίκτυα των επιχειρήσεων τους, πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα διακυβέρνησης το οποίο θα επιλέξουν οι χρήστες αυτού του δικτύου. Αλλά ακόμη και αυτά τα κυβερνητικά συστήματα θα πρέπει να ακολουθούν τις προδιαγραφές της βασικής αρχιτεκτονικής διακυβέρνησης.

Αυτό σημαίνει ότι το πλαίσιο blockchain για επιχειρήσεις R3 εξαρτάται από το συμφέρον των ενδιαφερομένων και κάνει τη λειτουργία με τρόπο που να ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, αν κοιτάξετε το μπλοκ Bitcoins, η άδεια μέγιστου μεγέθους του μπλοκ είναι πραγματικά αυθαίρετη με λίγα όρια για να το περιορίσετε.

Όμως όλα τα μέλη πρέπει να συμφωνήσουν σε αυτό το αυθαίρετο σχήμα για να διατηρήσουν το δίκτυο. Έτσι, εάν δεν υπάρχει υποκείμενο σύστημα διακυβέρνησης στο δίκτυο και καμία άλλη κυβέρνηση για να ορίσει τις ρυθμίσεις, η σύγκρουση είναι προφανής.

Και γιατί όχι; Δεν είναι δυνατόν για όλους να συμφωνήσουν για κάθε είδους ρύθμιση ή πρότυπο εντός του πλαισίου. Ωστόσο, η πλατφόρμα blockchain R3 διασφαλίζει ότι όλοι ακολουθούν ορισμένους τυπικούς κανόνες και δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Blockchain Corda R3: Παράμετροι δικτύου

Ίσως να σκεφτείτε ποια είναι η χρήση για παραμέτρους δικτύου ή χρειάζονται ακόμη και οι χρήστες; Λοιπόν, οι παράμετροι δικτύου βρίσκονται στο blockchain Corda R3 για πολλούς λόγους. Πρώτον, βοηθούν να διασφαλιστεί ότι όλοι οι κόμβοι στο δίκτυο μπορούν να επικοινωνήσουν με επιτυχία.

Ορισμένες από αυτές τις παραμέτρους περιλαμβάνουν το μέγεθος του μηνύματος ή τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν επιλογές απορρήτου όπως το Intel SGX ή ακόμα και όταν πρέπει να αναβαθμίσουν τους κόμβους τους.

Όλα αυτά μοιάζουν με μικρούς παράγοντες και πολύ τεχνικά σημεία. Αλλά μαζί συνθέτουν την υποδομή της πλατφόρμας blockchain R3. Επιπλέον, αυτές οι μικρές παράμετροι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισχυρό σημείο διαφωνίας μεταξύ των χρηστών.

Συνέβη στο παρελθόν με το μέγεθος blockchain του Bitcoin, όπου οι χρήστες διαφωνούν σχετικά με αυτό, και η συζήτηση συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, εάν τα μέλη του blockchain R3 τα αφήσουν στα χέρια μαζικών ανθρώπων, σύντομα θα πολιτικοποιηθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθύνη της διατήρησης της ρύθμισης, όσο η ενημέρωση ή η δημιουργία περισσότερων, θα πρέπει να είναι στα χέρια του διοικητικού οργάνου από την αρχή..

Πρωτόκολλο συναίνεσης του Corda Blockchain

Τεχνολογία blockchain R3 Η Corda λειτουργεί σε ένα σύνολο πρωτοκόλλων συναίνεσης όπως όλες οι άλλες πλατφόρμες blockchain. Οι χρήστες θα γνωρίζουν εάν μια συναλλαγή εγκρίθηκε ή όχι όταν ο αλγόριθμος συναίνεσης την επεξεργάζεται. Μοναδικά, το blockchain της Cora πρέπει να διατηρήσει δισεκατομμύρια δυνατότητες διαχείρισης συναλλαγών χρησιμοποιώντας τους συναίνετους αλγόριθμους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τεχνολογία blockchain R3 προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών συναίνεσης που είναι γνωστές κυρίως ως συμβολαιογράφοι. Επιπλέον, κάθε ομάδα συμβολαιογράφων προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες στο ίδιο παγκόσμιο δίκτυο Corda. Έτσι, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν από αυτές τις συμβολαιογραφικές ομάδες και να λάβουν τις υπηρεσίες που θέλουν. Είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με το τυπικό σύστημα blockchain, έτσι δεν είναι?

Άλλοι συμμετέχοντες μπορούν να εκτελέσουν εξ αποστάσεως συγκεκριμένους αλγόριθμους συναίνεσης σε κλειστό και ασφαλές δίκτυο. Αλλά για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές και να χρησιμοποιήσουν τη συναίνεση που επιθυμούν, το όργανο διακυβέρνησης του δικτύου θα πρέπει να κοιτάξει τα συμβολαιογραφικά σύνολα.

Επιπλέον, εάν μπορούν να διατηρήσουν μια λίστα με τις ομάδες συμβολαιογράφων για τους χρήστες, οι συμμετέχοντες μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες επαλήθευσης συναλλαγών τους.

Η λίστα θα είναι δυνατή η κοινή χρήση, οπότε όλοι θα μπορούν να το δουν και να επιλέξουν το καλύτερο που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, η παροχή ασφάλειας blockchain για τα συμβολαιογραφικά σύνολα είναι επίσης το πρωταρχικό καθήκον για το δίκτυο διακυβέρνησης.

Η επιτυχία του οικοσυστήματος Corda

Συνήθως, το ποσοστό επιτυχίας του Corda blockchain και του παγκόσμιου δικτύου Corda εξαρτάται κυρίως από ορισμένες παραλλαγές του οικοσυστήματος. Αυτές οι παραλλαγές είναι χρήστες, χειριστές, κυβερνήτες και σχεδιαστές του επιχειρηματικού δικτύου.

Εκτός από αυτούς, οι πάροχοι συμβολαιογραφικών κόμβων, προγραμματιστών εφαρμογών και υποδομών και οι πάροχοι υπηρεσιών blockchain oracle αναλαμβάνουν επίσης το κόστος.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε χρήματα fiat στο παγκόσμιο δίκτυο Corda και αυτά τα χρήματα θα ακολουθούν τους τυπικούς κανονισμούς για τα χρήματα fiat. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να περιορίσετε τους κανονισμούς στην πλατφόρμα, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε ένα εγγενές στοιχείο στο blockchain Corda για να το διατηρήσετε.

Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερη ευελιξία για να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα και να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε χώρο αποθήκευσης, αναπαραστάσεις ή νέες δυνατότητες για τους χρήστες.

Παρακολουθήστε εικονικό συνέδριο κατ ‘απαίτηση για εταιρικές προβλέψεις 2021 όπου πλατφόρμες επιχειρήσεων όπως το R3 μοιράζονται το όραμά τους για το blockchain.

Κεφάλαιο-5: Τι είναι το Corda Enterprise?

Η Corda Enterprise είναι η εμπορική διανομή της πλατφόρμας Corda ανοιχτού κώδικα της R3. Η πλατφόρμα έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των εταιρικών περιπτώσεων χρήσης blockchain. Αυτή η έκδοση του blockchain Corda είναι συμβατή και διαλειτουργική με την κύρια πλατφόρμα Corda. Εάν χρησιμοποιείτε ακόμη και ένα από αυτά, τότε μπορείτε να τα ανταλλάξετε ελεύθερα όπως χρειάζεστε.

Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα κλείδωμα προμηθευτή σε αυτό. Έτσι, είναι μια ευέλικτη επιλογή για όλες τις εταιρικές εταιρείες εκεί έξω. Τα μέλη της κοινοπραξίας blockchain R3 θα φροντίσουν για τις λειτουργίες μόλις υποβάλετε το αίτημά σας. Θα τροποποιήσουν το λογισμικό Corda και θα του δώσουν τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τους οργανισμούς σας.

Χαρακτηριστικά του Corda Enterprise

Τείχος προστασίας εφαρμογής Blockchain

Με αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπτύξουν την τεχνολογία στα κέντρα δεδομένων τους, αλλά μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε κόμβο στον κόσμο. Το τείχος προστασίας τεχνολογίας blockchain R3 είναι εξαιρετικά ασφαλές και κανένας hacker δεν μπορεί να εισβάλει στο δίκτυο και να κλέψει ευαίσθητα και πολύτιμα στοιχεία.

Υποστήριξη για βάσεις δεδομένων SQL και Oracle

Μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τις βασικές βιομηχανικές βάσεις δεδομένων. Για επιχειρήσεις, η πλατφόρμα blockchain R3 προσφέρει SQL και Oracle Databases. Επιπλέον, πολλοί είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτές τις βάσεις δεδομένων. Έτσι, η χρήση αυτών δεν θα είναι πολύ δύσκολη.

Συμβατότητα

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικότητα πολλαπλής έκδοσης και πολλαπλής διανομής εντός του δικτύου Corda. Η Corda συνεχίζει να ενημερώνει το λογισμικό της προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες καθώς περνά ο καιρός. Λοιπόν, ίσως έχετε χρησιμοποιήσει μια προηγούμενη έκδοση του Corda και εξακολουθείτε να εκτελείτε εφαρμογή σε αυτό.

Εάν αλλάξουν το λογισμικό τους στο συνολικό δίκτυο, πώς θα λειτουργήσει η εφαρμογή σας; Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, διασφαλίζουν ότι και οι δύο εκδόσεις μπορούν να εκτελούνται στην ίδια αρχιτεκτονική δικτύου χωρίς να διακόπτονται η μια την άλλη.

Βελτιστοποίηση για περιβάλλοντα πληροφορικής

Η πλατφόρμα προσφέρει 24ωρη υποστήριξη, απόδοση, διακυβέρνηση, προγράμματα κυκλοφορίας, παρακολούθηση, αποκατάσταση καταστροφών, υψηλή διαθεσιμότητα και πολλές άλλες δυνατότητες για περιβάλλοντα πληροφορικής. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε το δίκτυο και για οποιαδήποτε υποστήριξη, η ομάδα blockchain της Corda είναι εδώ για να σας υποστηρίξει.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Με το blockchain Corda, θα έχετε πρόσβαση στο πρώτο διαλειτουργικό μοντέλο blockchain στον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι διατηρείται όλο το απόρρητο. Επιπλέον, όλες οι επιχειρήσεις που εκτελούνται στο δίκτυο μπορούν να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται μεταξύ τους χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία βελτιστοποιεί το επιχειρηματικό μοντέλο σε μεγάλο βαθμό.

Θέλετε να πάρετε τη συνέντευξη εργασίας σας; Ξεκινήστε με αυτές τις ερωτήσεις και απαντήσεις στη συνέντευξη Corda και ετοιμαστείτε για την επερχόμενη συνέντευξή σας τώρα!

Κεφάλαιο-6: Δημοφιλείς θήκες χρήσης Blockchain Corda R3

Πολλές βιομηχανίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν R3 Corda περιπτώσεις χρήσης. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν – Κυβέρνηση, υγειονομική περίθαλψη, χρηματοδότηση, αλυσίδα εφοδιασμού, ασφάλιση, νόμος και τάξη, και πολλά άλλα. Επιπλέον, όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το blockchain Corda για να αυξήσουν την αποδοτικότητα και να απλοποιήσουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Επιπλέον, το Corda blockchain συνεργάζεται με κάποιο από τα πολύπλοκα χαρακτηριστικά του δικτύου συναλλαγών όπως ο χρηματοοικονομικός τομέας. Τους βοηθά να αναπτύξουν τις θήκες χρήσης blockchain R3 για να ταιριάζουν με τη φύση άλλων βιομηχανιών.

Όχι μόνο είναι ικανό να αποδίδει αποτελεσματικότητα, αλλά και ένα άλλο δημοφιλές blockchain R3 χρησιμοποιεί τη βελτίωση των εσωτερικών συστημάτων και διαδικασιών. Το blockchain Corda προσφέρει αμετάβλητο με πληροφορίες που μου άρεσαν στο καθολικό. Επιπλέον, αυτές οι συνδεδεμένες πληροφορίες επικυρώνουν και προωθούν τη διαφάνεια εντός της ίδιας της επιχείρησης ή μεταξύ δύο επιχειρήσεων. Το κοινόχρηστο σύνολο και τα παγκόσμια γεγονότα βοηθούν πολλούς οργανισμούς να –

 • Αυτοματοποιήστε το σύστημα ελέγχου χρησιμοποιώντας την αμετάβλητη και συνδεδεμένη φύση του δικτύου.
 • Μειώστε τους κινδύνους προφίλ καθώς τα κοινά πρότυπα δεδομένων προσφέρουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην αγορά.
 • Αντικαταστήστε το παλιό, ελαττωματικό εσωτερικό σύστημα δικτύωσης με μια πιο απλή διαδικασία.

Χρηματοδότηση

Οι χρηματοοικονομικοί τομείς και όλες οι απαιτήσεις ήταν η πρώτη ζήτηση για περιπτώσεις χρήσης blockchain R3. Ένας νέος τύπος κανονισμών στις χρηματοπιστωτικές βιομηχανίες μαζί με την παγκόσμια κρίση δημιούργησαν τις πιο δαπανηρές υποχρεώσεις και συμμορφώσεις.

Ταυτόχρονα, πολλά νέα επιχειρηματικά μοντέλα και νεοσύστατες εταιρείες Fintech προκαλούν διαταραχές στην καινοτομία τους. Έτσι, με τα παλαιά δίκτυα, οι χρηματοοικονομικές βιομηχανίες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις νέες τεχνολογίες.

Υπάρχουν ήδη μερικές δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης blockchain R3 στον χρηματοοικονομικό τομέα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αρχιτεκτονική blockchain της Corda προήλθε από τη συνεργασία των μεγαλύτερων χρηματοοικονομικών εταιρειών και της αυστηρής βιομηχανίας και των ρυθμιστικών αρχών στο μείγμα.

Επιπλέον, το blockchain Corda εισάγει μια δραματική αλλαγή της αποτελεσματικότητας για να αντισταθμίσει το αυξανόμενο κόστος αλλά διατηρώντας την αποδοτικότητα που χρειάζονται.

Αυτά τα blockchain R3 σε περιπτώσεις χρήσης πληρωμών περιλαμβάνουν τη διαχείριση ενός ολόκληρου κύκλου ζωής ενός συμβολαίου, όπως η διαχείριση ενός ομίλου χρηματοοικονομικών συναλλαγών ή εγγράφων μετά τη διαπραγμάτευση. Το Corda blockchain μπορεί να ανταλλάξει περιουσιακά στοιχεία αυτόματα και να απαλλαγεί από τον μεσάζοντα. Άλλα δημοφιλή σενάρια είναι –

 • Προσφέρετε σύστημα άμεσης μεταφοράς χρημάτων. Εδώ οι τράπεζες blockchain R3 δεν θα χρειάζεται να βασίζονται στην περίπλοκη φύση του λογαριασμού nostro με άλλες τράπεζες.
 • Σύστημα μετά τη διαπραγμάτευση μετοχικού κεφαλαίου, όπου μπορείτε να διευθετήσετε την πληρωμή σας αμέσως χωρίς καμία περίπλοκη ρύθμιση για περιουσιακά στοιχεία ή συναλλαγές πληρωμής.
 • Το Corda blockchain μπορεί επίσης να προσφέρει κοινοπρακτικά δάνεια όπου το δίκτυο μπορεί να προσφέρει πολλαπλές συμβάσεις εντός των επιχειρήσεων.
 • Η τεχνολογία blockchain R3 μπορεί να προσφέρει επαναπροσδιορισμό στοιχείων, όπου μπορεί να ρυθμίσει το όριο ελέγχου σε κάθε σύμβαση και έτσι να μειώσει τον χρόνο διακανονισμού.

Εφοδιαστική αλυσίδα

Σύγχρονες βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού που πρέπει να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν την κυκλοφορία ενός προϊόντος στην αγορά. Επομένως, η περίπλοκη φύση του συστήματος χρειάζεται μια μαζική συνεργασία από μη πηγές. Για παράδειγμα, αυτοκινητοβιομηχανίες ή κατασκευαστές αεροσκαφών πρέπει να συνεργαστούν με πολλές εταιρείες για να συλλέξουν τις πρώτες ύλες και στη συνέχεια να τις συναρμολογήσουν για να φτιάξουν το τελικό προϊόν.

Αλλά αυτό δημιουργεί μια μακρά αλυσίδα πληροφοριών και συναλλαγών που πρέπει να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη σωστή διαχείριση.

Το blockchain R3 για περιπτώσεις χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για αυτό το σύστημα. Το Corda blockchain είναι ικανό να τους δώσει το δίκτυο που χρειάζονται χρησιμοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο Corda. Μπορούν να συναλλάσσονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες χωρίς να ανησυχούν για ένα μόνο σημείο αποτυχίας. Το Corda blockchain βοηθά τις βιομηχανίες εφοδιαστικής αλυσίδας να –

 • Δείξτε απόδειξη ορισμένων πληροφοριών και επαληθεύστε την αυθεντικότητα αυτών των πληροφοριών.
 • Δημιουργήστε ένα σύστημα ενθυλάκωσης και αυτοματοποιημένου ελέγχου για επιχειρηματικούς κανόνες χρησιμοποιώντας συναλλαγές.
 • Δείτε την προέλευση των στοιχείων και συνδέστε τη μονάδα μεταξύ τους. Συνήθως, το σύστημα που χρησιμοποιούν είναι ελαττωματικό και χρειάζεται αυτοματοποίηση.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ναι, ο ασφαλιστικός κλάδος προσφέρει εμπιστοσύνη σε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Όμως, η ποσότητα της γραφειοκρατίας και του χρόνου επεξεργασίας είναι ένα από τα κύρια ζητήματα αυτής της βιομηχανίας. Εάν έχετε οποιοδήποτε είδος ασφάλισης, πιθανότατα γνωρίζετε τώρα το γεγονός.

Επιπλέον, ο ασφαλιστικός κλάδος πρέπει να επεξεργαστεί και να καταγράψει όλα τα έγγραφα για κάθε μεμονωμένη ασφάλιση. Και περιττό να πούμε, η ασφάλιση χρειάζεται πολλές επαληθεύσεις εγγράφων για να σας σχηματίσει. Μόνο ένα μόνο λάθος μπορεί να προσθέσει τριβή και σπατάλη ωρών.

Το R3 blockchain για ασφαλιστικές περιπτώσεις μπορεί να διασφαλίσει ένα καλύτερο περιβάλλον τόσο για τον ασφαλιστή όσο και για τον ασφαλιστικό πελάτη. Θα δείτε λιγότερη απάτη, μεγαλύτερη πιθανότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον κλάδο.

Το Corda blockchain διασφαλίζει ότι αυτές οι διαδικασίες αυτοματοποιούνται χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα συμβάσεων. Θα ορίσετε το συμβόλαιο με τους κανόνες ασφάλισης και μετά την επαλήθευση των εγγράφων σας στο δίκτυο, θα λάβετε την ασφάλεια που σας αξίζει. Ένα τέτοιο έξυπνο συμβόλαιο μπορεί –

 • Συλλέξτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον ενδιαφερόμενο για την ασφάλιση.
 • Παρέχετε έγκαιρη πληρωμή και θα είναι αυτοματοποιημένη.
 • Μειώστε το επίπεδο σφαλμάτων και δραστηριοτήτων απάτης με αμετάβλητο και ασφαλές leger.
 • Αυξήστε τη συνολική ικανοποίηση των πελατών.

Φροντίδα υγείας

Η θήκη R3 blockchain για χρήση υγείας μπορεί να αλλάξει τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο καλύτερο. Συνήθως, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης είναι ένα πολύπλοκο και μεγάλο δίκτυο οργανισμών που πρέπει να διαχειρίζονται με ασφάλεια τα δεδομένα των ασθενών. Υπάρχουν μερικές προκλήσεις που σχετίζονται με αυτό –

 • Να μοιραστεί τα δεδομένα ενός ασθενούς για μια ολοκληρωμένη κατανόηση χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητο του ασθενούς.
 • Συγχρονισμός όλων των διαφορετικών συστημάτων που διατηρούν τις πληροφορίες του ασθενούς και βεβαιωθείτε ότι προσφέρει μορφές δεδομένων και αναγνωριστικά χωρίς σφάλματα.
 • Επικοινωνία με εταιρείες ασφάλισης υγείας και παροχή έγκυρων πληροφοριών για τις ανάγκες του ασθενούς.
 • Διαχείριση όλων των περίπλοκων και ασυνεπών κανόνων και διαδικασιών.

Το Corda blockchain μπορεί να ενώσει όλες τις διαφορετικές διαδικασίες, να μειώσει το κόστος και να αυξήσει τη ροή δεδομένων που οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα και εμπειρία του ασθενούς. Υπάρχουν λίγες ευκαιρίες για την υγειονομική περίθαλψη να χρησιμοποιούν το Corda blockchain –

 • Χρησιμοποιήστε το παγκόσμιο δίκτυο Corda για να ανταλλάξετε δεδομένα με άλλες οδηγίες με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Θα ακολουθήσει επίσης τον κανονισμό περί υγειονομικής περίθαλψης ως το σημείο.
 • Το πλαίσιο που διατηρεί όλη την ταυτότητα διατηρώντας ταυτόχρονα το απόρρητο. Επιπλέον, αυτό διασφαλίζει ότι οι ασθενείς θα πάρουν όλο τον έλεγχο των πληροφοριών τους.
 • Έξυπνη ολοκλήρωση συμβολαίου που προσφέρει μια βασισμένη σε κανόνες και συνεπή μέθοδο για την πρόσβαση στις πληροφορίες του ασθενούς.
 • Συνδέσεις με ασφαλιστικό φορέα απευθείας στο δίκτυο. Επιπλέον, αυτό βοηθά στην επαλήθευση των πληροφοριών που χρειάζονται αρκετά γρήγορα και αυτοματοποιεί τη διαδικασία αξίωσης.

Κυβέρνηση

Η κυβέρνηση διαδραματίζει έναν από τους ζωτικούς ρόλους όσον αφορά την παροχή μιας αξιόπιστης πηγής συναλλαγών. Για παράδειγμα, οι υποθήκες, οι τίτλοι γης ή αυτοκινήτου είναι λίγοι από τους τομείς όπου αυτός ο φορέας παίζει τεράστιο ρόλο. Ωστόσο, η βάση δικτύου τους λειτουργεί σε ένα αναποτελεσματικό σύστημα που είναι γεμάτο λάθη. Για να μην αναφέρουμε τον τεράστιο χρόνο επεξεργασίας που χρειάζεται για κάθε κυβερνητικό ζήτημα.

Επιπλέον, αυτά εκτίθενται σε παραβιάσεις όπου ο κακός παίκτης παίρνει το μερίδιό τους από τα λάφυρα, και οι αθώοι πολίτες υποφέρουν από το κόστος.

Οι περιπτώσεις χρήσης blockchain R3 σε αυτόν τον τομέα μπορούν να απαλλαγούν από την απάτη στη γραφική εργασία αυτών των ζωτικών παραγόντων. Με τη βοήθεια αμετάβλητων αρχείων και ασφαλούς διαδικασίας συναλλαγών, το blockchain για κυβερνητική λύση μπορεί να διευκολύνει πιο αποτελεσματικά τα πολιτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες στο δίκτυο, και δεν θα έμεινε κανένα ίχνος χαρτιού για να μπορέσει κανείς να πάρει το χέρι του.

Νόμος και τάξη

Ο νόμος και η τάξη δεν συμβαδίζουν τεχνικά με την τυπική δομή του blockchain. Πολλοί που χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες, γι ‘αυτό δεν μπορούν να προβούν σε νομικές ενέργειες όταν αντιμετωπίζουν δόλια δραστηριότητα στο δίκτυο. Επιπλέον, αυτό δεν δίνει το δικαίωμα που αξίζουν οι συμμετέχοντες.

Αν και πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα νομικούς τρόπους για να ξεκινήσουν την πλατφόρμα τους, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν νομικά ζητήματα. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης blockchain μεταξύ των δικηγόρων που χειρίζονται αυτές τις συμβάσεις.

Οι περιπτώσεις χρήσης blockchain R3 μπορούν να βοηθήσουν αυτές τις βιομηχανίες χειριστώντας τη νομική πτυχή των μεταβάσεων. Δεδομένου ότι υποστηρίζει ήδη χρήματα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα νομικά ζητήματα. Κάθε οντότητα που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μπορεί να επωφεληθεί από την ισότητα και ακόμη και να αναλάβει νομικές ενέργειες όταν είναι απαραίτητο. Συνήθως, το Corda blockchain μπορεί –

 • Χειριστείτε νομικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain.
 • Διαχειρίζεται, καταγράφει και αυτοματοποιεί νομικές συμφωνίες μεταξύ επιχειρήσεων.
 • Παρέχετε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα για τους δικηγόρους να παρακολουθούν γρήγορα την καμπύλη μάθησης.

Επιθυμείτε να γίνετε προγραμματιστής Corda; Ακολουθεί ένας οδηγός για την πιστοποίηση R3 Corda που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την καριέρα σας στο blockchain.

Κεφάλαιο-7: Corda Baas Vendors

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο λίγοι προμηθευτές που παρέχουν το Corda Blockchain. Ας δούμε τι είναι –

Πρότυπα Blockchain AWS

Η Amazon είναι ένας από τους λίγους προμηθευτές που προσφέρουν πλατφόρμα Corda blockchain. Προσφέρουν πρότυπα του δικτύου που θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε έργα βασισμένα σε blockchain σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας τα πρότυπα blockchain AWS, ρυθμίζετε δίκτυα Corda μέσα σε λίγα λεπτά.

Ποιο είναι το όφελος?

 • Προσφέρει έναν πολύ πιο γρήγορο χρόνο ανάπτυξης. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να ρυθμίσετε τον κόμβο σας.
 • Επιλέξτε το καλύτερο πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
 • Το AWS θα παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προσθέσετε λειτουργίες και να αλλάξετε το blockchain Corda για την εταιρεία σας.
 • Θα πληρώσετε μόνο για τις υπηρεσίες της Corda. δεν υπάρχουν πρόσθετα κρυφά κόστη.

Microsoft Azure

Το Microsoft Azure blockchain είναι ένας από τους δημοφιλείς προμηθευτές BAAS για περιπτώσεις εταιρικής χρήσης και τώρα φέρνει επίσης την πλατφόρμα Corda. Στον πάγκο εργασίας Azure, θα μπορείτε να αναπτύξετε το δίκτυο προτού το αναπτύξετε. Είναι εξαιρετικά εύκολο, και προφανώς, θα έχετε τον καλύτερο βαθμό υπηρεσιών για να τις διαμορφώσετε.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά?

 • Πρόσθετες δυνατότητες SMS και φωνής βοηθούν στον εντοπισμό αγαθών αλυσίδας εφοδιασμού αρκετά εύκολα.
 • Προσφέρετε ενοποίηση με το Διαδίκτυο των πραγμάτων.
 • Ανάπτυξη δικτύου σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Οικονομικά αποδοτικές λύσεις blockchain Corda και επιπλέον διαχειρίζονται.

Accenture

Πρωτοπόρος στην εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Accenture προσφέρει επίσης λύσεις blockchain Corda για εσάς. Θα μπορείτε να λάβετε τη λύση από τη λίστα προϊόντων τους. Προς το παρόν, προσφέρουν μόνο μια απλή έκδοση του Corda.

Επιπλέον, πιστεύουμε ότι μπορείτε να τροποποιήσετε την πλατφόρμα και να λάβετε υποστήριξη από αυτούς.

Τι προσφέρουν?

 • Θα αναλύσουν δημοφιλείς στρατηγικές για χρηματοοικονομικούς τομείς και θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια χαρακτηριστικά Corda θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.
 • Το Accenture θα σας έλεγε πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα blockchain Corda και να στοχεύσετε συγκεκριμένα είδη κοινού.
 • Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για το blockchain, θα σας προσφέρουν εκπαίδευση.
 • Θα προσφέρουν σετ εργαλείων για την προσαρμογή της πλατφόρμας Corda.
 • Η Accenture θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων blockchain Corda.

Hewlett Packard Enterprise

Η Hewlett Packard είναι ένα σχετικά νέο Blockchain ως υπηρεσία στην αγορά. Κυκλοφορούν το Mission Critical DLT, και θα προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες για τους πελάτες τους. Για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι χρήστες έχουν το δίκαιο μερίδιο ασφάλειας, απόδοσης και ανθεκτικότητας που ξεκινούν με το Corda.

Θα μπορούσατε να λάβετε διαφορετικές λύσεις Corda για να τις διαμορφώσετε και μπορείτε να την τροποποιήσετε από την πλατφόρμα τους. Καθώς είναι σχετικά νέο, δεν έχουμε επί του παρόντος πολλές πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που θα προσφέρουν.

Κεφάλαιο-8: R3 Corda Consortiums

Περίγραμμα

Το Contour είναι μια υπέροχη προσθήκη στην οικογένεια της κοινοπραξίας που υποστηρίζεται από το blockchain Corda της R3 και την τεχνολογία CryptoBLK. Το Microsoft Azure θα είναι ο κύριος υποστηρικτής τεχνολογίας για αυτό το υπέροχο έργο. Επιπλέον, το Azure είναι μια πλατφόρμα cloud για ανάπτυξη blockchain. Το Contour είναι ένα έργο όπου οι δημοφιλείς τράπεζες συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που θα τους βοηθήσει να ψηφιοποιήσουν όλα τα επίσημα έγγραφα που χρειάζεται μια τράπεζα.

Σήμερα οι τράπεζες υστερούν, και θέλουν επίσης ένα μέρος στη νέα επανάσταση. Το Corda blockchain είναι ιδανικό για αυτό το περιβάλλον.

Με τη βοήθεια του block Contour, όλες οι τράπεζες blockchain R3 μπορούν να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο επεξεργασίας. Αυτές οι δώδεκα τράπεζες που έχουν ενώσει είναι –

Intesa Sanpaolo, U.S Bank, HSBC, CTBC bank NatWest, SEB, Mizuho, ​​Bangkok Bank, BBVA, Scotiabank, ING και BNP Paribas.

Μάρκο Πόλο

Το Marco Polo είναι ένα άλλο φοβερό blockchain κοινοπραξίας που τροφοδοτείται με την πλατφόρμα R3 Corda blockchain. Αυτή τη φορά συνεργάζονται με την Εταιρεία TradeIX και επί του παρόντος έχουν δέκα δημοφιλή χρηματοοικονομικά ιδρύματα στην ομάδα.

Η Marco Polo θα χρησιμοποιήσει θήκες χρήσης blockchain R3 και τον πυρήνα TIX του TradeIX για τη δημιουργία της πλατφόρμας. Ο πυρήνας TIX είναι στην πραγματικότητα ένας διαφορετικός τύπος κατανεμημένου συστήματος καθολικών. Επιπλέον, μαζί θα δημιουργήσουν μια υβριδική πλατφόρμα blockchain και θα απλοποιήσουν τη διαδικασία παρακολούθησης όλων των πληρωμών των τραπεζών της κοινοπραξίας. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία θα μειώσει σημαντικά το χρόνο. Οι δέκα χρηματοοικονομικοί οργανισμοί είναι –

Commerzbank, Bangkok Bank, Natixis, NatWest DNB, OP Financial, SMBC, BNP Paribas, Standard Chartered και ING.

Β3ι

Το blockchain R3 Corda τροφοδοτεί ένα άλλο φοβερό έργο που ονομάζεται B3i. Η B3i θα χρησιμοποιήσει τις περιπτώσεις χρήσης blockchain R3 και θα λάβει πλήρη τεχνική υποστήριξη από την ομάδα τους. Προς το παρόν, δεκατρείς τράπεζες blockchain R3 συνεργάζονται στο έργο. Πρωταρχικός στόχος είναι να προσφέρουμε ψηφιακή τεκμηρίωση ασφάλισης για τα ιδρύματα.

Θα βελτιώσει τη διαδικασία των ασφαλιστικών απαιτήσεων. Αυτές οι βιομηχανίες είναι –

Swiss Re, Achmea, Munich Re, Allianz, Zurich Insurance Group, Liberty Mutual, Aegon, Hanover Re, Tokio Marine, XL Catlin, Generali, SCOR και Ageas.

RiskBlock Alliance

Αυτή είναι μια άλλη κοινοπραξία που επικεντρώνεται στον ασφαλιστικό κλάδο. Εδώ συναντήθηκαν πολλοί τύποι οργανισμών, όπως μεσίτες, μεταφορείς και αντασφαλιστές. Επιπλέον, πρωταρχικός στόχος τους είναι να προσφέρουν λύσεις blockchain σε κάθε είδους ασφαλιστική βιομηχανία.

Αλλά είναι διαφορετικό από άλλες ασφαλιστικές κοινοπραξίες, καθώς είναι μια μη κερδοσκοπική κοινοπραξία. Χρησιμοποιούν το blockchain Corda του R3 για να τροφοδοτήσουν το Canopy 2.0 τους και να βελτιστοποιήσουν όλες τις λειτουργίες αντίστοιχα. Προς το παρόν τριάντα ιδρύματα στην ομάδα –

Acuity Insurance, Assurant, FHM Insurance Company, BB&T Insurance Holdings, Inc., Marsh (Worldwide), Ohio Mutual Insurance Group, Murphy Insurance Agency, Horace Mann Educators Corporation, Farmers Insurance, EMC Insurance Companies, Nationwide Insurance, State Farm, WR Berkley, USAA, United Educators, TrueNorth, Traveler , State Auto, Penn National Insurance, RenaissanceRe Services, Ltd., RCM&D, Munich Reinsurance America, Inc., Liberty Mutual, Ανόβερο, American Agricultural Insurance Company, GEICO, Erie Insurance, Chubb, Amerisure Mutual Insurance Company και American Family.

Κεφάλαιο-9: Εταιρείες πραγματικού κόσμου που χρησιμοποιούν το C3 της R3

Έργο Jasper

Ο Καναδάς ήθελε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του blockchain, και ως εκ τούτου πήραμε το έργο Jasper. Ξεκίνησε το 2016 και ο πρωταρχικός στόχος του έργου ήταν να μεταμορφώσει το σύστημα πληρωμών του Καναδά. Επιπλέον, το έργο είναι μια συνεργασία τράπεζας του Καναδά, πληρωμών Καναδά και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Προς το παρόν, το έργο εξελίσσεται σε διαφορετικές φάσεις, και κάνουν μήνυση στην Corda blockchain για να τροφοδοτήσουν το έργο. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το έργο είναι –

HSBC, National Bank of Canada, Royal Bank of Canada, Bank of Montreal, Scotiabank, TD Bank, CIBC, Payments Canada και Bank of Canada (η κεντρική τράπεζα).

Έργο Ubin

Η Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης ή η MAS είναι η πρωτοβουλία αυτού του έργου. Το Project Ubin είναι η εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain στα χρηματοοικονομικά συστήματα της Σιγκαπούρης. Επί του παρόντος, χρησιμοποιούν το blockchain Corda καθώς πιστεύουν ότι το Corda μπορεί να προσφέρει το επίπεδο των δυνατοτήτων που χρειάζονται. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, η MAS ενεργεί σαν τις κεντρικές τράπεζες και κάθε ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος περνά από αυτές. Το έργο βρίσκεται ακόμη υπό παρακολούθηση.

Έργο Inthanon-LionRock

Το Project LionRock κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη φόρμα 2017. Χρησιμοποιεί τις τεράστιες γνώσεις του R3 και το blockchain Corda για τη δημιουργία διατραπεζικών συστημάτων πληρωμών. Συνήθως, το διατραπεζικό σύστημα πληρωμών αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και λάθη. Συνήθως, τα σφάλματα όπως ο χρόνος επεξεργασίας ή ο κύκλος ζωής συσσωρεύονται στα παλαιά συστήματα δικτύου.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Νομισματική Αρχή του Χονγκ Κονγκ και η Τράπεζα της Ταϊλάνδης ενώθηκαν και δημιούργησαν μια συνεργασία και ονόμασαν το έργο Inthanon-LionRock. Σύμφωνα με τις τράπεζες, η δημοτικότητα και η χρήση των ψηφιακών νομισμάτων τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Επιπλέον, θέλουν επίσης να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών στους χρηματοπιστωτικούς τομείς και να διατηρήσουν το όνομά της. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα blockchain Corda μπορούν να κάνουν και τα δύο. Καθώς η Corda υποστηρίζει χρήματα fiat μαζί με εγγενή μάρκες, αυτό θα τους δώσει διαφορετικό πλεονέκτημα σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain είναι –

Kasikornbank PLC, Krung Thai Bank PLC, Bank of Ayudhya PLC, Bangkok Bank PLC, Thanachart Bank PLC, Siam Commercial Bank PLC, Standard Chartered Bank (Thai) PLC, HSBC και ZA.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο Inthanon-LionRock χρησιμοποιεί το blockchain Corda για να ψηφιοποιήσει το σύστημα. Θα εισαγάγουν επίσης ψηφιακά νομίσματα για την επέκταση των μεθόδων πληρωμής των τραπεζών.

ΙΝΓ

Η ING αναστέναξε μια πενταετή συμφωνία με την R3 για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Corda με κάθε τρόπο. Επιπλέον, θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εμπορικές κυκλοφορίες Corda Blockchain για όλη αυτή την πενταετία. Η ING θα χρησιμοποιήσει αυτήν τη σύμβαση για την ανάπτυξη διαφορετικών υπηρεσιών που βασίζονται σε Corda για τράπεζες παγκοσμίως και θα παρέχει επίσης πρόσβαση στα CorDapps εντός του πλαισίου.

Επιπλέον, η ING ακολουθεί επίσης έναν οδηγό ανάπτυξης Corda dApp, καθώς θέλει να υιοθετήσει αυτά τα CorDapps σε επιχειρηματικές βιομηχανίες όπου διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν επαφές μέσω αυτών.

SBI Holdings

Η SBI Holdings είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της εταιρείας R3. Ξεκινούν μια νέα κοινοπραξία για να υιοθετήσουν το blockchain Corda στην Ιαπωνία και τις περιοχές της Ανατολικής Ασίας. Το R3 θα παρέχει την τεχνική υποστήριξη για κάθε είδους υιοθέτηση σε αυτές τις περιοχές μαζί με την παροχή του λογισμικού Corda και Corda.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στο SBI να χρησιμοποιεί τις δυνατότητές τους για αυτούς και επίσης να το παρέχει σε πιθανούς πελάτες.

HSBlox

Μαζί με τη βοήθεια της πλατφόρμας Corda, η HSBlox φέρνει έναν νέο τύπο λύσης για τις βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης. Συνεργάζονται με το R3 για να αξιοποιήσουν τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες εμπιστοσύνης από το Corda Blockchain.

Επιπλέον, η HSBlox πρόκειται επίσης να εφαρμόσει λύση blockchain σε μια νέα εφαρμογή υγειονομικής περίθαλψης για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας πληρωμής, επιτρέποντας παράλληλα τη διατήρηση του απορρήτου του ασθενούς με κάθε τρόπο.

Ασφαλίστε το κύμα

Η πλατφόρμα Insurwave είναι ένα από τα καλύτερα έργα μέχρι στιγμής στο blockchain Corda. Πολλά πάρτι ενώθηκαν για να το κάνουν πιθανό. Κυρίως οι εταιρείες ήταν –

Maersk, Guardtime, EY, ACORD, MS Amlin, XL Catlin, Willis Towers Watson και Microsoft.

Το έργο είναι η πρώτη θαλάσσια ασφαλιστική λύση στον κόσμο για το blockchain. Χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά της Corda για επιχειρήσεις για να μειώσει τον κίνδυνο σε διάφορους οργανισμούς που ασχολούνται με τις θαλάσσιες ασφάλειες. Η θαλάσσια ασφάλιση είναι μια από τις πολύπλοκες ασφαλιστικές διαδικασίες όλων των εποχών. Επιπλέον, χρειάζονται πολλά μέρη για να διατηρήσουν τη θαλάσσια ασφάλιση μιας εταιρείας.

Αλλά με τη βοήθεια του Corda Blockchain τώρα μπορούν να το διαχειριστούν με ευκολία.

ΤΑΧΥΣ

Πρέπει να μάθετε για το παγκόσμιο δίκτυο τραπεζικών πληρωμών SWIFT. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούν το blockchain Corda για να ελέγξουν τα πρότυπα πληρωμής SPI. Αν και η επιχείρηση είναι δοκιμαστική για τώρα, αν όλα πάνε σωστά, θα το κάνουν επίσημο.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν το Corda Settler για να προσφέρουν στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές, αξιοποιώντας το απόρρητο και την ασφάλεια που προσφέρει. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιούν το εγγενές διακριτικό Corda για τις εφαρμογές τους.

NatWest Bank

Μια άλλη νίκη για την πλατφόρμα Corda blockchain του R3 είναι το νέο έργο NatWest bank. Η NatWest χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Corda για να δημιουργήσει μια εφαρμογή blockchain για τη διανομή της αγοράς δανείων. Το Corda blockchain μπορεί να διαχειριστεί κινδύνους όπως καμία άλλη πλατφόρμα blockchain. Και αυτό το χαρακτηριστικό προσέλκυσε ειδικά τη NatWest να το χρησιμοποιήσει για τη βιομηχανία δανείων.

Επιπλέον, η εταιρεία θα διερευνήσει διαφορετικά χαρακτηριστικά του Corda.

Αλυσίδα

Αλυσίδα Αυτό ήταν πάντα ένας εξέχων ενθουσιώδης για την τεχνολογία blockchain. Μετά την κυκλοφορία του blockchain Corda, έδειξαν ενδιαφέρον για αυτό. Με τη βοήθεια του δικτύου, ενισχύουν το έργο τους στις Βερμούδες με την Corda.

Οι Βερμούδες είναι ένα έργο όπου θα μειώσουν τον κίνδυνο ασφάλισης και αντασφάλισης και θα προσφέρουν μια πλατφόρμα ανταλλαγής κεφαλαίων για τους χρήστες.

MonetaGo

Η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού MonetaGo εργάζεται στην πλατφόρμα blockchain Corda για να προσφέρει λύσεις blockchain στο Μεξικό και σε άλλες διεθνείς αγορές κυρίως στην Ινδία. Προηγουμένως ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Hyperledger Fabric, αλλά αργότερα το ακύρωσαν.

Σύμφωνα με αυτούς, το Corda blockchain είναι πιο κατάλληλο για τις λύσεις μετριασμού απάτης που βασίζονται σε blockchain.

Νομικό Κέντρο Αριστείας

Αυτή η φοβερή και καινοτόμος πλατφόρμα είναι η δημιουργία του R3. Το Νομικό Κέντρο Αριστείας τους θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες και βέλτιστες πρακτικές νομικών πτυχών στην τεχνολογία blockchain. Η πλατφόρμα βασίζεται στο blockchain Corda και ήδη δέκα δικηγορικά γραφεία υψηλού επιπέδου έχουν εγγραφεί στο εγχείρημα.

Σήμερα, οι δικηγόροι πρέπει να συμβαδίζουν με την ανάπτυξη του blockchain για τη διαχείριση των νομικών πτυχών αποτελεσματικά. Ωστόσο, δεν υπάρχει δωρεάν εκπαίδευση για αποκλεισμούς αποκλειστικά για δικηγόρους. Ωστόσο, με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το δίκτυο και να κατανοήσουν πλήρως τι προσφέρει το blockchain.

Οι δέκα εταιρείες είναι –

Stroock, Shearman & Sterling, Perkins Coie, Ολλανδία & Knight, Fasken, Crowell & Moring, Clifford Chance, Baker McKenzie και Ashurst.

Όπως το Corda, το Hyperledger και το Ethereum είναι δύο από τις δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain για επιχειρήσεις. Ακολουθεί ένας οδηγός για το Hyperledger vs Corda r3 vs Ethereum που θα αναλύσει τις διαφορές τους.

Κεφάλαιο-10: Συμπερασματικές σημειώσεις

Σε σύγκριση με όλες τις πλατφόρμες blockchain ή τις κατανεμημένες πλατφόρμες καθολικών στην αγορά, το Corda blockchain εμφανίστηκε για την επιβολή και καταγραφή επιχειρηματικών συμβάσεων μεταξύ όλων των εμπορικών εταίρων.

Για αυτό, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση για να προσφέρει τη σημασιολογία συναλλαγών και την κατανομή δεδομένων που απαιτείται, καθώς το blockchain Corda πρέπει επίσης να ενεργεί σαν ένα κατανεμημένο καθολικό. Κυρίως υποδεικνύει την εκτελεστή και αυτοματοποιημένη εκτέλεση των συμβάσεων.

Μπορείτε να αναπτύξετε πολλές εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς στο δίκτυο. Είναι εξαιρετικά εύκολο με τους προμηθευτές Corda BAAS. Στο εγγύς μέλλον, μπορούμε να πούμε, θα δούμε περισσότερα από το blockchain C3 της R3, όχι μόνο σε χρηματοπιστωτικούς τομείς αλλά και σε άλλους τομείς.

Έτσι, με μια ματιά, το blockchain Corda φαίνεται σαν μια εξαιρετική λύση για τις επιχειρήσεις. Τελικά αποκτά την αναγνώριση και πολλοί είναι ήδη ενθουσιασμένοι που εκτελούν τους κόμβους τους στο δίκτυο. Ας δούμε αν μπορούν πραγματικά να συνεχίσουν την καλή δουλειά. Αν θέλετε να βελτιώσετε την καριέρα σας στο Corda, πρέπει να εγγραφείτε στο επερχόμενο μάθημα ανάπτυξης Corda για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε καλύτερα το οικοσύστημα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map