Οι 10 κορυφαίες θέσεις εργασίας Blockchain με τις υψηλότερες πληρωμές το 2020

Με την εισαγωγή του Bitcoin το 2009 από τον Satoshi Nakamoto, η Blockchain Technology έλαβε τεράστια προσοχή. Την τελευταία δεκαετία έγινε μάρτυρας της σταθερής αύξησης αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας. Πριν από λίγα χρόνια, οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι για την τεχνολογία και δεν ήθελαν να κάνουν καμία σχέση με αυτήν. Τώρα, οι δουλειές blockchain αποκτούν τεράστια φήμη στον ψηφιακό κόσμο. Η ζήτηση είναι υψηλή και οι κρίσιμες δεξιότητες που απαιτούνται έχουν προκαλέσει ένα σημαντικό κενό στην αγορά. Ως εκ τούτου, η κλίμακα αμοιβών είναι πολύ πιο ικανοποιητική από άλλα πεδία αυτήν τη στιγμή.

Στη σημερινή εποχή, η τεχνογνωσία στην τεχνολογία blockchain γίνεται μία από τις αναδυόμενες δεξιότητες. Με κάθε τομέα που δεν θέλει να μείνει πίσω, η ανάγκη για εξειδικευμένα άτομα στην τεχνολογία blockchain είναι υψηλή. Αν ψάχνετε για προσοδοφόρα καριέρα blockchain, τότε πρέπει επίσης να γνωρίζετε τους διάφορους τύπους εργοδοτών. Υπάρχουν κυρίως τέσσερις τύποι που μπορούν να διακριθούν. Είναι – νεοσύστατες επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, μεγάλα ιδρύματα και εταιρείες τεχνολογίας. Κάθε ένας από αυτούς τους εργοδότες επενδύει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για να πάρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες Blockchain το 2020


Εάν σας ενδιαφέρει η ιδέα της ανάπτυξης καριέρας στον τομέα του blockchain, τότε πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις τεράστιες προοπτικές σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας και θέσεις που σας περιμένουν στον τομέα αυτής της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες εργασίες blockchain το 2020.

Εργασίες Blockchain

1. Προγραμματιστής Blockchain

Ο προγραμματιστής Blockchain είναι μία από τις δημοφιλείς εργασίες blockchain στην αγορά. Πρόκειται ουσιαστικά για προγραμματιστές που προσλαμβάνονται για την ανάπτυξη εφαρμογών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain. Η δημοτικότητα και η υψηλού επιπέδου θέση σημαίνει ότι πρέπει να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και να έχουν οικεία γνώση της τεχνολογίας. Υπάρχουν δύο είδη προγραμματιστών blockchain – προγραμματιστές λογισμικού blockchain και βασικοί προγραμματιστές blockchain.

Κορυφαίες εταιρείες στους χρηματοοικονομικούς τομείς, εταιρείες τεχνολογίας και κυβερνήσεις προσπαθούν να προσλάβουν τους καλύτερους προγραμματιστές blockchain. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για να γίνετε προγραμματιστής. Αυτές περιλαμβάνουν την κατανόηση της λειτουργίας και της αρχιτεκτονικής του blockchain, της κρυπτογραφίας, της δομής δεδομένων και της ανάπτυξης ιστού. Επίσης, εκτιμάται η εμπειρία στη συνεργασία με python, C ++ ,. NET, XML κ.λπ..

Σύμφωνα με την Glassdoor, ο μέσος όρος μισθός προγραμματιστή blockchain είναι 91.713 $ / έτος.

2. Αρχιτέκτονας Blockchain

Το να είσαι αρχιτέκτονας blockchain σημαίνει ότι πρέπει να εκχωρήσεις, να σχεδιάσεις και να συνδέσεις τα διάφορα μέρη της λύσης Blockchain. Αυτό πρέπει να το κάνετε με τη συνεργασία άλλων τμημάτων όπως διαχειριστές δικτύου, λειτουργίες πληροφορικής, προγραμματιστές και σχεδιαστές UX.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε αρχιτέκτονας Blockchain?

Η εργασία blockchain απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία blockchain. Οι δεξιότητες που λαμβάνονται υπόψη για αυτήν την εργασία είναι – React, CSS, HTML, React, Python, Generic SQL και Node. Επίσης, οι εμπειρίες DevOps, η επιστήμη δεδομένων και η κρυπτογραφία είναι απαραίτητες. Επιπλέον, η πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη του blockchain είναι ένα μπόνους.

Σύμφωνα με Πράγματι, το μέσος μισθός ενός αρχιτέκτονα λύσης blockchain είναι 114.763 $ / έτος.

3. Διαχειριστής Blockchain

Οι διαχειριστές Blockchain είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία, ανάπτυξη και συντήρηση συντονισμένων λειτουργιών όλων των στοιχείων σε μια υποδομή blockchain. Κατά κύριο λόγο, οι διαχειριστές blockchain πρέπει να ασχοληθούν με την αξιοποίηση των βέλτιστων δυνατοτήτων διαφορετικών ομάδων blockchain για να προσφέρουν επιχειρηματική αξία. Οι διαχειριστές Blockchain είναι επίσης υπεύθυνοι για την παρακολούθηση της υγείας των διαφόρων υπηρεσιών και εργαλείων που εφαρμόζονται σε μια υποδομή blockchain.

Ο διαχειριστής Blockchain είναι μία από τις πιο περιζήτητες εργασίες blockchain σε επίπεδο εισόδου με την απαίτηση για πολλά υποσχόμενες δεξιότητες. Οι υποψήφιοι που επιδιώκουν το ρόλο του διαχειριστή blockchain θα πρέπει να έχουν ολοκληρωμένη ευχέρεια στη λειτουργία του πρωτοκόλλου Bitcoin, γνώση γλωσσών προγραμματισμού υψηλού επιπέδου και επάρκεια στη χρήση του Linux / UNIX σε συντονισμό. Επιπλέον, οι διαχειριστές blockchain χρειάζονται μια εις βάθος κατανόηση και εξειδίκευση σε υποδομές δικτύωσης, εικονικοποίηση και υπηρεσίες και πρωτόκολλα δικτύωσης.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το ITJobsWatch, ο μέσος όρος μισθός διαχειριστή blockchain είναι 67.500 £ / έτος.

4. Διαχειριστής έργου Blockchain

Οι διαχειριστές έργων Blockchain είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη σύνδεσης μεταξύ της εταιρείας και των εμπειρογνωμόνων Blockchain. Πρέπει να απεικονίσουν τις ανάγκες μιας εταιρείας και να διασφαλίσουν ότι οι ειδικοί κατανοούν τις απαιτήσεις. Και πάλι, όταν ο επαγγελματίας blockchain παραδίδει, πρέπει να μετατρέψει τις τεχνικές πτυχές με τρόπο κατανοητό από την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Παρουσίαση βασικών στοιχείων Blockchain

Οι πολύ απαραίτητες δεξιότητες για αυτόν τον τύπο θέσεων εργασίας blockchain εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την κατανόηση της τεχνολογίας blockchain. Ο υποψήφιος πρέπει επίσης να έχει τις δεξιότητες ενός τακτικού διαχειριστή έργου. Μια άλλη ζωτική πτυχή που είναι απαραίτητη είναι οι δεξιότητες επικοινωνίας. Χωρίς αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες, θα είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουν τους μη τεχνικούς εργαζόμενους να καταλάβουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουν.

Σύμφωνα με μια έκθεση από την πραγματικότητα, η μέση δουλειά blockchain μισθός διαχειριστή έργου είναι 106.891 $ / έτος.

5. Σχεδιαστής Blockchain UX

Είναι ευθύνη του blockchain UX Designer να αναπτύξει μια μοναδική αλλά φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Ο σχεδιαστής UX πρέπει να διασφαλίσει ότι η διεπαφή είναι ενδιαφέρουσα, απλή και διατηρεί τους χρήστες δεμένους. Οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και οι δημοφιλείς εταιρείες, προτιμούν την έναρξη της τεχνολογίας blockchain με μια εμπειρία χρήστη που θα προωθήσει την επιτυχία της επιχείρησής τους.

Τα άτομα που αναζητούν αυτές τις δουλειές blockchain πρέπει να εμφανίζουν δημιουργικότητα, τεχνικές δεξιότητες και αποτελεσματικές γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία blockchain. Μόνο εάν γνωρίζουν πλήρως τα οφέλη μπορούν να εργαστούν για να το κάνουν γνωστό σε όλους; Επιπλέον, απαιτούνται επίσης αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Επειδή ο υποψήφιος πρέπει να συνεργαστεί στενά με τις λειτουργίες, το περιεχόμενο και τα τμήματα μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με την αναφορά από εργασίες κρυπτογράφησης, η μέση βάση μισθός ενός σχεδιαστή blockchain UI / UX είναι 107.500 $ ανά έτος.

6. Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Ένας μηχανικός ποιότητας blockchain πρέπει να διασφαλίσει ότι όλες οι διάφορες περιοχές blockchain και ανάπτυξη είναι κορυφαίας ποιότητας. Αυτές οι εργασίες blockchain περιλαμβάνουν μη αυτόματες δοκιμές, πλαίσια αυτοματισμού και δοκιμές και πίνακες ελέγχου. Η εφαρμογή που έχει υποβληθεί πρέπει επίσης να ελεγχθεί για δυσλειτουργίες ή σφάλματα. Εάν βρεθούν κάποια, τότε είναι καθήκον του ατόμου να αναφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες και να διασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν είναι χωρίς σφάλματα.

Για να έχετε μια επιτυχημένη καριέρα Blockchain, είναι σημαντικό να αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες. Δείτε αυτές τις κορυφαίες δεξιότητες Blockchain που πρέπει να έχετε.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκτενή γνώση της λειτουργίας πλατφορμών blockchain. Επιπλέον, οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, επικοινωνίας και γρήγορης σκέψης είναι απαραίτητες για να υπερέχουν σε αυτήν τη θέση εργασίας. Είναι μια από τις υψηλότερες θέσεις εργασίας με blockchain.

Σύμφωνα με την Glassdoor, η μέση βάση μισθός ενός μηχανικού ποιότητας blockchain είναι 107k $ – 117K $ ανά έτος.

7. Σύμβουλος Blockchain

Μία από τις υψηλότερες θέσεις εργασίας blockchain είναι ο σύμβουλος blockchain. Οι βασικές ευθύνες περιλαμβάνουν τη χάραξη στρατηγικών, τη διαμόρφωση λύσεων και την προσφορά τεχνικών γνώσεων. Η αξιολόγηση και η διαχείριση των κινδύνων είναι επίσης μέρος της περιγραφής εργασίας.

Υπάρχουν διάφορα είδη εργασιών blockchain στον τομέα του συμβούλου blockchain. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με τις ικανότητές σας. Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται εγγενής γνώση σχετικά με την τεχνολογία blockchain για κάθε εργασία.

Σύμφωνα με την έκθεση μισθού Glassdoor, η μέση βάση μισθός ενός συμβούλου blockchain είναι 31.794 $ / έτος.

8. Νομικός Σύμβουλος Blockchain

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain, έχει καταστεί ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες να γνωρίζουν τη νομική ορολογία που σχετίζεται με αυτήν. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία νομικών συνεργασιών, την παροχή συμβουλών στις εταιρείες σχετικά με τη δομή των προσφορών κρυπτογράφησης και την παραβίαση των συμβάσεων. Επίσης, πρέπει να διασφαλίσουν ότι η εγκατάσταση είναι σύμφωνη με τους δημοσιονομικούς κανονισμούς που καθορίζονται από μια συγκεκριμένη χώρα.

Οι απαιτήσεις για αυτές τις εργασίες blockchain περιλαμβάνουν γνώση σχετικά με τις νομικές επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain, τους κανονισμούς fintech του έθνους και τις δεξιότητες επικοινωνίας. Επιπλέον, η γνώση σχετικά με τις έξυπνες συμβάσεις είναι απαραίτητη.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η μέση βάση μισθός νομικού συμβούλου blockchain είναι 100.000 $ έως 190.000 $ / έτος.

9. Μηχανικός Blockchain

Η κύρια ευθύνη ενός μηχανικού blockchain περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας εφαρμογής που αντικατοπτρίζει τις τεχνολογικές πτυχές μιας εταιρείας. Η πιο επιθυμητή δεξιότητα που αναζητάται σε αυτές τις δουλειές blockchain είναι η νοοτροπία για συνεχή μάθηση και προσαρμογή σε νέα πράγματα.

Ελέγξτε επίσης: Πώς να γίνετε Blockchain Engineer

Εκτός από τις τεχνικές δεξιότητες προγραμματισμού, το άτομο πρέπει επίσης να είναι ικανό στην οικονομική πτυχή της μηχανικής blockchain. Περιλαμβάνει την κατανόηση εννοιών όπως προσφορά και ζήτηση, κίνητρα κ.λπ..

Σύμφωνα με μια έκθεση μισθών από όντως, το μέσο όρο μισθός μηχανικού blockchain είναι 70.483 $ ανά έτος.

10. Αναλυτής Blockchain

Οι αναλυτές Blockchain είναι δύο διαφορετικών τύπων – επιχειρηματικοί αναλυτές και αναλυτές κινδύνου. Το καθήκον του επιχειρηματικού αναλυτή είναι να αναπτύξει αποτελεσματικές επιχειρηματικές στρατηγικές για την εφαρμογή blockchain. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τον προσδιορισμό των τομέων που χρειάζονται βελτίωση. Αυτές οι σταδιοδρομίες blockchain έχουν τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης.

Ο αναλυτής κινδύνου πρέπει να αξιολογήσει τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την εφαρμογή blockchain. Προσδιορίζουν τους πιθανούς κινδύνους και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Οι απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για τη θέση ενός αναλυτή blockchain περιλαμβάνουν πλήρη γνώση του blockchain και εμπειρογνωμοσύνη στις σχετικές τεχνικές δεξιότητες.

Σύμφωνα με μια έρευνα για τους μισθούς, η blockchain δουλειά μισθός αναλυτή κινδύνου είναι 93.450 $ ανά έτος.

Εργασίες Blockchain: Κάντε μια επιλογή τώρα

Αυτές είναι οι κορυφαίες θέσεις blockchain το 2020. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη θέσεις στη βιομηχανία blockchain για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Εξαρτάται από τα εκπαιδευτικά προσόντα, τις δεξιότητες και την εμπειρία που έχετε σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Είναι πάντα συμφέρουσα η αναζήτηση σταδιοδρομίας σε αγορές που συνεχώς αυξάνονται. Όμως, πρέπει επίσης να αξιολογήσετε τις διάφορες πτυχές μιας συγκεκριμένης εργασίας προτού την επιλέξετε.

Με τον κόσμο να γοητεύεται με την τεχνολογία blockchain, έχετε την ευκαιρία να χτίσετε μια υπέροχη καριέρα με μια δουλειά blockchain. Αρκεί να πούμε? Το blockchain δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ή να καταρρεύσει σύντομα. Ως εκ τούτου, η ζήτηση για θέσεις εργασίας θα παραμείνει υψηλή, μαζί με μια ευνοϊκή μισθολογική κλίμακα. Επιπλέον, εάν είστε παθιασμένοι με την τεχνολογία blockchain, θα πρέπει να λάβετε την πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων blockchain και να βρείτε τις προσπάθειες ακόμα πιο συναρπαστικές.

Εάν είστε αρχάριος, πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από το μηδέν. Έτσι, προσφέρουμε ένα δωρεάν μάθημα Blockchain για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το ταξίδι καριέρας blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me