10 λόγοι για να αποκτήσετε την εταιρική σας πιστοποίηση Blockchain

Αναρωτιέστε ακόμα εάν χρειάζεστε πιστοποίηση εταιρικού blockchain; Εάν το κάνετε, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος, καθώς θα αναφέρουμε δέκα λόγους για να λάβετε την πιστοποίηση blockchain.

Το Blockchain αλλάζει τη βιομηχανία μας. Είναι τόσο σημαντικό που η αγορά εργασίας γύρω από αυτό εκρήγνυται επίσης.

Εάν σκέφτεστε να μάθετε το blockchain, τότε είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Η ζήτηση στο blockchain είχε επίσης ως αποτέλεσμα την ανάγκη για ειδικούς και προγραμματιστές.

Ωστόσο, υπάρχει μια θέση του blockchain που αναπτύσσεται γρηγορότερα από το αναμενόμενο – το blockchain των επιχειρήσεων.


Το Enterprise blockchain ασχολείται με την απαίτηση blockchain από επιχειρήσεις, εταιρείες και οργανισμούς που έχουν λειτουργικότητα σε επίπεδο επιχείρησης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχει απαίτηση για προγραμματιστές και εμπειρογνώμονες blockchain επιχειρήσεων.

Λοιπόν, από πού ξεκινάς; Πρέπει να κάνετε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain ή μια πιστοποίηση αρχιτεκτονικής blockchain; Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε παρακάτω.

10 λόγοι για να αποκτήσετε την εταιρική σας πιστοποίηση Blockchain

Μπορείτε να ξεκινήσετε παρακολουθώντας μαθήματα και μαθαίνοντας τα βασικά. Αλλά για να ξεχωρίσετε στον κλάδο, χρειάζεστε μια πιστοποίηση εταιρικού blockchain. Για να πείσετε τον εαυτό σας για την ανάγκη του, θα εξετάσουμε τους δέκα λόγους. Ας αρχίσουμε.

10 λόγοι για να αποκτήσετε την εταιρική σας πιστοποίηση blockchain

Υψηλή ζήτηση

Ο νούμερο ένα λόγος για να λάβετε πιστοποίηση είναι η αύξηση της ζήτησης για άτομα με εξειδίκευση στο blockchain Το Blockchain έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια. Η άνθηση πραγματοποιήθηκε το 2017. Η τάση των λέξεων-κλειδιών blockchain σημείωσε άνοδο γύρω στο 2017, αλλά υπήρξε μείωση της δημοτικότητάς της από τότε.

πιστοποίηση επιχείρησης blockchain

Λεζάντα: Blockchain τάση λέξεων-κλειδιών τα τελευταία 5 χρόνια.

Τα καλά νέα είναι ότι η τάση των λέξεων-κλειδιών για τις θέσεις εργασίας blockchain δεν έχει δει τόσο μεγάλο αποτέλεσμα.

Λεζάντα: Τάση λέξεων-κλειδιών για θέσεις εργασίας Blockchain τα τελευταία 5 χρόνια

Αν λοιπόν είστε λάτρης του blockchain ή ένας μαθητής σκέφτεστε να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός για το blockchain της επιχείρησης, τότε είναι η ώρα.

Στις ΗΠΑ, πολιτείες όπως το Νιου Τζέρσεϊ, η Νέα Υόρκη και άλλοι έχουν επίσης δείξει πολύ υψηλότερο ενδιαφέρον όσον αφορά τη ζήτηση για θέσεις εργασίας blockchain.

Λεζάντα: Τα τελευταία 5 χρόνια ενδιαφέροντος ανά περιοχή.

Εργασία στις τεχνολογίες αιχμής

Το Enterprise blockchain ήταν πάντα ένα μέρος όπου έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τεχνολογίες αιχμής. Οι επιχειρήσεις προσπαθούν να εργαστούν προς ένα λαμπρό μέλλον, όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τη βιομηχανία στο σύνολό της. Γι ‘αυτό εσείς, ως επαγγελματίας επαγγελματίας blockchain, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε υπέροχα πλαίσια και εργαλεία.

Μερικά από τα δημοφιλή εταιρικά πλαίσια blockchain με τα οποία πρόκειται να συνεργαστείτε περιλαμβάνουν Hyperledger ,orum, R3 Corda και Enterprise Ethereum (EE).

Επίσης, οι επιχειρηματικές λύσεις επιτρέπονται στη φύση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ορισμένα εργαλεία προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση – που είναι αιχμής και σας βοηθούν να εξελιχθείτε ως εμπειρογνώμονας blockchain.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο το 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί blockchain. Συγκριτικά, περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε μια τεχνολογία που βρίσκεται στο στάδιο αναπαραγωγής.

Premium μισθού (κερδίζετε πολλά)

Όταν εργάζεστε στην τεχνολογία αιχμής, είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε περισσότερα! Το Blockchain δεν διαφέρει. Η αγορά εργασίας για το blockchain εξελίσσεται και οι εταιρείες είναι πρόθυμες να πληρώσουν χρήματα για το σωστό ταλέντο. Με τη σωστή προσέγγιση και στάση, μπορείτε να κερδίσετε οπουδήποτε μεταξύ 100.000 $ ανά έτος και περισσότερα!

Το καλύτερο ταλέντο μπορεί εύκολα να κερδίσει έως και 200.000 $ ετησίως. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με έργα blockchain.

Δυνατότητα εργασίας σε προϊόντα / υπηρεσίες επόμενης γενιάς

Οι επιχειρήσεις δεν ενδιαφέρονται μόνο να υιοθετήσουν το blockchain αλλά επίσης εστιάζουν πολύ στην καινοτομία. Το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης εργάζεται για την καινοτομία και τη δημιουργία υπηρεσιών και προϊόντων επόμενης γενιάς. Εάν δεν το κάνουν εσωτερικά, διερευνούν συνεργασίες και εργάζονται σε ένα έργο ανοιχτού κώδικα.

Το Hyperledger είναι μία από τις πρωτοβουλίες ανοιχτού κώδικα που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Linux για τη βελτίωση του οικοσυστήματος blockchain. Διαθέτει εξαιρετικό πλαίσιο blockchain, όπως Fabric, Besu και άλλα.

Ως πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain, μπορείτε να συμβάλλετε στο έργο ανοιχτού κώδικα και να βοηθήσετε στη δημιουργία των προϊόντων ή των υπηρεσιών που διαμορφώνουν το μέλλον.

Συνεργαστείτε με κορυφαίους επαγγελματίες

Η εργασία στη βιομηχανία blockchain μπορεί να είναι επωφελής από την άποψη της δικτύωσης. Ως επαγγελματίας επαγγελματίας blockchain, θα είστε σε θέση να συναντήσετε καταπληκτικούς ανθρώπους.

Αυτό το προνόμιο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο εάν θέλετε να μεγαλώσετε. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η δικτύωση είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη καριέρα και αυτό μπορεί να σας δώσει μια καριέρα blockchain. Σας βοηθά επίσης να προωθήσετε την καριέρα σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Εάν είστε νέοι στον κλάδο, μπορείτε ακόμη και να βρείτε έναν μέντορα που μπορεί να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας.

Αυξήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, κοινοποιώντας γνώσεις

Οι άνθρωποι ακούνε όσους έχουν εξουσία είναι αξιόπιστοι σε οποιονδήποτε κλάδο. Με την πιστοποίηση εταιρικού blockchain και γίνοντας πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας blockchain επιχειρήσεων.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας στο διαδίκτυο μέσω διαφορετικών μέσων. Αρχικά, είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε το δικό σας ιστολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακατευθύνετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας από άλλες πηγές. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ευκαιρίες blogging επισκεπτών. Εκεί μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας σε έργα και να τους βοηθήσετε να μάθουν από τις αποτυχίες σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να κάνετε podcasting, να κάνετε συνεντεύξεις με άλλους ηγέτες του κλάδου και να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι YouTube.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να προσεγγίσετε άτομα και να καθιερωθείτε ως μάρκα. Ωστόσο, συνιστάται να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή που πιστεύετε ότι λειτουργεί για εσάς. Εάν είστε καλοί στο blogging, κάντε το ή ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το youtube και να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο βίντεο. Έχετε όλες τις επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε τον κόσμο του blockchain.

Συμμετέχετε στην ανάπτυξη blockchain για επιχειρήσεις ανοιχτού κώδικα

Όσον αφορά το blockchain, η πρωτοβουλία ανοιχτού κώδικα είναι τεράστια. Στην καρδιά της πρωτοβουλίας, μπορείτε να βρείτε το έργο ομπρέλας Hyperledger που διαχειρίζεται το Linux Foundation. Πολλές μεγάλες εταιρείες, όπως η Microsoft, η IBM, η Infosys και άλλες, εργάζονται σε διάφορα έργα ανοιχτού κώδικα κάτω από την ομπρέλα Hyperledger.

Για εσάς, αυτό σημαίνει την ευκαιρία να συνεισφέρετε. Όχι μόνο δίνετε κάτι πίσω στην κοινότητα, αλλά βελτιώνετε επίσης τις πιθανότητές σας να γίνετε μια εξειδικευμένη οντότητα blockchain στον τομέα blockchain. Η πιστοποίηση εταιρικού blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το εταιρικό πλαίσιο – και να σας επιτρέψει να συνεισφέρετε στα πλαίσια, τις υπηρεσίες και τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα εταιρικών.

Ξεχωρίστε τον εαυτό σας

Στην εποχή του ανταγωνισμού, είναι πάντα ωφέλιμο να ξεχωρίζετε. Παρόλο που ενδέχεται να έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να εργαστείτε σε έργα που σχετίζονται με το blockchain, ένα πιστοποιητικό μπορεί να πει σε άλλους τι γνωρίζετε για το blockchain. Βοηθά τους άλλους ανθρώπους να εξακριβώσουν για τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας – αντί να εικάζουν για να δουν κάποια πραγματική δουλειά.

Θα σας βοηθήσει επίσης να προσγειωθείτε γρηγορότερα σε σύγκριση με ένα άτομο χωρίς πιστοποίηση.

Έρευνα και βοήθεια στην ανάπτυξη λύσεων blockchain για επιχειρήσεις

Οι επιχειρηματικές λύσεις blockchain απαιτούν την εξελισσόμενη σκέψη. Είναι διαφορετικό από τη συμβολή σε έργα ανοιχτού κώδικα. Η έρευνα Blockchain είναι ένας μεγάλος τομέας που χρειάζεται προσοχή από ειδικούς blockchain όπως εσείς.

Το Blockchain βρίσκεται ακόμη στο νεογέννητο στάδιο και μπορείτε να το βοηθήσετε να εξελιχθεί γρηγορότερα ερευνώντας προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρική πιστοποίηση blockchain της επιχείρησής σας.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από οποιαδήποτε αλλαγή στην αγορά

Τέλος, με την πιστοποίηση, θα επηρεαστείτε λιγότερο εάν συμβεί αλλαγή αγοράς. Από προεπιλογή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς η αγορά blockchain αναμένεται να αναπτυχθεί. Αλλά αν αλλάξει η δυναμική της αγοράς, θα έχετε την καλύτερη πιθανότητα να παραμείνετε σχετικοί καθώς έχετε ένα πιστοποιητικό πίσω σας.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των 10 λόγων για την απόκτηση της πιστοποίησης της επιχείρησης blockchain. Είναι η καλύτερη στιγμή για να πιστοποιηθείτε και να εξερευνήσετε τις εκπληκτικές ευκαιρίες εκεί έξω. Ένα τελευταίο πράγμα που θέλουμε να αναφέρουμε είναι ότι κανένα πιστοποιητικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ικανότητα. Πρέπει να μάθετε από την καρδιά και το μυαλό για να γίνετε ο καλύτερος. Η πιστοποίηση προσθέτει εμπιστοσύνη μόνο στο σετ δεξιοτήτων σας και σας βοηθά να αποκτήσετε ταχύτερες συναυλίες.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να λάβετε την εταιρική σας πιστοποίηση blockchain?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me