Κορυφαίες 10 προκλήσεις υιοθεσίας Blockchain

Πόσες προκλήσεις έχει η τεχνολογία blockchain; Μπορεί να ξεπεράσει όλα αυτά και να λάμψει ως τεχνολογική ευλογία; Εδώ, θα καλύψουμε όλες τις προκλήσεις υιοθεσίας blockchain για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνολογία.

Το blockchain εξακολουθεί να είναι η κορυφαία λέξη-κλειδί στον κόσμο της τεχνολογίας. Πρωταγωνιστές πιστεύουν ότι θα φέρει επανάσταση στους χρηματοοικονομικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων, της υγειονομικής περίθαλψης και του νόμου. Η ικανότητα εργασίας σε κατανεμημένο περιβάλλον με δυνατότητα προστασίας από παραβίαση είναι η βασική πηγή πίσω από όλες αυτές τις υποθέσεις.

Ωστόσο, κάθε νέα τεχνολογία θα περνάει πάντα σε μια εκστρατεία. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να απαλλαγούμε από όλες τις προκλήσεις και να το χρησιμοποιήσουμε για να τροφοδοτήσουμε τον σύγχρονο κόσμο. Το blockchain δεν είναι διαφορετικό εδώ. Αν και υπάρχουν πολλές δυνατότητες, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεπεραστούν όλες οι προκλήσεις.

Επομένως, αυτός ο οδηγός θα καλύψει τα βασικά των προβλημάτων blockchain και τις πιθανές λύσεις τους για να βοηθήσουν κάθε αρχάριο να κατανοήσει καλύτερα την τεχνολογία.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα Blockchain

Κορυφαίες προκλήσεις υιοθεσίας Blockchain: Τι είναι αυτές?

Ακολουθεί η λίστα των κορυφαίων 10 προκλήσεων υιοθέτησης blockchain που επιβραδύνουν το σύστημα:

Αναποτελεσματικός Τεχνολογικός Σχεδιασμός

Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εφαρμογής blockchain. Αν και η τεχνολογία blockchain έχει πολλά προνόμια, εξακολουθεί να στερείται πολλών τεχνολογικών τρόπων. Ένα ελάττωμα κωδικοποίησης ή ένα κενό είναι ένα από τα σημαντικά σημεία σε αυτό.

Το Bitcoin ήταν το πρωτοπόρο σε αυτό το θέμα, αλλά ακόμα, ολόκληρο το σύστημα έχει αναποτελεσματικό σχεδιασμό. Σίγουρα, η Ethereum προσπάθησε να καλύψει όλες τις ελλείψεις του Bitcoin, αλλά εξακολουθεί να μην είναι αρκετή.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την αποκεντρωμένη ανάπτυξη εφαρμογών. Το Ethereum επιτρέπει στους προγραμματιστές να εφαρμόζουν dApps με βάση το σύστημά τους. Και μέχρι σήμερα, υπήρχαν πολλά dApps βασισμένα σε αυτά.

Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά φαίνεται να έχουν πρόβλημα ψευδούς κωδικοποίησης και κενών. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα κενά και να εισέλθουν γρήγορα στο σύστημα. Λοιπόν, όλα αυτά που μιλούν για ασφάλεια δεν λειτουργούν σωστά εδώ.

Εάν μπορούμε να διορθώσουμε αυτήν την πρόκληση υιοθέτησης blockchain, τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν πιο άνετα.


Η εγκληματική σύνδεση

Το ανώνυμο χαρακτηριστικό της τεχνολογίας blockchain προσέλκυσε όχι μόνο ειδικούς αλλά και εγκληματίες. Γιατί; Λοιπόν, η φύση του δικτύου είναι αποκεντρωμένη έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει την πραγματική σας ταυτότητα.

Αυτό καθιστά το bitcoin τον πρωταρχικό στόχο που χρησιμοποιείται ως νόμισμα στη μαύρη αγορά και στον σκοτεινό ιστό.

Δεν είναι καλό να οικοδομήσουμε τη φήμη. Αυτό το κακό όνομα κάνει πολλούς ανθρώπους να σκέφτονται δύο φορές πριν εξετάσουν ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, είναι φυσικό για άτομα που θέλουν να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε εγκληματική ένωση.

Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τώρα αυτά τα κρυπτονομίσματα για να αγοράσουν περιορισμένο παράνομο εξοπλισμό και τρόπους πληρωμής. Ζητούν επίσης κρυπτονομίσματα σε αντάλλαγμα ως λύτρα. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτού είναι να σταματήσει η εγκληματική σύνδεση και για όλους για καλύτερη εφαρμογή blockchain.

 Χαμηλή επεκτασιμότητα

Μια άλλη από τις προκλήσεις της εφαρμογής blockchain είναι η επεκτασιμότητα. Στην πραγματικότητα, οι blockchain λειτουργούν καλά για έναν μικρό αριθμό χρηστών. Αλλά τι θα συμβεί όταν θα πραγματοποιηθεί μαζική ολοκλήρωση; Το Ethereum και το Bitcoin έχουν πλέον τον υψηλότερο αριθμό χρηστών στο δίκτυο και είναι περιττό να πούμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Όταν ο αριθμός χρήστη αυξάνεται στο δίκτυο, οι μεταβάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία. Ως αποτέλεσμα, οι συναλλαγές κοστίζουν υψηλότερα από το συνηθισμένο, και αυτό περιορίζει επίσης περισσότερους χρήστες στο δίκτυο.

Μπορεί να χρειαστούν ακόμη και μέρες για την επεξεργασία ολόκληρης της συναλλαγής. Έτσι, στο τέλος, αυτή η πρόκληση υιοθέτησης blockchain καθιστά την τεχνολογία όλο και λιγότερο επικερδής.

Λίγες από τις τεχνολογίες blockchain μας έδειξαν ταχύτερη παραγωγή, αλλά επιβραδύνουν επίσης όταν περισσότεροι χρήστες συνδέονται στο σύστημα.

Επομένως, αυτή η πρόκληση πρέπει να αντιμετωπιστεί αρκετά γρήγορα, καθώς καθιστά ολόκληρη την τεχνολογία κάπως βαρετή.

Διαβάστε περισσότερα: Οι 10 κορυφαίες προκλήσεις εφαρμογής Blockchain για επιχειρήσεις

Υψηλή κατανάλωση ενέργειας

Η κατανάλωση ενέργειας είναι μια άλλη πρόκληση υιοθέτησης blockchain. Το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας blockchain ακολουθεί την υποδομή bitcoin και χρησιμοποιεί το Proof of Work ως αλγόριθμος συναίνεσης.

Ωστόσο, η απόδειξη της εργασίας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται. Για να διατηρήσει το σύστημα ζωντανό, θα χρειαστεί υπολογιστική ισχύ. Μάλλον έχετε ακούσει για την εξόρυξη.

Η εξόρυξη θα απαιτήσει από εσάς να επιλύσετε σύνθετες εξισώσεις χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Έτσι, ο υπολογιστής σας θα πάρει όλο και περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα για να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση όταν ξεκινάτε την εξόρυξη.

Προς το παρόν, οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν 0,2% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν συνεχίσει να αυξάνεται τότε, οι ανθρακωρύχοι θα πάρουν περισσότερη δύναμη από ό, τι μπορεί να προσφέρει ο κόσμος. Έτσι, γίνεται πλέον μία από τις πρωταρχικές προκλήσεις αυτού του δικτύου.

Πολλοί οργανισμοί προσπαθούν να αποφύγουν εντελώς το blockchain μόνο για αυτήν την πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κατάσταση πρέπει να είναι υπό έλεγχο, καθώς είναι μια από τις κύριες προκλήσεις στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Αλλά πως?

Λοιπόν, το blockchain μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους συναίνεσης για την επικύρωση των μεταβάσεων. Αλγόριθμοι συναίνεσης που απαιτούν πολύ λίγη ενέργεια για την επεξεργασία.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε πραγματικά να κάνουμε την τεχνολογία blockchain ξανά μια ευλογία.

Έλλειψη απορρήτου

Το Blockchain και το απόρρητο δεν πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Το δημόσιο σύστημα καθολικών τροφοδοτεί το σύστημα, οπότε η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν είναι η πρώτη ανησυχία.

Αλλά μπορεί κάποιος οργανισμός να λειτουργεί χωρίς απόρρητο; Λοιπόν όχι. Πολλές εταιρείες που συνεργάζονται με το απόρρητο πρέπει να έχουν καθορισμένα όρια. Οι καταναλωτές τους τους εμπιστεύονται ευαίσθητες πληροφορίες. Επομένως, εάν είναι όλα αποθηκευμένα σε δημόσιο καθολικό, δεν θα είναι πλέον πλέον ιδιωτικό, έτσι θα ήταν?

Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα μητρώα για να περιορίσετε την πρόσβαση στα δεδομένα. Η διάθεσή του μόνο για τους πελάτες θα είναι μια λύση εδώ.

Αυτή είναι μια βασική απαίτηση στην περίπτωση του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Από την άλλη πλευρά, αυτό εγείρει ορισμένες ανησυχίες για τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες. Οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες πρέπει πάντα να προστατεύουν και να περιορίζουν την πρόσβαση στα δεδομένα τους για διάφορους λόγους.

Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία blockchain δεν θα μπορεί να λειτουργήσει με ευαίσθητες πληροφορίες έως ότου κάποιος επιλύσει το πρόβλημα.

Ιδιωτικό ή ομοσπονδιακό blockchain μπορεί να λειτουργήσει εδώ. Θα έχετε περιορισμένη πρόσβαση και όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες σας θα παραμείνουν ιδιωτικές όπως θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερα: 6 βασικές δυνατότητες Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Χωρίς κανονισμό

Αυτή είναι μια από τις κύριες προκλήσεις της εφαρμογής blockchain σε έναν οργανισμό. Πολλοί οργανισμοί κάνουν την τεχνολογία blockchain ως μέσο συναλλαγής. Θα δείτε πολλά προϊόντα που εξαρτώνται από αυτό. Αλλά ακόμη και τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί σχετικά με αυτό. Έτσι, κανείς δεν ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά το blockchain.

Τώρα, εδώ έρχεται το ζήτημα. Παρόλο που το blockchain εγγυάται την ορατότητα ως ένα από τα οφέλη του, δεν υπάρχει ακόμα ασφάλεια. Δεν θα γνωρίζετε με βεβαιότητα εάν θα είναι ασφαλές για εσάς ή όχι. Για να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις, οι κυβερνήσεις και οι εξαιρετικά ελεγχόμενοι τομείς ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσουν κανονισμούς για το blockchain.

Προβλήματα ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι ένα άλλο κρίσιμο θέμα εδώ. Όλοι γνωρίζουμε πώς κάθε τεχνολογία blockchain μπορεί να υπερηφανεύεται για την ασφάλειά της. Αλλά όπως και κάθε άλλη τεχνολογία, το blockchain έρχεται επίσης με μερικούς βρόχους ασφαλείας.

Η επίθεση 51% στο δίκτυο είναι ένα από τα ελαττώματα ασφαλείας του δικτύου. Σε αυτήν την επίθεση, οι χάκερ μπορούν να αναλάβουν το δίκτυο και να το εκμεταλλευτούν με τον τρόπο τους. Μπορούν ακόμη και να αλλάξουν τη διαδικασία συναλλαγής και να περιορίσουν άλλα άτομα από τη δημιουργία μπλοκ.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό, το επίπεδο πρωτοκόλλου χρειάζεται περισσότερη ασφάλεια. Έχουμε ήδη δει μερικά από τα κενά ασφαλείας του μέχρι τώρα. Ωστόσο, μόνο λίγα σενάρια έχουν καλά πρωτόκολλα που μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Έτσι, κανείς δεν ξέρει αν είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έλλειψη επαρκών συνόλων δεξιοτήτων

Εκτός από το λογισμικό και το υλικό, πρέπει επίσης να βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό για τη διαχείριση της τεχνολογίας blockchain. Όπως γνωρίζετε, η τεχνολογία blockchain είναι σχετικά νέα και εξακολουθεί να εξελίσσεται. Προς το παρόν, λίγοι άνθρωποι έχουν τις δεξιότητες να υποστηρίξουν μια τέτοια τεχνολογία.

Από την άλλη πλευρά, η ζήτηση για αυτό το εξειδικευμένο προσωπικό είναι τεράστια. Επομένως, εάν θέλετε να προσλάβετε ειδικευμένους ανθρώπους, θα πρέπει να πληρώσετε μεγάλους μισθούς. Οι σωστοί άνθρωποι θα σας κοστίσουν.

Όπως κάθε τεχνολογική καινοτομία, το blockchain θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Ναι, μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις, αλλά δεν είναι εμπόδια. Η υιοθέτηση νέων κανονισμών και προτύπων είναι απαραίτητη. Πριν το γνωρίζετε, σκέφτεστε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία blockchain για την εταιρεία σας. Λοιπόν, προσέξτε τις προκλήσεις υιοθέτησης του blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Το Blockchains μπορεί να είναι αργό

Το blockchain είναι περίπλοκο. Γι ‘αυτό χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την επεξεργασία τυχόν συναλλαγών. Επίσης, η κρυπτογράφηση του συστήματος το καθιστά ακόμη πιο αργό. Αν και ισχυρίζονται ότι είναι ταχύτερα από τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν μπορούν να το παραδώσουν.

Η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετές ώρες. Έτσι, εάν θέλετε να πληρώσετε για ένα φλιτζάνι καφέ, θα σας προκαλέσει προβλήματα. Είναι πιο κατάλληλο για μεγάλες συναλλαγές όπου ο χρόνος δεν είναι ζωτικής σημασίας στοιχείο. Είναι ένα στοιχείο κινδύνου. Και δεν έπρεπε να αφαιρέσει τη «μη ασφαλή» φύση των μπλοκ αλυσίδων από την εξίσωση?

Θεωρητικά, η αρχή επεκτείνεται σε δίκτυα blockchain που χρησιμοποιούν κάτι διαφορετικό από την αξία του καταστήματος – για παράδειγμα, καταγραφή συναλλαγών ή αλληλεπιδράσεων στο περιβάλλον IoT.

Αυτά τα κανάλια – στην πραγματικότητα, ακόμη και αρχεία υπολογιστή – μπορούν να γίνουν αργά και ανέφικτα. Δεν συμβαίνει πάντα. Επιβραδύνεται μόνο όταν το δίκτυο έχει πολλούς χρήστες. Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο αργό γίνεται.

Αυτές οι προκλήσεις για την υιοθέτηση blockchain μπορούν να γίνουν εμπόδια σύντομα. Έτσι, πρέπει να ελπίζουμε για μια λύση γρήγορα. Ωστόσο, ορισμένες νέες τεχνολογίες προσφέρουν ταχύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές.

Το ίδρυμα έχει άμεσο ενδιαφέρον για την αποτυχία του blockchain. Για να είμαι ειλικρινής – Μπορεί να εξαφανιστεί γρηγορότερα από ό, τι αναμένουμε. Επομένως, είναι επείγον να βρείτε μια λύση για αυτές τις προκλήσεις υιοθεσίας blockchain.

Οι τράπεζες κερδίζουν τεράστια κέρδη μέσω διαμεσολαβητών. Και εξαιτίας αυτού, το κόστος είναι πολύ μικρότερο από το συνηθισμένο. Αλλά αν το blockchain μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον παράγοντα, θα είναι πολύ φθηνότερο από αυτό. Πιστεύουμε ότι οι οργανισμοί θα πρέπει να εξετάσουν αυτές τις προκλήσεις στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain.

Οι τράπεζες χρησιμοποιούν τεράστια δύναμη πίεσης με κυβερνήσεις και νομοθέτες. Είναι πιθανό ότι, εάν αποφασίσουν ότι είναι προς το συμφέρον τους, ο παραδοσιακός χρηματοπιστωτικός τομέας μπορεί να μειώσει το blockchain. Μπορούν επίσης να μειώσουν σημαντικά τη χρησιμότητά του και να περιορίσουν τη διαθεσιμότητά του.

Δημόσια αντίληψη

Μια άλλη από τις τεράστιες προκλήσεις για την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain είναι η έλλειψη γνώσης. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία του κοινού εξακολουθεί να μην γνωρίζει την ύπαρξη και την πιθανή χρήση αυτής της τεχνολογίας. Εάν θέλουμε το blockchain να είναι επιτυχές, πρέπει να κερδίσει αποδοχή. Παρόλο που η τεχνολογία κάνει ιστορία, δεν αρκεί να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές.

Επίσης, η έλλειψη κατάλληλου μάρκετινγκ για αυτή τη θέση το καθιστά μη δημοφιλές. Έτσι, εάν δεν ασχολείστε με αυτό, δεν θα γνωρίζετε καν ότι υπάρχει.

Επί του παρόντος, η τεχνολογία blockchain έχει σχεδόν το ίδιο νόημα με το Bitcoin. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το bitcoin είναι το μόνο δίκτυο blockchain. Άλλοι δεν το γνωρίζουν καν εκτός από την κρυπτογράφηση.

Εν τω μεταξύ, η αξία του Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται σε πρωτοφανή επίπεδα. Επίσης, η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να σχετίζεται με τις σκοτεινές συναλλαγές ξεπλύματος χρημάτων, μαύρου εμπορίου και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Προτού είναι δυνατή η γενική υιοθέτηση, τα μέλη του κοινού πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ bitcoin, άλλων κρυπτονομισμάτων και blockchain. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη των αρνητικών επιπτώσεων των κρυπτονομισμάτων και θα κάνει τη τεχνολογία να λάμψει από μόνη της. Θα είναι το αποτέλεσμα μιας αυξημένης προθυμίας για χρήση της τεχνολογίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις πλατφόρμες εταιρικών blockchain; Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα εταιρικά πλαίσια blockchain τώρα για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί κάθε ένα από αυτά.

Υπάρχει κάτι παραπάνω για προκλήσεις υιοθεσίας Blockchain?

Το Blockchain θα αντιμετωπίσει διαφορετικές προκλήσεις υιοθέτησης blockchain πριν ενσωματωθεί στην κοινωνία. Αυτά περιλαμβάνουν επεκτασιμότητα, το χρόνο που απαιτείται για την επαλήθευση των συναλλαγών, το κόστος των συναλλαγών και την ασφάλεια.

Ιδιαίτερη προσοχή επικεντρώθηκε πρόσφατα σε περιστατικά εισβολής σε εταιρείες και νεοσύστατες εταιρείες που βασίζονται σε Bitcoin. Αυτό που δεν γνωρίζετε εδώ είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις είναι αποτέλεσμα αδίστακτων χρηστών.

Για παράδειγμα, ένα πορτοφόλι λογισμικού, το οποίο είναι ουσιαστικά το ισοδύναμο Bitcoin ενός τραπεζικού λογαριασμού. Πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το πορτοφόλι στον υπολογιστή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση και να αποθηκεύσετε όλες τις πιστώσεις σας. Ωστόσο, το κενό αυτό είναι ότι δεν έχει καμία κρυπτογράφηση.

Έτσι, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να λάβει τις πιστώσεις σας.

Ένα άλλο σενάριο θα μπορούσε να είναι η επίθεση 51%. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές στο δίκτυο όπως επιθυμούν εάν περισσότερο από το 51% των χρηστών ελέγχουν την ισχύ. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο αποτέλεσμα και δεν θα ωφελήσει πολύ τους επιτιθέμενους. Επιπλέον, οι κανονισμοί δεν είναι ακόμη σαφείς για πρωτόκολλα διακανονισμού με πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Οι προκλήσεις για την υιοθέτηση Blockchain αποτελούν επίσης απειλή εδώ.

Από τη θετική πλευρά, οι ρυθμιστικές αρχές λαμβάνουν όλο και περισσότερα μέτρα σε ορισμένες χώρες για να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο με τον οποίο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να χρησιμοποιούν το blockchain για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εσωτερικών τους δικτύων. Αυτό θα επηρεάσει την εξωτερική χρήση της τεχνολογίας Blockchain, όπως πληρωμές και μεταφορές.

Οι κεντρικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια ρεαλιστική προσέγγιση. Αυτή η είδηση ​​από τις μεγάλες τράπεζες ενισχύει αυτήν την πρακτική προσέγγιση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία Blockchain; Ανατρέξτε στον οδηγό ορισμού blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Προκλήσεις και ευκαιρίες Blockchain: Δεν υπάρχει ελπίδα?

Παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο προβλήματα με το blockchain, υπάρχουν ήδη πολλές πλατφόρμες μετρητών. Για παράδειγμα, το Hyperledger προσφέρει ένα πλήθος έργων που εστιάζονται αποκλειστικά σε εταιρικές εταιρείες. Όχι μόνο αυτό, η Ethereum εργάζεται ακόμη και σε πλατφόρμες που επιτρέπουν την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων με το blockchain για επιχειρήσεις.

Επιπλέον, το εγκεκριμένο blockchain μπορεί να προσφέρει οφέλη για πολλές βιομηχανίες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη πολλές εφαρμογές και έργα ζωντανά που λειτουργούν τέλεια. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα προβλήματα με το blockchain θα έρθουν με λύσεις και ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, πολλές εταιρείες είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν ή να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία και επενδύουν αρκετά χρήματα σε αυτήν. Επομένως, είναι μόνο θέμα χρόνου που θα δούμε μια μεγάλη αλλαγή στην κοινωνία και την οικονομία.

Το Blockchain μπορεί ακόμα –

  • Διακοπή του τρέχοντος συστήματος χρηματοδότησης
  • Μετατροπή διατραπεζικών πληρωμών
  • Εξασφαλίστε ομότιμες πληρωμές
  • Παρέχετε ευκαιρίες για αντικατάσταση υπαρχόντων μηχανισμών ανταλλαγής.
  • Διατηρήστε οικονομικές πληροφορίες, αρχεία πελατών και συμφωνίες.

Δείτε τις κορυφαίες 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

συμπέρασμα

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές προκλήσεις υιοθέτησης blockchain για να δούμε μια πραγματική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία. Φαίνεται αναπόφευκτο ότι οι εταιρείες πρέπει να το παρακολουθούν στενά και να είναι έτοιμες να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους και να πάρουν τα αποτελέσματα.

Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία blockchain θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αυτό το μέλλον είναι ακόμη πιο μακριά από ό, τι πιστεύουν πολλοί. Ο κατάλογος των προκλήσεων υιοθέτησης blockchain που αναφέρθηκε παραπάνω υπογραμμίζει σαφώς την ανάγκη για τεχνολογικές βελτιώσεις.

Στην τρέχουσα κατάσταση της τεχνολογίας blockchain, ο κύριος στόχος πρέπει να είναι η ευρέως διαθέσιμη αυτή η νέα, καινοτόμος τεχνολογία.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την τεχνολογία ή θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της επανάστασης, σας προτείνουμε να δείτε το δωρεάν μάθημα blockchain. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να μάθετε για όλες τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map