30+ ερωτήσεις και απαντήσεις στη συνέντευξη Corda

Προετοιμαστείτε για συνέντευξη Corda; Εδώ παρουσιάζουμε τον ειδικό οδηγό που θα καλύψει τις κορυφαίες ερωτήσεις συνέντευξης αρχιτέκτονα blockchain για την προετοιμασία σας!

Υπήρξε τεράστια ζήτηση για θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το blockchain. Αυτό σημαίνει έμμεσα ότι οι τεχνολογίες blockchain όπως το Corda θα είναι επίσης σε ζήτηση. Το άρθρο απευθύνεται σε μαθητές blockchain που προσπαθούν να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη. Θα περάσουμε από πολλές ερωτήσεις συνέντευξης στο Corda.

Ερχομαι συντομα: Οδηγός για αρχάριους στο μάθημα ανάπτυξης Corda

Contents

Γιατί Corda; Κατανόηση της ζήτησης

Είναι κοινό για τις επιχειρήσεις να υιοθετούν λύσεις ανοιχτού κώδικα για την επιχείρησή τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Επί του παρόντος, το οικοσύστημα blockchain Corda είναι ισχυρό, με έναν μεγάλο αριθμό προγραμματιστών που εργάζονται για να το κάνουν πιο σταθερό και τυποποιημένο μεταξύ των παραγόντων του κλάδου. Στην πλατφόρμα Corda, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν CorDapps. Επίσης, η πλατφόρμα blockchain είναι γνωστή για την προσέγγισή της με γνώμονα το απόρρητο και επίσης μειώνοντας το κόστος που σχετίζεται με συναλλαγές και τήρηση αρχείων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλοποιημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πώς να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη Blockchain?

Η προετοιμασία για τη συνέντευξη δεν είναι ποτέ εύκολη! Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε ισχυροί στις βασικές αρχές του θέματος και ότι έχετε την ικανότητα και τις δεξιότητες για να μάθετε για προχωρημένα θέματα. Η εξέταση των ερωτήσεων συνέντευξης blockchain θα σας δώσει επίσης πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε καλύψει όλα τα σημαντικά πράγματα που θα χρειαστείτε για να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη που βασίζεται σε blockchain, όπως η συνέντευξη Corda. Το μόνο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε είναι να τροποποιήσετε τη μάθησή σας με βάση την εταιρεία που στοχεύετε να σπάσετε.

Ρόλοι και οι απαιτήσεις τους

Υπάρχουν πολλοί ρόλοι για τους οποίους μπορείτε να υποβάλετε αίτηση όταν πηγαίνετε σε μια συνέντευξη Corda. Οι περισσότερες εταιρείες δεν αναζητούν συγκεκριμένα έναν προγραμματιστή Corda, αλλά κάποιον που έχει ένα καλό σετ δεξιοτήτων όταν πρόκειται για blockchain.

Για παράδειγμα, μπορεί να αναζητούν έναν ειδικό ή έναν αρχιτέκτονα blockchain. Και οι δύο έχουν διαφορετικούς ρόλους στη διαχείριση και απαιτούν ένα ελαφρώς διαφορετικό σετ δεξιοτήτων για να πετύχουν.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Πιστοποιημένου Enterprise Blockchain Architect (CEBA)


30+ ερωτήσεις και απαντήσεις στη συνέντευξη Corda

Ας ξεκινήσουμε με τις ερωτήσεις της συνέντευξης R3 Corda.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CORDA

Βασικές ερωτήσεις συνέντευξης Corda

1. Τι είναι η Corda?

Απάντηση: Το Corda είναι ένα δημοφιλές έργο blockchain που απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Είναι ανοιχτού κώδικα όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπτύξουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα διαλειτουργικό δίκτυο blockchain όπου μπορούν να διαχειριστούν αυστηρό απόρρητο. Η Corda λάμπει όταν πρόκειται για την τεχνολογία έξυπνων συμβάσεων. Προσφέρει άμεση αξία στην επιχείρηση καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν άμεσες συναλλαγές. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες είναι πρόθυμες για τις περιπτώσεις χρήσης της Corda, καθώς είναι πλέον περισσότερο προσανατολισμένες στη βιομηχανία.

2. Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι της Corda?

Απάντηση: Το Corda είναι διαφορετικό και μπορεί να γίνει κατανοητό από τους βασικούς στόχους του Corda. Είναι χτισμένα για μακροζωία και επαγγελματική δραστηριότητα. Με περισσότερους από 300+ συμμετέχοντες στο οικοσύστημα Corda, αναπτύσσεται ραγδαία στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

3. Είναι Corda Open Source?

Απάντηση: Ναι, το Corda είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα blockchain. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να το προσαρμόσουν σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις.

4. Επιτρέπεται η Corda?

Απάντηση: Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες στην αγορά, το Corda είναι ένα blockchain με πλήρη άδεια και κάθε χρήστης του δικτύου είναι γνωστός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η πλατφόρμα είναι πιο κατάλληλη για περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης.

5. Πείτε μας για την ιστορία του R3 εν συντομία.

Απάντηση: Το R3 ανέπτυξε το Corda και κυκλοφόρησε την πρώτη του έκδοση τον Απρίλιο του 2016. Εκείνη την εποχή, είχε 200 συνεργάτες βιομηχανίας και τεχνολογίας. Κατά την αρχική του κυκλοφορία, δεν ήταν ανοιχτού κώδικα. Πήρε ανοιχτό κώδικα τον Νοέμβριο του 2016.

Το επόμενο μεγάλο ορόσημο είναι η κυκλοφορία του Corda 2 τον Νοέμβριο του 2017. Η τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή είναι το Corda 4 τον Φεβρουάριο του 2014. Αυτή τη στιγμή, έχει 1800+ δεσμεύσεις.

6. Πείτε μας για τον χάρτη πορείας Corda

Απάντηση: Η Corda θέλει να αποτυπώσει τα σχόλια της κοινότητας και να εργαστεί για να βελτιώσει το έργο ανοιχτού κώδικα. Αυτήν τη στιγμή, έχουν κυκλοφορήσει το Corda 4 και επικοινωνούν με τα μέλη για να φέρουν τις σημαντικές ενημερώσεις στη ζωντανή έκδοση.

7. Τι είναι το CorDapps?

Απάντηση: Το CorDapps είναι γνωστό ως Corda Distribution Applications. Τρέχουν στην πλατφόρμα Corda. Ο στόχος τους είναι να εργαστούν σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει οριστεί μεταξύ κόμβων, έτσι ώστε το καθολικό να μπορεί να ενημερωθεί.

8. Ποια είναι τα συστατικά του CorDapp?

Απάντηση: Τα στοιχεία του CorDapp περιλαμβάνουν ροές, καταστάσεις, συμβόλαια, υπηρεσίες και σειριοποίηση.

9. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Corda Blockchain; Τι το κάνει τόσο διαφορετικό?

Απάντηση: Το Corda διαθέτει πολλές δυνατότητες blockchain. Για παράδειγμα, είναι ανοιχτού κώδικα, το οποίο είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό από μόνο του. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Μυστικότητα: Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν δίκτυα που επιτρέπουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής και βελτιώνουν το απόρρητο.
 • Διαλειτουργικότητα: Προσφέρει διαλειτουργικότητα στο δίκτυο Corda, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να αλληλεπιδρά μεταξύ τους παρά την έκδοση του. Μπορούν να κάνουν με ασφάλεια και απρόσκοπτα τις συναλλαγές.
 • Ευέλικτη και ευέλικτη: Η Corda υποστηρίζει ευέλικτη ανάπτυξη, η οποία πληροί τις επιχειρηματικές απαιτήσεις. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν γρήγορα και να το προσαρμόσουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.
 • Ανοιχτό σχέδιο: Επιτρέπει ένα συνεργατικό περιβάλλον που οδηγεί στη βελτίωση της πλατφόρμας και στη βελτίωση της τεχνολογίας blockchain στην ολοκλήρωση των επιχειρήσεων.
 • Ανοιχτή ανάπτυξη: Προσφέρει μια ισχυρή κοινότητα που εργάζεται για την προηγμένη τεχνολογία blockchain μέσω της Corda.

10. Εξηγήστε τα Oracles

Απάντηση: Η Oracle είναι παρούσα στην πλατφόρμα Corda για να διασφαλίσει ότι οι συναλλαγές υπογράφονται μόνο εάν τα πραγματικά περιστατικά είναι αληθινά.

Θέλετε να γίνετε ειδικός της Corda; Ακολουθεί ένας οδηγός για την πιστοποίηση R3 Corda που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία πιστοποίησης.

Ερωτήσεις συνέντευξης Corda: Μεσαία δυσκολία

11. Εξηγήστε πώς λειτουργεί το Corda?

Απάντηση: Το Corda είναι διαφορετικό σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιχειρηματικές λύσεις blockchain. Δεν προσπαθεί να επαληθεύσει μια συναλλαγή συνδέοντας με κάθε άλλο ομότιμο και στη συνέχεια ολοκληρώνοντας τη συναλλαγή. Γι ‘αυτό το λόγο η Corda ονομάζεται τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού. Είναι περισσότερο ένα γράφημα και όχι ένα ομότιμο μπλοκ. Τα δεδομένα συναλλαγών κοινοποιούνται κυρίως μεταξύ των μερών με την επιλογή λύσεων τρίτων για τον έλεγχο των δεδομένων ή της συναλλαγής όταν χρειάζεται. Ανοίγει πολλά προβλήματα επεκτασιμότητας.

12. Τι είναι το οικονομικό μοντέλο δικτύου Corda?

Απάντηση: Το Corda Network Economic Model εξαρτάται από τους συμμετέχοντες στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των σχεδιαστών, των κυβερνήσεων, των χρηστών που σχετίζονται με τα επιχειρηματικά δίκτυα. Οι πάροχοι υποδομής και οι υπηρεσίες oracle συμμετέχουν επίσης στο δίκτυο και είναι αυτοί που είτε πρέπει να πληρώσουν είτε να πληρωθούν. Το δίκτυο υποστηρίζει επίσης ψηφιακή αναπαράσταση χρημάτων. Αυτό δίνει σε όλους πρόσβαση στο μπλοκ Corda με χρήματα fiat – αλλά τα κυβερνητικά όργανα το ρυθμίζουν. Για να το ξεπεράσει αυτό, η Corda πρέπει να υποστηρίξει ένα εγγενές περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να ρυθμιστεί καλύτερα και να γίνει αποδεκτό από τους ρυθμιστικούς φορείς.

13. Πώς διαφέρει το Corda σε σύγκριση με τα δημόσια blockchain?

Απάντηση: Τα δημόσια blockchain είναι μεγάλα δίκτυα όπου κάθε ομότιμος ρόλος μπορεί να παίξει. Εάν λάβετε υπόψη σας το Ethereum και το bitcoin, τότε θα παρατηρήσετε ότι εάν πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή, ένας μεγάλος αριθμός κόμβων πρέπει να συμμετάσχει σε αυτήν για την ολοκλήρωσή της.

Ακόμα κι αν είναι επαναστατικό, υποφέρει από μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της επεκτασιμότητας, της ιδιωτικής ζωής και της αποτελεσματικότητας. Εδώ μπαίνει η Corda και παρέχει μια τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού που δεν βασίζεται στην ενημέρωση κάθε συνομηλίκου να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή.

14. Πώς διαφέρει το Corda από το Bitcoin?

Απάντηση: Το Corda είναι παρόμοιο με το Bitcoin με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, και οι δύο προσφέρουν αμετάβλητες καταστάσεις που δημιουργούνται και καταναλώνονται από συναλλαγές. Επιπλέον, και οι δύο έχουν επίσης τις συναλλαγές τους εξόδους και εισόδους. Στην περίπτωση του Bitcoin, χρησιμοποιείται το σύνολο UTXO, το οποίο σημαίνει ένα σύνολο εξόδων συναλλαγής που δεν έχει δαπανηθεί. Στο Corda, τα πράγματα είναι πιο γενικευμένα, αλλά υποστηρίζει πολύπλοκα μοντέλα δεδομένων.

Μια μεγάλη διαφορά είναι ο τρόπος αποθήκευσης των δεδομένων σε συναλλαγές με bitcoin. Ακολουθεί μια άκαμπτη μορφή δεδομένων. Αντίθετα, οι πολιτείες Corda υποστηρίζουν αυθαίρετα δακτυλογραφημένα δεδομένα, τα οποία είναι πιο ευέλικτα σε σύγκριση με άλλες μορφές.

15. Σημειώστε τις διαφορές μεταξύ Corda και Ethereum.

Απάντηση: Όσον αφορά το Enterprise Ethereum, υπάρχουν πολλές ομοιότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εκτέλεσης κώδικα CorDapp σε μια ισχυρή εικονική μηχανή. Επιπλέον, και στα δύο DLT, γλώσσες προγραμματισμού χωρίς συναρμολόγηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνταξη έξυπνων συμβάσεων.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ο τρόπος εφαρμογής των συμβάσεων τόσο στο Ethereum όσο και στο Corda. Στο Ethereum, οι συμβάσεις είναι βασικά μια παρουσία του προγράμματος που διατηρείται και αναπαράγεται από τον συμμετέχοντα κόμβο. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Αντιθέτως, η Corda αντιμετωπίζει τις έξυπνες συμβάσεις ως ένα σύνολο λειτουργιών. Το κύριο επίκεντρο είναι απλώς να διατηρείται το σύστημα συγχρονισμένο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επαλήθευσης – κατάσταση χωρίς κατάσταση και καθαρή.

16. Συγκρίνετε το Corda με το Popular Enterprise Blockchains.

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά blockchain επιχειρήσεων που είναι δημοφιλή, όπως το Hyperledger Fabric και το Enterprise Ethereum. Κάθε μία από αυτές τις λύσεις που βασίζονται σε επιχειρήσεις είναι εξαιρετική και παρέχει στις επιχειρήσεις έναν έγκυρο τρόπο για να χρησιμοποιούν τις κατανεμημένες τεχνολογίες καθολικών. Ωστόσο, η προσέγγιση ή το όραμά τους είναι πολύ περιορισμένη. Είναι τα καλύτερα για τη δημιουργία ενός αυτόνομου ή ανεξάρτητου δικτύου που δεν θα λειτουργεί με άλλες κατανεμημένες τεχνολογίες καθολικών. Για παράδειγμα, τα στοιχεία που κερδίζονται στο δίκτυο δεν θα χρησιμοποιηθούν στο άλλο.

Είστε περίεργοι για τις διαφορές μεταξύ των εταιρικών πλατφορμών; Ακολουθεί ένας οδηγός για τη σύγκριση των Hyperledger vs Corda vs Ethereum.

17. Τι είναι το δίκτυο Corda?

Απάντηση: Το δίκτυο είναι μια συλλογή κόμβων όπου κάθε κόμβος είναι ικανός να εκτελεί την παρουσία Corda μαζί με τα CorDapps. Σε ένα δίκτυο Corda, η επικοινωνία εντός του κόμβου γίνεται από σημείο σε σημείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθολική μετάδοση σε ένα δίκτυο Corda. Για να χαρτογραφήσει τους κόμβους, η Corda χρησιμοποιεί ένα πιστοποιητικό που χαρτογραφεί εύκολα τους κόμβους και επαληθεύει την ταυτότητά τους στο δίκτυο.

18. Πώς διαφέρει το Corda Ledger?

Απάντηση: Το καθολικό στο Corda λειτουργεί διαφορετικά. Εδώ, το καθολικό εξαρτάται από την προοπτική του συνομηλίκου. Για παράδειγμα, εάν δύο συνομηλίκους επικοινωνούν μεταξύ τους, θα δουν την ακριβή έκδοση του καθολικού ή το γεγονός ότι μοιράζονται μεταξύ τους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το δίκτυο είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο. Βασικά, το καθολικό δεν είναι ένα κεντρικό χώρο αποθήκευσης δεδομένων.

19. Τι είναι οι συμβάσεις εντός της Corda?

Απάντηση: Οι συμβάσεις είναι νομικοί κώδικες που καθορίζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μερών. Τα έξυπνα συμβόλαια στο Corda γράφονται χρησιμοποιώντας το Kotlin και το Java. Επίσης, οι συμβάσεις εκτελούνται με ντετερμινιστικό τρόπο, ώστε να μην μπορούν να γίνουν διπλές δαπάνες.

20. Τι είναι οι συναλλαγές εντός της Corda?

Απάντηση: Μια συναλλαγή εντός του δικτύου Corda συμβαίνει όταν αποστέλλονται μετρητά ή άλλες πληροφορίες μεταξύ ομοτίμων. Το Corda, όπως και το Bitcoin, χρησιμοποιεί ένα UTXO, δηλαδή, μη δαπανημένη έξοδο συναλλαγής. Βασικά, η διαδικασία ενημέρωσης ενός καθολικού γίνεται μέσω της πρότασης.

Ερωτήσεις συνέντευξης Corda: Επίπεδο εμπειρογνωμόνων

21. Ποιοι είναι οι δύο τύποι συναίνεσης στην Κόρντα?

Απάντηση: Οι δύο τύποι συναίνεσης αλγορίθμων στο Corda περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Συναίνεση εγκυρότητας → Σε αυτήν τη συναίνεση, ο απαιτούμενος υπογράφων ελέγχει την εγκυρότητα των δεδομένων ή των συναλλαγών πριν από την υπογραφή της συναλλαγής.
 • Συναίνεση μοναδικότητας: Η συναίνεση μοναδικότητας πραγματοποιείται από τη συμβολαιογραφική υπηρεσία.

22. Εξηγήστε συμβολαιογράφους

Απάντηση: Οι συμβολαιογράφοι στο δίκτυο Corda είναι παρόντες για να προσφέρουν τη μοναδική συναίνεση. Είναι μια υπηρεσία δικτύου που έχει λίγες βασικές ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης των “διπλών δαπανών”. Για να το καταστήσει λειτουργικό, οι συστάδες συμβολαιογράφων περιέχουν χρονικές αρχές που καθορίζουν την περίοδο εντός της οποίας η συναλλαγή πρέπει να είναι.

23. Τι γνωρίζετε για το Vault?

Απάντηση: Ένα θησαυροφυλάκιο είναι ένας χώρος αποθήκευσης όπου αποθηκεύονται τα δεδομένα του κατόχου του σημαντικού κόμβου. Μπορεί να περιέχει καταστάσεις που δεν καταναλώνονται και καταναλώνονται. Η κατάσταση που δεν καταναλώνεται είναι η τελευταία κατάσταση του Vault, ενώ οι καταναλωτικές καταστάσεις έχουν ιστορικό χαρακτήρα και έχουν ήδη καταναλωθεί κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής.

24. Τι είναι οι ροές εντός της Κόρντα?

Απάντηση: Οι ροές χρησιμοποιούνται στο Corda για να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία ενημέρωσης καθολικών συμφωνιών. Έτσι, εάν δύο κόμβοι επικοινωνούν μεταξύ τους, θα το κάνουν μέσω της ροής. Επίσης, εάν οι ροές είναι ενσωματωμένες, θα χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση κοινών εργασιών.

25. Εξηγήστε το ντετερμινιστικό JVM?

Απάντηση: Το ντετερμινιστικό JVM είναι μια εικονική μηχανή Java που είναι ντετερμινιστική στη φύση. Εδώ πραγματοποιούνται οι συναλλαγές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το JVM; Ακολουθεί ένα πλήρες σεμινάριο Corda που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε πώς να αναπτύξετε το Corda με τον σωστό τρόπο.

26. Τι σημαίνουν τα κράτη στην Κόρντα?

Απάντηση: Στην Κόρντα, τα κράτη είναι τα γεγονότα. Τα κράτη αντιπροσωπεύουν τα γεγονότα που είναι αποθηκευμένα σε ένα καθολικό σε μια δεδομένη στιγμή. Εάν κάποια πληροφορία αλλάξει, τότε η κατάσταση θα αλλάξει, αντιπροσωπεύοντας τις νέες πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι καταστάσεις εξελίσσονται με βάση τις αλλαγές. Επίσης, τα παλαιότερα κράτη δεν έχουν ιστορικό χαρακτήρα. Για την αποθήκευση όλων των ιστορικών καταστάσεων, κάθε κόμβος έχει το δικό του Vault όπου αποθηκεύει αυτές τις καταστάσεις.

27. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για ολοκλήρωση μιας συναλλαγής?

Απάντηση: Μια συναλλαγή πραγματοποιείται εάν:

 • Η συναλλαγή είναι συμβατική
 • Τα απαιτούμενα μέρη υπογράφουν τη συναλλαγή
 • Η συναλλαγή δεν έχει διπλές δαπάνες

28. Ποια είναι η μορφή του CorDapp?

Απάντηση: Η μορφή του CorDapp είναι ημι-λιπαρό JAR. Περιέχει όλες τις εξαρτήσεις του CorDapp.

29. Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Corda στις Ρυθμίσεις Enterprise?

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του Corda σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα βασικά οφέλη των λύσεων τεχνολογίας blockchain που βασίζονται στην Corda περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αποδεδειγμένη απόδοση: Το δίκτυο Corda μπορεί να χειριστεί 600 TPS (συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο).
 • Ιδιαίτερα επεκτάσιμη: Είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε οικοσύστημα.
 • Επιχειρηματική ολοκλήρωση: Μπορεί να λειτουργήσει όμορφα με κρίσιμες αποστολές και τεχνολογίες βάσεων δεδομένων.
 • Ασφαλής και ιδιωτική: Το Corda μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί με ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες κοινοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη να γνωρίζουμε. Επίσης, οι κόμβοι μπορούν να φιλοξενηθούν πίσω από το τείχος προστασίας με την επιλογή ενσωμάτωσης HSM.
 • Cloud-ready: Η εταιρεία Corda μπορεί να λειτουργήσει με λύσεις cloud. Για παράδειγμα, το Docker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων κόμβων.
 • Διαλειτουργικότητα: Είναι διαλειτουργικό και 100% συμβατό με άλλες εκδόσεις του Corda, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης ανοιχτού κώδικα.

30. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις του Running Corda?

Απάντηση: Για να ξεκινήσει η Corda και να εργαστεί σε περιβάλλον ανάπτυξης, ο προγραμματιστής πρέπει να έχει τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 • Java 8 JVK
 • Γκιτ

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των ερωτήσεων και απαντήσεων της συνέντευξης Corda. Η Corda είναι μια κορυφαία τεχνολογία blockchain για επιχειρήσεις. Καθώς η Corda κερδίζει περισσότερη δυναμική μέρα με τη μέρα, η ζήτηση για ειδικούς της Corda αυξάνεται με ταχύ ρυθμό. Επομένως, είναι μόνο θέμα χρόνου, όταν ο ανταγωνισμός γίνεται πιο σκληρός από ποτέ. Επομένως, πρέπει σίγουρα να εξοικειωθείτε με το μάθημα ανάπτυξης Corda για να αποκτήσετε τη συνέντευξή σας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map