30+ Ερωτήσεις και Απάντηση Συνέντευξης Ethereum

Ψάχνετε για ερωτήσεις συνέντευξης Ethereum; Εάν το κάνετε, τότε δεν είστε μόνοι. Υπάρχει τεράστια αύξηση της ζήτησης για προγραμματιστές Ethereum. Ως μαθητής blockchain, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε την ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις κορυφαίες ερωτήσεις συνέντευξης Ethereum. Θα βρείτε επίσης πολλές ερωτήσεις συνέντευξης για το Solidity, καθώς και οι δύο σχετίζονται μεταξύ τους.

Contents

Γιατί το Ethereum; Κατανοώντας τη ζήτησή του

Το Ethereum ήταν η πιο δημοφιλής αποκεντρωμένη τεχνολογία καθολικών εκεί έξω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην κρυπτογράφηση Ethereum και στην ικανότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων εφαρμογών μέσω της λύσης blockchain Ethereum.


Το Ethereum είναι μια δημόσια λύση blockchain. Υπάρχει επίσης μια εταιρική εφαρμογή του Ethereum, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες να εφαρμόζουν ένα εγκεκριμένο δίκτυο Ethereum.

Το οικοσύστημα του Ethereum το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για προγραμματιστές. Έχει μια από τις πιο αναπτυγμένες αποκεντρωμένες εφαρμογές σε δίκτυα blockchain. Η ευκολία χρήσης του και η ικανότητα χρήσης της Solidity για τον προγραμματισμό έξυπνων συμβάσεων και του dApps ανοίγει πολλές ευκαιρίες για τους οργανισμούς εκεί έξω.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 είναι το έτος όπου το blockchain έχει υψηλή ζήτηση. Αυτό καθιστά επίσης μία από τις κορυφαίες τεχνολογίες για τις οποίες οι εταιρείες αναζητούν ταλέντο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ETHEREUM

Προετοιμασία για συνέντευξη Blockchain

Πριν πάμε και απαριθμήσουμε τις κορυφαίες ερωτήσεις συνέντευξης blockchain Ethereum, είναι σημαντικό να μάθουμε πώς να προετοιμάζουμε μια συνέντευξη, ειδικά για μια συνέντευξη blockchain. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ήδη καλύψει το θέμα και μπορείτε να το ελέγξετε εδώ: Πώς να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη Blockchain.

Θα πρέπει επίσης να δείτε τις Top 50 ερωτήσεις και απαντήσεις για συνέντευξη Blockchain 2019, καθώς θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε πιο γενικές ερωτήσεις σχετικά με το blockchain στη συνέντευξη Ethereum.

Σας ενθαρρύνουμε επίσης να δείτε τον Blockchain Specialistand Blockchain Architect, καθώς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι αναζητούν οι εταιρείες αυτήν τη στιγμή.

Εάν είστε συνολικά αρχάριοι, τότε θα πρέπει να δείτε την Ακαδημία 101 Blockchains, όπου μπορείτε να αποκτήσετε τόσο αρχάριους όσο και προχωρημένους κύκλους μαθημάτων που σχετίζονται με το blockchain.

30+ ερωτήσεις και απαντήσεις στη συνέντευξη Ethereum

Ας ξεκινήσουμε με τις ερωτήσεις συνέντευξης προγραμματιστών Ethereum.

Ε: Τι είναι το δίκτυο Ethereum; Εξηγήστε εν συντομία

Α: Το Ethereum είναι μια τεχνολογία δεύτερης γενιάς κατανεμημένου καθολικού που βασίζεται στο δίκτυο bitcoin. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2015 και συνέχισε να αναπτύσσεται από εκεί. Πρόκειται για μια ανοιχτή πηγή δημόσιας κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών. Τεχνικά, είναι επίσης ένα λειτουργικό σύστημα με βασικά χαρακτηριστικά όπως έξυπνα συμβόλαια, μεταβάσεις κατάστασης βάσει συναλλαγών και εικονικές μηχανές.

Ε: Ποιος είναι ο ιδρυτής του Ethereum?

Α: Υπάρχουν δύο πρωτότυποι συγγραφείς του Ethereum, συμπεριλαμβανομένων των Vitalik Buterin και Gavin Wood.

Ε: Τι είναι το EVM?

Α: Το EVM σημαίνει εικονική μηχανή Ethereum. Είναι μια αποκεντρωμένη εικονική μηχανή ικανή να χειρίζεται σενάρια χρησιμοποιώντας το δημόσιο δίκτυο κόμβων. Είναι επίσης πλήρες Turing και χρησιμοποιεί το Gas ως εσωτερικό μηχανισμό τιμολόγησης.

Ε: Ποιες είναι οι πραγματικές περιπτώσεις χρήσης του Ethereum?

Α: Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης του Ethereum. Μερικά από αυτά είναι τα παρακάτω.

 • Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση: Μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις χρήσης είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (De-Fi). Βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού τομέα και βελτιώνει τα δάνεια χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.
 • Ψηφιακή ταυτότητα: Η ψηφιακή ταυτότητα είναι μια άλλη περίπτωση χρήσης όπου η ταυτότητα ενός ατόμου ψηφιοποιείται, παρέχοντας καλύτερη χρηστικότητα για τα άτομα καθώς δεν χρειάζεται να φέρουν έγγραφα και μπορούν να επαληθευτούν αμέσως μέσω ενός συνδεδεμένου δικτύου.
 • Εφαρμογές υγείας: Τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να χρησιμοποιούν λύσεις με βάση το Etereum για την υλοποίηση ενός αποκεντρωμένου δικτύου και τη βελτίωση πραγμάτων όπως παρακολούθηση φαρμάκων, καλύτερη διαχείριση ασθενών και ούτω καθεξής.
 • Tokenization: Το Ethereum είναι πολύ χρήσιμο στη δημιουργία της συμβολής των πραγματικών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό διευκολύνει την ανταλλαγή αντικειμένων στο blockchain.
 • Πληρωμές: Βελτιώνει επίσης τις πληρωμές, ιδίως τις διασυνοριακές συναλλαγές.

Ε: Πείτε μας για το Enterprise Ethereum Alliance (EEA)?

A: Το Enterprise Ethereum Alliance (EEA) δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2017 από εταιρείες, ερευνητικές ομάδες και νεοσύστατες εταιρείες του Fortune 500. Έχει περισσότερα από 100+ μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ως μέλη. Το επίκεντρο είναι η δημιουργία ενός προτύπου με γνώμονα τα μέλη που μπορεί να αναπτύξει μια ανοιχτή προδιαγραφή blockchain για διαλειτουργικότητα και εναρμόνιση. Διευκολύνει επίσης την επιτρεπόμενη υλοποίηση του δικτύου Ethereum, προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Ε: Ποιο είναι το διακριτικό τιμής για το Ethereum?

A: Η τιμή του Ethereum είναι Ether (ETH).

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Πώς συνεργάζονται οι λύσεις διαχείρισης συμβάσεων και το Blockchain

Ε: Τι είναι ο κόμβος Ethereum?

Α: Οι κόμβοι Ethereum μιλούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Ethereum. Αλληλεπιδρούν με τον εξωτερικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη διεπαφή JSON-RPC.

Ε: Τι είναι ο Αιθέρας?

Α: Ο αιθέρας ορίζεται καλύτερα ως crypto-fuel (token) που τροφοδοτεί το δίκτυο Ethereum. Τροφοδοτεί τις έξυπνες συμβάσεις και παρέχει στους κόμβους ένα κίνητρο για την επικύρωση των μπλοκ Ethereum blockchain. Μόλις επικυρωθεί ένα μπλοκ, το 5 Ether απελευθερώνεται σε κόμβους που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Ε: Τι είναι το Wei; Πώς διαφέρει από τον Ether?

Α: Το Wei είναι η μικρότερη μονάδα στο κρυπτογράφηση Ether που χρησιμοποιείται στο δίκτυο Ethereum.

1 Ether = 1018 Wei. Είναι σημαντικό να αναλύσετε τον Ether, καθώς μπορεί να βοηθήσει τους κόμβους να διατηρήσουν την ποσότητα Ether που απαιτείται για ορισμένες ενέργειες. Βοηθά επίσης την αγορά κρυπτογράφησης καθώς οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα κλάσμα του Ether.

Ε: Τι είναι το Blockchain?

Το Blockchain είναι μια τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού όπου οι συνομηλίκοι είναι σε θέση να επικοινωνούν και να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής. Η έννοια του blockchain εφευρέθηκε με την κυκλοφορία χαρτιού Bitcoin το 2009. Για τη διαχείριση του Δικτύου ανεξάρτητα χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής, χρησιμοποιούνται συναφείς αλγόριθμοι. Το Bitcoin χρησιμοποίησε τον αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Work (PoW). Αυτήν τη στιγμή, το blockchain εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς με νέους τρόπους διαχείρισης των κατανεμημένων τεχνολογιών καθολικών.

Διαβάστε περισσότερα για το Blockcahin εδώ:

Ε: Ποιος είναι ο αλγόριθμος συναίνεσης?

Α: Ο αλγόριθμος συναίνεσης ορίζεται καλύτερα ως ο τρόπος επικύρωσης συναλλαγών σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού. Είναι ένας τρόπος να επιτευχθεί συμφωνία ή συναίνεση μεταξύ των συνομηλίκων σχετικά με την κατάσταση του DLT. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ σημαντική καθώς χωρίς αυτήν, η βασική φιλοσοφία των κατανεμημένων καθολικών δεν θα αντέξει. Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς αλγόριθμοι συναίνεσης εκεί, όπως Proof-of-Work (PoW), Practical Byzantine Fault Tolerance (PBFT), Proof-of-Stake (PoS), Proof-of-Burn (PoB) και ούτω καθεξής..

Ερ: Εξηγήστε πώς λειτουργεί το Proof-of-Work (PoW)?

Α: Το Proof-of-Work είναι ένας αλγόριθμος συναίνεσης που απαιτεί εργασία από τους ανθρακωρύχους για την επικύρωση των συναλλαγών. Η εργασία δημιουργείται με την επίλυση σύνθετων υπολογιστικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας υλικό. Δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς απαιτεί πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για τη λειτουργία του υλικού, το οποίο με τη σειρά του επιλύει αυτά τα πολύπλοκα υπολογιστικά προβλήματα.

Ε: Ποιος αλγόριθμος συναίνεσης χρησιμοποιεί το Ethereum?

Α: Αυτήν τη στιγμή, το Ethereum χρησιμοποιεί το Proof-of-Work ως τον αλγόριθμο συναίνεσης. Το δίκτυο Ethereum βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής του αλγόριθμου συναίνεσης σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS).

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Bitcoin και του Ethereum blockchain?

A: Η κύρια διαφορά μεταξύ του Bitcoin και του Ethereum blockchain είναι ο τρόπος λειτουργίας τους και τα χαρακτηριστικά τους. Το Bitcoin είναι μια τεχνολογία blockchain πρώτης γενιάς που προσφέρει τα θεμέλια του αποκεντρωμένου καθολικού. Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, βασίζεται σε αυτό που προσφέρει το Bitcoin παρέχοντας μια πιο επεκτάσιμη και προγραμματιζόμενη λύση blockchain. Το Ethereum υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια και τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής κατανεμημένων εφαρμογών (dApps).

Ε: Τι είναι τα έξυπνα συμβόλαια?

Α: Οι έξυπνες συμβάσεις είναι σαν νομικά έγγραφα σε κώδικα. Είναι ένα πρωτόκολλο υπολογιστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαδικασία ψηφιακής επαλήθευσης ή να επιβάλει διαπραγματεύσεις μεταξύ των μερών. Οι έξυπνες συμβάσεις είναι επίσης διαφανείς και αυτοματοποιημένες. Εν ολίγοις, προσφέρει μια προσέγγιση χωρίς συγκρούσεις σε συμφωνίες, συμφωνίες και διαφορές.

Ε: Ποια είναι τα κύρια βήματα ανάπτυξης έξυπνων συμβολαίων από επιχειρηματική άποψη?

Α: Απαιτούνται πολλά βασικά βήματα κατά την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων. Τα βήματα είναι τα παρακάτω.

 • Επιβεβαιώστε ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται πραγματικά έξυπνη ανάπτυξη συμβολαίου.
 • Κατανοήστε τους περιορισμούς των έξυπνων συμβάσεων
 • Σχεδιάστε πώς να πραγματοποιήσετε την ανάπτυξη
 • Προσλάβετε έναν έξυπνο προγραμματιστή συμβολαίου
 • Πραγματοποιήστε σωστές δοκιμές πριν από την ανάπτυξη του έξυπνου συμβολαίου

Ε: Τι είναι το dApps?

A: dApps σημαίνει αποκεντρωμένες εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές έχουν δημιουργηθεί για να επωφεληθούν από τις τεχνολογίες blockchain. Το dApps προσφέρει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένου του αποκεντρωμένου και ανοιχτού κώδικα. Ακολουθεί επίσης πρωτόκολλα και ενθαρρύνει κόμβους που συμμετέχουν στη λειτουργία του dApp.

Το Ethereum είναι ένα δημοφιλές δίκτυο blockchain για το dApps, καθώς προσφέρει το σωστό οικοσύστημα για τους προγραμματιστές να δημιουργούν dApps πραγματικού κόσμου. Άλλα δίκτυα blockchain που υποστηρίζουν τη δημιουργία dApp περιλαμβάνουν τα TRON και EOS.

Ε: Πού καταγράφονται οι συναλλαγές?

Α: Οι συναλλαγές καταγράφονται σε δημόσιο καθολικό στην περίπτωση του Ethereum. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείται ένα εξουσιοδοτημένο δίκτυο, τότε οι εγγραφές αποθηκεύονται σε ένα ιδιωτικό βιβλίο με ορισμένες πληροφορίες διαθέσιμες στο κοινό.

Ε: Ποια είναι η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για τη σύνταξη έξυπνων συμβάσεων και dApps?

A: Το Solidity είναι η κύρια γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τόσο dApps όσο και έξυπνων συμβολαίων. Ωστόσο, τα έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum μπορούν επίσης να γραφτούν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις γλώσσες έξυπνων συμβάσεων (SCL). Μερικά από τα παραδείγματα SCL περιλαμβάνουν Vyper, Bamboo, Serpent, Ethereum bytecode, Pyramid, L4 και άλλα.

Ε: Τι είναι το Truffle?

Α: Το Truffle είναι ένα δημοφιλές περιβάλλον δοκιμών και ανάπτυξης για το Ethereum. Προσφέρει επίσης έναν αγωγό περιουσιακών στοιχείων, ο οποίος το κάνει να χειρίζεται έργα με βάση το Ethereum. Με αυτό, ένας προγραμματιστής μπορεί να δημιουργήσει έξυπνα συμβόλαια, dApps, να κάνει αυτοματοποιημένες δοκιμές, να διαμορφώσει και να δημιουργήσει αγωγούς και ούτω καθεξής. Είναι ένα τέλειο πλαίσιο για προγραμματιστές που χρησιμοποιούν Ethereum.

Ε: Τι είναι ο χρόνος μπλοκ και το μέσο μέγεθος μπλοκ στο Ethereum?

Α: Ο χρόνος αποκλεισμού είναι 2 KB, ενώ το μέσο μέγεθος μπλοκ είναι 14 δευτερόλεπτα.

Ε: Πείτε μας για τον τύπο των δικτύων Ethereum που υπάρχουν.

Α: Υπάρχουν τρεις τύποι:

 • Ιδιωτικό δίκτυο
 • Δοκιμή δικτύου, π.χ. Rinkeby και Ropsten
 • Ζωντανό δίκτυο, δηλαδή το κύριο δίκτυο

Ε: Μπορεί μια συναλλαγή να παραμείνει κρυφή?

Α: Στην περίπτωση του δημόσιου δικτύου Ethereum, καμία συναλλαγή δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή. Όλες οι συναλλαγές είναι δημόσιες.

Ε: Ποια είναι τα οφέλη από την κατοχή ενός ιδιωτικού δικτύου?

Α: Τα ιδιωτικά δίκτυα είναι πολύ χρήσιμα όσον αφορά το απόρρητο των δεδομένων. Είναι επίσης χρήσιμο για έλεγχο και έλεγχο δικαιωμάτων.

Ε: Ποια είναι τα ιδιωτικά κλειδιά?

Α: Τα ιδιωτικά κλειδιά χρησιμοποιούνται για την προστασία μιας διεύθυνσης. Θα πρέπει να διατηρείται ασφαλής από τον ιδιοκτήτη, καθώς οποιοσδήποτε την έχει, δίνει την κυριότητα σε αυτόν που την έχει. Αντίθετα, το δημόσιο κλειδί είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Ε: Πώς να εξορύξω Ether?

Α: Για να εξορύξω αιθέρες, πρέπει να έχουμε ένα πορτοφόλι και εργαλεία όπως το Geth CLI. Με αυτό, πρέπει να συμμετάσχετε στο Δίκτυο και να προσθέσετε συναλλαγές στα μπλοκ.

Ε: Χρησιμοποιείται το ιδιωτικό κλειδί του χρήστη για την υπογραφή συναλλαγών?

Α: Ναι.

Ε: Πώς ανακτάτε έναν λογαριασμό Ethereum χωρίς ιδιωτικό κλειδί?

A: Μπορεί να ανακτηθεί μόνο με έναν μόνο τρόπο: 12 mnemonic εργασίας που ορίστηκαν κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Ε: Τι είναι το Geth?

A: Το Geth είναι μια διεπαφή γραμμής εντολών που χρησιμοποιείται κατά την εκτέλεση ενός πλήρους κόμβου Ethereum.

Ε: Πώς μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν κόμβο?

Α: Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν κόμβο χρησιμοποιώντας τρεις τρόπους: WS-RPC, JSON-RPC και IPC-RPC.

Ε: Τι είναι ο γρήγορος συγχρονισμός του Geth?

Α: Ο γρήγορος συγχρονισμός του Geth λειτουργεί με το συγχρονισμό της συναλλαγής λήψης

Ε: Ποια είναι η λειτουργικότητα του testnet?

Α: Το Testnet χρησιμοποιείται για σύνδεση στο Ropsten Network.

Ε: Πείτε μας για τις περιπτώσεις χρήσης έξυπνης σύμβασης?

Α: Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης για έξυπνα συμβόλαια. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ακίνητα όπου ένας πωλητής μπορεί να δημιουργήσει ένα έξυπνο συμβόλαιο για να πουλήσει σωστά. Το ακίνητο μπορεί να μεταφερθεί στον αγοραστή μόλις μεταφέρει το ποσό του ακινήτου.

Ε: Τι είναι το MetaMask?

A: Το MetaMask είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι Ethereum που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αλληλεπίδραση με το dApps στο δίκτυο Ethereum.

Ε: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό Ether για να δοκιμάσετε dApps και έξυπνα συμβόλαια?

Α: Όχι, δεν απαιτείται. Στα δοκιμαστικά δίκτυα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το Ether.

Ε: Πώς λειτουργεί η δαπάνη σε έξυπνα συμβόλαια?

A: Εάν υπάρχει ένα αίτημα που δεν τροποποιεί το έξυπνο συμβόλαιο και χρησιμοποιείται για την επιστροφή τιμών, τότε δεν υπάρχει κόστος που σχετίζεται με την εργασία. Ωστόσο, κάθε ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση της δοκιμής έξυπνης σύμβασης θα κοστίσει χρήματα, δηλαδή, Gas.

Ε: Τι είναι το Remix?

Α: Το Remix είναι ένα χρήσιμο διαδικτυακό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη, δοκιμή και ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων. Χρησιμοποιώντας το, οι προγραμματιστές μπορούν να δοκιμάσουν γρήγορα τα έξυπνα συμβόλαιά τους.

Ε: Πώς διαφέρουν τα Bitcoin και Ethereum όσον αφορά τον έλεγχο της τελευταίας κατάστασης.

Α: Το Ethereum ελέγχει την τελευταία κατάσταση για το υπόλοιπο του λογαριασμού. Το Bitcoin, από την άλλη πλευρά, ελέγχει τα μη χρησιμοποιημένα αποτελέσματα συναλλαγών (UTXO).

Ε: Τι συμβαίνει όταν το αέριο εξαντληθεί χωρίς να ολοκληρωθεί η συναλλαγή?

Α: Σε αυτήν την περίπτωση, όλες οι αλλαγές κατάστασης αντιστρέφονται. Το χρησιμοποιημένο αέριο δίνεται στον ανθρακωρύχο.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των καλύτερων ερωτήσεων συνέντευξης Ethereum. Το Ethereum είναι τεράστιο και επομένως απαιτεί προσεκτική μελέτη. Εάν σκοπεύετε σοβαρά να διακόψετε τη συνέντευξη στο Ethereum, τότε θα πρέπει να έχετε μια καλή σε βάθος γνώση της. Το να βασίζεσαι στις ερωτήσεις της συνέντευξης δεν θα σε πάει πολύ.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στη συνέντευξη εργασίας Ethereum; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me