Κορυφαία 5 οφέλη της τεχνολογίας Blockchain

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain, τα πλεονεκτήματά της και πώς μπορεί να προσφέρει οφέλη σε κορυφαίους τομείς.

Το Blockchain άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα. Έχει φέρει πολλά οφέλη.

Η τεχνολογία Blockchain επιλύει βασικά ζητήματα όπως η εμπιστοσύνη σε ένα δίκτυο. Αλλάζοντας τις βασικές παραμέτρους, την εμπιστοσύνη, κάθε οργανισμός μπορεί να επικεντρωθεί στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις έχουν επίσης καταλάβει τη σημασία της και είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν την τεχνολογία blockchain. Για παράδειγμα, το Dubai Smart City 2020 είναι ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία μιας έξυπνης πόλης με νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του blockchain.

Λοιπόν, ποια είναι τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain; Ας δούμε πρώτα τα 5 καλύτερα οφέλη blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Βασικών Αρχών για Επιχειρήσεις Blockchains

Κορυφαία 5 οφέλη Blockchain για τη βιομηχανία

Εάν εργάζεστε στον κλάδο, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε για τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας blockchain, δηλαδή τα οφέλη της. Θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις επερχόμενες αλλαγές εάν η επιχείρησή σας λαμβάνει αυτήν τη στιγμή blockchain ή σκοπεύει να εφαρμόσει το blockchain στο μέλλον. Κυρίως αυτά τα οφέλη σχετίζονται στενά με βασικές δυνατότητες blockchain. Ας δούμε τι είδους όφελος προσφέρει.

οφέλη τεχνολογίας blockchain

Καλύτερη διαφάνεια

Η διαφάνεια είναι ένα από τα μεγάλα ζητήματα της τρέχουσας βιομηχανίας. Για τη βελτίωση της διαφάνειας, οι οργανισμοί προσπάθησαν να εφαρμόσουν περισσότερους κανόνες και κανονισμούς. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν κάνει κανένα σύστημα 100% διαφάνεια, δηλαδή, συγκεντρωτισμός.

Με το blockchain, ένας οργανισμός μπορεί να αναζητήσει ένα πλήρες αποκεντρωμένο δίκτυο όπου δεν υπάρχει ανάγκη για μια κεντρική αρχή, βελτιώνοντας τη διαφάνεια του συστήματος.

Ένα blockchain αποτελείται από συνομηλίκους που είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή συναλλαγών και την επικύρωσή τους. Δεν συμμετέχουν όλοι οι ομότιμοι στη μέθοδο συναίνεσης, αλλά είναι ελεύθεροι να επιλέξουν εάν θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επικύρωσης. Για την επικύρωση μέσω αποκέντρωσης, χρησιμοποιείται η μέθοδος συναίνεσης. Μόλις επικυρωθεί, κάθε κόμβος διατηρεί αντίγραφο του αρχείου συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο, το δίκτυο blockchain χειρίζεται τη διαφάνεια.

Η διαφάνεια έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις όταν πρόκειται για οργανισμούς. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι κυβερνήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη διαφάνεια στην οικοδόμηση κυβερνητικών διαδικασιών ή ακόμη και να διεξάγουν ψηφοφορία.


Βελτιωμένη ασφάλεια

Η τεχνολογία Blockchain χρησιμοποιεί προηγμένη ασφάλεια σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες ή συστήματα τήρησης αρχείων. Τυχόν συναλλαγές που έχουν καταγραφεί ποτέ πρέπει να συμφωνηθούν σύμφωνα με τη μέθοδο συναίνεσης. Επίσης, κάθε συναλλαγή είναι κρυπτογραφημένη και έχει τον κατάλληλο σύνδεσμο με την παλιά συναλλαγή χρησιμοποιώντας μια μέθοδο κατακερματισμού.

Η ασφάλεια ενισχύεται επίσης από το γεγονός ότι κάθε κόμβος διαθέτει ένα αντίγραφο των συναλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο δίκτυο. Έτσι, εάν κάποιος κακόβουλος ηθοποιός ήθελε ποτέ να κάνει αλλαγές στη συναλλαγή, δεν θα μπορεί να το κάνει, καθώς άλλοι κόμβοι θα απορρίψουν το αίτημά του να γράψει συναλλαγές στο δίκτυο.

Τα δίκτυα Blockchain είναι επίσης αμετάβλητα, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα, μόλις γραφτούν, δεν μπορούν να αντιστραφούν με κανένα τρόπο. Αυτή είναι επίσης η σωστή επιλογή για συστήματα που ευδοκιμούν σε αμετάβλητα δεδομένα, όπως συστήματα που γερνούν οι πολίτες.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Πιστοποιημένου Ειδικού Ασφαλείας Blockchain (CBSE)

Μειωμένο κόστος

Αυτήν τη στιγμή, οι επιχειρήσεις ξοδεύουν πολλά χρήματα για να βελτιώσουν τη διαχείριση του τρέχοντος συστήματός τους. Γι ‘αυτό θέλουν να μειώσουν το κόστος και να εκτρέψουν τα χρήματα για να δημιουργήσουν κάτι νέο ή να βελτιώσουν τις τρέχουσες διαδικασίες.

Χρησιμοποιώντας το blockchain, οι οργανισμοί μπορούν να μειώσουν πολύ το κόστος που σχετίζεται με τρίτους προμηθευτές. Δεδομένου ότι το blockchain δεν έχει κληρονομημένο κεντρικό πρόγραμμα αναπαραγωγής, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για οποιοδήποτε κόστος προμηθευτή. Επιπλέον, απαιτείται λιγότερη αλληλεπίδραση όσον αφορά την επικύρωση μιας συναλλαγής, εξαλείφοντας περαιτέρω την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα ή χρόνο για να κάνετε βασικά πράγματα.

Πραγματική ιχνηλασιμότητα

Με το blockchain, οι εταιρείες μπορούν να εστιάσουν στη δημιουργία μιας αλυσίδας εφοδιασμού που λειτουργεί τόσο με προμηθευτές όσο και με προμηθευτές. Στην παραδοσιακή αλυσίδα εφοδιασμού, είναι δύσκολο να εντοπιστούν αντικείμενα που μπορούν να οδηγήσουν σε πολλαπλά προβλήματα, όπως κλοπή, παραποίηση και απώλεια αγαθών.

Με το blockchain, η αλυσίδα εφοδιασμού γίνεται πιο διαφανής από ποτέ. Επιτρέπει σε κάθε συμβαλλόμενο μέρος να εντοπίζει τα εμπορεύματα και να διασφαλίζει ότι δεν αντικαθίσταται ή δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλυσίδας εφοδιασμού. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ιχνηλασιμότητα blockchain, εφαρμόζοντας το εσωτερικό.

Βελτιωμένη ταχύτητα και εξαιρετικά αποτελεσματική

Το τελευταίο βιομηχανικό όφελος που προσφέρει το blockchain είναι η βελτιωμένη απόδοση και ταχύτητα. Το Blockchain λύνει τη χρονοβόρα διαδικασία και αυτοματοποιεί για να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα. Εξαλείφει επίσης τα ανθρώπινα λάθη με τη βοήθεια του αυτοματισμού.

Το ψηφιακό καθολικό καθιστά όλα αυτά δυνατά παρέχοντας ένα μόνο μέρος για την αποθήκευση συναλλαγών. Ο εξορθολογισμός και ο αυτοματισμός των διαδικασιών σημαίνει επίσης ότι όλα γίνονται πολύ αποδοτικά και γρήγορα.

Το γεγονός ότι όλα αποθηκεύονται σε αποκεντρωμένο καθολικό καθιστά επίσης εύκολο για όλους να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Εν ολίγοις, το blockchain χρησιμοποιεί τον μοναδικό τρόπο αποθήκευσης δεδομένων για να παρέχει μια εξαιρετικά αποδοτική διαδικασία με εμπιστοσύνη, διαφάνεια και αμετάβλητο.

Ελπίζουμε ότι όλα τα παραπάνω σημεία έχουν απαντήσει στην ερώτησή σας σχετικά με τα βασικά οφέλη της τεχνολογίας blockchain.

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ματιά, ας αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας blockchain που έχετε χρησιμοποιώντας το blockchain για το έργο σας.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Blockchain

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση τεχνολογίας blockchain σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές τεχνολογίες.

 • Με το blockchain, η επιχειρηματική σας διαδικασία θα προστατεύεται καλύτερα με τη βοήθεια υψηλού επιπέδου ασφάλειας
 • Οι απειλές εισβολής κατά της επιχείρησής σας θα μειωθούν επίσης σε μεγαλύτερο βαθμό.
 • Καθώς το blockchain προσφέρει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα, δεν χρειάζεται να πληρώνετε για κεντρικές οντότητες ή υπηρεσίες διαμεσολαβητών.
 • Η τεχνολογία blockchain των επιχειρήσεων επιτρέπει στους οργανισμούς να χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα προσβασιμότητας.
 • Οι οργανισμοί μπορούν να κάνουν ταχύτερες συναλλαγές με τη βοήθεια του blockchain.
 • Η συμφωνία λογαριασμού μπορεί να αυτοματοποιηθεί.
 • Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται είναι διαφανείς και, ως εκ τούτου, εύκολο να παρακολουθούνται.

Τώρα, με τον αντίκτυπο των βιομηχανιών να είναι ξεκάθαρος, είναι πλέον καιρός να διαβάσετε τον κατάλογο τομέων που εκμεταλλεύονται την τεχνολογία blockchain. Ας αρχίσουμε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να επηρεάσει διάφορες βιομηχανίες; Εγγραφείτε στα μαθήματα blockchain τώρα!

Ποια βιομηχανία μπορεί να επωφεληθεί από το Blockchain?

Σχεδόν όλοι οι τομείς εκεί έξω μπορούν να επωφεληθούν από το blockchain. Από όλους τους τομείς εκεί έξω, οι τέσσερις τομείς που πιστεύουμε ότι ωφελούν περισσότερο περιλαμβάνουν την Ενέργεια, την Ακίνητη Περιουσία, την Εφοδιαστική, την Υγεία, τα Χρηματοοικονομικά και την Κυβέρνηση.

Υπάρχουν ήδη πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν ενεργά την τεχνολογία blockchain αφού συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας. Για να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο διάφορες βιομηχανίες επωφελούνται από το blockchain, ας δούμε εν συντομία κάθε μία από αυτές.

Οφέλη του Blockchain στον ενεργειακό τομέα

Η διανομή, η κατανομή και η παραγωγή ενέργειας ήταν ανέκαθεν ένας σημαντικός τομέας για τις κυβερνήσεις εκεί έξω. Χωρίς σωστή διαχείριση ενέργειας, καθίσταται δύσκολο για κάθε κυβέρνηση να προσφέρει πολύτιμη ανάπτυξη στην οικονομία της. Οι ιδιωτικοί παίκτες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο και μπορούν να επωφεληθούν από το blockchain. Παρακάτω είναι τα οφέλη που λαμβάνει ο ενεργειακός τομέας με τη χρήση blockchain.

 • Περιβαλλοντική βιωσιμότητα: Το Blockchain βοηθά να καταστήσουμε τον ενεργειακό τομέα πιο βιώσιμο από περιβαλλοντική άποψη Βοηθά στην επίλυση παλαιών ζητημάτων ενεργειακής απόδοσης και παρέχει ένα δίκτυο όπου είναι δυνατή η παραγωγή, αποθήκευση και διανομή ενέργειας πιο αποτελεσματικά.
 • Μειωμένο κόστος: Το σχετικό κόστος μειώνεται όσον αφορά τις υποδομές και τις επιχειρησιακές πτυχές του ενεργειακού τομέα.
 • Βελτιωμένη διαφάνεια: Η χρήση κατανεμημένων καθολικών βελτιώνει τη διαφάνεια.

Οφέλη του Blockchain στην ακίνητη περιουσία

Η κατάσταση του κλάδου των ακινήτων δεν ήταν τόσο καλή τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ολοένα αυξανόμενη τιμή και πόσο απογοητευτικό έχει γίνει η αγορά ενός ακινήτου. Η Blockchain έφερε μια νέα νέα εικόνα για το πώς λειτουργεί ο τομέας των ακινήτων. Τα οφέλη του blockchain στην ακίνητη περιουσία περιλαμβάνουν τα ακόλουθα –

 • Διακριτικά: Με το blockchain, θα καταστεί δυνατή η αντιστοίχιση ενεργειών. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιότητες μπορούν να ενοικιαστούν για μια συγκεκριμένη περίοδο χρησιμοποιώντας προκαθορισμένο κώδικα. Τα κουπόνια καθιστούν επίσης δυνατή την προσθήκη οποιασδήποτε επιχειρηματικής λογικής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προστασίας από απάτη.
 • Κατάλληλη ταυτότητα μισθωτή και επενδυτή: Οι ψηφιακές ταυτότητες μπορούν να βοηθήσουν τόσο τον επενδυτή όσο και τον ενοικιαστή να δημιουργήσουν ψηφιακές ταυτότητες που είναι εύκολο να επαληθευτούν και να εργαστούν. Οι διαδικασίες KYC / AML θα γίνουν πιο απλοποιημένες με τη χρήση της σωστής διαχείρισης ταυτότητας. Τέλος, η τεκμηρίωση γίνεται ευκολότερη και πιο κοινή.
 • Πώληση ακινήτου: Οι πωλήσεις ακινήτων μπορούν να αυτοματοποιηθούν με έξυπνα συμβόλαια. Επιτρέπει νομικές συμφωνίες που είναι ανιχνεύσιμες και εκτελέσιμες εάν πληρούται μια συγκεκριμένη προϋπόθεση.
 • Λογιστική σε πραγματικό χρόνο: Με το blockchain, μπορείτε να κάνετε λογιστική σε πραγματικό χρόνο

Πλεονεκτήματα του Blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση

Η εμπορική χρηματοδότηση επωφελήθηκε πάρα πολύ από το blockchain. Απαιτούσε κάποια μορφή μεταρρύθμισης για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει επί του παρόντος. Τα οφέλη του blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Ακεραιότητα δεδομένων: Με το blockchain, ο τομέας της εμπορικής χρηματοδότησης βελτιώνεται όσον αφορά την ακεραιότητα των δεδομένων, την αυθεντικότητα και τη σωστή προέλευση των στοιχείων.
 • Βελτιωμένη διαδικασία: Ο αυτοματισμός έγινε επίσης κανόνας λόγω της δυνατότητας blockchain dApp και των έξυπνων συμβάσεων. Βελτίωσε τη συνολική αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας για διευθέτηση σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικασία έγινε επίσης χωρίς σφάλματα λόγω της μη συμμετοχής των διαμεσολαβητών.
 • Προγραμματιζόμενος: Με το blockchain, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να κωδικοποιούν πολλές πτυχές της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του απορρήτου δεδομένων, της διακυβέρνησης, της διαχείρισης ταυτότητας και ούτω καθεξής.
 • Αντιδραστικότητα στην αγορά: Η χρήση της ψηφιακής ασφάλειας σημαίνει επίσης ότι οι οργανισμοί χρηματοδότησης του εμπορίου μπορούν να κάνουν αλλαγές όταν υπάρχει ανάγκη. Με απλά λόγια, προσφέρει προσαρμογή.
 • Μείωση κόστους: Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου δικτύου σημαίνει μείωση κόστους, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών, λειτουργικών και υποδομών.

Αν είστε περίεργοι για το πώς το blockchain μπορεί να επηρεάσει θετικά τον κόσμο της εμπορικής χρηματοδότησης και συγκεκριμένα τις εμπορικές δραστηριότητες, τότε πρέπει να εγγραφείτε στο μάθημα blockchain της επιχείρησής μας και στην εμπορική χρηματοδότηση τώρα!

Οφέλη του Blockchain στην κυβέρνηση

Πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν είναι υπέρ της κρυπτογράφησης, αλλά καταλαβαίνουν τη σημασία του blockchain και τι έχει να προσφέρει. Η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το blockchain με πολλούς τρόπους. Τα οφέλη του Blockchain στην Κυβέρνηση περιλαμβάνουν τα ακόλουθα –

 • Σωστή διαχείριση ταυτότητας: Η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαχείριση ταυτότητας για κάθε πολίτη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διαχειριστούν τις συναλλαγές, τα διαπιστευτήρια και επίσης να κάνουν διαχείριση δεδομένων.
 • Δίκαιες εκλογές: Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το blockchain για να κάνουν διαφανείς εκλογές όπου δεν υπάρχει πιθανότητα απάτης.
 • Διαχείριση Οικονομικών: Συμμετέχετε με έναν καλύτερο τρόπο στη διαχείριση χρηματοδότησης. Μπορούν επίσης να κατανείμουν προϋπολογισμούς με διαφάνεια, αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Οφέλη του Blockchain στην υγειονομική περίθαλψη

Η υγειονομική περίθαλψη απαιτεί επίσης μια πλήρη αλλαγή εάν θέλουν να είναι πιο αποτελεσματικές στην παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς τους. Τα οφέλη του blockchain στην υγειονομική περίθαλψη είναι αμέτρητα. Φέρνει πολλά οφέλη στο τραπέζι. Ας δούμε πώς το blockchain για την υγειονομική περίθαλψη μπορεί πραγματικά να αλλάξει το παιχνίδι.

 • Απόρρητο προφίλ ασθενούς: Η χρήση αποκεντρωμένου καθολικού σημαίνει ένα ενοποιημένο προφίλ ασθενούς. Οι ασθενείς δεν χρειάζεται πλέον να φέρουν τα χαρτιά τους καθώς όλα μπορούν να αποθηκευτούν και να κοινοποιηθούν μέσω ενός ασφαλούς καθολικού. Θα προσφέρει επίσης στους ασθενείς περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς έχουν την εξουσία να παρέχουν άδεια σε όσους μπορούν να χρησιμοποιούν ή να βλέπουν τα δεδομένα.
 • Ιχνηλασιμότητα ναρκωτικών: Η ιχνηλασιμότητα των ναρκωτικών θα βελτιωθεί επίσης με το blockchain. Καθώς τα πάντα παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο και σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο, υπάρχουν σχεδόν αδύνατες πιθανότητες να παρακωλυθεί.
 • Καλύτερες κλινικές δοκιμές: Τα δεδομένα του ασθενούς προστατεύονται και αποθηκεύονται σε αποκεντρωμένο δίκτυο. Τα δεδομένα για τη δημόσια υγεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν καλύτερες κλινικές δοκιμές και έρευνα – βελτιώνοντας τις πιθανότητες ανάπτυξης φαρμάκων για διαφορετικές ασθένειες.
 • Ηλεκτρονικά αρχεία υγείας (EHRs): Με το blockchain, οι οργανισμοί υγείας μπορούν εύκολα να διαχειριστούν ηλεκτρονικά αρχεία.

Οφέλη του Blockchain στην Logistics

Η Logistics είναι μια εξέχουσα βιομηχανία που χρειάζεται αλλαγή το συντομότερο δυνατό. Αυτή είναι μια από τις βιομηχανίες που ασχολείται με έναν συντριπτικό αριθμό θεμάτων. Εδώ μπαίνει το blockchain στο παιχνίδι. Το Blockchain μπορεί πραγματικά να προσφέρει οφέλη σε αυτόν τον κλάδο. Ας δούμε πώς μπορεί πραγματικά να προσφέρει το blockchain για logistics:

 • Καλύτερη παρακολούθηση φορτίων: Το Blockchain προσφέρει ένα κατάλληλο κανάλι ελέγχου ταυτότητας που συνοδεύεται και από επαλήθευση. κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τα διαθέσιμα δεδομένα στο δίκτυο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλες τις παραδόσεις και να διατηρείτε τις παραδόσεις σε πραγματικό χρόνο.
 • Καλύτερη μεταφορά αερομεταφορέα: Το Blockchain είναι πλήρως ικανό να χειριστεί την κατάσταση. οποιαδήποτε διαδικασία επιβίβασης ενός νέου οδηγού μπορεί να συμβεί μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Επικοινωνία οχήματος προς όχημα: Το Blockchain μπορεί να εξασφαλίσει γρήγορα όλα τα δεδομένα από διαδικασίες επικοινωνίας οχήματος σε όχημα και να βοηθήσει τις εταιρείες να βελτιώσουν αποτελεσματικά τις πληροφορίες.
 • Ασφάλεια για συσκευές Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT): Μπορεί να προσφέρει ασφάλεια για συσκευές IoT (χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες logistics) και να παρακολουθεί όλα τα δεδομένα που προέρχονται από όλες αυτές τις συσκευές.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των βασικών πλεονεκτημάτων μας σχετικά με το θέμα της τεχνολογίας blockchain. Τώρα που γνωρίζετε για τη σημασία της τεχνολογίας blockchain, μπορείτε να λάβετε μορφωμένες αποφάσεις σχετικά με το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία ή όχι.

Το Blockchain είναι μια επαναστατική τεχνολογία με τεράστιο αντίκτυπο σε κάθε τομέα εκεί έξω. Η εστίασή μας ήταν μόνο στους κύριους τομείς, ώστε να μπορείτε να συσχετίσετε και να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματά της.

Αλλά στο τέλος, η απόφαση εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή απόφαση για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, φροντίστε να δείτε το δωρεάν μάθημα blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την τεχνολογία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map