Τα κορυφαία 5 πρωτόκολλα Blockchain που πρέπει να ακολουθήσετε το 2018

Τα μέσα του 2018 τώρα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για blockchain και κρυπτονομίσματα. Όταν πρόκειται για blockchain, οι άνθρωποι γενικά υποθέτουν ότι μιλάμε μόνο για Bitcoin. Λοιπόν, το Bitcoin είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, η τεχνολογία blockchain είναι τεράστια και υπάρχουν πολλά νεογέννητα που πρέπει να κάνουν το μυαλό σας να τσεκάρει. Σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για τα κορυφαία πρωτόκολλα blockchain που πρέπει να παρακολουθείτε το 2018.

Η απόλυτη λίστα πρωτοκόλλων Blockchain

1. Bitcoin

Bitcoin

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί το πρώτο δίκτυο blockchain που δημιουργήθηκε ποτέ. Βασικά, άνοιξε το δρόμο για τους άλλους αργότερα. Τα bitcoin εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Με κεφαλαιακό κεφάλαιο ύψους 131 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό σύστημα μετρητών που διέλυσε την ανάγκη οποιουδήποτε τρίτου μέρους να επικυρώσει τις συναλλαγές. Είναι διάσημοι για τον αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Work, hash, digital signature, mining.

Το Bitcoin δούλεψε σε πολλούς κρίσιμους παράγοντες που έκαναν το σύστημα τόσο αξιόπιστο και αυθεντικό, όπως η αποτροπή διπλών δαπανών. Πέρυσι, η αξία του Bitcoin αυξήθηκε κατά 1.000%. Αναμφίβολα, το Bitcoin είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας και ένα από τα καλύτερα πρωτόκολλα blockchain που θα γοητεύσουν το ενδιαφέρον σας.

2. Αιθέριο

Οφέλη της Αποκεντρωμένης Πλατφόρμας Ethereum

Το Ethereum ονομάζεται συχνά blockchain 2ης γενιάς καθώς πήρε τη δυνατότητα blockchain σε μια εντελώς νέα διάσταση. Ενώ το Bitcoin είναι μόνο ένα ψηφιακό σύστημα μετρητών, το Ethereum είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Η ρωσική μεγαλοφυία Vitalik Buterin καινοτόμα έξυπνα συμβόλαια που επέτρεψαν στο blockchain να λειτουργεί σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία, δείκτες, υπηρεσίες.

Εκτός από τα έξυπνα συμβόλαια, εισήγαγαν Ethereum Virtual Machine (EVM), αποκεντρωμένες εφαρμογές και αποκεντρωμένους αυτόνομους οργανισμούς.

Πολλά νεότερα blockchain χρησιμοποιούν το διακριτικό ERC-20 που εφευρέθηκε από την Ethereum. Το Ether είναι η κρυπτογράφηση Ethereum blockchain που χρησιμοποιεί. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της Αποκεντρωμένης Πλατφόρμας Ethereum

3. Κυματισμός


Ripple Net

Κυματισμός ήρθε στο φως το 2012 και βασίζεται σε ένα κατανεμημένο καθολικό ανοιχτού κώδικα. Τι κάνει το Ripple τόσο ακαταμάχητο; Ταχύτερες και ευκολότερες συναλλαγές. Ενώ χρειάζονται ώρες για να μεταφέρετε χρήματα χρησιμοποιώντας το Bitcoin blockchain, το Ripple μπορεί να το κάνει με ένα άμεσο κλικ. Επιπλέον, το τέλος συναλλαγής είναι σχεδόν μηδέν. Έτσι, εάν θέλετε να στείλετε χρήματα σε κάποιον που ζει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θα χρειαστούν μόνο δευτερόλεπτα και σχεδόν μηδενικές χρεώσεις.

Έχουν XRP ως μητρικό τους νόμισμα. Επιπλέον, το blockchain είναι φιλικό για τις τράπεζες και άλλες πληρωμές που παρέχουν στις εταιρείες το RippleNet τους.

4. IOTA

ΙΩΤΑ

Η IOTA είναι γνωστή για το ψηφιακό καθολικό μπλοκ. Ενώ οι περισσότεροι άλλοι χρησιμοποιούν ένα blockchain για να διατηρήσουν το καθολικό ενεργό, χρησιμοποιούν ένα μοναδικό καθολικό που ονομάζεται “Tangle”. Το Tangle επιτρέπει στην οικονομία της μηχανής να πραγματοποιεί συναλλαγές ψηφιακών πόρων σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο.

Πιστεύουν ότι τα κρυπτογραφικά blockchain μπορούν να είναι πολύ περισσότερα από ένα ψηφιακό νόμισμα P2P και θα ήταν πολύ χρήσιμο για τη συναλλαγή τεχνικών στοιχείων χωρίς προμήθειες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τομείς όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η ηλεκτρονική ψηφοφορία. Οι περισσότεροι από τους πόρους παραμένουν αδρανείς και άχρηστοι τις περισσότερες φορές, όπως εύρος ζώνης ή υπολογιστική ισχύ. Το IOTA επιτρέπει την κοινή χρήση και μίσθωση αυτών των αδρανών πόρων.

5. Symbiont

Symbonit

Το διανεμημένο καθολικό Symbiont πρωτοεμφανίστηκε το 2016. Αρχικά, λειτούργησε σαν κιτ ανάπτυξης για το Assembly. Το Now Assembly είναι μόνο ένα μέρος των έξυπνων συμβολαίων του Symbiont. Πώς ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της; Λοιπόν, δεν μπορεί κάθε δίκτυο blockchain να χειριστεί πάνω από 80.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο!

Είναι ο εφευρέτης του Έξυπνες αξίες τεχνολογία. Το Smart Securities επιτρέπει στα ιδρύματα να μοιράζονται επιχειρηματική λογική και δεδομένα αγοράς με ένα κατανεμημένο ψηφιακό καθολικό. Μπορεί να μοιράζεται δεδομένα σε ταχύτητα φωτός διατηρώντας την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των δεδομένων. Η τεχνολογία είναι εντελώς χωρίς κίνδυνο και δεν χρειάζεται τρίτα μέρη για να επιτρέψει την εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών.

Αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία πρωτόκολλα blockchain που θα ευδοκιμήσουν το 2018.

Διαβάστε επίσης,

  • Κορυφαία 10 πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση το 2018

  • Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

Τελικές λέξεις

Λοιπόν, τι σκέφτεστε; Αργά ή γρήγορα η τεχνολογία blockchain θα κυριαρχήσει στην παγκόσμια οικονομία. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να εργάζεστε σε αυτά, τόσο το καλύτερο. Δεν θέλετε να κάνετε πίσω όταν ο κόσμος κινείται με αυτήν την εντυπωσιακή τεχνολογία.

Υπήρχαν πολλά άλλα πολλά υποσχόμενα δίκτυα blockchain που αξίζει να εξεταστούν. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις Αλυσίδες, Corda, HydraChain, Lisk, Openchain και Hyperledger. Δεν είναι πολύ πίσω στον αγώνα των καλύτερων πρωτοκόλλων blockchain.

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Κάντε τη δική σας έρευνα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me