Οι 5 κορυφαίες έρευνες Blockchain SEC για παρακολούθηση το 2018

Σύμφωνα με ένα έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2018, στο Wall Street Journal, αναφέρθηκε ότι η SEC (Security and Exchange Commission) είχε μια προσεκτική ματιά σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με το Blockchain.

Η επιτροπή εξέδωσε πολλές δικαστικές εντολές στις 7 Μαρτίου 2018. Ξεκίνησε επίσης να ζητά πληροφορίες από διάφορα άτομα που συμμετείχαν στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο κρυπτογράφησης. Αυτό το ενημερωτικό σκούπισμα είχε όλη την προσοχή του σε ICO, blockchain, συναλλαγές δεύτερης αγοράς και κρυπτονομίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ήθελαν τη διάρθρωση των πωλήσεων των διακριτικών τους και τα στοιχεία στοιχείων πριν από την πώληση μαζί τους.


Κορυφαίες 5 δευτερεύουσες έρευνες Blockchain

Συντελεστές εικόνας: SEC

Γνωρίζατε ότι η τιμή του BTC έκλεισε περίπου 3% μόλις βγήκε η έκθεση της WSJ; Το AS ICO είναι μια αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, περισσότερα από 5,6 δισεκατομμύρια $ συγκεντρώθηκαν από αυτούς και $ 1 προστέθηκαν επίσης μέχρι να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Η SEC είπε ότι θα συνεχίσει επικεντρωθείτε στις πλατφόρμες που προσφέρουν το εμπόριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, λειτουργούν ως «ανταλλαγή», όπως ορίζεται από τους ομοσπονδιακούς νόμους. Κοίταξαν τις πωλήσεις που αφορούσαν το SAFT, το οποίο υποσχέθηκε να διανείμει τα κουπόνια σε αντάλλαγμα χρημάτων.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου της SEC, Jay Clayton, είπε ότι – αμφιβάλλω για όποιον πιστεύει ότι είναι αποδεκτό για μια εταιρεία χωρίς εγγραφή να συνεχίζει το καθολικό διανομής, να αλλάζει τα ονόματα και να προσφέρει κινητές αξίες χωρίς να παρέχει αρκετά στοιχεία στους επενδυτές.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι πληροφορίες, ακολουθούν οι πέντε πρώτες έρευνες SEC για το Blockchain το 2018.

Κορυφαίες 5 έρευνες Blockchain SEC

1. Η SEC εξέδωσε κλήση για Riot Blockchain

Έρευνα Riot Blockchain Sec

Συντελεστές εικόνας: RiotBlockchain

Η SEC εξέδωσε κλήτευση σχετικά με το Riot Blockchain του οποίου το απόθεμα απλώς αυξήθηκε μετά την αλλαγή στο όνομά του. Μέχρι τον Οκτώβριο, το όνομά του ήταν Bioptix και ήταν γνωστό ότι είχε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κτηνιατρικού προϊόντος.

Η ετήσια έκθεση 10k αυτής της εταιρείας blockchain αποκάλυψε ότι έλαβε κλήση SEC στις 9.2018 Απριλίου, η οποία ζήτησε κάποιες πληροφορίες από την εταιρεία. Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι σκοπεύουν επίσης να συνεργαστούν με όλα τα αιτήματα SEC.

Αν και ο πρόεδρος της Riot, ο John O’Rourke δεν απάντησε αμέσως, αλλά σε ένα δελτίο τύπου, είπε – συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην επέκταση της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και στην έρευνα για την έναρξη ανταλλαγής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία βλέπει μια ευκαιρία για ζήτηση και προσφορά μεταξύ των εργασιών εξόρυξης και ανταλλαγής.

Ωστόσο, ο Jay Clayton προειδοποίησε ότι δεν είναι αποδεκτό οι εταιρείες να αρχίσουν να εργάζονται με blockchain, να αλλάζουν τα ονόματά τους και να προσφέρουν κινητές αξίες χωρίς να παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους σχετικούς κινδύνους..

Και καθώς η Riot δεν ήταν εδώ και πολύ καιρό σε αυτήν την επιχείρηση, η εταιρεία είπε ότι δεν έχει κέρδη και αναμένει να δει ζημίες στο μέλλον. Η Riot δήλωσε επίσης ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κερδοφόρα, και ακόμη και αν η εταιρεία επιτύχει κερδοφορία στο μέλλον, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να τη διατηρήσει στις επόμενες περιόδους.

Πηγή

2. Η SEC σταματά ένα ICO απάτης από το Titanium Blockchain που συγκέντρωσε 21 εκατομμύρια δολάρια

Titanuim Blockchain Sec Έρευνα

Πιστωτική εικόνα: Titanuim Blockchain

Στις 29 Μαΐου 2018, Η SEC ανακοίνωσε ότι είχε λάβει δικαστική απόφαση για να σταματήσει μια συνεχιζόμενη απάτη που αφορούσε ICO, η οποία συγκέντρωσε 21 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με ένα παράπονο της SEC, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Titanuim Blockchain, Michael Stollaire, είπε ψέματα σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις με διάφορες εξέχουσες εταιρείες. Ο ICO προώθησε επίσης τη σχέση του με τα ομοσπονδιακά αποθεματικά και εταιρείες όπως η Verizon, η PayPal, η εταιρεία Walt Disney Company και η Boeing. Η καταγγελία αναφέρει ότι ο ιστότοπος αυτής της αλυσίδας μπλοκ είχε επίσης ψευδείς μαρτυρίες από πελάτες.

Ο Robert A. Cohen, επικεφαλής της Cyber ​​Unit του τμήματος επιβολής της SEC δήλωσε ότι ο ICO βασίστηκε σε ένα μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους επενδυτές με φανταστικούς ισχυρισμούς για τις επιχειρηματικές τους προοπτικές.

Αυτή η καταγγελία κατηγόρησε την εταιρεία Titanium και Stollaire για παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων. Η έρευνα γίνεται από τον David S. Brown και εποπτεύεται από τη Μονάδα Κατάχρησης Αγοράς της SEC με επίβλεψη τον κ. Cohen.

Πηγή

3. Η SEC έκτακτης ανάγκης παγώνει 27 εκατομμύρια δολάρια μιας εταιρείας Cryptocurrency Longfin

Επί 6 Απριλίου 2018, Η SEC έχει επίσης λάβει άλλη δικαστική απόφαση για δέσμευση συναλλαγών άνω των 27 εκατομμυρίων δολαρίων από πωλήσεις και παράνομες διανομές περιορισμένων μετοχών της Longfin Corp stock.

Απέκτησε επίσης το Ziddu.com που είναι μια εταιρεία blockchain που λέει ότι αποτελεί λύση για την παγκόσμια βιομηχανία αποθήκευσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της SEC- Στις 13 Δεκεμβρίου 2017, Longfin άρχισε να διαπραγματεύεται στο NASDAQ, οι τιμές των μετοχών της αυξήθηκαν έως και 230 τοις εκατό σε μία μέρα, 2000% σε δύο ημέρες και η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η αύξηση των τιμών τράβηξε την προσοχή όλων και λίγο μετά την αύξηση των τιμών. Η SEC ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα στις 4 Απριλίου 2018.

Η SEC λέει ότι υπάρχουν άτομα που έχουν πουλήσει το περιορισμένο Longfin στο κοινό. Και ως εκ τούτου κέρδισε περισσότερα από 27 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

Η καταγγελία αναφέρει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής της εταιρείας κρυπτογράφησης, Venkata Meenavali εξέδωσε περισσότερες από δύο εκατομμύρια μη εγγεγραμμένες μετοχές στον εταιρικό γραμματέα της εταιρείας.

Τώρα ο επικεφαλής της SEC Cyber ​​Unit Division Enforcement Division, Cohen είπε ότι κάναμε μια ενέργεια για να αποτρέψουμε αυτά τα 27 εκατομμύρια δολάρια να μετακινηθούν από τη χώρα. Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας δεν είναι έξω καθώς μια ομάδα της SEC συνεχίζει την έρευνά της σε αυτήν την υπόθεση.

4. Το παγωμένο τσάι Long Island ανεβαίνει 280% μετά την αλλαγή του ονόματος σε Long Blockchain

Long Island - Blockchain SEC Έρευνες

Συντελεστές εικόνας: Long Blockchain

Το Long Island Iced Tea είναι μια αμερικανική εταιρία που ανήκει στη θυγατρική εταιρεία Long Island Brand Beverages. Είναι επίσης μια μετοχή που αυξήθηκε έως και 280% καθώς το όνομά της άλλαξε σε Long Island Blockchain Corp. Οι μετοχές έκλεισαν στα 2,46 δολάρια μια μέρα πριν, και απλώς ανέβηκαν στα 7,45 δολάρια μόλις βγήκε το όνομά της. Η συναλλακτική αξία είχε επίσης περισσότερες από 12,5 εκατομμύρια μετοχές, ενώ η ημερήσια τιμή ήταν 170,220 μετοχές.

Το Long Island Iced Tea μετονομάστηκε λόγω της εταιρικής αλλαγής και για τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες που μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain. Αξιολογεί επίσης άλλες προοπτικές και ευκαιρίες που περιλαμβάνουν διάφορες υπηρεσίες υποδομής για τη χρηματοδότηση και τη βιομηχανία blockchain.

Το δελτίο τύπου της NASDAQ ανέφερε επίσης ότι – δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση δεδομένου ότι η οριστική συμφωνία θα τεθεί σε εφαρμογή. Με άλλα λόγια, καθώς το Long Island Iced Tea αξιολογεί τη βιομηχανία blockchain, θα συνεχίσει να παράγει ποτά.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία υπέγραψε επίσης συμφωνία για την αύξηση των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Όμως 10 Απριλίου 2018, Αυτή η εταιρεία blockchain έλαβε μια επιστολή ότι το απόθεμά της δεν θα θεωρηθεί ως εφαρμόσιμο από το χρηματιστήριο NASDAQ.

Τώρα οι μετοχές αυτής της εταιρείας θα είναι επιλέξιμες μόνο για συναλλαγές χωρίς πάγκο. Και η εταιρεία εγκατέλειψε επίσης τα σχέδιά της για αγορά εξοπλισμού εξόρυξης Bitcoin.

5. Η SEC ανέστειλε την εμπορία μετοχών Bitcoin

The Crypto Company - Blockchain SEC Έρευνες

Image Credit: Η εταιρεία Crypto

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανέστειλε τα δικαιώματα διαπραγμάτευσης της Η εταιρεία Crypto τον Δεκέμβριο του 2017. Η επιτροπή είχε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις πληροφορίες τους. ειδικά την ακρίβεια των δεδομένων σχετικά με το ποσό που καταβάλλεται για την προώθηση της εταιρείας για τις πωλήσεις.

Η εταιρεία Crypto είναι η πρώτη δημόσια εταιρεία στον τομέα blockchain που συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα διακυβέρνησης και λογοδοσίας.

Όμως, καθώς οι μετοχές αυτής της εταιρείας αυξήθηκαν σχεδόν στο 160%, οι έμποροι έκαναν υψηλές προσφορές για την τιμή του Bitcoin.

Και τότε αυτή η εταιρεία σχεδίαζε να διαιρέσει το απόθεμα σε αναλογία 10: 1 έτσι ώστε να γίνει προσιτό και για τους μέσους επενδυτές.

Σύμφωνα με μια διαίρεση 10-1, μπορεί να έχει αύξηση 10 και μείωση της τιμής κατά 57,50 $. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε ότι η εταιρεία ήθελε να δει τη δραστηριότητα για το απόθεμα και επίσης ήθελε οι άνθρωποι να δώσουν προσοχή στην επιχείρησή τους.

Τελικές σκέψεις:

Μετά από όλες αυτές τις απάτες αλλαγής ονόματος και απάτες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η SEC έχει κάνει τεράστια βήματα και έρευνες για να φτάσει στη ρίζα τους. Οι έρευνες SEC για διάφορα blockchain και ICO συνεχίζονται και ελπίζουμε σίγουρα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me