Αξία πιστοποίησης Blockchain

Με τη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της τεχνολογίας blockchain, είναι αναπόφευκτο να αναρωτιόμαστε για τις δυνατότητες με την πιστοποίηση blockchain. Μπορεί ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain να εξασφαλίσει ένα καλύτερο πλεονέκτημα για την καριέρα του; Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ανησυχείτε για την πιστοποίηση ως άσκηση ματαιότητας.

Δεδομένου ότι το blockchain είναι μια συγκριτικά νέα προσθήκη στο σύγχρονο τεχνολογικό τοπίο, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν διάφορες συζητήσεις σχετικά με τις θετικές και αρνητικές πτυχές της επιδίωξης πιστοποιήσεων blockchain. Γενικά, θα συναντήσατε απόψεις σχετικά με τις πιστοποιήσεις blockchain λόγω των παροχών σταδιοδρομίας και των σχετικών μισθών.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες του blockchain για την επιχείρησή σας, τότε οι προαναφερθέντες παράγοντες δεν εξυπηρετούν κανέναν ξεχωριστό σκοπό. Είναι σημαντικό να μάθετε την αξία που προσφέρει η πιστοποίηση blockchain στην επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, είναι επίσης σημαντικό να βρεθούν λόγοι για επενδύσεις σε εκπαίδευση και πιστοποίηση blockchain.

Το ακόλουθο eBook θα διερευνήσει τους σημαντικούς λόγους για την απόκτηση των κορυφαίων πιστοποιήσεων blockchain σύμφωνα με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τους πιο παραγωγικούς λόγους για να επιλέξετε πιστοποίηση στην επιθυμητή εξειδίκευση blockchain.


Είστε νέοι στο Blockchain; Ξεκινήστε την καριέρα σας στο Blockchain με το δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain και θέστε τα θεμέλια μιας φωτεινής καριέρας Blockchain.

Τι είναι ακριβώς μια πιστοποίηση Blockchain?

Πριν προχωρήσετε σε μια συζήτηση σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές εξετάσεων πιστοποίησης blockchain, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι ακριβώς είναι! Ας εξετάσουμε τον ορισμό της πιστοποίησης blockchain με την πιο βασική έννοια, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική εξήγηση της πιστοποίησης. Οι πιστοποιήσεις Blockchain αποτελούν απτή απόδειξη των δυνατοτήτων των ατόμων να αξιοποιούν τις τεχνολογίες blockchain για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.

Επιπλέον, οι πιστοποιήσεις blockchain μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως πολλά υποσχόμενα στοιχεία σχετικά με την ευχέρεια των επαγγελματιών στις δεξιότητες που απαιτούνται για συγκεκριμένους ρόλους εργασίας που βασίζονται σε blockchain. Οι πιστοποιήσεις στην τεχνολογία blockchain θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην απόδειξη των ικανοτήτων για επιχειρηματικό μετασχηματισμό με την τεχνολογία blockchain. Έτσι, μια πιστοποίηση blockchain είναι βασικά απόδειξη ενός συγκεκριμένου επιπέδου δεξιοτήτων και γνώσεων στο blockchain.

Το πιο σημαντικό από όλα, να γνωρίζετε ότι η πιστοποίηση δεν προσφέρει την εγγύηση τοποθέτησης σε επικερδείς θέσεις εργασίας. Ωστόσο, οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αποδεικνύονται στην πιστοποίηση μπορούν να εξασφαλίσουν πολλά υποσχόμενη αξία για επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών.

Πού μπορώ να βρω δεξιότητες Blockchain?

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν την κατάρτιση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων blockchain υπαρχόντων υπαλλήλων ή να φέρουν νέους υπαλλήλους με το επιθυμητό ταλέντο. Στην περίπτωση του blockchain, οι επιχειρήσεις αμφιβάλλουν για την κατασκευή ή την αγορά ταλέντων blockchain. Ωστόσο, η πλειονότητα των εταιρειών προτιμούν να αγοράζουν ταλέντο blockchain για να διασφαλίσουν ότι θα επιλέξουν τον κατάλληλο υποψήφιο για τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Οι πιο αξιοσημείωτοι λόγοι για την επιδίωξη δεξιοτήτων blockchain δεν ανήκουν μόνο στις αυξανόμενες εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain. Κατά την περίοδο μεταξύ 2017 και 2020, η ζήτηση blockchain αυξήθηκε βαθιά κατά σχεδόν 2000%. Χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Γαλλία και η Γερμανία είναι μερικά από τα κορυφαία μέρη όπου το blockchain είναι μια από τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για την έρευνα για τις θέσεις εργασίας από το LinkedIn για το 2020, το blockchain εμφανίστηκε ως μια από τις κορυφαίες δεξιότητες στη ζήτηση.

Επιπλέον, η ζήτηση για δεξιότητες blockchain επεκτείνεται πέρα ​​από το πεδίο των συμβατικών ρόλων, όπως προγραμματιστής, αρχιτέκτονας και ασφάλεια. Τώρα, η βιομηχανία επικεντρώνεται στην εισαγωγή προϊόντων στην αγορά παράλληλα με την κερδοφορία. Ως αποτέλεσμα, ο προσανατολισμός στη ζήτηση για δεξιότητες blockchain στράφηκε σε μεγάλο βαθμό σε ρόλους σχεδιασμού, πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι προς το παρόν οι πιο κυρίαρχοι εργοδότες στο τοπίο blockchain. Σχεδόν το 42% των εργαζομένων στην αγορά εργασίας blockchain εργάζονται για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Από την άλλη πλευρά, το υπόλοιπο 10% εργάζεται προς το παρόν με κατασκευαστές υλικού και εξόρυξη. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι σημαντικό να κοιτάξουμε προς την πιστοποίηση blockchain ως πιθανό δρόμο για την είσοδο σε μεγάλους εταιρικούς γίγαντες όπως η Microsoft, η American Express, η IBM, η JP Morgan Chase, η Amazon και η Oracle.

Επιπλέον, οι κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain μπορούν επίσης να αποτελέσουν ελπιδοφόρες ευκαιρίες για απόκτηση απασχόλησης σε διάφορους κλάδους. Μερικές από τις αξιοσημείωτες βιομηχανίες που αναζητούν ταλέντο blockchain περιλαμβάνουν τυχερά παιχνίδια, γεωργία, υγειονομική περίθαλψη, ψυχαγωγία, ναυτιλία και ασφάλεια τροφίμων.

Επομένως, η συνεχώς εξελισσόμενη δυναμική του οικοσυστήματος blockchain σίγουρα δημιουργεί πολλές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις στην επιλογή ταλέντων. Το Blockchain είναι μια όχι τόσο παλιά τεχνολογία και το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικάλυψη που οδηγεί σε αποτυχία. Επομένως, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι ακριβείς σχετικά με την επιλογή επαγγελματιών blockchain για τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Λόγοι για να επιλέξετε Πιστοποιήσεις Blockchain

Χωρίς αμφιβολία, μια πιστοποίηση blockchain σας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για να προχωρήσετε στην καριέρα σας blockchain. Ας δούμε τους συνηθισμένους λόγους για τις πιστοποιήσεις blockchain.

 • Οι πιστοποιήσεις Blockchain βελτιώνουν την έκκλησή σας

Η πιστοποίηση Blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να επικυρώσετε τις δεξιότητές σας στην αναδυόμενη τεχνολογία. Το πιο σημαντικό από όλα, το blockchain είναι προς το παρόν η αγαπημένη των επιχειρήσεων διαφόρων μεγεθών. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν το blockchain προς το παρόν για τη διασφάλιση επιχειρηματικών επικοινωνιών και συναλλαγών με καλύτερη ασφάλεια και διαφάνεια. Ως αποτέλεσμα, η πιστοποίηση blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τους διάφορους ρόλους εργασίας που απαιτούνται.

Οι αξιοσημείωτοι ρόλοι εργασίας που μπορείτε να ακολουθήσετε με τις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain περιλαμβάνουν προγραμματιστές blockchain πλήρους στοίβας, μηχανικός συστημάτων, έμπορος κρυπτογράφησης και άλλους. Επιπλέον, οι πιστοποιήσεις blockchain βελτιώνουν επίσης το επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο των επαγγελματιών στους ρόλους των διαχειριστών βάσεων δεδομένων, των αρχιτεκτόνων λύσεων και των διαχειριστών συστήματος.

Η τεχνολογία Blockchain γίνεται δημοφιλής με τις νέες και τις πιο πρόσφατες τάσεις της. Εδώ είναι οι κορυφαίες τάσεις Blockchain για το 2021.

 • Οι πιστοποιήσεις Blockchain δεν περιορίζουν τις ευκαιρίες σας

Εφόσον μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων εργασίας βασισμένων σε blockchain με κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain, θα είστε σίγουροι για τα θετικά οφέλη σταδιοδρομίας με πιστοποιήσεις στην τεχνολογία blockchain. Από την άλλη πλευρά, η εκπαίδευση και η πιστοποίηση blockchain ενισχύουν επίσης την ευχέρεια των υποψηφίων στην Τεχνολογία Κατανεμημένων Καθολικών ή στο DLT. Οι πιστοποιήσεις Blockchain αποδεικνύουν ότι οι υποψήφιοι έχουν την ικανότητα να εφαρμόζουν υποδομή blockchain σε υπάρχουσες διαδικασίες και συστήματα σε έναν οργανισμό.

 • Το Blockchain είναι προετοιμασμένο για το μέλλον

Ο επόμενος σημαντικός παράγοντας που προσελκύει τους υποψηφίους για πιστοποίηση blockchain αναφέρεται άμεσα στο φουτουριστικό δυναμικό του blockchain. Το Blockchain είναι η τεχνολογία του μέλλοντος. Ένα συγκεκριμένο μερίδιο εκτιμήσεων υποδηλώνει ότι περίπου το 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί blockchain. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του Διαδικτύου δείχνουν ότι σχεδόν 3,77 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο δίκτυο.

Ως αποτέλεσμα, οι πιστοποιήσεις παρέχουν κρίσιμα εργαλεία για την υπέρβαση του ανταγωνισμού παράλληλα με την εκμάθηση σχετικά με το blockchain. Το πιο σημαντικό από όλα, οι πιστοποιήσεις blockchain προσφέρουν επίσης ευέλικτη πρόσβαση σε σημαντικούς πόρους που σχετίζονται με την ανάπτυξη blockchain. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε το Blockchain μαθαίνοντας για την αποτελεσματική χρήση των σχετικών πόρων και βελτιώνοντας την εμπειρία σας. Έτσι, οι πιστοποιήσεις μπορούν σίγουρα να προσφέρουν μια ευνοϊκή ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες να συμμετάσχουν σε μια επαναστατική αλλαγή τεχνολογίας.

 • Το Blockchain συνδυάζεται αποτελεσματικά με άλλες τεχνολογίες

Η ευελιξία για την ενσωμάτωση του blockchain με τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως το IoT είναι επίσης ένας πολλά υποσχόμενος λόγος για την επιλογή πιστοποιήσεων. Η πιστοποίηση Blockchain μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες να διερευνήσουν τις προοπτικές για τη χρήση blockchain στο εμπόριο εμπορευμάτων, στα ακίνητα και στα συστήματα ψηφοφορίας.

Ωστόσο, οι οργανισμοί που ασχολούνται με μέτρα για τη μαζική υιοθέτηση blockchain παράλληλα με το Διαδίκτυο των πραγμάτων έχουν επισημάνει. Οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να διερευνήσουν επιθυμητές ευκαιρίες στους ρόλους που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ασφαλών υποδομών με λειτουργίες για αυτόνομη συνεργασία.

 • Οι πιστοποιήσεις σας βοηθούν να μείνετε ενημερωμένοι

Όπως συζητήθηκε ήδη, μπορείτε να ακολουθήσετε πιστοποίηση blockchain για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας για συγκεκριμένους ρόλους εργασίας. Ωστόσο, το οικοσύστημα blockchain μεταμορφώνεται ριζικά. Επομένως, νέες έννοιες και λειτουργίες εμφανίζονται καθημερινά. Έτσι, είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους υποψηφίους να διασφαλίσουν ότι ενημερώνονται με τις τελευταίες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών τους ευθυνών.

Οι δυνατότητες των γνωστών παρόχων πιστοποίησης blockchain στην ενημέρωση των στόχων των εξετάσεών τους σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του blockchain να παραμείνουν σχετικοί στην αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις επαναπιστοποίησης για πιστοποιήσεις blockchain παρέχουν επίσης σαφείς ευκαιρίες στις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν αποτελεσματικές πρωτοβουλίες μετασχηματισμού ταλέντων.

 • Επενδύστε στην ανάπτυξη ταλέντου Blockchain

«Οι πιστοποιήσεις είναι απλοί δείκτες αξίας. Οι άνθρωποι το καταφέρνουν. “

Είναι πάντοτε σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιτυχία σε εξετάσεις πιστοποίησης blockchain δεν παρέχει στους υποψήφιους υποψηφίους θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές. Στην πραγματικότητα, οι πιστοποιήσεις χρησιμεύουν ως πληρεξούσιο για τις δεξιότητές σας στο blockchain. Επομένως, η πιστοποίηση blockchain από μόνη της δεν είναι ικανή να προσφέρει καμία αξία στην επιχείρηση. Τα άτομα με την πιστοποίηση είναι εκείνα που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία της αξίας που επιθυμεί μια επιχείρηση.

Οι πιστοποιήσεις είναι απλώς μια άλλη μέθοδος για τη μέτρηση της αξίας των δεξιοτήτων blockchain ενός μεμονωμένου επαγγελματία blockchain. Ως αποτέλεσμα, οι πιστοποιήσεις blockchain μπορούν να χρησιμεύσουν ως αξιόπιστα εργαλεία για τον καθορισμό στόχων, την αξιολόγηση δεξιοτήτων μεταξύ ομάδων και την παρακολούθηση της προόδου. Ωστόσο, η εξέταση των καλύτερων πιστοποιήσεων blockchain ως το μοναδικό σημείο αναφοράς για την τεχνογνωσία blockchain των υπαλλήλων δεν αποτελεί αξιόπιστη βάση.

Επομένως, είναι λογικό να εξετάσουμε την πιστοποίηση blockchain ως ένα από τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης blockchain. Τα προγράμματα μετασχηματισμού ταλέντων Blockchain θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη πρόσθετες μετρήσεις όπως ο χρόνος στην αγορά ή ο χρόνος στην καινοτομία για τη μέτρηση των αποτελεσμάτων ανάπτυξης δεξιοτήτων blockchain. Αυτοί οι παράγοντες θα παρέχουν μια σαφή εντύπωση των δυνατοτήτων των επαγγελματιών blockchain να προσφέρουν την επιθυμητή αξία για τις επιχειρήσεις.

Κόστος πιστοποίησης Blockchain

Ο επόμενος σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία αποτελεσματικών πρωτοβουλιών μετατροπής ταλέντων blockchain αναφέρεται στο κόστος πιστοποίησης blockchain. Πρέπει να έχετε μια συνολικά διαφανή εντύπωση για το κόστος που θα συνεπαγόταν η πιστοποίηση υπαλλήλων ή υποψηφίων στο χώρο εργασίας σας. Το συνολικό κόστος της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης blockchain μπορεί να ποικίλλει σημαντικά σε διάφορες εταιρείες και κλάδους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα σημαντικά κόστη που εμφανίζονται στην εικόνα όταν σκέφτεστε την εκπαίδευση και την πιστοποίηση blockchain. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να λάβετε υπόψη το βασικό κόστος της επιθυμητής πιστοποίησης blockchain.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε το Certified Enterprise Blockchain Professional (πιστοποίηση CEBP) στην τιμή των 397 $ USD που περιλαμβάνει το κόστος της εκπαίδευσης, την εγγραφή στις εξετάσεις, καθώς και την πιστοποίηση. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη την τιμολόγηση των μαθημάτων που θέλουν να συμπεριλάβουν σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και εκπαίδευσης blockchain.

 • Παρόλο που μπορείτε να βρείτε υλικό εκπαίδευσης και υποστήριξης με πιστοποίηση CEBP σε σταθερή τιμή, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε άλλα πιθανά κόστη. Εάν θέλετε να επιλέξετε την επιτόπια εκπαίδευση blockchain, τότε πρέπει να αντιμετωπίσετε το κόστος τροφοδοσίας και τον χώρο παράλληλα με τα έξοδα ταξιδιού. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος εφοδιαστικής με τη χρήση διαδικτυακών πλατφορμών εκπαίδευσης και πιστοποίησης στο blockchain.
 • Το επόμενο κόστος είναι πιθανώς η πιο ευαίσθητη και σημαντική πτυχή στον προϋπολογισμό για εκπαίδευση blockchain και ανάπτυξη ταλέντων. Η εκπαίδευση υπαλλήλων για πιστοποίηση blockchain οδηγεί επίσης σε διακοπή λειτουργίας καθώς οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εργαστούν όταν μαθαίνουν. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι προετοιμασμένες να αναλάβουν το τεράστιο αρχικό κόστος με την ελπίδα να οδηγήσουν επιχειρηματικούς στόχους με εξειδίκευση στο blockchain.
 • Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι ο παράγοντας κόστους για την πιστοποίηση blockchain αναφέρεται στο διοικητικό κόστος. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επενδύσουν στην οργάνωση πρωτοβουλιών ανάπτυξης ταλέντων και εκπαίδευσης blockchain. Οι κατευθυνόμενες επενδύσεις στην έρευνα για λύσεις κατάρτισης παράλληλα με την κατανομή των εργαζομένων μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας απρόσκοπτης ρουτίνας ανάπτυξης ταλέντων.

Ελέγξτε τώρα:Οδηγός ειδικών για να αποκτήσετε πιστοποίηση Blockchain

Κορυφαίες τάσεις εργασίας Blockchain

Το Blockchain εισέρχεται αργά σε σχεδόν οποιονδήποτε επιχειρηματικό τομέα με βελτιωμένες προοπτικές ευελιξίας και ασφάλειας. Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις μπορούν να αγνοήσουν τη σημασία της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης blockchain για διάφορους λόγους. Από την άλλη πλευρά, η εξασθένιση των κρυπτονομισμάτων είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους λόγους αμφιβολιών σχετικά με τη σκοπιμότητα της εκπαίδευσης blockchain. Στον πραγματικό κόσμο, η ζήτηση για προγραμματιστές blockchain και η γενική κατάσταση της αγοράς εργασίας blockchain δείχνουν διαφορετικά. Εδώ είναι μερικές από τις αξιοσημείωτες τάσεις εργασίας που είναι εμφανείς στο τοπίο blockchain αυτήν τη στιγμή.

 • Ανεξάρτητα από την πτώση της αγοράς το 2018, η ζήτηση για προγραμματιστές blockchain πλήρους απασχόλησης βελτιώθηκε κατά 13% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο του 2019
 • Περίπου το 80% της απώλειας προγραμματιστή προέκυψε από τους προγραμματιστές μίας φοράς ανά μήνα και μερικής απασχόλησης, υποδεικνύοντας έτσι τη σημασία της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης.
 • Η πιστοποίηση και η εκπαίδευση Blockchain θεωρούνται επίσης ως κορυφαία εναλλακτική λύση για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων των ιδεών όπως η υποδομή, τα οικοσυστήματα DeFi και οι έξυπνες συμβάσεις.
 • Ανεξάρτητα από τη συνέπεια στον όγκο δεσμεύσεων κώδικα, το συνολικό μερίδιο των ενεργών προγραμματιστών blockchain μειώνεται κάθε μήνα κατά 10% σε ετήσια βάση.
 • Καθώς τα crypto οικοσυστήματα επεκτείνονται αργά στο μέγεθος των φημισμένων έργων ανοιχτού κώδικα όπως το Apache, οι ευκαιρίες για κατάρτιση και εκπαίδευση και αυξήθηκαν σημαντικά.

Ελέγξτε επίσης:Έκθεση για το μέλλον των Blockchain Jobs 2020 από την Worlds Economic

Εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού πέρα ​​από τους επιχειρηματικούς στόχους

Γενικά, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη της πιστοποίησης blockchain και της κατάρτισης για διάφορους λόγους. Πολλές επιχειρήσεις μαστίζονται γενικά από το φόβο της αλλαγής με πρωτοβουλίες κατάρτισης και ανάπτυξης. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων σε έννοιες και εξειδικεύσεις blockchain θα μπορούσαν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στους εργοδότες.

Μεταξύ των πολλών λόγων για τους οποίους οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τις επιχειρήσεις, η ανάπτυξη σταδιοδρομίας, η κατάρτιση και η ανάπτυξη είναι οι κορυφαίες αναφορές. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται καλύτερες προοπτικές παραμονής με τον τρέχοντα εργοδότη τους με πρόσβαση σε πρωτοβουλίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας. Έτσι, οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν τα οφέλη από τις τεράστιες αποδόσεις των επενδύσεών τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων.

Η αποφυγή επενδύσεων στην εκπαίδευση και ανάπτυξη τεχνογνωσίας blockchain των υπαλλήλων μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα έλλειψης δέσμευσης. Στη συνέχεια, η αντιληπτή έλλειψη ενδιαφέροντος από τους εργοδότες μπορεί να οδηγήσει στη σταδιακή μείωση των ποσοστών διατήρησης.

Πώς ξέρετε ότι είστε επιτυχής?

Οι πιστοποιήσεις Blockchain και η εκπαίδευση που σχετίζεται με καθένα από αυτά αποτελούν εξέχοντα προγράμματα οδήγησης αξίας για τις επιχειρήσεις. Η πιστοποίηση blockchain δείχνει ότι ένα άτομο είναι ικανό να χρησιμοποιεί blockchain για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Ταυτόχρονα, μπορούν επίσης να διασφαλίσουν ότι οι επαγγελματίες έχουν την τάση να επιτυγχάνουν κερδοφορία και παραγωγικότητα.

Στη συνέχεια, μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που συνεχίζεται με τις επαγγελματικές ευθύνες των επαγγελματιών μπορεί επίσης να προσφέρει πολλά υποσχόμενα πλεονεκτήματα. Αντί να θεωρούμε την πιστοποίηση blockchain ως τον μοναδικό δείκτη τεχνογνωσίας blockchain, υπάρχουν πολλές άλλες μετρήσεις.

Το να μαθαίνεις και να μην κάνεις τίποτα είναι κάτι που θα λειτουργεί ως οδόφραγμα και δεν θα κερδίσεις ποτέ επιτυχία με αυτό. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στην καριέρα Blockchain, πρέπει να ελέγξετε την εμπειρία σας με αυτές τις μετρήσεις απόδοσης. Ακολουθούν μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες για τη μέτρηση των αποτελεσμάτων των πρωτοβουλιών ανάπτυξης ταλέντων blockchain.

 • Οι επιχειρήσεις πρέπει να τηρούν τα αιτήματα για υποστήριξη εντός του οργανισμού, ειδικά αυτά που σχετίζονται με το blockchain. Η ανάπτυξη τεχνογνωσίας blockchain σε έναν οργανισμό μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση χαμηλότερων αιτημάτων υποστήριξης.
 • Τα κριτήρια αξιολόγησης μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως αξιόπιστοι δείκτες επιτυχίας, με αντικειμενικές δοκιμές για τον προσδιορισμό της ευχέρειας των εργαζομένων σε έννοιες blockchain. Τι είναι καλύτερο; Μπορείτε να προσπαθήσετε να προβλέψετε τα πιθανά αποτελέσματα και, στη συνέχεια, να αξιολογήσετε το βαθμό στον οποίο επιτύχατε.
 • Ο χρόνος είναι επίσης ένας αξιόπιστος δείκτης της αποτελεσματικότητας ενός προγράμματος πιστοποίησης και εκπαίδευσης blockchain. Εάν οι εργαζόμενοι είναι σε θέση να επιλύσουν ζητήματα προϊόντων ή λειτουργιών με εξειδίκευση blockchain εντός καθορισμένου χρόνου, τότε είναι σε θέση να αξιοποιήσουν το blockchain για επιχειρηματικούς στόχους.
 • Ο επόμενος σημαντικός παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό της επιτυχίας των προγραμμάτων πιστοποίησης και κατάρτισης blockchain είναι ο μέσος χρόνος για την επίλυση προβλημάτων. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πιο εξελιγμένες υποδομές blockchain μπορούν να αντιμετωπίσουν σημαντικές αποτυχίες. Επομένως, είναι σημαντικό για εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες να επιτύχουν χαμηλότερο μέσο χρόνο για την επίλυση προβλημάτων. Ο χαμηλότερος μέσος χρόνος είναι μια σαφής ένδειξη της ευχέρειας των δεξιοτήτων blockchain. Ταυτόχρονα, παρέχει μια λεπτομερή εντύπωση της ικανότητας του ατόμου να ωθήσει την επιχειρηματική αξία.

Όλες αυτές οι μετρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στη μέτρηση των αποτελεσμάτων των πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης blockchain. Ο ορισμός των μετρήσεων επιτυχίας θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ανώτερος από την προμήθεια πιστοποιήσεων.

Προετοιμαστείτε για συνέντευξη Blockchain; Εξετάστε αυτές τις κορυφαίες ερωτήσεις συνέντευξης Blockchain και ετοιμαστείτε για το μέλλον.

Τελικές λέξεις

Σε τελική σημείωση, μπορείτε να παρατηρήσετε με σαφήνεια την ανάγκη πιστοποίησης blockchain στο σύγχρονο τοπίο πληροφορικής. Πολλοί οργανισμοί, ειδικά οι γνωστοί τεχνολογικοί γίγαντες, μπαίνουν στα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης blockchain. Επομένως, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τη δύναμη του blockchain για την επιχείρησή σας από τις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τρεις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain σε 101 Blockchains με ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξειδίκευση στον κλάδο στην εκπαίδευση. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε άλλα μαθήματα για εκπαίδευση blockchain σε 101 Blockchains. Ελάτε να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες σας στο blockchain τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me