Πώς να γίνετε ειδικός Blockchain

Επιθυμείτε να γίνετε εξειδικευμένος εταιρικός blockchain; Για να σας βοηθήσουμε, θα αναλύσουμε τις απαραίτητες δεξιότητες για να δημιουργήσουμε μια καλή καριέρα ως ειδικός στο blockchain.

Η ζήτηση για ειδικούς blockchain αυξάνεται στις μέρες μας. Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια καριέρα blockchain, πρέπει να έχετε δει θέσεις εργασίας που να θέλουν ειδικούς blockchain. Βασικά, μόνο οι μεγάλες εταιρείες όπως η IBM, η Accenture, η Amazon ή ακόμη και το Facebook αναζητούν τώρα έναν εξειδικευμένο ειδικό blockchain.

Ωστόσο, πρέπει να προσθέσουμε ότι μόνο λίγοι άνθρωποι στην θέση blockchain είναι κατάλληλοι για να γίνουν ειδικοί blockchain. Χρειάζεται τεράστια ποσότητα εμπειρογνωμοσύνης για να επιτευχθεί το ενδεχόμενο να γίνει ένα.

Έτσι, εάν θέλετε να γίνετε ειδικός σε blockchain, πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να προετοιμαστείτε για το επόμενο ταξίδι. Για να σας βοηθήσουμε, θα καλύψουμε τι είδους δεξιότητες αναζητούν οι επιχειρήσεις σε έναν ειδικό blockchain.

Σίγουρα θα σας βοηθήσει να χαρτογραφήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ανάλογα και να εξασφαλίσετε μια θέση σε εταιρικές εταιρείες.

Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο και συνεχίστε με τον οδηγό!

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Ποιος είναι ειδικός Blockchain?

Βασικά, ένας ειδικός σε blockchain είναι ένα άτομο που έχει υψηλή εξειδίκευση στην τεχνολογία blockchain και μπορεί να αναπτύξει λύσεις που βασίζονται σε blockchain για επιχειρηματικούς σκοπούς. Στην πραγματικότητα, αυτό το άτομο μπορεί να επικεντρωθεί και σε συγκεκριμένα πεδία blockchain.

Για παράδειγμα, μπορεί να επικεντρωθεί στη σχεδίαση προϊόντων που βασίζονται σε blockchain, σε τεχνικές πτυχές, επιχειρηματικά αποτελέσματα ή απλά στο να καταστεί πιο αποτελεσματικό. Επομένως, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε και κάθε πτυχή του blockchain.

Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε ειδικός σε οποιοδήποτε είδος στοιχείου στη θέση blockchain. Ωστόσο, για να το επιτύχετε αυτό, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε και σε άλλες δεξιότητες που βασίζονται σε επιχειρήσεις.

Εν πάση περιπτώσει, οι εξειδικευμένες εργασίες blockchain θα απαιτήσουν από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εκτεταμένη εμπειρία σας σχετικά με το θέμα και να βοηθήσετε την εταιρεία να αναπτυχθεί. Όπως γνωρίζετε ήδη, δεν υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι άνθρωποι blockchain εκεί έξω. Και γι ‘αυτό η ζήτηση στην αγορά είναι αρκετά υψηλή.

Γι ‘αυτό, με την κατάλληλη εξειδικευμένη εκπαίδευση blockchain, μπορείτε εύκολα να προσγειωθείτε σε εξαιρετική θέση.


Ειδικός Blockchain

Γιατί να πάτε για δουλειές εξειδικευμένων Blockchain?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εξετάσετε τις εργασίες ειδικών blockchain Στην πραγματικότητα, η αμοιβή για αυτού του είδους τη θέση είναι εξαιρετική. Κρίνοντας από όλες τις θέσεις εργασίας των μεγάλων εταιρειών, μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε $ 70k- $ 150k κάθε χρόνο. Λοιπόν, αυτή είναι στην πραγματικότητα μια από τις υψηλότερες πληρωμές blockchain θέσεις εργασίας στην αγορά.

Αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός, έτσι δεν είναι; Με βάση το επίπεδο εμπειρίας σας, ο αριθμός μπορεί να διαφέρει επίσης.

Δεύτερον, ο χώρος του ειδικού του blockchain δεν είναι ακόμα κορεσμένος. Είναι αρκετά καινούργιο και δεν υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές. Έτσι, εάν μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον ερευνητή σας με τις δεξιότητές σας, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να προσληφθείτε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου καριέρας blockchain είναι ότι μπορείτε να ερευνήσετε εντελώς νέα τεχνολογία. Εάν είστε λάτρης του blockchain θέλετε να ακολουθήσετε μια ερευνητική καριέρα, τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό.

Επίσης, οι επιχειρήσεις έρχονται πάντα με πολλά προσοδοφόρα χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές εγκαταστάσεις και τεχνολογίες αιχμής για χρήση.

Γι ‘αυτό πρέπει σίγουρα να προσπαθήσετε να προσλάβετε εξειδικευμένες εργασίες blockchain το συντομότερο δυνατό.

Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά στο επόμενο τμήμα σε αυτό το πώς να γίνετε ένας εξειδικευμένος οδηγός blockchain.

Τι ικανότητες θέλουν οι επιχειρήσεις σε έναν ειδικό Blockchain?

Υπάρχουν πραγματικά αρκετές δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσετε για να προσληφθείτε σε αυτήν τη θέση. Βασικά, οι επιχειρήσεις θέλουν ορισμένες δεξιότητες σε έναν ειδικό blockchain που πρέπει να συναντήσετε για να εφαρμόσετε.

Καταφέραμε να συλλέξουμε μια λίστα δεξιοτήτων που θέλουν. Ας δούμε λοιπόν πώς να γίνετε ένας εξειδικευμένος οδηγός blockchain και μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο blockchain το συντομότερο δυνατό.

Έχετε τεχνική συνείδηση ​​για να ορίσετε τη σωστή λύση Blockchain

Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες που χρειάζεστε για τη θέση. Βασικά, οι επιχειρήσεις θέλουν να προσλάβουν ένα άτομο που έρχεται με μια τεχνική συνείδηση ​​που τους βοηθά να καθορίσουν τις σωστές παραμέτρους λύσης blockchain.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε απλά να συγκεντρώσετε όλα όσα βρίσκετε χωρίς να γνωρίζετε τίποτα γι ‘αυτό. Για παράδειγμα, ίσως αναπτύσσετε μια λύση που θα χρησιμεύσει ως εσωτερικό σύστημα δικτύωσης για μια εταιρεία.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο blockchain για να δημιουργήσετε την πλατφόρμα, δεν θα λειτουργήσει, έτσι; Εάν κάποιος μπορεί να πάρει μια είσοδο σε ένα εσωτερικό σύστημα δικτύωσης μιας εταιρείας, θα ήταν μια τεράστια παραβίαση της ασφάλειας. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιες δυνατότητες και παραμέτρους πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε σωστή μια συγκεκριμένη λύση.

Ειδικός στις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού

Πρέπει να το προσθέσετε σίγουρα στην εξειδικευμένη εκπαίδευση blockchain σας, επειδή είναι ένα από τα κρίσιμα. Σε οποιοδήποτε σενάριο, πρέπει να μάθετε όλες τις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού για τις πλατφόρμες blockchain.

Συνήθως, υπάρχουν πολλές εκδόσεις του blockchain και δεν χρησιμοποιεί όλες τις ίδιες γλώσσες προγραμματισμού για να τις κάνει. Έτσι, για να το διατηρήσετε πιο διαφορετικό και για να κάνετε το βιογραφικό σας ακόμα πιο ελκυστικό, προσπαθήστε να καλύψετε όλα τα δημοφιλή.

Για παράδειγμα, το Java, το JavaScript, το Python και το Solidity είναι ως επί το πλείστον σημαντικές γλώσσες που πολλές χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη λύσεων που βασίζονται σε blockchain.

Επομένως, είναι δίκαιο για τις επιχειρήσεις να θέλουν και αυτή την ποιότητα.

Εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να τα καταφέρετε όλα ταυτόχρονα. Απλά πάρτε το αργά και κάντε το ένα προς ένα. Σίγουρα, θα φτάσετε εκεί σύντομα. Επίσης, όσο περισσότερη εμπειρία έχετε στις γλώσσες προγραμματισμού, τόσο περισσότερος μισθός μπορείτε να περιμένετε.

Να είστε σε θέση να αναπτύξετε και να σχεδιάσετε συστήματα λογισμικού που βασίζονται σε Blockchain

Είναι πιο προσανατολισμένο για τον ειδικό ασφαλείας blockchain. Βασικά, αυτοί οι ειδικοί πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για την ανάπτυξη λογισμικού. Θα ήταν καλύτερο αν μπορείτε να κυριαρχήσετε και στην ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται σε blockchain.

Για παράδειγμα, το Node.js framework ή JVM για διεπαφή προγραμματισμού υποβολής αιτήσεων και ενοποίηση υπηρεσίας είναι απαραίτητο για εσάς. Επίσης, πρέπει να μάθετε να σχεδιάζετε και να διαμορφώνετε βάσεις δεδομένων για να εργαστείτε σε ένα προϊόν που βασίζεται σε blockchain.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να παραδώσετε και να ενσωματώσετε τη λύση σε δίκτυα παλαιού τύπου. Ακόμα κι αν ίσως δεν χρειάζεται να το κάνετε, πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε.

Ο έλεγχος μονάδας σε τακτική βάση είναι επίσης μία από τις ευθύνες σας.

Να είστε σε θέση να αναπτύξετε και να δοκιμάσετε έξυπνα συμβόλαια

Ως ειδικός ασφαλείας blockchain, πρέπει να γνωρίζετε πώς να αναπτύξετε ή ακόμα και να δοκιμάσετε έξυπνα συμβόλαια. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι εξαιρετικά απαραίτητα για την ανάπτυξη προϊόντων blockchain. Βασικά, πρόκειται για επιχειρηματική λογική που βοηθά τις εταιρείες να υπογράψουν μια σύμβαση ψηφιακά και να αυτοματοποιήσουν ολόκληρη τη διαδικασία σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Βλέπετε λοιπόν, είναι πολύ ωφέλιμο για τις εταιρείες να έχουν μια έξυπνη σύμβαση μεταξύ των λύσεών τους. Όχι μόνο αυτό αλλά και οι καταναλωτές τους θα επωφεληθούν επίσης πολύ από αυτά. Αλλά μόνο η ανάπτυξη ενός έξυπνου συμβολαίου δεν θα το κόψει για εσάς.

Πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να τα δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν κενά ασφαλείας.

Μεταπτυχιακό στη Διαμόρφωση και Ανάπτυξη Υποδομής Blockchain

Μια άλλη δεξιότητα που πρέπει να αποκτήσετε στην εξειδικευμένη εκπαίδευση blockchain σας είναι η ικανότητα ανάπτυξης και διαμόρφωσης υποδομών blockchain. Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος της υποδομής blockchain είναι ένα από τα κρίσιμα βήματα για να γίνει ειδικός.

Χρειάζεται τεράστια εμπειρία και γνώση για να καταλάβουμε πώς λειτουργούν οι υποδομές και μετά να αρχίσουμε να τις εφαρμόζουμε.

Αυτό που θα κάνει είναι ότι θα σας βοηθήσει να συμβουλευτείτε μια ομάδα για το πώς θα πρέπει να τη διαμορφώσει. Σε κάθε περίπτωση, ίσως χρειαστεί να το κάνετε και εσείς.

Πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμη εργασιακή εμπειρία

Λοιπόν, η καλύτερη επιλογή είναι να πάρετε πτυχίο στον σχετικό τομέα. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να αποκτήσετε πτυχίο Μηχανικής Πληροφορικής. Συνήθως, χωρίς πτυχίο από αντίστοιχο πεδίο, υπάρχει πολύ μικρή αξία στο βιογραφικό σας.

Αλλά αν μπορείτε να δείξετε ότι έχετε προηγούμενη εμπειρία (6-12 ετών) σε αυτήν την θέση και αποδείξετε την αξία σας, θα αποδεχθούν εξαιρέσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, στο τέλος, όλα θα φτάσουν στο επίπεδο της εμπειρίας σας. Έτσι, όσο περισσότερο ξεχωρίζετε στη δουλειά σας, η πιθανότητα να αποκτήσετε θέση στις επιχειρήσεις θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Πρακτική εμπειρία με πλατφόρμες Blockchain

Οι επιχειρήσεις αναζητούν πάντα εξειδικευμένα άτομα που έχουν προηγούμενη πρακτική εμπειρία με πλατφόρμες blockchain. Έτσι, μόνο η ανάγνωση δεν θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα. Πρέπει να μάθετε να εργάζεστε με πλατφόρμες blockchain και να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργούν.

Για παράδειγμα, η εμπειρία σε Enterprise Ethereum, Hyperledger Fabric, R3 Corda, DAML και ούτω καθεξής είναι εξαιρετικά σημαντική. Στην πραγματικότητα, αυτές οι πλατφόρμες είναι οι πιο κατάλληλες για περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης.

Έτσι, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να περιμένετε υψηλό μισθό εξειδικευμένου blockchain εάν έχετε προηγούμενη εμπειρία μαζί τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αυτά είναι να διαβάσετε πρώτα τα λευκά χαρτιά τους και στη συνέχεια να ξεκινήσετε να τα εξερευνείτε μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain για να κατανοήσετε καλύτερα αυτές τις πλατφόρμες.

Ξεκινήστε τώρα με το δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain!

Ένας κύριος των κόμβων Blockchain

Ο έλεγχος των κόμβων blockchain είναι μια δύσκολη εργασία. Πρακτικά, οι κόμβοι βρίσκονται στο επίκεντρο ολόκληρης της λειτουργικότητας της τεχνολογίας blockchain. Χωρίς να γνωρίζουμε πώς λειτουργούν ή τι είδους χαρακτηριστικά θέλετε να έχουν, μια πλατφόρμα blockchain θα καταλήξει να αποτυγχάνει.

Εάν γνωρίζετε ήδη για άλλες πλατφόρμες blockchain, θα δείτε ότι, σε κάθε περίπτωση, οι κόμβοι διαδραματίζουν διαφορετικούς ρόλους με βάση την πλατφόρμα. Επομένως, πρέπει να μάθετε να διαμορφώνετε τους κόμβους και να τους κάνετε ασφαλείς επίσης.

Η διαχείριση των κλειδιών είναι μια άλλη πτυχή των κόμβων. Κάθε κόμβος μπορεί να δημιουργήσει ζεύγη κλειδιών και πρέπει επίσης να διατηρήσετε αυτήν τη δυνατότητα σωστά. Μόνο ένα μικρό σφάλμα στη διαμόρφωση μπορεί να καταλήξει να καταργήσει ολόκληρη την εταιρεία.

Έμπειρος με δομές δεδομένων Blockchain

Στη συνέχεια έρχεται η δομή δεδομένων blockchain. Το Blockchain έχει μια αρκετά μοναδική και περίπλοκη δομή δεδομένων σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες. Γι ‘αυτό μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό να αναπτύσσεται κατά καιρούς. Εάν δεν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν οι δομές δεδομένων, τότε δεν μπορείτε να γίνετε ειδικός σε blockchain.

Πράγματα όπως το Patricia Tree ή το Merkle Tree ή το Merkle-Patricia Tree είναι μερικά από τα βασικά που πρέπει να διαγράψετε. Εν πάση περιπτώσει, προσπαθήστε να πειραματιστείτε με αυτά για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία. Όπως γνωρίζετε, μια συγκεκριμένη δομή δεδομένων είναι υπεύθυνη για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο blockchain.

Επομένως, πρέπει να το μάθετε για τη δημιουργία ενός blockchain. Επίσης, μπορείτε να περιμένετε υψηλό μισθό εξειδικευμένου blockchain εάν έχετε προηγούμενη εμπειρία με αυτό.

Να είστε ικανοί στην κρυπτογραφία

Ως ειδικός ασφαλείας blockchain, η κρυπτογραφία πρέπει να βρίσκεται στην παλάμη του χεριού σας. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για την κρυπτογραφία, ξεκινήστε να το μαθαίνετε τώρα. Είναι ένα από τα κρίσιμα στοιχεία του blockchain. Χωρίς αυτό, δεν μπορείτε ποτέ να διατηρήσετε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της τεχνολογίας.

Επιπλέον, η κρυπτογραφία βοηθά να κάνει την πλατφόρμα αμετάβλητη και να κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες εντός των μπλοκ. Πιο συγκεκριμένα, εάν κάνετε ακόμη και ένα μικρό σφάλμα στην κρυπτογραφία, οι χάκερ μπορούν εύκολα να κρατήσουν την πλατφόρμα σας.

Λοιπόν, να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ πειραματίζεστε με κρυπτογραφία.

Έμπειρος κύκλος ζωής ανάπτυξης λογισμικού

Ο κύκλος ζωής ανάπτυξης λογισμικού είναι μια τεράστια φάση με την οποία συνήθως δεν έχουν εμπειρία πολλών. Ως ειδικός τεχνολογίας blockchain, πρέπει να έχετε προηγούμενη εμπειρία με τον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού.

Βασικά, υπάρχουν 5-7 στάδια ανάπτυξης λογισμικού. Αυτό είναι παρόμοιο με την ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται σε blockchain. Πρέπει να καταλάβετε τα ζητήματα, να σχεδιάσετε, να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε, να δοκιμάσετε, να αναπτύξετε και να συντηρήσετε.

Θα ήταν υπέροχο για την καριέρα σας εάν μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινοπραξία και να αποκτήσετε εμπειρία στον κύκλο ζωής μιας ανάπτυξης έργου blockchain. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος εργαλείου για να κάνετε αυτή τη σύνθετη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Αλλά πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πώς λειτουργούν αυτές οι διαδικασίες.

Δυνατότητα διαμόρφωσης νέων επιχειρηματικών μοντέλων με βάση το Blockchain

Ως ειδικός, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε νέα επιχειρηματικά μοντέλα που περιλαμβάνουν blockchain. Τεχνικά, το blockchain διακόπτει όλα τα υπάρχοντα επιχειρηματικά μοντέλα. Και είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτά τα μοντέλα θα είναι ξεπερασμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λοιπόν, πώς θα αναπτυχθεί τότε η οικονομία; Λοιπόν, αυτό είναι όπου η εμπειρία σας θα είναι χρήσιμη. Είναι δική σας δουλειά να διαμορφώσετε νέα επιχειρηματικά μοντέλα με τη βοήθεια του blockchain για να διασφαλίσετε το μέλλον της εταιρείας σας. Εάν μπορείτε να γίνετε εμπειρογνώμονας blockchain, τότε η καριέρα σας είναι έτοιμη για ζωή.

Ειδικός στην Ενσωμάτωση Blockchain σε Επιχειρηματικά Δίκτυα

Μπορεί να φαίνεται αρκετά εύκολο στην αρχή, αλλά η ενσωμάτωση ή η δημιουργία ενός ζευγαριού με υπάρχοντα δίκτυα είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πρώτα απ ‘όλα, δεν πηγαίνουν μεταξύ τους. Έτσι, η δύναμη δεν θα βοηθήσει πολύ. Αλλά πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε τότε?

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε τη λύση σας με τρόπο που να λαμβάνει εύκολα υπόψη και τα παλαιά δίκτυα. Εάν μπορείτε να το κάνετε, περιμένετε έναν καλό μισθό εξειδικευμένου blockchain για αυτό.

Έχετε τεχνικές γνώσεις σχετικά με τη διαλειτουργικότητα

Η διαλειτουργικότητα είναι θέμα του μέλλοντος. Ακόμα και τώρα, πολλές από τις πλατφόρμες δεν μπορούν να προσφέρουν διαλειτουργικότητα, καθώς σχεδόν κάθε μία από αυτές χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη προτύπων. Έτσι, θα ταιριάζουν και δεν μπορούν να αλληλοϋποστηρίζονται.

Αλλά όπως υποθέτουν οι ειδικοί, η διαλειτουργικότητα είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και το πιο σημαντικό για το μέλλον. Ως ειδικός, λοιπόν, θα πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις και για αυτήν την πτυχή. Είναι επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το εφαρμόσετε.

Μπορείτε πάντα να εγγραφείτε σε ένα μάθημα εξειδικευμένου blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Κατανόηση των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών

Οι ειδικοί πρέπει να είναι ειδικοί σε κάθε πτυχή της τεχνολογίας blockchain. Είναι λοιπόν προφανές ότι πρέπει να γνωρίζετε και για τα κατανεμημένα και αποκεντρωμένα καθολικά. Όπως θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε, υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες που μοιάζουν με το blockchain.

Εάν μπορείτε να μάθετε γι ‘αυτά, θα σας βοηθούσε να αναπτύξετε πιο δημιουργικά τα πλαίσια blockchain.

Έχετε ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας

Οι ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας είναι απαραίτητες όταν πρόκειται για δουλειά ειδικού. Στην πραγματικότητα, αυτές οι δεξιότητες είναι απολύτως απαραίτητες για να εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, ο ερευνητής σας θα εκτιμά πάντα αν έχετε κριτικές ικανότητες σκέψης και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε ένα νέο περιβάλλον.

Επίσης, η ευελιξία ή η ανάλυση ορισμένων πτυχών blockchain είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Ένα εξειδικευμένο μάθημα μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα την καριέρα σας στο blockchain.

Να είστε ικανοί με τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Για να είστε πιστοποιημένος ειδικός στο blockchain, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες. Στην πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις δεν ερευνούν στην πραγματικότητα το blockchain μόνο για χάρη της ανάπτυξης νέας τεχνολογίας. Το κάνουν επίσης για χάρη της επιχείρησής τους.

Έτσι, σε αυτό το περιβάλλον, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι επιχειρηματικές διαδικασίες τους και πώς το blockchain μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Να είστε σε θέση να απλοποιήσετε τις λύσεις Blockchain

Λοιπόν, το blockchain μπορεί να είναι περίπλοκο σε συγκεκριμένες ώρες. Συγκεκριμένα, αν δεν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί η βασική αρχιτεκτονική. Επομένως, ακόμα και αν απαλλαγεί από την πολυπλοκότητα του παλαιού δικτύου, μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο να το χειριστείτε εάν προσθέσετε πάρα πολλές δυνατότητες.

Προφανώς, δεν θα λειτουργεί παρόμοια με ένα σύστημα ERP, αλλά μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία με τη διαίσθησή σας.

Λοιπόν, φροντίστε να γνωρίζετε πάντα πώς να απλοποιήσετε τον σχεδιασμό για να το κάνετε πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο χρήσιμο μακροπρόθεσμα.

Τεχνική γνώση προτύπων και οικοσυστημάτων

Ως ειδικός τεχνολογίας blockchain, πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις προτύπων και οικοσυστημάτων. Θα συνιστούσαμε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα blockchain που εφαρμόζει την ανάπτυξη προτύπων. Οι κοινότητες μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις τεχνικές σας γνώσεις.

Βασικά, οι άνθρωποι της κοινότητας αλληλοβοηθούνται στην ανάπτυξη οποιασδήποτε νέας τεχνολογίας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια κοινοπραξία καθώς μαθαίνετε από τους καλύτερους από τους καλύτερους προγραμματιστές.

Έχετε πιστοποίηση Enterprise Blockchain

Η αλήθεια είναι ότι, χωρίς την κατάλληλη πιστοποίηση εταιρικού blockchain, θα ήταν δύσκολο να αναδείξετε τις δεξιότητές σας στον αντίστοιχο ερευνητή. Ένα εξειδικευμένο μάθημα blockchain είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε ότι είστε πραγματικά ειδικευμένοι και μπορεί να προσφέρει υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης όταν εργάζεστε με την εταιρεία.

Επίσης, το μάθημα εξειδικευμένου blockchain σάς επιτρέπει να μάθετε για τις συνδέσεις μεταξύ blockchain και επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, θα σας δώσει μια καλή προοπτική για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο πτυχές και να το κάνετε να παράγει έσοδα στο τέλος.

Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τα μαθήματα blockchain της επιχείρησής μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή γνώση στο blockchain και καλύπτουμε επίσης επιπλέον θέσεις.

Όσο για τώρα, έχουμε μια διεξοδική εκπαιδευτική διαδικασία για το blockchain και το SCM. Επιπλέον, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πρότυπα blockchain και εργαλεία που θα σας καθοδηγήσουν για να σχεδιάσετε τις καινοτόμες λύσεις σας.

Για να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός blockchain, η παρακολούθηση μαθημάτων θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα.

Τι? Να είστε λίγο σκεπτικοί για αυτό; Λοιπόν, μην ανησυχείτε. μπορείτε να δείτε το δωρεάν μάθημα blockchain για να κατανοήσετε καλύτερα εάν αυτά τα μαθήματα είναι για εσάς ή όχι.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα πιστοποιημένου Blockchain Security Expert (CBSE)

Δυνατότητα επικοινωνίας της αξίας

Λοιπόν, δεν είναι ασυνήθιστο ή μη ρεαλιστικό να ζητάς κάποιον που μπορεί εύκολα να μεταδώσει την κατάλληλη αξία σε άλλους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ειδικοί πρέπει να εργάζονται ως σύμβουλοι σε ένα έργο. Έτσι, εάν δεν μπορείτε να μεταφέρετε σωστά τις γνώσεις σας σε άλλους, πώς αλλιώς θα τους βοηθήσατε να μάθουν γι ‘αυτό.

Πρέπει να κατανοήσουν και να αποκτήσουν ενημερωμένο περιεχόμενο από εσάς. Αλλά αν δεν μπορείτε απλά να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας, θα ήταν δύσκολο για όλα τα άλλα μέλη να λειτουργήσουν σωστά.

Επίσης, η προσπάθεια επίλυσης ενός προβλήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα εμπίπτει επίσης στην κατηγορία επικοινωνίας.

Έμπειρες γνώσεις σχετικά με τα εργαλεία Blockchain DevOps

Εάν πρόκειται για μια εξειδικευμένη εργασία τεχνολογίας blockchain, πρέπει να έχετε μια καλή γνώση των διαφορετικών εργαλείων ανάπτυξης blockchain. Τα εργαλεία DevOps βοηθούν πραγματικά μακροπρόθεσμα – αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τυχόν σφάλματα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης πολύ εύκολα μαζί τους.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, ένας ειδικός μπορεί να μην χρειάζεται να το χρησιμοποιεί σε τακτική βάση. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε όταν τα χρειάζεστε.

Δυνατότητα διάλυσης αρχιτεκτονικών Blockchain

Ένας πιστοποιημένος ειδικός blockchain πρέπει να γνωρίζει πώς να τεμαχίζει διαφορετικές αρχιτεκτονικές blockchain. Λοιπόν, εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργεί η αρχιτεκτονική blockchain, δεν μπορείτε να σχεδιάσετε μια νέα. Οι επιχειρήσεις θέλουν άτομα που μπορούν να αποσυναρμολογήσουν κάθε είδους δίκτυο χωρίς καμία πρόσθετη βοήθεια.

Σας συνιστούμε να μελετήσετε όλες τις υπάρχουσες αρχιτεκτονικές με λεπτομερή τρόπο. Επίσης, μπορείτε να λάβετε το αρχείο προέλευσης από το GitHub και να δείτε πώς το έχουν δομήσει.

Ως ειδικός, είναι σημαντικό να γνωρίζετε για αυτούς.

Εν πάση περιπτώσει, φτάσαμε στο τελικό τμήμα σε αυτό τον τρόπο για να γίνουμε ένας εξειδικευμένος οδηγός blockchain.

Τελική σημείωση

Στο τέλος, μπορούμε να πούμε μόνο ότι ο ειδικός ασφάλειας blockchain ή ο ειδικός τεχνολογίας blockchain, όποιος και αν είναι ο στόχος σας, πρέπει να είστε πιστοποιημένος ειδικός blockchain. Χωρίς την κατάλληλη πιστοποίηση, θα ήταν δύσκολο να αποδείξετε την αξία σας στις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός blockchain είναι μία από τις φοβερές επιλογές καριέρας από τώρα. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, οι δεξιότητες που απαιτούνται για αυτήν την εργασία είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθούν. Γι ‘αυτό, δουλέψτε σκληρά και δοκιμάστε το μάθημα Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πεδίο των επιχειρήσεων blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map