Πώς να γίνετε αρχιτέκτονας Blockchain;

Επιθυμείτε να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain; Μάθετε από τον εμπεριστατωμένο οδηγό μας καθώς συζητάμε για τις σημαντικές δεξιότητες και πιστοποιήσεις που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας.

Ο αρχιτέκτονας Blockchain μπορεί να είναι μία από τις προσοδοφόρες επιλογές καριέρας μέχρι στιγμής. Το Blockchain υπήρξε εδώ και αρκετό καιρό και τώρα πολλοί από εσάς βλέπουν και νέα είδη ευκαιριών καριέρας.

Καθώς πολλές επιχειρήσεις εξετάζουν την τεχνολογία, προσλαμβάνουν επίσης εξειδικευμένο προσωπικό για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικούς blockchain σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλοί από εσάς συγχέονται με τον αρχιτέκτονα blockchain ως καριέρα. Το πιο σημαντικό, πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε ακριβώς ποιες δεξιότητες μπορεί να χρειαστείτε για να ακολουθήσετε αυτήν την καριέρα. Επίσης, ορισμένοι από εσάς μπερδεύουν τους προγραμματιστές blockchain ή τους μηχανικούς με τις εργασίες του αρχιτέκτονα blockchain.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε αυτήν την καριέρα και να σας βοηθήσουμε να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ του προγραμματιστή blockchain και του αρχιτέκτονα, θα καλύψω τα πάντα σε αυτόν τον οδηγό.


Λοιπόν, πάρτε έναν καφέ και διαβάστε!

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα πιστοποιημένου Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Contents

Ποιος είναι αρχιτέκτονας Blockchain?

Πρώτα απ ‘όλα, προτού ξεκινήσουμε αυτό πώς να γίνουμε ένας οδηγός αρχιτέκτονα blockchain, ας δούμε ποιος είναι στην πραγματικότητα ένας αρχιτέκτονας blockchain.

Στην πραγματικότητα, ένας αρχιτέκτονας blockchain είναι υπεύθυνος για τη συνεργασία με το R&D ομαδοποιεί και βοηθά στην έγχυση του blockchain στην κατασκευή και το σχεδιασμό λύσεων που αξιοποιούν τα πλαίσια και τις ιδέες cross-asset.

Επιπλέον, θα εργαστείτε επίσης στις νέες καινοτομίες και θα δημιουργήσετε πρότυπα απόδοσης για να κρίνετε τυχόν νέες λύσεις. Εκτός από αυτό, οι δεξιότητες αρχιτέκτονα blockchain περιλαμβάνουν πολύ έμπειρους σε πλαίσια αρχιτεκτονικής blockchain και δημιουργία λύσεων αποθήκευσης.

Εν πάση περιπτώσει, ο κύριος παράγοντας είναι ότι η θέση είναι στην πραγματικότητα πάνω από τις εργασίες προγραμματιστών blockchain και τις εργασίες μηχανικών. Ως αποτέλεσμα, ο αρχιτέκτονας θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση οποιωνδήποτε έργων που βασίζονται σε blockchain και θα σκιαγραφήσει τον συνολικό χάρτη πορείας για να ακολουθήσει η ομάδα.

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την καριέρα είναι ότι δεν θα κωδικοποιήσετε ούτε θα αναπτύξετε το σύστημα αλλά θα λάβετε υπόψη και τις επιχειρηματικές προοπτικές.

Ας σημειώσουμε και άλλους κινδύνους που σχετίζονται με αυτό. Συνήθως, η πιστοποίηση ενός αρχιτέκτονα blockchain θα ήταν ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Καθώς υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πλατφόρμες που προσφέρουν αυτόν τον τύπο πιστοποίησης και τους βοηθά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να έχετε άλλες κοινωνικές δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε και πιθανούς πελάτες. Έτσι, στο τέλος, όπως μπορείτε να δείτε, θα είστε υπεύθυνοι για σχεδόν ό, τι σημαίνει η λύση.

Η διαφορά με το Blockchain Developer και Engineer

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα. Τόσο ο προγραμματιστής blockchain όσο και ο μηχανικός έχουν κάποιους κοινούς ρόλους, αλλά έχουν και τις διαφορές τους. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι συνηθισμένοι ρόλοι συμπίπτουν με τους ρόλους των εργασιών αρχιτέκτονα blockchain.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι τους συγχέουν και μπορούν να τους ανταλλάξουν. Εν πάση περιπτώσει, οι εργασίες για αρχιτέκτονες blockchain χρειάζονται ένα άτομο που ξέρει πώς λειτουργεί το σύστημα και πώς μπορεί να απεικονίσει ένα σύστημα ελαχιστοποιώντας όλους τους κινδύνους.

Προφανώς, η ύπαρξη υψηλότερων δεξιοτήτων κωδικοποίησης είναι απαραίτητη, αλλιώς μπορεί να μην ξέρει εάν η εταιρεία μπορεί να την βγάλει ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, θα εξετάσει επίσης την τεχνική ποιότητα και θα λαμβάνει ως επί το πλείστον τις κορυφαίες αποφάσεις ενός έργου.

Από την άλλη πλευρά, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να λαμβάνουν αποφάσεις, αλλά βασίζονται κυρίως στη δουλειά τους. Συνήθως, σε ένα έργο, πολλοί προγραμματιστές blockchain εργάζονται σε διάφορα μέρη μιας λύσης. Έτσι, μπορεί να λάβει αποφάσεις εφαρμογής μόνο από την πλευρά τους.

Οι μηχανικοί Blockchain μπορούν επίσης να οραματιστούν τη δομή της υποδομής. Αλλά δεν θα έχουν την εξουσία ούτε θα ασχολούνται με την επιχειρηματική προοπτική της λύσης.

Βασικά, όλα θα εξαρτηθούν από την εξουσία και την ηγεσία. Αυτό είναι το σημείο όπου οι εργασίες του αρχιτέκτονα blockchain διαφέρουν από τις υπόλοιπες.

Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά στο επόμενο μέρος αυτού του τρόπου για να γίνετε οδηγός αρχιτέκτονα blockchain.

Τι χρειάζεστε για να γίνετε αρχιτέκτονας Blockchain

Υπάρχουν ορισμένες δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain. Έχω συγκεντρώσει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη θέση ακριβώς παρακάτω. Ρίξτε μια ματιά και μάθετε τι θα πρέπει να κυριαρχήσετε.

Λάβετε λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τις βασικές αρχές του Blockchain

Πριν μεταβείτε σε οποιαδήποτε τεχνική πτυχή του σκληρού πυρήνα, πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε με βασικές αρχές blockchain. Η απόκτηση πιστοποίησης αρχιτέκτονα λύσης blockchain θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση. Βασικά, θα μάθετε για κάθε όρο στον κόσμο του blockchain, ξεκινώντας από τον ορισμό του blockchain έως τα έξυπνα συμβόλαια.

Άλλοι παράγοντες όπως ορισμένα χαρακτηριστικά του blockchain θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη λίστα ανάγνωσής σας. Εάν δεν ξεκινήσετε με αυτά τα βασικά, η μετάβαση σε άλλες πτυχές θα ήταν δύσκολη για εσάς. Θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο μάθημα πιστοποίησης Enterprise Blockchain, καθώς προσφέρουμε μια ανατομή αυτής της τεχνολογίας με απλό τρόπο.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Βελτιώστε τις ηγετικές σας ικανότητες

Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Στην πραγματικότητα, οι δεξιότητες αρχιτέκτονα blockchain θα απαιτούσαν από εσάς να επικεντρωθείτε στις δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης. Γιατι όμως? Λοιπόν, μια από τις κύριες ευθύνες σας θα ήταν να οδηγήσετε μια ομάδα επαγγελματιών για να αναπτύξετε μια λύση blockchain που θα ωφελούσε τον επιχειρηματικό τομέα.

Έτσι, θα πρέπει να ακονίσετε τις ηγετικές σας ικανότητες για να δώσετε στην ομάδα σας τον κατάλληλο οδηγό για να κάνει οποιαδήποτε λύση τεράστια επιτυχία. Χωρίς τον κατάλληλο συντονισμό μεταξύ όλων των μελών της ομάδας σας, θα ήταν δύσκολο να κάνετε κάτι στην αρχή.

Επίσης, ένας έξυπνος ηγέτης γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των μελών της ομάδας του. Βοηθά να τους ανατεθούν συγκεκριμένες εργασίες που μπορούν να υπερέχουν.

Τεχνογνωσία Λειτουργεί η Αρχιτεκτονική Blockchain

Όπως υποδηλώνει το όνομα, σίγουρα το είδατε να έρχεται. Ένας αρχιτέκτονας blockchain πρέπει πάντα να είναι ενημερωμένος με όλα τα τελευταία αρχιτεκτονικά σχέδια blockchain. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να καταλάβετε έννοιες όπως οι λειτουργίες κατακερματισμού και η συναίνεση.

Θα πρότεινα να διαβάσετε όλα τα λευκά χαρτιά των πλατφόρμων εταιρικών blockchain. Θα σας δώσει μια σαφή εικόνα για το πώς έχουν δομήσει τις πλατφόρμες τους. Επιπλέον, θα λάβετε και άλλες καινοτόμες ιδέες για να κάνετε τη λύση σας διαφορετική από αυτές.

Ωστόσο, πρέπει να σας προειδοποιήσω, να περιμένω πολύ χρόνο και να δημιουργήσω αυτήν την ικανότητα. Καθώς θα είναι μια από τις κορυφαίες δεξιότητές σας στη γραμμή της καριέρας σας.

Έχετε μια εκτενή γνώση και εφαρμόσιμη αίσθηση των δομών δεδομένων

Στη συνέχεια έρχεται η προηγμένη κατανόηση των δομών δεδομένων. Στην πραγματικότητα, το blockchain έρχεται με μια πολύ μοναδική μορφή δομής δεδομένων. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι εκεί έξω δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως την περίπλοκη φύση του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε εκτενή γνώση του τρόπου με τον οποίο οι δομές δεδομένων αποτελούν το blockchain. Επομένως, πρέπει να μελετήσετε Merkle Trees ή Patricia Trees για αυτό. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να ελέγξετε είναι η δυνατότητα εφαρμογής της με τη λύση σας. Σε πολλές περιπτώσεις, συγκεκριμένες δομές δεδομένων μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα.

Έτσι, πρέπει να το έχετε υπόψη σας ενώ σχεδιάζετε τον χάρτη πορείας για την ομάδα σας στην αρχή.

Ας προχωρήσουμε στην επόμενη δεξιότητα σε αυτό, πώς να γίνουμε οδηγός αρχιτέκτονα blockchain.

Να είστε ικανοί στην κρυπτογραφία

Ένα άλλο από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αρχιτέκτονα blockchain είναι να μάθεις κρυπτογραφία. Το κατακερματισμό στην κρυπτογραφία είναι ένα τεράστιο μέρος της τεχνολογίας blockchain. Χωρίς χρήση κρυπτογραφίας, ολόκληρη η βάση της ασφάλειας θα καταρρεύσει. Επομένως, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε επιπλέον ασφάλεια και αμετάβλητο στο σύστημα.

Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ ασχολείστε με την κρυπτογραφία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιους παράγοντες κινδύνου. Γι ‘αυτό, φροντίστε να μάθετε όλα όσα υπάρχει στην κρυπτογραφία αποτελεσματικά.

Χωρίς να το κατανοήσετε πλήρως, δεν μπορείτε ποτέ να ελπίζετε να τελειοποιήσετε τις λύσεις σας.

Γίνετε ειδικός στην ανάπτυξη Web Front-End και Back-End

Μπορεί να μην το βρείτε σε ένα τυπικό μάθημα αρχιτέκτονα blockchain εκεί έξω. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να μάθετε από ένα ινστιτούτο ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να το εξερευνήσετε και εσείς. Όμως το να είσαι μια ανάπτυξη ιστού front-end και back-end είναι πολύ σημαντική.

Ίσως να μην χρειάζεται να τον κωδικοποιήσετε μακροπρόθεσμα, αλλά χωρίς να ξέρετε πώς να το κάνετε, δεν μπορείτε να χαρτογραφήσετε σωστά τα σχέδιά σας.

Εν πάση περιπτώσει, σε αυτό, θα πρέπει να μάθετε να αναπτύσσετε UI, API κ.ο.κ. Επίσης, δίνοντας την κατεύθυνση του τρόπου εμφάνισης της διεπαφής χρήστη θα ωφελήσει το έργο σας.

Μάστερ διάφορες γλώσσες προγραμματισμού

Αυτό είναι το καλό μέρος. Ως αρχιτέκτονας λύσεων blockchain, πρέπει να μάθετε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να έχετε και υψηλότερου επιπέδου εμπειρογνωμοσύνη σε αυτά. Βασικά, είναι μία από τις βασικές απαιτήσεις για τις θέσεις του αρχιτέκτονα στις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος σας μπορεί να σας κάνει να κωδικοποιήσετε ορισμένα δύσκολα μέρη του έργου που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει. Ξεκινήστε λοιπόν με την εκμάθηση C ++, Python και Java. Επίσης, μόλις τελειώσετε μαζί τους, ξεκινήστε να μαθαίνετε το Solidity. Μετά από αυτό, πρέπει να μάθετε πώς να αναπτύξετε μια εφαρμογή blockchain για να κατανοήσετε πλήρως την ιδέα.

Αυτή η δεξιότητα σίγουρα θα είναι χρήσιμη, ενώ κάθεστε και για μια συνέντευξη.

Έχετε μια βαθύτερη κατανόηση των διαφορετικών πλατφορμών Blockchain

Τα προγράμματα πιστοποίησης αρχιτέκτονα λύσεων Blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό. Μία από τις δεξιότητές σας είναι να καταλάβετε πώς λειτουργούν όλες οι πλατφόρμες. Επομένως, η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ ιδιωτικών, ομοσπονδιακών / κοινοπραξιών και δημόσιων πλατφορμών είναι απαραίτητη.

Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο πριν εργαστείτε σε οποιοδήποτε έργο.

Να είστε ικανοί στην ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων

Το έξυπνο συμβόλαιο είναι απολύτως απαραίτητο για αρχιτέκτονες blockchain. Οποιοσδήποτε αρχιτέκτονας λύσης blockchain πρέπει να γνωρίζει πώς να αναπτύξει έξυπνα συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, καθώς είναι ένα από τα υψηλά απαιτούμενα χαρακτηριστικά των εταιρικών εταιρειών, δεν μπορείτε να το παραλείψετε.

Βασικά, ξεκινήστε με την εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας της επιχειρησιακής λογικής και, στη συνέχεια, δημιουργήστε το δρόμο σας για έξυπνα συμβόλαια.

 Διαθέτουν γνώση για το πώς λειτουργούν τα πρότυπα και τα οικοσυστήματα

Για να ξεκινήσετε μια καριέρα ως αρχιτέκτονας blockchain, θα πρέπει να μάθετε πώς λειτουργούν διαφορετικά πρότυπα. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει επίσης να μελετήσετε όλα τα διαφορετικά οικοσυστήματα blockchain, καθώς και την κατανεμημένη τεχνολογία καθολικών.

Σε αυτήν την περίπτωση, το μάθημα αρχιτέκτονα blockchain θα σας βοηθήσει πολύ. Τα οικοσυστήματα όπως η Corda, η απαρτία, το Ethereum και το Hyperledger είναι απαραίτητα για εσάς.

Κύρια διαλειτουργικότητα Blockchain

Η διαλειτουργικότητα Blockchain είναι ένας τεράστιος παράγοντας για κάθε είδους έργο. Αν και πολλά high-end εξακολουθούν να μην μπορούσαν να διασφαλίσουν τη σωστή διαλειτουργικότητα. Αλλά καθώς θα γίνει ένα από τα υψηλότερα απαιτούμενα χαρακτηριστικά στο μέλλον, πρέπει να μελετήσετε πώς λειτουργεί.

Εάν μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα και να εφαρμόσετε το blockchain στις εταιρικές σας λύσεις, τότε είναι προφανές ότι μπορείτε να βρείτε μια θέση εργασίας σε αυτήν την εξειδικευμένη θέση. Εν πάση περιπτώσει, η βασική ιδέα είναι να επικεντρωθούμε σε κοινά πρότυπα και όχι στη χρήση νέων.

Μάθετε να αναπτύσσετε τις προδιαγραφές προϊόντων Blockchain

Θα είναι μια από τις σημαντικότερες ευθύνες σας ως αρχιτέκτονας blockchain. Γι ‘αυτό πρέπει να μάθετε να αναπτύσσετε προδιαγραφές προϊόντων blockchain. Βασικά, θα πρέπει να καταλάβετε πώς συσκευάζονται ή εμπορεύονται τα προϊόντα blockchain.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις του πελάτη μαζί με τις απαιτήσεις των καταναλωτών της εταιρείας σας. Εάν δεν μπορείτε να ορίσετε με σαφήνεια τις προδιαγραφές, οι καταναλωτές δεν θα καταλάβουν τι προσφέρετε.

Εν πάση περιπτώσει, δίνοντας μια σωστή οδηγία για το προϊόν βοηθά επίσης τα άλλα μέλη της ομάδας να εργαστούν αποτελεσματικά στη λύση.

Απόκτηση γνώσης για την ανάπτυξη στρατηγικής υλοποίησης Blockchain

Λοιπόν, υποθέτω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να είσαι ειδικός σε αυτό, παρά να έχεις εμπειρία σε άλλα έργα. Εάν είστε απλώς ένας εκκινητής σε αυτόν τον τομέα, τότε θα ήταν καλύτερο να μελετήσετε επιτυχημένες εξελίξεις υλοποίησης blockchain στο παρελθόν.

Πώς θα βοηθούσε αυτό; Λοιπόν, θα σας βοηθούσε να καταλάβετε πώς στρατηγικοποίησαν τα προϊόντα τους για να τα καταστήσουν επιτυχημένα. Επίσης, η συμμετοχή σε μια κοινότητα ή μια κοινοπραξία blockchain μπορεί επίσης να βοηθήσει και με αυτόν τον τρόπο. Οι κοινοπραξίες έχουν συνεργατικό περιβάλλον και μπορείτε πάντα να είστε ενημερωμένοι με τον τρόπο με τον οποίο λανσάρουν κάθε ένα από τα προϊόντα blockchain.

Γίνετε ειδικός στα εργαλεία ανάπτυξης Blockchain

Τα εργαλεία ανάπτυξης Blockchain θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε το έργο σας. Βασικά, αυτά τα εργαλεία blockchain είναι εδώ για να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να αναπτύξετε το σχέδιο λύσης, μπορείτε πάντα να το δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία.

Ωστόσο, οι προγραμματιστές λατρεύουν τα εργαλεία ανάπτυξης blockchain. Επομένως, ως αρχιτέκτονας, πρέπει να γνωρίζετε και για αυτούς. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποφασίσετε ποιο εργαλείο είναι το πιο κατάλληλο για ένα συγκεκριμένο έργο. Έτσι, μόλις μάθετε για τα βασικά του blockchain, αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία για να τα μάθετε.

Εγγραφείτε τώρα: Πρόγραμμα Enterprise Blockchains Templates

Μάθετε να συνδυάζετε Blockchain με επιχειρήσεις

Είναι ακόμη μια από τις ευθύνες σας ως αρχιτέκτονας στη θέση blockchain. Στην εκπαίδευση του αρχιτέκτονα blockchain, αρχίστε να μαθαίνετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε την τεχνολογία με τα υπάρχοντα επιχειρηματικά μοντέλα. Προφανώς, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο τυπικό επιχειρηματικό μοντέλο. Αλλά δεν θα πρέπει να είναι εις βάρος των εσόδων.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη ικανότητα, καθώς η αποτυχία ή η επιτυχία ενός έργου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτήν. Επιπλέον, καθώς οι επιχειρήσεις δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία προς όφελός τους, εξαρτώνται από τις αποφάσεις σας. Επομένως, θα πρέπει να βρείτε επιχειρηματικά μοντέλα blockchain.

Διαθέστε στρατηγικές δεξιότητες για ταχύτερη επίλυση προβλημάτων

Οι στρατηγικές δεξιότητες είναι εξαιρετικά απαραίτητες για να γίνετε αρχιτέκτονας. Ενώ εργάζεστε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον σε ένα εντελώς νέο έργο, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Έτσι, θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να το λύσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας δεν θα αντιμετωπίσει επίσης απώλειες. Έτσι, πρέπει να έχετε υψηλότερες στρατηγικές δεξιότητες για να συνεχίσετε τα πάντα. Εν πάση περιπτώσει, φροντίστε να βελτιώσετε αυτήν την ικανότητα για να βρείτε μια δουλειά ως αρχιτέκτονας blockchain.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον επόμενο σε αυτόν τον τρόπο για να γίνουμε ένας οδηγός αρχιτέκτονα blockchain.

Αποκτήστε πτυχίο ή δίπλωμα Μηχανικής Πληροφορικής

Υποθέτω ότι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την εκπαίδευση του αρχιτέκτονα blockchain. Ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε τα πλεονεκτήματά σας σε επιχειρήσεις εκτός από το να αποκτήσετε πτυχίο; Ένα πτυχίο στη Μηχανική Πληροφορικής θα σας βοηθούσε να δείξετε στον εργοδότη σας ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα για να προσληφθείτε.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ παίρνετε το δίπλωμα ή το πτυχίο, θα μάθετε τα πάντα για την ανάπτυξη λογισμικού. Θα σας βοηθήσει περαιτέρω να κατανοήσετε καλύτερα όλα τα αποτελέσματα προγραμματισμού για τα έργα blockchain σας.

Επίσης, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ανάπτυξη της λύσης blockchain, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το σφάλμα χωρίς κόπο.

Εγγραφείτε σε ένα Πρόγραμμα πιστοποίησης Enterprise Blockchain

Θέλετε να μάθετε λίγο μυστικό; Ένα πρόγραμμα πιστοποίησης εταιρικών blockchain είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain. Υπάρχουν πολλά μαθήματα στο Διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας συνιστούσα να δείτε τα προγράμματά μας.

Βασικά, το μάθημα αρχιτέκτονα blockchain θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα βασικά της τεχνολογίας blockchain.

Επίσης, καθώς το μάθημά μας για αρχιτέκτονες blockchain καλύπτει όλες τις πιθανές πλατφόρμες blockchain υψηλών προδιαγραφών, όπως Ethereum, Hyperledger και Corda, μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε πώς λειτουργούν αυτές οι πλατφόρμες. Επιπλέον, η απόκτηση επιχειρηματικής άποψης σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθούσε επίσης.

Με τη βοήθεια της εκπαίδευσης αρχιτέκτονα blockchain, μπορείτε να προχωρήσετε στον αγώνα για να αποκτήσετε την πρώτη θέση. Ωστόσο, προσφέρουμε μόνο τα μαθήματά μας σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, ανώτερα στελέχη, μηχανικούς, προγραμματιστές, αρχιτέκτονες, επιχειρηματικούς αναλυτές, διαχειριστές καινοτομίας, συμβούλους και πολλά άλλα.

Ψάχνετε για μαθήματα πιστοποίησης blockchain που μπορούν να σας προσφέρουν καλή δουλειά; Δείτε την ευρεία συλλογή μαθημάτων blockchain τώρα!

Είναι ο αρχιτέκτονας Blockchain ο σωστός τρόπος να πάτε?

Λοιπόν, είναι πολύ φυσικό να είμαστε σκεπτικοί σχετικά με αυτό. Εννοούμε, το blockchain είναι μια αρκετά νέα τεχνολογία. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος πώς θα καταλήξει να διαταράσσεται ή ακόμη και να διαταραχθεί. Κρίνοντας όμως από όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και σχεδόν μια γοητεία επιπέδου εμμονής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία με κάνει να σκεφτώ διαφορετικά.

Λοιπόν, εδώ δίνουμε ορισμένα σαφή οφέλη που μπορεί να σας προκαλέσουν περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

  • Αποκλειστικές επιλογές μισθού

Η τεχνολογία είναι νέα, και για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν όλες οι θέσεις στο blockchain παίρνουν πολύ μισθό από την αρχή. Υπάρχουν πολλές δουλειές blockchain με τις υψηλότερες πληρωμές στην αγορά. Και οι εργασίες του αρχιτέκτονα blockchain δεν διαφέρουν από αυτό.

Αλλά το καλύτερο μέρος για αυτόν τον ρόλο εργασίας είναι ότι θα είστε ο επικεφαλής μιας λύσης blockchain, οπότε μπορείτε να περιμένετε πολύ περισσότερα από άλλες θέσεις που βρίσκονται σήμερα στην αγορά. Επίσης, οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να πληρώσουν περισσότερα αν έχετε και προηγούμενη εμπειρία.

Επίσης, το να αποκτήσετε επιπλέον εκπαίδευση για αρχιτέκτονες blockchain για να σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τις πολιτικές της εταιρείας τους είναι επίσης στο τραπέζι. Με βάση τη θέση σας, είναι πιθανό να λάβετε περισσότερους χρόνους διακοπών με κίνητρα.

  • Υψηλή ζήτηση για αρχιτέκτονα Blockchain

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αρχιτέκτονα blockchain αυτή τη στιγμή. Αλλά γιατί; Λοιπόν, υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι που μπορούν να βγάλουν ένα σχέδιο λύσεων blockchain. Από την άλλη πλευρά, το εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να απομακρύνει τις ευθύνες των αρχιτεκτόνων είναι ακόμη πιο σπάνια.

Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά στοχαστικοί για να αυξήσετε τα έσοδα μιας εταιρείας με βάση τα σχέδια λύσεων. Γι ‘αυτό, εάν είστε κατάλληλα ειδικευμένοι, σίγουρα θα προσληφθήκατε εκεί και εκεί.

  • Αποκτήστε περισσότερη ευελιξία

Οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να σας κάνουν άνετους όπως θα θέλατε. Ακόμα κι αν εργάζεστε κάτω από αυτά, ένα άτομο με τις δεξιότητές σας θα αντιμετωπίζεται πολύ εντός του χώρου εργασίας. Έτσι, η απόκτηση ενός φιλικού περιβάλλοντος με μια δική σας ομάδα και άλλες εγκαταστάσεις μοιάζει με μια ονειρική δουλειά, έτσι δεν είναι?

Σε πολλές περιπτώσεις, θα μπορούσατε ακόμη να επιλέξετε να «εργαστείτε από το σπίτι» υπό ορισμένες προϋποθέσεις, φυσικά! Το να είσαι η γέφυρα μεταξύ της θέσης της εταιρείας και του blockchain είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και γι ‘αυτό οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να σου δώσουν κάθε είδους ευελιξία που χρειάζεσαι.

  • Εργασία για την Τεχνολογική Επανάσταση

Το Blockchain είναι μια τεχνολογική επανάσταση αυτής της εποχής. Μπορεί πραγματικά να αναδιαμορφώσει όλα τα επιχειρηματικά μας μοντέλα και να τα κάνει να λειτουργούν ακόμη πιο αποτελεσματικά. Απλώς φανταστείτε ότι μπορείτε να εργαστείτε σε μια εντελώς νέα τεχνολογία. Εννοώ, πόσοι άνθρωποι έχουν αυτήν την ευκαιρία, σωστά?

Με τις δεξιότητες του αρχιτέκτονα blockchain, μπορείτε να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες και ακόμη και να ανακαλύψετε νέες καινοτομίες σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν ακόμη τόσες πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσετε. Λάβετε λοιπόν το πλήρες πακέτο συνολικά.

  • Καλύτερη θέση

Προφανώς, οι δεξιότητες του αρχιτέκτονα blockchain θα σας προσδώσουν μια προσοδοφόρα θέση στην ομάδα. Σίγουρα θα καταλήξετε να οδηγείτε εντελώς το έργο. Παρόλο που οι προγραμματιστές blockchain και οι μηχανικοί έχουν επίσης υψηλότερες θέσεις, θα λειτουργούσαν κάτω από τα φτερά σας.

Στην πραγματικότητα, η επίτευξη αυτού του είδους της θέσης στην καριέρα μπορεί να διαρκέσει πολλές μέρες. Αλλά αν στοχεύετε στην πρώτη θέση, σίγουρα μπορείτε να το πάρετε αν θέλετε. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει επίσης ένα μάθημα αρχιτέκτονα blockchain που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα.

Τελική σημείωση

Φαίνεται ότι το blockchain αναλαμβάνει σιγά σιγά τον κόσμο. Μπορεί να φαίνεται λίγο ενοχλητικό, αλλά έτσι φαίνεται κάθε νέα καινοτομία στην αρχή. Θυμάστε τους χρόνους εκβιομηχάνισης; Παρόλο που πήρε μερικές πιθανές επιλογές σταδιοδρομίας, εισήγαγε και νέες.

Το ίδιο ισχύει και για την τεχνολογία blockchain. Έτσι, οι άνθρωποι έχουν νέες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, καθώς και αρχιτέκτονες blockchain.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την καριέρα σε πλήρη εξέλιξη, τότε είναι καλύτερο να λάβετε μια πιστοποίηση αρχιτέκτονα λύσης blockchain. Όχι μόνο θα προσφέρει εκπαίδευση για αρχιτέκτονες blockchain, αλλά θα δώσει επίσης ώθηση σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το μάθημα Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA).

Είναι η ώρα σας να λάμψετε. Λοιπόν, πάρτε την ευκαιρία και ξεκινήστε το ταξίδι σας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me