Οδηγός ειδικών: Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση Blockchain;

Σκοπεύετε να προχωρήσετε με μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Blockchain; Ας μάθουμε από τους ειδικούς πώς μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση Blockchain.

Η τεχνολογία Blockchain έφερε αναμφίβολα μια νέα επανάσταση στις προσεγγίσεις για τη διαχείριση δεδομένων και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στον ψηφιακό κόσμο. Το Blockchain έχει φτάσει πολύ πιο μακριά από το αναμενόμενο σε μια περίοδο περίπου μιας δεκαετίας από την εισαγωγή του. Τώρα, το blockchain δεν περιορίζεται πλέον στο Bitcoin και υπάρχουν πολλοί κλάδοι που χρησιμοποιούν το blockchain για διάφορες εφαρμογές.

Το πιο σημαντικό από όλα, οι κυβερνήσεις αναγνωρίζουν επίσης την αξία του blockchain με την ευρεία αύξηση του αριθμού των κυβερνητικών έργων που βασίζονται στο blockchain. Επομένως, οι πιστοποιήσεις blockchain είναι η ανάγκη της ώρας για πολλούς επίδοξους υποψηφίους που θέλουν να μπουν σε καριέρα στο blockchain.

Ωστόσο, πολλοί από τους υποψηφίους δεν έχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την προετοιμασία για πιστοποιήσεις στο blockchain. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλοί πάροχοι που διεκδικούν τη δυνατότητα των κορυφαίων πιστοποιήσεων blockchain στις πλατφόρμες τους. Η ακόλουθη συζήτηση στοχεύει να δώσει μια λεπτομερή εντύπωση των χρήσιμων δεικτών για τους νεότερους ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση blockchain που επιθυμείτε.


Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Δωρεάν Επιχειρήσεων Blockchain Fundamentals

Γιατί είναι σημαντική η πιστοποίηση Blockchain?

Πριν προχωρήσουμε στην προετοιμασία για πιστοποιήσεις blockchain, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της πιστοποίησης. Η τεχνολογία Blockchain έχει εξέχουσες δυνατότητες να μεταμορφώσει τον κόσμο της τεχνολογίας όπως το γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, το blockchain παρέχει επαρκή ασφάλεια για τη μεταφορά πληροφοριών, βελτιώνοντας παράλληλα τη διαφάνεια σχετικά με τις συναλλαγές.

Προς το παρόν, το blockchain εξυπηρετεί τα θεμέλια των συστημάτων διακυβέρνησης και των χρηματοοικονομικών καθώς και των εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης. Επομένως, οι καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain μπορούν να βοηθήσουν στην αξιοποίηση των ευκαιριών απασχόλησης που εμφανίζονται συνεχώς στην τεχνολογία blockchain. Το χάσμα δεξιοτήτων στην αγορά blockchain παρουσιάζει επίσης μια τεράστια ώθηση για εκτιμήσεις μισθών παράλληλα με οικονομικά κίνητρα. Επιπλέον, η τεχνογνωσία blockchain σας δίνει επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια φουτουριστική τεχνολογική επανάσταση.

Με την υιοθέτηση blockchain να αυξάνεται σταθερά, οι επαγγελματίες με πιστοποίηση blockchain θα μπορούσαν να απολαμβάνουν καλύτερα επίπεδα ασφάλειας εργασίας. Ένας άλλος σημαντικός λόγος για την επιλογή πιστοποίησης blockchain είναι η ποικιλία των ρόλων σταδιοδρομίας στο blockchain. Οι υποψήφιοι μπορούν να ακολουθήσουν τους ρόλους των προγραμματιστών blockchain, του διαχειριστή έργων blockchain, του αρχιτέκτονα λύσης blockchain, του συμβούλου blockchain, του μηχανικού ποιότητας blockchain και του μηχανικού blockchain UX.

Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain θα μπορούσαν εύκολα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ασφαλή καριέρα στο blockchain. Με τη δυνατότητα ασφάλειας εργασίας, την πρόσβαση σε πολλούς ρόλους εργασίας, την ευκαιρία συμμετοχής σε μια σύγχρονη τεχνολογική επανάσταση και ποικίλες επιλογές για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας, είναι λογικό να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την επιθυμητή πιστοποίηση blockchain της επιλογής σας.

Οι υποσχέσεις με πιστοποιήσεις blockchain μπορούν σίγουρα να υποβαθμίσουν την ένταση των προετοιμασιών που απαιτούνται για το ίδιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις ιδανικές πρακτικές για την πιστοποίηση blockchain για την εξασφάλιση περιορισμένων περιορισμών. Ακολουθούν ορισμένοι από τους σημαντικούς δείκτες που πρέπει να έχετε υπόψη σας για να προχωρήσετε στο ταξίδι σας για να αποκτήσετε την επιθυμητή πιστοποίηση blockchain.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς.

Επιλέξτε τη σωστή πιστοποίηση Blockchain

Ένας από τους πρώτους παράγοντες που πηγαίνουν στο ταξίδι να γίνουν πιστοποιημένοι επαγγελματίες blockchain είναι η επιλογή της πιστοποίησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιλέξουν την ιδανική πιστοποίηση blockchain πριν ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους. Το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά με τόσους πάροχους που προσφέρουν διαφορετικά προγράμματα πιστοποίησης blockchain.

Από μια ευρύτερη προοπτική, μπορείτε να αισθανθείτε ότι όλες οι πιστοποιήσεις είναι κατάλληλες για την καριέρα σας. Ωστόσο, πρέπει να συμπληρώσετε μια συγκεκριμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το ρόλο εργασίας που θέλετε να ακολουθήσετε στο blockchain. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους πιστοποίησης blockchain που εστιάζονται σε συγκεκριμένους ρόλους, όπως προγραμματιστής blockchain, αρχιτέκτονας blockchain ή επαγγελματίας ασφάλειας blockchain. Μόλις έχετε μια σαφή εντύπωση για τους στόχους της σταδιοδρομίας σας στο blockchain, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την ιδανική πιστοποίηση blockchain.

Στη συνέχεια, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην πλατφόρμα που προσφέρει την πιστοποίηση. Παρόλο που μια πιστοποίηση μπορεί να φαίνεται απολύτως νόμιμη, υπάρχουν πάντα περισσότερα για να το εξερευνήσετε. Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές για τον πάροχο πιστοποίησης παράλληλα με την εμπειρία και το ιστορικό τους στην παροχή πιστοποιήσεων blockchain.

 • Επιλέξτε ούτως ή άλλως το Blockchain Fundamentals Course

Αφού επιλέξετε τις καλύτερες πιστοποιήσεις blockchain σύμφωνα με τις προτιμήσεις της καριέρας σας, μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε στα επόμενα στάδια. Ωστόσο, πολλοί υποψήφιοι δεν έχουν σαφήνεια σχετικά με τις εξετάσεις πιστοποίησης, ειδικά αν είναι αρχάριοι. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για αυτούς τους υποψηφίους να επιλέξουν δωρεάν βασικά μαθήματα στο blockchain. Ακόμα κι αν έχετε ολοκληρώσει την πιστοποίηση blockchain για να συνεχίσετε, μπορείτε να βασιστείτε σε δωρεάν μαθήματα βασικών blockchain για μάθηση.

Το δωρεάν βασικό μάθημα blockchain σας βοηθά να βελτιώσετε την εμπιστοσύνη σας στην τεχνολογία blockchain. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να βρείτε καλύτερες ευκαιρίες για την κατανόηση της βασικής ορολογίας και άλλων βασικών εννοιών στο blockchain. Οι θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τεχνολογία blockchain μπορούν να βοηθήσουν τους υποψηφίους να επιλέξουν την ιδανική πορεία σταδιοδρομίας στο blockchain. Ταυτόχρονα, τα βασικά μαθήματα για το blockchain σας βοηθούν να οικοδομήσετε το κατάλληλο θεμέλιο για το ταξίδι σας στο blockchain.

 • Εξοικειωθείτε με τις πλατφόρμες Blockchain

Μόλις αναπτύξετε ευχέρεια στις βασικές αρχές του blockchain, πρέπει να αναπτύξετε γνώσεις για διάφορες πλατφόρμες blockchain. Οι πιστοποιήσεις Blockchain επικεντρώνονται κυρίως σε εταιρικές πλατφόρμες blockchain όπως Corda, Ethereum και Hyperledger Fabric. Είναι ενδιαφέρον ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιούν τη λειτουργία αυτών των πλατφορμών.

Ακόμη και οι μη τεχνικοί ρόλοι εργασίας blockchain απαιτούν γνώσεις εργασίας για πλατφόρμες εταιρικών blockchain. Η εξειδίκευση ενός επίδοξου υποψηφίου σε πλατφόρμες εταιρικών blockchain παρέχει τη διασφάλιση της ικανότητάς τους να αποκομίζουν επιχειρηματική αξία. Επιπλέον, η γνώση των εταιρικών πλατφορμών blockchain βοηθά τους υποψηφίους να επικοινωνούν αποτελεσματικά μια λύση blockchain στους πελάτες.

 • Βρείτε τα σωστά βιβλία

Το επόμενο σημαντικό ορόσημο στην προετοιμασία των υποψηφίων για πιστοποιήσεις blockchain αναφέρεται σε βιβλία. Αν και ο τομέας του blockchain είναι συγκριτικά νέος, πολλοί συγγραφείς έχουν επιλέξει διαφορετικά βιβλία blockchain στα βιβλία τους. Τα βιβλία παρέχουν μια ουσιαστικά εκτεταμένη θεωρητική βάση για τη δημιουργία της εννοιολογικής τεχνογνωσίας σας.

Με το σωστό σύνολο βιβλίων σύμφωνα με θέματα που καλύπτονται από την επιθυμητή πιστοποίησή σας, θα αντιμετωπίσετε περιορισμένες δυσκολίες για να δημιουργήσετε μια ισχυρή αρχή για το ταξίδι σας. Τα βιβλία φέρνουν επίσης τη διασφάλιση της αξιοπιστίας που προσφέρουν οι συγγραφείς των βιβλίων λόγω της εμπλοκής τους με το blockchain. Έτσι, οι υποψήφιοι μπορούν πάντα να έχουν ένα αξιόπιστο σημείο αναφοράς για να επιστρέψουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προετοιμασίας τους.

Ελέγξτε τώρα:Κορυφαία 5 βιβλία Blockchain και Cryptocurrency

 • Αξιολογήστε προσεκτικά τα θέματα των εξετάσεων

Τώρα, οι υποψήφιοι πρέπει να στραφούν στην προετοιμασία για πιστοποιήσεις blockchain της επιλογής τους. Το πρώτο βήμα στην προετοιμασία είναι μια διεξοδική ανασκόπηση των θεμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης. Μια λεπτομερής επισκόπηση των θεμάτων που καλύπτονται στις εξετάσεις πιστοποίησης παρέχει ένα βασικό πλαίσιο στο οποίο οι υποψήφιοι μπορούν να καταρτίσουν τα σχέδια προετοιμασίας τους. Οι δεξιότητες που μετρώνται στις εξετάσεις πιστοποίησης προσφέρουν επίσης μια γενικευμένη εντύπωση του περιεχομένου για μελέτη για τις εξετάσεις.

Εκτός από το περίγραμμα των δεξιοτήτων των εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να παρατηρήσουν την κατανομή θεμάτων ανά τομέα και το βάρος κάθε τομέα. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα υποθέματα που καλύπτονται σε κάθε τομέα. Όλες αυτές οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια επίσημη κατανόηση της εξέτασης και των τύπων ερωτήσεων που μπορείτε να περιμένετε στην εξέταση.

 • Ακολουθήστε ένα σωστό σχέδιο μελέτης

Τώρα που έχετε μια λεπτομερή εντύπωση των θεμάτων που πρέπει να καλύψετε για την πιστοποιημένη πιστοποίηση ειδικών blockchain της επιλογής σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογικό σχέδιο μελέτης. Το σχέδιο μελέτης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προετοιμασία των υποψηφίων για εξετάσεις πιστοποίησης blockchain. Οι υποψήφιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σχέδιο μελέτης για να εκχωρήσουν συγκεκριμένα ορόσημα για κάθε τομέα στην εξέταση πιστοποίησης.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να λάβουν κατάλληλα κενά χρόνου στο πρόγραμμα προετοιμασίας για να φιλοξενήσουν πρακτικές ασκήσεις. Το σχέδιο μελέτης όχι μόνο βοηθά στην οργάνωση των προετοιμασιών των υποψηφίων για πιστοποιήσεις blockchain, αλλά επίσης βελτιώνει τις ικανότητές τους για διαχείριση χρονοδιαγράμματος. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις άλλες ευθύνες σας χωρίς να χρειάζεται συμβιβασμός στις προετοιμασίες σας.

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να διατηρηθεί η ανεξέλεγκτη λογοδοσία στο σχέδιο μελέτης για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Δεν μπορείτε να περιμένετε από το σχέδιο μελέτης να αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλετε εάν δεν το ακολουθήσετε σωστά. Επομένως, είναι λογικό να ζητήσετε από την οικογένεια ή τους φίλους σας να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια σωστή ρουτίνα ακολουθώντας το σχέδιο μελέτης.

Επιθυμείτε να βελτιώσετε την καριέρα σας στο Blockchain με μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Blockchain; Ελέγξτε πώς μπορείτε να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός Blockchain.

 • Εκπαιδευτικά μαθήματα για την επιτυχία

Μεταξύ των πολλών παραγόντων που είναι ζωτικής σημασίας για τις προετοιμασίες για να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain, η εκπαίδευση θα έχει πάντα το μερίδιο του λέοντος. Η εκπαίδευση, η τάξη ή το διαδίκτυο, είναι εξαιρετικά σημαντική για να προκριθείτε στις εξετάσεις πιστοποίησης blockchain της επιλογής σας. Η αυτο-μελέτη είναι αναμφίβολα ένα τρομερό εργαλείο για την ενίσχυση των αρχικών προετοιμασιών σας. Ωστόσο, μπορεί να καλύψει μόνο τις βασικές ερωτήσεις στις εξετάσεις πιστοποίησης blockchain. Τα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια επαγγελματική προοπτική στις εξετάσεις πιστοποίησης blockchain.

Το πιο σημαντικό από όλα, οι υποψήφιοι μπορούν να γνωρίσουν τις βέλτιστες πρακτικές για την προσέγγιση κάθε θέματος στην εξέταση πιστοποίησης. Στη συνέχεια, η εμπειρογνωμοσύνη των εκπαιδευτών και των εκπαιδευτών στα διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα επαγγελματικής πιστοποίησης είναι επωφελής για τους υποψηφίους. Η τεχνογνωσία των εκπαιδευτών μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να αντιληφθούν τις πρακτικές πτυχές των τεχνολογιών ή των εννοιών για τις οποίες μαθαίνουν. Επιπλέον, τα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης βοηθούν επίσης τους υποψηφίους να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της εξατομικευμένης κατάρτισης. Με τη δυνατότητα απόκρισης ειδικής υποστήριξης στη διάθεσή τους, οι υποψήφιοι θα μπορούσαν εύκολα να βασίζονται σε διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα για απρόσκοπτη προετοιμασία.

Ωστόσο, είναι επίσης λογικό να επιλέγετε μαθήματα κατάρτισης για πιστοποιήσεις blockchain με τη δέουσα προσοχή. Η πιο κατάλληλη επιλογή για τους υποψηφίους να επιλέξουν μαθήματα εκπαίδευσης πιστοποίησης blockchain είναι ο ίδιος ο πάροχος πιστοποίησης. Εάν βρείτε έναν πάροχο πιστοποίησης blockchain με ειδικά μαθήματα κατάρτισης για τις πιστοποιήσεις, τότε έχετε τη σωστή επιλογή. Η διευκόλυνση των μαθημάτων κατάρτισης πιστοποίησης σύμφωνα με την πιστοποίηση blockchain της επιλογής σας απομακρύνει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να επενδύσουν χρόνο ή πόρους για να βρουν ένα εκπαιδευτικό μάθημα που να ταιριάζει με την επιθυμητή πιστοποίησή τους. Επιπλέον, τα μαθήματα κατάρτισης πιστοποίησης από τον πάροχο πιστοποίησης παρέχουν τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του εκπαιδευτικού υλικού στο μάθημα.

Ελέγξτε τώρα:Εκπαιδευτικά μαθήματα πιστοποίησης Blockchain

 • Αναπτύξτε την Πρακτική Εμπειρία

Η πρακτική είναι επίσης αναπόφευκτη προϋπόθεση για την πιστοποίηση blockchain πιστοποιήσεων της επιλογής σας. Πολλοί υποψήφιοι δεν κατανοούν τη σημασία των πρακτικών ασκήσεων για την προετοιμασία των πιστοποιήσεων. Δεν αρκεί εάν έχετε ενσωματώσει όλες τις θεωρητικές έννοιες σε μια εξέταση πιστοποίησης blockchain. Αντίθετα, θα πρέπει να γνωρίζετε τα διάφορα εργαλεία και πλατφόρμες blockchain. Η αποτελεσματική πρακτική πρακτική εμπειρία μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain αποτελεσματικά για διαφορετικές ερωτήσεις στην εξέταση πιστοποίησης. Επιπλέον, η πρακτική εμπειρία είναι εξαιρετικά σημαντική για την εύκολη αντιμετώπιση καθηκόντων που βασίζονται σε σενάριο σε εξετάσεις πιστοποίησης blockchain.

 • Εστίαση στις επιχειρηματικές δεξιότητες

Πολλοί οδηγοί για την προετοιμασία για πιστοποιήσεις blockchain δεν θα επικεντρωθούν στην ανάγκη για πρόσθετες δεξιότητες πέρα ​​από τις πιστοποιήσεις. Εάν θέλετε να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας blockchain, τότε πρέπει επίσης να αναπτύξετε επιχειρηματικές δεξιότητες. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, η τεχνολογία blockchain κερδίζει αναγνώριση σε διάφορους κλάδους.

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες καριέρας blockchain σε διαφορετικούς κλάδους. Ως πιστοποιημένος επαγγελματίας στον τομέα του blockchain, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το blockchain για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων.

Επομένως, μερικές από τις σημαντικές επιχειρηματικές δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η ομαδική εργασία και η ηγεσία είναι ζωτικής σημασίας για υποψηφίους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες blockchain. Οι ειδικοί του Blockchain θα πρέπει να εποπτεύουν το έργο πολλών άλλων επαγγελματιών, υπονοώντας έτσι την ανάγκη για αποτελεσματική διαχείριση. Έτσι, ένας ειδικός σε blockchain με μόνο την πιστοποίηση μπορεί να μην είναι πάντα η πρώτη επιλογή για έναν εργοδότη.

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες Blockchain για να είστε έτοιμοι στο μέλλον. Δείτε τις κορυφαίες δεξιότητες Blockchain που πρέπει να έχετε.

 • Αξιοποιήστε στο έπακρο τα οφέλη κοινότητας

Η τελική πρόταση για υποψηφίους που επιθυμούν να εκκαθαρίσουν την πιστοποίηση blockchain και να γίνουν κορυφαίοι επαγγελματίες blockchain είναι η συμμετοχή της κοινότητας. Δεδομένου ότι το blockchain είναι μια συγκριτικά νέα τεχνολογία, οι υποψήφιοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εύρεση των ιδανικών εκπαιδευτικών πόρων. Το καλύτερο μέρος για τις κοινότητες blockchain είναι η ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ομοειδή άτομα. Μπορείτε να βρείτε πολλούς ειδικούς σε θέματα και αρχάριους στον τομέα του blockchain σε αυτές τις κοινότητες. Οι κοινότητες Blockchain προσφέρουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην ανάπτυξη των γνώσεων blockchain σας αποκτώντας και μοιράζοντας.

Διαβάστε επίσης:

 • Πώς να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας Blockchain Professional?
 • Πώς να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας Blockchain για επιχειρήσεις?
 • Πώς να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας ασφαλείας Blockchain?

Συμπέρασμα

Σε τελική σημείωση, είναι προφανές ότι μπορείτε να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain με τη σωστή πιστοποίηση. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό για τους υποψηφίους να σημειώσουν ότι η πιστοποίηση δεν αποτελεί εγγύηση απασχόλησης. Από την άλλη πλευρά, οι πιστοποιήσεις δεν αποτελούν την απόλυτη απόδειξη εμπειρογνωμοσύνης ενός επαγγελματία blockchain.

Επομένως, είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στην πρακτική εμπειρία σε πραγματικά έργα σε διαφορετικούς ρόλους εργασίας για επαγγελματική ανάπτυξη. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν πιστοποιήσεις blockchain θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν διάφορες περιπτώσεις χρήσης και πρακτικές ασκήσεις εργαστηρίου για να δοκιμάσουν τα χέρια τους με διαφορετικές τεχνολογίες blockchain. Το 101 Blockchains προσφέρει αξιόπιστους και αξιόπιστους πόρους εκπαίδευσης και έρευνας blockchain.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τρεις διαφορετικούς τύπους πιστοποιήσεων όπως το Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), το Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) και το Certified Blockchain Security Expert (CBSE). Με την εμπιστοσύνη πολλών κορυφαίων ονομάτων στον τομέα της τεχνολογίας που σχετίζονται με 101 Blockchains, μπορεί να είναι η πύλη σας για μια παραγωγική καριέρα blockchain. Έτσι, εάν θέλετε να γίνετε ειδικός σε blockchain, πάρτε την πρώτη απόφαση τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me