Προμηθευτές Blockchain: Ένας απόλυτος οδηγός

Θέλετε να μάθετε για τους κορυφαίους πωλητές blockchain στον κλάδο; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Όσον αφορά το blockchain, έχουμε προβλήματα και λύσεις.

Στην εποχή των τεσσάρων βιομηχανικών επαναστάσεων, βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου το οικοσύστημα blockchain εκθετικά.

Γενικά, υπάρχουν τρία κύρια συστατικά ενός οικοσυστήματος blockchain.

Περιλαμβάνει πλατφόρμες, προμηθευτές και πραγματικές εφαρμογές. Κάθε παίκτης έχει σημαντικό ρόλο να παίξει στο οικοσύστημα.

Οι πωλητές Blockchain είναι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες σε άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις με στόχο τη χρήση blockchain. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί κάθε εταιρεία να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη λύση. Επίσης, το ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης για blockchain σημαίνει μια διαφορετική προσέγγιση κάθε φορά που ένα πρόβλημα πρέπει να λυθεί.

Προμηθευτές Blockchain

Διαβάστε περισσότερα για την Τεχνολογία Κατανεμημένων Καθολικών.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους πωλητές blockchain. Θα καλύψουμε επίσης τους παρόχους blockchain-as-a-service (BaaS) καθώς εμπίπτουν στον ορισμό του προμηθευτή blockchain.

Λοιπόν, τι κάνει ο προμηθευτής blockchain; Ας εξερευνήσουμε.

Τι είναι ο προμηθευτής Blockchain?

Οι προμηθευτές Blockchain είναι εταιρείες, νεοσύστατες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ή λύσεις. Το τοπίο των πωλητών blockchain είναι μεγάλο και επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Οι προμηθευτές μπορούν επίσης να οριστούν ανάλογα με το ποιος είναι ο αγοραστής. Για παράδειγμα, ένας κατασκευαστής που κατασκευάζει προϊόντα χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες μπορεί να είναι ο πωλητής σε έναν διανομέα, ενώ ο λιανοπωλητής είναι ο πωλητής στον καταναλωτή.


Γι ‘αυτό θα συζητήσουμε τόσο μικρούς όσο και μεγάλους παίκτες που αλλάζουν το τοπίο blockchain παρέχοντας ασύγκριτες και μοναδικές λύσεις.

Θα προσπαθήσουμε επίσης να τις κατηγοριοποιήσουμε σε:

 • Παροχείς υποδομής Blockchain, παράδειγμα: Primechain, Bluzelle, IBM, Microsoft
 • Πάροχοι εφαρμογών Blockchain, παράδειγμα: Ripple, Factom, DigitalX
 • Πάροχοι υπηρεσιών Blockchain, παράδειγμα: Infosys, Accenture, Wipro

Επιλογή του σωστού προμηθευτή για τεχνολογία Blockchain

Οι προμηθευτές συμβούλων Blockchain αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος. Το μοντέλο υπηρεσίας κερδίζει δημοτικότητα λόγω της ξαφνικής αύξησης της υιοθέτησης blockchain ή DLT.

Ως επιχείρηση, πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα προτού επιλέξετε τον σωστό προμηθευτή συμβούλων blockchain εκεί έξω.

Επίσης, πρέπει να κατανοήσετε τις φάσεις του έργου blockchain για να κατανοήσετε καλά. Για να βεβαιωθείτε ότι μαθαίνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ας δούμε πρώτα τις βασικές φάσεις ενός έργου blockchain.

Επίσης, διαβάστε το Trade Finance Blockchain

Φάσεις έργου Blockchain

 1. Στρατηγική διαβούλευση

Στο στάδιο, η επιχείρηση πρέπει να κάνει στρατηγικές συμβουλές. Καθώς το blockchain είναι νέο, είναι ιδανικό να κάνετε στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή καθυστέρησης στην κατανόηση του αντικτύπου και του πεδίου εφαρμογής του blockchain στο έργο. Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές συμβούλων blockchain εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 1. Ανάλυση περίπτωσης χρήσης

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με τον ρόλο του blockchain και τον αντίκτυπό του, είναι πλέον καιρός να κάνετε ανάλυση περίπτωσης. Είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για οποιοδήποτε έργο blockchain. Σε αυτό το βήμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αναλυτική μέθοδο για να προσδιορίσετε τη σωστή περίπτωση χρήσης για το έργο σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά, πρέπει να κάνετε απαιτήσεις συστήματος, να κατανοήσετε το εύρος και να συγκεντρώσετε όλες τις πιθανές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το σύστημα.

 1. Απόδειξη της έννοιας

Μια άλλη κρίσιμη φάση είναι το Proof-of-Concept. Σε αυτό το βήμα, γίνονται μελέτες σκοπιμότητας για να διασφαλιστεί εάν η ιδέα του blockchain είναι εφικτή ή όχι. Στο τεστ σκοπιμότητας, αντιμετωπίζονται τόσο οικονομικές όσο και τεχνικές πτυχές. Σε αυτήν τη φάση, είναι εύκολο να βρεθεί ένα εμπόδιο που μπορεί να συμβεί κατά την υλοποίηση του έργου.

Επίσης, διαβάστε τον Οδηγό POC

 1. Πιλοτικό πρόγραμμα

Στο πιλοτικό έργο, υλοποιείται μια μικρή κλίμακα. Αυτό γίνεται για την αξιολόγηση του κόστους, της σκοπιμότητας και της πρακτικότητας του έργου.

 1. Πλήρες ζωντανό έργο

Εάν τα πάντα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, το έργο θα τεθεί σε λειτουργία σε πλήρη κλίμακα.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή Blockchain

Τι να περιμένετε από τις εταιρείες συμβούλων Blockchain?

Ως επιχείρηση, η δουλειά σας είναι να προσφέρετε πληροφορίες και υποστήριξη στις συμβουλευτικές εταιρείες. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι μπορείτε να περιμένετε ή να ζητήσετε από μια εταιρεία συμβούλων, ας δούμε τα παρακάτω σημεία.

Προσδιορισμός ευκαιριών blockchain: Οι εταιρείες συμβούλων έχουν μια βαθιά κατανόηση του blockchain και των περιπτώσεων χρήσης του. Καταλαβαίνουν πώς και πότε να χρησιμοποιούν το blockchain, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη απόδοση. Έτσι, εάν είστε επιχείρηση, θα πρέπει να περιμένετε ότι η εταιρεία συμβούλων που θα επιλέξετε να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές ευκαιρίες για τη χρήση του blockchain. Εκτός αυτού, θα πρέπει επίσης να έχουν την πλήρη ικανότητα να το εφαρμόσουν.

Δημιουργία επιχειρηματικών περιπτωσιολογικών μελετών: Οι περιπτωσιολογικές μελέτες είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την κατανόηση των επιχειρήσεων. Η εταιρεία συμβούλων σας θα πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσει συναρπαστικές περιπτωσιολογικές μελέτες για τον αγοραστή ή με τον αγοραστή.

Βιτρίνες απόδειξης ιδεών: Η εταιρεία συμβούλων θα πρέπει να είναι σε θέση να έχει ένα καλό ιστορικό όσον αφορά τις ιδέες απόδειξης. Πρέπει να είναι σε θέση να τα παρουσιάσουν. Επίσης, τυχόν έργα που δείχνουν τη διαδικασία υλοποίησης ή τα αποτελέσματά τους. Επίσης, κάθε απόδειξη-έννοια ή έργο που μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρίνετε τις απαιτήσεις σας μπορεί να σας δώσει μια σαφή προτίμηση.

Κατασκευή επιχειρηματικών χαρτών και πλαισίων: Μπορείτε να περιμένετε ότι η εταιρεία συμβούλων θα είναι σε θέση να δημιουργήσει σαφείς χάρτες πορείας και πλαίσια. Αυτά τα πλαίσια και οι χάρτες πορείας πρέπει να έχουν την τάση να χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain διατηρώντας παράγοντες όπως απαιτήσεις και στόχους.

Συνεταιρισμός: Οι προμηθευτές που έχουν συνεργασίες μπορεί να είναι υπέροχοι καθώς ανοίγει νέες δυνατότητες.

Κατανόηση και εμπειρία: Θα πρέπει να έχουν πλήρη κατανόηση της επιχείρησης του αγοραστή επιχείρησης και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οφέλη.

Τι πρέπει να θυμάται μια επιχείρηση?

Η χρήση του blockchain είναι δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιχείρηση πρέπει επίσης να βεβαιωθεί ότι παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους καταναλωτές.

 • Εξερεύνηση όλων των δυνατοτήτων: Ως επιχείρηση, πρέπει να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση περιπτώσεων χρήσης blockchain. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.
 • Ενδιαφερόμενοι στο συγχρονισμό: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους κατά τη διαδικασία χρήσης του blockchain.
 • Όρια εξόδων: Ως επιχείρηση, πρέπει πάντα να προσπαθείτε να περιορίσετε τα έξοδα. Για αυτό, πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός κόστους.
 • Προσφέρετε εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητες: Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα του πελάτη πιο γρήγορα.
 • Προσφέρετε συμβουλές κινδύνου: Οι κίνδυνοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε έργου και εσείς ως προμηθευτής θα πρέπει να παρέχετε πάντα ένα.
 • Προσφέρετε εξαιρετική στρατηγική: Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρέχετε μια σωστή στρατηγική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικά σενάρια.

Πώς να επιλέξετε έναν προμηθευτή blockchain

Τώρα είναι καιρός να αναφέρουμε πώς θα πρέπει να επιλέξετε τον σωστό προμηθευτή blockchain για την επιχείρησή σας. Σε τελική ανάλυση, κάνοντας μια επιλογή καθορίζει εάν το blockchain σας θα πετύχει ή όχι.

Η επιλογή του σωστού προμηθευτή ή της εταιρείας blockchain δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου και να βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής blockchain που επιλέγετε να σημειώσει τα περισσότερα από αυτά.

Η λίστα ελέγχου μπορεί να περιέχει μερικές πτυχές που πρέπει να έχετε, τις οποίες απλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Θα υπάρχουν επίσης μερικές πτυχές που μπορεί να θέλετε να είστε ελαφριοί. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τα πάντα από τον πωλητή blockchain της επιλογής σας. Στο τέλος, θα πρέπει να επιλέξετε έναν προμηθευτή blockchain που μπορεί να κατανοήσει τα σημεία του πόνου σας και να σας παρέχει λύσεις.

 1. Κατανόηση των κριτηρίων

Η ανάπτυξη, οι υπηρεσίες ή οι λύσεις Blockchain έχουν ήδη γίνει περίπλοκες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ορίσετε εκ των προτέρων τα κριτήρια.

Για παράδειγμα, πρέπει να γνωρίζετε σε ποιες τεχνολογίες πρόκειται να εργαστείτε και εάν ο προμηθευτής blockchain που επιλέξατε να τις υποστηρίξετε. Υπάρχουν και άλλα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη τα οποία περιλαμβάνουν όρους υπηρεσίας, όρους πληρωμής, οποιαδήποτε μορφή επιστροφής χρημάτων, δυνατότητα ενσωμάτωσης με άλλα συστήματα και ούτω καθεξής. Εάν το κάνετε σωστά, είστε έτοιμοι για το υπόλοιπο ταξίδι.

 1. Ορίστε τη διαδικασία

Η εύρεση του σωστού προμηθευτή δεν είναι απλή. Πρέπει να ορίσετε μια διαδικασία που μπορεί να σας βοηθήσει. Η διαδικασία πρέπει να περιλαμβάνει τα βήματα για να εκδώσετε τις απαιτήσεις σας. Ίσως θελήσετε επίσης να επικοινωνήσετε με τους λίγους προμηθευτές blockchain που πιστεύουν ότι ταιριάζουν καλά στα κριτήριά σας.

Εάν πιστεύετε ότι η άμεση επικοινωνία με τους προμηθευτές απαιτεί πολύ χρόνο, τότε μπορείτε να κάνετε τις απαιτήσεις σας στο διαδίκτυο. Προσπαθήστε να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση ή να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις αρχίσετε να παίρνετε γήπεδα, είναι πλέον καιρός να ορίσετε μια ομάδα για να το χειριστείτε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τους καλύτερους υπαλλήλους σας να το κάνουν, καθώς η λήψη λανθασμένης απόφασης δεν είναι εδώ επιλογή.

 1. Λάβετε προσφορές

Με λίγους προμηθευτές blockchain, είναι πλέον καιρός να λάβετε προσφορές ή προσφορές. Αυτό είναι γνωστό ως Αίτηση για Πρόταση (RFP). Αυτές οι προτάσεις πρέπει να περιέχουν όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να κάνετε την απόφασή σας εύκολη. Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλη την κατανομή των δαπανών με τις ημερομηνίες παράδοσης. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τα ποιοτικά τους πρότυπα.

 1. Διαδικασία αξιολόγησης

Με προσφορές στο χέρι σας, τώρα ήρθε η ώρα να ταιριάξετε με τα κριτήριά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε τον κατάλληλο χρόνο για να κάνετε τη διαδικασία αξιολόγησης. Επίσης, επικοινωνήστε με τους προμηθευτές εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο κριτήριο.

Εν ολίγοις, πρέπει να κατανοήσετε ολόκληρο το πεδίο εφαρμογής πριν να τραβήξετε τη σκανδάλη.

 1. Αρχισε να δουλεύεις, άρχισε τη δουλειά

Το τελευταίο βήμα είναι να αρχίσετε να εργάζεστε στο έργο. Διατηρείτε πάντα μια ομάδα αφιερωμένη στην παρατήρηση της προόδου.

Λίστα προμηθευτών Blockchain

Τώρα, που έχουμε πλήρη κατανόηση των προμηθευτών για blockchain, ας παραθέσουμε τους δημοφιλείς προμηθευτές blockchain εκεί έξω. Αυτό θα σας δώσει μια σαφή ιδέα για τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.

Υπηρεσίες Web Amazon

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon είναι γνωστές για την κυριαρχία τους στον κλάδο. Είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου και έχουν επίσης αρχίσει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα blockchain.

Η υπηρεσία Amazon Blockchain περιβάλλει γύρω από πρότυπα AWS Blockchain ενώ αξιοποιεί την πλατφόρμα cloud. Ως χρήστης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hyperledger Fabric, Ethereum για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους.

Το blockchain ως λύση εξυπηρέτησης παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τη λύση blockchain. Τα βασικά οφέλη τους περιλαμβάνουν ταχύτερο χρόνο ανάπτυξης, εργαλεία, επιλογή προγράμματος και πληρωμή ως χρήση.

Με λίγα λόγια, παρέχουν μια παγκόσμια υποδομή για την εφαρμογή πλατφορμών blockchain από άκρο σε άκρο. Οι υπηρεσίες αυτές είναι επίσης οικονομικές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Blockchain ως υπηρεσία; Δείτε το άρθρο μας για BaaS Enterprise-Grade

BigchainDB

Το BigchainDB είναι γνωστό ως βάση δεδομένων blockchain. Παρέχουν την τεχνολογία βάσης δεδομένων που λειτουργεί άψογα με τη λύση blockchain. Έχει χαμηλή καθυστέρηση, ισχυρή λειτουργικότητα ερωτήματος και υψηλή απόδοση. Επιπλέον, με το BigchainDB, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον αποκεντρωμένο έλεγχο. Προσφέρει αμετάβλητη αποθήκευση δεδομένων.

Το BigchainDB είναι συμβατό με δημοφιλείς εφαρμογές, πλατφόρμες και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε blockchain proof-of-concept. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις χρήσης και βιομηχανίες.

Συνεργάζονται με πολλούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των Cognizant, Capgemini, Interledger και άλλων. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, παρέχουν επίσης πρακτική παραγωγή και διαβούλευση.

IBM Blockchain

Το IBM Blockchain έχει να κάνει με την παροχή αξίας μέσω των υπηρεσιών blockchain. Το IBM Food Trust μιλάει πολλά για τη λύση blockchain.

Έχουν κυριαρχήσει την αλυσίδα εφοδιασμού μέσω blockchain. Η υπηρεσία blockchain λειτουργεί σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και βιομηχανίες. Με πάνω από 500+ αφοσίωση πελατών blockchain, κατατάσσονται στην πρώτη θέση όσον αφορά τα διαπιστευτήρια ηγεσίας blockchain.

Με το blockchain IBM, οι συνεργάτες μπορούν εύκολα να κλιμακώσουν με υψηλή ασφάλεια. Η υποδομή της IBM συμβάλλει στη διατήρηση του δικτύου blockchain. Έχουν επίσης την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να προωθήσουν ένα έργο.

Hewlett Packard Enterprise

Η Hewlett Packard (HP) προσφέρει την ανάπτυξη blockchain εταιρικού επιπέδου. Το κατέστησαν εφικτό με τη βοήθεια της παράδοσης από άκρο σε άκρο, της αρχιτεκτονικής κατασκευής σκοπού και ενός ισχυρού οικοσυστήματος συνεργατών.

Οι λύσεις blockchain προσφέρουν μια λύση αιχμής. Προσφέρουν την κρίσιμη για την HPE τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DLT). Στις υπηρεσίες, προσφέρουν το HPE Pointnext, το οποίο περιλαμβάνει εργαστήριο, υπηρεσίες υλοποίησης, απόδειξη αξίας και άλλες υπηρεσίες blockchain.

Microsoft

Το Azure blockchain της Microsoft είναι ένα διάσημο blockchain ως λύση υπηρεσίας.

Παρέχουν απλουστευμένη ανάπτυξη, εύκολη ανάπτυξη και εργαλεία για προσβάσιμη καινοτομία. Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν το blockchain Azure, συμπεριλαμβανομένων των XBOX, Insurwave, Project Ubin και άλλων.

Η αγορά Azure της Microsoft προσφέρει πρόσβαση σε πλατφόρμες blockchain όπως το Hyperledger Fabric, το Ethereum και το Corda. Μπορείτε επίσης να δείτε τις αρχιτεκτονικές λύσεων που καλύπτουν μια διαφορετική αρχιτεκτονική προσέγγιση σε περιπτώσεις ευρείας χρήσης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του blockchain Azure περιλαμβάνουν ενσωματωμένη διαχείριση κοινοπραξιών, απλές λειτουργίες και ανάπτυξη δικτύου blockchain, εκτεταμένη και ανοιχτή σχεδίαση κ.ο.κ. Η τιμολόγηση τους είναι επίσης απλή καθώς προσφέρουν τιμολόγηση ανά κόμβο.

Μαντείο

Η προσέγγιση της Oracle στο blockchain ήταν πάντα μοναδική. Προσφέρουν μια πλατφόρμα blockchain, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν συναλλαγές B2B με αξιοπιστία και επεκτασιμότητα. Με το blockchain της Oracle, μπορείτε να ξεκινήσετε την προ-συναρμολόγηση χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα Hyperledger Fabric που παρέχονται αυτόματα.

Η Oracle λειτουργεί απρόσκοπτα με υφασμάτινο Hyperledger ανοιχτού κώδικα που εξασφαλίζει εύκολη ενσωμάτωση plug-and-play, αυτοματοποιημένες λειτουργίες, ρυθμίσεις εταιρικής ποιότητας και πολλά άλλα!

Τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η πλατφόρμα Oracle Blockchain περιλαμβάνουν απλή τροφοδοσία, εύκολη προσθήκη οργάνωσης συνεργατών, δυνατότητα δημιουργίας μιας πλήρους πλατφόρμας και υβριδικών δικτύων. Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε με έξυπνα συμβόλαια και να πραγματοποιήσετε ιδιωτικές συναλλαγές. Τέλος, μπορείτε να ενσωματώσετε συναλλαγές blockchain σε εφαρμογές με τη βοήθεια της ανάπτυξης REST API, της ενσωμάτωσης plug-and-play, της δημιουργίας νέων εφαρμογών κ.ο.κ.!

ΧΥΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ

Η SAP είναι αναμφίβολα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, των υπηρεσιών και των εργαλείων blockchain.

Προσφέρουν την υπηρεσία SAP Cloud Platform Blockchain και την υπηρεσία SAP HANA Blockchain. Κάθε εγκατάσταση προσφέρει μοναδική αξία στον χρήστη. Η υπηρεσία Cloud Platform παρέχει εύκολη ανάπτυξη cloud, δυνατότητα χρήσης ανοιχτής πλατφόρμας blockchain και επίσης επέκταση υφιστάμενων εφαρμογών χρησιμοποιώντας blockchain.

Η υπηρεσία SAP HANA Blockchain, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει εξωτερικές εφαρμογές blockchain στο SAP HANA, μια πλατφόρμα δεδομένων στη μνήμη.

Εφαρμοσμένο Blockchain

Το Applied Blockchain είναι μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών και blockchain που προσφέρει τις υπηρεσίες τους με έξυπνα συμβόλαια και τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού.

Περιλαμβάνονται επίσης στις 20 κορυφαίες εταιρείες συμβούλων της Gartner το 2017 και το 2018. Στις υπηρεσίες τους, παρέχουν εφαρμογές DLT και δημιουργία προϊόντων. Οι υπηρεσίες τους εφαρμόζονται σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας εφοδιασμού, των νομικών, των τηλεπικοινωνιών, των ιατρικών και άλλων. Οι συνεργάτες τους περιλαμβάνουν την Απαρτία, το Parity, το Hyperledger Fabric, το Vodafone και ούτω καθεξής.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας?

Παρόλο που περάσαμε από τους πωλητές blockchain, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί σκεπτικιστές που αμφισβητούν την πραγματική επιτυχία υλοποίησης του blockchain. Μια μελέτη blockchain δημοσιεύθηκε στις Το μητρώο Οι συζητήσεις μιλούν ακόμη και για ποσοστό επιτυχίας 0,00% για την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι προμηθευτές δεν επιθυμούν να επικοινωνήσουν ξανά εάν ζητηθούν αναφορές ή αποδείξεις σχετικά με την εφαρμογή blockchain. Αυτό αποτελεί σοβαρή ανησυχία για τη βιομηχανία πωλητών blockchain και πρέπει να επιλυθεί.

Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι το ποσοστό επιτυχίας του προμηθευτή blockchain θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των προμηθευτών μας για άρθρο blockchain. Εξερευνήσαμε τον ορισμό του προμηθευτή blockchain, τα βήματα για την επιλογή του προμηθευτή blockchain, τις προσδοκίες και ούτω καθεξής.

Η αγορά αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό και είναι η μόνη φορά που θα δούμε καλύτερους προμηθευτές blockchain εκεί έξω. Κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για το blockchain θα πρέπει να λαμβάνει προληπτικά μέτρα κατά την επικοινωνία με προμηθευτές.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τους προμηθευτές για το blockchain; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map