Πώς αναπτύσσεται η αγορά εργασίας Blockchain!

Μόλις τον Μάρτιο του 2010, η αξία του Bitcoin ήταν ακόμη μικρότερη από μια δεκάρα. Γρήγορη προώθηση δέκα χρόνια, το αξία του Bitcoin το 2020 αυξήθηκε στα 20.000 $, και οι άνθρωποι που έκαναν νωρίς επένδυση έκαναν βόλτα με πολυτελή αυτοκίνητα. Η τρέλα γύρω από το Bitcoin θα έχει πάντα εγγενή σχέση με την τιμή του. Η καθολικότητα οδήγησε την αγορά εργασίας Blockchain στο προσκήνιο.

Μεταξύ 2017 και 2020, η ζήτηση για Blockchain αυξήθηκε κατά σχεδόν 2000% και έγινε μια από τις πιο πολύτιμες δεξιότητες που έχει στον κλάδο. Μέχρι το 2024, το καθαρή αξία της αγοράς Blockchain αναμένεται να είναι περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, το 69% των Οι τράπεζες υιοθετούν τεχνολογία Blockchain να προσθέσουν επιπλέον επίπεδα ασφάλειας και να κάνουν τις υπηρεσίες τους χωρίς προβλήματα.

Η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς εργασίας Blockchain

Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από το LinkedIn, το Blockchain κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα δεξιοτήτων που έχουν υψηλή ζήτηση το 2020. Ο ιστότοπος δημιούργησε αυτήν την κατάταξη λαμβάνοντας υπόψη τις δεξιότητες που έχουν υψηλή ζήτηση όσον αφορά την προσφορά. Η δεξιότητα των ατόμων που προσλαμβάνονται πιο συχνά είναι μια σαφής απόδειξη της αυξανόμενης ζήτησης του Blockchain.

  • Οι εταιρείες απαιτούν περισσότερο ταλέντο Blockchain

Η υψηλή κατάταξη των θέσεων εργασίας Blockchain είναι μια σαφής ένδειξη του πόσο έχει διεισδύσει στον κόσμο των επιχειρήσεων. Μόλις ένα χρόνο πριν, το Blockchain δεν εμφανίστηκε στη λίστα με τις περισσότερες δεξιότητες σε ζήτηση. Το Blockchain είναι η πιο απαιτούμενη δεξιότητα αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Χτυπάει άλλες δημοφιλείς τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το cloud computing.

Το Blockchain ήταν κάποτε κρυμμένο στα σκιερά βάθη του χώρου κρυπτογράφησης. Αλλά έχει πλέον αναδειχθεί ως μια βιώσιμη επιχειρηματική λύση για πολλά προβλήματα. Έτσι, οι προσλήψεις δεν χρειάζεται να είναι με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να αναζητήσουν νέες προσλήψεις για δουλειές Blockchain.

Ευκαιρίες εργασίας Blockchain

Με την εστίαση στο να φέρει τα προϊόντα στην αγορά και την κερδοφορία, ο αριθμός των ρόλων πωλήσεων, μάρκετινγκ και σχεδιασμού Blockchain αυξήθηκε. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι οι σημαντικότεροι εργοδότες σε αυτόν τον τομέα. Περίπου το 42% των εργαζομένων στη βιομηχανία Blockchain εργάζονται για αυτές τις ανταλλαγές, ενώ το 10% εργάζονται για κατασκευαστές εξόρυξης και υλικού.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του εταιρικού κόσμου όπως οι American Express, Amazon, Microsoft, JP Morgan Chase, Oracle και IBM έχουν υιοθετήσει το Blockchain ως επιχειρηματική δραστηριότητα. Η αγορά εργασίας Blockchain κυμαίνεται τώρα σε διάφορους κλάδους, από την υγειονομική περίθαλψη έως τη ναυτιλία, από τα τυχερά παιχνίδια και την ψυχαγωγία έως την ασφάλεια των τροφίμων και τη γεωργία.

Σύμφωνα με την έκθεση Linkedin, το Blockchain είναι κορυφαίες δεξιότητες το 2020.

  • Υψηλός μισθός για επαγγελματίες Blockchain

Πολλοί οργανισμοί χρησιμοποιούν το Blockchain τώρα για να λύσουν περίπλοκα ζητήματα, και αυτό δημιουργεί επίσης μια μεγάλη άνθηση στην αγορά εργασίας Blockchain. Υπάρχουν αρκετά δεδομένα που χρησιμεύουν ως αποδεικτικά στοιχεία για την αυξανόμενη ζήτηση και τους υψηλούς μισθούς για προγραμματιστές Blockchain. Το 2019, ο αριθμός των θέσεις εργασίας που σχετίζονται με Blockchain αυξήθηκε κατά 300 τοις εκατό σε σχέση με το 2018.

Το Σαν Χοσέ, το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη είδαν τα περισσότερα ανοίγματα. Αυτή η αύξηση της ζήτησης για θέσεις εργασίας στον τομέα Blockchain οδήγησε επίσης σε αύξηση του μισθού εργασίας Blockchain. Σύμφωνα με τον Hired, τον ιστότοπο διαδικτυακών θέσεων εργασίας, ο μέσος μισθός για έναν προγραμματιστή Blockchain κυμαίνεται μεταξύ 150.000 και 175.000 $. Αυτό είναι σημαντικά υψηλότερο σε σύγκριση με αυτό που κερδίζει ένας μέσος μηχανικός λογισμικού.

Το εύρος μισθών εργασίας Blockchain για προγραμματιστές Blockchain δεν είναι εν μέρει με εκείνους που εργάζονται με μια άλλη τεχνολογία κατά ζήτηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη. Το Blockchain είναι ένας πλούσιος συνδυασμός εννοιών και τεχνολογιών προγραμματισμού, όπως η οικονομία των βιβλίων και ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, με μια σταθερή βάση κρυπτογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικούς απαίτησης και διαχειριστές προϊόντων στη βιομηχανία.


Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε Blockchain Engineer?

  • Περισσότερες εταιρείες υιοθετούν τεχνολογία Blockchain

Δεδομένου ότι η προσφορά για προγραμματιστές Blockchain είναι αρκετά χαμηλή, η ζήτηση είναι επίσης αρκετά υψηλή και αυτός είναι ο λόγος πίσω από την ανάπτυξη της αγοράς εργασίας Blockchain. Ενώ τα οφέλη του Blockchain είναι ακόμη υπό εξέταση, όλοι γνωρίζουν την τεχνολογία αυτές τις μέρες λόγω της εκτεταμένης κάλυψης των μέσων.

Αρκετοί καθιερωμένοι οργανισμοί έχουν υιοθετήσει το Blockchain και έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες που σχετίζονται αποκλειστικά με αυτήν την τεχνολογία. Η Microsoft είναι ένας τέτοιος οργανισμός που το έκανε με την Azure και εισήγαγε μια πλατφόρμα Blockchain μέσα σε αυτήν. Η IBM διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό τμήμα Blockchain που βασίζεται στο Hyperledger.

εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain

Οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων Facebook έχουν μια αφοσιωμένη ομάδα για να καθορίσουν πώς η επιχείρησή τους χρησιμοποιεί το Blockchain. Οι εταιρείες λαμβάνουν διάφορα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος εφοδιασμού για προγραμματιστές που εργάζονται στην αγορά εργασίας Blockchain. Σε αυτά περιλαμβάνονται προγράμματα γενναιοδωρίας όπου οι προγραμματιστές καλούνται να εντοπίσουν σφάλματα στους πελάτες και πρωτόκολλα για τα οποία λαμβάνουν ανταμοιβές.

Πολλοί οργανισμοί διοργανώνουν κατασκηνώσεις εκκίνησης για να παρουσιάσουν αυτή τη νέα τεχνολογία στους προγραμματιστές. Τα πανεπιστήμια εισέρχονται επίσης στο πεδίο και δημιουργούν διαδικτυακά μαθήματα που σχετίζονται με το Blockchain.

Επίσης Ελέγξτε: Κατάλογος εταιρειών που χρησιμοποιούν τεχνολογία Blockchain

  • Ανάπτυξη της αγοράς Blockchain

Μέχρι το 2025, θα δούμε την αξία της διεθνούς αγοράς Blockchain να αυξάνεται από 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 39,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό φέρνει το Σύνθετο ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης στο 67,3% μεταξύ αυτών των 5 ετών. Παράγοντες που οδηγούν την παγκόσμια αγορά Blockchain περιλαμβάνουν την ανάγκη ενσωμάτωσης Blockchain σε εφαρμογές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ανάγκη να καταστούν οι επιχειρηματικές διαδικασίες απρόσκοπτες και απλές.

Το 2020, θα δούμε την ιδιωτική Blockchain να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Ένα ιδιωτικό Blockchain είναι ένα κοινόχρηστο καθολικό ή βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές ασφαλείας, όπως δικαιώματα χρήστη. Ο οργανισμός έχει αποκλειστική πρόσβαση σε ορισμένα ιδιωτικά κλειδιά που χρησιμοποιούν για την προστασία ενός ιδιωτικού Blockchain.

Εδώ, μόνο ένας οργανισμός πρέπει να γράψει δικαιώματα και βάσει της χρηστικότητας. Μπορούν επίσης να περιορίσουν την άδεια ανάγνωσης. Για περιπτώσεις χρήσης B2B, οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αξιοποιήσουν την τεχνολογία Blockchain χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό Blockchain.

Οι οργανισμοί προσπαθούν να απλοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες με οικονομικά αποδοτικό τρόπο χρησιμοποιώντας ΜΜΕ. Έτσι μπορούμε να αναμένουμε ότι το CAGR για το τμήμα των ΜΜΕ θα είναι σημαντικά υψηλότερο μεταξύ 2020 και 2025. Οι περισσότερες ΜΜΕ μόλις άρχισαν να πειραματίζονται με το Blockchain. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια, όλο και περισσότερες εταιρείες θα αρχίσουν να υιοθετούν ΜΜΕ. Αυτό θα επηρεάσει τις τάσεις εργασίας Blockchain. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρουν διαφάνεια και χαμηλό κόστος υποδομής,

Όσον αφορά το πεδίο εφαρμογής, οι τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο το 2020. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πρόσφατα συνειδητοποίησαν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν συναλλαγές πελατών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Blockchain.

Η αγορά εργασίας Blockchain σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα εφαρμογών θα δει ταχεία ανάπτυξη διεθνώς. Αυτό θα οφείλεται σε μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας, γρήγορες συναλλαγές, αρχικές προσφορές νομισμάτων και αύξηση των κρυπτονομισμάτων.

  • Τάσεις Blockchain 2020

Οι κυβερνήσεις και οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα παρακολουθούν στενά τη βιομηχανία Blockchain κατά τη διάρκεια του 2020. Οι συναλλαγές Blockchain είναι ελεγχόμενες και διαφανείς. Αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και του διασυνοριακού εγκλήματος. Έτσι, το 2020, οι τάσεις εργασίας Blockchain θα περιλαμβάνουν κυβερνήσεις που προσλαμβάνουν ειδικούς στον τομέα.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν με την επέκταση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το Blockchain. Οι τομείς χρηματοδότησης και υπηρεσιών ασχολούνται ήδη με το Blockchain. Επιπλέον, το 2020, θα δούμε τις μεγάλες εταιρείες εφοδιαστικής και μεταφορών να ακολουθούν τα χνάρια τους.

Το 2020, οι πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές νεοσύστατες επιχειρήσεις στην αγορά εργασίας Blockchain θα είναι αυτές που επέζησαν της ύφεσης κρυπτογράφησης μέσω του crowdfunding. Αυτές οι εταιρείες θα αρχίσουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και θα αρχίσουν να δικαιολογούν τις επενδύσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Επερχόμενες τάσεις Blockchain 2020

Η αγορά εργασίας Blockchain είναι ακμάζουσα

Έχοντας επιβιώσει από διάφορες εισβολές και επιθέσεις, η βιομηχανία Blockchain θα αποδείξει την αποτελεσματικότητά της το 2020 και θα μπορούσε ακόμη και να ξεπεράσει τον τομέα επιχειρηματικών κεφαλαίων σε αυτό το τμήμα.

Το Blockchain είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει ολόκληρο τον κόσμο και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα φέρει στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από επιθυμητές διαφημίσεις για προγραμματιστές Blockchain και αυτή η τάση θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια.

Σκοπεύετε να χτίσετε την καριέρα σας με την πιο απαιτητική τεχνολογία; Θα πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Blockchain τώρα με το δωρεάν μάθημα Blockchain. Κάντε το πρώτο βήμα τώρα για να βάλετε τα θεμέλια ενός λαμπρού μέλλοντος!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map