Εταιρείες που επενδύουν σε Blockchain

Θέλετε να μάθετε για τις εταιρείες που επενδύουν σε blockchain; Εάν το κάνετε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η καινοτομία έχει κόστος, και εναπόκειται στις μεγάλες εταιρείες να παρέχουν το κόστος για την αρχική μεγάλη ώθηση.

Η καινοτομία Blockchain δεν διαφέρει. Απαιτείται συνεργασία από τις μεγαλύτερες εταιρείες και καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις για να ωθήσουν τα όρια.

Η τεχνολογία Blockchain βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά της στάδια, όπου υπάρχει ακόμη χρόνος για να ωριμάσει. Υπάρχουν ήδη πολλά έργα που σχετίζονται με το blockchain που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα του κατανεμημένου καθολικού με νέους τρόπους.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες εταιρείες που επενδύουν σε blockchain. Όταν λέμε ότι επενδύουν, είτε βάζουν τα χρήματα για να προωθήσουν την τεχνολογία blockchain είτε χρησιμοποιούν την ίδια την τεχνολογία blockchain για να βελτιώσουν την εξέλιξη, την υιοθέτηση και την ανάπτυξή της.

Τι είναι το Blockchain?

Το Blockchain είναι μια τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού. Προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας, συναλλαγής και αποθήκευσης δεδομένων χωρίς κεντρική οντότητα.

Ένα δίκτυο blockchain αποτελείται από συνομηλίκους. Κάθε ένας από τους συνομηλίκους έχει ένα αντίγραφο του κατανεμημένου καθολικού για δημόσια δίκτυα. Για ιδιωτικά δίκτυα, μπορούν να επιλεγούν ομότιμοι για συμμετοχή και μεταφορά των κατανεμημένων καθολικών.

Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά του blockchain που το κάνουν τόσο εκπληκτικό! Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Αμετάβλητο
 • Διαφάνεια
 • Ασφάλεια
 • Κατανεμημένο καθολικό

Και ούτω καθεξής!

Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα άρθρα

 • Blockchain για αρχάριους: Οδηγός έναρξης
 • 6 βασικές δυνατότητες Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε!

Blockchain: Hype ή όχι?


Η διαφημιστική εκδοχή του Blockchain είναι κάτι που δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι μας. Το blockchain θα αλλάξει πραγματικά πώς θα λύσουμε προβλήματα στο μέλλον; Λοιπόν, αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το αν το blockchain είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα.

Συζητάμε το blockchain hype γιατί καθορίζει την επενδυτική ώθηση των εταιρειών. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να δούμε την κατάσταση από ένα διαφορετικό πεδίο εφαρμογής όπου η επένδυση της εταιρείας επηρεάζει τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το blockchain.

Σε οποιαδήποτε από τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να εξακριβωθεί η πραγματική επίδραση του blockchain έως ότου ωριμάσει. Επομένως, εάν λάβετε τους αριθμούς, οι προβλέψεις δείχνουν ότι η ανάπτυξη blockchain αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Εκτός από την ανάπτυξη της αύξησης του προϋπολογισμού, οι δαπάνες blockchain θα δουν επίσης 76% ετήσια αύξηση και μπορεί να φτάσει τα 14,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2020.

Ο Bruce Schneier, τεχνολόγος ασφαλείας, δεν είναι οπαδός της τεχνολογίας blockchain. Το κομμάτι του γιατί δεν υπάρχει καλός λόγος να εμπιστευόμαστε το blockchain στο Weird εξηγεί γιατί σκέφτεται έτσι.

Από την άλλη πλευρά, αν λάβουμε κρυπτονομίσματα, τότε το blockchain μπορεί να είναι σε καλό μέρος. Το Bitcoin αυξήθηκε σε νέα ύψη το 2019, όπου έφτασε τα 19K $. Ωστόσο, έπεσε στα 3 $ K τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά τώρα κυμαίνεται σταθερά γύρω στα 10K $. Υπάρχουν ήδη προβλέψεις από πολλούς γκουρού επενδύσεων για το πώς το bitcoin μπορεί να διαβάσει 100.000 $ στο μέλλον. Εάν θα φτάσει εκεί ή όχι είναι μια συζήτηση για ένα άλλο θέμα.

Εταιρείες που επενδύουν σε Blockchain

Τώρα που έχουμε καλύψει αρκετά για το blockchain, είναι πλέον καιρός να δούμε ποιες εταιρείες ενδιαφέρονται κυρίως για την τεχνολογία blockchain και τη βοηθούν να εξελιχθεί σε νέα ύψη.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιες εταιρείες χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain, ρίξτε μια ματιά στο αναλυτικό άρθρο σχετικά με αυτό: Ποιες εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνολογία Blockchain?

εταιρείες που επενδύουν σε blockchain

Λεζάντα: 42 εταιρείες που επενδύουν σε τεχνολογίες blockchain

Χρηματοδότηση

Ο χρηματοοικονομικός τομέας είναι ένας από αυτούς τους τομείς που έχουν καλή υποδοχή για τεχνολογίες blockchain. Οι εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα έχουν επίσης μεγαλύτερη συνείδηση ​​όταν βλέπουν τα οφέλη και, ως εκ τούτου, προτίθενται να επενδύσουν στην τεχνολογία.

Οι χρηματοοικονομικές εταιρείες που επενδύουν σε blockchain περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Εταιρεία American Express

Η American Express Company είναι ένας πιστωτικός γίγαντας που προσπαθεί να δοκιμάσει την τεχνολογία blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, θα παρέχουν περισσότερη αξία και δύναμη στους προμηθευτές τους και ως εκ τούτου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain. Λειτουργούν σε πολλά τμήματα, όπως το Global Merchant, το Global Consumer Services Group και άλλα!

 • Banco Bilbao Vizcaya Argentaria

Μια άλλη χρηματοοικονομική εταιρεία που επενδύει στο blockchain είναι η Banco Bilbao Vizcaya Argentina. Η τράπεζα έκλεισε πρόσφατα εταιρικό δάνειο 75 εκατομμυρίων λιρών χρησιμοποιώντας το Hyperledger Fabric και το Ethereum. Με ανώτατο όριο αγοράς 21,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ισπανία. Συμμετέχουν σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τραπεζών, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, της λιανικής τραπεζικής και της χονδρικής τραπεζικής.

 • Χρηματοοικονομικός Όμιλος Mizuho

Η Mizuho Financial Group από την Ιαπωνία είναι ένας από τους πρώτους που έχει υιοθετήσει και έχει επενδύσει σε πολλά έργα blockchain. Είναι μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που παρέχει πολλαπλές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών εμπιστοσύνης, των κινητών αξιών, των τραπεζών και άλλων!

 • BHP Billiton Limited

Η BHP Billion είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης που προσπαθεί να βελτιώσει την εφοδιαστική της αλυσίδα με τη βοήθεια του blockchain. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια αλυσίδα εφοδιασμού που τροφοδοτείται από blockchain μπορεί να είναι επωφελής για μια επιχείρηση εάν εφαρμοστεί σωστά. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς επηρεάζεται η αλυσίδα εφοδιασμού με το blockchain, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με αυτό: Blockchain For Supply Chain: The Game Changer

Επίσης, δείτε το μάθημα The Ultimate Blockchain And Supply Chain!

 • Προληπτική οικονομική

Η Prudential finansial είναι μια άλλη γιγαντιαία χρηματοοικονομική εταιρεία και είναι γνωστή για την υποστήριξη του Blockchain Firm Digital Currency Group. Μαζί τους, η Foxconn και η Western Union έχουν επενδύσει επίσης στον Όμιλο, βελτιώνοντας το τεχνολογικό τοπίο blockchain.

 • Intesa Sanpaolo

Η Intesa Sanpaolo είναι μια ιταλική τράπεζα που έχει επενδύσει σε δημόσια blockchain. Προς το παρόν, έχουν επενδύσει στην τεχνολογία bitcoin και στο Ethereum. Επομένως, χρησιμοποιούν αυτές τις δύο τεχνολογίες για να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

 • Sberbank Ρωσία

Η Sberbank Russia είναι μια ρωσική τράπεζα. Ξεκίνησαν ένα εργαστήριο blockchain και συνεργάζονται επίσης με τους τίτλους της Ρωσίας για να διερευνήσουν την ιδέα των εταιρικών ομολόγων blockchain. Στην πραγματικότητα. ασχολούνται με δραστηριότητες λιανικής και εταιρικής τραπεζικής, όπως υπηρεσίες διακανονισμού, έργα μισθοδοσίας, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, εταιρικά δάνεια και άλλα!

 • Royal Bank of Canada

Η Royal Bank of Canada εξερευνά την τεχνολογία blockchain ελέγχοντας τις διάφορες λύσεις blockchain για την αυτοματοποίηση των πιστωτικών αποτελεσμάτων. Έχουν την έδρα τους στον Καναδά και λειτουργούν μέσω πολλών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλίσεων, της διαχείρισης πλούτου, της εμπορικής και προσωπικής τραπεζικής κ.λπ.!

 • Μπάνκο Σανταντέρ

Το Banco Santander είναι μια άλλη δημοφιλής τράπεζα στην Ισπανία. Η επένδυσή τους είναι στην τεχνολογία Ripple και επίσης στην Digital Asset Holdings. Δουλεύουν σε διαφορετικά τμήματα, όπως η Santander Global Platform, η Νότια Αμερική και η Βόρεια Αμερική.

 • BNP Paribas

Μια τράπεζα BNP Paribas που εδρεύει στη Γαλλία και επενδύει σε τεχνολογία blockchain σε εσωτερικές λειτουργίες. Λειτουργούν σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών τραπεζικών τραπεζών, των λιανικών υπηρεσιών, βοηθώντας κοινοτικές ενώσεις, άτομα, επιχειρηματίες και άλλους.

 • Bank of China Ltd.

Η Bank of China Ltd. είναι μια από τις μεγαλύτερες κινεζικές τράπεζες που έχουν επενδύσει στην τεχνολογία blockchain. Δοκιμάζουν οικονομικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain και έχουν ήδη εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση της ενοποίησής της. Έχουν επίσης καταθέσει σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη χρήση τεχνολογίας blockchain στις χρηματοοικονομικές εφαρμογές.

 • Γουέλς Φάργκο & Εταιρία

Λοιπόν Φάργκο & Η εταιρεία είναι μια γνωστή εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που βασίζονται στην κοινότητα και έχουν διαφοροποιημένο χαρακτήρα. Συμμετέχουν σε πολλαπλές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων, των ασφαλίσεων, των τραπεζών, της εμπορικής χρηματοδότησης, των καταναλωτών και των ενυπόθηκων δανείων.

 • η τράπεζα της Αμερικής

Η Bank of America είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στα αμοιβαία κεφάλαια τεχνολογίας blockchain. Έχουν επίσης έναν μεγάλο αριθμό παραγωγικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain. Θέλουν να αυτοματοποιήσουν τη δημιουργία πιστωτικών επιστολών με τη βοήθεια του blockchain ethereum.

 • JPMorgan Chase & Συνεργάτης.

JPMorgan Chase & Η Co. είναι μια άλλη εταιρεία των ΗΠΑ που συμβάλλει στην απαρτία. Η απαρτία είναι μια γνωστή κοινότητα ανοιχτού κώδικα και η JPMorgan Chase and Co. εργάζεται για τη βελτίωσή της. Είναι μια χρηματοοικονομική εταιρεία χαρτοφυλακίου που προσφέρει επενδύσεις και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Τεχνολογία

Οι εταιρείες τεχνολογίας βρίσκονται επίσης στον αγώνα για τη βελτίωση της τεχνολογίας blockchain. Σε τελική ανάλυση, το blockchain είναι μια τεχνολογία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τεχνολογικές εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν πάρα πολύ από αυτήν εάν γίνει mainstream ή επιλύσει τεχνολογικά προβλήματα στο μέλλον.

 • Oracle Corporation

Η Oracle είναι μία από τις εταιρείες τεχνολογίας που βρίσκονται στα σύνορα της ανάπτυξη και συνεργασία blockchain. Επιπλέον, προσφέρουν τις υπηρεσίες blockchain σε άλλες εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να το χτίσουν από το μηδέν. Η υπηρεσία Thor cloud και η εφαρμογή SaaS μπορούν να λειτουργήσουν με διαφορετικές επιχειρηματικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρουν επίσης εκδόσεις εσωτερικού χώρου.

 • Υπηρεσία Cloud Oracle Blockchain Platform
 • Oracle Blockchain Platform Enterprise Platform
 • Ευφυές κομμάτι και ίχνος
 • Πίνακες Blockchain της βάσης δεδομένων Oracle 20c
 • Apple Inc.

Η Apple είναι ένας γίγαντας τεχνολογίας υπολογιστών που εργάζεται πίσω από την πόρτα στην τεχνολογία blockchain. Έχουν καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για δεδομένα χρονικής σήμανσης. Εργάζονται επίσης για τη χρήση τους σε διαφορετικά τμήματα της επιχειρηματικής τους διαδικασίας, αλλά η λέξη δεν είναι εκεί έξω για το πώς πρόκειται να προσεγγίσουν τη διαδικασία εφαρμογής.

 • Αλφάβητο

Το Alphabet είναι μια εταιρεία ομπρέλα που ενσωματώνει το Google. Συνεργάζονται με την Digital Asset έτσι ώστε να μπορούν να περιλαμβάνουν πλατφόρμες blockchain και τα σχετικά εργαλεία προγραμματιστών τους στο οικοσύστημα Google Cloud Platform. Η Google, από την άλλη πλευρά, επενδύει επίσης τους πόρους και το ταλέντο τους στην τεχνολογία blockchain. Τώρα προσφέρουν υπηρεσίες για ανάπτυξη εφαρμογών cloud ή υβριδικών blockchain χρησιμοποιώντας Google Cloud και Ethereum.

 • Tencent Holdings Ltd

Η Tencent Holdings Ltd: είναι μια εταιρεία επενδύσεων που εδρεύει στην Κίνα και δραστηριοποιείται σε διαδικτυακές διαφημιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Ανακοίνω ότι διερευνούν φόρους και blockchain.

 • Alibaba Group Holding Ltd

Το Alibaba Cloud προσφέρει blockchain ως υπηρεσία όπου επιτρέπουν την πλατφόρμα επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχειρήσεων χωρίς την ανάγκη διαχείρισης της πραγματικής υποδομής. Το BaaS τους υποστηρίζει τεχνολογίες Ant Blockchain, Korum και Hyperledger Fabric.

 • Facebook

Το Facebook αποκάλυψε τα σχέδια κρυπτογράφησης Libra και ενσωμάτωσε το πρόγραμμα πληρωμής κρυπτογράφησης στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Η αρχική υποστήριξη για αυτούς ήταν τεράστια. Με τον καιρό, βελτίωσαν τη διαδικασία και τώρα θα επικεντρωθούν στα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Το άλλο έργο τους είναι το Novi, το οποίο είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι.

 • IBM

Η IBM είναι επίσης πρωτοπόρος όταν πρόκειται για επενδύσεις σε blockchain. Η υπηρεσία blockchain της IBM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain και να μην ανησυχούν για τη δημιουργία του δικτύου blockchain. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν σε υπάρχοντα δίκτυα, να δημιουργήσουν τη δική τους λύση και να δημιουργήσουν μια λύση που να λειτουργεί!

 • Amazon.com

Η Amazon επενδύει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία blockchain. Προσφέρουν ενσωμάτωση cloud σε δημοφιλείς λύσεις blockchain όπως το Ethereum. Πιο συγκεκριμένα, συνεργάζονται επίσης με το ConsenSys. Εκτός από αυτό, προσφέρουν επίσης το Amazon Managed Blockchain, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να δημιουργούν επεκτάσιμα δίκτυα blockchain. Με αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Hyperledger Fabric με υποστήριξη για το Ethereum σύντομα. Έχουν επίσης τη δική τους τεχνολογία βάσης δεδομένων με δυνατότητα επαλήθευσης Amazon QLDB.

 • Intel

Η Intel κατανοεί επίσης το σημασία του blockchain και ως εκ τούτου εργάζεται για τη διαμόρφωση της τεχνολογίας blockchain. Έτσι, η Intel συνεργάζεται επί του παρόντος με άλλους ηγέτες του κλάδου, πελάτες και ηγέτες σκέψης για να βελτιώσει την τεχνολογία blockchain και να την βοηθήσει να την ωριμάσει. Στο οικοσύστημα blockchain, έχουν τρεις σημαντικούς παίκτες blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Hyperledger, Enterprise Ethereum Alliance και R3.

 • Μόργκαν Στάνλεϋ

Η Morgan Stanley είναι εταιρεία των ΗΠΑ που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την τεχνολογία blockchain. Επενδύονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin για τους πελάτες τους.

 • Microsoft Corporation

Όπως και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών cloud, παρέχουν επίσης υπηρεσίες blockchain χρησιμοποιώντας το Azure. Προσφέρουν Azure-blockchain-service, Azure-blockchain-workbench και Azure-blockchain-development-kit.

 • Samsung Electronics Co..

Η Samsung επιθυμεί επίσης να βελτιώσει το blockchain και εργάζεται στην πλατφόρμα Nexledger που θα παρακολουθεί την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η ασφαλιστική βιομηχανία χρειάζεται απόλυτα τυχαία και η τεχνολογία blockchain μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για αλλαγή. Οι βασικές εταιρείες που επενδύουν σε blockchain περιλαμβάνουν:

 • Όμιλος AIA

Ο Όμιλος AIA από το Χονγκ Κονγκ είναι ένας ασφαλιστικός γίγαντας. Αποκάλυψαν τη νέα ασφαλιστική πλατφόρμα που βασίζεται σε blockchain, την bancassurance, η οποία χρησιμοποιεί τον επιταχυντή blockchain και το Hyperledger Fabric.

 • Η MetLife Inc..

Η MetLife από τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζεται με άλλες εταιρείες όπως η IBM και η Majesco, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πλατφόρμα ασφαλιστικών blockchain.

 • Όμιλος AXA

Ο όμιλος AXA από τη Γαλλία παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων Fizzy που αυτοματοποιεί τις πληρωμές ασφάλισης πτήσεων. Χρησιμοποιεί αιθέριο στον πυρήνα του.

 • Allianz SE

Η Allianz SE εργάζεται για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης πλατφόρμας ασφάλισης. Δημιούργησαν επίσης ένα πρωτότυπο για την πλατφόρμα τους.

Ψυχαγωγία

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας επίσης δεν αποφεύγει να επενδύει σε blockchain. Οι δύο βασικοί παίκτες που γνωρίζουμε ότι επενδύουν ενεργά στην τεχνολογία blockchain είναι:

 • Walt Disney Company

Η Walt Disney Company είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ που χρησιμοποιεί το Dragonchain, μια λύση blockchain για τη βελτίωση της πλατφόρμας της. Το ανέπτυξαν εσωτερικά το 2014 και στη συνέχεια το άνοιξαν με πηγές το 2016. Υπάρχει επίσης μια εμπορική οντότητα που διαχειρίζεται η εταιρεία Dragon.

 • Comcast Corporation

Η Comcast Corporation ενδιαφέρεται για την τεχνολογία blockchain και δείχνει αυτό το ενδιαφέρον επενδύοντας σε startup blockchain. Επίσης, ανακοίνωσαν τη δική τους πλατφόρμα blockchain γνωστή ως Blockgraph. Επιπλέον, είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer που θα βοηθήσει στην προστασία των δεδομένων των εμπόρων και των εταιρειών πολυμέσων.

Αυτοκίνητα

 • Ford Motor Company

Η Ford Motor Company επενδύει σε blockchain καθώς σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν για την αυτοκινητοβιομηχανία. Πατέντισαν την έρευνά τους για τον έλεγχο της ροής της κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας blockchain.

 • Mitsubishi UFJ Financial Group

Η Mitsubishi UFJ Financial Group σχεδιάζει να λανσάρει τη λύση blockchain. Έχουν ήδη συνεργαστεί με το δίκτυο πληρωμών Ripple

 • Daimler AG

Η Daimler AG από τη Γερμανία έχει επίσης έντονο ενδιαφέρον για το blockchain καθώς έκαναν εταιρικό δεσμό 100 λιβρών με το ethereum. Είναι κατασκευαστές της Mercedes-Benz και πειραματίζονται με τη δική τους κρυπτογράφηση.

 • Toyota Motor Corp.

Η Toyota Motor Corp. είναι μια άλλη εταιρεία αυτοκινήτων που ερευνά το blockchain. Επιπλέον, διερευνούν την ιδέα της ενεργοποίησης αυτοκινούμενων αυτοκινήτων με πληρωμές blockchain.

Τρόφιμα, αλυσίδα εφοδιασμού και λιανική και άλλα

Άλλες εταιρείες στην αγορά επενδύουν ενεργά στην τεχνολογία blockchain. Είναι όπως παρακάτω.

 • Φωλιάζω
 • Anheuser-Busch InBev
 • Pfizer
 • Walmart
 • Αγροτική Τράπεζα της Κίνας
 • Όμιλος ING
 • Siemens AG
 • Berkshire Hathaway Inc..
 • China Construction Bank Corporation
 • Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος των κορυφαίων εταιρειών μας που επενδύουν στο blockchain 2020. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες σε διαφορετικούς κλάδους που επενδύουν στην τεχνολογία blockchain και βοηθούν την εξέλιξή της σε νέα ύψη. Πιο συγκεκριμένα, το Blockchain βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της βρεφικής του ηλικίας και θα χρειαστεί η προσπάθεια όλων των μεγάλων παικτών και των νεοσύστατων εταιρειών για να το ωριμάσει. Το ποσοστό υιοθέτησης blockchain βελτιώνεται επίσης με την πάροδο του χρόνου και σίγουρα μπορούμε να το δούμε σε καλύτερο μέρος στο εγγύς μέλλον.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την τεχνολογία blockchain και τις εταιρείες που επενδύουν σε blockchain; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map